valboooorrrg

tjuuue!
kom precis hem från en super mysig kväll med as bra brudar! Shiiit så taggan man är inför imorgon nu då de är ju helt galet. hade tänkt lägga mig nu typ så jag orkar upp för alrmet är ställt på kvart i 7 ;o Men ska först berätta lite kort om morgondagen. Först ska jenie och jag ta bussen in 20 över 8 till uppsala för vi ska förbi munken först och sne kommer de andra brudarna in med 20 över 9 bussen. Efter det så blir det ner till stadsparken eller economicum haha stavningen ?? Sen blir det hem och grilla hos emelie och på kvällen blir det feeest :D kommer bli en grymt jävla bra dag! Hoppas verkligen att de blir bra väde också annars dör jag lie smått, men imorgon ska fan inget få förstöra alltså :P Men nu måste jag nog sova fan.
Godnatt kyss och smek!

kvalborg!

tjaaa!
har precis käkat lite nudlar och de var liksom min middag så någon kommer smeetaaa på kvalborg ;) MEn iaf sket i skolan idag för att vi hade bara två lektione roch då kändes det rätt ovärt att ens åka dit.. MEn vaknade ändå runt 8 tiden och sen gick ja över till jennifer runt halv 10 typ. satt ute på hennes däck hela dagen och solade och hade det grymt sköönt! sofie kom också över och var med ett tag blev även pizza käk ute i solen vilket gillas ;) haha helt sjukt vid 2 gick vi in för båda var så sjukt jävla trötta la oss i sängen typ och båda somnade vid kvart över 2 kanske och sen vaknar vi klockan 4 haha snacka om trötta tjejer! men nu är man pigg som fan så de var riktigt skönt att få sova de där 2 timmarna faktiskt :D men nu tänkte jag duscha smörja in mig med lite brun utan sol och sen senare ikväll blir det över till sanne ;) Får se om de blir några me ruppdateringar idag eller imorgon med tanke på att jennifer ska sova här och så ska vi upp jävligt tidigt imorgon.

kyssar!
bilder från dagen fråga mig inte vad jag gör haha som sagt kallas att bjuda på sig själv xd

trädklättring xd

min torsdag

dålig uppdatering idag känner jag men tog bussen 10 i 10 med jennifer till stan för skulle följa med henne till skolan. Hon skrev ett prov lite snabbt vi gick och käka lite och sen skulle jag slinga håret :) Tog väl rätt lång tid men blev riktigt nöjd med det tack jenniiie!! <3 kom hem från stan runt halv 9 tiden så det blev rätt sent ändå för vi skulle fixa lite grejer och sne skulle jenniie kika på lite kläder och sånt :) Hann tyvärr inte med fotbolls träning vilket var lite surt med tanke på att vi har serie premiär på söndag men ska nog gå bra ändå tror jag! jaa så har väl min dag sett ut i stort sett finns inte så mycket mer att säga om den. Måste bara säga att är så sjuuukt jävla taggad till Valborg nu assååå bara 2 dagar kvar nuuuu på lördag då smäller det kommer blir grymt :D blir torligen fest imorgon också som en liten förstarta man måste ju såklart börja med kvalborg ju :D Men nu ska jag försöka få tag på jennie.

kyssar!
mycket snygga jag i väntan på färgningen

resultatet syns inte jätte brapå bilden men ungefär så där :)

smart brud

haha bra jobbat tjejen! had eju rätt så lång håla efter lunchen så satt mig med jonny, sebbe och kalle borta i D huset elle rvad de heter och satt där till typ kvart över 2 min spanska började 2. Alltså så hoppade ja nationella inte så smart självklart har läraren ring hem till mamma när jag kommer och mamma är då inte så jätte glad på mig haha :P jaja var flera borta så alla de som var borta skulle göra det på onsdag nästa vecka istället, rätt skönt ändå tycker jag om en kvart är inte mamma sur längre eftersom andrea ligger väldigt illa ute idag så mitt är snart glömt ;) men nu tänkte jag ta lite glass och sen fixa klart mitt svenska arbete som skulle varit klart unde rlovet (a). juste rätt nervös jag är inför imorgon ska för första gången i mitt liv göra någoting med mitt hår jo jag ska slinga det ;o men nervositeten släppe rlite då jag vet att jennifer ska göra det men ändå. Fatta om jag inte passar alls i det då dör jag juuu ska man gå så på valborg sen ba tjjaaaa! jaja får hoppas på det bästa.

kyssar


databild är otroligt roligt alltså

ååh vad otroligt kuul jag har sitter ensam på databilden och försöker göra ett självporträtt som jag lyckas så himla bra med... haha är verkligen helt värdelös på de här och nu överdriver jag inte fy fan jag och datorer alltså sinnes :P jaja efter det här har vi iaf lunch sen spanska nationella som ja som sagt är sjukt nervös inför. Men efter spanskan har jag träningslära sen slutar jag fan vill bara ha de där provet överstökat.. men nu ska jga åtminstonde försöka göra någonting xd

kyssar!

under the coconut tree

tjaa!
har precis duschat och sitte rnu bara och segar vid datorn as skönt vi hade fan ingen springning idag vi har det jämt på tisdagar. Men den komme rväl på torsdag istället skulle jag tippa på ;) Usch juste imorgon har vi fan nationella i spanska fy fan vad illa det kommer gå känne rjag bara.. Innan gymnasiet had ejag fan VG i spanska iaf och nu har jag typ precis G men iof så är läraren sämst avskyr honom man fattar ju ingeting ;o aja tur att man snart är klar med spanskan iaf. Men nu ska jag kika runt lite på datorn och sen blir det sängen så.
natti pussar!
dagens!

tisdag

tjuue!
kom nyss hem fick sluta tidigare rätt skööönt! skulle egentligen kommit hem typ 5 eller något så de var ju rätt nice. Ska väl käka lite snart och sen dra på träning usch orkar verkligen inte för vet att vi kommer ha värsta springningen.. jaja bara att pallra sig dig. Orkar fan inte skriva mera nu så får se om de blir något me rinlägg senare ikväll.
kyss!

skola imorgon underbart

tjuue!
har precis borstat tänderna och är nu reda för sängen men känne rmig as pigg så än på ett tag blir det inte iaf klockan är ju iof bara halv 9 såg jag nu haha.. Ska snacka lite med jennie i skype snart sen vet ja inte vad restem av kvällen kommer bestå av palla rinte kolla tv blir så jävla seg av det. Så istället slår jag på parylistan och taggar för skolan imorgon fast nääe! usch lovet har gått aldeles för fort alltså sjukt! kund eåtminstonde varit en vecka till över valborgs helgen tycker jag :P aja blir sista inlägget för kvällen för pallar inte.
kyss

jag älskar solen!

sinnes vilket underbart väder kan det bli bättre eller! humöret har varit på topp hela dagen underbart förutom ett tag när jag låg och sola sen skull jag klä på mig för att hämta mina skor och när jag komme rhem blir jag nersprutad med vaten slangen av marcus kompis då blir man ju lite less.. Men bara att lägga sig i solen igen så torkade man bra:) de är typ de hela min dag har bestått av vaknade kvart i 12 sen la jag mig och solade till typ kvart över 4 visst har ju såklart tagit lite pauser och så :) Men nu tänkte jag hoppa in i duschen och plugga skiter jag totalt i har matte prov imorgon men tog ju inte hem något unde rlovet så blir en lugn sista kväll på lovet bara.
kyss!
sommarlåt och bilder från idag!

the summer is finnaly near

skiter i att jag har en bloggpaus för har verkligen as as as tråkigt! är trött men vill inte sova.. de är såna här gånger som man vill skriva i bloggen typ sen alla andra gånger känner man sig tvingad. Men när man verkligen inte har något bättre för sig så är de ju ändå lite tidsfördriv. tänkte inte skriva as mycket för vet inte riktigt vad jag ska skriva så trött på att snacka om vad jag gör om dagarna :P aja ska väl försöka hitta på något att göra nu sen blir det sussa.
kyss!
osminkad
med smink

bloggpaus!

tjaa!
kom nyss hem och har precis ätit middag ska snart på tärning men var inte det jag ville säga utan tänkte bra berätt lite kort att jag kommer ta en bloggpaus och har ingen aning hur länge jag kommer ha det här uppehållet. För det första känner jag som jags ka till frida idag att jag har väl fan bättre saker för mig än att sitta och skriva vad jag gör och har gjort om dagarna. Känns ju inte så jävla vettigt på något sätt alls egentligen. De andra anledningen är att jag inte alls känner att jag har tid för att skriva.. Finns väl egentligen ingen tredje anledning haha men ska inte ebhöav några anledningar heller så bloggpaus blir dte iaf! ;) Men ni får då ha ett bra påsklov!
kyss och smek

it's a beautiful day

tjaaa!
ligger nu och snackar en massa med jennifer om lite allt möjligt har hittils haft en grymt bra dag. Gick först och mötte jenniiie vid hörnan och köpte en varsin glass sen drog vi hem till henne och käkade lite lunch. Efter det bev det stek på däcken otrligt grymt jävla väder det är alltså sjuukt! sen drog vi hem till mig då sanne och bella kom över ett tag så snacka vi massa sen blev dte ner till ica och tillbaks igen. Så nu har jennie och jag precis käkat lite middag och väntar nu på att de andra tjejerna ska höra av sig. Men skriver mera senare.
kyssar!

måndag och det är påsklov!

ååh så skönt mår mycket bättre idag det ända som är lite sämre är förkylningen men de skiter jag i haha ;) vet dock inte friktigt vad faaaan jag gör uppe nu hahah klockan är fan bara 9 juue! ;O aja fint väder är det ju så gör mig inte så mycket egentligen :P Men nu tänkte jag gå ner och äta lie frukost och sen snacka med hela gänget om vi kan träffas alla idag skulle behöva snacka igenom en del saker. Sen var det riktigt länge sen alla träffades också så tycke rverkligen det skulle behövas :) Men skriver mera senare.
kyss!

fy fan så jävla värdelöst

ska inte gnälla massa nu med det känns fan inte bra alltså, har haft ont i huvudet hela jäla dagen och det vägrar släppa.. Och nu hela kvällen har jag varit hur seg som helst, typ as trött, hängig, grinig och orkar igenting. Känns som att minsta lilla grej och jag kommer bryta ihop typ xd känns ju inte allt för jävla bra alltså.. suck! aja tänkte gå ner ta något litet att äta sen blir det nog fan borsta tänderna och efter det sängen! känner mig ine allt för jävla pigg på att vara vaken och göra någonting just nu. haha inte en massa gnäll var det ja.. men man kan ju inte vara glad jämnt heller. De här blir iaf mitt sista inlägg för kvällen.
kyss!

pussykiller

tjenare mannen!
har precis tagit en dusch och väntar nu på att tiden ska gå så att jersey shore kan börja! har fastnat helt för serien så sjukt jävla bra :) BLir en lugn kväll för mig för känner mig så jävla seg sen igår xd Får se vad jag ska göra ikväll, jonny kanske skulle komma över senare får se hade tänkt mysa med lillskruttan annars med hon är ju inte hemma :( Så får väl hita på något skoj ska lära lillbrorsan att knyta skorna sen också haha :D Men nu ska jag nog fan gå t och sätta mg i solen ett tag innan den slutar värma ordentligt för dagen.
kyssar!
frida spelade låten igår fan va man lyssnade på den här förr sjukt bra!
Vanessa Carlton – A Thousand Miles

gårdagen!

tjjaaa!
ska nu ut i det underbara vädret och sola fy faaan vad skönt! men ska berätta lite kor tom gårdagen först där man såklart skulle spåra idiot säger jag bara xd jaja var iaf en as rolg kväll med as kul folk riktigt nice :) gick hem till jonny efter eftersom vi ändå var i öregrund och så tog jennifer och jag bussen hem imorse as skönt. Finns väl inte så mycke mer att säga det komemr bilder under dagen och kanske även videosar vi får se. Men nu måpste jag ut i solen :D
kyssar

i gotta feling that tonight gonna be a good night

oboooy!
lika bra väder idag om inte ännu bättre rätt nice! sitte rnu och har precis fönat håret ska snart äta lite och sne blir dte över till jennifer för fix. För ikväll blir dte partaj i öregrund. Ska vara hos jennifer vid 5 då vi ska sminka oss och fixa oss där och sne glider vi över till lyan och förar grymt! :D för ikväll ska vi smetaaaa ojojoj! men nu ska jag bestämma mig vad jag ska ha på mig och packa ner sminket och så i väskan. MEn ni får ha en trevlig lördag kväll.
kyssar!

promenader kan vara det bästa!

faan vilken sköön kväll har varit ute på två prommenader med carro och andrea. På den första så gick vi runt hela alunda hur skönt som hellst och dne andra så fäljde vi carro hela vägen hem as skänt att gå fan :D Eller aa när man är sugen på det annars är dte värdelöst xd sen har kvällen bara avrit lugn med en massa snack och sånt riktigt skönt. As skönt att vara hemma ibland också faktiskt, men nu ska jag snart ut på en til prommenad ska möta jonny vid bussen men släpar med mig andrea ut också för med allt vi gick och snackad eom på förra promenixen så vågar jag inte gå själv (A). Men nu ska jag fortsätta vara social med andrea på skype hah vilket liv syskona sitte roch skypear med varandra xd
godnatt kyssar!

planerna för min fredagkväll

helluuu!
har precis ätit världens godaste middag jo tacos inte helt fel alls ;) hålle rjust nu på att kikar va djag ska ha på mig imorgon har fan ingen jävla aning alltså så jävla drygt! så lär ju typ behöva slita ut halva garderoben innan jag hittar något att ha på mig och sne komme rjag ändå typ ändra mig imorgon. MEn tycker det är skönt att ha ett föslag på avd jkag ska ha på mig så jag inte står där med panik imorgon kväll xd Så min kväll kommer bestå av att leta kläder äta tårta, träffa en del av släkten och bara vara hemma. Rätt skönt att bara avra hemma faktiskt har typ inte varit social med familjen en hel kväll på länge känns det som :/ och jo gissa vad! jag har hållt mig borta från godis, chips, kakor och bullar i 7 veckor nu hur grym?!!! fast har bestämt att en dag på påskolvet ska jag få äta godis och det är på påskafton ingen annan dag ;) annars får jag hålla mig till min underbara glass :D Hade aldrig klarat mitt löfte om jag inte fått äta glass älskart! :D men nu ska jag leta upp något att ah på mig imorgon.

kyss och smek!

fredag och underbart väder kan det bli bättre!

även idag ett underbart bra jävla väder älskart man blir så himla glad och sprallig i hela kroppen :D har precis duschat och ny känner jag bara att humöret och kroppen år på topp härligt! Ska snart sätta mig ute i det fina vädret och jobba lite samhäll och svenska så jag får det klart och sen ska jag nog vara hemma hela kvällen för att min undebarar lillasyster fyller år idag så ska fira henne ikväll. Sen kanske jonny kommer över efter sin årsfest någon gång senare ikväll. och imorgon har jag inte riktigt bestämt hur dagen kommer att se ut. Har ingenting alls planerat på dagen men på kvällen blir det iaf iväg till owe i öregrund på fest :D Kommer bli en grym kväll känne rjag redan nu :) Men nu ska jag ut och jobba lite.

kyssar!
min lillskutta! gammalbild på henen men hade ingen nyare <3

jag vill ha sommar och sol

jag har tråkiiiiigggtttt!!
jag är typ klar med samhällen ska bara finslipa den lite imorgon på lektionen sen är den helt klar och svenskan så måste amanda skicka en grej för att jag ska kunna jobba vidare med. Så nu sitter jag hemma hos jonny och kikar facebook för det mesta funderar på att läsa lite sen kanske. Han är iaf på träning nu ingen aning om när han kommer hem :P trodde jag skulle vara upptagen med svenskan och samhällen hela kvällen men blev inte riktigt som jag hade tänkt där.. Men de är ju som sagt tur att man har musik och en bra bok att läsa ;) haha lät som värsta nörden där men gillar faktiskt att läsa :P Kanske skriver senare får se. måste bara säga att jag verkligen bara älskaaaaaar det här värdet dör fan lite smått och fick höra att det skulle vara typ 20 grader varmt hela påsklovet hur bra?!!!

kyssar!

oh boy vilket vackert väder solen skiner idag

tjaaa!
nu sitte rjag i skolan och har precis varit på lunch bara hunnit haft en lektion än så länge och det var då historia provet som faktiskt kändes rät bra så hoppas att resultatet blir lika bra också! nu ska jag försöka jobba lite samhäll och svenska och sen kvart över 12 så har vi matte usch de kan ju vara världesn sämsta ämne... Sen efter matten har vi svenska och 20 i 3 så slutar ja sköönt! rätt nice dag ändå börjar halv 11 och slutar halv 3. Sen direkt efter skolan så¨drar jag till jonny och sover där så får s eom de blir någon uppdatering ikväll. Men nu ska jag fortsätta jobba. btw ÄLSKAR vädret!! :D

kyssar!

min lilllördag

tjuuuue!
nu har jag precis duschat och borstat tänderna sitter nu och bara tar dt lugnt ska krypa i säng snart tänkte jag. Men min kväll har iaf bestått av att plugga till historia provet imorgon känner fortfarande att jag inte kan någonting alls typ :/ sen så har jag tränat sista hockeyträningen på is idag buhuuu :'( as tråkigt att hockeyn är slut nu :( Sen så stack jag iväg och solade lite också så har ändå hunnit med rätt mycket ikväll. ska gå upp 1 och 1 halv timme innan jag ska gå till bussen för att hinna plugga lite historia då med duktig tjej! ;) Men nu ska jag kika facebook lite snabbt och sne blir det sovdags.

kyssar
grymt skön spellista måste lyssnas på!
super sköönt


heartbeats

hejdär!
sitte rjust nu och är duktig och pluggar historia måste göra det nu innan jag drar på träning sen blir det ännu mer aplugg när jag kommer hem sen också. Ska se hur det går har ju fortfarande ont i halsne och rösten är ju fortfarande helt cp men lite bättre än igår iaf. Juste gjord eju spanska prov idag som gick helt sämst! haha hade ju inte ens öppnat boken och kollat vad som skulle komma så inte konstigt att man inte kunde något men jaja får se hur det går. Men nu ska jag plugga så skriver mera senare.

kyssar

ooh baby i love your way

fuck fuck fuck! vad gör jag... har inte pluggat någon spanska eller historia alls va faaaaan! har bara gjort träningslära pappret och engelska uppgiften sen har jag inte jobbat någonting alls mer inte bra emelie. Asså får fan inte ha datorn på för då fastnar jag alltid vid facebook eller msn det slår aldrig fel bra jobbat. Men nu ska jag nog krypa i säng för är as trött får se om jag hinner läsa lite spanska innan jag somnar och sen imorgon på hålan.

kyssar!

100 %

lite smått pigg, känns lite bättre nu än i skolan iaf har även fått i mig glass så då höjs alltid måbra mätaren några hack :) Men stör mig fortfarande så jävligt på min röst och hur illa är det inte när inte bara elever skrattar åt min röst utan också lärarna då är det illa alltså! Får väl se de positivt så att jag gör ju många andra glada iaf xd MEn nu sitte rjag och väntar på att maten ska bli klar pasta carbonara så jävla gott!!! :D sen blir det som sagt en massa jävla plugg fy faan så värdelöst.. så ska hålla mig helt och hållet borta ifrån datorn ikväll eller ja ska försöka iaf ;) men nu ät maten klar.

kyss och smek!
as skön! :D

pigg och kry...

tjaaa!
sitter nu i skolan har samhällskunskap och mår skit! är as trött och orkar verkligen inte jobba inte fna är förkylningen eller rösten något bättre heller fy faaan... Gymmade ju imorse med chris men känner att dte blir ingen fotbollsträning för min del ikväll. så imorse var vi uppe klockan 6 tog bussen från öregrund 10 i 7 usch så tidigt. Hatar specialidrotten för att den är så himla tidig. Men nu ska jag försöka jobba lite samhäll men känner att huvudet inte riktigt orkar hänga med just nu. sen ikväll blir det tilla tt at det lugnt plugga spanska, plugga lite historia kanske och sen jobba lite svenska och samhäll får se hur mycket jag hinner/orkar men spanska måste jag iaf plugga.

kyssar

måndag

tjaaa!
blev hemma idag för min jävla förkylning och latmasken jonny var då också hemma inte bra ;) men vi har iaf legat och kikat film först blev det cliffhanger och sen pippilångstrump på de sju haven gryyym :D Väntar nu på att mamma ska komma hem med glass och cola ännu bättre! :D blir nog ingen träning för mig ikväll, ska iaf träffa jennifer ett tag får se om jonny hänger på elle rom han ska hem. MEn skriver mera senare ikväll.

kyssar!
sköön låt! :)

en underbart bra helg! :D

hejhopp!
nu är jag hemma igen efter en obeskrivligt grym helg med en massa skön brudar! Vi slutade 5a i cupen av 12 lag är vi riktigt nöjda med faktiskt eftersom vi åkte ut i slutspelet mot AIK och sen så vann vi båda matcherna efter den och slutade 5a. Rätt bra med tanke på att alla andra år så har vi kommit typ 9a xd Men för mig blev det totalt 5 poäng under hela helgen duger det med, lite sur över att jag var tvungen att vara back dom två första matcherna :( Men kan ju säga att man är skapligt slut i kroppen nu alltså lite träningsvärk imorgon kanske ;) Något som är as dåligt med den här helgen är att när jag vaknar lördag morgon är jag såååå jävla förkyld näsan är typ helt igentäppt och låter som en kråka i halsen typ.. inte kul någonstans! så hela dagen idag har jag knarkat halstabletter men inte blir de bättre inte. Rätt bra att man spelade en hel cup med den förkylningen (Y) men vad gör man inte för att få spela hockey :D men nu had ejag iaf tänkt att bara ta det lugnt j kanske kommer ikväll också vi får se hur sent det blir sen så blir det nog läggdags tidigt är sjukt jävla trött. Men får se om det blir något mer inlägg innan jag lägger mig.

kyssar!
jo man är ju rätt sliten och osminkad efter en helg full av hockey så de förklarar bilden ;)

hejdå på några dagar

faaan vad jag hatar det här! har haft strömavbrott från klockan 6 till typ klockan 9 kuul... Har inte kunnat jobba ett skit på datorn typ ännu bättre. Men skit i det nu, håller iaf på att packa lite smått nu ska nog snart gå och lägga mig tror jag. Blir en chilldag imorgon med först specialidrott matte, historia fotbollsmatch och sen drar man iväg på cup. Så blir nog mitt sista inlägg innan vi drar imorgon. Men kan säga redan nu att jag är grymt taggad för att spela cup längtar som faan :D Men nu måste jag packa klart så jag har det gjort. Så det här blir mitt sista inlägg till på söndag om jag inte mobilbloggar elle rnåot vi får se så ni får ha en bra helg!

kyssar!


rätt slapp dag

tjaaa!
rätt skön skoldag vi hade idag då! först satt jag och jobbade lite sam och svenska tilla vi började då vi hade historia i typ lite mer än en timme. Sen var det lunch och efter det matte i 40 min och sen så gick vi ut och kollade fotboll, kvart över 2 tog vi bussen hem :) Så nu har jag precis ätit lite mellanmål och är just nu barnvakt. Ska vara barvakt hela kvällen typ och sen blir det packa inför morgondagen och lite plugg på det. eftersom både mamma och pappa är borta så ska jag också laga middag ikväll till mig marcus och andrea lycka till haha! får se hur det går men ska ta fram mina oerhört grymma matlagningstalanger! men nu ska jag försöka plugga lite så man har det gjort iaf.

kyssar!
min lilla sötnos!

torsdag 07-04-11

Hann inte uppdatera så mycket mera igår för att stack ju iväg på träning och sen efter träningen drog jag direkt till j. så sov där och så och nu siter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Hade ju egentligen sovmorgon och skulle börja halv 11 men han börja vanlig tid så åkte med till skolan då. Så nu ska jag försöka jobba lite på samhäll och svenska uppgiften. Får se hur bra det kommer gå men får försäka iaf, sen ikväll blir det plugga, packa och träna. Men nu ska jag försöka få någonting gjort.

kyssar!

ge mig sommar!

halllååå
blev hemma från skolan för kunde ingeting alls på provet kände jag så jag och j har legat och segat framför tv:n med massa filmer hela dagen. funderar på att gå ner och tjocka lite glass snart rätt ogott! Sen ikväll blir det träning och feter det blir det antingen till att följa me jonny hem eller så blir det bara hem och chilla kanske börja kolla liote vad jag ska ha med mig till helgen. För på frdag klockan 1 så åker vi mot stockholm för att spela hockey cup, kommer hem på söndag kväll kommer bli en GRYM helg! men nu ska jag kika lite saker på datorn sen blir det till att gå ne roch äta glass.

kyssar!

träningsvärk och oförberedd för prov heeeej!

tjaa!
lite träningsverk jag har idag då shiiit! rumpan och vaderna inte så jävla sköna alltså.. Ganska glad över att jag inte har tärningsvärk i armarna bara men det kommer väl imorgon.. Körde ju på gym imorse bev lite cykling och sen körde vi typ mest armar. men nu har jkag precis varit iväg på fotografering på fotbollen kul ;o såg en av bilderna som blev helt misslyckad på mig men palla rinte bry mig om det xd Nu ska jag lägga mig och plugga lite spanska för har prov imorgon och har inte ens kollat på uppgifterna duktig tjej jo jag vet ;) men komme rinte på så mycket mer att skriva så nu ska jag försöka få lite plugg gjort.

kyssar!

slut i benen jajamensan

puuuuh kommer vara lite slut i benen imorgon känne rjag... Först var det fys inomhus där vi körde styrka i 45 minute roch sen körde vi springning på det i typ 25 minuter usch! Inte kul och som plus på det så under vilan vi fick mellan springningarna var det styrka så inte fan blev det någon vila heller... Men ändå as skönt så här efteråt nu känne rman sig verkligen pigg as härligt! :D lite mindre härligt är ju att man ska upp typ kvart över 6 imorgon för klockan 8 är det fys med specialidrotten tror vi skulle köra gym. Kommer vara grymt pigg på det känner jag xd jaja bara att släpa sig dit. Men nu ska jag kika lite på facebook sen blir dte till att sova så man orkar upp imorgon bitti.

Godnatt kyssar!

dancing with tears in my eyes

tjenare mannen!
nu har jag precis byggt lite pussel men satt inte så länge för om jag gr det blir jag bara helt fast i det och måste promt göra klart dte typ xd Men idag har jag iaf jobbat lite samhäll men fastnade så måste snacka med lena om det imorgon. Sen har jag inte gjort så mycket bygg tlite pussel suttit vid datorn ätit lunch. En riktigt lugn dag det behövdes kännde jag är sjukt jävla trött. Ögonen vill typ inte hålla sig öppna.. Men nu tänkt ejag försöka städa lite på mitt rum och sen får vi se vad jag hittar på. Blir iaf fotbollsträning ikväll.

Kyssar!

ledig idag inte helt fel

ledig idag skööööönt! elle rja ledig och ledig hade bara en lektion idag så sket i den känner att jag kan slösa dagen på bättre saker än att åka buss sitta på lektion och åka buss inte så värt tycke rjag.. Så nu har jag precis varit ibäg och solat riktigt skönt, och plus på det var ju att man blev lite brunare iaf det behövdes kan jag säga! ska strax hoppa in i duschen och sen blir det till att jobba lite svenska och samhäll. ska försöka hitta dte där jävla sam pappret bara så ska det nog gå bra. Om jag får tid över sen så kanske det blir lite film kik och till och med kanske lite städning av mig otroligt städade rum :P men nu ska jag nog gå och ta en dusch skriver mera senare.

kyss!
haha helt cp ful bild som jennifer tog på mig xd


taken

nu har jag precis borstat tänderna och lite sånt och har nu äntligen kommit i säng otroligt skönt! älskar min säng <3 ligge rnu och kollar på en film som heter taken as bra film har sett den någon gång förr grymt bra! så det blir till att kolla klart på den och sen blir det sussa. Om ni inte har något för er så slå på 4 värd film att se lovar!! men det här blir iaf det sista jag skriver ikväll så säger godnatt nu.

natti kyssar!

UNDERBARAST HÄRLIGASTE SKÖNASTE KÄNSLA

oooh så duktig jag är har gjort en hel punkt på svenska uppgiften nu duktig tjej! haha blev väl typ en sida eller något på datan så riktigt skönt att ha det gjort. Nu är det bara 3 punkter kvar som ska göras men det palla rjag nog fan inte göra ikväll alltså. Skulle ju egentligen jobba samhäll också men hittar inte det där jävla pappret så att jag kan göra det.. Aja nu ska det inte bli en massa snack om plugg inte! Är ensam hemma just nu och har vari det i ungefär en timme as sköönt! Resten av familjen är i uppsala och hoppas faktiskt på att de är där ett tag till så jväal skönt att vara helt ensam hemma lite då och då. GISSA vad jag gjorde för typ en timme sen. Värdlens UNDERBARASTE HÄRLIGAST SKÖNAST KÄNSLA!! jag tog på mig en tjocktröja och mina kängor och gick ut i regnet och var ute i typ 15 min i spöregn fy faaan vad skönt det var. Låter helt cp jo ja vet men shiit vilken kick man fick av dt jag blev hur pigg och glad som helst. Säger bara det att de är en känsla som man inte känner allt för ofta sitter helt seriöst och väntar på att det ska börja ösregna igen så att man kan göra om det :D

Kyssar!

riktigt trevlig lördag kväll

hallååå!
tillbaka igen yeees! har precis ätit middag och ska strax lägga mig och jobba med svenska och sam arbete. Men iaf gårdags kvällen var riktigt rolig faktiskt, as sköön förfest och även en riktigt skön fest med trevligt folk. Men jag och jonny gick hem vid 11 tiden känndes som klockan var typ 3 när vi gick hem.. men kul var det iaf! :) imorse vaknade jag vid halv 10 tiden sen käkade vi lite frukost och så sen vid 10 i 2 tog jonny bussen hem och jag gick vidare mot jennifer. Så var vi där alla tjejer riktigt skönt! var ett bra tag sen man träffade allihopa så det var trevligt. och nu kommer resten av kvällen bestå av jobb, jersey shore och big brother sovmorgon imorgon så börjar kvart över 10 sköööönt! men nu ska jag börja jobba.

kyssar

party mode on yeeeas!

tjaa!
dålig uppdatering men har inte haft tid till att sitta vid datorn. Jag och jenniee åkte till öregrund igår kväll och var dör till imorse då vi tog bussen hem 20 över 11. Sen var det bara hem och sen vända mot gimo igen för fotbollsmatch med gimo som slutade med vinst 3-1 yes! och nu är j här vi ska snart käka lite sen blir det över till jenniee på förfest sen ikväll blir det partyyy så jävla taggad! ikväll blir set ös fullt ut säger jag bara! ;) men nu ska jag göra mig iordning.

kyssar!

RSS 2.0