lång dag

hejhej!
Som sagt blir lite bloggning då och då som ni kanske märker. Var ett tag sen nu! Men glömmer faktiskt bort att jag ens har en blogg, och att jag aldrig sitter vid datan är ju en ganska bidragande effekt. Men idag kom jag på att det var dags för mig att skriva ett inlägg. Kan börja berätta om min jobbig skoldag! Den bestod av ett matte prov och sen hemgång så känner mig rätt nöjd med den här dagen hittils ;) Så nu tänkte jag jobba lite på en idrottsuppgift som ska vara klar imorgon! Gäller att passa på nu när solen är i moln, blir så svårt att fokusera när solen skiner och man bara vill ut och sola! Om inte vädret blir bättre så tänkte jag faktiskt kolla på råttatoui. Blev as sugen på att kolla på den, de var sjukt länge sen också! :)
Nej nu ska jag påbörja mitt arbete får se om det dyker upp något mer inlägg under dagen.
hejsvejs!

Ge mig helg!

Sinnes så trött jag var imorse! trode jag drömde när alarmet ringde men var bara att pallra sig upp. Dock ändå rätt skön dag har bara haft matte och svenska sen fick vi sluta för håller på med en egen uppgift på idrotten och engelskan var inställd så :) vet inte riktigt vad jag ska göra nu, ska dra iväg på träning om 2 timmar typ så lär ju fundera ut vad jag ska äta innan dess. Rätt skönt att träningen börjar 5 för att då slutar den ändå hyffsat tidigt men samtidigt så om jag hade slutat halv 4 idag så hade de blivit lite kort om tid.
Får till och med skjuts till träningen idag! :D åker annars alltid buss men ska släpa med mig en landhockey klubba och sånt så idag får mormor och morfar skjutsa in mig! Så drygt att åka buss hela tiden faktiskt.
Juste har inte fått något sommarjobb :((( smått sur jag är! om man har ansökt kan dom väl iaf skicka ett brev och säga att de tagit emot min ansökan men jag får ej jobbet men de skiter dom i! Istället har jag fått reda på av några andra att dom fått jobbet så om jag inte får ett brev den här veckan är det ganska kört!
Roligt sommarlov jag kommer att få helt utan några pengar alls.. Längtaaaar!

onsdag

hejheeej!
åå så skönt att vara hemma den här tiden på dagen! :D hade nationella i engelska idag det var hör och läsförståelse tyckte hörförståelsen var sjukt svår! men får hålla tummarna i hopp om att det gick bra iaf. Vi fick sluta direkt efter så det var ju grymt skönt iaf :) Nu tänkt jag kolla på lite one tree hilloch bara mysa eftersom de är sånt skitväder ute! sen blir det att ladda om inför träningen ikväll.
juste kom å tänka på igår att jag och sebbe har varit ihop i hela 8 månader! sjukt länge ju :D känns inte alls som de helt sjukt vad tiden går fort. Aja nu ska jag påbörja mitt mysande.
ses å hörs!
avslutar självklart det här inägget med en extra snygg bild!

lördag 5 maj!

hejhej!
Nu har äntligen träningarna dragit igång, väldigt skönt på något konstigt vis. Nej men tycker mer om att träna hela laget istället för att ut å springa själv. Dock skulle självklart träningarna dra igång med en rivstart! första träning vr lugn dock så var den andra inte speciellt lugn.. började med intervaller man springer i 70 sek och vilar 20 det skule vi göra 20 gånger haha.. låter inte så jobbigt men tro mig det var det! speciellt när man ska hålla 80% av maxfart. Men bra skönt var det efter iaf :) Imorn är det dags för fys tester längtar rätt mycket! jaja hade inte tänkt göra de här till en träningsblogg så..
Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt, skulle åkt till sebbe tidigt på dagen men blev inte så sen skulle jag åka dit på eftermiddagen men blev ej så heller så åker dit samtidigt som jennifer ska till David ikväll någon gång. Tänkte gå ner och kolla på lite One tree hill har börjat om från säsong 1! är ändå på säsong 5 nu så har gått rätt fort :)
hör senare!
nej juste!!! har äntligen bokat resan till Spanien med familjen nu! åker på eftermiddagen dagen efter midsommar och är borta i två veckor :D längtar rätt så lite, ännu bättre är att min älskade pojkvän ska åka med också kommer bli super bra! :)

RSS 2.0