midsommarfirande

har fortfarande inget bra att skriva och orkar inte lägga upp bilder nu heller.. tänkte faktiskt borsta tänderna och gör mig redo för sängen är så himla trött.. Fast blir nog några avsnitt sex and the city också, kan nog inte låta bli ;)
Blev inte en helt as seg och tråkig kväll ändå, linneas träning blev inställd så blev en Power walk och när jag kom hem blev det lite squats och magträning. Känns så segt att jag inte har kunnat träna på hela veckan på grund av min förkylning.. Men nu börjar den äntligen släppa och jag har nästan fått tillbaka min normala röst! Tar dock fortfarande hostmedicin, nässpray och så men det går framåt i alla fall.
Imorgon ska jag iväg till bllesi på morgonen och hjälpa henne baka cheesecake och även fixa mig där. Midsommarafton kommer firas hemma hos bella där hela släkten på våra pappors sida firar varje år, lika kul varje gång. Dock drar vi alltid tidigare därifrån så i år bestämde vi oss för att vara kvar så länge som vi känner för det och sen möter vi upp de andra tjejerna i Öregrund på kvällen :) Ser verkligen fram emot morgondagen, har en känsla av att det kommer bli en bra dag.
ciao
 

ny dator

hejhallåå
har äntligen fått min efterlängtade studentpresent, så nu har jag en dator att blogga ifrån! Dock orkar jag inte lägga in några bilder just nu kanske senare ikväll eller så blir det helt enkelt någon annan dag.
Imorgon är det midsommar och har försökt genom olika väderrapporter försöka lista ut vad det blir för väder men alla säger seriöst olika.. men håller verkligen tummarna och hoppas på att det blir bra väder vill verkligen inte att värdet ska få förstöra.
 
Just nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på för något, sitter här och försöker förstå mig på datorn vilket går si så där! Sebbe får lära mig hur man hittar saker och vad man ska gå in på haha..  
 

har inte tid

vädigt dålig uppdatering och har ingen tid nu heller egentligen, ska försöka lägga upp bilder ifrån summerburst och skriva lite mer om det i något inlägg här framöver och ja alla bilder kommer vara snodda ifrån amanda, linnea och linns bloggar så kika in dom med för mer bilder. Men nu måste jag sova för imorgon ringer klockan halv 6 då är det dags att bege sig mot jobbet, ser så himla i frem emot midsommar hoppas på superbra väder så att jag kan ha min nya sommar
klänning :D 
ciao
 
 
 

relod

blir ett snabbt kort inlägg för vill duscha och gå och lägga mig igen haha sjukt jävla slut i kropp och själ! Summerburst var så grymt jävla sjukt braaaaaaaaa! Hade hur roligt som hellst de här två dagarna! vädret var väl inte så bra i fredags men det gjorde ingeting för det var grymt ändå. Sista spelningen på lördagkvällen spelad av Sebasitan Ingrosso var helt magiskt vi har nog inte hoppat och skrikit så mycket i hela våra liv det var helt obeskrivligt. När han spelade relod som sista låt och hela stadion skrek och hoppade får typ rysningar av att tänka på det! Kan typ inte förklara men ska försöka tigga lite bilder och ideos från dem andra sen ;)
Och något som var riktigt bra var att trots alla tusentals med människor lyckades man träffa typ alla man känner, helt grymt! Sammanfattat så har min helg varit obeskrivligt bra!
 

summerburst imorgoooon

känns helt galet att imorgon är det summerburst!!! håller på och letar som en galning efter vad jag ska ha på mig och vad jag ska packa ner för saker i resväskan. Usch hatar verkligen att packa!
Funderar på att trotsa vädret imorgon och dra på mig shorts även fast det ska regna. Det kommer antagligen bli väldigt varmt där inne ändå plus att det inte är så jätte kallt i luften men vi får se! På lördag står det att det ska bli bra väder iaf så håller tummarna för det. Är så sjukt spänd över den här helgen det kommer nog bli sjukt bra och roligt har verkligen den känslan :D Nej nu måste jag duscha och packa klart sen tänkte jag förska slappna av och kolla på en film.
ciao
 

en massa jobb och på fredag summerburst!!

Ska verkligen försöka att hitta fler bra studentbilder så tråkigt att nästan inte ha några alls, kändes som att alla knäppte kort men min familj lyckades inte få många alls haha.
Idag har jag jobbat och tränat, började jobba i måndags och det går riktigt bra! Dock väldigt segt att kliva upp halv 6 varje morgon och är typ inte hemma förens runt 4 varje eftermiddag. Men jag känar bra med pengar så kan inte klaga alls. 
Imorgon blir sista arbetsdagen för den här veckan för att på fredag är det dags för summerburst ååh vad jag är taggad :D Dock står det att det ska regna på fredag men på lördag ska det bli fint, hoppas verkligen på bra väder båda dagarna. Juste eftersom det är två dagars så har vi tjejer bokat hotell så vi ska bo på globen hotell, det ligger ju en bit bort men med transportmedel så går det fort att ta sig, Får se hur bra vi lyckas ta oss dit på natten sen, kanske tar fel pendel och virrar bort oss ;) nej men det ska nog gå bra! 
Nu tänkte jag kolla några avsnitt sex and the city (har börjat om från säsong 1 igen) efter det bir det läggdags.
ciao
 

studenten

tänkte berätta lite om studenten eftersom mitt förra inlägg inte hade en sån jätte bra beskrivning..
Studentdagen började med uppstigning klockan 6 och sen kom sofia hit och fixade mig (smink och hår) och efter 8 träffades klassen och drack champagne och åt jordgubbar. Kvart i nio var det samling med vår mentor och efter det bestod förmiddagen av studentfoton, mingel, lite tal och massa annat fick även ett stipendium för ansvarstagande, ledarskap, utmärkt idrtossprestation och bra studieresultat, 2000 kronor var ju inte helt fel att få. 
Men i alla fall efter 12 sprang vi ut där jag möttes av mina nära och kära :D 
klockan 5 var de dags för firande med släkten, hade min studentmottagning tillsammans med bellsi och det var en super trevlig kväll. Alltid lika kul att fira något tillsammans med släkten och fick mycket fina presenter :) runt 7/8 tiden kom resten av tjejerna över och vi begav oss mot flustret. Till en början var det sjukt segt och tråkigt då det var så hiiiimla mycket folk men efter ett tag tänkte man inte ens på det. 
Så min student både dagen och kvällen var riktigt lyckad och jag är otroligt nöjd :D 
lite bilder hade väldigt dåligt med studentbilder :(
 
 

för jag har tagit studenten

har inte alls haft tid för att blogga men hade en super bra student och fick massa fina saker, tänkte visa lite bilder på sakerna och andra bilder ifrån studenten senare någon gång orkar inte ladda in dem på datorn just nu. 
Känns helt sjukt när man tänker på allting så här efteråt, det känns så tomt på något vis och på måndag börjar jag jobba. Saknar typ redan skoltiden, vill inte jobba hatar verkligen att jobba det är så sjukt tråkigt! Det ända roliga är att få lönen sen men den kommer ju inte förens i slutet av juli...jag kommer att jobba 5 veckor, jobbar måndag-fredag 7-3, men rätt skönt att jag är ledig på helger i alla fall. Dock är det sämst att alla mina kompisar och även sebbe jobbar en massa helger :/ 
Har typ ångest över att jag kommer jobba bort hela sommaren typ känns som att när alla är lediga kommer jag jobba och när alla andra jobbar är jag ledig :( men nu har viialla fall summerburst att se fram emot och helgen efter är det midsommar! 
ciao
 
 

snart tar vi studenteeeeeen

har varit väldigt dåligt med bloggande de här dagarna men har ingen bra dator eller någon mobil att blogg ifrån så blir lite svårt, min helg har bestått av studentskiva i torsdags, lagfest i fredags men drack ingeting och gick inte med ut! Sen blev det grillning i öregrund och sedan utgång på hummel på lördagen och söndagen spenderad ejag hemma hos sebbe. Vi var ut på sjön och åkte båt och hade en supermysig dag :D 
Ikväll är det träningspremiär, vår försäsongs träning börjar idag och vi kommer träna 3 pass i veckan varav 2 är styrka eller kondition och det tredje är teknik och spel. Ska bli skönt att börja träna igen det behövs verkligen!
 
Asså helt galet att om två dagar tar jag studenten!!! Det känns helt overkligt, det kommer nog inte känns verkligt förens man står där. Hoppas verkligen på bra väder, det stod att måndag och tisdag skulle det vara varmt men det skulle regna och sen på onsdag skulle det bli fint (hoppas hoppas hoppas!). 
Imorgon är det studentlunch i skolan som börjar runt 12 och håller på hela dagen, tänkte nog ha min klänning jag beställde från nelly om det är fint väder. Känns träkigt med en starksommarfärg när det spöregnar ute haha.
en bild ifrån lagfesten i fredags!
 

RSS 2.0