onsdag

nu sitter jag och äter igen haha.. nej men var faktiskt ut på en jogg nyss å då är det viktigt att fylls på efteråt! idag har jag inte gjort så mycket, vart i skolan och sedan hunnit med att kolla på två filmer. Ska ta rn lång skön dusch snart och sen krypa ner i sängen framför en till film ;) blir till att sova tidigt för har varit så sjukt trött dem senaste dagarna!
Idag gjorde jag sista provet så nu är det lugnt med arbeten och sånt resten av veckan, sjukt skönt! Har redam haft tre prov den här veckan så..
Juste imorgon har jag sista seriematchen! vi möter götatraneberg men sen ska vi ju spela allettan också eftersom vi hamnat etta eller två i serien. Vi är det ända laget som har en match kvar och om vi vinner den så vinner vi serien :D vi är ju redan klara för allettan men man vill ju vinna serien med ;)
ciao!
vanilj kesella med smulat digestive kex, päron, vindruvot och kiwi mums





plugggaaaa

Ligger i soffan och pluggar. Skulle ha gått till tio i fyra men hade fyra timmars hål till sista lektionen så vi fick några sidor att läsa hemma istället, så det var skönt! Skulle ju ha pluggat igår men glömde böckerna i skolan så får plugga extra mycket idag..
Så är rätt glad över att vi inte har någon träning ikväll. Vi har faktiskt bara tre träningar med laget och en match! eller bara och bara men det känns sjukt lite jämfört med annars..
blir iof två specialidrottspass och två idrottpass så blir en del ändå haha ;) Nej nu måste jag fortsätta.mitt pluggande annars kommer jag aldrig klara provet imorgon (ute i god tid).
ciao

min vecka
måndag: skola (idrott och prov) träning fys och id.
Tisdag: specialidrott (hockey) skola plugg på kvällen.
Onsdag: skola, ut och jogga sedan heeelt ledig!
Torsdag: skola, borta match
Fredag: specialidrott hockey, skola fram till 16,10 (idrott sista timmen) ledig på kvällen.
Lördag: träning 09.00, teori, ikea handling, middag hos sanne.
Söndag: träning 15,00 fys och is, ledig på kvällen

måndag kära måndag

hejhej!
ligger just nu i sängen sebbe låg här när jag kom hem hade ingen aning om att han skulle komma så blev en liten överraskning :D var iväg på träning tidigare idag innan det hade jag pluggat lite men kom på att jag hade glömt hälften i skolan.. men men! juste spelade lite skylanders med ;)
kvällens mål efter träningen nyttigt och mindre onyttigt även en bild på min söta katt :)








lördag och söndag

hejheej!
igår så övningskörde jag för första gången de gick rätt bra faktiskt! sen på kvällen var jag in på bio med bells, amanda och linn. Vi kollade på en film som heter flight, riktigt bra var den!
idag har jag spelat match som vi vann med 4-0 sen har jag inte hunnit gjort något annat än ätit å pluggat lite typ! Ligger nu i soffanoch vilar, är heelt slut usch. Känner mig trött och seg :( får se vad jag gör resten av kvällen.
ciao!



fredaaaaag skönt med heelg

försökte göra ett inlägg tidigre men det blev nå knas så får skriva om allt. Sitter i soffan och äter nötter å dricker cola muums! Var iväg på träning efter skolan ko he runt tio tiden så har vart hemma ca en timme. Gjorde lite kvällsmål med massa protein duktigt ;)
Ska nog lägga mig snart för att åka morgon dagen.
Ska plugga plugga, övningsköra och träffa pinglorna :D
ciao!
semlaaa som jag åt idag!


protein mål




Jan. 24, 2013

gud vad skönt med fredag imorgon! känns som veckan bara rusat förbi.
Just nu sitter jag i bilen på väg hem från träning.. sjukt sent usch! men vad gör man inte ;) blir iaf ingen specialidrott för mig imorgon för ska ta andra gardacil sprutan klockan nio! så lite sovmorgon går jag :D
ciao!

mycket plugg

hejhej!
har helt glömt bort att blogga.. har haft en massa annat för mig! sitter just nu och håller på med en idrottsuppigt ska nog ut och övningsköra för första gången i mitt liv ikväll! Men måste plugga med.. och sen kanske vi tjejer skulle träffas hoppas jag hinner. Har sjukt mycket nu känns det som. Har ett hemprov i natur till tisdag sen två prov nästa vecka, ett i psykologi och ett i träningslära. sen den uppgift jag gör nu ska va klar på fredag och sen imorgon har vi redovisning i pedagogiskt ledarskap! ååh allt på en gång typ.. jaja nu ska jag sluta klaga och get back to work ;)
ciao!



leeeesssss




äntligen fredag!

hejheeej!
sitter på bussen påväg hem från skolan! blev en lång dag idag.. börjar åtta med ishockey och slutar tio över fyra med idrott men fick sluta tidigare för att vi hade håla då vi gick ner å gymmade innan så det var skönt!
När jag kommer hem ska jag äta, packa och sedan åka iväg på träning. är hemma igen runt halv 11 tiden :\ har först fys och sedan ispass. Ispasset slutar kvart i tio!
Juste fick sticka mig ifingret idag på naturkunskapen för vi skulle kolla rödblodkroppar i sån där mikroskop eller vad de heter! as roligt haha.. knäppte en bild igenom som blev rätt bra ändå. viktig information haha..
ciao!
vill tillbaka till värmen...






snart helg

hejhallååå!
står just nu och väntar på att bli upp plockad vid bussen ska hem till sebbe! han var i uppsala och hans mamma kom från jobbet så kunde åka med. Tur har man ibland ;) har haft en lugn dag idag. Hade en halvtimmes sovmorgon haha.. sen så hade jag två håltimmar men vi flyttade fram vår sista lekion så fick sluta tidigare :D När jag kom hem gjorde jag klart hemprovet i natur de tog några timmar haha.. sen jag inte gjort så mkt mer! typ duschat spelat lite ps3 ;)
nej nu fryser jag om händerna..
ciao!



minadagar

har inte hunnit skrivit så mycket. Var ju på handledar utbildningen i tisdags å det gick bra! däremot.kunde jag inte låmna in mina skridskor på lagning för dem hade stängt. Så igår på matchen fick jag köra med mina gamla! det var ju lite ovant men man vande sig efter ett tag.
Hoppas mina skridskor blir lagade tills nästa match på söndag iaf. Pappa lämnade in dem igår å då sa dem tidigast fredag och senast måndag så hoppas på det först nämnda. Nej nu är bussen snart framme.
ciiao!
mitt schema!



mot uppsala

hejheeej!
ska snart in till uppsala och möta upp pappa. Ska lämna in mina skridskor och jag bara hoppas att de hinner laga dem innan imorgon kväll.. Dem.gick sönder idag på specialidrotten efter två puckar på skridskon.. så typiskt dagen innan match också!
aja sen ska pappa och jag äta och därefter gå på handledarutbildningen för att få börja övningsköra.. har skjutit upp det alldeles för länge! Men nu äntligen ska det bli gjort. Drygt att den håller på i över 3 timmar bara :\ aja nu måste jag kila.
ciao!





Jan. 13, 2013

hejheeej!
sitter och äter lunch som jag själv lagat ;) köttbullar och makaroner haha.. är typ standard maten när jag ska göra lunch innan match! väldigt påhittigt måste jag säga.
har samling 4a så åker runt kvart över tre och är hemma någon gång runt 12 inatt!
Men vad har jag gjort idag då. Jo jag sov hos sebbe igår till idag då så var där fram till halv ett då jag gick till bussen. Vi var ut å gick en promenad och lite sånt. Här hemma har jag inte hunnit med något speciellt. Bara min otroligt utmärkta gourme lunch :D
ciao!





fredagkväll

hejhej!
ligger just nu i sängen tänkte sova strax. Har fortfarande huvudvärk så var kanske inte så smart att jag åkte iväg och tränade! Det hade ju typ gått över men sen efter blev de lika igen :/ Men som man brukar säga, är huvudet dumt får kroppen lida ;)
Imorgon ska jag inte göra så mycket, har träning vid 4a och sen får vi se vad jag hittar på kanske träffa sebbe! Serien börjar igen på söndag, det har ju varit juluppehåll ett bra tag. Men nu är det dags igen har borta match mot AIK :)
nattiii

obehagligt

sitter just nu och äter lite mellis! vanilj kesella med frukt, bär.och lite solrosfrön :) skulle egentligen slutat tio över fyra! men mådde så himla dåligt imorse så hann bara ha specialidrott.. jätte obehagligt var det! brukar aldrig ha huvudvärk och nu bara sprängde de i hela huvudet! kände mig helt slut, kunde bara sitta still typ. Så åkte hem å tog en ipren ocv la mig på soffan. Nu känns det lite bättre, lite huvudvärk kvar men inte allsi närheten av imorse som tur är!
Vi får se om jag tränar ikväll det beror på.
ciao!



skorna

först ett par sneakers från masion margiella med
H&M sen ett par svarta mer vardagliga klackskor från H&M.










sista lovdagen..

Godmorgon!
Ligger i soffan och slöar framför datorn.. läser lite bloggar kikar kläder osv. Har inget alls planerat idag på dagen. Så ska bara ta de lugnt kanske städa lite (om jag orkar) haha!
Ikväll sen ska jag nog träffa tjejerna, blir en promenix eller något känner att jag behöver lägga mig i tid om jag ska orka upp till skolan imorgon.. Usch lovet har som vanligt gått alldeles för snabbt :(

åååh sebbe skickade bild på ett par av skorna igår. Så hiiimla snygggaaa :D Har tvingat honom att komma hit senare ikväll sen så jag ska får se dem och prova dem :)Lägger upp bilder på dem också sen.
ciao!

Jan. 07, 2013

goddaag!
kom hem från uppsala för ett litet tag sen! var in med sebbe ett tag på dagen blev bara en bh på rean eftersom jag redan beställt två par skor eller sebbe beställde dem å jag gav honom pengarna idag så han kunde hämta ut dem så jag e pank haha ;) Men får två par supersnygga skor :D lägger ut bild på de när jag fått hem dom.
Igår var vi alla fyra hemmahos david och kollade på film var hemma hoa sebbe igen runt 12 tiden.
Nu tänkte jag packa lite för om en timme kommer beccis och hämtar mig så ska vi åka på träning!
ciao!
bella å jag hade lite kul igår och skicka fula bilder här är en. den mildaste haha ;)



söndag

Sitter just nu i bilen påväg hem från träning! det var en skön träning med uppspel osv. Det behövdes för det var ett tag sen!
Ikväll ska jag å sebbe träffa david och jennifer blir väl filmkväll eller liknande :)
ciao!



roligt med match

hejhej!
nu är jag äntligen hemma. Spelade ju match igår.mot modo och sen idag mot segeltorp. Vi spelade sjukt jävla bra igår galet rolig match med högt tempo! det stod 4-2 till modo då vi tog ut målvakten och gjorde 4-3 sedan tog vi ut målisen igen men vi hade för dåligt tryck så de la in 5-3 i öppen kasse. Men de var en jävligt bra match! 35-35 i skott också så de var jämt :D tråkigt att vi förlora bara..
Idag spelade vi inte bra alls.. det vaf en match vi skulle vinna! men de var sega ben och dåligt spel från vår sida så vart förlust med 2-1 :(
men de har varit en superbra helg iaf :D
sov hos min älskling igår till idag så hade jag nära och bra också eftersom vi spela i östhammar :)
Nu ska jag kika film.
ciao!

gameday

godmorgon!
vakna runt tio tiden imorse och sen dess har jag hunnit äta frukost och även tagit en prommenad på 25 min :) nu tänkte jag bara ta det lugnt och ladda inför match! är så.sjukt jävla.taggaaaad.. var typ en månad sen jag spela match så ska bli grymt kul! spelar även mot andrea och i östhammar så de kommer bli grymt! match start 18,30 :) de var allt för mig.
ciao!




mysigkväll

Ligger just nu i soffan och kollar på tv. Sebbe åkte för ett litet tag sen, men igår var iaf en supermysig kväll! vi var ner och handlade och sedan gjorde vi egen middag eftersom resten av familjen är i ö-vik. Sen blev det film mys och popcorn i soffan hela kvällen :)
vet inte alls vad jag ska göra ikväll? kanske träffa tjejerna har inte träffat dem sen nyårsafton och amanda åker ju till thailand på lördag.
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
ciao!



Jan. 02, 2013

Sitter just nu i köket och äter banan! har precis varit ut å sprungit, riktigt skönt måste jag säga! var ett tag sen jag var ute och sprang hemma! sprang i 22,5 min vet dock inte hur långt jag sprang men hade hyffsat högt tempo. Var lite svårt att springa eftersom vissa ställen är det is på. Men det gick bra ändå!
Tänkte köra lite styrka nu och senare kommer sebbe hit! vi har faktiskt inte vart med varandra sen i i lördags!
nej nu ska jag köra lite styrka!
ciao!





min nyårsafton!

hejhej!
hoppas alla hade ett superbra kväll igår!
jag hade det jätte trevligt iaf.
Först var vi hemma hos bella och åt värsta festmåltiden ;) oj så gott det var! :D vi var hemma hos bella till lvart över tio typ och då åkte vi till emil. Där var vi hela kvällen, det var rikigt trevligt! kom hem runt tre tiden typ :)
Nu på morgonen har jag inte gjort så mycket. Typ ätit och duschat får se vad jag gör ikväll.
ciao!



















RSS 2.0