torsdag kväll

hejdär!
just nu gör jag absolut ingenting.. tänkte lägga mig och kolla lite film, andrea har sina kompisar här för de ska ha som en avskedsfest blandat med kräftskiva eftersom hon åker upp och bor i örnsköldsvik snart :/ Så känner att jag inte vill springa runt där nere och vara ivägen! Den här kvällen har inte så mycket att bjuda på för min del, får se om jag träffar sebbe ikväll inget bestämt. Har iaf träning imorgon kvart i 1 och sen mot kvällen finns det lite olika förslag på hur den ska se ut :) Men det fårvi se imorgon! ååh juste måste bara rekomendera en film jag nyligen sett The hunger games riktigt bra film måste jag säga! :) 
jaja kommer kanske ett litet inägg senare.
ciao
 

onsdag!

hejhej!
blir ett inlägg idag också! vaknade hos sebbe imorse så var där till halv tre och mös! Sen tog jag bussen hem! han väl vara hemma en halvtimme sen bar det av på hockey träning :) Eftersom jag inte bloggat något har jag inte kunnat skrivit att säsongen har börjat. Började träna för precis en vecka sedan, alltså förra onsdagen då gick vi på is! Så jävla kul :D:D
men iaf var en rätt hård träning.. de kommer alla träningar här i augusti vara! laget tas inte ut förens den 1 septmeber så är bara att ge gärnet och visa att man vill! :) är ändå ett par stycken som inte kommer med i laget och sen gäller det att man ska bli antagen till matcherna också! vi kommer ha fyra femmor men bara tre kommerfå åka med på match i början så :) jaja nog om det! ska kolla på en film nu som är rätt gammal typ från 2005 har dock aldrig sett den så, den heter MR & Mrs smith med brad pitt och angelina jolie eller hur det stavas ;) 
ciao!
rätt snygg osv.. haha!

länge sedan

hejhej!
vet att det var ett tag sen men har inte haft ork eller tid till att blogga så! :)
har precis kollat på en film är barnvakt åt marcus så finns inte så mycket att göra. Vädret är inte allt för roligt heller.. ska iaf bara vara barnvakt till halv 5 typ så inte så långt kvar! dock började jag va barnvakt halv 8 så ingen sovmorgon förmig :/ får se vad jag ska hitta på nu kanske lägger mig och sover en stund eller något! ska iaf till sebbe ikväll och mysa :) det var väl allt för mig just nu.
ciao

RSS 2.0