kort om gårdagen!

Ska skriva lite kort om vad som hände igår jag spelade då match mot Gotland (sudret) som slutade 4-2 till oss det var vi verkligen värda! Men iaf den videon jag lag ut tidigare var från den matchen för det var några och filmade matchen som man sedan kude följa på internet. Så nu kan man sitta och kolla vad som var bra och vad som var dåligt. Men iaf efter matchen vid typ 20 över 7 ringde bella och sa att vi skulle ta bussen till öregrund på fest tio i åtta. Snacka om panik jag fick då, jag stressade hem slängde i smink i väskan och skyndade till bussen. Väldigt jobbigt läge ska jag säga mitt hår var totalt kaos och fick gå runt så hela kvällen också ;O Aja men kom typ till festen efter nio någon gång och sen kom amandas pappa och hämtade oss typ tre tror jag. Men iaf det vart en lyckade kväll :) Men nu ska jag nog sminka mig och bara ta det luugnt är så jävla trött ush!

Pussar ♥

Live match!


Video från matchen i går och jag är nummer 9! kolla filmens höjdpunkt efter 8:e minuten

lördag!

Berättar bara lite kort att jag hade match igår mot almtuna som inte gick så bra! vi vann med 6-1 inte precis helt nöjd med det resultatet men så kan det varar  :/ Aja taggar iaf till en nya match ikväll mot sudret som vi bara måste vinna! Vi satsar ju på att gå upp i div 1 så vi måste vinna alla matcher vi har kvar att spela tror det är typ 5 matcher eller något. Men det kommer vi nog klara av har ju höjt oss som fan det här året. Men nu ska jag typ göra mig i ordning och ta det lugnt och tagga lite till matchen som börjar klockan 5 i gimo! Sen får vi väll se vad om händer efter matchen, me det kommer mer om det sen.

Pussar ♥

inte hänt så mkt!

asså idag har det inte hänt så mkt skulle ha no prov men det blev flyttat så har matte prov imorgon två stycken alltså vi ska testa inför nationella och sen så har vi no prov plus spanska läxa fullt upp alltså. Men på kvällen blir det match mot almtuna kul kul! Ska plugga lite nu sen blir det käk packa och sen iväg på träning. Lägger upp en bild tagen idag på idrotten x) haha!

Pussar ♥
jag och becci :D

inte orkat!

sorry men har inte orkat blogga och det kanske blir så ibland hinner inte alltid med det är sjukt mycket i hockeyn nu den här veckan har jag 4 träningar och två matcher plus plugg så hinner verkligen inte! Aja orkar inte skriva så mycket nu heller haha men just nu sitter jag och lyssnar gamla låtar som det var typ tusen år sen man hörde. Sen blir det bara att plugga till kemi provet vi har imorgon ush hatar kemi! Juste glömde skriva om Gnesta jag var iväg till Gnesta i helgen på hockey camp. Det var as kuul  men var helt slut efter helgen men det var iaf grymt! kuul kommer lite bilder nu också från campen. Lägger bara upp några stycken så kolla på face book ist där har jag album.

Pussar ♥


jag :)

jag igen! haha :)

alla som var med! :D <3

skridskor i skolan!

Juste glömde säga i förra inlägget att vi hade skridskor i skolan idag alltså vi åkte på idrotten, det var värsta sämst skridskor och as fuula hjälmar. Men kul var det ändå haha linn fick lite bilder ifrån idrotten så gå in och kolla PÅ http://linnicious.blogg.se/ :D

Pussar ♥
En av bilderna :P
Från vänster:
bella, sofia, jag, per och amanda! :)

om västerås!

hann ju inte blogga igår så skriver lite om hur dagen i västerås såg ut. Det började med att jag gick upp kvart över 5 packade lite och sånt sen åkte vi här ifrån vid kvart över 6 typ. Men iaf ska inte skriva så mkt detaljer men dagen var grymt rolig träffat mkt nytt trevligt folk. Värkar vara ett väldigt bra gymnasie ska jag säga plus att det kommer vara väldigt mkt hockey så det värkar faktiskt grymt bra! Men det blir nog inge västerås för mig iaf pallar inte flytta och massa så det blir troligtvis bruks i gimo. Men iaf as bra och rolig, dag som jag lätt skulle vilja göra om någon gång! Det var väll typ allt, juste måste bara säga älskar deras ishall asså as naaajs sån ishallen måste vi fan bygga i Gimo x) haha önsketänkande. Men nu ska jag jobba lite matte som ska vara klart till imorgon.

Pussar! ♥

Grattis gumman! :D

Linnea fyller 17 år idag!
Grattis på gumman!! :D  
hoppas hon får en underbar dag! <3

bruks+västerås!

asså var iväg till bruksgymnasiet idag det värkar sjukt bra först var jag helt inställd på att aldrig i hela mitt liv att jag skulle gå där men har ändrat mig. Tror faktiskt det blir handelsprogrammet med hockey som extra sport kommer ju blir sjuukt jävla najjs om det blir så iaf! Men imorgon åker julia och jag till västerås klockan 6 på morgonen kommer hem typ 10 på kvällen. ni kanske undrar vad vi ska göra där och vi ska faktiskt på try out för hockey gymansiet där så det ska bli kuul! Men är as nervös men det kommer nog gå bra hoppas jag ialla fall :D Men det blir att sova tidigt idag så kanske inte blir ngt mer bloggande vi får se.

Pussar ♥

trött!

är hemma nu har precis ätit frukost och nu chillar jag bara, måste börja gör mig i ordning snart för mamma fyller år så de ska komma en massa hit. Men iaf är hur trött som hellst vi kom hem till amanda klockan 5 typ as trött var man då vi somnade typ halv 6 eller 6. Det var alltså bella jag och amanda då och vaknade väl klockan halv 1 av att amanda frågade om vi skulle ha fruksot x) Men får lägga mig tidigt idag ist för annars kommer jag inte palla skolan imorgon! Aja nu ska jag kolla de andras bloggar sen blir det att göra sig i ordning och chilla.

Pussar ♥

..

Nu kommer ett litet snabbt inlägg bara orkar faktiskt inte sitta och nörda vid datan idag så det blir ganska kort. Bella och linn sov här igår så det var chill vi snckade lite och bara tog det lugnt så idag hoppas man på att det blir ngt lite mindre lugnt ;) Men iaf har nyss käkat och ska snacka med de andra nu så får vi se vad vi hittar på för skoj :)

Pussar ♥
Bjuder på den bilden,
julia och jag stålbucklan
för tre fyra år sen :D <3

träning <3

nu ska jag packa sen
blir det träning!
Pussar ♥
GAMMLA BILDER!!


torsdag!

asså Guud vad skönt med torsdag imorgon är det världens chill dag i skolan med spanska lektion hemkunskap och sen eget arbete. Sen är det heeeelg! asså är så jävla trött på skolan redan hur fan ska man orka plus att det blir nationella nu på våren också ush vill inte ens tänka på det. Aja nog pratat om skolan, idag har det bara varit en tråkig lång skoldag bla bla.. Och nu blir det bara chill hela kvällen fram till träningen det var typ allt om dan haha.

Pussar ♥
Vill ha sommarlov nu!!
bella och jag på klipporna i somras! :D <3

iskall! ;O

Nu är jag hemma igen är hur jävla kall som helst det var ju fan is kallt ju. Aja kul var det iaf men hatar när man bli iväg släpad ensam haha. Säger det de är inte bra att spela hockey alla kännner ju typ igen en plus att man heter Cordoba då är det ännu fler som känner igen mig ;O Aja det skulle ju inte va nå kul om ingen kände igen mig så. Men iaf blev typ slängd hit och dit och B-laget hoppade typ på oss hela tiden x) haha blev nerslängd i snön tre gånger hur jävla kallt som helst. Det är ju as irriterande när man inte kommer på vem det är heller, men tror jag vet vilka de flesta som hoppa på mig var;) Men nu ska jag gå och värma mig med en kopp choklad sen blir det sängen.

Pussar ♥

knutt!

haha vet att jag stavat fel på knut men det är så becca och jag säger det i skolan så det är vårt nya ord för knut haha. Men iaf ikväll blir det knutt med tjejerna får väll se om de är kul men det är det säkert finns inget år jag vart där då det inte är kul iaf. Men det kommer iaf bli sjukt kallt ush kommer va en is bit när jag kommer hem så får se om jag bloggar då. Men tror det måste ju skriva om hur kvällen var. Men nu ska jag chilla lite och sen åker vi väll vid halv sju tiden.

Pussar ♥

brunare! =)

Nu är jag tbx vid datan igen har precis vart och solat lite solarie med linn och brunare blev man som tur är! Men brände typ läpparna för det svider as mkt på dom får ta på ngt på dom nästa gång. Men iaf jag har inte tålamod att ligga i ett solarie i 30 min frågade linn typ tusen gånger hur mkt det var kvar haha. Vill ha ett sånt som de har i uppsala där man står upp i ett solarie i typ 6 min sen är man klar, där blir man lika brun som att ligga i ett solarie i 30 min. Så det är mkt bättre men palla åka in till uppsala varje gång och sen lukta solarie i hela bussen nej tack! Aja ska hoppa in i duschen nu.

Pussar ♥

första dagen -.-

idag var då första dagen i skolan ush vad det var tråååk! hade inget att jobba med plus att våran lärare var as suur värsta bitter fittan vi fick utskällning första dagen, det finns ingenting positivt med den här dagen förutom efter skolan då när bella jag linn och amanda gick hem till amanda kollade lite teve och bakade scones. Men nu ska jag käka sen kommer linn över hit och då drar vi och solar.

Pussar ♥


hatar rubriker!

haha som ni ser så hatar jag rubriker kommer aldrig på ngt att skriva så det blir alltid tråkiga rubriker som typ måndag, tisdag bla bla. Men sa försöka koma på lite bättre, men iaf idag har jag bara vart hemma och chillat hela dagen kollat på film och tagit det lugnt bara. Och senare ikväll blir det träning den börjar halv åtta så åker väll vid halv sju tiden. Men nu ska jag kolla lite bloggar och packa.

Pussar ♥

sista dagen på lovet!

Vaknade för ett litet tag sen bara hade egentligen tänkt att gå upp tidigt så att jag vänjer mig lite innan skolan iaf, men orkade verkligen inte så blev sovmorgon idag. Asså imorgon börjar skolan igen orkar verkligen inte och nu är det ännu jobbigare mot vad det var på hösten hur ska man hinna med allt! Plus alla gymnasie val har ingen aning om vad jag vill gå, asså har ju sökt ett hockey gymnasie i västerås men vet liksom inte om jag vill gå där. Jag vill gå där för att jag gillar ju verkligen att spela hockey och det skulle ju va kul att ha det i skolan. Men samtidigt vill jag inte flytta ifrån mina kompisar och isf måste jag nog sluta med fotbollen också. Asså det är så himla jobbigt det är så mkt att tänka på. Men orkar inte tänka på det just nu så vi får se sen hur det blir.

Pussar ♥

norrköping!

asså behöver egentligen bara skriva norrköping för det är de min dag har bestått av. Hade borta match där så vi åkte från Gimo klockan halv åtta i morse och vi kom dit vid 11. Asså det tar sjukt lång tid att åka as jobbigt, tur att vi åker buss iaf! Men vi åkte iaf inte dit förgäves vi vann matchen med 8-1 fick iaf göra ett mål och en assist så är ganska nöjd (A)Men vi kom hem vid sju tiden så hela dagen gick bort på att bara spela en match. Men när jag kom hem drog jag nästan direkt till amanda där bella,linn och linnea också var. Där chillade vi lite och sen körde vi yoga x) as skönt värsta avslappninsgrejen ju, Aja ska kanske sova snart måste ju börja vänja mig vid skol tider -.-

Pussar ♥

om dagen!

Nu har jag precis duschat och sånt eller det var ett tag sen, men iaf nu sitter jag bara vid datan och chillar har tidig match imorn och en viktig match så är hemma och tar det lugnt nu. Men iaf idag gick jag upp klockan 10 fixade mig sen drog jag med bussen till Gimo klockan 12 där julia mötte mig. Sen drog vi hem till Julia en liten snabbis och sen vidare till ishallen. vi var där typ kvart i ett och matchen vi skulle kolla på började kvart över 2, så vi gick till omklädningrsummet och tog på oss målvaktsgrejer. As kuul haha men skulle aldrig klara att vara målvakt as jobbigt ju! Aja sen kollade vi på matchen och efter det spelade vi match mot föräldrarna där vi tyvärr förlorad. Men det positiva var att jag tacklade ner pappa! asså grym jag är eller vad tacklade ner 90 kg as gryymt! :D Tränarna så att det berodde på att jag har bra balans när jag åker och då orkar man välta såna tyngder också hihi (A) Aja nu ska jag fortsätta chilla.

Pussar på er ♥

träning!

Nu ska jag snart dra iväg på träning åker om 20 min as tidig träning idag men det är fett skönt för fredag kvällar ska det inte vara sena träningar. Men iaf ska bli skönt att träna igen asså iår känner jag verkligen att jag brinner 100% för hockeyn. Asså förra året var det ba hockey är as kuul och fotboll är också as kuul. Men i år tycker jag att hockey är mkt roligare än fotboll I REALLY LOVE THE GAME! <3 Asså baar jag är utan hockeyn i några dagar så får jag typ panik elr ngt haha x) för ngn vecka sen spelade jag inte hockey på en vecka trode seriöst jag skulle döö. Det är en grymt kuul sport, de som inte testat gör det! Aja nog snackat om hockey ska gå och packa nu.

Pussar <3

Fredag!

Brukar längta till fredagar men den här fredagen gillar jag inte det är bara 4 dagar kvar till skolan börjar ush vill inte ens tänka på det. Aja måste slita mig från datan nu för sitter barnvakt åt marcus till klockan kvart över ett och sen halv 4 drar´jag iväg på träning. Sen efter träningen drar jag vidare till tjejerna får se vad vi hittar på för ngt kuul, men ska gå och va barnvakt nu!
Pussar ♥

kul kväll med bästa! <3

kom nyss hem ifrån en grym kväll med tjejerna, först kom bella och linn hit som jag skrev förr. De åt midda här och sånt sen ringde amanda och vi gick över till henne. Där kollade vi på två filmer först en prinsessas dagbok 2 och sen på he's the girl. Sista filmen är as bra den måste ni se as rolig film. Men iaf sen låg vi typ bara och snackade lite tänkte sätta på en till film men ingen pallade så vi bästämde oss för att dra ut. Så vi drog på oss varma kläder tog amandas madrass och drog till pulkabacken x) haha det var faktiskt as kuul och vi skrek typ så alla i Alunda lär ju typ hört haha, men kul var det iaf! Men nu blir det en kopp varm cholkad!

Pussar ♥

..

det blev som jag trode bella ringde nyss och de skulle komma över hit, det blir väll troligen snack och så kanske vi sätter på ngn bra film eller ngt vi får se. Kommer inte på ngt mer att skriva så det här var allt haha (A)

Pussar ♥


bella och linn!<3

Har precis snackat med tjejerna, amanda skule inte hinna gör ngt innan maten och linnea vet jag inte var hon är så det blir bara bella jag och linn. Men iaf bella var inte riktigt klar så hon skulle ringa mig så medans blir det väll datan och tv:n som vanligt haha x). Men vi får väl se vad vi hittar på för ngt skulle knappast tro att vi är ute iaf det blir väl troligen hemma hos mig som vi kommer vara för ingen av bella och linn kmr ge med sig haha :)´MEn nu ska jag gå och kolla om det är något bra på tv:n.

Pussar ♥

övertrött!

bara för att jag är övertrött och bjuder på mig själv (A) x)

dags att sova!

Nu har jag precis kollat klart på en film typ värsta harry potter teama idag x) kollade nyss på Harry potter och halvblodsprinsen de är alltså den nyaste filmen tror jag (A) Aja den var iaf as bra så vill verkligen se nästa också haha nörd man är asså men man måste ju få va det med ngn gång :D Men nu ska jag nog gå och lägga mig för är sjukt trött.

Godnatt pussar ♥

precis tränat!

Nu känns det as bra har precis duschat och sitter nu i mys kläderna framför datan, As sköön träning idag körde typ match mer än halva träningen skit kuul! Behövde komma igång lite så det var bra, sen var det as skönt att köra fys efter va skit länge sedan vi gjorde det så nu känner jag mig på topp igen x). Så nu blir det bara chilla hela kvällen kanske sätter på ngn bra film vi får se.

Pussar ♥

movie all day long!

rubriken säger ju ganska mkt, har haft värsta chill dagen idag vaknade käka frukost och sen lag jag mig och kollade på Harry potter och den flammande bägaren. Asså de filmerna är faktiskt ganska bra och snyggingen Robert pattison var ju med i den också då det var ju ett plus ;) Asså känner mig värsta lodig idag haha har inget smink pluss att min outfit är en stor tjocktröja och ett par morron tofflor + underkläder ofc! haha sen har jag legat i sängen hela dagen. Men nu ska jag snart dra iväg på träning ska bli sjukt sköönt att träna nu åker hemifrån halv sju och träningen börjar halv åtta så hinner nog inte va med de andra efter. Men det är ju en dag imorn också! Men nu ska jag bara chilla och lyssna lite skön musik innan jag drar. 

Pussar ♥

onsdag!

kommer verkligen inte på ngt att skriva så det blir lite kort som vanligt (A) Bella och amada är och spelar fotbollscup i gimo idag så troligen kommer linn och jag åka dit och kolla (om vi orkar) x) haha. annars blir det väll bara chill med kompisar hela dagen och sen blir det träning ikväll. Har längtat as mkt efter att få träna asså om jag inte tränar på några dagar bara så känns det som en evighet. Jag har inte spelat hockey sen i söndags och det känns som tusen år just nu! Så ska bli skönt med träning. Men nu ska jag gå och käka frukost.

Pussar ♥
Some old hockey pics! :D <3







new moon!

Kom nyss hem har vart hos hemma hos bella linn var också där, vi kollade på new moon älskar filmen pga av Taylor (Jacob Black) han är så jävla snygg!! Asså dör är fan in love with him sjukt jävla snygg asså! Ni måste se filmen de som inte har gjort det har missat ngt. Linn och jag satt fan och höll på att dö när man sååg honom shit asså! ;) Men iaf efter filmen så kollade vi på JVM när Sverige spöade ngt lag med 11-4 kommer inte ihåg vilket lag det var x) Men nu blir det chill och massa sköön musik.

Pussar ♥
Ser ni eller kolla liksom kroppen bara! ;O I'm in love!! :D

3-2!

Vad finns det att säga mer än att Brynäs vann över modo med 3-2!! :D
weiiii! :D♥

hockey!

Nu är jag hemma igen från hockeyn som vara s kuul att kolla på älskar att kolal matcher med högt tempo. Asså tkr såna här matcher är roligare än elitserien för här är det mer fart pigga ben eller vad man ska säga haha. Man lär sig ju också mkt av att kolla på också så att det är ju ett pluss. Men iaf matchen slutade 5-2 till djurgården det gillas inte! jag tkr Modo var mkt bättre plus att de hade mera fart i sitt spel. Får se om jag drar till Gimo imorgon också och kollar Almtuna mot Modo men pallar nog inte. Den matchen kommer det inta vara alls lika bra tempo för att Almtuna är inte lika bra som Modo och Djurgården därför tror jag att det blir vinst för Modo imorgon. Men nog pratat om hockey har precis snackat med bella och dom och vi bestämde att dt var försent för att träffas nu asså ingen pallade typ så det blir chill kväll idag.

Pussar ♥

så här blev dagen!

Så här blir dagen ist den blir lite ändrad håller på att göra mig i ordning nu sminkar mig fixar håret och lite sånt sen blir det att käka och sen vidare till ishallen och kolla hockey. Det är typ några speciella matcher som spelas idag är det Modo mot Djurgården och imrogon är det Almtuna Djurgården eller så var det Almtuna Modo. Aja skit samma det ska iaf bli kul att kolla på tror det är typ j 18 lag som spelar. De är typ Sveriges bästa J 18 lag så det blir nog riktig kuul! Men nu ska jag fixa mig klart.

Pussar ♥

Måndag!

Ush hemskt det är typ bara en vecka kvar på lovet nu vill verkligen inte tbx till skolan får fan ångest! Aja ska inte tänka på den nu då blir jag bara på dåligt humör hihi. Dagen idag kommer troligen se ut på det här sättet att jag typ gör i ordning mig och sånt som vanligt sen typ kanske vid tre halv fyra tiden är jag klar då ringer jag tjejerna och snackar lite med dom och sen bestämmer vi att alla äter först och sen att vi träffas efter maten. Det skulle jag chansa på iaf haha så brukar det bli. Så ska nog gå och göra mig iordning snart om jag orkar asså är as trött hockeyn slutade ju typ kvart över 5 eller något och då var jag så jävla pigg så var typ uppe till 6 eller ngt. Men har liksom ändå sovit sju timmar för vaknade ett men är ändå as trött. Haha typ bara gnäll i den här inlägget det gilllas inte så ska säga en positiv sak, min röst börjar komma tbx!! :D As sköönt att äntligen liksom kunna svara när ngn frågar mig ngt as bra ju! Men nu ska jag kolla tjejernas bloggar och sen gör mig iordning.

håll koll på
http://linnicious.blogg.se/
efter nyårs bilder!
Pussar ♥

nyårs bilder!

Nu har bilderna från nyår laddats upp,
hon skulle ladda upp flera imorgon!
Så kolla!!
http://linnicious.blogg.se/

Nu ska jag gå och kolla hockey igen!
Kom igen nu Sverige!! :D

dålig uppdatering

Orkar inte skriva så mkt för är fett trött ska typ lägga mig snart för ska upp klockan tre och kolla på JVM semifinal och Sverige måste vinna! Vet inte riktigt vad jag ska skriva känns typ helt tomt i huvudet men iaf halsen har inte blivit bättre snarare värre! Kan typ inet prata alls nu får typ viska hela tiden as dryyg! Så hoppas det blir mkt bättre snart. Men nu ska jag bara chilla och dricka en kopp äckligt honungsvatten ush vad jag är trött på det nu x) men vad gör man inte för att bli frisk.

håll koll på
http://linnicious.blogg.se/
det kommer dyka upp bilder från nyår där!
Pussar!♥

sommar! <3

hade inget att göra så kollade igenom några bilder
som är ifrån sommaren, lägger upp några st bara!


sommar!<3

Valborg!<3

Fotbollstuneringen!<3

Linn på valborg!<3

skolavslutningen!<3

klipporna!<3

<3!

jag och bella på klipporna!<3
Det var alla jag orkar lägga upp har tusen fler men pallar inte!

sängen snart!

Asså nu sitter jag och dricker honungsvatten igen asså så sjukt äckligt det smakar typ sött vatten. As äckligt men vad gör man inte för att få sin röst tbx. Och grejen är liksom att jag har inte ont i halsen jag är bara sjukt jävla hes asså min röst är typ helt förstörd. Ush kul och gå runt med en sån röst alla ba eeeh? okej haha. Så får hoppas den här äckel drickan hjälper. Men iaf idag har vart världens slapp dag satt hemma halva dagen med honugsvatten och sen drog jag hem till amanda efter maten där ala tjejer var. Sen har vi typ chillat och snckat en massa hela kvällen as sköönt. Men ska nog lägga mig snart för imorn blir det match.

Pussar! ♥

2010 nu då!

Orkar inte skriva så mkt för är fett trött och blev så jävla förkyld över natten så det är sjuukt! Men iaf nyår blev riktigt lyckat spårade lite mot slutet men det löste sig iaf tror jag. Så nyår var as kuul så nu får vi se hur det nya året startar. Men hitils har det startat både bra och dåligt för min del. Men nu ska jag ta en kopp honungs vatten och sätta mig vid tv:n.

Pussar!<3

RSS 2.0