Godnatt!

Är as trött så nu blir det
sängen för mig!
Pussar!<3

ska fixas!

Asså headern ska fixas den här får vara
så länge, ska försöka fixa en ny så fort
som möjligt så ni får stå ut med den här!

Puss!<3

våra planer för nyår!

Asså kommer nog börja skriva på den här igen asså visst är det kul att skriva på en blogg man har tsm med ngn men man vill ju ha en egen också där det liksom bara handlar om mitt liv mina kompisar och sånt. Så kommer börja skriva på den här igen för saknade faktikst att skriva på den så läs båda bloggarna.
Men iaf tillbaka til ämnet nyår är nu planerat och klart! Vi börjar med käk hos amanda sen drar vi vidare till bellas syrras lägenhet. Där kommer vi att fixa oss och börja förfesta sen drar vi vidare til östhammar på fest. Och efter 12 slaget någon gång typ halv 2 tiden ska vi försöka komma hem till Alunda på efterfest. Vi får se hur det går för att det går ju inga bussar :/ Aja det löser sig. Men det är iaf våra planer och jag är sjukt taggad! Men Gott nytt år på er om jag inte hinner skriva igen!

Pussar!<3

sthlm!

hej hej!
Det ända jag säger är att jag var
i sthlm idag med bella och linn,
läs mer på dne andra bloggen!

Min andra blogg tsm med ida 
som jag kommer vara mer aktiv på! 
 
absolutepink.blogg.se


kanske inte blir så mkt bloggande här nu!

hej hej!
Tänker bar skriva ett kort inlägg här, jag kommer nog inte skriva på den här bloggen så mkt för jag och ida har gjort en tsm som jag nog kommer vara mer aktiv på! så att kolla den ist men fortsätt kolla den här för kanske skriver här med vi får se hur det blir. Hoppas ni fick en bra jul!

Här är den nya bloggen! absolutepink.blogg.se !!!
eller så klickar ni på länken " vi!<3 " i kanten på bloggen :D
Pussar!<3

GOD JUL!

GOD JUL!!<3

julstämmningen börjar komma!

hej hej!
Kvällen blev som jag trode vi åkte till farmor och var där ett tag det var jätte länge sen jag träffa henne så det var kul. Bella kom också dit så vi satt och snackade om lite allt möjligt! Skönt med snack stunder ibland kusiner imellan ;) Men resten av kvällen kommer bestå av chilla bara och gå runt i huset och små fixa lite. Ska välja vad för kläder jag ska ha imorgon också! Men det blir nog bra hoppas jag, känner mer och mer nu att jul stämmningen börjar komma och det gillas grymt mkt tycker jag! Älskar julen den är så mysig på ngt sätt hihi. Men nu ska jag fortsätta min galet sköna kväll.

Pussar!<33

städat klart nu!

hej hej!
Min dag har bestått av att städa mitt rum som såg ut som faan! Haha så det tog ett tag sen resten av dagen har bestått av chill. Det blev inget med tjejerna idag så vi får ta det efter julafton. Men det som händer idag e väl att efter maten ska jag lämna bellas julklapp sen ska hela familjen åka oh hälsa på farmor. Efter farmor blir det bara chilla kanske sätter på någon film eller något. Kanske blir lite julgodis bak också vi får se men det kommer mer inlägg om hur kvällen blev sen.

Pussar!<33

i dag kvar!

hej hej!
har precis gjort mig i ordning och sånt så är klar nu ska nog ringa de andra nu så får vi se hur det blir. Men asså shiit imorgon är det julafton det känns verkligen inte så var är julstämningen liksom det känns som en helt vanlig dag! Aja får försöka fixa lite julstämmning idag x) Men kvällen igår var iaf väldigt rolig som jag skrev förr och bilder kan ni se på linnwallins.blogg.se !! :) Vad tycker ni ska jag ha lockar på nyår eller inte?!
Men nu ska jag nog ringa de andra.
Pussar på er!<33

lockar!?

inte lockar vad tycker ni?

kom nyss hem!

hej hej!
Kom nyss hem från en mys kväll hemma hos amanda med tjejerna! Vi chillade bara och körde lite make up på varandra eller vi ska jag inte säga haha bella fixade håret på oss och sen sminkade hon mig. Riktigt duktig är hon på det också så hon ska fixa mig på nyår också! Men nu ska jag bara chilla kanske slå in några julklappar vi får se, men asså kan inte fatta att det är julafton om två dagar shit vad det har gått fort. Sen nästa vecka är det nyår och jag måste köpa något att ha på mig hjälp panik! Aja nu ska jag inte tänka mer på det nu blir det bara chilla hela kvällen med sköön musik.

Pussar på er!<3

uppsala idag!

hej hej!
Har vart i Uppsala hela dagen idag med bella, linn och jennifer vi kom väl hem för typ en timme sen eller något vi åkte in typ 12. Men iaf köpte lite olika saker julklapp och saker till mig själv:P Nu ska jag bara vänta på att tjejerna blir klara så får vi se vad vi hittar på sen!

Pussar! <3

LOV!!!

Orkar inte skriva något inlägg men iaf skönt med looov!!!!!! :D <3

sköön dag igår med ida!

hej hej!
Har precis spelat match mot serie ledarna (södertälje) förlorade men vi kämpade på bra så är ändå ganska nöjd. Men ska berätta lite om gårdagen. Ida jag och Andrea åkte in till Uppsala och hanldade lite julklappar skönt att det är över iaf! Sen när vi kom hem så chillade vi bara hela kvällen ida skulle ju sova här. Vi typ flumma sönder hela kvällen as kuul och hennes boy som skulle ringa 24/7 haha det var rätt kul! Vi typ fixade lite driv frisyrer och satt typ och skrattade åt ingetning vi var typ övertrötta hela kvällen x) Men det var iaf en as sköön kväll som måste göras om! :) Men nu ska jag käka sen blir det mer chill.

Pussar!<3

bilder från innebandyn!


Jag och bella! <3

laget! :)

vi tjejer! bara att linn täckte över hennes huvud :/ <3

Hela laget!! :D
Det var de flesta bilder! :)
Pussar!<33

innebandy tuneringen var bäst! :)

hej hej alla!
Nu har jag typ precis kommit hem eller för ett tag sen. Vägen hem var as kul speciellt i skogen eller hur amanda? haha! Men iaf innebandy tuneringen var as kul och vi var ju bara bäst skulle sett våra kläder sminket och allting det var as kuul! Sedan gick det ganska bra för oss också vi kom till semi men förlorade med 1-0 noll där. Men ändå rätt bra det är liksom två stycken i vår klass som spelar innebandy haha! Har typ ont i hela kroppen har bränn märken och typ fick ett slags skott på rumpan i semin haha! faan vad ont det gjorde asså har världens märke man ser typ prickarna efter bollen aj säger jag bara! Var tvungen att springa och byta fuck vad ont det gjorde och typiskt emil ska skrika ba bit ihop haha men palla bry sig:P Men kul var det iaf :) Aja det var iaf en grymt rolig dag och nu ska jag bara chilla och lyssna lite musik sen blir det träning. Efter träningen får vi se vad som händer kanske är med tjejerna det beror på när jag kommer hem.
Det kommer bilder från innebandyn när linn skickat! <3

Pussar!<3

sista provet sen är det över!

hej hej!
Faan vad skönt sista provet imorgon sen är allt det här äntligen slut våran sista arbetsdag. På fredag blir det ju den efterlängtade innebandyn och på måndag nästa vecka blir sista skol dagen sen är det loov!! Yes längtar som fan det ska bli sjukt skönt med lov men längtar mest till fredag fan vad bra det kommer bli. Vi gjorde klart våra tröjor idag vi kommer bli bäst säger ingenting ni får se men vi heter black eyes iaf! Det kommer äga fy fan vad kuul! Men nu ska jag plugga lite till so provet imorgon så vi hörs.

As bra låt! :)
Pussar! <3
 

ska man plugga ihjäl sig eller!

hej hej!
asså vi har tre prov den här veckan pallar verkligen inte plugga hade no prov idag som gick så där. Sen är det matte prov imorgon och so prov på torsdag fattar inte vad det är för mening betygen är ju redan satta so what?! Aja plugg har jag inte orkat idag aif kollade lite i matte boken men fatta inget så lag mig framför tv:n ist (A) Så får hoppas att jag kan det mest ändå! Men nu ska jag kolla lite om tjejerna skrivit ngt på deras bloggar och sen blir det chill resten av kvällen. Juste det kommer bli bäst på fredag vi har inne bandy tunering i skolan och vår klass ska så klart va med och vi ska ofc spexa! Säger inte vad vi ska vara men det kommer kanske in lite bilder på det sen men det kommer bli bäst hihi!

förresten jag vet vem du är "Gunnar!" haha! x)
Pussar!<3

har slutat nu!

hej hej!
As sköönt har slutat nu vi hade ju lucia sak i skolan så fick sluta efter det. Det gick väl rätt bra bara att det var sjukt jävla varmt och jag började as garva. Haha speciellt när vi gick för 6-9 så skulle ju så klar Ali sitta och göra massa miner så att man börja as garva och sofia typ brände upp sitt glitter så det luktade fan! hahah men kul var det iaf. Så vi får se vad jag hittar på nu blir väl typ chilla hela dagen bara sen blir det träning ikväll då.

Pussar!<3

sköön låt!

Ska sova nu natti! <3
sköön låt!

lucia!

hej hej!
idag var det ju lucia, vi hade alltså lucia tåg på marknaden trode jag skulle svimma var as närvös stod typ och sa ba jag kommer dör jag kommer dö haha. Men det gick rätt bra ändå svimmade inte! men höll typ på att frysa ihjäl och började typ as garva så fick stå och hålla mig typ hihi. Men det gick bättre än vad jag hade trott och när jag kom hem åt jag middag sen har jag legat och kollat på tre filmer. As najjs att ba chilla! Sitter och typ lyssnar lite musik nu och bara tar det lugnt ska lägga mig tidigt idag så jag orkar imorgon.

Pussar!<3

sköön match och sämst lucia

hej!
ska bara skriva ett jätte kort inlägg. Hade match idag mot ormsta det var träningsmatch. den var hur rolig som helst vi vann med 4-1 men det var inte det som gjorde matchen så roligt det var typ tempot och sånt. Men nu blir det sängen är as trött och imorgon blir det troligen lucia får se om jag går pallar verkligen inte. Det kommer ju fan att vara helt jävla sämst. men ska sova nu.

Pussar!´<3

i skolan -.-

hej hej!
sitter i skolan nu har precis gjort två nyhetsläxor trååk!
men ska jobba lite nu sen efter skolan blir det Uppsala!

Pussar!<3

lusse cupen idag!

hej hej!
Idag har vart värsta roliga dagen. Vi hade lussecupen i skolan det är en pingis tunering där man spelar två och två. Jag och linn spelade och vi hade ett litet spex kan man säga. Alltså vi klädde typ ut oss lite grann vi hade typ tomte luvor två flätor och tomte smink ;) haha det var rätt naajs vi gick vidare i våran grupp också vann 3 av 4 matcher. Men sen åkte vi ut:P men det var kul iaf! Men nu ska jag göra lite saker på datan sen blir det träning vill ha helg nuu!!!

Pussar!<3

barnvakt + plugg

hej hej!
kom hem för ett litet tag sen är barnvakt nu till marcus och hans kompis, mamma är och hämtar latungen i gimo. Haha men sen när hon kommer hem blir det kanske lite plugg på musik provet som jag hade missat att vi har imorgon. Trode vi hade det till på fredag men tydligen var det imorgon! oops :P Men gjorde iaf spanska prov idag som gick så där vi får väl se resultatet sen då. Men nu ska jag va barnvakt.

Pussar!<3

sköön seger!

hej hej!
Spelade ju match idag hemma mot Gnesta som slutade 3-0 till oss även fast vi kanske inte spelade jätte bra men vinsten var vi ändå värda. Lacka totalt på mig själv var as sur missade typ tusen lägen asså! Aja nästa gång sätter jag alla iaf! :) Men nu på kvällen har jag typ bara chillat kollade film igen en film mamma typ glömt att av beställa den sööög! haha men kolla de ändå klart på den hade ju inget att göra och pallar inte plugga. SKa nog chilla resten av kvällen också. Just fick reda på en fett bra nyhet idag men skriver det inte här hihi (A)

Pussar!<3
Grymmt sköön låt han vann typ
lilla melodifestivalen norden.


taggad till match

hej!
Nu har jag typ precis gjort mig i ordning och packat vet nte vad jag ska göra vi åker inte förän om en timme. Ska alltså spela match hemma mot Gnesta är sjukt taggad den här matchen måste vi bara vinna! Men igår var jag hemma hela dagen och bara chillade galet var hemma på kvällen med faktiskt. Satt och kollade film med Andrea det var rätt skönt att bara vara hemma och chilla. Så idag är jag utvilad och pigg!

pussar!<3

godmorgon alla!

nu är jag iaf vaken blev inte precis någon lång sovmorgon men aja är inte trött iaf så. Vaknade för typ en halv timme sen har precis ätit frukost. Idag består dagen av att plugga till spanska provet som jag verkligen måste kunna! Sen blir det kanske jobba lite matte i fall jag pallar. Så dagen blir rätt chill tror jag blir hemma hela dagen men vi får se. Sen blir det sängen tidigt ikväll för har ju match imorgon som vi bara måste vinna! Men nu ska jag gå  och göra mig i ordning lite och plugga en massa!

pussar!<3

hemma nu och dags för sängen!

tja alla!
nu är jag iaf hemma så blir väl sängen snart skulle jag tro. Fast drack en sport dryck i bussen så är fett pigg får se vad jag hittar på. Sköönt med sovmorgon imorgon känns inte som jag sovit ut på 100 år. Men ska försöka sova nu iaf!

pussar! <3


På bussen

Hej Hej! Nu sitter jag på bussen på väg hem från match:) vi spelade oavgjort men vi var lätt värda en vinst! Men sånt är livet vi tar dom hemma sen. Men nu ska jag fortsätta chilla galet med de andra! (Julia äger!)<3

natti!

Sovdags för mig om jag ska palla imorgon!
pussar på er!<3
här är en låt jag älskade som liten
vet inte varför men gilade den haha (A)
Godnatt!<3


chill med gamla låtar

hej hej!
sitter vi datan igen var bara tvungen att lyssna på en skiva jag hittade och tänkte hade ändå inget att göra så det blev datan. Asså sjukt chill det är att lyssna på gammla skivor man kan ju typ alla låtar och det dyker alltid upp massa minnen av dem. Haha blir fett glad när jag lyssnar på gammal låtar som är typ asså flera år gammal haha värsta minnena. Man sitter typ och ler hela tiden när man lyssnar på dom as skööna låtar. Men planerna för resten av kvällen blir väl att chilla vid datan med gammla sköna låtar.

pussar på er! <3

plugg o tråk

hej hej!
Åt nyss pluggade lite innan det. Har typ skrivit en recension och pluggat lite spanska. Har spanska prov och musik prov nästa vecka kan inget i musik provet:/ Men iaf imorgon drar jag direkt efter skolan till match i Katrineholm så kommer typ hem vid ett tiden eller något på natten. Fett drygt de sa typ att det tar 3-4 timmar dit så det blir en lång busstur. Men det kommer blir fett kuligt ida, jag, julia ,linnea och andrea längst bak i bussen som vanligt haha! Vi kommer äga hela bussen! Det kommer iaf bli en sköön resa vi är typ alltid dom ända som inte sover i bussen asså palla sova vi sitter typ och taggar hela vägen. Kanske kommer ett mobil inlägg men det brukar inte funka så får se om det blir något bloggande imorgon. Men ska plugga lite nu om jag orkar.

pussar! <3

syskon kärlek

hej hej!
har precis ätit och läste ut min bok innan det. Den var så sjukt jävla bra asså blev helt fast i den kunde bara inte sluta läsa den var hur bra som hellst. Ni måste bara läsa den! den är skriven av Katarina von bredow boken heter syskon kärlek as bra! Aja nog pratat om boken haha tro inte att jag är värsta läs nörden nu men asså när jag börjat läsa en bok som jag fastnar för så gillar jag faktiskt att läsa (A) Det är skönt att bara slappna av och läsa ibland. Men iaf nu ska jag kolla lite bloggar och sen blir det packa inför träningen som kommer bli as naajs. Vi skulle typ bara köra match för att vi har två matcher i helgen så att vi skulle ta det lugnt. Men nu ska jag kolla lite annat på datan.

Pussar!<3

RSS 2.0