en helg full av match

Idag är det dags för match igen! Hade match i onsdags mot serieledande SDE som slutade i en vinst med 3-1 till oss! Skönaste segern den här säsongen helt klart. Sån jävla kämpar insats av alla, underbart.
Idag är det linden som står för måtståndet hemma i metallåtervinning arena. 17.15.börjar matchen som kom dit och kolla! Sen imorgon är det ännu en match hemma men då är motståndet tumba.
ciao



Jan. 21, 2014

asså kan man säga att man har tråkigt om man ligger i sängen och tar brutalt fula ego bilder på sig själv och sen raderar dem haha..Men idag har jag iaf varit in till gränby en snabbis för att lämna in ett cv. Så håller tummarna för att jag ska få ett bra besked om någon vecka! Var hemma efter halv 3 tiden och sen dess har jag bara läst och ätit middag. Är inne på andra boken av hunger games böckerna. Första boken var tok bra och eftersom jag älskade andra filmen så hoppas jag på att andra boken är ännu bättre. ciao

dags att ta tag i det igen

Nu var det ett tag sen jag skrev någonting här. Har faktiskt inte alls haft någon lust att skriva. Men ska försöka ta tag i det igen.
Den här helgen har bestått av att träna fredag, lördag, söndag och att fira mina kära vän linnea dom fyllde 21 år igår!
Har haft en kanon bra helg.
Nu är det en ny vecka med nya saker att se fram emot. Bland annat så har vi tre matcher den här veckan vilket jag tycker är as kul! Älskar att spela match och hittils har vi ju typ bara haft en match i veckan. Så ska bli kul att spela lite fler.
Har match borta på onsdag och hemma match lördag och söndag!
Ciao



en helg full av hockey

har inte riktigt hunnit med att skriva något här då jag har varit upptagen hela helgen! Har spelat junior SM i östhammar där vi även övernattade. Vi spelade två matcher på lördagen emot skärpling och AIK varav båda lagen hade en femma riksserie spelare. Båda matcherna slutade med vinst även fast matchen mot skärplinge inte var lika bra som vi brukar spela.
Vi var även ner till sport baren i östhammar och kollade på semifinalen i jvm!
På söndagen gick vi upp 06.20 för att hinna gå en promenad och äta frukost. 09.00 var det nedsläpp och den här gången var motståndet södertälje.
Riktigt bra först period av oss, men andra och tredje perioden var inte alls på den nivå vi kan spela. Matchen slutade tyvärr i en förlust med 1-2.
När jag kom hem så fortsatte dagen med mer hockey. Först brons matchen mellan Ryssland och Canada och sedan finalen mellan Sverige och Finland. Så jävla surt och tråkigt att Sverige förlorar när dom är så jäkla mycket bättre än finnarna hela matchen. Men finnarna snäpper upp sig i förlängningen när det verkligen gäller och enligt mig är dom bättre en Sverige då.
Usch ingen bra hockey dag alls igår..
Men idag är det en dag ledigt ifrån ishockey så tänkte bara ta det lugnt och återhämta mig ifrån helgen.
ciao



2014

har inte riktigt haft tid att skriva något. Men jag firade nyår på bästa möjliga sätt, med mina underbara tjejer. Vi lagade tre rätters hos amanda och sen var vi där hela kvällen. Hade en toppen bra kväll med mina tjejer och mitt hjärta som kom efter 12 slaget.
Känns typ inte som det är ett nytt år. 2013 gick så himla fort. Första halvan av året var så jäkla bra. Vi vann serien, spelade allettan, åkte på student kryssning, gick på massa student skivor och tog studenten! helt underbart.
Nu är det ett nytt år och jag känner att även det här kommer bli ett riktigt bra år. Ser verkligen fram emot det här året och vad det har att erbjuda. En massa hockey, högskola, konserter, utlandsresor, ännu mera hockey. Känns som ett år av förändring.

Börjar första helgen för det här året med att spela junior-sm i östhammar så kom dit och kolla!
ciao
har tråkigt nog inte så mycket bilder ifrån nyårsafton, men ska sno några från de andra sen när dom lagt upp sina 🙊








RSS 2.0