May. 30, 2014

sååå trött jag blir på mig själv! skullenju kolla matchen igår och hålla mig vaken fram till 2. för tänkte att om jag somnar innan och vaknar till 2 så kommer jag ändå vara alldeles för "borta" och slumra till var 4e minut under matchen. Så hade bestämt mig för att vara vaken. Men vad gör jag då?! jo jag somnar på soffan och vaknar klockan 12 och är som en jävla zoombie. Så går marsch upp i säng och däckar direkt. oorkar inte med mig själv! ville verkligen se matchen.
Men dem gick iaf till finaaal :D Så nu har jag lite fler matcher på mig att orka hålla mig vaken :D
Idag har jag iaf jobbat och sen inte gjort så mycket mer. Är verkligen helt död om kvällarna när jag kommer hem. det är så sjukt mycket folk hela dagarna så man får knappt någon vila alls. Men hellre det än att stå och dega en hel dag!
Det ör ttp allt bussåkande som tar död på mig.. 1 timme dit och 1 timme hem, sjukt segt asså. Vore nice med en sommarstuga i öregrund shiit va bra det hade varit.
Men nu blir det till att pendla istället.
Nej nu är det sovdags.
natti


May. 29, 2014

min lilla skrutt har kommit heeem ! :D långledigt nu så då passade hon på att komma hem.
Igår hade vi möte med tobbe herrarnas fys tränare och gick igenom försäsongschemat vi har fått. Ett riktigt bra program är det men kommer bli ett jäkla jobb att få ihop allting. Vi ska träna 2 pass om dagen måndag-fredag och sedan är vi lediga från träningen på helgen. Kommer bli svårt att få ihop allting med jobb och så men det ska nog gå! kommer vara helt slut de första veckorna. Men vad gör man inte för hockeyn.
Påtal om hockey så ska jag faktiskt sitta uppe ända till klockan 2 inatt för att se new york rangers spöa montreal i 6 matchen! Vilket innebär att dem går till Stanley cup final!!! de får jag ju inte missa :D
vet inte hur jag ska orka hålla mig vaken då jag är ap trött men börjar inte förens 12 imorgon så.
ciao


detta 😍

skiva

fy vad jag är trött, känns som att huvudet ska sprängas. Blir verkligen helt slut av min förkylning den vill aldrig släppa.
Men iaf igår jobbade jag till klockan 5 och då var det bara att skynda sig till bussen och åka hem. Var hemma vid halv 7 och fick stressa på mig lite kläder, fixa mig och sedan ta 20 över 7 bussen till stan med beccis och linn. Inne i stan mötte vi upp bella och gick och satte oss vid ån för att dricka lite vin. Var dock tokkallt och blåste storm typ så vi gick till plock istället. Supermysigt ställe, blev lite drinkar och lite gott att äta. Assså fy faan drack den äckligaste drinken eveer. Har aldrig druckit något så äckligt i mitt liv fyy faaan säger jag bara haha...
Men vid 11 tiden drog vi till flustret där jensen hade skiva! Hade en super rolig kväll som tyvärr slutade alldeles för tidigt på grund av bussarna. Men eftersom jag skulle jobba även idag så var det nog ganska bra att komma hem i hyffsad tid.
Så som sagt idag har jag jobbat hela dagen fram till 5 så var hemma igen vid halv 7. Sen dess har jag inte gjort något alls.. Imorgon är jag ledig och sen blir det jobb torsdag-söndag, så 6 av 7 jobbdagar denna vecka! 👍
ciao







den absolut äckligaste drinken jag någonsin smakat!!!!

lilla isbiten i också


gamla uppsala mitt andra hem

mitt andra hem brukar ju vara ishallen men nu har det varit hemma hos mathilda, har typ bott där känns det som haha. Var där i fredags efter min körlektion, eller körlektion kan jag ju inte säga. Det var bara 15 min kvar av lektionen när jag väl kom in så blev säkerhetskontroll av hela bilen istället..
Men efter det begav jag mig mot gamla uppsala hem till mathilda. där det var solning och chill på altanen 👍
Sen var det dags för avslutning med laget, väldigt sent med tanke på att den nya säsongen redan börjat men men. Vi var först på bowlaget och bowlade (jag vann på min bana just saying! )
Sen gick vi alla till åkanten där vi åt middag. En superbra kväll vart det, väldigt tråkigt med avslutning såklart då många från förra säsongen försvinner :(
Mathilda jag och sabina satt kvar där till 1 tiden och sen strosa vi runt lite på stan till min buss gick.
Det var fredagen det lördagen bestod av jobb i öregrund. Efter jobbet var det bara hem och vända för att åka till uppsala igen. Mötte upp sabina och mathilda sen gick vi till bryggan och mös med lite jordgubbar och annat gott. träffade även en kille som fick smeknamnet "malmökorven" hahah sjuk kille hel enkelt 👍 Kvällen slutade iaf med film och ben &jerrys.
Idag har vi inte gjort så mycket, cykla till skottrampen men ishallen var låst så cyklade hem igen och solade lite. Sen har vi bara tagit det lugnt legat i solen, kollat hockey, röstat och lite andra småsaker.
Nu sitter jag på bussen hem och ska få träffa min saknade familj. Dem har spenderat helgen i ö-vik så var skönt att få bo lite hos mathilda och slippa va själv 😙
bildbomb från helgen!!

lunch idag, banan våfflor gottii




bryggmys igår









äckelbussar

så jävla less.. Är svettig som ett jävla as och är så sjukt jävla less på bussarna!!! För de första så är det noll ac så de är dö varmt och kvavt i bussen. för det andra så har jag stått och väntat på 811 i 20 min och fick sedan reda på via ul att den var inställd?! så kommer bli minst 10 min sen till min körlektion och kommer antagligen inte bli någon körning.. För det tredje så är dem bara helt jävla sämst överlag! orkar inteeeeee
Sämst start på dagen



körlektion, häng och avslutning

kommer nog inte hinna skriva så mycket imorgon då dagen är ganska fullspäckad. Ska upp och få iväg marcus till skolan och därefter dusch och sedan ska jag ta 20 över 10 bussen. Har faktiskt min första körlektion i uppsala imorgon. Har bara kört inne i stan 1 gång tidigare så får se hur det går. Är faktiskt lite smånervös haha..
Sen ska jag iaf hem till mathilda och chilla där ett tag. På kvällen ska vi iväg på avslutning med laget. Vi är väldigt sent ute då försäsongen redan börjat men böttre sent än aldrig! Vi ska först till bowlaget (bolaget) som jag säger hela tiden.. Sen ska vi till åkanten och äta middag! Får se vad resten av kvällen bjuder på. Förmodligen inte så mycket för min del som ska upp och jobba på lördag! men var ju ut förra helgen och ska på skiva på måndag så kan ju inte klaga.
natti

kläderna jag köpte idag, inget speciellt alls. Ett par bikini trosor, ett vitt baslinne och ett lite mer somrigt linne 👍


gamla uppsala

nu sitter jag på gränby och hänger med mathilda och gör henne sällskap medan hon jobbar!
Idag har jag varit i uppsala hela dagen. Tog bussen in vid 20 över 9 och har sedan efter 10 tiden varit hemma hos mathilda. så dagen har bestått av att sola sola och sola. Drog även ner till cupido och sväng och åt lite lunch innan vi begav oss hit. juste har faktiskt handlat lite kläder också! Har köpt två linnen och ett par bikini trosor kan visa bild sen 👍
Haha asså har bränt mig som faaan på bröstet! bränner mig typ aldrig men idag var det illa alltså. Kändes inte ens som att solen tog men fy haha..
Blir till att smörja aloe vera när jag kommer hem!
enbart otroligt roliga benbilder idag 👍😅




May. 21, 2014

sitter nu på rast och fy vad jag är trött och seg! har ju legat hemma sjuk 2 dagar i rad nu. Missade jobb både måndag och tisdag men idag tvingade jag mig iväg. fortfarande toksnorig och hostig men det är helt klart bättre än i måndags morse!
Är en jäktig dag idag då jag slutar 4 och 20 över 4 ska jag sitta på bussen påväg mot uppsala. ska på möte som börjar halv 6 och där i mellan ska jag försöka klämma i mig lite middag också.
Tänkte nog träna lite efter mötet, borde egentligen inte när jag känner mig såhär men får abstinens! Man känner sig som en tjockis när man bara ligger inne om dagarn. Så ett lätt träningspass ska jag nog försöka mig på.
ciao

boule, utgång, dygna och soldag👌🌞

ja vad har jag gjort sen i onsdags? jag har jobbat på dagis och spenderat helgen i uppsala. Igår var laget och jobbade på ett event som almtuna is höll i, 8 skulle vi samlas så mitt alarm var ställt på 05.40...
Det var iaf ett event med massa olika företag där det hölls auktioner och en boule tunering. Vi hade riktig tur med vädret måste jag säga, gick runt i t-shirt hela dagen!
Vi var 6 tappra tjejer från damlaget som ställde upp och det var även nästan hela herrlaget.
Sabina och jag fick hopp in och spela för uppsala hiss och vi vann faktiskt 3 av 4 matcher inte illa! Dem vi förlorade mot va proffs gamlingarna så kan ju säga att vi inte hade en chans ;)
På kvällen hade vi bestämt oss för att gå ut och käka och sedan kolla bio men riktigt så blev det inte. Utan vi drog alla hem och fixade oss och åkte sedan hem till stina för att föra! Därefter blev det en utgång på bj som var riktigt jävla rolig!
En spontan och lyckad utgång 👌
Men kvällen var inte slut där, partyfixarn stina höll efterfest och vi somnade nog inte förens efter klockan 6. Blev dygning för min del då jag hade gått upp tjugo i 6 på lördagsmorgonen.
en riktigt trött brud är vad jag är nu! har sovit ca 2,5/3 timmar inatt eller imorse haha 🙊👍
Även idag har varit en toppendag, jag, bina och mathilda drog och käkade på american take away och satt och chiölade där fram till 2 tiden. Sen begav mathilda och jag oss mot promenaden som aödrig tog slut.. Vi skulle gå hem till henne i gamla uppsala och i slutet kändes det som att vi gick ute i öknen i sahara haha.. Så törstiga och varma och trötta brudar alltså!
Kvällen spenderades sedan i en park på en filt med massa gotti tillsammans med sabina och mathilda 😄
Så sammanfattat har jag haft en riktigt lyckad och bra helg kan inte klaga på något.
ciao



förfest eller bullfest?

är verkligen sämst på att ta bilder.. Har en video men vet intd hur man lägger upp den från mobilen 👎




May. 14, 2014

även idag har jag varit ledig, det var riktigt skönt att vara det igår men idag har det bara varit segt! Åkte in och gymmade nu på kvällen så gjorde iaf någonting idag!
Imorgon är det dags för jobb igen. Ska jobba i öregrund och sen på kvällen ska jag in och träna med laget. Eller vi har inte träning egentligen men vi tänkte köra en träning utan ledare. Alla börjar bli rastlösa nu och vill ha lag träningar men eftersom allting står still så har vi inte fått några. så vi kör ett pass själva :D
nu tänkte jag sova.
natti
GÅÅÅ IN OCH LÄÄÄÄÄÄS!!!!
http://www.unt.se/blogg/pa-hal-is/nu-far-det-vara-nog/?blog=2912924&entry=3150347

May. 13, 2014

en riktigt lugn dag har jag haft idag. Har fått en hel del grejer gjorda på datorn som jag skulle göra så det var skönt! Jobbade igår till 16 och åkte in och gymmade efter det så hann inte med så mycket mer än de.
Har varit ite och skjutit på skottrampen med marcus nu på kvällen. Han tyckte det var jättekul att skjuta, så vem vet kansle blir en liten hockey kille av honom ändå ;)
Har jag precis kollat sverige-norge matchen och tänkte nu hoppa in i duschen och sen blir det sängen.
ciao


hittade denna bild på datorn ifrån summerburst, hur glad är inte jag?! så jäkla mycket bra minnen ifrån den dagen och snart är det dags igen 😄🙉

jobb

äntligen dags för ett avsnitt greys, har inte kollat på 2 dagar nu.. katastroooof!
Jobbade igår och idag så har inte hunnit med så mycket mer. Träffade bella och amanda en stund på kvällen igår. Det blir verkligen så säällan som vi ses nu när alla jobbar olika tider och träningar osv.. Skärpning på det alltså.
På tal om jobbet så går det superbra, trivs verkligen bra och det är riktigt kul!
Gjorde dock typ största tabben idag alltså.. Skulle göra varmchoklad och vad gör jag, jo jag slår ner hela glasburken som är full med kakao.. så det blir värsta smällen och kakao överallt! såå pinsamt då flera kunder såg haha.. men skönaste gubben plojjade bort hela grejen 👍
Så nu har jag gjort min tabbe för i sommar så hoppas jag slipper nå mer krasch haha.
Men som sagt nu tänkte jag kolla något avsnitt greys och sen halv 8 är det dags för hockey 😄
ciao


fick ta med mig frallor och bullängd igår och tårta idag hihi 🙊 #familjencordobakommerblitjockisar


May. 09, 2014

miiin kropp.. den är så öm överallt. Nu skulle man ha en personlig massör asså...
Ännu mer träningsvärk imorgon är att räkna med
Men så skönt att ha kommit igång så :D
Nu ska jag inte tjata något mer på träningsvärken.
Var iaf in och gymmade med mathilda idag 3e dagen irad nu. Så nu blir det vilodag imorgon, kan behövas.
Sen på söndag är det dags för ett pass tiĺl hihi 🙊
Imorgon ska jag jobba i öre, börjar inte förens 12 så lite sovmorgon blir det :)
Inte jättekul inlägg visste inte va jag skulle skriva om mem ville skriva något 😧
ciao
gjorde våfflor till frukost imorse 😍


träningsvärk? en aning då

träningsvärken från helvetet kan jag nog faktiskt kalla det. Igår var jag in och gymmade med mathilda och idag kan jag knappt gå. Var även in och gymmade nu ikväll med mathilda men inget benpass den här gången utan rygg och mage fick det bli. Vet seriöst inte hur jag ska kunna ta mig ur sängen imorgon bitti, kunde knappt gå eller böja mig idag haha.. Men det är bara att bita ihop för imorgon blir det ett till pass. Axlar och bröst blir upplägget då!
Så skönt att komma igång med styrkan nu, skulle även behöva ta tag i kondition men det är ju så ruskigt tråkigt :(
Men det är minst lika viktigt så får försöka ta tag i det.
Nu har jag gnällt lite över min träningsvärk och kommer säkert gnälla lite mer imorgon.
Men på ett sätt är det ändå så jäkla skönt med träningsvärk för att man vet att det har tagit och att de gör skillnad. Hade blivit riktigt arg om det sjukt jobbiga benpasset igår inte hade resulterat i något alls. Så ska inte gnälla allt för mycket ;)
nattii

fler jobbpass

hejhej!
Igår vart det jobb på dagis och idag jobbade jag på wilmas i öregrund. Skönt att det börjar komma igång med lite mer pass. Ska jobba på dagis igen på torsdag och wilmas på lördag så det blir iaf 4a pass den här veckan :)
Nu har jag precis ätit middag och ska snart ut och övningsköra lite. Imorgon har jag bokat en körlektion och ska även in till uppsala och gymma på förmiddagen med mathilda.
Var ett tag sen jag hade en lektion så tänkte kolla lite hur mycket hon tror att jag har kvar osv. Skulle vilja ta det här jäkla körkortet nu så nu blir det till att sluta slöa och ta tag i det!
Ciao




reunion

glömde skriva det i mitt förra i inlägg men jobbade ju i fredags och det gick superbra! Det var jätte roligt att jobba och trivdes super. På tisdags ska jag tillbaka och jobba igen så det är ju bra :D
Igår var det det lite övningskörning och storhandling på dagen och på kvällen var det reunion med gamla klassen. Vi sågs allihopa hemma hos kalle på kvällen, var jätte kul att träffa alla. Det var ju typ ett år sedan man sågs!
Vi satt där till halv 12 typ och då åkte vi in till uppsala. Hade en väldigt bra kväll. Slutade kvällen på max såklart 👍
Är ganska så trött idag har typ sovit 4 timmar inatt haha.. kom hem efter halv 5 och vaknade 9.
Så i kväll blir det säng tidigt! Ska jobba imorgon på dagis.
ciao
lite bilder från gårdagen







valborg i en ända stor röra

har tråkigt i väntan på bussen så tänkte skriv ett litet inlägg!
Min valborg var riktigt riktigt bra! Åkte in till uppsala tillsammans med tjejerna för att åka till en tjej på champagne frukost! Drack och åt massa gotti och körde lite roliga tävlingar 👍 Vi var 13 tjejer som var där, riktigt kul var det!
Vid 2tiden tog vi taxis till båthuset men det såg verkligen ut att vara så lame där inne så vi drog till birger istället.
Fick väl köa i ca 20 min men det var det värt för ahit va grymt det var där inne. Hade så jäkla roligt!!
Vi vat kvar där till halv 6 ungefär och åkte sedan tillbaka till linnea där vi startade dagen.

Så det var dagen på valborg. Kvällen spenderade jag på annat håll. Mathilda kom och hämtade upp mig och sen åkte vi hem till henne. Stina jag å mathilda vat det som var där hemma. Vi hade ju bestämt att vi skulle grilla och vi skulle egentligen varit 3/4 pers till men böev lite knas. Slutade iaf med att jag mathilda och stina stekte kött och kokade makaroner hahah 😂
resten av kvällen spenderade vi hos mathilda och sen hemma hos dahl och därefter donken 👌
Känner att jag är ruskigt dålig på att sammanfatta pch beskriva men så får det vara haha..
Måste säga att vädret på kvällen tok förstörde allting.. Men hade ändå en riktigt grym valborg med as bra folk ♡
här kommer en liten bildbomb













RSS 2.0