29 september!

hejsanhoppsan!
guess which day it is?? idag är de min dag nu är de alltså bara 1 år kvar tills man är 18 vill säkert inte fylla det idag.. men ska nte klaga på det nu haha ;) r väldigt glad över att jag  fått hem mina byxor jag beställde igår!! :D och mina skolfoton ;/ kommer kanske skriva ett inlägg senare idag elle rimorgon vad jag fått osv för har inte fått något än haha ;) släkten kommer på fredag kväll också för att ikväll ska jag iväg och träna hockey och sen ska jag sova hos min älskling! <3 får se om vi kanske drar in till uppsala en snabbis imorgon bitti eftersom vi är lediga imorgon! sen ska jag träffa mina efterlängtade älskade flickor! :) men nu ska jag plocka lite på mitt rum tror jag.

pössar!

efterlängtad helg

hallådär!
vilken otrolgt seg dag det har varit alltså helt sjukt dagen börjar med att när jag kommit halvvägs till bussen får jag cykla tillbaka hem för att jag glömt mina nycklar så får typ cykla i 180 ner till bussen sen skapligt slut i benen.. sn blev det ett ordentligt träningspass på gymmet de var ändå rätt skönt var inte med på hockeyn för börjar bli förkyld :/ men iaf fick nu veta att period 2 alltså lite senare i höst så kommer vårt schema ändras och vi kommer sluta 4 på fredagar istället för 2... och vi sluat dagen med 1,5 timme matte wihooo så roligt! känns ju som en ganska nödvändig förändring i schemat. aja finns inte så mycket att göra åt det så.
Men nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen ska jag väl träffa mina flickor efter maten sen någon gång ikväll åker jag nog till pöjken i östhammar :) blir även denna helg en lugn helg för min del ganska skönt faktiskt! måste dock jobba en massa matte typ 3 eller 2 sidor och sen plugga till svenska provet på tisdag nästa vecka :/
pössar!

torsdag

nuså blev de dags för ett inlägg igen, sist var väl i söndags eller något sånt men känner inte riktigt att jar har tid eller ork så får bli lite inlägg då och då när jag får lust :) tänkte snart lägga mig och jobba lite matte har några tak kvar som ska vara klara imorgon.. sen blr det en dusch och efter det vidare mot gimo och servera. tror vi skulle vara där runt 5 och sen kommer ja väl hem någoin gång runt 8-9. serverade på samma sak förra året med men de är ändå små kul kan ja tycka haha ;)
gud så tråkigt inlägg kommer inte på något alls att skriva.. kan berätta lite kort att vi hade idrott idag först innebandy och sen timmen efter hade vi först vatten rugby och sen vatten handboll :D var rätt kul faktiskt men kroppen är ju helt slut haha.. plus att man fick ju en del tacklingar på innebandyn snälla killar i klassen är de ju tur att man har ;) haha aja nu är de dags för mattematik -.-
pössar

saturday night

tjaaa!
blir entt snabbt inlägg för har precis kommit ur duschen och lovar att de andra kommer ringa och säga att vi ska träffas om typ en kvart eller något sånt så lika bra att vara fixad ;) ikväll blir det iaf troligen sitta hemma hos sanne vi tjejer och dricka lite mycke mer bjuder nog inte kvällen på, men får min del blir det en kväll bestående av att dricka läsk tror ja ;) duktig man kan vara då! ännu duktigare imorse då jag steg upp kvart i 6 och 10 över tog jag bussen från östhammar hem sen vidare mot uppsala för att åka och jobab med pappa. Så nu har man tjänat lite kosing också hahaha ;)
nej nu måste jag fixa mig och leta upp något att ha på mig..
pössar!

14 dagar kvar till min dag ;)

ååh har suttit och kollat lite kläder väskor och sånt på internet nu bland annat på nelly och då slog de mig att jag måste verkligen ha en ny väska.. sen ska mamma beställa ett par skor till mig snart också så då vill ja inte köpa väska direkt efter -.- fast kom också på att det är min födelsedag snart (29:onde) så då kanske man kan önska sig en väska eller något skulle ju vara ganska bra :D
ibland älskar man bara att fylla år alltså då fylls de på med lite pengar också så kan ju inte direkt klaga ;) men som vanligt kommer de väl ta slut direkt, har iof redan köpt vinterjackan så den delen är ju klar iaf :) Men nu tänkte jag faktiskt försöka sova lite sne ikväll ska jag träba med b-jun för gjord einte det i tisdag, lite nervööös :S men de ska nog gå bra.
hörs sen.
pössar!

lill lördag

helluu!
börjar bli lite trött på att försöka hitta på mina skor som försvann i lördags.. Var ett par vita converse som någon annan råkade få med sig för fick ta ett annat par vita som jag såg och kände direkt att de inte var mina plus att de var en halv storlek mindre än mina. jaja så kan det gå, nu tänkte jag iaf läsa de sidor vi ha ri läxa till på fredag i svenskan och sen ska ja dra iväg på träning. Träningen börja halv 9 såg ja nu men vi har fys innan så åker väl runt 7 tiden :) sen efter träningen åker jag direkt till sebbe och sover kvar där, sämst att man börjar vanlig tid imorgon (8.45) har sovmorgon måndag,onsdag börjar tidigt tisdag, fredag så man kund eju ändå fått sovmorgon imorn med :/
aja nu tänkte jag läsa annars blir det aldrig gjort haha!
puuusss!
en sån hund tänkte ja köpa när ja flyttar hem ifrån sjukt söt!

tisdag

oj så kul jag har just nu alltså helt sjukt.. kommer ha världens troligen tråkigaste lugnaste kväll framför mig, ingen träning och inget plugg. Funderar dock på att åka och träna med b-jun men vet inte om jag vågar eller orkar det riktigt ;o får se hur jag gör känner mig just nu allmänt trött och hängig är troligen de här piss vädret som gör det.. just nu vill jag iaf bara ha helg fy vad man är trött på skolan! men rätt nöjd börjar 12 imorgon så kan ju inte klaga :D
ååh juste måste ta tag i och beställa tid för min tatuering snart också! har ju bestämt mig för att göra den och hur den ska se ut så de är bara tiden som saknas.. får fixa de någon gång i veckan eller nått :) men nu tänkte jag slå på tv:n och fortsätta med de jag jag gör (ingenting) ;)
tjenixen!

min helg!

blir lite kort om helgen för har en massa matte att ta igen som jag skulle gjort unde rhelgen som jag kom på idag ^^ har iaf haft en grym helg med super bra människor! blev tvådagars festande fredg lördag hemma hos erik riktigt roliga kvällar, sen har sebbe sovit hos mig hela helgen också så kommer bli lite ensamt ikväll men överlever förhoppningsvis ;) alltid kul att festa med gamla "gänget" ha rinte festat så jätte mycket med grabbarna som vi gjorde förr så tvådagars var riktigt kul :) så mycket mer har jag inte att säga tänkte försöka jobba lite matte nu och sen kika va ja ska ha på mig imorgon har nämligen skolfotografering imorgon -.- alltid lika kul och lätt att hitta något man ska ha på sig..
ciao!
älskar dig! ♥

dance with me i told you baby

asså nurå vad är de som händer två inlägg på två dar här nu framsteg tycker ja ;) hålle rjust nu på att fixa mig sen kommer sebbe och sanne över så går vi tillsammans till frida där de blir förfest! sen kommer vi dra vidare till erik där de blir fest och vi ska ha en förhoppningsvis oförglömlig kväll här i alunda ;) kommer skriva mer imorgon kanske om hur de var där osv. men nu tänkte jag stå och fixa lit med mitt hår har ingen aning om hur jag ska ha det nu eftersom jag klippt av 15cm.. kan säga att de är sjukt skönt men fortfarande lite ovant :) hörs troligen imorn.
tjing!

kan ju va ett tag sen

ska man kanske försöka sig på ett inlägg var ju ett tag sen det uppdaterades här haha.. Sitter iaf just nu och försöker förstå matten men de går ju som vanligt helt värdelöst så ger upp för tillfället och försöker kanske lite mer senar ikväll. Ska iaf sticka iväg med min underbara jempa till öregrund en snabbis och fixa lite saker ! var fan en vecka sen ja träffa henne typ och för mig känns de som typ ett år eller aa sjukt länge iaf. så ska bli super att träffa henne nu ikväll :)
fy fan dåligt trött man är hela tiden nu när skolan börjat då ;o går ju fan runt och gäspar hela tiden.. fast som tur e har vi världens skönaste schema så kan ju inte klaga direkt ;) aja ska väl ta bussen snart så måste hinna fixa lite saker innan dess men får se om de blir någon uppdatering snart igen vem vet!
tjing!
ovanligt med en egobild ^^

RSS 2.0