temptation in my heart

tjaaa!
gud så skönt har äntligen bestämt mig för vad de blir för kläder på dagen imorgon iaf har lite mer problem med va jag ska ha på kvällen om de blir kallt eller hur vädret är ;o aja jennifer var iaf över hit vid 8 tiden så fixade vi lite med en sak och sen så hjälte hon mig med va ja skulle ha på mig också :) ska nog gå och lägga mig snart tror jag för ska vara hos jennifre vid 10 halv 11 imorgon och ska duscha och så först så måste gå upp i tid typ halv 9-9 ;) hoppas verkligen att vädret blir bra imorgon annars dör jag ju pallar inte varar ute typ större delen av dagen och så ska det regna nej tack! men nu tänkte jag gå ne roch borsta tänderna så får se om jag skriver något senare elle rpom de blir sängen direkt ;)
kyssar

de är så synd att du e så söt

heeeey!
fan vilken underbart sköön dag älskar bara vädret! :D har inte gjort någonting alls idag typ vaknade vi 10 tiden och sen halv 12 så  gick ja ut och la mig och sola. Gick in vid halv 4 tiden kanske sen har jag inte gjort någonting alls åkte med pappa och fixa en grej bara och sen har jag läst ut min bok också men orkar inte göra reccensionen nu :P lite senare ikväll kommer jenniie över och hjälper mig välja kläder tills imorn och sen ska vi fixa en sak också :) men nu ska jag ut i de fina vädret igen och hitta på något kul :D
kyssar

te quiero

såå jävla härligt har precis tagit en dusch och haft på lite brun utan sol på benen så att de ska vara lite bruna på onsdag iaf xd Hade tänkt om d eär fint väder imorgon ligga ute och sola för blir ingen skola för min del imorgon ;) HAr bara specialidrott och en halv matte lektion så känns rätt ovärt att gå till skolan då ;) sen ska jag försöka få min bok utläst och välja vad jag ska ha på mig på onsdag imorgon också :) sen ska jennifer och jag fixa med en grej på kvällen sen om vi hinner :) Btw otroligt skönt de var att träffa min jennie igen har saknat henne rejält! <3 men nu tänkte jag slå på tv:n och bara ta det lugnt får se om jag går och lägger mig efter jersey shore sen för är sjukt trött så skulle behöva de :)
kyssar!

show me the meaning

tjaaa!
har haft en riktigt skön måndag med golf och grillning. Kan nog lugn säga att jag troligen var sämst av alla idag på golf haha var ju för fan as svårt ju xd men bra kul var det ju ändå var ju ändå första gången så kan ju inte begära så himla mycket av mig ändå ;) jaja nu tänkte jag iaf snart börja bege mig mot ica för ska möta jennifer där om 20 min typ ska bli så himla sköönt att få träffa henne har inte träffat henne normalt på hur länge som helst ;O träffa på henne en snabbis igår men skulle ju med bilen hem så hann inte snacka länge alls :/ Så ska bli underbart skönt att träffa min andra hälft snart :D <3 men nu ska jag nog kila tror jag skriver mera senare.
kyss!
ego pick ^^

how does it feel?

hejdär!
asså helt seriöst tror jag börjar bli sjuk eller något, var ju inte med på matchen eftersom jag kände mig hängig och helt slut! Så runt 12 så lag jag mig i sägen och lyssnade på musik och så somnade jag, sen vaknade jag vid 2 tiden var vaken i typ 5-10 min satte på westlife skivan och sen så somnade jag igen och vaknade halv 4 ;O är fortfarand ehur jävla trött som helst skulle kunna lägga mig och sova nu igen typ :s så antigen börjar jag bli sjuk eller så har jag bara sovit alldeles för lite vet inte riktigt, men har iaf en sjuk huvudvärlk nu så ska gå ne roch taen ipren och ett stort glas iskalla coca cola fy fan så gott :D Men nu ska jag fösöka läsa lite till i boken har legat och läst i typ 45 min nu men har glömt läsa alla andra dagar typ så har runt 80 sidor kvar fortfarande :/ sen tog jonny 20 över5 bussen från öregrund också så han är väl här om typ en timme eller nått. men får se om jag skriver något senare.
kyss och kram

bröllopet! :)

tjaa!
har precis ätit lite frukost och ska snart lägga mig och läsa men tänkte nu skriva om min sjukt roliga lördag :) Åkte iväg till bröllopet halv 1 gick bussen från alunda så vi var vid kyrkan runt halv 2 eller något. De var Då min kusin stefan som gifte sig om jag inte skrivit det tidigare. Men iaf de var Helga trefaldighetskyrkan i uppsala som de gifte sig i, bröllopet var iaf sjukt fint! Dom passar så himla bra ihop as vacker var det :) MEn sen efter vigseln så åkte vi till f16 där de hade hyrt en stor lokal där de vart mat fest och dans och bussen hem gick därifrån klockan 1. Var En grymt bra och rolig dag ska jag säga! had einte förväntat mig att de skulle bli så roligt som de blev så blev glatt överraskad kan man ju lugnt säga :D kommer lägga upp lite bilder från själva bröllopet, men nu ska jag lägga mig och läsa lite.
kyssar!
så himla fina tillsammans!

how my life would be holding you close to me

hejdär!
kom precis hem och självklart sätter man sig direkt vid datorn -.- Nej men skulle faktiskt skicka in ett svenska arbete så var mest därför ;) Men iaf sjukt chill dag idag hade specialidrott sen engelska där vi bara snackade om hur vi skulle göra b kursen i höst och sen fikade vi rätt nice dag kan man säga :) aja ikväll blir de iaf iväg till öregrund till jonny där vi ska bada jacuzzi me hans kompisar så de blir nice :) men nu ska jag hoppa in i duschen.
kyss!

muppsala turen

heeeej!
kom typ alldeles precis hem ifrån uppsala blev kvar där lite längre än tänkt men både mamma och andrea hittade kläder till bröllopet på lördag :) Jag är ju lite smartare och är ute i tid så man slipper stressa in och köpa typ första bästa klänningen men de hittade fina klänningar så de var ju tur :D Själv had ejag bestämt mig för att bara köpa en mascara och prova bikini så jag visste vilken storlek jag skulle bestämma men självklart ka jag inte hålla mig borta ;o Blev ett par vanliga svarta leggins också och en spets magtröja typ ^^ iof betalade mamma legginsen så vart ju baar en tröja och mascara som jag köpte så inte så farligt :D Men nu tänkte jag läsa igenom svenskan, läsa lite bok moch köra min mag och rump träning sen blir det en lång dusch! slänger upp bilder på kläderna nu dålig kvalite på bilderna för fick köra med mobilkameran hittar inte sladden till den andra -.- ooh juste vad gjorde min dag då eller aa min kväll iaf joo att jag hittade en gammal skiva i bilen med westlifes bästa låtar!!!! :D lite glad jag blev tog direkt in den så sitter och lyssnar på den nu supergrymt! (A)
kyssar!
tröja vila 250 20% rea så 200 kr
leggins vero moda 100 kr
mascara H&M 139 kr

give me a reason why

tjuue!
gårdagskvällen slutade så är, jonny kom hit med sina kompisar var här ett tag sen drog vi iväg till uppsala en sväng andre hängde också med, sen så sov ja hos jonny så därför de inte blev någon uppdatering igår kväll :) Men idag så känns de kanske lite som att dagen var lite ovärd.. Åkte till skolan till kvart i 9 för jonny skulle spela fotboll själv så började jag kvart över 12 eller aa skulle gjort det iaf -.- men tydligen hade vi ingen matte så jag tog 10 i 1 bussen hem eftersom att svenska läraren sa att man kunde få göra de arbetet hemma. Så har inte haft en ända lektion idag kändes rätt värt att åka till skolan xd aja fick ju inge frånvaro iaf ^^ Men nu tänkte jag skriva lite på svenskan som ska vara klar imorgon sen ska jag nog kanske åka med mamma till uppsala en snabbis och kika lite kläder vi får se.
Juste ska till tadläkaren klockan 4 också håller tummarna för att ja inte har några hål!
kyssar!

this is my life and everything is right

hejhejheeeeej!
har precis kört lite mage och rumpa eftersom jag fick reda på att mamma och pappa ska åka och kolla på hus så ingen kan skjutsa mig till träningen så blir ingen hockeyträning för mig ikväll.. ville verkligen träna hockey ikväll! jaja får köra lite smått hemma tror ja eller nått. så vi får se vad resten av kvällen kommer bestå av ar aktiskt ingen aning alls :P ska väl försöka läsa lite till eller nått aja.
kyss!
sköna!

en dag reser vi runt jorden frågan är bara när

tjaaa!
blir hemma från skolan idag för känns så jävla ovärt! hade bestämt mig för att gå men vaknade vid 11 tiden och skulle kolla vad vi hade för lektioner och vi hade spanska och träningslära, på spanskan så gör vi ingeting för vi är klara så de räknas typ inte es som en lektion så kunde lika väl vara hemma. men imorgon ska jag till skolan iaf vet inte om vi har historia men tror vi börjar kvart över 12 ganska så skönt! :D men nu ska jag försöka läsa lite för blev inte så mycket igår pga att jag var sjukt trött!
kyss

tu eres mi corazon

tjuue!
har precis borstat tänderna och kollat på jersey shore tänkt elägga mig och läsa lite nu för kom på att min bok ska vara utläst och recenserad på tisdag nästa vecka så har lite bråttom med att läsa ut den nu med tanke på att jag typ har 200-150 sidor kvar :S aja skit samma bara att läsa en antal sidor varje dag nu och sne läsa lite extra på helgen och typ bussen till skolan och sånt :P Juste apropå skolan rätt nice att jag börjar halv 2 imorgon och slutar 4 hur skönt! fan behöve rinte gå upp förens halv 12 ganska nice :D sen imorgon kväll blir det hockeyträning tror jag ska kika med ida när den är och lite sånt. Juste har ju tagit ett uppehåll i fotbollen förresten för tycker bara att de blir tråkigare och tråkigare, så ska vila ifårn de ett tag och sen se om jag börjar sakna det :) haha laddade ner två appar i mobilen igår en för magträning och en för rumpträning fy fan vad jobbiga dom var då xd elle riaf magträningen komme rju typ ha träningsvärk imorgon -.- jaja är väl egentligen bara bra ^^ Men nu måste jag fan läsa.
Besos! ♥
bild från i lördags!

hoy lo siento

shiiit känner att jag har hållt bloggen bra uppdaterad de senaste dagarna fy på mig! har fan inte skrivit sen i lördags tror ja ajajaj. jaja nu är jag iaf tillbaks och ska försöka blogga lite bättre de beror helt på hur mycket jag hinne roch orkar ^^ Men ska sammanfatta helgen kort med fester, sköna människor och ja en riktigt rolig helg kan jag väl säga bara :D kommer lite bilder från konfirmationen i lördags och även några fårn festen i fredags. MEn nu tänkte jag iaf försöka jobba lite svenska och sen blir resten av kvällen lugn tror jag kanske blir lite skrivande på engelskan också vi får se.
BESOS!
glada konfirmander!
PARTY!

så jävla härligt!

grymt skön dag hittils med släkten, god mat och skit trevligt folk älskarT! de flesta har åkt hem nu så kanske blir en tripp till öregrund för min del hem till jonniibooi :) MEn nu tänkte jag avar lite social med carro och andrea och sen drar vi såklart igång tagg musiken när vi ändå är på gång med drickandet eller hur?! ;D
kyss och smek!

hey sexi boy set me free

hejdär!
har precis duschat och ätit frukost seriöst jag hatar att vara på fest för vaknar alltid så jävla tidigt dagen efter -.- vaknade fan runt halv 9-9 i morse usch! jaja är man pigg så finns de inte så mycket annat att göra än att gå upp är ju typ omäjligt att försöka somna om då ju :P aja lite gort om gårdagen som inte blev alls som jag planerat xd skrev ju igår att det troligen skulle bli en lugn kväll eftersom jag ska typ ta det lugnt fram till studenten. Men de sprack ju xd drog iväg vid 6-7 tiden till kumme där de var lite foilk och sen var man ju på fest ändå så ja lugnt blev de ju inte ;) Men nu ska jag föna håret och lite sånt sen så har ju min syrra konfirmation idag så ska iväg till kyrkan typ runt 2 tiden eller vad de var så kommer nog bli segt med uppdateringar idag men vi får se :)
puss och kram!
gårdagkvällens klädsel ;)

snuttan ;D

ojojoj hur sköönt?! var hemma klockan 2 idag hade bara matte och sen gjorde jag samhällsprovet tidigare. KAn säga att jag är nöjd med dagen för gjord einte något alls påp matten och samhällsprovet gick riktigt bra kändes de som iaf :D nu tänkte jag göra klart några historia frågor och skicka in. Sminkad eju av mig och så när jag kom hem för att sola sen när man lägger sig ute så kommer de tusen miljarder moln blir så trött :/ vill ha sol och klarblå himmel ju! :( jaja får hoppas på bättre väder imorgon  :) Ikväll vet jag inte riktigt hur planerna ser ut men lugnt blir det nog iaf.
kyss

I can tell you my love for you will still be strong

riktigt sköönt! känns faktiskt som jag kan samhällen riktigt bra nu! :D men lovar att bara för att jag skriver så och känner så nu så kommer jag ha glömt bort allting imorgon bitti :/ men har tid på mig att plugga imorgon också eftersom att jag gjorde historia provet idag så efter special idrotten imorgon så har jag till halv 11 på mig istället för till 10 i 10 och vi slutar idrotten halv 10 så blir inte lika stressigt för mig :) sen har vi ingen engelska heller tror ja för de som inte gjort hörövningsdelen i nationella skulle göra den imorn och den har jag gjort :D blir fan en as slapp dag imorgon juuue! men ska nu göra en smoothie och sen fortsätta plugga lite :)
tror jag är kär!

lets do it tonight

tjaaa!
har precis ätit mat och provat kläder till lördag då lillskruttan tar konfirmation ;) ska snart sätta mig och börja plugga till samhällen :) kom på att jag typ inte har kollat ett skit på vad de är vi ska kunna ovanligt för att vara mig ^^ men iaf lite kort om dagen idag som var rätt nice, började med muntligt prov på historian som faktiskt gick riktigt bra as skönt :D sen så hade vi lunch och efter de matte och svenska sen slutade vi så rätt slapp dag :) lika dant imorgon typ då vi bara har historia matte och samhäll plus specialidrotten då ;) så tar jag helg underbart :D nej men nu måste jag nog börja plugga lite.
kyss
kanske de jag ha rpå mig på lördag vi får se ;)

life is what you make it

hejdär!
har faktiskt varit riktigt duktig och pluggat ganska mycket men känns ändå som att jag inte kan tillräckligt känns som inte alls mycket av de jag läser och övar på vill sätta sig lite smått jobbigt sådär! men jaja ska iaf forsätta plugga ett tag till hade jag tänkt och sen blir det jersey shore tror det börjar 10 eller 9 måste kolla de så jag inte missar det :) finns väl inte så mycket mer att skriva helt ärligt, har inte gjort så mycket mer än pluggat suttit vid datorn och bara tagit det lugnt :P Men får se om jag skriver något mera senare.
kyss!

lilllördag!

tjaaa!
fan vilken nice dag åkte till skolan hade matte nationella som faktiskt gick rätt bra var as nervös ibörjan att ja inte skulle klara det men gick helt okej ändå :) Men iaf skulle slutat 4 idag men vi hade håla så flyttade sista lektionen och sen så fick vi sluta tidigare på spanskan så vi tog kvart över 2 bussen hem :D Nu tänkte ja plugga en massa historia för har prov imorgon har inte kollat igenom någonting smart gjort.. Men de är som vanligt när de gälle rmig ska alltid göra allting sista dagen haha ^^ sitte riaf just nu och lyssnar på min pojkbanslista på spotify som typ bara består av westlife och backstreetboys så jävla bra as kär i låtarna! Men nu måste jag fan börja plugga.
kyss och smek!
dagens :)

oh ooh what are you waiting for

asså blir bra less på mig själv xd sitte rnu här klockan är 9 och jag har fortfarande inte jobbat ett skit i matte blir fan galen -.- kommer inte kunna ett piss imorgon känns det som fy fan.. Men kan trösta mig själv med att jag nog inte skulle hunnit lärt mig så mycket under bara den här kvällen skulle nog behövt mer tid på mig isf. Så ja vi får se hur det går, de får går som de går... Men nu tänkte jag fan stänga av datorn och slå på en film :)

Godnatt kyss och kram!

min söndag måndag och tisdag ;)

oj bra uppdatering ^^ men ha rinte haft tid för i söndags så var jonny här och sov kvar sen i måndags var vi in till uppsala för jag skulle köpa klänning och han skulle klippa sig och färga håret. Så då var vi där inne hela dagen kom hem typ vid 9 till honom då i öregrund sen så åkte jag hem nu idafg så har inte riktigt hunnit med att sitta någonting vid datorn :) men iaf hittade en klänning som ja blev riktigt nöjd med fårn bikbok kostade bara 350 så den va rju inte specielt dyr. Riktigt skönt att ha klänning till bröloppet fixad funderar på att ha samma kläning på studenten men vi får se :) Nu tänkte jag kika lite saker lite snabbt på datan och sen ska jag försöka jobba lite matte för imorgon är det ju nationella så ska öva en sista gång till det. Annars så blir kvällen lugn kanske slår på någon film sen om jag hinner vi får se. men skriver mera senare och här kommer bilder på kläningen.

kyss!
den är ljusrosa men blixten gör färgen lite cp ;)


fetknopp hahahah!

hahah asså shiiit! jag kör ju med de här att inte äta kakor, bullar, godis och chips och de hålle rjag ju inte de som är problemet xd Problemet är ju att jag får äta glass och de klarar jag mig inte utan heller (A) och jag äter extra mycket glass bara för att jag vet attjag inte får äta massa annat och de blir typ lika onyttigt i längden -.- och kommer aldrig klara av at inte få äta glass alls blir galen ;o har väl ätit typ 2 eller 3 glass strutar idag och sen två vanliga pinnglassar ^^ haha om jag ska fortsätta så här så kommer de inte bli så jävla bra ändå de här -.- jaja får försöka lösa de där på något sätt :P Nu tänkte jag iaf fortsätta läsa lite har läst typ 60-70 sidor nu ikväll riktigt skönt men har fortfarande typ 200 sidor kvar så bara att läsa på. Sen blir det eurovision och mys vid tv:n får hoppas att de går lite bättre för sverige än sist dock så hatar jag sveriges bidrag men jaja får se :P

kyssar!

pluttfia!

tjaa!
shit sen jag skrev inlägget sist har jag inte gjort ett skit duktigt tjej... men känner mig bara sjukt seg och hängig lovar att de är skit vädret som gör det! om de ska vara dåligt väder kan väl det åtminstonde regna så de blir lite bättre :P men nu tänkte jag iaf skriva in min engelska på datorn för har inte gjort det än och sne kanske skriva lite på den med om jag orkar. Sen ikväll får vi se hur de blir för har värsta huvudvärken och känne rmig som sagt as seg så kanske bara blir hemma framför tv:n vet inte om jag pallar åka någonstans ikväll :/ aja nu ska jag iaf försöka få någonting fjort ;)

kyssar!
pluttis bilder på mig och andrea jag är den äldsta för er som inte vet ;)




lördag

tjaa!
har precis ätit lite lunch, vaknade vid 10 tiden och sne kom jennifer över typ direkt! Vi satt och snackad eom lite allt möjligt behövdes verkligen kan jag säga.. Men nu är jag själv för hon skulle hem och käka och så sen skulle vi ses ikväll också så :) får se hur planerna för ikväll blir men har lite saker halvt planerat tror jag men vi får se hur det blir :) nu tänkte jag kika lite klänningar till bröloppet! har hittat två grymt fina som jag vill ha men blir rätt dyrt om jag ska köpa båda hihi ^^ men ska iaf in till uppsala på måndag och kika om jag hittar något snyggt där. För en av klänningarna jag hittat måste jag bara ha! fast den kan jag dock inte ha på brölloppet eftersom den är vit så ska ha den vid lite andra tillfällen men den ska jag ha iaf! :D haha men shit kul inlägg handlar om klänningar xd

kyss!

kär i honom och hans röst! ♥
han med lockigt hår i videon som sjunger ;)



i know you feel it to

där satt den vinst med 3-2 yes det var vi verkligen värda! dock så gick det helt värdelöst för mig även denna match blir galen vet inte vad de är för fel tycke rliksom inte ens att de är kul att spela typ är väl antagligen därför de går som de går också... vissa gånger är de skit kul och vissa gånger känns de bara så himla meningslöst xd aja skit samma vann gjorde vi iaf :D nu tänkte jag bara ta det lugnt hela kvällen typ sitta vid datorn och sen kika någon film så otroligt härtligt med helg fy fan så skööönt :D finns det något bättre än helg efter 5 dagars skoljobb nej tror fan inte det asså ;) skriver mera senare.

kyss!

fredag den 13

hallååå!
har precis käkat lite mellis så skönt att vi inte hade någon samhäll idag så efter vi gjort engelska nationella så fick vi sluta och då var klockan typ 20 över 1 as sköönt :D riktigt slapp dag med tanke på att vi bara haft specialidrott matte och sen engelskaprovet då :) juste rätt nice väder vi har! elleeer? ;o fy fan så tråkigt när de är sånt här väder vill ha sommar och sol som jag nog har skrivit miljontals gånger här på bloggen xd fast iof tycke rjag om regn också konstigt nog. Kommer ihåg när jag var liten, satte mig alltid ute på altanen invirad i en filt med en kopp varm choklad och lyssnade på när regnet smattrade mot taket as mysigt bara älskade det! de är såna saker som gör att man gillar regnet plus att man kan göra sjukt spontana saker med regn om man tänker efter :D Men nu ska jag skriva in ett engelska arbete jag hålle rpå emd på datorn och sen får vi se vad jag hittar på. juste mtch ikväll ocksås om jag sa igår riktigt taggad... -.- juste fan fredag den 13 idag också har jag inte tänkt på, inget dåligt som hänt hittils iaf men har ju hela kvällen på mig att lyckas göra något riktigt dumt xd

kyss!


min torsdag kväll

hallå där!
har precis duchat och käkat lite blev rätt sent ikväll ändå :/ var hemma runt kvart över 9 typ och träningen slutade halv 9 i gimo så aa :P men var iaf en lugn träning med tanke på att vi har match imorgon. Ganska så värdelöst att ha match på en fredag kväll borta också.. matchen böjar klockan 7 eller halv 8 i knivsta så då är den ju typ slut halv 9-9 så då komme rman ju hem rätt sent inte direkt så att man hinner dra iväg på något :/ men har ändå bestämt mig för att det ska bli en lugn kväll ha rlite plugg och sånt att ta igen också så ingen fest för mig eller jo fest kanske de blir men blir as lugnt för min del :) men nu tänkte jag torka håret och sen försöka träna in lite mer av historian. Sen blir de nog fan sova ska upp klockan 10 över 6 imorgon -.-
godnatt kyssar!
lite jag älskade låten när jag var liten ^^

torsdaaaag

tjabbaaaa!
riktigt skönt att vi fick ta kvart över 2 bussen hem idag skulle egentligen åkte med fem i halv 4 men de slapp vi nu :D har iaf varit en rätt slapp dag hade första historia halv 11 sen lunch matte och typ 25 minuters svenska och sne slutade vi inte så lång dag direkt riktigt nice! :) juste nu gr jag absolute ingenting alls ska snart försöka träna lite på historian med tanke på att vi har redovisning imorgon och sen ska jag också försöka göra lite engelska om jag hinne roch orkar. För halv 7 så ska vi samlas och åka till gimo och träna. hatar att träna på torsdagar specielt när man vet att man har plugg för eftersom vi tränar i gimo går ungefär 3 timmar av kvällen bort pga träningen känns som att man hinner göra rät mycket plugg då.. :/ aja bara att vänja sig vid det, nu ska jag iaf försöka få någonting gjort.
kyssar!
dagens!

frilufsdag

tjuuue!
friluftsdag idag ju riktigt skön för slutade 2 istället för 4 dock så missade vi bussen kvart över för att vi skulle dömma en match.. men aja kom ändå hem rutn 3 tiden så det var nice! gud vad jävla skön vädret var idag då! amanda poch jag sprang runt i sport bh och shorts hela dagen typ sjuukt skönt :D snälla säg att det här vädret fortsätter hålla sig! har inte så mycket att berätta om fotbollen och innebandyn gick väl sådär för vårn klass men var ändå riktigt kul så är ändå nöjd med dagen :) men nu tänkte jag försöka göra mitt svenska utkast och sne kanske lite engelska om jag orkar sen ikväll ska jag åka iväg till öregrund en sväng. Men kanske skriver mera senare!
kyss!
sooool!

tisdaaaag

heeeelluuu!
har precis duschat och satte mig direkt vid datorn men ska inte sitta här så länge tänkte lägga mig och läsa lite boken ska ju liksom vara reccenserade sista maj och har knappt börjat ^^ skulle jobbat svenska och engelska men har inte hunnit med det så får göra det imorgon för imorgon kväll ska jag ha hela kvällen till att jobba med de som behövs vara klart! för på dagen direkt efter skolan ska vi träffas alla tjejer de var ett tag sen alla träffades så ska bli skönt :D Men nu ska jag kika lita snabbt på datorn sen blir det läsa och efter det sussa bara att tagga för fotboll och innebandy imorgon ;)
godnatt kyssar!
färg färg färg :D

belive in love

tjuuue!
har precis legat ute i solen och steeeeekt ;) så jävla värdelöst det är att gå i skolan såna här dagar för det första så är det sjukt varmt överallt och sen vill man ju vara ute i solen inte sitta inne på någon tråkig lektion :/ aja hade iaf nationella idag i engelska som var mycket lättare än va jag trott. Trode de skulle vara as svårt men kändes riktigt bra faktiskt :) kan säga att de är hur skönt som helst att ha friluftsdag imorgon för då får man vara ute hela dagen och inte ett ända plugg ämne :D först på morgonen ska vi spela innebandy då är vi ju dock inne :/ men sen på eftermiddagen så ska vi spela fotboll as chill dag :D Men nu ska jag gå ut och sätta mig ett tag till och sen klockan 7 börjar fotbollsträningen.
kyssar!
min! ♥

with every heartbeat!

hejdär!

sitter just nu och gör typ ingenting har precis duschat funderar på att slå på en film eller något vet inet riktigt känns som jag vill göra någonting men samtidigt som att jag bara vill lyssna på musik ta det lugnt och tänka. det sista lät ju rätt kul xd lite mera dystert kanske men kan faktiskt vara riktigt skönt att göra det ibland och ibland kan det faktiskt behövas också! finns ju som sagt stunder då det känns som allt händer på en gång och man vet inte riktigt hur man ska hantera det men med ett leende på läpparna är det bara att fortsätta kämpa. Life goes on no matter what happens right?

kyssar!

riktigt fin låt gammal ja men fortfarande sjukt bra!


måndag

asså jag får damp inläggen syns fortfarand einte och på arkiv så finns de inte heller kul då... jaja! kan säga att de varit en rätt skön dag i skolan gjord einte direkt mycket på nåon lektion xd plus att jag och chris gick iväg och drack vatten flera gånger så lektionerna gick ganska så fort :P det sura med dagen skoldag är väl att vädret är så jävla underbart! :D fy faan så jag älskar det! såhär kan det fortsätta vara hela sommarn om inte varmar tack för deee :) men nu tänke jag äta lite middag och sen blir jag nog hemma hela kvällen. Ska försöka städa rumme toch hjälpa till med lite grejs så det blir rätt skönt har inte varit hemma en hel kväll på bra länge ;)
kyssar

the sun is always rising in the sky somewhere

vet inte om de bara är min dator eller om de är något fel med bloggen för mitt senaste inlägg med rubrik älskar vädret finns i arkviet och jag har till och med publicerat det två gånger men när jag går in på bloggen så finns det inte där -.- aja får hoppas på att de här inlägget kommer upp iaf :) jaja bella sanne och jennifer var hit ett tag runt 7 tiden och drog vid typ halv 9 tiden blev en massa snack riktigt skönt! så himla härligt att bara få prata av sig ibland och kändes som att det var behövligt idag! :) Men nu tänkte jag slå på en film elle rnågot sen blir det sova. Rätt skönt att man har sovmorgon ändå börjar kvart över 10 så de är ju inte helt fel :)
kyssar!
bilder från ifredags förutom den på mig och bella men bilderna är av sanne! :)
tjejerna med handbojor spåra lite ;)

älskar det här vädret! ♥

jaa!
kom nyss hem har varit och spelat match hemma premiär var det också ;) matchen slutade iaf 1-0 till sunnersta riktigt surt eftersom hela andra ägde vi totalt ut dom. Fick dock lite damp på mig själv för i morse när jag vakna lät jag som faan min hals är helt förstörd typ som den var för några veckor sen också blir bra jävla trött. Nu ska amn gå runt hes som fan och as ont i halsen ganska smart att spela match på de också men skit samma :P Nu tänkte jag iaf ta det lite lugnt bara och sen ikväll någon gång efter maten ska jag träffa jennie en stund :) btw lite jag älskar det här vädret så jävla underbart :D och kan säga att jag inte alls är lika sur idag men tanke på inlägget igår.. har riktigt bra vänner som alltid finns där ♥!
kyssar!

bra jävla less på de här!

shaaa!
kom nyss hem ifrån sanne där vi haft en sjukt mysig kväll med en massa snack och chill riktigt skönt! tänkte nu faktiskt lägga mig och kolla film sen blir det till att sova ganska tidigt för att ta igen den sömn jag förlorade inatt. Sov sammanlagt typ 2 timmar max yees! rätt pigg nu känner jag fy faaan.. Men bara att sova ut ordentligt inatt och tagga till match i morgon. Måste bara lägga in de här på tal om ingeting! jag är så JÄVLA trött på folk som ska gå och snacka en massa jävla skit hela tiden och det som gör de hela ännu värre är att dom man inte kan tänka sig ska tro på skiten är dom som gör det och de gör ju inte saken ett dugg bättre. vad fan vill man ha ut genom att förstöra för andra va fan vinner man själv på de! bra jävla less jag blir alltså.. och grejen är att man inte ens får en chans en ynka minut till att förklara sig eller säga som de är neeeej utan folk går och tror på alla jävla skit som sägs och börjar hata mig för det utan att ens frågat mig om de är så att de här stämmer. Hur jävl bra känns de får jag fråga inte ett jävla piss! visst gå och tro på allt jävla skit snack och skit i vad jag har och säga eller vad som egentligen är sant varsegoda men tro fan inte att jag förlåter er för de sen!
shiiit lite argt inlägg jo jag vet men måste bara få skriva av mig känner att de blir lite för mycke tpå en gång just nu!

lugn mysig lördag tack kan behövas!

tjaa!
har nyss käkat lite och väntar nu på att alla de andra ska bli klara så ska vi kila ner till ica och handla lite gotti inför myskvällen. Blir en hel lugn kväll idag, känns som det behövs faktiskt var ju ett tag sen kan man säga ;) xd. lite kort om gårdagskvällen som var riktigt rolig med mycket skönt folk de gillas! men iaf idag så har jag träffa min kära jenniiee vi satt ute hos hene och solade och svalkade benen i poolen som var rätt varm! 10 grader perfekt för att bada i eller? aja har iaf haft en sjukt mysig dag! men nu tänkte jag byta om och lite sånt.
kyssar!
på mig och sanne från igår! ♥

fett med ös medvetslös!

tjuue!
hinner bara skriva lite snabbt för ska snart börja fixa mig lite smått och sen runt halv kommer tjejerna så ;) har inte så mycket att säga förutom att ikväll ska vi smeeta och köra gärnet ikväll kan ingeting stoppa oss! men nu ska ajg fixa mig lite ni får ha en bra kväll ;)
kyssar!
så här ser jag ut ikväll gammalbild men samma outfit förutom kavajen ikväll;)

smeeetaaaaaa

tjaa!
har varit riktigt duktig nu hjälpte mamma och andre 1 och 1 halv timme hur snäll får man vara liksom ;) nu har jag precis suttit och laddat ner massa låtar som kommer dunkas på hög volym ikväll eftersom min cp data inte kan kopplas in i tv:n och jag inte har några högtalare så får jag koppla in mobilen i tv:n och massa men nu har jag fixat allting så musik på hög volym kommer garanterat spelas :D men tror iaf tjejerna kommer över runt halv 6, 6 tiden och förar kommer bli gryyyymt! :D men nu tänkte jag ta något litet att äta och sen slänga mig in i duschen.
kyssar!
lite kär i den här killen! ;o pauly d ♥ ♥

high on life!

heeeej!
vet ni hur underbart skönt de är att vara hemma idag prickade precis in rätt dag också käne rjag! humöret är på topp vädret är grymt bra kan fan inte blir bättre de här alltså :D vaknade 11 också så att nu ör man pigg som aldrig förr och redo att köra gärnet ikväll underbaaart! har iaf precis städat rummet eftersom vi ska fixa oss och förfesta här ikväll så här rent har jag fan aldrig sett mitt rum förr alltså! Nu tänkte jag gå ut och hjälpa mamma och andrea att bära grenar och skit för att pappa sågade ner två träd från vår tomt igår så nu ligger de fan grenar överallt helt tomten full -.- Så tänkte vara lite snäll och hjälpa till ;) sen så blir det till att hoppa in i duschen och så får vi se när de andra hade tänkt att kika över.
kyssar!

so many boys in here where do i begin?!

hallååå!
kom nyss hem från jennifer var där i typ en timme bara men var ändå skönt att snacka av sig lite fridii var också där riktigt skönt avslut på kvällen :) innan jag drog dit så satt jag bara och sega vid datan typ xd men de är ju alltid någonting som man fastnar vid typ antingen är det någon man snackar med på skype, msn eller facebook och dp vill man ju liksom inte bara dra efter typ 2 min så aa :P Men nu tänkta jag fortsätta dunka musik och tagga inför imorgon och sen kanske jag slår på en film eller något har ju som sagt sovmorgon imorgon eftersom jag inte ska till skolan otroligt sköönt :D
kyss och smek!

hjärnceller = 1?!

uusch!
känner mig så sjukt jävla seg fy faan så värdelöst! har varit världens tråkigaste dag eller ja är väl iof varje torsdag eftersom vi har historia matte och svenska de sämsta ämnena också.. aja ikväll blir de fan as lugnt för mig ingen träning för vill att min förkylning ska bli helt bra först känns som att den aldrig släpper typ ;S får se hur det blir imorgon också funderar på att vara hemma från skolan. Känns inte så värt att åka dit och sne blir de som idag att jag bara sitter med böckern framför mig och inte gör ett piss för att ingeting vill sätta sig i huvudet. Har helt seriöst typ känt mig helt järndöd inte orkat tänka en sekund xd aja nu tänkte jag sitta och sega vid datorn sen efter maten blir det väl till att sova tror ja är fan sjukt trött och känns som mitt huvud kan behöva lite sömn! ;)
kyssar
odåligt mycket man har förändrats xd blev ganska många bilder men dom är iaf från
sommaren för typ 2 eller 3 år sedan ;)

where them girls at

tjuuue!
min onsdag kväll blev rätt nice! efter skolan vart de käk och sen över till jennifer där de var mys och snacka sanne var redan där när jag kom dit. Så vi var där halva kvällen sen drog vi till kumme och var där ett tag också satt och kikade lite hockey Timon och fimpen var också där. Sen drog vi tjeje rhem vid typ halv 10 tiden och självklart så sitter man nu bara och segar vid datan xd ovanligt att jag sätter mig och gör det men vafan är inte trött och alarmet är inte ställt förens klockan halv 9 imorgon jue :D inte värsta sovmorgonen men en 1 och 1 halv timme känns ändå som jävligt mycket :P aja nu måste jag iaf sminka av mig så man har de gjort.
kyssar!

fy faaan säger jag bara!

shiiit!
jag dör vad svårt spanska nationella var helt seriöst så fattad ejag typ inte ett jävla piss sinnessjukt! är glad om jag ens får ett jävla rätt på det där provet usch det kändes verkligen inte bra.. Aja kom iaf nyss hem ska snart käka och sne dra över till jennifer och bara ta det lugnt! riktigt skönt för jag har sovmorgon till halv 11 imorgon så tar bussen 10 i 10 riktigt skööönt :D
kyssar!

nationella

tjaaa!
blev inte så mycke mera bloggande igår för skulle skriva engelska uppsatsen och sen kolla på matchen som surt nog slutade 1-1 så jävla less! de innebär ju att real har åkt ur... aja gjorde ju som sagt nationella i engelska imorse gick väl rätt bra men är osäker på att jag skrev helt rätt kan ha missuppfattat frågan men jaja pallar inte gå runt och fundera på de. har just nu databild och de går helt sämst ska göra ett självporträtt som inte blir de minst likt xd om de är någon som är bra på databild så kan den ju höra av sig skulle vara underbart tack! ;) men ska skriva spanska nationella efter de här och sen hålla en idrottslektion med amanda för killarna får se hur de går ;) men nu måste jag fortsätta

kyssar!

känner ni ruset de är fest i hela huset

tjuue!
har precis ätit lite mellis och sitte rnu bara med partymusiken på och tar de lugnt bra kombination ;) har varit en rätt chill dag med sjukt mycket håltimmar bara fick fan sluta 2 skulle slutat 4 och total hade vi 3 lektione ridag och då är specialidrotten inräknad ganska skönt :) men iaf ikväll tänkte jag träna lite fotboll och sne hem snabbt och kika på barcelona mot Real madrid dör fan om real förlorar de SKA INTE och det FÅR INTE hända!!! sen ska jag skriva en engelska uppsats på en sida för att öva inför imorgon då vi har uppsatsdelen i nationella engelska.
kyssar!
idag!

super skön kväll!

tjuuuue!
kom nyss hem har bara hunnit sminka av mig och gjort mig redo för sängen typ datanörden hade bråttom till datan xd aja har iaf varit hemma hos jennife roch myst och snackat en massa med henne och fridiii as skönt! tiden går så jävla fort ;o helt plötsligt var klockan typ kvart över 9 kändes somd en var typ 7.. jaja alarmet är iaf ställt på halv 7 imorgon för 8 ska man vara klar för gym i gimo niiice! eller inte! aja nu tänkte jag sitta ett tag till vid datorn sen blire sova.
Godnatt kyss!

måndag!

chalol! ;)
har precis ätit lite middag och väntar på att jennifer ska svara så ska jag träffa henne ikväll. Hade ju spanska prov idaf alltså nationella de var hördelen gick väl helt okej trodde de skulle vra mycket svårare faktiskt men lätt var det ju inte :P tänkte inte skriva så jävla mycket, har ingen träning idag vilket är rätt skönt så blir en chill kväll nu och sne specialidrott imorgon bitti.
kyssar!
bildern från i lördags!

tjalalalalal

tjaaa!
orkar faktiskt inte skriva o valborg känne rjag nu men det vart en trevlig dag tycke rjag med en massa skön folk vilket storm gillas! :D har precis duchat och ätit lite och ska nu bara ta det lugnt blir nog fan sängen tidigt för är dö trött! matchen slutade iaf med en 1-0 förlust riktigt surt men vi spelad einte så bra heller så... Gick för min del helt sämst vet fa inte vad de är med mig så for tjag andas så trycker de som fan i bröstet dör lite smått ;o aja orkar fan inte skriva mera nu men ska iaf försöka få upp bilde roch sånt som jag knäppte från gårdagen imorn :)
kyssar!

tjalalalalal

tjaaa!
orkar faktiskt inte skriva o valborg känne rjag nu men det vart en trevlig dag tycke rjag med en massa skön folk vilket storm gillas! :D har precis duchat och ätit lite och ska nu bara ta det lugnt blir nog fan sängen tidigt för är dö trött! matchen slutade iaf med en 1-0 förlust riktigt surt men vi spelad einte så bra heller så... Gick för min del helt sämst vet fa inte vad de är med mig så for tjag andas så trycker de som fan i bröstet dör lite smått ;o aja orkar fan inte skriva mera nu men ska iaf försöka få upp bilde roch sånt som jag knäppte från gårdagen imorn :)
kyssar!

om valborg senare

sinnes bra uppdatering alltså men vafan förväntar ni er de har ju fan varit valborg då har man ju bättre saker för sig än att sitta vid datorn ;) men tänker berätta om mitt valborg lite senare för hinne rinte nu har samling till fotbollsmatch kvart i 4 så ska hinna käka lite och sen packa :) Seriepremiär också mot häverödal (stavningen) xd vilket självklart ska/måste bli vinst! Dock så är jag så jävla förkyld och vette fan vad som hände med mig igår men stod typ vid en eld hela kvällen och fick i mig en massa rök så att det trycker typ i hela bröstet när jag andas as obehagligt vet fan inte vad de är alltså! så får se om jag kommer kunna spela någonting idag men måste iaf försöka.
kyssar!

RSS 2.0