påskafton och utgång

hejhallå
hann inte blogga igår för hade fullt upp hela dagen. Dagen började hos mormor med lite fika runt ett tiden och sedan blev det påskmiddag vid tre. Sedan blev vi kvar där till sju, åtta någon gång då daniel skjutsade hem oss. Sedan gick jag hem till jeppe med jennifer och gabrielle där det var förfest. frida kom dit lite senare! Sen blev det en utgång på salu som var riktigt kul, träffade på linnea där inne också. Det var sjukt mycket folk dock så stängde dem en timme tidigare eftersom att man ställde om klockan.. :( Så linnea jag och julia missade äcen bussen haha.. Det resulterade i en taxi till fyramackarna där det blev hamburgare mumma! sen tog vi kcart i sex busen hem. Var hemma runt halv sju så är bra jävla trött.. Har sovit 5 timmar typ! Men en sjukt rolig kväll var det ialla fall.





långfredag

hejhej!
Nu sitter jag här igen, har precis skrivit klart första utkastet på min projektrapport, hoppas jag får tillbaka den snart så att jag kan skicka in den och bli av med det! Idag har jag ialla fall vart ut och övningskört i en timme vilket gick rätt bra faktiskt. Det är ju lite ovant och så men efter ett tag kommer man in i det mer och mer. Sen gick jag och Andrea ner och handlade glass i det fina vädret :D Så mycket mer än det har jag inte hunnit med att gör faktiskt. Får se vad jag hittar på ikväll, kanske träffa tjejerna och göra något skoj. Inget speciellt planerat än ialla fall.
Blir väldigt korta inlägg känne rjag men har int så mycket att skriva om helt enkelt. Komme rkanske något mer inlägg senare.
snygga power break brudar!
 

skärtorsdag

hej alla glada.
Ligger isängen och kollar på sex and the city den går på tvn. Idag har jag vart i skolan från kvart i nio till halv tre och sedan har jag inte hunnit med så mycket annat än att gymma och träna. Ingen vidare intressant dag så tänkte inte skriva så mycket mer om det.

massa svammel

ska försöka få till ett vettigt inlägg nu tänkte jag! Blev ju inte så mycket till inlägg igår kväll om man säger så haha.. Blev iprincip "hej nu ska jag sova godnatt". Men iaf idag har jag varit i skolan fram till två då vi slutade och runt halv 3 var jag hemma. Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort sedan dess?! Jah har suttit vid datorn och skrivit på min projektrapport från när jag kom hem tills nu. Har bara tagit en toapaus och en paus till att äta middag annars har jag suttit hela dagen.., Är helt jävla slut i huvudet just nu och är inte klar på långa vägar. Har skrivit 6 sidor och några rader till och har fortfarande kvar utvärdering av projekt, sammanfattning och källförteckningen., Men behöver ju i alla fall inte oroa mig för att det ska bli för kort! 
Nu tänkte jag ta en välbehövlig paus kanske en liten promenad för att huvudet ska vakna och sen så får vi se om jag fortsätter om någon timme eller om jag forsätter på fredag när vi ändå är lediga. Så mycket mer har jag faktiskt inte att säga tror jag.
Det är snart påsklov och påsk, imorgon komme rmin underbara syster hem :D och på tisdag nästa vecka är det dags för studentkryssning. Det kommer bli en fulspäckad helg och vecka med påskmiddagar, kryssning, träningar och matcher. 
 
 
 

full späckad dag

dålig uppdatering idag och nu måste jag sova.. men har haft fullt upp heöa dagen med skola från åtta till fyra och sedan hat jg varit i ishallen från kvart i sju till kvart över tio! skriver mer imorgon.
puussar

måndag

hejhej!
just nu gör jag verkligen ingenting alls.. kom hem från skolan runt halv 1tiden då jag satt ute och solade lite i det fina vädret. Sen har jag inte gjort så mycket mer faktiskt. Strosat runt lite här hemma typ ;) Vi hade styrketester idag på idrotte och jag hade föbättrat mig i alla övningar (bänkpress, frivändning och benböj) Tog hela 100 kg i benböj känner mig sjukt nöjd! Imorgon ska jag köra marklyft och brutalbänk så hopoas jag förbättrat mig i dem med.
Nu ska jag nog sätta mig ute en stund till.





söndag

helloo
Gårdagskvällen bestod av film mys med linnea och bella som åkte runt 12/1 någon gång. Sov till klockan 10 imorse bara, trodde jag skulle sova längre med tanke på att jag bara hade 5-6 timmars sömn i fredags till lördag. Men men jag är pigg iallafall så. Idag har jag ingen aning omvad jag ska göra.. tänkte skriva min projekt rapport men kom på att jag har loggboken och sekreterar boken är i skolan så! känns dumt att börja skriva massa och sen få ändra allting typ så kan lika väl vänta. Så får se vad jag hittar på idag. Blir nog en promenad iaf, det är fint väder och til och med plusgrader utomhus :D




rolig kväll

hejhej!
kom precis hem ifrån uppsala! kvällen igår var rolig, var dock inte då myclet folk vilket var lite tråkigt men vi hade kul ändå. kvällen slutade med en hamburgare och sedan gick jah och linnea hem till hennes mormors läenhet och sov där. Imorse blev det frukost på donken haha.. nyttiga ;) Sedan åkte vi med linneas mamma, my och julia ner till boländerna och efter vi hämtat carro åkte vi hem.
Nu tänkte jag ta en dusch och sedan får vi se vad jag hittar på ikväll.









fredag middag och utgång

Ligger isängen och kollar lite one tree hill. Kom hem från sebbe runt nio imorse å sen dess har jag inte gjort så mycket alls.. jag har duschat och lite sånt. Ska väl börja fixa mig lite smått snart får se när jag kilar över till amanda. Ikväll blir det iaf middag hos amanda och sen utgång. Vi sover kvar i uppsala hemma hos linneas mormor :) Känns som att de kommer bli en kanon bra kväll! jag hoppas verkligen det iallafall.

Mar. 21, 2013




lång helg

hejhej!
har precis duschat, sitter nu och äter lite mellis! Idag har varit en ganska seg dag i skolan med bland annat två naturkunskaps lektioner. Slutade vid 12 tiden då vi hade lunch och sedan gick vi och gymmade. Vi var bara 3 st idag från min klass så halva klassen vart borta :O (ja vi är bara 6 st i min klass).
Ikväll tänkte jag bara ta det väldigt lugnt imorgon är vi lediga från skolan. Det är mentorsdag och eftersom vi är så få så ska vi lägga ut våra menatorssamtal på håltimmarna. Sen imorgon kväll ska amanda ha middag och efter det blir det utgång!! är så sjukt jävla taggad kommer bli as grymt längtar! :D

onsdag

hejheeej!
min mobil dog när vi gick på stan så har inte kunnat blogga. Idag i skolan hade vi liv och lust dag där blondinbella pratade. Det var väldigt intressant! hon pratade om sitt liv och om alla företag hon startat osv. Så det var väldigt lärorikt. Sen åkte jg amanda och linnea till gränby där jag bland annat lämnade in mina skor på omklackning och lite annat. Sedan åkte amanda till napprapaten och linnea och jag gick nere på stan till halv fem då vi tog bussen hem! blev presenter åt amanda och en skinjacka till mig själv! kommer bild senare. Nu ska jag sminka av mig och sedan gå och sola (vet att de är as dååligt) men jag är verkligen likblek.. detta är ett måste.
Juste killarna i klassen har lyckats hitta snapchat så dem har bombarderat mig med bilder hela dagen.. hade 20 snaps när min mobil sattes igång igen haha..
så jäävla snyyyyyggggg!!!!!!



tisdag

hejhej!
har precis skickat in mitt svenska repotage och ätit lite middag. Får se om jag kanske åker till sebbe sen ikväll. Fick reda på idag att vi har hela den här veckan ledigt ifrån ishockey. Inga träningar alls, det är både skönt och tråkigt. Det är skönt med lite vila eftersom vi haft väldigt mycket på sistonde, men hatar att bara sitta hemma och inte träna.. Men ska försöka få lite gjort nu nu när jag har tid, ska försöka göra projektplanen och sedan köra några träningar själv. Imorgon ska jag in till uppsala efter skolan, slutar tisigt eftersom det är liv och lust dag. Blondinbella ska komma till skolan och prata så får se om hon har något intressant att säga! 
en gammal bild jag hittade :)

fan

herregud nu får jag skärpa till mig.. Kom i säng vid två tiden igår och vaknade inte av alarmet, sms eller samtal helt sjukt! Fattar inte hur jag kan sova så jävla tungt :o Var iof hemma väldigt sent men ändå.. Jaja ingen ide att åka till skolan nu då jag bara har en lektion kvar. Men nu är det som tur inte några sena borta matcher kvar att spela så kommer antagligen inte va döds trött. Nu tänkte jag gå ner och äta lite frukost.



matchen

på bussen på väg hem från sundsvall nu. Matchen slutade tyvärr i förlust med 5-4... Men vi spelade riktigt bra och dem går.mål på våra misstag så! Men det var iaf en riktigt rolig match att spela. Fick göra ett mål och en assist också så det var ju ännu bättre :) Vi sitter och kollar på james bond skyfall just nu. Vi är väl hemma i uppsala vid två tiden typ.. Ingen sovmorgon inte.





mot sundsvall

nu beger vi oss mot sundsvall i en dubbeldäckare! :D





söndag

Godmorgon!
ligger i soffan och tar det lugnt var uppe redan halv åtta imorse jag! Har hunnit äta frukost, gått ut på promenad och nu vilat. Har samling 12 så tänkte försöka äta lite lunch innan vi åker. Vi ska ända till sundsvall och spela match. Är as taggad! Det är vår sista match för den här säsongen om man inte räknar med cup/serien i april.





underbar dag

Precis hemkommen ifrån en 40 mins promenix! Var riktigt skönt ute måste jag säga. Skulle nästan gått ännu tidigare på dagen så hade de nog vart ännu skönare ute. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska kila över till amanda en stund ikväll och träffa henne och linnea. Asså man blir så sjukt pigg och glad när det är sånt här väder ute helt underbart :D









ledig lördag

har legat framför datorn hela dagen nu..  har skrivit klart mitt cv och skickat iväg det till lite olika ställen men känns inte som att jag kommer få tag på något svar. Överallt jag går in och kollar finns det bara en mass telefonnummer.. jag vill ha mailadresser så man kan skriva och bifoga cv.  Har verkligen panik över att få ett sommarjobb.. jag bara måste ha ett jobb annars är min sommar och alla planer helt i sommren helt körda! så om någon har tips om sommarjobb så tipsa mig mer än gärna! känner mig desperat.
Nu tänkte jag kolla ett avsnitt one tree hill och sedan dra på mig träningskläderna och gå ut på en promenix. Hade vart skönt och att ha en lillasyster som bor hemma som man kunde promenera med, men jag får helt enket gå själv :/
Känns as konstigt att inte ha träning på en lördag :o vi har typ alltid träning fredag, lördag och match söndag. Men jag klagar verkligen inte!
 
 

sliten

helt slut så blev hemma idag.. har inte hunnit sova 8 timmar en ända natt den här veckan så var skönt att sova ut lite.. matchen igår sluta i en förlust.. vi tappade alldeles för mycket i tredje perioden!
Nu tänkte jag lägga mig och kolla film och sen ikväll är det träning igen.
filmen nu

lite bilder från igår




torsdag och snart helg

Nu sitter jag i bilen igen men den här gången på väg till samlingen. Fick sluta kvart över 2 istället för tjugo i 3 så nu kommer jag i tid till samlingen. Vi hade fika sista lektionen så missa inte så mycket ;) Ja vad finns det mer att säga, har näst sista matchen idag då om man inte räknar med SM. Ska verkligen bli kul å spela mot södertälje! Det är oftast roliga matcher med högt tempo. Så hoppas på samma sak idag :)



alltid efter träning

Känns som att jag alltid skriver efter träningen haha.. men det är ju typ då jag har tid ;) men som sagt är jag på väg hem från träningen. Mormor och morfar var snälla och hämtade mig :)
När jag kommer hem sla jag bara äta och sen lägga mig och sova. Har samling 15.00 imorgon inför södertälje matchen så måste åka direkt ifrån skolan eftersom jag slutar 14.40. Bussen avgår halv fyra från uppsala så det är rätt lugnt ändå. Juste imorgon bitti första lektionen är det naturprov :s wish me luck!

mycket nu

hejheeeej
har precis ätit lite mellis lunch aktigt haha.. kom hem från uppsala för.typ en halvtimme sedan, har varit in till BMC typ biomedicinska centrum och kollat in bland annat sjulgymnast programmer och dietist/hälsovetare. Skulle kunna tänka mig att bli typ hälsovetare det verkar ganska roligt ändå :) Men vill vara helt säker innan jag börjar plugga vidare.
Nu ska jag plugga lite naturkunskap eftersom jag har prov imorgon! sen ikväll ska jag åka och träna. Skulle verkligen behöva en sovmorgon nu.. är helt slut med all träning och match! har bara en ända ledig dag den hät veckan och det är lördag. Så här har min vecka sett ut och kommer se ut med alla träningar. Har lite svårt med att ens hinna med något annat än ishockeyn just nu. Pluggandet hinner jag knappt med alls och det skulle jag verkligen behöva lägga ner tid på för vi har många stora uppgifter att göra..

Måndag : idrott (gym), fys träning och sedan isträning.
Tisdag: specialidrott (gym), match
Onsdag: fys och sedan isträning
Torsdag: match
Fredag: specialidrott (gym), is träning
Lördag: Leeeeediiiiig
Söndag: match




matchen

påväg hem från stockholm nu spelade match mot SDE som vi vann på övertid med 2-1 :) Fick göra en assist också så jag är iaf hyffsat nöjd. Har gjort 6 eller 5 poäng på 7 matcher nu! är typ mer än under hela säsongen haha.. Men matchen var iaf sjukt rolig och vi var lätt värda tre poäng istället för två men men vi vann iaf.
Nu vill jag bara hem fort och mysa med min pojke som ligger och väntar på mig där hemma!

gameday

på väg in till uppsala nu med mormor och morfar. Dem ska med och kolla på min match som börjar 19,00 i stockholm vilket är sjukt sent! menmen.
Fick iaf sluta tidigare i skolan idag eftersom vi har samling 4a och min sista lektion slutade fem i fyra så hann inte gå på den. Har varit en bra dag i skolan i alla fall, skrattade så jag fick ont i magen på specialidrotten som för en gångs skull var rolig haha ;)

ett och ett halvt år :D <3

skulle blogga när jag kom hem från skolan men glömde helt och hållet bort det.. satt och gjorde två skoluppgifter och efter det la jag mig och kollade på en film och nu sitter jag på bussen på väg in till uppsala för att träna. Är en fullspäckad vecka med träningar och matcher som vanligt.
Får se om sebbe kommer över till mig ikväll efter träningen :) jaa vi var med varandra igår men vi har 1,5 års dag i dag :D så kändes mysigt att vara med varandra då :) Det är helt sjukt vad tiden rusar förbi! Och snart tar man studenten också! de är bara 86 dagar kvar :O
nej nu måste jag spara mitt batteri.






aldrig varit med om.något liknande

skrev ett långt jävla inlägg.nyss.men det bara försvann så måste skriva om allting.. därför blir det här inlägget kortare! spelade match mpt vita hästen som måste vara psykfall allihopa det vaf helt sjukt vad fult dem körde. Tredje perioden tog 1 timme pga alla utvisningar och snack med domaren.. usch! dem hade 44 utvisningsminuter! det är bara sjukt! vår tränare fick till och med säga till oss i tredje perioden att vi inte kan bara köra utan att vi måste ha kroppen fullt spänd i varje duell. Asså går inte att beskrova och förklara för man kan inte förstå.om man inte var där! men har aldrig varit med om något liknande..
men vi vann matchen iaf och de var inte mer än rätt föt vi spelade ut dem totalt.. dem tog i kapp i tredje pga allt de gjorde. man tappa fokuset så in i bomben.
Men nog om det, nu har jag precis kommit hem så ska packa och sem ta tio i bussen till hjärtat :)

melodifestivalen och snack

Har precis ätit lite frukost, är så sjukt seg nät jag ska äta på morgonen! har suttit över en halvtimme.
Men iaf igåt var vi hemma hos amanda och kollade melodifestivalen. Hade ingen speciell jag hejade på hade bara några som jag tyckte verkligen inte fick vinna. Men han som vann var inte en av dem som tur va.
Fick träffa bells som jag inte sett på typ tre veckor! Var kul att höra om resan till Indien dem hade varot på ett indiskt bröllop där nere också. Värsta resan för livet typ. Skulle vara as häftigt att göra något sånt någon gång.
Jag gick hem vid halv 11 tiden och runt 11 så hade jag somnat i min säng haha ;)
Nu ska jag klä på mig och gå ut på en promenad. Sen är det maaatch!

min lördag

hejhej
är just nu på väg hem ifrån träningen, är vrålhungrig så.hoppas maten är klar när jag kommer hem. Vi skulle äta entrecott :D
Idag har jag inte hunnit med så mycket alls. Gick upp innan nio i morse å åt frukost med familjen och sen vid halv tio åkte andrea :-( men som tur är så e de snart påsklov :-)
Efter det hann jag bara kolla på en film (101 dalmatinerna) och sen åkte jag till träning.
Nu ikväll ska jag träffa tjejerna och kolla på melodifestivalen och sen lägga mig i hyffsad tid inför matchen imorgon. Hemma 14,30 kom och kolla :D



hinner inte med något alls...

påväg hem från träningen nu som gick bra! ska hem och äta ost och kex plus croustades med hemma gjord räkröra i muuums! Sen imorgon är det träning igen, mitt på dagen så i princip hela dagen går bort. Sen ska jag träffa tjejerna någon av dagarna i helgen och träffa sebbe någon av dagarna, ska även hinna göra mitt utkast på svenskan klart och så har jag match på söndag så då går också typ hela dagen åt! har väldigt mycket just nu.. hinner inte med någonting alls som jag egentligen skulle behöva göra :s menmen bara att kämpa på!



äntligen fredag

hejhej.
har precis skrivit lite svenska men vet typ inte hur jag ska skriva så skiter i det just nu. Jobbade med det sista lektionen innan jag åkte hem från skolan med så behöver lite paus. Dagen idag har väl gått bra, var sjukt trött och seg hela dagen! Var så trött imorse att jag glömde sätta i mina linser hahahah.. så gick utan hela dagen men det gick bra ändå :) Nu tänkte jag kolla ett avsnitt one tre hill och sen ska jag iväg på träning vid 6 tiden. Senare ikväll ska vi ha familjemys med ost och kex och så eftersom andra åker imorgon bitti :(
 

Mar. 07, 2013

hejhej!
förklarade inte riktigt inlägget igår men drog upp mitt ledband i axeln igen så nu har jag as ont och måste börja från början med att träna upp det.. Landade exakt lika dant med axeln in mot sargen som jag gjorde sist när jag gjorde illa mig.. så jävla typiskt att det ska hända igen! räcker.inte en gång eller?!!
Har bestämt mig för att ändå spela matchen ikväll eller ska försöka iaf! vill verkligen inte missa någon mer match pga av det här. Så tänkte ta en ipren och en alvedon så får vi se hur det går sedan ;)
Idag har jag varit till gävle och kikat in högskolan lite, var verkligen ett super fint område skulle kunna tänka mig att gå där uppe! Men det var väldigt intressant så känner verkligen att det var bra att jag åkte dit :)
Men nu är jag hemma och ska laga lite middag och sen åka till samlingen.






FUCK...

inte igen det kan bara inte vara sant! säg att det är en dröm.

väntan

nu sitter jag och väntar på ännu ett mail men nu ifrån h&m, jag gör inget annat än att vänta på mail känns det som ;) väntar även på mail från min svenska lärare om mitt cv! Men snart ska jga åka på träning, ska ta tio i 6 bussen till uppsala. Först har vi fys i 30 min sedan har vi is i 1,5 timme. Skönt att andrea är med så att man får lite sällskap :) Nej nu måste jag kila.
mina sötungar <3
 
 
 

vill tillbaka

skolan gick bra idag slutade kvart i ett istället för kvart över två! Skulle in till uppsala med andrea och mamma men blev inte så.. rätt less just nu! alltid när jag vill någonting så är det skitsamma då är det ingen som bryr sig ett dugg  även fast man lovat så skiter man i det totalt! jävligt schysst sätt måste jag säga..
Så nu ligger jag uppe på mitt rum och tjurar! tänkte slå på en film men först ska jag försöka skriva lite på min svenska reccension sen ikväll ska jag iväg på träning.
Blir galen på att jag aldrig får mail från bibblan... vill verkligen läsa femtio nyanser av mörker och ställde mig på kö för den men den kommer ju aldrig in! den som har den måste nog va den segaste människan i världen på att läsa!!! 

tisdag

Har håla och har haft det sedan.kvart över 1.. börjar fem i fyra så inte så jätte lång tid kvar iaf! tänkte att jag kunde få lite svenska gjord men har allting hemma.
Har vart sjukt segt idag. Vi har fyra lektioner om man räknar med specialidrotten som börjar klockan 8 och ändå är dagen utdragen till klockan fyra.. rätt segt kan jag tycka. Vi har två hålor på en dag. Men snart är dagen slut och då ska jag bara hem och ta det lugnt! kanske plugga lite grann om jag orkar, kom.på att jag har träning imorgon så då blir de ju inte speciellt mycket gjort! sen någon gång efter maten kommer sebbe :) Sist vi träffades var typ i torsdag förra veckan så det var ett tag sedan.
Nej nu ska jag fortsätta ha tråkigt på.min håla, bara 25 minuter kvar!



måndag

Kom hem för typ en halvtimme sedan har inte hunnit gjort så mycket än.
Idag slutade vi halv 12 i skolan och då åkte vi till sandvikens badhus (parkbadet) för vårat projekt. Vårt projekt går ut på att besöka olika badhus och sedan jämföra de på.olika sätt. Men iaf det var ett bra badhus! blev lite fika där och sedan stannade vi och åt på donken på vägen hem. Vi åkte alltså bil tilö samdviken och med hjälp av gps så hittade vi fram till badet ;) Nu ska jag nog plugga lite natur, eller bara lägga mig och kolla film.








snart så

Nu har jag hunnit promenera och fått i mig lite lunch så nu sitter jag och fyller på med massa vatten ;) beccis kommer klockan två och hämtar mig! Sedan är det dags för match :D Nu ska jag fortsätta vila och dricka vatten.



söndag och ännu en helg har rusat förbi

Godmorgon!
Gick upp för ca en timme sedan så har bara hunnit äta frukost. Gick och la mig vid 10 igår så har sovit typ 10 timmar vilket var väldigt behövligt för min del. Behöver all den vila jag kan få nu när det är så mcket hockey, men jag klagar inte :) Älskar ju att spela hockey så! Idag är det match hemma mot Sundsvall klockan 17.15 i gränby hallen! Men som vanligt har vi samling två timmar inna match start. Gick upp tidigt för att hinna äta frukost och sen lunch och även lite mellis innan samlingen! 
 
Nu tänkte jag väcka andrea och försöka tvinga med henne ut på en promenad i det fina vädret :D Sjukt vilket bra väder det är idag. Himlen är klar blå och solen lyser, nu känns det verkligen som att våren är på väg! 

hockeydag

hejhej!
sitter i soffan och äter snacks och kollar på madagaskar 3 med hela familjen :) dock så innebär snacks för mig nötter och vatten + frukt eftersom att det är match imorgon.
Förberedelser är vad som gäller.
Idag hade jag träning och sedan efteråt gick jag och två till hem till en tjej i vårt lag och lagade lunch Vilket blev pasta och pastasås med kyckling mums! Sen var de bara att gå tillbaka till ishallen för powerbreak. Har varit en bra hockey dag, gick bra på träningen, sen vann almtuna med 5-1 så dem är säkrade från kvalet neråt och brynäs vann med 1-0 så dem är säkrade för slutspel :D

lördag

nu är jag ännu en gång på väg till uppsala för träning och sen power break! matchen igår finns inte så mkt att säga om och har ingen lust att skriva om den heller. nya tag är vad som gäller för oss nu!
Kommer hem runt 7/8 tiden ikväll så blir en heldag i ishallen. Vad gör man inte för att få spela hockey :)

tråkigt

Har väldigt väldigt tråkigt just nu, andrea sover, mamma vilar och marcus spelar.. Så jag la mig för att kurera ryggen lite! Därav de otroligt charmiga bilderna.







min skrutt kommer hem :D

Kom precis hem ifrån skolan, riktigt skönt att sluta den här tiden på en fredag :D Det behövdes verkligen idag känner jag, nu slipper jag stressa inför matchen ikväll också! 
Nu ska jag skriva klart en uppgift som vi fick på specialidrotten och sen bara vänta på min lilla skrutt som är här hemma om ca en halvtimme :) Hon och julia flög från ö-vik imorse så mamma har varit och hämtat henne nu. 
Ska bli skönt att få träffa henne, har saknat min syster alldeles för mycket :( 
 
Men som sagt ikväll är det match igen mot södertälje! Är så sjukt taggad, kan bara tänka på första matchen i allettan förra året då vi mötte södertälje och vi spelade så grymt jävla bra. Har verkligen bra vibbar inför det första mötet i år också :) Känns som att det nog kommer bli en väldigt rolig match. Matchen börjar 19.30 i Gränby hallen för dem som är intresserade ;) 

RSS 2.0