första dagen avklarad!

tjaa!
blir ett snabbt inlägg för är trött och ska sova nu typ så. Men iaf första dagen gick väl bra lekte med barnen byggde leg ritade kände mig själv som typ 5 år haha ;) får dock lite ångest över att vra inne så mycket när de typiskt nog ska bli fint väder självklart när man jobbar -.- ajaj skyndar hem så man hinne rligga ute ett tag ovh sola lite. Aja efter maten någon gång idag så gick ja över till sanne ett tag och sen senare kom jempa och frida över till mig :) snack bland nnat om att börja gymma tillsammans och även ut och spring hurtiga brudar :D men nu ska jag sussa.

natti!
nya bikinin :)

sommarjobb!

heeej!
det var ett tag sen jag blogga nu alltså men har sagt det förr och säger det igen nu på sommaren kommer jag abar blogga när jag känner för det och när jag har tid :) MEn skit i det nu kände jag iaf för ett inlägg tänkte berätta att jag ska börja jobba idag. Känne rmig riktigt vuxen de här är första sommarjobbet jag någonsi haft faktiskt så håller tummarna för att det ska gå bra :D Ska jobba på ett dagis som ligger en bit utanför alunda och ska vara där i 2 veckor. Komme rjobba från halv 9 till halv 3-3 ganska skön arbetstid måste jag få säga ;) kan ju iaf inte klaga tycker lite synd om jempa som börjar halv 7 inne i uppsala -.-. Men nu tänkte jag slå på tv:n eller något för har absolut inget att göra vaknade fan klockan 6 och var as pigg och sen efter typ 10 min somna jag om och dum som jag är hade jag ställt klockan på halv 7 förstår inte riktigt varför men jaja. skriver nog antagligen ikväll om hur min första dag på jobbet var :D

ciao!
dagens jobb klädsel ;)

jävla f hicka!

herregud bra jävla less på mi hicka, fick den idag efter jag hade packat och ätit skulle iväg på match. Sen hade jag hickan hela bil färden och under samlingen. Men som tur vr försvann den när vi var framme sen och nu är den tillbaks igen den kom tillbaks typ så fort jag var hemma. Så har legat här och hickat i typ en timme snart kanske mer och den vägrar försvinna blir galen ;o aja ska försöka sova nu så förhoppningsvis är dne bort när jag vaknar xd
kyss
skönaste killen!

stupid sayings

hhahahah lite cp ibland uppdaterar jag inte på flera dagar och sen några andra dagar kan jag skriva typ 4 inlägg om dagen xd aja känner iaf så här att jag bestämme rnär jag vill kan och hinner skriva så mycket mer orkar jag faktiskt inte bry mig om. Skriver mest här för att de är kul att kolla tillbaks sen på hur man skrev och vad man gjort liksom, plus att det alltid är skönt att skriva av sig :) nu tänkte jag iaf lägga mig och kolla på jersey shore sen blir det till att sova har haft sovmorgon lite för många dagar i rad nu så att gå upp halv 7 kvart i 7 känns jävlaigt tidigt för mig -.- jaja bara att stå ut är ju ändå bara avslutning imorgon så :D Sen tar man sommarlov sjuukt skönt hur länge har man inte gått och längtat på det här! känns som det här läsåret har gått as fort men det gör absolute inte mig någonting :D men nu ska jag kika tv.
natti pussar!
riktigt skön låt tycker jag :)

bjussssaaar

hejhopp!
här har ni bjuder på två osminkade bilder i det fina vädret ;D

torsdag!

hejdär!
fy fan vilket skön dag jag har haft! tog bussen från jonny 20 över 11 imorse fast i ställer för att hoppa av i gimo så åkte jag hem, kändes lite ovärt att åka till skolan för enb lektion där vi bara skulle leka någon lek och fika så skippade det ;) resten av dagen hemma har bestått av att sola och ha vattenkrig med mina dryga små syskon ;)) <3  nu har jag precis ätit och lagt fram de jag ska ha i morgon på dagen och på kvällen fast funderar på att ha samma kläder hela dagen men vi får se ;) skolavslutning imorgon ju och på kvällen blir det öregrund med emelie tror vi kanske skulle hem till jonny innan vi drog ner till klipporna men inget helt bestämt än :) Men nu tänkte jag ut och njuta lite till av solen och sen blir det en lång iskall dusch :D
kyssar!
lite bilder från dagen några kan vara lite suddig pga att jag fick olja på linsen xd

sista dagen i skolan!

tjaa!
blevb en hel innedag igår nästan kollade sammanlagt på 4 och en halv film tror jag ;) meangirls, the proposal, red riding hood, lova and other drugs och sen halva i rymden finns inga känslor men den var total kass! Men de andra filmerna var as bra så dom måste ses! :D Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 5 över så jag kan gå till bussen, är fortfarande hemma hos jonny så tar bussen direkt till skolan ;) Men nu ska jag borsta tänderna och lite sånt.

kyssar!

red riding hood

tjaaa!
har precis kollat på en film red riding hood blev det den var sjukt jävla bra :D så ni som inte sett dne måste bara se den :) MEn iaf är fortfarand ehemma hos jonny han är och jobbar men kommer väl hem vid 5 eller nått medans han gick upp halv 6 så vaknade jag vid 11 inte helt fel alltså ;) nu tänkte jag slå på en till film blir väl mean girls eller i rymden finns inga känslor fast är bra sugen på att se love and other drugs så kanske laddar ner den ist :) men kanske skriver något mera senare.

kyssar!

älskar sommaren!

hejdär!
shit vilket underbart skönt väder sånt här väder skulle jag bkunna ha hela sommarlovet ut det skulle ju inte vara helt fel! kan inte annat än att älska det :D Men nu tänkte jag bara ta det lugnt slå på lite musik och sätta mig ute i solen oskönt! sen ikväll åker jag till jonny och sover där och eftersom jag är ledig imorgon stannar jag i öre och medans han jobbar hänger jag nog med poppe :) snacka med han för ett tag sen så om de är lika bra väder imorn så drar vi till sunnanö (stavningen) och badaar :D men nu ska jag ut får se om jag skriver senare.
kyss
haha bildbrist så lägger ut den här ser ut som muppar båda två men men :D

shalallalaalal

tjaaa!
blir ett snabbt inlägg för jonny och jag ska strax gå upp men hela dagen idag så har jag bara degat framför tv:n typ och sen senare på kvällen va rjag ute ett tag med andrea och lirade lite fotboll innebandy och lite sånt så det behövdes kan jag säga! eller iaf efter att ha varit inne en hel dag ;) aja imorgon är det skola får se om jag orkar upp på special idrotten eller inte har liksom sovit ut och grejs sen i onsdags och sne nu ska man helt plötsligt upp kvart över 6 -.- vet inte riktigt om jag pallar det alltså ;) aja nu ska vi sova.
kyssar!

nationaldagen

haha duktig jag eee dååå! bestämde mig för att blogga lite mer igår eftersom jag inte bloggade på några dagar men det blev totalt ett inlägg haha -.- Men hade bättre saker för mig så blev faktiskt inte så mycket slöande framför datorn utan åkte iväg och träffa jennie och sen mötte vi upp sanne, sista gången jag träffar dom innan de åker, de åker ju idag klockan 3! Lite jag kommer sakna alla!!! så nu har jag en vecka framför mig som jag ska pina igenom utan mina underbaraste! :'( <3 men får hoppas på att veckan går fort som bara den xd men nu tänkte jag skriva klart min bok reccension och sen ska ajg nog ut och lägga mig och sola. Sen i ikväll blir det nog till att åka med och kolla på skruttans match i östhammar tror ja ;) haha juste rätt bra jag är xd fick reda på igår att det inte var någon skola idag visste inte ens att det var sveriges nationaldag haha snacka om att ha koll -.- Känner att de datumet kanske är något man ska komma ihåg xd jaja :P
kyssar!

high on life!

tjaaa!
ojojoj vad dålig bloggning det varit på sista tiden ;) har nog inte bloggat sen i tisdags elle rnågot sånt men har iaf haft en as bra helg och vecka med skönt folk och underbart väder orkar faktiskit inte gå in på alla dagar men det har iaf varit riktigt bra dagar iaf :D bella och jonny tog studenten i fredags också så ett till stort grattis till dom :) Men nu ska jag försöka börja skriv apå min bok reccension som skulle ha varit klar i tisdags men har inte ens börjat på den -.- sen ska jag träffa jennifer ikväll också :) Juste på måndag åker alla mina snyggingar iväg till sunny beach! kommer sakna dem massvis men håller bara tummarna för att de får en riktigt grym vecka :D men nu ska jag börja jobba.
kyssar!
såhär såg jag ut på kvällen på studenten :)

RSS 2.0