bra låtar!





tråkväder

Igår vart det en riktigt skön dag tog en springrunda med sofia och sen på kvällen vart det chill hos bella med tjejerna riktigt skönt! Finns inte så mycket mer att berätta om det. Skulle chansa på att dagen idag blir liknande skulle åkt med till justerö med familjen till en släktings sommarstuga ska tydligen vara skit fint vid vattnet men orkade bara inte (a) så nu är man ensam hemma till typ 6 ikväll eller något skönt som fan! Bella och linn skulle komma över när dom var klara så får vi se vad det blir sen!

Är as sugen på något riktigt roligt ikväll så får hoppas på att det dyker upp någoting. Men nu ska jag göra mig i ordning!

Puss
åååh vad jag saknar!!!!!!



onsdag

hatar det här vädret blir så jävla trött på det man sitter ju typ bara hemma och segar när det är så här inte bra! Ska väl träffa bella och linn snart så får vi se vad vi hittar på resten är på jobbet eller borta någon annan stans så idag blir det bara vi tre. Tänkte dra ut på en spring runda ikväll också det är så jävla kvavt ute nu så pallar inte det men ikväll måste jag ut iaf. Sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på antagligen blir det hela gänget ikväll när alla jobbat klart. Ush haha fy fan vilket segt inlägg men kommer inte på något intressant att skriva...

Puss
bildbrist!

tisdag!

igår vart den en lugn och seg dag om jag ska vara ärlig satt och sega hela dagen och någon gång efter maten tänkte jag ut och springa men gick upp och lag mig i sängen för att vila. Så somnade jag så klart vaknade av att bella ringde och drog på mig spring kläderna och sprang en runda. Efter det blev det duschen och sen vidare till jennifer där det blev lite one tree hill kollande och också morgonsoffan! Älskar båda två haha finns inget bättre! :D
sen blev det väl hemgång vid halv 12 tiden så gick och la mig när jag kom hem typ as sköönt!

idag vet jag inte riktigt vad som händer bella, linn och jennifer åkte till stan amanda och linnea jobbar frida är i ljusdal och sofia vet jag inte :P så får väl sitta och sega idag med tills alla kommer hem haha! :)

Pussar
haha bild på mig och jennifer som vi bjuder väldigt mycket på haha!
man ser inte vad vi gör på bilden men vi snurrar väskorna runt halsen typ haha

galen kväll

ska berätta lite kort om igår vi åkte iväg till storvreta vi kom väl dit vid 10 någon gång väldigt trevligt var det vi satt uppe typ hela kvällen och snackade och bara chillade med härlig musik! Vi satt uppe till halv fem typ då vi tog tåget in till Uppsala igen där vi desperata gick och letade efter något max eller donken som var öppet men det gick inge vidare! Haha sen får vi den galna iden att gå ända bort från mitt i stan till dom fyra mackarna och där var donken öppen!!! Underbart haha sen tog vi bussen tillbaks till den lilla byn så kom väl i säng vid 7 tiden tror jag haha! Lite trött man var då eller sen så sov jag typ till 2 så det var as skönt. Det var väl allt om igår. :)

Pussar
bilderna har inget med inlägget att göra haha men det är iaf amanda jag och bella
i frittfall med tilt som vi åkte hela två gånger! :D


JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

dålig uppdatering här men det är sånt ni får vänja er vid jag tänker inte sitta och känna mig tvingad att skriva jag skriver när jag har lust. Det är sommarlov och det utnyttjar jag till 100 % lever livet bara underbart! kan ju bara säga att gårdagen är en dag som kommer sitta i länge vilka minnen där uppe på vinden haha! :D underbart älskar mina fina flickor allihopa man kan inte få något bättre än dom! Pallar inte skriva mer det sista jag säger är att det här sommarlovet blir bara bättre och bättre!

Pussar ♥
bella, jag och frida! :)

bellas place

just nu sitter jag hemma hos bella och gör ingenting medans bella och sofia står och gör omeletter haha! jag med en sån bra mattalang fick inte vara med ch laga våran lunch/middag haha! blev lite kort :)

Puss <3

onsdag

dagarna rullar på allt för fort här tycker jag ush ush känns som skolan börjar om bara ngn vecka ingen härlig känsla direkt. Orkar faktiskt inte skriva så mkt med iaf idag alltså senare typ vid tre på dagen drar vi ner till alundas lilla landbad haha! där blir det lite sol och bad härligt härligt! ska väl antagligen sova snart eftersom det inte blev så mycket sömn igår natt.

Haha drog iväg på chillfest och somnade vi 4 tiden och gick upp halv 8 plus att man sov till och från hela natten typ vaknade hela tiden så sov ungefär kanske tre timmar egentligen. Sen vid ett tiden åkte jag inte till uppsala och träffade en kompis kom hem vid klockan halv 8 eller ngt och efter det drog jag vidare till jennifer och tog det lugnt med tjejerna. Men nu ska jag nog sova känns som jag verkligen behööver det!

Natti Natti ♥


måndag!

Asså fy fan är helt slut har varit en jobbig helg med lite sömn inte bra :/ Ska berätta lite kort om helgen i fredags så var det lite chill hemma hos einar och sen skulle alla dra vidare förutom bella och jag som tog en promenix och gick och snackade en massa var riktigt mys. När alla var tillbaka lite senare gick vi tjejer hem till amanda och skulle sova och blev terroriserade av telefon samtal så somnade kanske vid 4 eller något. På lördagen så drog vi till Jesper på kvällen riktigt kul var det och sen avslutade vi med ett dopp och lite vollyboll haha somnade typ lika sent den kvällen.

Och sen igår började vi dagen med sol och bad hemma hos linn hur skönt som hellst! Sen på kvällen drog jag bella och linn in till Uppsala och kikade fotboll kom väl hem vid 2 tiden så blev inte så sent igår då men ändå helt slut ush ush! Och så klart vann det bästa laget igår också SPAANIEEEEEN!!!! :D Men det var väl allt om min helg.

Pussar! <3
en bild på min lillasyster som kommer vara bort på fotbollscup i en vecka! kommer sakna
min lillskrutta :) <3

super duper!

Hej hej, lite glapp mellan inläggen här känner jag men skit samma. Linnea är hemma nu och känns riktigt bra äntligen är hon hemma! :D Neger är hon också vilken fuskis och sen fick jag en jätte fin navel piercing tac så mkt för den! :D Aja det jag skulle skriva var att snart kommer tjejerna över hit och taggar lite inför fest hos en kompis och sen ska alla tbx hit och sova här sen! så mysigt så! :D det var typ allt hoppas ni får en kanon kväll för det kommer troligen vi ha ;)

Pussar ♥
bild från valborg!

super duper!

Hej hej, lite glapp mellan inläggen här känner jag men skit samma. Linnea är hemma nu och känns riktigt bra äntligen är hon hemma! :D Neger är hon också vilken fuskis och sen fick jag en jätte fin navel piercing tac så mkt för den! :D Aja det jag skulle skriva var att snart kommer tjejerna över hit och taggar lite inför fest hos en kompis och sen ska alla tbx hit och sova här sen! så mysigt så! :D det var typ allt hoppas ni får en kanon kväll för det kommer troligen vi ha ;)

Pussar ♥
bild från valborg!

Imorgon ska vi träffa linnea äntligen!!!!!!

Här kommer en låt jag fastnat för! :D

kul kväll! :D

kom hem från för ett tag sen bara vi har haft en grymt kul kväll. Vi har kollat på sommaren med göran, the babiesroom och lilja 4- ever alla filmer var as bra så rekommenderar alla! :D Sen ahr linn och jag haft lite facebook och msn tjafs nerå men vi har drivit lite med varandra ;) Men nu är det fred som tur är hahah. Vi kollade ju på the babies room som är en skräck film och efter dte gick vi ut för det var så jävla varmt då vi skrämmde upp varandra ganska så mkt hehe. Sen när alla skulle hem så startade inte moppe jäveln så stod där i mörker och försökte kika igång den skiten! :O Otur man kan ha eller vadå ush ush men kom i alla fall hem så :)

Det var väl allt om kvällen.
Pussar ♥
grönan jag linn och bella :)

Bella amanda och jag :)

jag och linn haha! :D

tisdag

idag blir det myspys bella och linn var här för ett tag sen och vi baar pratatde och chillade massor, snart ska jag väl käka och sen till bellas mammas lägenhet där vi ska kolla film och typ "lana" haha ;) eller ah jag och linn ska iaf lana får se om någon annan är på det. Det här inlägget blev lite konstigt men skriver kanske mera ikväll om hur det blir.

Puss <3

freeeedaaaag!

längtar som fan till på fredag gissa varför jo vi ska träffa LINNEA!!!! :D hon komme rhem på torsdag men vi får träffa henne på fredag längtar som fan! :) känns som det var tusen år sen vi träffade henne och för dem som undrar så har hon varit i spanien i 6 veckor så vi har inte träffat henne på hela lovet :S Men snart komme rhon hem! :D det var allt jag skulle skriva.

Pussar ♥
sötnosen linnea! :D

underbaaaart!

Grönan var skit kul mer blir det nog inte om det eller jo ska skryta med att vi åkte frittfall med tilt två gånger men tyvärr bara insane en gång :/ Den var avstängd hela dagen nästan på grund av något fel den öppna när vi skulle dra typ :( Juste spökhuset asså fy fan trode jag skulle dö haha men kul som fan var det.

Annars rullar sommaren på och underbart är det! beach vollyboll, en massa sol och bad och härligt folk kan det bli bättre eller! :D Kortfattat hittils har det varit en as rolig sommar som jag hoppas fortsätter så här :)

pussar! ♥

RSS 2.0