min start på lovet

hejdär! haha sist jag blogga var i fredags såg jag men har inte haft tid med datorn speciellt mycket :) min helg bestod iaf av match på lördan sen fest där vi börja hos sanne, vidare till einar och sen vidare igen. Sebbe, david och joel kom till alunda så fick sova med min underbara pojke fick även med oss en smått full joel i soffan haha ;) var iaf en skapligt kul kväll var roligast i början och hemma typ haha! på söndan var vi ner till baren och käkade med david och jennie också och efter det vart det mys med film och gotti :) sen åkte jag och sebbe till östhammar och sov där mys!
så idag har vi typ fölt med hans mamma och fixa lite saker sen städade vi hela hans rum och efter det blev det som belöning filmmys framför harry potter dödsrelikerna del 2 riktigt bra film eller det är alla harry potter filmerna tycker ja :) aja har haft en super mysig dag med min bästa!!<3 nu ska jag packa sen blir det träning.
Juste höll på att glömma har inaktiverat mitt facebook konto ifall det är någon som undrar varför det inte går att söka på mig får se när det aktiveras igen orkar inte med facebook längre blir alldeles för mycket tid framför datorn ;)

godnatt!

ett till inlägg får det bli innan jag lägger mig och sover :) kvällen slutade med en legofilm som jag laddade ner som jag och marcus kollade på och åt massa gott till! sen runt 8 var han as trött satt och gäspa i soffan så jag hjälpte honom i säng gulleunge :) sen blev det en till film för mig och det blev smurfarna riktigt bra tycker jag och skoja inte om dom är söta ;oo ja vad finns det mer att säga om min kväll inte så speciellt mycket faktiskt.
imorgon så kommer iaf sebbe hit runt 11 tiden och sen så åker han med mig till gimo när jag har samling den blir det match mot Iron hemma börjar klockan 4 är faktiskt lite nervös tycker inte om att spela hemma.. men kommer dock vara typ 2 pers på våra matcher nu när vi spelar flick xd aja sen imorgon kväll så ska jag träffa min underbara vänner var ett bra tag sen vi alla träffades känns det som! det var väl allt för mig nu tror ja natttiiii!

fredagkväll och det är loooov

hejsanhoppsan! haha nej men ganska så nöjd med att ha fått lov nu äntligen! och lovet börjar med att sitta hemma en fredag kväll och vara barnvakt haha bra start ;) nej men ganska skönt att få vila lite faktiskt är trött som fan snacka om att skolan helt tar kål på en! dock så fick ja reda på att vi ska jobba typ fårn sida 93-106 i matten på lovet.. säkert rätt kul när man fattar mycket av matte b så ska man försöka göra det själv hemma också! jaja nu ska jag ta fram min och marcus ben & jerry's och så har jag laddat ner kung fu panda 2 så ska kolla på den hihi myspys! :D skriver kaske ett inlägg senare om jag får tråkigt.

rubriker shallalalalalala

ska inte bli ett dugg skönt att lägga sig i en nybäddad säng precis ny duschad kan ju vara något av det bästa som finns! somnar typ på 2 sekunder då ju ;) aja nu sitter jag och snackar med sebbe i telefon och kom precis på att jag inte jobbat någon somhäll.. får försöka göra det imorgon måste ha det klart till innan lovet, ska iaf läsa igenom historian så att jag kan någonting imorgon iaf :) slänge rin en bild på mina nya skor en del av dom iaf, min nya byxdress och min nya hårfärg haha ;)

onsdag

ååh asså snygg min blogg är hahahah xd tog bort headern nu också rätt less på den så nu får de se ut som de gör orkar faktiskt inte hålla på! känns inte som de är så viktigt på min blogg inte allt för många som läser dne vilket jag tycker är hur skönt som helst vill ha massa läsare, skriver mest för kul och när ja har tråkigt typ :) Men nu tänkte jag iaf plugga lite historia eftersom vi har läxförhör imorgon sen jobba lite samhäll om jag hinner. har sprungit runt som en galning i huset och försökt leta upp min jacka som jag hade för typ ett år seda en höstjacka som jempa påminde mig och igår men kan inte hitta den :/ aja sånt är livet, juste kommer upp bild på håret sen :)

hey

oj haha tack amanda som rättade mig hade skrivit att morfar fyllde 45år i förra inlägget hahahah 65 var det såklart! vet inte riktigt vad jag tänkte med där hade blivit är ruskigt ung morfar annars gick inte ihop sig så bra..
Juste imorgon så ska jag in till jenni i uppsala och färga mitt hår är typ redan nervös ;ooo har aldrig färgat mitt hår! första gången jag gjorde något med mitt hår var i våras och så slingade jag det har aldrig gjort något annat med mitt hår så de ska bli spännande ändå :) men iaf ikväll är det träning och sen efter sover jag nog hos sebbe eftersom han är ledig imorgon så åker jag direkt därifrån :) men nu ska jag packa och lite sånt komme rnog upp bild på håret imorogn ;)

min helg

oj så jag är duktig har precis gjort en idrottsuppgift på 2 sidor som ska vara klar imorgon känner mig riktigt duktig, känns som att jag skriver just "känner mig riktigt duktig" ganska ofta hahah. Är ju bra att man är nöjd iallafall, nu tänkte jag typ gå ner och borsta tänderna och lite sånt sen blir det sovdags, min förkylning tar all energi jag har typ ;o är dock ganska skönt att jag börjar halv 11 imorgon och har bara 3 lektioner så är alltså en riktigt skön dag! :)
juste lite kort om min dag kanske, vaknade upp här hemma med sebbe sen runt 2 skjutsa vi honom till bussen för han skulle spela match, sen åkte vi vidare till mirfar och fira honom. Han fyller 45 år imorgon så vi åt smörgåstårta och fikade senare var hemma runt 6 tiden typ :)
Justja! var på åland igår och spelade match slutade med resultatet 7-2 till oss, fick även göra 3 mål så är nöjd med det vi spelade iallafall väldigt bra så det var as kul :) bonus var bufe på dit vägen var huuuur gott som helst, och sen taxfree påvägen hem vilket innebär en massa godis haha smal.. ;)
vill säkert inte ha sommar..
men ändå hur mysigt med vinter?!

frdagkväll

blir ett kort inlägg eftersom jag måste sova typ nu för ska upp halv 7 imorgon samling klockan 8 i gimo och ska hinna packa innan dess också.. om jag inte sagt det förr så är det borta match mot mariehamn vår serieprämiär! :) Juste på tal om ingenting fick hem mina stövlar idag dom var riktigt fina så jag vart super nöjd! nu ska jag bara vänta på mitt paket ifårn nelly också :D hihi nej nu ska jag nog sova och kommer somna super bra idag eftersom min underbara pojkvän har varit här hela kvällen! :)

äntligen fredag

åååh vad segt! har suttit i skolan sen typ 20 över 8 för åkte ju på specialidrotten bara för att fånärvaro skulle inte ens vara med -.- känner mig ganska duktig över att jag ens kom hit den tiden börjar ju egentligen 10 över 10 liksom. Ganska otrolig att jag han med bussen imorse gick upp halv 7 då sminka jag mug leta fram kläder käka frukost och ja allt man gör på morgonen och 20 över gick bussen ifrån station så var ruskigt snabb ;) haha känner att intesse nivån på de här inlägget ligger på minus men har tråkigt och vet inte vad jag ska skriva. kan berätta att jag nya scemat är ändrat så att vi slutar 4 varje fredag!! och som sista lektion har vi matte i 1,5 timme skönt schema vi har.. alla andra går typ till 2 känns ju rätt värt :s men finns väl inte så mycket att göra åt saken bara att jobba på.
ååh hoppas verkligen att min förkylning blir bättre vill verkligen verkligen inte att den ska vara värre imorgon tänker fan spela ändå isåfall ;o tänker inte missa serieprämiären plus att vi är typ bara 10 spelare så!

torsdag kväll

hejdär!
har precis typ skrivit om hela mitt svenska arbete hahaha duktig tjej.. nej men den första berättelsen blev alldeles för lång och pladdrig så  jag förkorta ner den och gjorde om typ hela sättet jag skrev på men är rätt nöjd nu så :) Ska bara skriva över de på rätt inlämningspapper men det gör jag nog imorgon eftersom jag inte ska vara med på specialidrotten för min bajsförkylning! hoppas inte dne blir värre tills lördag ;s nu tänkte jag kolla lite modelljakten på tv5 play med kenza har kollat 2 avsnitt så tänke kika vidare lite sen blir det väl läggdags efter det. Sebbe skulle kommit men var en massa dör lite smått har inte sovit med honom sen i tisdags natt känns som en evighet tycker jag.. kommer inte kunna sova med honom förens lördag eller söndag så känns ju ännu pissigare :( aja sånt är livet får träffa honom imorgon i skolan iaf! :) juste bestämt mig för att det blir hårfärgning på tisdag!
puss
min otroligt söta lillebror för några år sen! :)

ledig tisdag

ååh så skönt att vara ledig idaaaaaaag! ar dock en massauppgifter jag måste göra.. måste jobba med svenska berättelsen, en sida i matten, engelska redovisning och samhällsuppgift så blir som en skoldag ändå fast hemifrån. Aja är glad över att jag får vara hemma bara riktigt skönt faktiskt :) juste har även bestämt mig för att jag inte ska gå på maskeraden på fredag fick reda på att jag har samling typ halv 8 i gimo på lördag morgon så känns lite ovärt att åka dit då, plus att om amn väl åker dit vill man ju inte åka hem typ 11 -.- så blir en riktigt lugn fredagkväll för mig får se hur lördagskvällen ser ut då men är ju hemma i sverige igen runt halv 8 så får väl se om jag hinner dra iväg någonstans då om de är något :)
Juste har beställt mina stövlar nu också så hoppas jag får dom nu i veckan men stod dock 5-7 dagar och beställde dom igår så :/ Juste jennie undrade om jag ville vara hårmodell åt henne och frida tisdag nästa vecka de var typ att de skulle färga mitt hår bara gratis typ, de vill testa mig i brunt hår så får se kanske kör på en färgning skulle vara kul att testa :) men får se ska tänkta på det lite mera under dagen. nej nu ska jag jobba lite.
brunt
nu

trött tjej!

jadu gårdagen var ju ganska slitsam kan man lugnt säga haha.. var först barnvakt från 2 till halv 7 sen drog jag hem till jempii och fixade mig lite där sen tog vi bussen vidare mot östhammar där de var fest hos linus :) riktigt rolig kväll är dock helt slut idag syndes ju kanske en del på en också! vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om kvällen vill helst inte skriva allt på bloggen men en lyckad kväll ändå hahaha :D sov hos min underbara pojkvän som också var där och tog bussen hem idag vi 6 tiden. Så nu sitter jag här vid datan och tråkar och saknar min pojkvän massor! fast jag dock bara varit ifrån honom i 3 timmar typ känns som en evighet.. aja nu vet jag inte vad jag ska skriva eller göra så får räcka nu.
hejs!
vill säkert inte ha tillbaks mitt långa hår :((((

fredagskvällen

hejdär!
sitter hemma och är barnvakt gar varit det ca 1 och1 halv timme känner mig riktigt duktig som är snäll och hjälper till hihi, kan ju dock inte säöga att det är så hårt jobb att vara barnvakt han sitter typ och spelar playstation med sin kompis ;) aja gårdagskvällen bestod av tjejmiddag hemma hos sanne eftersom hon fyllde 17 år i torsdags riktigt trevligt! sen drog några vidare till norrskedika och de vart jag jennifer, emilia och mickis sandra tig samma buss men hoppade av hemma hos sig. Kom till norrskedika och det var helt dött så hade turen att chrille, sebbe, joel och max kom förbi med bilen så jennifer och jag åkte med dom tillbaks till östhammar så jennie och jag sov kvar hos våra pojkar och tog samma buss hem imorse :) de var väl allt om igår kväll tror ja haha. Nu tänkte jag ta en dusch och sen jobba lite engelska.
pössar!

min lediga torsdag

inte hunnit med att uppdatera idag för var i östhammar hela dagen och hade de super med min fina pojke! kom hem runt 5-6 tiden så har typ gjort klart engelskan och bara tagit det lugnt sen dess, gick iväg och solade en snabbis också så nu är man lite brunare funderar på att sola på lördag morgon med men får se :) blir nog iaf läggdags ganska tidigt idag ska ta bussen 20 över 7 imorgon vilket jag tycker är väääldigt tidigt sen ska man spela hockey klockan 8 på det.. annars är nog dagen ganska lugn imorgon ska börja med en uppgift på svenskan, redovisning på engelskan sen är det bara samhäll och matte där vi ska typ gå igenom prov och jobba på uppgifter bara :) Slutar runt 3 tror ja och då blir det bara hem och fixa sig se ska jag över till sanne och fira henne eftersom hon fyller år idag! ett stort GRATTIS till min fina tjej som fyller 17 år! :)) <3
pöössar!
min data är cp så blir tyvärr ingen bild...

åå vad jag tycker om rubriker...

shiiiiit två inlägg på en dag vad händer??!! haha! nej men har sjukt tråkigt och orkar verkligen inte börja jobba med engelskan igen kan göra det imorgon när sebbe är på utvecklingssamtal kommer bara sova bort dagen annars ;) haha satt och läste mitt förra inlägg nyss shit vad jag är slarvig när jag skriver.. skulle typ skriva ganska så hade jag skrivit konstig och typ hälften av alla ord är felstavade låter typ som jag är 7 år när jag skriver ;o skärpning på mig! stör mig själv på när andra stavar en massa fel så att när man läser blir det helt cp kanske inte så bra att jag är typ kung på att göra det själv då ;)
asså dör så skönt att vara ledig imorgon!!!! älskar att vi bara är 7 personer i min klass de har ju verkligen sina fördelar kan man säga :D Aja min lediga dag imorgon spenderar jag alltså i östhammar ska försöka hinna med min engelska som jag sa tidigare sen gå och sola så mycket mer är inte planerat :)) men nu ska jag ner och göra en smoothie sen om typ en timme drar jag på träning.
pööööss

onsdag

hejdär!
kände att det kanske var dags för ett inlägg igen sist var ju min födelsedag haha.. Ganska bra på det här med att uppdatera varje dag men har som sagt inte världens bästa minne så glömmer typ helt bort att jag ens har en blogg ;) jaja tänkte säga att jag har varit hemma ifrån skolan idag kanske skönt och välbehövligt! vi hade ändå bara någon liv och lustdag där man skull sitta och lyssna på någon föreläsning sen slutade man typ så kunde lika väl stanna hemma och jobba med det som jag behöver göra klart :) nu har jag faktiskt precis jobbat med engelska uppgiften är nästan klar ska bara lära in mig den lite så att den går att redovisa annrs har jag inte gjort så mycket mera idag spelat playstation med andrea typ haha ;) sen ikväll blir det träning halv 9 och efter det kanske jag sover hos min älskling får se är ju ledig imorgon sååå :D nej nu ska jag nog sova lite gick ändå upp 7 imorse..
pössar!
haha har inga bilder så blir mitt skolfoto som får stå för bilden..

RSS 2.0