i know that we can make it right

ett inlägg till blir dte innan man kryper ner i sin otroligt varma mysiga säng :D Har iaf ikväll kikat två topmodel program och bigbrother. Helt sjuikt program om man tänker efter fatta att vara med i det shiiit xd Men det är ju kul att det finns folk som vill det för de är ju trots allt bra! Men nu ska jag kolla om det finns något annat bra på tv:n för är inte ett dugg trött än och sen efter dte blir det väl till att försöka sova. Gick ju och la mig runt halv 11 igår men somnade inte förens klockan 12.. Kunde verkligen inte somna! är väl för att kroppen har vant sig vid att vara uppe sent under lovet eller något, men nu är det bara att ställa om tiden igen. Shit vad jag fastnat för gamla låter nu alltså fan super sköna när man bara vill lyssna på nåot chill. har ju min gamla godingar lista på spotify så ;)

Godnatt pussar!
ååh vill bara ha mitt hår nu!!


första skoldagen

tjaaa!
har inte hunnit med att skriva något idag för när jag kom hem blev dte äta packa och sen dra iväg på träning! Men finns väl inte så mycket att säga om träningen var ungefär som dne brukar vara var väl tyvärr väldigt lite folk på träningen vilket var synd :/ de här sista veckorna har vi bara varit typ 6 stycken på träningarna.. Tur att alla serier matcher är slut, har bara två cuper kvar ;) nu blir det bara en massa svammel här men som sagt första skoldagen idag vilket inte var annat än kasst fy fan vad jag avskyr skolan usch! Och vad får man reda på joo det är 8 veckor kan ni fatta 8 jävla veckor kvar till påsklovet!! lite man kommer dö känns det som!! aja finna iaf en grym fredag att tagga inför nu kommer spåra totalt det blir fan inte en lugn kväll säger jag bara :D men nu ska jag slå på tv:n.

har otrolig bildbrist nu men ska försöka fixa det!
pussar!


lyckliga slut bull shit!

fan vad jag hatar filmer med världens kärleks slut man blir ju fan lite smått derimerad xd självklart ska tjejen få dne perfekt kille och allti slutar så bra haha bara skit skulle jag säga. Men om de skulle sluta dåligt så skulle man väll gnälla på det också. Hur mcyket man vrider och vänder på det så finns dte ju alltid något att gnälla på inte sant? ;) aja ska inte skriva ett as lång tinlägg med en massa gnäll haha ovanligt i så fall ;) Ska nog iaf sova nu så att man orkar upp imorgon.

Puss!
rätt lite jag gillar de här låtarna!


då var lovet slut

nu är nörden tillbaka vid datorn igen!
Slog precis på tv:n och nu sitte rjag och kollar på the ugly truth. haha as bra film faktiskt :) Men ikväll har jag iaf varit hemma hos jennifer där även linne aoch frida var en riktigt skön kväll. Kollade som sagt på solsidan väärldens bästa program! okej det här inlägget tar 1000 år att skriva sitter bara och kollar på tv:n hela tiden så det blir inte längre än så här. Ska iaf kolla klart på filmen och sne blir dte sova för imorgon är det skola yeees...

Godnatt pussar!

there ain't no one like you

tjenare mannen!
haha och på tal om det så är det solsidan ikväll gillas grymt mycket! världens bästa program måste dte ju fan vara kubbar kubbar kubbar schas ove schas! Så jävla bäst :) aja nu har jag iaf precis ätit och springer faktiskt fortfarande runt i sovkläderna ^^ har inte orkat bytt om men lär göra dte nu för ska strax över till jennifer ;) Där blir det chill och mys bra slut på lovet tycker jag! :) så mycket mer finns det väl inte att säga.. Måste försöka komma på någoting bättre att skriva om känns så himla tjatigt bah idag har jag gjort de de och de inte kul! jaja ni får stå ut med det så länge ;)

Ciao!
ge mig rhodos nuuuu!

ångest söndagar det gillar vi!

Godmorgon!
snacka om att jag sov jävligt djupt inatt men så jävla skönt det var då! vaknade för typ 45 minuter sen och nu är ångest söndagen här igen.. Hur fort har inte det här lovet gått då! känns som att man inte hunnit gjort någonting alls helt värdelöst.. :/ Och idag kommer det inte bli så mycket mera gjort, ska läsa ut min engelska bok och börja skriva på en bokrecension och sen kanske jag träffar tjejerna ett tag ikväll. Så ser väl min dag ut om det inte dyker upp någonting under tiden men det är söndag så vafan kan ju inte räkna med någonting direkt. aja nu tänkte jag läsa ut boke så jag har det gjort och sen ska jag slå på en film eller något. juste lite hård match det var igår då xd har fan typ tre as stora blåmärken och skrap sår hur fan lyckas man få skrapsår i hockey fattar inte riktigt det :P aja nu ska jag läsa.

Pussar

stoppa dig stoppa dig

heeeej!
sitter just nu och bara tar det lugnt lyssnar lite Veronica Maggio låtar så sjukt sköna! Var iaf hemma hos amanda för ett tag sen där var även bells, linnea och linn. Vi gjorde inget speciellt alls vi låg och snackade lyssnade musik och baar tog det allmänt lugnt riktigt skönt! Är fan as trött känns som att man kommer slockan när som heslt så funderar faktiskt på att sova nu. Kommer vara helt död imorgon annars ska läsa ut min engelska bok också usch så jobbigt! aja nu ska jag krypa till sängs.

Natti!

sämst match!

nej fy faan!
förlust med 5-2 roligt eller vad! så jävla trött på det vafan så fort vi ska möta iron är det självklart något som ska dyka upp jo vi hr ingen målvakt så vi hade ju en utespelare i mål ;O med våran vanliga målvakt hade vi lätt vunnit den här matchen utan problem. så typickt att de var den sista serie matchen också :( aja finns inte så mycket att göra åt det nu men så surt att vi spelar mycket mycket bättre än dom och att vi typ för hela mtchen men att dom ska ha in skit puckarna som inte borde vara mål! aja skit samma nog om det där. Helt sjukt men jag är fan sugen på fest ;O ingen annan kommer nog vara dte men vafan skulle vara rätt skönt slut på lovet med ännu en fest tycker jag :) Annars blir det väl någon myskväll elle rnågot som jag bara känner att jag INTE har lust med! men vi får se, skriver senare.

Pussar!

grym kväll!

tjjaaaa!
Nu har jag precis ätit frukost och lite sånt så skönt at inte va bakis!!! När jag kom hem igår öste jag i mig vatten och sen tog jag lite att äta alltså det gör verkligen förbättring ska ajg säga :) aja kvällen igår var iaf riktigt rolig! och både skjutsen dit och hem löste sig as skööönt. på vägen dit var det några killar som skulle åt samma håll som vi åkte med och påvägen hem så var fridas kille as schysst och hämtade oss :D Vi kom iaf hem runt halv 4-4 skapligt trött man var då xd jaja frym kväll iaf ångrar inte att av drog dit säger jag bara! men nu ska jag packa och lite sånt för kvart i 1 bär det av på match i gimo mot IRON krossaaaaaa! as taggad men fick dock höra att vi bara var 8 spelar komme rnog bli ganska tungt men bara att kör på!

Puss!

nu kör vi!

hejdär!
nu sitter jag och dunkar musik på högsta volym har precis fönat håret och sminkat mig lite väntar nu bara på att frida ska höra av sig så jag kan sticka över dit. Sen blir det tagg mode on! jaa vad finns det att säga kommer verkligen inte på ett skit haha. och inte heller har jag bestämt vad jag ska ha på mig så har slängt ner lite allt möjligt i väskan xd nej men nu ska jag fortsätta fixa mig så kanske ni hör något av mig senare vem vet :)

Ciao!
dålig kamera yes plus att man ser lite smått sur ut! men det får duga

dröm killar!








fredag

känner mig jävligt duktig ska jag säga för helt ärligt så satt jag inte vad datorn på hela kvällen nu är första gången sen jag skrev det där inlägget igår. Väldigt bra gjort av mig tycker jag (A) fast lite sämre var ju dock at dte blev ligga framför tv:n istället man vafan vad ska man annars göra om kvällarna då. kollade iaf någon film på som gick med världens snyggaste kille i! fast det var ingen man kände igen sen tidigare men ändå sjukt snygg. aja nog om det, nu tänkte jag fixa mig lite och sen kolla vad de andra har för sig och ikväll blir det fiiestaaa! så bara att börja tagga inför det men blir nog hyffsat lugnt för mig för har match imorgon samling klockan 1. Det är våran sista serie match hemma mot iron och den måste vi bara vinna! aja nu ska jag kika vad de andra har för sig.

Pussar!

i still dont know what you done with me

nu har jag precis kollat klart på filmen och såklart blir det datan direkt shiit vilken nörd man är alltså! okej säger så här nu ska jag inte sitta vid datorn något mer på hela dagen nästa gång måste bli efter 11. får se hur bra det går men det ska nog funka hoppas jag! ska iaf fixa mig lite smått snart så man känner sig lite piggare och sen blir det packa och äta. Drar iväg på träning vid 7 sen också. Men nu ska jag läsa lite engelska bok.

Ciao!

faaaan

as skönt första dagen på lovet som jag faktiskt sovit ut ordentligt vaknade klockan 1 idag har typ vaknat runt halv 11 alla andra dagar så det var riktigt skönt! så nu har jag precis ätit fruksot och lite sånt och ska snart slå på en film eller något. Måste läsa min engelska bok också -.- Fan asså det är redan torsdag idag vilket innebär att lovet snart är sliut vill verkligen inte! varför ska loven gå så jävla fort och inte de vanlig skolveckorna... aja bara att försöka njuta av det sista av lovet. Men nu ska jag kolla film.

Puss!

what are you wating for oh oh

tjaa till er som är vakna nu!
är as pigg så kan verkligen inte sova hemskt hatar när man verkligen vill sova men inte kan det.. men iaf bells och linnea var hit och vi kikade två superbra filmer! först kollade vi Burlesque och sen på Charlie st cloud. båda filmerna var riktigt bra faktiskt :) Värda att se båda två för er som inte sett dem. har väl inte driekt så himla mycket mer att säga faktiskt. Eller förutom att det är svinkallt på mitt rum just nu! Så har precis vridit upp elementen på full värme så hoppas på att det hjälper! Nej men nu ska jag försöka hitta på något knep för att sova, kanske smart att inte ligga och lyssna på partylistan xd Som ni kanske märkt så hör inte rubrikerna alls ihop med inläggen och dte är bara för att jag är helt värdelös på att komma på bra rubriker. Så istället blir dte delar ur olika låtar ;)

Godnatt på er!

if it makes you happy

hej där!
nu har jag precis duschat och ätit lite och väntar nu bara på att tjejerna ska komma över. Kul att vi bara var 3 på träning elle rjag 3 och 1 halv för andrea var bara med me mjukis overall. Så vi körde typ 20 minuter med b-jun istället.. kännde att det var liiiite för högt tempo för oss där va eller iaf för mig haha men ändå grymt bra träning för oss ju :P Övningarna var ju mycket roligare att köra med dom kan jag ju lugnt säga och det är ju inte direkt konstigt heller. jaja nu ska jag torka håret och sen bara ta det lugnt tills de andra kommer. Det 'är bells, linn och linnea som kommer över tror jag för frida är på middag och jennifer är sjuk... Hon måste krya på sig nu!! <3 det kanske kommer ett inlägg senare vi får se om jag orkar.

Puss på er!
skulle inte vara helt fel med sommar nu... -20 det gillas inte!

colours of the rainbow

haha gud när jag kollar på bilderna nu så förstår jag inte vad jag tänkte med xd hade typ ett kilo maskara och h¨året var tuperat upp till månen typ nej men iaf värsta fluff. Förstår inte riktigt hur jag tänkte eller hur jag orkade stå och fixa mig sådär mycket varje dag till skolan shiit! Lär ju typ tagit 30-45 minuter det där, fixar mig på typ 15 min nu xd aja nog pratat om det nu ska jag iaf packa och sen sticka iväg på träning. efter träningen vetr jag inte riktigt vad jag hittar på ska nog träffa tjejerna så mycket mer är inte planerat men skriver mera senare.

Puss!

glad tjej!

tja!
känner mig som världens snällaste tjej idag! har först satt igång torktumlaren och hängt upp lite kläder sen har jag städat hela min syrras garderob hur snä'llt är inte det! ni skulle sett vilken röra det var i hennes garderob och det fixad jag :) känne rmig otroligt pigg idag förutom förkylningen då men annars känns det as bra! :D Känns som att även fast jag är hemma hela dagen så kommer det att bli en toppendag as härligt :) Plius att jag har lyssnat på tagg låtar hela dagen så är på allmänt bra humör bara älskar såna dagar :) Men nu tänkte jag försöka få mitt rum städat och läsa yterligare några sidor i engelska boken.

Pussar!
ja så här såg man ut för typ 1-2 år sedan xd





onsdag

shiiit det är ju fan onsdag idag och inte har man gjort någonting vettigt det här lovet :O måste ju läsa ut min jävla engelska bok också men orkar inte för den är såå jävla tråkig och seeg! ska väl försöka läsa lite i den ikväll tror jag elle rnu på dagen om jag inte kommer på något bättre att göra. Har fan ingen aning vad jag ska göra idag alltså, måste iaf städa rummet sen får vi väl se. Sen ikväll blir dte hockeyträning och efter dte hoppas jag på något riktigt kuul! En fest skulle ju inte sitta helt fel ikväll alltså ;) aja nu ska jag börja städa lite på rummet...

ciao!

lugn hemmakväll!

ja det blev en lugn kväll som egentligen skulle spenderats hos linnea men från att avar sjukt taggad blev jag skit seeg så pallad einte dra någonstans. Utan jag blev hemma och har legat och kollat film hela kvällen snart slka jag slå på harry potte roch halvblodsprinsen elle rjag typ nu direkt efter inlägget. Sen efter det blir det till att sova, känner fan redan nu att jag ahr lite ångest det är liskom onsdag imorgon känns som det typ inte är någonting kvar av lovet och jags ka hinna läsa ut engelska boken också! nej usch orkar inte tänka på en massa arbeten nu, nu ska jag fokusera på lovet. Men nu ska jag slå på filmen.

Godnatt pussar!

seeeg kväll fy faan!

tjaaa!
sitter just nu pch pumpar musik på högsta volym och är så sjukt jävla taggad på någonting! Satt hemma hos frida och kikade solsidan och då satt vi alla fyra och snackade om hur jävla taggade alla var på fest helt sjukt! om man ska vänta till på fredag så kommer man ju fan att avlida usch usch det funkar verkligen inte... Känns som kvällen kommer bli ganska död! Jennifer är typ sjuk frida är också sjuk och linnea är barnvakt, bara bells jag och linn kvar ikväll får se om vi hittar på något skoj :) Kommer troligen bli en hemma kväll eller ja det lutar ju mest åt det nu är så jävla trött på filmkvällar hemma det är ju förfan loov då ska man inte sitta hemma xd ååg blir ju deprimerad här! aja helt dött är det fy fan! finns på mobilen nu ska jag tråka sönder hela kvällen..

Pussar!

hit the lights

oh herregud har ju en ennan mobil nu medans min är på lagning och satte in mitt gammla minneskort i den och laddade nyss in allla videos och bilder på datorn herrgud säge rjag bara! haha hur fan såg man ut alltså helt sinnessjukt ajaj! haha kan knappt fatta att det var för två år sedan två år är ju ändå inte as mycket om man tänker efter. tänke rinte lägga upp något här blir alldeles för pinsamt nejdå men alla vadeos är typ driv så skippar nog det. ååh fy fa på tal om ingeting så börjar jag bli så jävla förkyld as täppt i näsan och börjar få on ti halsen också så himla jobbigt :/ vaknade imorse av att ajg typ inet kunde andas lovar att det var den där långa prommenaden i lördags natt fy! Det värsta som finns är typ att vara förkylkd och det vill jag verkligen inte bli på lovet ;O aja nu ska jag sluta gnälla och gå ne roch fixa lite lunch sen sticka över till frida! :)

Puss!!
haha sov med inbakad och håret blev typ mega fluff plus och osminkad är man med så bjuder på bilden!




yeah yeah yeah!

Godmorgon!
eller ja jag vaknade för typ en timme sen men ändå. så jävla skönt idag har jag inte ett skit planerat har inget planerat under dagen och ingenting ikväll heller så idag får dagen bli som den blir. Älskar den känslan men förhoppningsvis blir dte till att träffa tjejerna under dagen och sne något riktigt kul ikväll ja tack! Fin väder ute också vilket bådar gott ;) aja nu tänkte jag ladda ner lite låtar och sen så ska jag höra med tjejerna vad de har för sig.

Ciao!

ååh va jag älskar looov!

tjaaa!
jo jag vet är skti dålig på att uppdatera nu på lovet eller ja den här helgen som varit iaf men har inte hunnit med att sitta vid datan alls faktiskt. Men som sagt så var jag in till uppsala en snabbis sen efter det stacka vi hem till jennifer där vi var tills det var dags för mig att åka iväg på träning. Efter träningen så duscha jag och åt lite sedan drog jag över till jennifer igen ;) så var hela gänget där och chillade hela kvällen så himla skönt! kom hem för typ en halvtimme sen och nu ligger jag i sängen med en kopp varm choklad och ska slå på en film skönt, gosigt och varmt jadå! ka säga att dte var en helt toppen dag alldeles lagom fan vad jag älskar lov alltså helt sjukt, aja nu ska jag börja kika filmen.

Godnatt pussar!

beslutsångest

Godmorgon på er!
hålle rpå att fixa mig för 10 i 12 tar jag jennifer och bells bussen till uppsala får se när vi kommer hem. Sen ikväll blri det hockeyträning det är välmdet jag ska göra idag avd jag vet hittils får se hur kvällen blir efter träningen. Skulle åka och träna med brynäs ikväll men tror inte jag vill det, vet inte om jag vill satsa så mycket på hockeyn har beslutsångest och det är skit jobbigt. Visst vill jag blir as bra och så med tanken på att man utvecklas mer där men jag vet inte om jag pallar, pappa frågad ehur mycket jag är beredd att satsa och evt inte om jag är beredd att satsa så mycket ;O jaja vi får se hur jag gör nu måste jag fortsätta fixa mig.

Pussar!
älskar låten!
lägger in videon också

segsöndag usch!

har precis käkat lite middag och innan det var jag hemma hos jinnifer :) linn var också där ett tag men blev iaf en massa snack om gårdagen och kom ju på att missade och berätta det roligast och sjukatse av allt. Vi skulle dra från ett ställe och dte fanns ingen skjuts så vi börjar gå vet fan inte hur långt vi gick men måste fan varit 2 km iaf och dte var typ 25 - och så gick man i klackskor. Sen så skjutsar en helt random kille oss till efterfesten haha låter inte så jävla kul men det finns en hel del detlajer bakom de där 2 km och killen som skjutsade oss haha så jävla kul! säger bara att gubben hade precis tagit av sig kalsongerna xd jaja nu tänkte jag kika med de andra om de är klara sen får vi se vad vi hittar på ikväll. Vet till 100% säkert att för mig och jennifer blir det hellugnt!

Pussar!

super kväll!

blev inte så mycket me ruppdatering igår för stack över till jennifer direkt efetr maten och chillade där. Sen var det fest dags så då drog vi över till mig fixa oss lite och sen topg vi bussen 10 i 9 :P Haha kan ju säga att dte blev en jävlaigt lång fest xd vi kom hem klockan 7 imorse och då somnade vi direkt hemma hos jennife r:P sedan sov vi till typ halv 12 så inatt har man då sovit 4 och en halv timme yyyeeeeesss! jaja kan ju säga att dte ändå var värt det för dte var en helrolig kväll! och nu så har man duschat och ätit lite lunch så nu känne rman sig som en helt ny människa så himla skööönt! Nu får vi se vad jag ska göra, antingen så sticker jag över till jennifer eller så blir dte ligga hemma och kolla på film ;) skriver senare.

Pussar


heldag med fotboll

dålig uppdatering jo jag vet men har inte varit hemm på hela dagen kom precis hem faktiskt. Men cupen gick väl sådär kan man säga men det var iaf as roligt tycker jag! så verkligen värd att vara med på gick faktiskt helt okje för mig fast jag inte spelat fotboll sne 13 dags cupen i gimo:) men blir iaf fotbollsträning på tisdaf. Kommer troligtvis vara helt slut i benen imorgon men men. Aja nu tänkte jag släpa mig över till jennifer där det förhoppningsvis blir mys orkar fan ingenting annat usch! Gud komme rverkligen inte på ett skit att skriva så det här får fan räcka skriver mera när jag kommer hem istället.

Pussar!


super trevlig kväll med de bästa

ojojoj blev ju inte så himla mycket bloggande idag alltså! jaja stack iväg till lyan efetr maten så ahnn inte skriva någoting och kom typ hem för en halvtimme sen kansek. Men iaf alla tjejer var där utom linnea som var barnvakt :/ men iaf en grymt trevlig kväll som vanligt när alla träffas. Känns som det var 100 år sedan jag träffade alla ;O Men ska inte skriva så himla mycket för måste komma i säng alarmet är ställt på halv 6 imorgon bitti så skönt md sovmorgon tycker. Sen blir det fotbollscup hela dagen får se hur dte går, känns som jag kommer vara hur klumpig som helst har inte spelat fotboll på ett bra tag xd jaja det får gå som det går men nu måste jag sussa.

Godnatt pussar!

äntligen lov fy fan vad skönt!

tjaa!
rätt skönt det är att ha lov äntligen säger jag bara! Nu ska jag fan bara at det lugnt hela dagen! ska träffa tjejerna ikväll tror jag oich sne blir dte sängen i tid har samling halv 7 imorgon inte ett dugg tidigt nej nej. aja har faktiskt inet så mycket att säga gjorde ett samhällsprov och matte prov idag och båda kändes bra så får hoppas på att det blev bra också :) ja mer finns det nog fan inte att säga tror jag, nu ska jag skå på tv:n och bara ta det lgutn.

Ciao!
Så jävla härliga minnen så det inte är sant!

dagens vurpor var det xd

tjaa!
jo jag är fortfarande vaken ligger och pluggar lite smått men får inte så mycket gjort är så himl övertrött så det inte är sant! så ligger och lyssnar supersköna låtar för att bli lite smått trött men funkar inte nå bra. Anledningen till att det blev så sent idag var att jag solade efter träningen så var hemma runt kvart över10 då jag skulle käka duscha och massa. Snart ska jag göra det skönaste som finns joo krypa ner ny duschad i en nybäddad säng älskart! juste måste bara berätta om träningen haha så jävla kul. Vi körde att ena laget skulle ställa upp sig längs sargen och så skulle en från det andra laget ta sig igenom alla. Snacka om att man blev mosad men kom på ett as bra knep så tog mig ändå igenom hyssat smidigt. Men där vinner iaf emma delat första pris i dagens vurp. haha jag vann andra delen av första priset xd jag skulle tackla tove som kommer i 180 och sätter verkligen in fullt och så trycker hon tillbaks så jag flyger bakåt hahah klantskalle! konstigt nog gjorde det inte ont men helt sjuk vurp. jaja så emma och jag vann iaf pris idag :D men nu ska jag försöka sova..

Godnatt pussar!

breathing your love

nu har jag faktiskt pluggatr lite grann känns ändå som att man kan dte mesta sen genomgångarna men ska plugga mer för att vara på dne säkra sidan tror jag. Sitter och lyssnar på en massa gamla mys låtar så himla härligt kul när man kan sjunga med ju, fan låter det men vafan ingen som hör mig ju ;) juste shit vad nervös jag är ska spela fotbollscup på lördag ha rinte spelat fotboll sen cupen i gimo och det var ju ett tag sen haha komme rtyp snubbla på bollen om och om igen xd jaja de som kollar komme rju iaf få sig ett gott skratt så bjuder dom på det ibland är man ju bara för snäll :) jaja nu måste jag fortsätta plugga.

Ciao!
haha muppflin! xd

plugg och träning yes!

tjaaa!
kom hem för ett tag sen och nu ska jag strax börja plugga. Fick reda på svenska provet idag och fick precis godkänt s skönt att jag klarade det! en tredjedel av klassen fick göra om det, as skönt att det bara var ett G prov tycker jag för annars hade de varit mycket mera press. Aja samhällsprov moch matte prov imorgon så måste plugga typ hela kvällen. Har träning ikväll också men den börjar klockan 8 så hinner plugga innan. säger bara att tänker vara extra försiktig när jag duschar ikväll. haha sist var det en kille som kom in precis när jag skulle börja duscha skulle precis hänga ifrån mig handduken sån jävla tur att han inte kom in typ 5 sek senare! jaja måste börja plugga nu.

pussar

minnen!

Här är tre låter som man baar tänker så jävla mycket på sommaren när man här eller jag gör det iaf! Plus att det dyke rupp en massa andra minne också ååh vad jag vill ha sommar nuuu!
Jason Derulo – In My Head
Taio Cruz – Break Your Heart
ItaloBrothers vs Tune Up! – Colours Of The Rainbow

you give love a bad name

hej igen!
nu är jag tillbaks! är helt slut i kroppen alltså match lördag och söndag träning måndag match tisdag träning onsdag kommer träna torsdag fredag och sen cup på lördag! Fan så skööönt haha :P jaja man har ju något att göra på fritiden iaf ;) Men nu tänkte jag plugga för har samhällsprov och matteprov på fredag som ajg bara känner mig helt oförberedd till så blir plugga gärnet eller ja får se hur länge jag orkar. MEn det här blir iaf troligen kvällens sista inlägg så ni får ha en trevlig kväll ;)

Pussar!

ännu en skoldag

hinner inte skriva jätta mycket för ska snart packa och sticka på träning, får se hur dte går för sträckte nämligen ljumsken igår på matchen :/ men bara att bita ihop och köra ;) Juste jag skrev ju träningslära prov idag som jag tror gick helt okej vi får väl se det kändes hyffsat bra iaf. Jag ahr även bestämt mig för vad jag ska ha för individuella valen det blir samhäll B matte C psykologi B och socialkunskap så får hoppas att det blir bra det här. Hinne rinte skriva så mycket mera, skriver mer när jag kommer hem.

Pussar!
så snäll så idag får ni bild på hur jag ser ut får även en bonus på mitt sjukt stäkiga rum som jag bara
måste städa!

städat var ordet jaaa!

onsdag

hejdär!
hann inte riktigt uppdatera igår eftersom jag var så jävla trött när jag kom hem, vi var väl hemma runt 12 tiden kanske och då var jag verkligen helt död alltså! borstade tänderna och gick och lag mig direkt. Men iaf matchen slutade 7-0 världens orätvisaste resultat vi skulle lika gärna kunna spelat 2-0 för så dålig var vi inte. Det vara bara det att de fick gå igenom lite för lätt vi satte inte emot.. jaja får spöa iron nästa vecka istället som blir våran sista match. Så det finns inget annat än att vinna den matchen! nu sitter jag iaf i skolan och pluggar träningslära som vi har prov på idag. skulle pluggat igår på bussen emn var så jävla trött så orkade inte det. Men nu tänkte jag fortsätta plugga.

Pussar

databild är underbart!

tjenare!
sitter just nu och bara mååår med amanda i datasalen vi har bland det roligast ämnet som finns databild! aldrig varit lyckligare! Håller just nu på att göra en fin fin allé i perspektiv ooooh riktigt snyggt blir det. Nej men för att vara lite seriös nu sp har vi faktiskt data bild men det är totalt värdelöst om jag får säga det själv xd Men rätt skönt för vi har bara svenska kvar efter dte här och sen slutar vi yes! Sen hinne rjag typ bara hem käka lite och drar sedan vidare på match mot tumba! mpåste vinna den här matchne men dom leder typ serien så inte så stor risk men vi får ju se ;) Men nu tänkte jag fortsätta chilledrilla och bara måå med min lilla griseknoa!

Ciao Ciao!


Godnatt på er!

ja vad ska man säga ajg har grymt jävla tråkigt funderar på att sova snart faktiskt orkar inte plugga heller så det blir en massa plugg på bussen imorgon ist. Men tror fan jag tar och sove rnu är helt jävla slut höll fan inte på att komma upp imorse fy fan!

Godnatt på er!
ego girl!
är helt osminkad på båda bilderna det svarta vid ögonen är den maskara som blev kvar under ögonen efter jag duschat xd så helt osminkad.


ja vad ska man säga om rubriker...

hejdär!
har precis ätit lite och innan det var jag på träning, världens skönast träning den var as rolig skulle haft hård träning men har ju match imorgon så det blev lugn träning rätt skönt ändå. Vi har borta match mot Tumba så kommer hem as sent ;S ännu sämre är att vi är 7,8 eller 9 spelare det är inte alls säkert vi kan lika väl vara 7 som 9 ganska jobbigt läge! men får hoppas det löser sig för vägrar lämna WO isf spelar jag hellre en hel matchj utan byta det är det fan värt! jaja nu tänkte jag försöka kika lite på träningsläran så man lär sig något till provet på onsdag sen blir det till att bara at det lgunt och mysa.

Pussar!
låten kom inte upp i förra inlägget såg jag så här kommer den!

Alla hjärtansdag!

ååh just nu älskar jag alla hjärtansdag! haha kom hem då har mamma köpt vanlijhjärta åt mig plus att mormor hade kommit över med ett och så stod det en härtask med choklad och gele hjärtan ;) haha! Annars så tycker jag alla hjärtansdag är överskattat man gör väl inget speciellare än av man brukar göra och inte fan är dte någon som är extra snäll mot en heller xd jaja nu ska jag snart käka middag sen blir det bara till att packa och sticka iväg på träning. kommer väl hem rätt sent eftersom dte är fys och sånt efter så, sen hade jag tänkt plugga lite till träningslära provet. Juste imorgon har vi en uppsats tävling där man ska sita i 2 timmar och skriva fy så värdelöst! orkar verkligen inte det sen kommer det bli betygsatt också ännu värre, jaja bara att göra så gott det går. Men hur mycket orkar man tänkta klockan kvart i 9 på morgonen -.-. Rätt kallt det var imorse då... -25 vafan där har gränsen gått för länge sen fy fan dör av köldskador! ge mig sommar nuuuu... aja ni får ha en trevlig kväll.

Ciao!
ååh hörde låten imorse när jag kollade låtar på mobilen så sjukt bra!

rätt skönt det skulle vara med sommar nuu!

jaha då var helgen över då!

förlåt för dålig uppdatering men har inte riktigt hunnit sitta vid datorn. IOgår kväll så blev dte mys med amanda, bells, linn och linnea hemma hos amanda. Det vart en massa snack och sen The unborn en skräckfilm som jag bells och linnea kikade på förr men kan säga att jag var lika rädd den här gången xd så jävla läskig usch! jaja kom hem runt halv 12 då jag gick och lag mig direkt sen imorse var dte bara att kliva upp klockan 7 för att spela match. Det var borta i norrköping tog 3 timnmar att åka kuul! blev iaf toy story 3 och playa del sol under resan dit och hem ;) Lite kort om matchen som slutade så jävla orättvist! i första så hade dom väl halva perioden men sen kom vi in as bra i matchen och hela andra ägde vi totalt ut dom och sne i tredje tröck dom in ett jävla tur mål. Och i tredje drog vi på oss en massa utvisningar och att vi bara var 9 spelare var ju inte heller ett plus. Haha jag var back idag xd så vi var tre stycken backar och sen två på de andra positionerna så vi backar fick ju ganska mycket speltid kan man säga. jaja nu måste jag göra klart svenska historia upgiften :S

Pussar!

trevlig kväll följt av match

hej där!
nu har jag precis fått i mig lite lunch och ska snart sätta mig och göra klart historia svenska arbetet som ska vara klart imorgon :S Var iväg och spelade match med flicklaget som mötte mariehamn vi hade 4 dam spelare med. Jag fattar att dom förlorat mot de här förr de var ju rätt bra för att vara ett flicklag. Men iaf blev vinst med 1-0 och fick göra assisten på det målet ;) jaja lite kort om kvällen igår, som var riktigt rolig blev väl lite mycket kanske men annars så var det trevligt! kan ju också säga att vissa saker har jag bara så jävla rätt om alltså ;) Kom hem runt 12, halv 1 tiden och då gick jag och la mig. Skulle egentligen dra till en fest här i alunda men var så jävla slut att jag inte pallade. Sen imorse kan man ju säga att man inte mådde allt för jävla bra usch! jaja det där var väl allt om kvällen och morgonen nu måste jag jobba.

Pussar!
nyårs bild!


tagg mode on!

nu har jag precis duschat och fönat håret och känner mig mycket mer taggad till fest! Ska snart kila ner och äta lite middag sen sticker jag direkt över till amanda där vi fixar oss ihop. Sen runt 7tiden skjutsar pappsen ner oss till bussen som drar vidare mot gimo och efter det österby. Sen kan man bara hoppas på att det här blir en kanon kväll! Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig det ficxar jag hos amanda sen så kvällens part outfit får ni se senare.

Pussar!
tycker bilden är så härlig!

en dag fullproppad av disney

Nu har jag precis kollat en film det blev råttatouille, älskar att ligga och kolla teckande filmer när man är hemma och är sjuk eller bara när vädret är piss och idag är precis än sån dag. Så resten av dagen kommer bestå av disney filmer och kanske lite plugg om jag pallar får se hur det blir med det annars atr jag det på lördag ist. Nu sitte rjag och väntar på att pappa ska komma hem så han kan laga lite lunch sen blir det film igen. Juste om jag inte sagt det förr så ska jag på klassfest ikväll i österby så kommer lite uppdateringar innan dess och sen blir det väl något antingen inatt eller imorgon om hur kvällen var. Asså det är helt sjukt att jag inte ens kommer ihåg vad jag nämner i de tidigare inläggen lovar att jag säkert redan berättat om dte här tusen gånger jaja. Hellre en gång för mycket än för lite.

Pussar
en bild från typ 2 eller 3 år sedan!


alla lektioner inställda härligt!

rätt skönt alla lektioner inställda pga av vädret så då fick men en ledig fredag då! :D har man lite längre tid att plugga till samhällsprovet som vi skulle haft idag härligt. Dock är det rätt dåligt att jag nu har sminkat mig och blivit pigg så kommer inte kunna somna om igen och så har jag inte papprena till historia och svenska uppgiften hemma som vi ska ha gjort tills på söndag :S Får väl lösa det på något annat sätt. Nu tänkte jag iaf slänga igång en film och bara mysa! Det här är väl det ändå som är positivt med snön om man ska leta upp någoting som är bra med dte ;)

pussar!

så less man blir ibland alltså!

måste bara få en sak sagt är så trött på allt tjat om utseende och hur bra eller dålig man är på saker och ting! måste man vara snygg måste man vara bäst på allting, är man sämre för att man inte är de! så trött på sånt snack hela tiden vafan kom igen ingen är bäst på allting så varför hålla på och jämföra! Var bara tvungen att ta upp det för så är det ju fan överallt och det är så jävla irriterande. Får man inte vara ful som stryk och vara helt kass på någoting utan att någon ska gnälla, alla har olika smak och vissa är bättre än andra på saker men förde behöver man ju inte gnälla om det hela jävla tiden! Även fast man suger på någonting kan man väl förde få hålla på med det utan att folk ska kommentera att man är sämst ska man behöva vara världsgrym på allting för att slippa alla kommentarer. Man tränar väl fan för att bli bättre! blir bara så trött på såna människor som ska klaga hela tiden!

duktig flicka förtjänar en belöning

shhit vad jag är duktig har typ pluggat sen klockan halv 6 tills nu i två hela timmar alltså :D Så som belöning tänkte jag ta ett stort glas juice som ger mig c vitaminer till tänkandet och lite extra energi glass ;) Sen blir det tillbaks till pluggandet. Hihi lite kul att jag under hela tiden jag pluggat bara lyssnat på pojkbandslåtar på spotify backstreet boys, N sync och nick lachey ^^ Men tycker det är as sköna låter som äör perfekta att plugga till inte värsta bas låtarna med partydunk utan as sköna låtar (a) jaja nu ska jag gå ne roch fixa mina belöningar sen blir dte mera plugg. Läste på amandas blogg att hon har solat skulle också verkligen behöva det men kan ju alltid sno lita brun utan sol av skruttan hihi.

Pussar!

Ge mig sommar och sol!

hallå där!
haha fy fan måste komma på något bättre att börja mina inlägg med alltså! jaja kom nyss hem från skolan och nu ska jag se fram imot en hel kvälls plugg ruuligt! Jag är ju så smart att jag börjar plgga kvällen innan bra jobbat emelie! så ja hela kvällen kommer ägnas åt pluggande inget annat! Och nu har jag faktiskt bestämt mig för det också. Det som är positivt är ju att jag inte har någon serie som jag är helt fast i att följa nu när jag kollat klart på oth säsong 7 måste bara vänta på säsong 8 så har inga skäl till att inte plugga ikväll. jaja nu tänkte jag kolla lite tv faktisk och sen efter maten börjar pluggandet. och på tal om ingenting så är jag bara så sjukt trött på vintern jag hatar snö!!! vill ha 30 grader varmt året runt fy faaaan så skönt det skulle vara. atta bara kunna gå runt i ett par shorts och ett linne typ istället för jobbiga jeans, värsta jackan, stövlar och sne massa skit. shiit ge mig sommar nuuu.

Pussar!
sommar tack!





bättre sent än aldrig!

tjaa!
juste nu sitter jag och kollar på ensam hemma 2 som går på tv:n tycker faktiskt alla dom filmerna är bra :P idag har jag inte hunnit skriva någonting för att direkt när jag kom hem åt jag, packa och sen drog jag. Men iaf träningen gick väl sådär var så jävla seg i benen har varit dte hela veckan typ as drygt! får typ aldrig upp det vanligt tempot :S Får väl hoppas att dte försvinner till helgen iaf för har match med flickorna på ördag och dam match på söndag så dne måste jag vara pigg på iaf. Juste sne på fredag blir det klassfest också nice! jaja nu får dte här inlägget räcka har suttit med det as länge för fastnar vid tv:n hela tiden.

Pussar!

två timmar kort möte!

tjaa!
har precis gjort klart kostuppgiften riktigt duktigt tycker jag! åkte iväg på möte tidigare för att träningen vart iställd såp mötet flyttades fram och började halv 7 ist. Och sammanlagt höll det på i 2 timmar mycket man han jobba då liksom! Har fortfarande häftet och frågepappret att göra -.- Men får göra lite nu och resten på hålan imorgon. Kan säga att jag kommer sakna vårat alunda lag as mycket :( Vi har så himla bra lagsammanhållning och vi har alltid så kul ihop det kommer saknas massor! För er som inte vet så har vi ju ett sammarbete med gimo nu så vi komme rlån upp spelare till div 2 och dom kommer skicka ner spelare som är bra men inte tillräckligt bra för div 2 och sen kommer det vara ett blandat u lag. div 2 laget heter fortfarande gimo, div 4 laget heter fortfarande alunda och div 5 laget kommer heta goa ;) jaja nog om fotbollen nu ska jag borsta tänderna och sen krypa i sängs och skriva lite idrottsfrågor där.

pussar!

ännu en kväll full av plugg

hej igen!
har precis ätit middag och nu ska jag strax göra lite idrott och hälsa uppgifter har as mpnga såna! först ska jag gör en kost uppgift sen läsa ett häfte och svara på fårgor plus ett till fråge papper tills imorgon -.- jaja bara att sitta uppe ikväll och göra allting. Jo juste hade ju svenska prov idag som faktiskt gick bättre än vad jag förväntat mig men har ju inte fårr resultatet än så ska inte säga någonting. Måste nog sätta fart med jobbandet nu för ska iväg på möte halv 8 med fotbollen så ska väl hinna göra någonting innan det.

Pussar!
ögat ser cp ut pga ljuset men skit samma vill ha tillbaka mitt håååår!!! :'(

heeej klantskalle!

bra jobbat av mig tycker jag!
ska ju ha hockey nu på morgonen och klant som man är så missar man ju buss jäveln och nästa buss kommer alltid en kvart sent så då hinne rjag ändå inte till hockeyn! så jävla klantig man är alltså hatar att vara så jävla morgontrött, det var mycket bättre förr då var as morgon pigg men det har nu helt försvunnit -.- Får väl typ sätta mig och plugga lite svenska eller något eftersom nu behöve rjag inte vara i skolan förän klockan 10 när vi börjar! Men tror jag tar 10 i 9 bussen till skolan. Men nu ska jag plugga lite svenska när jag nu ändå är uppe..

pussar!

hatar grammatik!

hallå alla pluggisar!
den hälsningen kan jag inte säga till mig sjäv iaf har inte pluggat ett skit typ ojojoj hur ska dte här gå säger jag bara illa! kommer verkligen bli skit sur om jg inte får g på det här provet. jaja orkar iaf inte sitta och försöka lära mig något jag inte fattar ett skit av! så nu tänkte jag lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon bitti.

Godnatt pussar!

rå plugg hela kvällen!

blir ett rätt kort inlägg nu också för åkte och tränade plus gymmade efter fast jag har ett svenska prov imorgon som jag inte kan ett jävla piss om! Fattar verkligen ingeting heller så känner faktiskt lite på mig som tussen sa att någon gång måste ju bli dn första så här kommer det heeeej IG! åhh så jävla sämst! så måste rå plugga nu fast jag evt själv att jag inte kommer göra det. plus att jag ska upp tidigt imorgon till hockeyn också :/ Något positivt i det hela var iaf att vi fick reda på betygen i näringslära, naturkunskap och data kunskap och det blev MVG, VG, VG så det är jag iaf riktigt nöjd med! Men nu måste jag plugga.

Pussar!

måndag!

hej där!
kom på att jag missade solsidan igår illa! så måste kika det på datorn ikväll för hinne rinte göra det nu. Ska strax packa och sen sticke rjag på träning så kommer ett bättre inlägg när jag kommer hem ;) Men iaf så kom syven idag om snackade om de iduviduella valen fattade ingenting i början men efter ett tag satte sig lite iaf så nu måste jag fundera över vad jag ska välja för kurser men tror redan jag har bestämt mig får se :) Men nu måste jag packa.

Pussar!

hockey kväll var det ja!

tjaaa!
nu är jag hemma igen efter en helkväll i ishallen med frugan min. Kollade först på a laget som förlorade med 4 eller 3-2 och sen på A1 som förlorade mot almtuna med 8-0 inte så jävla rolig match att titta på om jag ska vara ärlig. Något som är ännu sämre är att jag blir själv så jävla sugen på att spela match när jag kollar på en hockey match. Även fast jag har spelat två matcher i helgen ;O Så nu måste jag vänta tills på lördag för att få spela match igen -.- jaja tur att man har träningar i mellan iaf. Men nu tänkte jag krypa i säng för att orka upp till skolan imorgon usch!

natti pussar!
facelook idag

en dag full av hockey!

hej igen!
nu har jag precis fixat mig lite smått har bara håret kvar, kikade lite på idrotts uppgiften men fatta ingeting så får fråga de andra i skolan imorgon men måste iaf jobba lite på svenska historia uppgiften :) Men jag och linnea åker och kikar poå hockey klockan 6 andrea ska  som jag sa förr spela med a1 så dne vill jag se, blir väl att vi tittar lite på a laget som har match innan också. Men nu ska jag försöka jobba lite med uppgiften och sen drar vi om en och en halv timme komme rhem någon gång ikväll ingen aning om när.

pussar!
så här ser man ut idag

så jävla härligt!

hej där!
har precis kommit hem från en grymt skön match! den sluitade 3-2 men vi var värda mycket mer vi totalt spelad eut dom så jävla härligt! blev iaf ett mål och en assist av mig så dte var också rätt skönt :) Men nu tänkte jag äta lite lunch och sen blir det att göra en idrott och hälsa uppgift. Får se om jag aknske åker medoch kikar på andreas match ikväll hon ska spela med A1 mot almtuna så den vill jag gärna se. Juste lite avis man är på A-lagets omklädningsrum vill också ha ett sånt xd vi fick byta om där idag för att det var typ någon jävla skid tävling så vi kunde inte ha vårat omklädningsrum. Jaja nu ska jag käka lunch sen blir det plugg.

Pussar!

så himla sorglig film!

såå himla sorlig film så det inte är sant men helt ärligt så har jag faktiskt aldrig börjat gråta av dne helt sjukt, jag blir alltid tårögd men aldrig mer än det vet inte alls varför :O typ oth har jag gråtit till några gånge rnär dte verkligen hänt något hemskt men inte till den här sjukt konstigt. Men älskar ändå filmen och låten också så jävla bra man blir ju tårögd bara av att höra låten ju :P Men nu ska jag nog sussa tror jag så att jag orkar upp imorgon bitti :)

Godnatt!
låten!

så less man blir!

åååh blir så less! sista skivan på säsong 7 har jag  u kollat klart och dte var sämst slut och kan inte ladda ner säsong 8 för har ingen dator att ladda ner på och jag vill ha med text! fitt skit värsta saken händer och sne slutar det bara vafan nu måste jag ju bara se resten! ååh så trött man blir fitt saker ;O jaja får väl slå på någon annan jävla film då :( Det får bli titanic eftersom jag inte har crossroads :/

pussar!

lördags kvällen!

hej där!
kom hem för ett tag sen och nu sitter jag med chips och glass så jävla gott! för er som inte testat ska man doppa chipsen i glass sååå jävla gott! Och jag skämtar inte nu helt seriöst det är gott. haha säger bara det att man måste faktiskt få unna sig lite onyttigheter man lever ju som sagt bara en gång ;) Men iaf matchen slutade 2-2 vilket var värdelöst men vi möter dom hemma imorgon ockås klockan 11 så då blir det vinst! Är ändå ganska nöjd över att jag fick in ett mål var ett tag sen jag gjorde mål nu :/ jaja blir ett till imorgon hoppas vi på. Har snackat med tjejerna ikväll och det aksnek var chillkrök men jag blir hemma i soffan ist ;) Ska upp 9 imorgon och sne orkar jag inte fixa mig så blir hemma :) Men  nu ska jag kika oth och tjocka i mig.

pussar!

tagga för match!

ååh blir så irriterad gick ifårn hallen typ vid 2 tiden fast egentligen skulle jag gå 3 vet fan inte hur jag tänkte men tänkte att klockan var en timme mer än vad den var så ist kommer jag hem och när jag kollar klockan hemma då inser jag att det var en timme kvar innan jag skulle vara hemma typiskt mig alltså! jaja hann iaf se typ två och en halv match. Men iaf så ska jag snart packa för vi åker halv sen ska vi spöa Gotlänningarna! :D

pussar!
så här ser jag ut idag!

först fotboll och sen vidare på hockey!

Godmorgon!
nu är jag färdig fixad och sitter bara och väntar på att linnea ska bli klar sen sticker vi ner till hallen och kollar lite fotboll tror bels och linn redan är där nere.Fotbollen slutar vid tre tror jag så sen ska jag direkt hem packa, äta och sen sticka på samling! Så hinner nog inte skriva något inlägg efter fotbollen men skriver efter matchen ist. Juste matchen är hemm mot Gotland klockan 5 om jag inte redan sagt det typ tusen gånger. kan också säga att det är en grymt viktig match eller iaf en match vi bara måste VINNA! :)  Men nu ska jag snart sticka så skriver ikväll någon gång.

Pussar!

fredagsmyys!

Tjenare mannen!
nu sitter jag framför datorn igen och gissa vad även framför tv:n med one tree hill ooovanligt eller? jaja lite kort om kvällen som vart hemma hos amanda. Det var jag, bells, linn, linnea och amanda och det blev en lugn chill kväll med massa snack om en super rolig film! den hette the grown ups as rolig faktiskt, för dom som har lite humor kolla på den ;) Får se om jag hinner skriva något imorgon bitti för ska sticka iväg till hallen och kika fotboll med bells, linn och linnea så kanske blir något kort inlägg innan dte får se. Men ni får ha en fortsatt bra natt ;)

natti!

heldag i uppsala

hallå!
usch vad jag hatar att börja inlägg med en hälsning men vet fna inte hur jag ska börja dte annars knepigt det dära! jaja kom hem för en halvtimme sen typ har varit i uppsala med amanda! as skönt för vi slutade kvart i 11 så tog vi bussen mot uppsala 5 över 12 och bussen hem klockan 3. Men iaf riktigt tur att vi tog den bussen vi gjorde för becci klev på vid vaksala! var hur länge sen som helst som vi träffade henne så det var hur kul som helst att få snacka! Men iaf det jag fick emd mig hem från Uppsala var en spetsbody och ett par leggins från monki och sen en väska från hm. Känner mig duktig eftersom jag bara handlade för 500 så har hela 500 kvar awesome! :D ååh så jävla typiskt hittade världens snyggast skinn jacka som jag bara måste ha den var från veromoda brun var den också as snyyyggg! så den bara måste! jag ha haha :) Men nu ska ajg kika om maten är klar snart. Sen efetr maten blir dte att träffa tjejerna och vad resten av kvällen bjuder på har jag ingen aning det får vi se.

pussar!
bra låtar!

john blund tack!

hallå!
har precis duschat och ätit lite och sitter nu framför tv:n och datorn haha oth såklart är så himla inne i det så det inte är sant! men iaf träningen gick väl helt okej as skönt att dte ionte blev någon fys idag eftersom vi har två matche ri helgen. Båda är mot Gotland hemma lördag och söndag och båda ska/måste vi vinna! jaja nog om hockeyn, har kommit i säng rätt sent tisdag och onsdag den häör veckan pga av att jag inte varit trött alls ocg så har jag kollat oth men så får det inte bli ikväll för ska upp klockan kvart över 6 har nämligen hockey imorgon. Usch hatar att det är så tidigt på morgonen men det är ju ändå kul de är det som är så drygt varför kan man inte ha dte på dagen ist! jaja nu ska ajg fortsätta kolla.

pussar!

torsdag 03-02-11

hallå där!
kom precis hem från skolan dte ända jag hunnit med ör att äta lite mellis haha :P fick sluta tidigare idag för att svenskan kunde man jobba med hemma så det var riktigt skönt! sen fick vi reda på att vi aksnke bara ahr en lektion imorgon vilket är ännu skönare! men nu tänkte jag kolla oth för det är så spännande nu så måste se och sen blir det sticka iväg på träning som börjar kvart i 6. Men skriver mera ikväll :)

pussar!!
så jävla snygg!


tonight im loving you

blev dålig uppdaterin gidag med sorry för det :/ men jag har varit på träning och sne hade vi fys efter och innan det hann jag bara kika något avsnitt i oth och sen skulle vi dra så man kan säga att hela kvällen går åt till att träna nästan haha :) men nu tänkte jag kolla ännu mera oth och sne blir det sova. Ni får vara lite beredda på att jag inte komme ruppdatera så mycket ibland och ibland kommer jag uppdatera hela tiden xd jaja ni får ha en bra kväll!

pussar!
skön låt!

min tisdags kväll!

hallå där!
bra på att uppdatera idag tveksamt! men hann bara äta middag efter skolan och sne drog jag hem till jennifer linnea var också där och har varit där hela kvällen kom väl hem runt halv 10-10 tiden. Det var en mysig kväll som verkligen behövdes. Och gissa vad jag gör nu jo jag sitter och kollar oth är inne på säsong 7 nu och har aldrig sett den förr så det är ganska spännande. Men nu ska jag fortsätta kika blir nog bättre uppdateringar imorgon.

pussar!
jag och jennifer!

RSS 2.0