söndag

hejhej!
har inte bloggat på tre dagar nu för har inte haft tid eller orkat. Men iaf idag var jag in till uppsala med andrea för vi skulle gymma, var inne vid kvart över 1. får då reda på att gymmet öppnar klockan tre.. så det blev en fika först sen drog vi och gymmade, martina var också med! var hemma vid halv 7 tiden eller något sånt så vart en lång dag.. ska nog träffa bella och linn ikväll sen åker jag förmodligen till östhammar :) 
juste på tal om ingenting så fick jag nu reda på att vi har träning onsdag,fredag,lördag och match söndag på båtveckan.. :( åååh fyfaaan säger jag bara! 
ciao

min dag

blir ett kort inlägg tänkte bara säga hur in dag ser ut :) Ska iväg till sanne om en stund hon skulle bara duscha först så ska umgås med henne idag :) var as länge sen typ 3 veckor eller något sånt! :o sen ikväll när jennifer slutat ska vi alla tre ses och hitta på något :) kommer bli en superdag! det var allt för mig just nu.
ciao!

mer bilder

massa blandade bilder blir det den här gången med, men lite mer hur det såg ut där vi bodde och lite sånt :)
 
 

tisdag å onsdag

hejhej!
har inte hunnit bloga något för åkte till sebbe igår förmiddag och var där tills 11 tiden idag :) Hade en super mysig dag med minunderbara kille hade inte träffats sen vi kom hem i lördags natt, iof bra 3 dagarmen  känns mycke ska jag säga! vi kollade på film och mös en massa. Var ju inte något vidare väder så blev tre filmer faktiskt ;)  jhan även med att ut åch gå två gånger :) idag har jag varit iväg till uppsala å gymmat med andrea så mycket mer har jag inte hunnit med faktiskt har precis ätit middag nu :) tänkte kika one tree hills en får vi se hur resten av kvällen ser ut :) 
ciao!
 

lite bilder

hejhej kommer vara bildinlägg framöver med bilder från resan ska dock ladda in bilderna sebba har på sin mobil och från kameran har bara ifrån min mobil nu. Kommer bli något inlägg med sevärdheter vi var iväg på också kanske intresserar någon iaf ;) 
här kommer bara några stycken blandade bilder :)
 

hemma

godmorgon!
kom hem med flyget ig¨år kväll så var hemma här runt 1 tiden typ, har haft två underbara oförglömliga veckor i spanien vill bara tillbaka! helt seriöst ville verkligen inte hem! :o Bilder kommer någon annan gång orkar inte nu, ska försöka packa upp i dag så jag får det gjort.
ciao!

Macdonken

Snor lite wifi på macdonken tänkte bara skriva att jag har de underbart här! Typ 30 grder varje dag och jag gör inget annat än njuter. dock bara några dagar kvar nu sen bär det av hemmåt... hoppas de här sista dagarna går långsamt! Höra när jag kommer hem.
Ciao

RSS 2.0