på flyget

Hejheeej!
Sitter just nu på flyget :-D fanns gratis wifi ombord så slänger in ett inlägg ;-) hade en super midsommar med bra människor! Tack för en bra kväll! Blir ett kort inlägg så vi hörs igen om 2 veckor! Fy fan vad jag ska ha det underbaaaaart :-D
Hejsvejs pussaaar!

midsommar sen spanien

hejhallå!
ligger i sängen just nu tänkte typ sova snart så att man är utvilad tills imorgon ;) nej man iadg har jag iaf som sagt solat, vart barnvakt, packat så gott som klart och valt ut kläder tills midsommar. Får se om det här blir det sista inlägget på två veckor nu eller om jag hinner med något litet imorn och på lördag får se. har faktiskt inte så mycket mer att skriva. Jo juste har inte ens sagt vad jag ska göra imorgon. Ska iaf först hem till bella, det är så att varje år firar hela släkten på våra pappors sida midsommar hos bells! är alltid hur rooooligt som helst :D Men iaf sen ska vi vidare mot öregrund med linn där vi ska bort till sunnanö och grilla med massa trevligt folk. Sen senare på kvällen blir det ner till öre! :) Kommer nog bli super tror jag :D Har haft två as bra dagar att se fram emot och snart är båda här!!!!
godnatttttt!
 

bilder


sol sol sol

Hejheej!
Ligger just nu ute och solar, vill vara brun till imorgon så blir till att sola hela dan typ :-) kommer lite solbilder sen, fungerar bars att göra snabb inlögg från mobilen så :-\ bilderna får ja lägg upp när jag bloggar från datorn sen. Nu ska jag fortsätta sola.
Puss!

jag ogillar att packa...!

förlåt för inlägget tidigare idag.. Satt på bussen till träningen och mottagningen dog hela tiden typ sen hacka hela mobilen upp sig typ så gick inge vidare haha! Fick ju ut ett inlägg iaf, trots att det slutade ganska tvärt ;) Var iaf en as skön träning,, eller skön och skön den var jobbig som fan! Men så himla skön känsla efter en hård träning måste jag säga. Har börjat packa lite inför resan är typ så gott som klar! Vet dock inte va jag ska ha på mig på midsommar så vill inte packa ner allting än. Tycker dte är sååå jävla svårt att packa! Det är lätt att bara lägga i allt man vill ha med sig, dock så vill man ju alltid ha med sig alldeles för mycket.. Så måste typ försöka bestäma nu vad som ska tas bort för har typ lagt i hälften kanske lite mer av de jag ska ha med mig och den e typ full nu :( har alla stor saker som skor och sånt kvar.. jaja får klura på det där. Tänkte sova nu, är så himla trött ska försöka blogga bättre imorgon promise! 
Godnatt pussar!
juste mina skor jag fick av sebbe i julklapp. De är för stora och vet inte vad jag ska göra.. funderar på att sälja dem men de är ju så himla snygga :( Så vet inte om de fungerar att bara sätta i en sula eller något, är storlek 39 på dem :S
 

Utkast: Jun. 20, 2012

Hejhej!
Såg att ja inte bloggat sen igår men hann inte med det. Åktd till bella igår oh solade sen kom linn dit efter jobbet! Åkte hem vid 5 tiden ochart i 6 tog jag bussen till sebbe :-) vi kollade på project x den var skit bra tycker jag! :-D imorse tog jag bussen hem från östhammar då oxh gick direkt till bella där de var jag amanda och bella som solade. nu är jag iaf på bussen påväg till trämingen

tisdag och nedräkningen har börjat

Godmorgon på er!
själv vaknade jag kvart över nio och var pigg så lika bra att gå upp tänkte jag :) Får se när sömntutan bella vaknar blir väl runt 12-1 någon gång skulle jag tro ;) Börjar seriölst bli så jävla less på det här värdet nu! Vet att jag klagar om det i typ varje i inlägg.. Men vadå det ska fan vara varmt och soligt på sommaren fattar inte vafan som händer.. Det är regn och kallt typ :( Skönt at vi åker snart så man äntlign kan få njuta av massvis med sol och bad :D Dock kollade jg på yr i morse och där stod det att de skulle vara skit fint väder på torsdag :D så bara att vänta och se :)
ciao!


Svar på en kommentar :)

hur är den vita bikinin i storleken? är den stor eller liten? vilken storlek har du? ser jättebra ut iaf :) 

Svar: Den är normal i storleken typ exakt som storleken på en bh, oj min storlek kommer jag inte ihåg har klippt bort lappen :/ men 75C eller D tror jag :) 

emeliecordoba.blogg.se


 

Spanien <3

blir ett snabb inlägg :) Tänkte bara säga att de blev fotbolls kväll med familjen istället blev så sent, så vi skulle ses imorn istället! Men sjuukt glad över att spanien vann!! :D Blev lite nervös där ett tag ;) Men sen gjorde dem det där snygga målet alla väntade på :D finns rätt mycket ögongodis i det laget med så ;) tänkte typ sova nu håller tummarna för ett super väder imorn.
natti! 

fanns ingen bra bild på ramos men myyycke snyggare med kort hår iaf :D



maroon 5 <3

hejhej!
har precis laddat över lite låtar till mobilen, vill ha det gjort tills vi åker så jag inte sitter med det typ sista dagen.. Asså ääälskaaaaar maroon 5 nya album vissa låtar är så himla bra! Det släpps snart så :DD
Min dag har inte varit speciellt märkvärdig alls, gymmade imorse och sen har jag typ spelat och solat lite den lilla stund de var sol :) Sen har jag bara tagit de lugnt! Pratade med bella för ett tag sen så får se o de blir fotbollskik hemma hos någon ikväll eller hur det blir. Är iaf spanien som spelar idag haha hejar alltid på dem istället för Sverige eftersom vi är så dåliga i fotboll..
Juste har typ skrivit klart packlistan nu också! Måste ha en sån annars kommer det sluta med att jag glömt hälften typ. 
puss!
bara älskar alla de här bilderna så himla fina!

lite gym på måndagsmorgonen

Godmorgon!
Tänkte bara skriva att ja vaknade av väckarklockan kvart i 10 och nu är jag på väg mot uppsala för att gymma! Skönt att ha det gjort såhär på morgonen. Då har man hel dagen på sig att göra annat sen :-) vi har ju fått gym kort gratis på kraftkällan i uppsala bort vid kungsporten! Sjuukt bra, de är giltigtni ett helt år så bara att gymma så mycket man vill :-)
Snart framme så ciiaaaao!

tråkiga söndagar..

åååååå! blir galen.. gjorde ett blogg inlägg imorse som tydligen inte uppdaterats! Gjorde de från mobilen sen typ haka den upp sig eller nått, men trodde inlägget ändå laddades upp :/ aja vaknade vi halv 10 imorse kände att jag typ sovit ut så gick upp och åt frukost :) Sen dess har jag bara varit en riktig jävla nööörd! Har ju vart sånt tråk väder , så först spelade jag harry potter på ps3 och sen laga jag lite lunch och efter blev det teknad film :) Älskar att kolla på teknat när det är dålig väder mysigt tycker jag :) Blev bilar 2, var ett tag sen jag såg den så! 
Tänkte iaf springa ner och öta middag nu och sen kommer sebbe. 
Juste oduktiga jag och andrea är då! Vi ska till kraftkälla imorgon förmiddag och gymma faktiskt :) Ska bli riktigt skönt, man blir typ glad när man väl själv drar sig ut på ett pass ;) 
Ciao!
juste fick en ny bikiniöverdel nu också, mamma hade beställt en som va förliten runt ryggen så tänkte men kan ju prova den lika bra den kanske passar! och de gjorde den, låter tantigt när jag säger att min mamma beställde den men den är helt vanlig som den vita jag la upp bild på förr fast svart :)

sedan en söt bild från filmen ;)




helt slut..

Hejhej! Blir ett kort inlägg ifrån mobilen för ligger redan i sängen. Hade världens jobbigaste tränig idag de var backe/ben fortfarande helt sluut.. därför jag lägger mig redan nu, var typ de ja tänkte skriva bara så naaatiii!

1 VECKA KVAAAAR!!!!

helloo
Matchen igår mellan Sverige och England slutade typ som jag trott, förstod att sverige inte skulle vinna alltid typ helt sämst när det gäller.. Men vi hade iaf en trevlig kväll ändå! Bella och Linn gick hem vid 2 tiden någong gång :) 
ÅÅÅ vad jag älskar dgen väder.. Att det aldrig kan bli bra väder blir så less! Tur att det vara är 1 VECKAAAA KVAR TILL VI ÅÅKEEERRRR :DDDD Längtar så sjukt jävla mycket! Men innan dess har vi midsommar också att längta till :) Men nu tänkte jag kolla när vi ska åka på träning, ska ha back och ben träning i Röbo idag lääängtar.. Ska köra i en och en halv timme kommer nog vara smått död efter det!
Ciao!
myskvällen igår!

underbar daaaag!

hejheeej!
har haft världens bästa dag :D Sebbe kom hit igår kväll/natt och så imorse vakande vi vid halv 11 då vi gick upp och åt frukost. Begav oss sedan vidare mot östhammar för han ville hämta ut sitt legg, sen gick vi hem till honom och käkade pizza ute på hans altan as sköönt väder faktiskt :D Blev sedan lite rastlösa och började sparka runt på en volleyboll så slutade med att vi sprang runt och spelade fotboll på hans går :D Hur kul som helst skratta typ non stop! Var iaf en underbar dag med min älskling! <3 Nu har jag precis plockat undan lite på mitt rum för strax blir det fotbolls tittande här med bella och linn! :) Ska väl fortsätt plocka lite hatar när det ser ut som kaos på rummet när folk ska komma..
Ciao!


äntligen en solig dag

hejhej!
har inte bloggat någonting idag för har inte orkat. Vaknade vid halv 11 typ och då gick jag upp och åt frukost vädret var väl sisådär vid den tiden. Men sen efter jag ätit så såg jag att solen tittade fram då och då så la mig ute för att sola. Gissa vad som hände då! jo alla moln typ försvann såå jävla sköönt! Så har låg ute från typ 12-2 blås lite kallt men brydde mig inte omdet. Har ju inte vart fint väder på 10000 dagar känns det som så gäller att passa på när dne kommer fram. Nu ska jag iväg på träning beccis kommer förbi och hämtar oss vid 4 tiden :) Blir kanske något inlägg när jag kommer hem får se.
ciao!


onsdag

hejhallå!
min kväll igår blev superduper! förade ju i östhammar med jennifer och david sen kom Frida dit och vi åkte till öregrund! David drack ej eftersom han körde! Men iaf mötte upp sebbe där och så gick de andra in på terassen men vi hade det bra ändå :) Vi gick runt och hade de super mysigt, satte oss sedan vid en bänk vid vattnet när de var solnedgång :) Vid 1-2 tiden åkte vi hem till östhammar igen.
Så vart en bra kväll!
Har inte så mycket att säga om dne här dagen faktiskt.. Jag åkte hem från östhammar vid 1 och sen dess har jag solat lite (den lilla stund solen var framme..) sen typ sovit och myst på altanen när de regnade :)
Väntar nu på att middagen ska bli klar sen får vi se vad jag hittar på för skoj!
ciao!
lite fina bilder från igår

fin fin skolavslutning

hejhejhejhej!
har haft en toppen dag! ätit smörgås tårta och hallonpaj och firat min underbara lillasyster :D Så nu är det dags för ännu mera hallonpaj! min moster kunde inte komma på dagen så dem kommer nu istället ;)
Tänkte skriva lite snabbt att jag drar till östhammar efter där jag och jennifer förar lite sne åker vi med david till öregrund och kikar lite hur det ser ut där :) kommer nig bli en bra kväll! Sen sover jag hos sebbe som troligen möter upp oss i öregrund <3 Men nu måste ja hitta något att ha på mig..
ciao!
min fina skrutt :D <3

sooommarloooov

Jag i mitt skitstökiga rum men orkar inte bry mig om det jjust nu haha ;) Träningn ikväll vart tydligen inställd vet ej varför det stod inte så haringen aning om vad jag ska göra.. Men nu ska jag iaf till Gimo och kolla när min kära syster går ut nian :) kommer nog några bilder därifrån med :) men det här är iaf hur jag ser ut just nu, hade dock klackskor i morse mina jeffrey men tog ej bild med dem :)
hörs senare!

resterande av min dag :)

hejheeeej!
sitter och kikar fotbollen lite halvt, haha hatar fotbollsmatcher! lika bra att låta bli att titta på facebook under hela kvällen såååå jävla många ap dryga statusar så att man dör typ.. haha! aja har faktiskt hunnit med en del idag :D Har kollat tre avsnitt one tree hill, kört lite teknik i garage två gånger, varit ute och skjutit på skott rampen och även valt ut kläder till imorgon! hoppas bara de blir fint väder så att man kan ha shorts. Annars är min outfit körd.. Jaja tänkte typ lägga mig nu, får se om jag fortsätter att kolla fotbollen.
Natti!
gee mig det här vädret!!!

vilket underbart sommarväder!

hejhej!
har haft två superbra dagar som jag inte alls hunnit skriva något om! Men i lördags hade jag en skit jobbig träning inne i uppsala på morgonen! Efter träningen åkte vi upp till min moster och firade min kusin som gick ut nian i fredags :) Sedn drog jag över till sanne efter middagen och så satt vi där sanne jag och jennifer och drack lite :) hade det supermysigt! Sedan vid 11 tiden så kom killarna dit och runt 1 tiden så drog vi hem typ :) Men var en trevlig kväll! På söndagen sen så drog jennifer david jag och sebbe ner till baren och åt och sen gick vi en sväng. Sebbe tog bussen hem tio i sex och så tog jag bussen till honom tio i 8 sen :) Det var typ allt om min helg :)
Måste bara få säga att vädret är ju underbart inte sant? UUUUssssssccchhhhh spöregn följt att åska och blixtar gillas rätt mycket!... Men finns inte så mycket att göra åt saken :/ när jag åkte från sebbe imorse så var det fint väder och sjukt varmt ute också! sen lagom till när mn kom hem vart det skit! Hann iaf köra lite teknik i garage en stund :D MEn nu tänkte jag nog lada ner någon film och mysa :)
ciao!
syns inge vidare men öser ner gör det!

ikväll kör vi


avslutningen på en skön fredag

ja det blir faktiskt ett tredje inlägg idag ser man på! Har haft en toppen dag/kväll! Cylade och mötte jennifer vid ica där vi handla lite gurka och dipp så begav vi oss vidare mot sanne. Så där har vi sutti hela kvällen fram tills nu och bara pratat massa och haft det mysigt :) Var dock tvungen att dra hem rätt tidigt eftersom min träning börjar klockan nio i uppsala imorgon :/ Så nu är det faktiskt sängdags för min del, klockan ställd på 07.30 uuusch vad tidigt på en lördag morgon.. Men vad gör man inte för lite hockey träning :)
Ciao!


två inlägg under en dag

ser man på två inlägg på en dag ojojoj det händer inte ofta inte! var ju som sagt över till jennifer sedan ringde sanne och vi cyklade över dit blev en varsin glass påvägen också ;) så har suttit hemma hos sanne tills nu och bara snackat och tagit det lugnt! har precis ätit lite middag så nu ska jag inte göra någonting alls faktiskt, Jennifer ska på hennes lillebrors skolavslutning så skulle vi ses igen efter det troligtvis sanne också :)
Funderar på att gå upp och kolla på one tree hill men är typ på 19 avsnittet på säsong 7 och åtan går inte att ladda ner!!!! Den finns på the pirat bay men det funkar ej att ladda ner får damp! så vet inte hur jag ska få tag på den :(
aja ska hitta på nå annat skoj nu :)
Ciao!
känns som de var hundra år sedan jag var mörkhårig!

fredag 8/6

Blev inget bloggande igår förutom bilden som jag lag upp, hade inte tid att sitta vid datan och går inte att blogga från mobilen blir typ helt cp så vart bara en bild!
Idag så är jag ledg! hur skönt som helst, hade inga lektioner så kände inte att de var någon ide att åka till skolan direkt ;) Så idags ska jag ta det lugnt träffa Jennifer nu på dagen och sen på kvällen får vi se vad jag hittar på :) Lugnt blir dte iaf för har träning klockan 9 i uppsala imorgon bitti.. Tänkte lägga mig ute och sola lite nu så man får lite färg! var typ hundra år sne solen var framme känns det som så gäller att passa på nu. Blir nog något litet inlägg senare med :)
ciao!
nya bikiniöverdelen!

dagens emelie ;)


Mina tre senaste dagar

hejheeej!
tänkte berätta lite kort om de senaste dagarna här.
Måndag: Vart det en tur in till gränby med hjärtat, tänkte gå på stan men var så dålig väder så skippade det.Hittade lite små saker även fast jag lovade mig själv att inte handla mer än typ en sak.. Men vi hade iaf en super mysig dag tills jag var tvungen att åka på träning, kan ju säga att de var så sjukt jävla jobbig träning så de inte är sant! Var typ illamående i en halvtimme efter och nu skämtar jag inte usch! Så kan säga att det var ganska skönt att komma hem och lägga sig i sängen, somnade direkt typ.
TISDAG: Var det studenten, åkte med tio i 12 bussen till Gimo med Bella, Amanda och Linn vi kollade på när Linnea sprang ut. Åkte med dem till Linnea sen och vid tre tiden gick jag hem för skulle över till Jennifer som också tog studenten. Så käkade hos Jenniiie och hade det super trevligt! :) Sedan tog jag bussen tio i 9 med Amanda och Bella mot Öregrund där det var aaaas tråkigt haha.. Så vi satt typ på jakten hela kvällen och åt pizza sen tog vi halv 1 bussen hem och jag hoppade av till Östhammar och gick till sebbe! :) Världens bästa pojkvän visade då att han köpt med sig lite saker åt mig från stockholm hur gulligt som helst! kommer bild på dem och det jag handlade i måndags! :)
ONSDAG: Sov ju hos sebbe så var där hemma till halv fyra då vi gick till bussen, Gjorde inte så mycket under dagen. Kollade på Borat för hade inte sett den förr, hahahah så jävla sjuk film!
Så nu sitter jag och pluggar matte, ska inte gör så mycket mer idag sebbe kanske kommer hit får se. Ska iaf kolla på en film jag laddat ner! Men måstea tillbaks tills pluggandet nu.
Ciao!
kläderna jag köpte
bild på hur byxorna såg ut på!
kläderna jag fick av älskling
och hur jag såg ut på studenten

min regnigt mysiga lördag!

hejhej!
sitter just nu och kollar one tree hill kan ju vara bästa serien som någonsin gjorts typ! Min dag har spenderats med min underbara pojkvän :) Han kom hit igår natt så idag har vi bara  tagit det lugnt blev lite mys ute på altanen med täcke och en kopp te. Älskar att sitta ute på altanenmed en filt och bara lyssna på regnet hihi as mysigt :D
aa men annars har vi inte gjort något speciellt, sebbe tog bussen hem tio i 5 och sen dess har jag haft en fortsatt lugn dag. Blir snart lite ost och kex med familjen och kanske någon film. Har laddat ner Harry Potter och de vises sten så ska kolla på den ikväll iaf :)
var väl allt jag har å säga tror jag, får se om de blir någon bloggning imorgon för ska på träning imorgon bitti sen hjälpa pappa med ett jobb hos jocke.
ciao!
två bilder från dagen!
min fina pojke <3

fredaaag

hejhej!
sitter och kollar på luftslottet som sprängdes med familjen, blir alltså en skän lugn fredagskväll för min del. Haft en sjukt skön dag på det också. Började klockan 8 imorse med specialidrott efter det hade vi engelska sen var vår skoldag slut. Vi skulle till vår Mentors sommarstuga i öregrund så åkte dit efter skolan sjukt mysigt! spelade tp och fikade och grymma som vi är så vann jag och chris hihi :D
Juste får inte glömma det viktigaste heller! Städade hela mitt rum, alltså storstädning! damma, dammsög, rensade bland massa skitsaker jag haft sparat och massor annat känner mig sjukt duktig faktiskt :D
Jaja nu tänkte jag iaf kolla klart filmen och sen vänta på att min fina pojke kommer hit efter att ha firat sin kusin :) emeliecordoba @instagram föölj mig :)
hejsvejs!
sommar outfit!

RSS 2.0