torsdag 30-05-13

åkte in med mamma och mormor och morfar till gränby idag där mamma och jag gick och kollade lite kläder! ville hitta en sygg topp till skivan ikväll men hittade ingeting! helt galet vad dåligt med grejer det fanns. Hittade en ända snygg topp och den var såklart slut i storleken. Hittade iaf ett USB som jag skulle ha, haha alltid något ;) Juste fick även hem mina loafers och min klänning från nelly, båda passade perfekt är supermega nöjd med klännigen. Tänkte ha den på studentmiddagen och eventuellt midsommar :) 
Just nu håller jag på och laddar över lite saker från skoldatan till ett USB då vi måste lämna tillbaka den imorgon eller köpa ut den. Haha aldrig att jag skulle köpa den här skitdatan, den väger typ 2 ton och är ap dålig! 
Kännr mig lite stressad nu då jag ska hinna duscha och fixa mig och vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll :o
 
 

springrunda och promenad

just nu är jag helt galet slut i kroppen.. Blev en springrunda runt alunda och sen när jag kom hem och druckit lite vatten gick jag en promenad ner till ica för att hyra en film men då hade de höjt priset på hyrfilmer såklart och jag hade bara en tia med mig haha.. Så då var det bara att knalla hem igen, träffade linn påvägen ner till ica så fick lite sällskap iaf :) Tog en liten omväg ner och hem så blev en långpromenad och en springrunda! Hoppas mördar träningsvärken från igår är borta imorgon nu när jag sprungit och gått bort slaggen i benen. Tänkte ta en dusch och sen lägga mig och kolla på en film.
Imorgon ska jag till uppsala på morgonen och på kvällen ska vi gå på bellas och linns studentskiva, sista skivan för i år så det kommer nog bli super kul. 

avslutningslunch i öregrund

hejheej
kom hem för någon timme sedan, vi hade avslutningslunch i vår mentors sommarstuga så blev första trippen till öregrund det här året! Vi åt ost och skink paj och till efterrätt blev det jordgubbar och glass muuuums :) Känns så sjukt att vi snart tar studenten och efter det kommer vi inte alls ses lika mycket. Alla i klassen har ju kommit sjukt nära varandra i och med att vi bara är 6 stycken. Får hoppas att vi håller kontakten hyffsat bra efter skolan också.
Idag har jag som vanligt ingen aning  vad jag ska göra, tänkte kanske ut och springa men har jätte träningsverk sen igår får får se hur det blir med den saken ;) 

friluftsdag och näsblod

har fortfarande ingen bra mobil så ni får tyvärr stå ut med bilbristen på alla inlägg.
Idag har det varit friluftsdag hela dagen i skolan, först splade vi innebandy där vi vann allt. Dåligt grymma vi är! Dock så var det inte bara våran klass utan vi fick en välbehövlig förstärkning av en kille från el. Var faktiskt riktigt roligt att spela, blev typ bråk och lite näsblod i semifinalen haha var en kille i motståndarlaget som hade total damp och resultatet av det blev en smäll, låter hemskt men tyckte det var rätt åt honom! 
Trots bråket så var innebandyn kul, har dock ont överallt på benen på grund av alla skott jag täckte :(
På eftermiddagen spelade vi fotboll, då var det vi i klassen plus två personer ur KMT. Även fotbollen var kul, man blev dock rätt less efter bara en match då det var sjukt varmt och vi tjejer hade bara en avbytare! Men i fotbollen slutade vi som tre, kan inte säga att det var dåligt det heller. 
Sammanfattat så har det varit en lyckad och rolig dag.
Just nu är jag helt slut och har huvudvärk, det tar på kroppen att idrotta en hel dag. Ikväll får jag se om jag åker till sebbe, vi ska ha avslutningslunch med vår mentor i hennes sommarstuga i öregrund imorgon så blir närmre om jag sover där. 
har inget med texten att göra men hittade nu några bilder ifrån kryssningen!

frilufsdag

sitter just nu och väntar på att mitt nagellack på tårna ska torka och sen ska jag möta sebbe vid bussen. Imorgon har vi frilufsdag i skolan och då ska vi först spela innebandy på morgonen och på eftermiddagen ska vi spela fotboll. Kommer nog bli superkul, vädret har varit bra de tidigare två åren så hoppas på lika dant i år. Vi kom fan as långt både i innebandyn och i fotbollen förra året så hoppas även på att det blir lika dant ;) Nej nu måste jag plocka fram lite grejer inför imorgon.
en gammal bild från fotbollstunering i nian eller åttan!
 

måndag igen

jaha då var det måndag igen, kan ju dock inte klaga på den här veckan
Måndag: idrott och gym
Tisdag: frilufsdag (innebandy och fotboll)
Onsdag: fika på psykologilektionen och sen lunch hos vår mentor
Torsdag: ledig, skiva på kvällen
Fredag: specialidrottsavslutning, lagfest på kvällen
 är ju inte den jobbigaste skolveckan precis haha har sammanlagt tre lektioner som är valfria, men tänkte nog gå på alla eller kanske inte den på fredag morgon haha. Men tänkte nog försöka klämma in åtminstonde ett eller två gympass till den här veckan!
Så som ni ser har jag idag haft idrottslektion på morgonen där vi spelade volleyboll som avslutning och sen blev det ett gympass. Nu har jag precis ätit lunch, tänkte lägga mig ute och sola men blev ju typ hel grått och fullt med moln :( Hoppas att det spricker upp om någon timme. 
Har inget speciellt planerat idag, tror sebbe skulle komma hit senare ikväll. Ska försöka läsa t min bok som jag har lånat i bibblioteket, har haft den hemma i ett halvår typ! 

under the sun where we belong

har inte orkat blogga någonting för har haft annat för mig och orkar inte skriva vad jag gjort heller. Men nu har jag iaf precis beställt en klänning som jag ska ha på studentlunchen och troligtvis midsommar! är otroligt nöjd, hoppas bara att den passar. Beställde även ett par loafers som var sjukt billiga och snygga nu till sommaren. 
Asså har så sjukt bra vibbar inför den här sommaren, först är det studenten sen är det summerburst följt av midsommar och sen kanske det blir danmark eller något :D känns i alla fall som att det kommer bli en as grym sommar. Det man hoppas på nu är att vädret blir bra också. 
   Idag är det morsdag och den fira vi med tårta på sängen till mamma eller a glass på sängen iaf, och sen har vi varit uppe hos mormor och morfar och fikat också. Resten av dagen är ganska tom, tänkte ligga ute i solen men blev ju så himla mycket moln :( så får försöka klura ut något annat att göra, så sjukt skönt att inte ha något plugg kvar!
åå vad jag vill åka utomlands nuu
 

fredag och det är helg

så himla skönt, allting är klart och skoldagarna som återstår går att räkna på fingrarna hur skönt?! ännu skönare är att jag var hemma tidigt idag då vi inte hade något att göra på lektioner, hela nästa vecka komme ri princip bestå av ledighet :D har en dag som vi måste vara i skolan på och det är tisdagen då det är frilufsdag. Hade dock hoppats på bra sommarväder nu framöver när man är lite ledig men det kommer förhoppningsvis. 
Tänkte just nu försöka kolla klart på en film men den vill inte ladda så får hitta på något annat kul så länge.
Ikväll har jag ingen aning alls vad jag ska göra får helt enkelt se men det är inget planerat så här långt i alla fall.
 

äntligen klar med allting

hejheej!
nu har jag precis skickat in mina två sista arbeten och är i och med det helt klar med allt skolarbete :D så jävla skööönt! nu är det bara att vänta och hoppas på bra resultat av dess uppgifter också.  Om bara typ två och en halv vecka tar jag studenten också helt galet hur fort tiden har gått de sista månaderna. Hoppas det blir bra väder bara, usch om det regnar :( men har en bra känsla av att vädret kommer bli fint.
Just nu är jag barnvakt åt marcus medan mamma och pappa är på föräldrarsamtal med marcus klass, sen ikväll tänka jag kolla fast & furious 4 som går på tv kollade någon annan av dem filmerna idag. Dem är värsta konsiga för de hör inte alls ihop det fiisn typ 6 stycken ute nu men 6:an går ju på bio just nu as konstigt. nog om det haha, nu tänkte jag ta en dusch.
ciao!
 

torsdag

godmorgon!
sebbe drog nyss så tänkte sätta mig och börja med naturlabben direkt så att jag kommer igång, annars vet jag hur dagen kommer se ut haha. Är ledig idag med eller aa har en lektion och den skulle vi typ bara jobba med uppgiften på så det pallar jag inte! Har myckt lättare för att jobba hemma med saker, får typ ingenting gjort i skolan. 
Men iaf den här dagen kommer bestå av pluggande, filmkollande och sen är det ganska oplanerat. Kommer antagligen ta ett tag att plugga, är inte det lättaste att skriva en labbrapport. Men bara att se det positiva, när jag skickat in svenskan och labben så är jag äntligen klar! inget mera plugg för min del, sen är det bara att njuta :D 
 

tisdag å onsdag

lite kort om igår, var i skolan till 1 sen när jag kom hem somnade jag i fotöljen haha helt slut var jag! åkte till sebbe på kvällen och var ju ledig idag så sov till kvart över 10 och tog sedan kvart i 11 bussen hem. Nu ska jag göra klart min svenska uppgift så jag har den ur världen och sedan är det bara naturlabben kvar att göra, sedan är jag helt klar med allting i skolan.
Blir för övrigt en lugn dag idag, får se om jag kanske övningskör lite ikväll om jag orkar annars blir det bara en lugn myskväll med tanke på att vädret inte är så bra.. så tråkigt när det regnar finns typ inget att göra.. men det är ju bra dagar att passa på att göra lite plugg iaf.
 
 

söndag kväll och måndag

1hejheej
även idag har varit en dag ute i solen med pluggande och solade riktigt skönt! slutade tidigt idag så var hmma redan klockan 12! har precis gjort klart min natur och den blev sammanlagt 14 sidor alltså 7 papper handskrivt!! men nu är det äntligen över! tänkte lägga mig och kolla lite one tree hill nu och bara vila är helt slut i kropp och huvud. 
Gårdagskvällen var mysig, sebbe, ludde och michis hämtade upp mig i alunda och sen kollade vi hockey och åt choklad fondue hemma hos ludde så det var riktigt trevligt. Älskar att Sverige rent utklassa schweiz med hela 5-1 hel grymt! VM guld i hemma arenan, inte hel fel det heller. 
massa solbilder såklart

söndag

blir ett snabbt inläg för sebbe och ludde är på väg med bilen och jag kom precis ur duschen! Men idag har jag iaf jobbat en massa natur vilket är sjukt skönt då jag har beta av en hela del! sedan har jag legat ute i solen, har dockat varit lite till och från väder. Iblnd är det skitsoligt och sen helt plötsligt blir det helt grått :o 
aja nu måste jag torka håret, ikväll blir det till att kolla på isockey finalen med ludde, sebbe och michis blir nog super!


as trööööttt

ja eurovision gick ju inte så himla bra för våran del, vad blev de till slut 14:onde plats ajajaj! Herregud vad dålig musiksmak folk har nu för tiden, liksom seriöst grekland kom topp 5 typ helt sjukt!
hade inte ens tänkt kolla på det men har ingeting alls att göra. Marcus sover och jag måste vänta tills mamma och pappa kommer hem innan jag kan gå upp och lägg mig på mitt rum. Håller på att somna i soffan är så sjukt trött och vill inte sova bort hela dagen imorgon heller. så hoppas dem dyker upp snart :) 
 

en skön lördag

hej igen!
sitter med marcus i soffan och kollar på tom & jerry och äter snacks. För min del är det pistage nötter så jävla gott! skulle typ kunna leva på det om det var mättande haha. Min dag har bestått av att ligga ute i solen och kollat på ishockey hos min mormor och morfar. Mamma och pappa gick runt 6 så då gjorde marcus och jag middag (vårrullar och ris). Resterande av kvällen så ska vi bara kolla film och ta det lugnt, hade tänkt plugga idag men har verkligen inte haft lust och ork för det. Tänkte göra naturen imorgon och svenskan får bli någong gång i veckan. 
tagit bilderna från amandas blogg, som ni kanske ser var jag en cowboy :)

börjar lördagen med en springrunda

Godmorgon!
jag var upp redan klockan kvart över nio så har hunnit med att äta frukost och även en springrunda. Blev smultronrundan som ligger på typ 5 km något sånt. Känner verkligen att det var ett tag sen jag begav mig ut och sprang men gick hyffsat bra iaf. Konditione är typ helt sämst men det är typ viljan man tar sig runt på. Spran giaf på 24/25 min så jag är nöjd :) 
Tänkte ta en dusch nu och sen börja med naturen ocg göra klart religionen. Kvart i 3 ska jag vara uppe hos mormor och morfar och kolla hockey med resten av familjen. Det har blivit något fel så får bara in vissa kanaler. 
Ikväll ska jag vara barnvakt åt min lillebror hela kvällen så då blir det syskon mys :)
 
 
 

studentskivaan

hejheej
hann inte uppdatera något igår eftersom jag hade fullt upp hela dagen, gick i skolan fram till 1 och sedan skulle jag hem och fixa mig för runt tre skulle vi ses hemma hos kalle. Det blev sedan förfest där hemma och 20 över fem tog vi bussen mot uppsala för vår studentskiva. Delade även ut klassbanden hemma hos kalle och jag blev "klassens megafon" haha passade sjukt bra tycker jag ;) 
Hade iaf en grym skiva igår, kvällen började med fördrink och middag med en massa tal och annat sedan vid halv 10 började eftersläppet. Var inte skit mycket folk men tror de var mer folk nu än vad det var på förra skivan så det var kul! dansade och hade väldigt roligt hela kvällen och runt 12 halv 1 någon gång så gick vi ett gäng till max och åt hamburgare. Sebbes mamma kom och hämtade oss (jag,sebbe,ludde och joel) och vi var väl hemma i östhammar runt halv 4. Vilket resulterade till en ordentlig sovmorgon, vaknade klockan 12 imorse. mycket välbehövligt! 
Nu är jag iaf hemma i alunda igen och ligger bara i sängen och vilar, är typ fortfarande trött :o Får se vad kvällen bjuder på, tänkte träffa tjejerna om det är någon som har tid och lust ;) hade tänkt plugga lite nu men får göra det imorgo istället för orkar verkligen inte det nu.
amanda skulle skicka bilderna sen så gör ett inlägg med bilder sen! 
 
 
 

onsdag 15 maj

hejhej!
har precis suttit ute i solen men det blev så klart as mycket moln efter bara 20 min typ så blev inget solande alls för min del :( Idag har varit en rätt skön dag i skolan, vi har inte gjort speciellt mycket alls fick även sluta tidigare från sista lektionen så det var skönt! Jag känner vekligen att det börjar närma sig slutet av skolan, vi gör typ ingeting på lektionerna och allt fokus ska nu läggas på funderingsuppgifterna som kan påverka betygen inan dem sätts. Tänkte göra religionsuppgiften idag så att jag har den gjord och kan då börja fokusera på svenskan och de två naturuppgifterna som är kvar.
förövrigt så tänkte jag ut och övningsköra lite efter maten och sen fortsätta på mitt religionsarbete som jag tänkte försöka påbörja nu. 
ciao
 

en måndag i Stockholm och en tisdag med prov

blev dåligt med bloggande igår för hade inte riktigt tid med det, åkte in med sebbe till stockholm runt 11 och var sedan där till 7 tiden. Hade en rktigt bra dag med mitt hjärta hade det riktigt mysigt och hittade även sjukt mycket saker som jag skulle vilja ha! Hade dock inte råd eftersom jag skulle köpa skor till min student. Lyckades iaf hitta ett par skor som jag är riktigt nöjd med! Dom var rätt dyra men mamma sa att hon skull betala dem åt mig så jag är nöjd :D Får åka in till stockholm någon mer dag här snart och köpa allt jag kollade på men inte kunde köpa.
idag har jag varit i skolan till kvart i 1 då vi slutade, hade prov sista timmen i religion vilket kände bra! får hoppas att resultatet blir det också. Följde med amanda hem och beställde klassbanden och nu har jag prcis provat min dräkt jag ska ha på skivan på torsdag. Vi har temat filmkaraktärer så det blir nog as kul.
Nu har jag precis skickat in min psykologiuppgift så har bara svenska, religion, natur uppgiter kvar. 
 
Lite info om vår skiva för dem som är sugna, skivan kommer vara på göterborgs nation, eftersläppet börjar halv 10, biljetten kostar 80 kr och det kommer gå att köpa biljetter på plats, temat är filmkaraktärer.
 


sega söndagar..

usch vilken sjukt seg söndag.. har inte gjort ett piss idag! kom hem runt halv 11 från sebbe och har sen dess bara legat inne och kollat på one tree hill. Lyckades dock runt halv tre tiden sätta mit ute på altanen och plugga religion så åtminstonde 1/1,5 timmes plugg blev det. Har ingen ork i kroppen för fem öre fattar inte varför för har inte sovit för lite och inte för mycket heller. 
jag har åtminstonde ådstakommit en bra sak idag och det var att tvinga mamma gör pannkakor och grönsaksoppa till middag muuuuuums :D så det är jag i alla fall nöjd med!
Justja kvällen igår blev lugn för min del, åkte hem till sebbe med tio i 9 bussen då allt annat blev så krångligt och sent. Så blev en myskväll framför en as bra film med tom cruise som jag självklart redan har glömt bort namnet på! men bra var den iaf. 
nej nu ska jag lägga mig och kolla ännu ett avsnitt och efter maten tänkte jag försöka plugga igen och kanske ut och övningsköra lite om jag hinner/orkar haha.
 
pappa har gjort hyllor till mig för mina skor och väskor, det är inte så strukturerat ännu som ni kanske ser på bilden men ska försöka fixa det där så att det ser bra ut! ska även sätta upp krokar eller liknande att hänga jackor och sånt på plus en hatthylla. Ska försöka börja fixa i ordning lite på mitt rum nu och gör det snyggt, måla om lite osv. Känner för en förändring! 
 

redan lördag..

ligger i sängen och jobbar lite religion och lyssnar på musik, har prvo på tisdag så kände att det kanske var dags att göra instuderingfrågorna till provet! idag vaknade jag vid halv 10 av att en av grannarna var ute och körde med motorsågen.. lyckades halv somna i en timme till men  sen var det ju bara att kliva upp eftersom det var omöjligt att somna om helt. Var ute och övningskörde med pappa vid halv 12 tiden körde i över en timme och sen dess har jag bara ätit lunch och jobbat. tänkte kanske sätta mig ute ett tag i solen men är ju så mycket moln :/ 
Får se vad kvällen består av, kanske blir något chill hemma hos sofia men inget bestämt än! 
 

en bra kväll

hejhej!
tänkte skriva lite om gårdagen! vi var ju som sagt iväg på skiva på göteborgsnation igår kväll. Men innan det var det grillning och förfest hemma hos kalle, riktigt kul då vi spelade biljard och dart :) runt 9 åkte vi in till uppsala så var inne ganska tidigt. Eftersläppet öppnade halv 10 och vi var där runt kvart i typ så självklart var del helt dött typ när vi kom haha. Men det kom iaf mer folk efter ett tag och hade en riktigt rolig kväll :D linnea och jag drog typ 10 minuter innan stängning då vi drog och åt på donken och sen begav vi oss hemmåt. det blev sista gången jag träffa linnea innan hon åkte, hon åkte runt 5 idag då hon ska till mallis i 3 veckor! :( Fick iaf säga hejdå ordentligt.
Men kan samanfatta kvällen som en rätt bra kväll och till följd av det hade jag världens huvudvärk när jag vaknade imorse! Men nu mår jag super och ska snart bege mig mot ica för att möta bells, ikväll blir det ost och kex mys hemma hos henne. 
inte så himla bra bilder med tanke på min mobil men alltid något
 

ännu en gång långhelg

hejhopp!
Idag slutade jag halv 1 i skolan såå jävla skönt, och nu är det ännu en gång långhelg så himla underbart! Dock skulle det regan typ hela helgen.. Men men man får göra det bästa av det helt enkelt. 
Idag har jag legat ute i solen ett tag och sen har jag jobbat med min psykologiuppgift fram tills nu. Middagen är snart klar så tänkte ta en paus från pluggandet och fortsätta senare. Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, tror alla ska iväg på celsius skiva. Jag ska på den andra bruks skivan imorgon så pallar inte gå ut idag, spar mig inför imorgon stället.
Kommer nog bli en superbra dag imorgon, vi ska först grilla hemma hos kalle alla i klassen plus två till och sedan blir det förfest och därefter bär det av emot uppsala. Temat är rödamattan så blir en svartklänning som jag aldrig använt och klackar! Ska försöka ta en bild på hur jag ser ut men har ju fortfarande en gammal skrutt mobil så blir inte så himla bra bilder.. 

kort inlägg

hejhej!
tänkte slänga mig in i duschen om en stund så får bli ett snabt inlägg. Började i skolan imorse med specialidrott klockan 8 och slutade skoldagen med religion, var hemma runt två tiden så det var inte en sån lång dag idag heller. Har suttit ute i solen och bara njutet av det ännu en gång underbara vädret :D Har precis skickat in min religionsuppgift så tänkte nu som sagt duscha och packa för ska förmodligen sova hos sebbe :) 

måndagskväll

min dag bestod av att ligga ute och sola i det fina vädret fick faktiskt lite färg! Har varit ett underbart bra väder idag, hoppas det håller i sig resten av veckan! Gjorde även klart min religionsuppgift och på kvällen var jag ute och gick på en lång prommis med sofia. Riktigt skönt! Var fortfarande varmt och as bra väder vid halv 7 tiden så det var en perfekt tid att ut och gå. Nu har jag precis kollat one tree hill och ska nu ny duschad, ny rakad och med en ny bäddad säng lägga mig och sova. Bästa känslan :D 
natti

ännu en måndag

jaha nu var det måndag igen och min måndag började med en rejält jobbig start! Hade idrott första lektionen där vi körde cross fit, så otroligt jävla jobbigt det var.. Det var 7 övningar i en hinderbana som man körde tre varj och efter varje varv så minskade antalet reps men fy bubblan så jobbigt det var. Kändes som jag skulle spy efter bara andra varvet och då var det ett helt varv kvar! Men överlevde trots allt passet och efter idrotten hade jag bara pedagogiskt ledarskap och sen var skoldagen slut. 
Behövde en kort skoldag eftersom jag har en del uppgifter att göra som jag bara skjuter upp mer och mer! Har frivillig isträning ikväll om man känner att man vill latcha lite men får se hur jag gör, har en religionsuppift som jag tänkte börja med nu och den ska vara klar imorgon. Sedan börjar träning halv 8 och slutar halv 9 så komme rju hem ganska sent, måste åka in redan med tio i 6 bussen.
Nu ska jag sätta mig ute i solen och plugga så att det blir av någon gång.,
 

min otroligt bra helg :DDDD

lite längre om fredagen och lördagen! Fredagskvällen spenderade jag med bela, linn och linnea vi grillade och lagade mat, vi avslutade kvällen med filmmys och snacks! 
Lördagen började med att kliva upp efter halv 8 och tjugo över 9 tog vi bussen mot uppsala. var inne i stockholm runt 11 tiden och då tog vi en fika på stationen. Sen blev det ett besök på vasa museet som var riktigt bra! Sjukt häftigt att se skeppet och allting runt omkring. Rekomenderar stark att om man inte varit där så åk dit, man behöver inte vara ett fan av museer för att åka dit och kolla. 
Efter vasa så blev det en mjukglass i solen (årets första) :D sen gick vi på skansken och kollade på alla djuren. Tycker verkligen om att åka iväg på såna här saker, så kul att göra grejer tillsammans och gillar att kolla på djur. Såg bland annat sälar, björn ungar, lodjur, en utter och massa andra djur :) 
Vi var hemma i alunda igen runt 7 tiden och sen åkte jag hem till sebbe på kvällen där det blev massa mys med godis och NHL :) 
Idag vaknade vi runt 12 och då blev det brunch ute i solen, efter de blev de promenad och glass och kvart i 3 tog jag bussen hem. 
Resten av dagen består väl av att umgås med mamma och pappa som varit borta i en vecka och sen senare kommer sebbe hit igen :) Ska försöka att klämma in religionsuppgiften någonstans också!

bra dagar

blir ett snabbt inlägg för har inte tid att skriva ska med bussen tio i. Men idag har jag iaf varit i stockholm hela dagen med mormor, morfar och marcus. har varit en superbra dag där vi besökt vasa museet och även varit på skansen! kom hem för ca en timme sedan och nu ska jag hem till sebbe och mysa. kan skriva mer i morgon om dagen idag och grillkvällen igår.
ciao!
 

fredag

Blev hemma ifrån skolan idag, orkade inte åka dit och behöve verkligen en sovmorgon! sov till 10/11 någon gång så det var ritkigt skönt, somnade i hyffsad tid igår kväll också! 
Idag har jag kollat one tree hill och suttit ute i solen ett tag, nu har jag prcis tagit en dusch och sk nu kika ett avsnitt till. Ikväll blir det grillning  hemma hos mig med bella, linn och linnea. Dem andra kunde inte ikväll! Sjukt drygt att det blev grått och molnigt nu när det har varit fin väder hela dagen så himla typiskt. Bara för att man ska grilla blir det dåligt väder :( menmen det blir en bra kväll ändå :)
 

torsdag

första dagen i skolan sen långhelgen och vad gör man direkt när man komme rhem jo sätter sig och pluggar. Orkar inte meeeed allt plugg, har typ hur mycket som helst kvar att göra och mer kommer det bli. Har naturuppgift, psykologi, religion och nu håller jag på med svenskan som är ap svår! funderar starkt på att vara hemma från skolan imorgon då vi först och främst går till 16.10 och vi har håla i sammanlagt typ 3 timmar, har annat att göra än att sitta i skolan och vänta på lektioner som ändå är helt meningslösa! har liksom en vettig lektion imorgon de andra tre är bara latch, så känns ovärt. 
Imorgon kväll blir det förmodligen grillning och dricka hos mig och sen får vi se om någoting annat kul dyker upp på kvällen. Hoppas vädret blir bra bara, det är ju helt knas väder just nu. Biland är det skit mycke sol och bara något moln och nästa sekund är det fullt med gråa moln. 
Nog pratat om vädret, time to get back to work! 
 

bilder från valborg

blir samma bilder som på amandas blogg eftersom jag fick dem av henne men vad gör de ;)

en helt oslagbar dag!

godmorgon!
Tänkte skriva lite om hur min valborg såg ut!
Började dagen med att stiga upp redan klockan sju då vi skulle vara inne på champagne frukost vid tio/ halv 11. det var jag bella, linn amanda och några tjejer ifrån bella och linns klass + någons pojkvän! Vi satt iaf där till klockan 12 då tog en taxi ner till båthuset (framfickan/riverside) där vi hade bokat bord. Kan varit det roligaste jag gjort på länge! Det var så sjukt roligt där borta, vi var 15 pers sammanlagt och vi delade på 2 ölbomber, 2 ciderbomber och 3 helrör haha! Så blev ju en hel del och dricka kan man säga.Linn och några till drog runt 3-4 tiden någon gång och efter det flög tiden bara iväg. Vi dansade och hade de sjukt kul, vid halv 7 kollade bella jag och amanda på klockan och insåg att vi kanske måste bege oss mot Jenny där vi skulle grilla! Hade lätt kunnat varit kvar där hela dagen och kvällen. 
Hemma hos Jenny blev det grillning och vin, sedan tog vi bussen hem 00.03! blev en ganska tidig kväll men alla var helt slut efter dagen! Men känns ändå som att på valborg är det dagen som är viktigast och den var verkligen grym så jag är sjukt nöjd med mitt Valborgfirande. Ska tjata på amanda att skicka lite bilder sen så att jag kan lägga upp några på bloggen lite senare.
Nu tänkte jag sätta mig ute i det fina vädret och sen kanske jag åker iväg till östhammar. 
 

RSS 2.0