tatueringar

haha har inte kommit ett inlägg på 100 år men tänkte bara slänga in några bilder på de texter jag är sugen på att göra på min tatuering, vet fortfarande inte vilken jag ska ha har heller inte bestämt textstil eller teckensnitt eller va man nu säger :) men någon av de här texterna iaf :)


samma som den över fast på spanska

den är på spanska och betyder på engelska "live everyday like it's your last"

också på spanska och betyder everything happens for a reason



kanon kväll! :D

heeej!
blev en riktigt lyckad kväll igår helt grym faktiskt! alla hade riktigt roligt och var nog inte hemma förens 4 tiden tror ja haha men de är ju när man kommer hem sent som festen har varit rolig ;) en tidig kväll är en tråkig kväll haha :P aja vaknade imorse och hade ont i halsen och är små snuvig så känner att de är en förkylning på g nu -.- orkar inte vara sjuk! men nog om de nu tänkte jag slå på en film och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på tror de blir en lugn dag faktiskt. Blir nog till att ligga hemma bara sen ikväll kanske jag åker till jonny beroende på när han kommer hem. :)

kyssar
bara älskar texten!

tonight's gonna be a good night ;)

tjaaa!
idag blir det feeest skulle ha fölt med jennifer och sanne till östhammar men eftersom min match slutade rätt sent och jag inte är klar förens nu så bestämde jag att åka med bella, linn, amanda och sofia till tobbe kommer nog bli super! :) matcen btw slutade 2-0 till oss riktigt bra och det var ett skönt lag att spela mot för de va rinte så värst bra kund enog fått in ett antal mål till egentligen men huvudsaken var ju att vi vann :D Men nu tänkta jag fixa det sista på håret och sen så får vi se när de andra kommer hit och förar :)

kyss
toooonight

RSS 2.0