tråkig lördag!

Har precis ätit frukost vaknade för ca en timme sedan! Vet inte alls vad jag ska göra idag ha ringenting planerat alls :/ Har träning från 15-18.00 men vet inte vad jag ska göra sen blir väl ännu en lugn hemma kväll :) Vi ska ha teori, avslappning, is och nerjogg med stretch så det är därför träningen e så lång! Ska väl slå på en film nu för att fördröja tiden lite!
ciao!
 

förändrats? haha

Herregud säger jag bara haha! Det är helt sjukt hur man såg ut för bara några år sedan.. Och det roliga är att man inte alls tyckte att det såg konstigt ut.. Ja man måste väl säga att det ändå är tur att man förändras med tiden! Om några år kommer jag säkert säga men gud hur jag såg ut på en bild från i år typ haha! jaja nog om det.
Idag var jag ledig för det var mentorsdag så åkte in med mamma och macus till gränby en snabbis men marcus var så hiiiimla grinig och sur så det vi hann med var att hämta ut hans spel och jag han köpa en tröja från h&m.. Skulle kolla på ett par kängor, byxor och skärp men det får väl bli en annan dag :/ 
Ska ha myskväll med mamma och marcus nu blir lite film och massa gotti :D pappa är bora så blir nästan en tjejkväll, marcus fick hoppa in istället för andrea ;) Ååå på tal om andrea så får jag träffa henne om lite mer än en vecka :DDDD är jag något glad över det eller! Saknar  min skrutt så himla mycket nu :( 
 
första bilden är ifrån april 2010 och den andra från igår!
 

tisdag!

igår gjorde jag absolut ingenting! satt hemma hela kvällen och kollade film typ.. har ganska mycket i skolan men när jag kommer hem vill jag vila för sen ska man ju dra på träning! Men gjorde lite plugg ialla fall, läste ut en bok som vi skulle läsa på svenskan,helt sämst var den! hahaha. Sen gick jag och la mig tidigt och kollade film, sen kom sebbe hit efter ´sin träning :)
Nu tänkte jag vila lite och sen ska jag dra iväg på träning! den börjar 7 så har fy först och sen is. Is passet slutar 21,45 rätt drygt när¨man har en bit och åka! men ändå skönt med sena träningar så man slipper stressa :)
åå juste imorn ska jag äntligen slinga min fula utväxt! måste gå med tofs hela tiden nu as fult.. ska bli sjukt skönt:)

myspys

lite om igårkväll, jag och linnea cyklade hem til sofia efter middan sen komm bella, linn och mickis också dit! :) hade en super mysig kväll! vart massa gottigheter som sofia bjöd på och en maaasssaaa snack :D Välbhövligt kände jag! Pratade lite om fredag som kommer bli grymt bra! Linn fyller ju år då så hon och bells ska ha gemensam middag då och sen utgång :) kommer blir en super bra kväll! 
Men iaf idag har jag inte gjort mycke alls, åkte till skola hade två lektioner, ät lite lunch och beställde sen student mössa! skönt att ha det fixat. Dock så himla dyrt.. de blir ju bara dyrare och dyrar för varje år känns det som :/ Men man tar ju bara studenten en gång så såklart man ska unna sig det man vill ha :) Så det blir nog super bra blev riktigt nöjd med hur min ska se ut så :)
Har ingen träning ikväll, rätt skötn faktiskt så tänkte bara ligga och ta det lugnt har jutränat torsdsgmatch frdag träninglördag och söndag så ärsköntmeden vilodag! Jaja nu tänkte jag kika om mamma behöver någon hjälp med middagen.
ciao!
bilder från min födelsedag! tröjan och skorna fick jag av sebbe :) det syns ju inte på bilden men det är sneakers med klack sen fransar då super snygga tyckte jag! :)
 

RSS 2.0