älvsjömässan

som sagt kan fortfarande inte lägga in bilder eller skriva normala inlägg.. bra less... är ju skit tråkigt att läsa en blogg utan bilder, det är ju dem man kollar på. Nog om det. Idag var vi till älvsjö mässan i stockholm, var dör och lyssnade på lite olika föreläsningar och så fanns det massa montrar där folk stod och pratade. Handlade om högskolan och allt vad det innebär! Var faktiskt väldigt intressant, dock tycker jag vi hade för lite tid.. hade velat vart där längre för vi hann typ bara vara på föreläsningar och köa till lunchen hann inte gå runt ett dugg.. så det var ju tråkigt! men annars var det en bra dag :) kom hem för typ en halvtimme sen så ska snart äta middag och sen plugga typ. ååå måste bara säga att jag älskaaar det här vädret :D Så himla mysigt och SÅÅÅ mycket bättre än regn! Så tycker att det kan komma mer snö och att den ska ligga kvar, inget slask tack! då är jag mer än nöjd :*) ciao!

biljetter bokade!!

kan fortfarande inte blogga vanligt.. är något fel på min dator tror jag! Var iaf lite busig idag och struntade i skolan ^^ hade ju naturprov idag och vi fick svaren i söndags så hade typ inte hunnit pluggat något alls.. hade träning igår kväll också så stannade hemma idag ;) Nu är jag as glad för jag har bokat biljetter till summerburst med tjejerna kommer bli as grymt längtar som fan :D Nu tänkte jag kanske plugga lite natur och sen ska jag iväg på träning. ciao!

lördag

det funkar inte för mig att blogga vet inte varför, kan bara skriva inne på snabbinlägg.. skumt :s jaja igår tränade jag och sen åkte jag med jennife roch frida på hockey i östhammar :) Var riktigt trevligt! sen sov jag kvar hos sebben, imorse åkte sebbe och jobbade och jag blev upphämtade av mamma och pappa som skulle handla. kom hem runt 12 halv 1 tiden. har inte hunnit gjort så mycket. Var ute och sprang en vända sen har jag bara häckat vid datan och tv:n typ haha.. Tänkte nog krypa till sängs snart, har inte så mycket bättre för mig! är så avis på alla som är på Swedish house maffia ååååh! har iaf köpt julklapp åt min skrutta nu, blev riktigt nöjd med den så hoppas hon också blir det! :) det var allt för mig. ciao!

torsdag

hejheeej! det var ett bra tag sen jag skrev nu! men som sagt jag orkar inte alltid hålla på och ibland glömmer jag helt bort att jag har en blogg! Men idag är det i alla fall torsdag så jag har hunnit med att gå i skolan och även kört ett gympass efter skolan så det var skönt! Har inte gjort så mycket alls sen jag kom hem ska nog bara ta det lugnt idag och kanske läs lite i nationella häftet eftersom vi har nationella prov i svenska B imorgon.. Paaain säger jag bara, vi ska sitta från klockan 9-2 känns lite överdrivet med 5 timmar. Eller det kanske jag inte ska säga nu, får väl se hur länge jag sitter haha ;) Men nu tänkte jag läsa lite i häftet och sen slå på en film eller något. Har inga bilder så får bli en gammal. ciao!

RSS 2.0