seg lördag

Har precis ätit en as goood middag! Så nu är jag proppmätt.. måste typ lägga mig på soffan å vila haha ;)
Måste typ göra det ändå för känns som jag börjat bli sjuk, fryser typ hela tiden och känner mig allmänt trött och hängig :\ Men får hoppas på att de bara är något tillfälligt!
Var iaf iväg å tränade imorse eller aa vid halv ett. De gick väl bra men vi var inte direkt många idag heller.. men imorgon kommer nog de flesta vara med!
nej nu ska jag vila.
ciao!




planering

hejhallåhej
Kom precis hem ifrån amanda, bells å linn var också där! har planerat lite nyår, eller middagen iaf ;) vi har inget speciellt planerat alls vi tar det lite som de kommer. Men det är samtidigt skönt, annars överplanerar man och får för stora förväntningar! nyår är ändå sjukt överskattat men kul ändå haha. jag ser det som en vanlig "fest" typ fast med middag innan då!

Juste hade ju första träningen idag sen "juluppehållet" och det gick bra! Det var rikigt jobbig fys.. men ispasset var roligt! vi var bara 10 st på grund av sjukdommar, distriktscup, jobb osv.. men det gick bra ändå :) nu tänkte jag sova ska upp och träna imorgon bitti.
Natti!

igår och idag!

hejheeej!
sitter hemma hos sebbe har precis ätit frukost!
Hann inte uppdatera igår då jag var i uppsala halva dagen osv.. men hittade lite saker blev en skjorta, en topp och ett skärp. Ville prova ett par snygga byxor på bikbok.. men var sån jävla kö.. så får bli en annan dag!
Men iaf sebbe var ensam hemma igår så vi lagade middag själv å så :)
Sen kom ludde hit och vi kollade lite film.
Idag ska vi bara ta det lugnt kanske gå iväg å äta lunch på något av cafeerna här! sen ikväll har jag träning ska bli skönt att få träna igen :)
ciao!

onsdag var det ja

godkväll!
Ligger just nu i sängen tänkte sova snart. Har kollat på en Indiana jones film med mamma och pappa! Den var faktiskt bra, har typ inte sett ngn av filmerna men den här gillade jag. Så kanske ska kika dem andra? vi får väl se.
Uppsala trippen blir av imorgon iaf. Jag kom på att jag har träning på fredag så pallar inte släpa träningsgrejerna då. Får se om de kanske blir till att kolla lite bio med :)

Juste power breaket gick bra! Men man blir så himla nervös när man kliver ut där. Extra pirrigt när spelarna inte flyttar sig vid båsen.. Man vill ju inte direkt vråla ut ba flyyytttaa haha.. då får man väl en smäll ;) Men det gick bra iaf. Almtuna vann med 5-1 så det var ju kul!
Nej nu ska jag sova.
Natti!



Dec. 26, 2012

hejhej!
sitter just nu och gör ingenting!
ska iväg på power break vid tretiden. Igåt var jag som sagt hos min mormor.å morfar och åt. Sen på kvällen kom sebbe, han gick för ett litet tag sen! Vet inte rikigt vad jag ska göra nu, ska nog bara ta det lugnt tills det är dags att åka.
Får se om de blir imorn eller på fredag jag och sebbe åker in till uppsala och kikar lite :)
ciao!





julafton och juldagen

hejheeej!
kom precis hem ifrån mormor.och morfar har varit där och ätit lite rester från igår men även lite kalkon!
Igår en superdag. Vi fikade, kolla kalleankas jul, åt mat, öppna julklappar och fikade lite till :) Gud vad jag älskar julen! Så himla mysig <3
Ska knäppa lite kort på vad jag fick i julklapp sen!
Jag hade iaf en super mysig julafton :D
ciao!









julstämning






GOD JUL

jag ville bara säga God Jul och att jag inte tänker uppdatera något mer idag! min släkt på mammas.sida kommer hit så vi ska fira jul tillsammans som varje år :D hoppas alla får en superbra dag <3
puss!


dan före dan

Nu har jag precis ätit middag! kom hem från uppsala för typ 1,5 timme. Var inne och tränade imorse och efter det gymmade jag andrea å.martina. Sen bar det av till gränby för att fixa sista julklappen till lilla marcus :) Så nu är alla julklappar inslagna och klara!
Rätt så skönt att vi har lite träningsledigt. Har vart så himla mycket och så himla jobbiga träningar nu sista tiden. Men nu är det ledigt i 4a dagar! Så ska bara ta det lugnt och njuta haha.
Nej nu ska vi pynta granen å ha lite uppesittar mys :)

otroligt bra kväll!

hejhej!
igår var riktigt trevligt! drog hem tilk sörling efter träningen där vi fixadeni ordning oss, käka och förade. Sedan gick vi ut på bj, gick ut vid 12,halv 1 någon gång. Hade riktigt kul där inne! träffade jennifer frida jeppe å marcus där inne med :-D bästa kvällen på längeee! sedan vid tre tiden när det stängde så gick jag,pillan, beccis och sörling på efterfest men den sög så vi drog hem till sörling.
Så vakande upp i uppsala imorse å har degat där hela dagen.
Nu är jag äntligen på väg hem har precis tränat! Är sjukt jävla seg i kropp och huvud usch!
ciao





friåkning

hejhej!
har precis hjälpt mamma med att skära lite grönsaker till tacos! Kom hem för en 40 min sen kanske. var iväg till gimo med andrea å åkte lite friåkning, vi var helt ensamma i hallen så de va skönt. Vi körde i typ 1,5 timme sen kom mamma, pappa å marcus och hämtades oss för dem hade vart i östhammar.
nu ska jag äta å sen iväg på träning.
ciao!



Dec. 21, 2012

Godmorgon sebbe drog nyss.för julavslutning som vi faktiskt skönt nog slapp!
Men igår så vart det julbak med andrea, vi bakade cornflakes kakor och choklad cola! eller det va typ ja som baka och andrea som kolla på haha ;) sen efter nio ngn gång kom sebbe hit.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. ikväll ska jag iaf på träning och sen blir det utgång med laget! :) Måste dock hitta ngt jag kan ha på.mig.. har inga klääädeer! blir galen.
jaja det löser sig nog.
ciao







Dec. 20, 2012

ååh seg dag... fikade bara på naturen så det var riktigt skönt! men sen var de dags för bokprov i svenskan.. de var tre sidor långt bara men jag satt i 1,5 timme och hann ändå inte klart.. det var 6 olika böcker som man skulle leta svaren i det var helt jävla omöjligt! usch värsta prov jag någonsin gjort..

som ni såg igår så kom min kära syster hem så ikväll ska jag bara vara hemma så ska vi julbaka och ha julmys :-)
ciao!

<3

Världens bästa syster är hemma wiiiiieeee :-D:-D:-D:-D:-D:-D



tisdag kväll!

Hemma nu! slutade halv 2 men var inte hemma förens tre typ.. skulle ta skolbussen kvart över 2 men den kom inte förens efter halv typ!
har inte hunnit gjort så.mkt se jag kom hem, åt.lite mellis och nu kollar jag på tv. Får se om sebbe kommer hit efter han varit i stockholm vi ska baka knäck isf :D mysiigt! tycker julen är så himla mysig snön, julklappar, julgran allt julbak osv :)
ciao!








jobbig dag

hejhej!
Sitterni skolan och väntar på att svenskan ska börja! har haft specialidrott där vi körde tävling i tre olika grenar och de laget jag var med i vann allt :D Sen har vi hft natur också och där bakade vi choklad kola som vi ska äta nästa leltion haha jobbig dag ;)
ciao!

Dec. 17, 2012

Godmorgon!
Kom precis hem ifrån östhammar, fick reda på.igår att mina lektioner idag var inställda så är ledig! Tänkte plugga lite och kolla julkalendern som jag missadd imorse. Juste haha duktig jag är.. satt på bussen å lyssnade på musik och tänkte på massa annat så missade att plinga där jag skulle av.. lyckat! så fick gå ifrån station i stället haha.. är iof inte jätte mycke längre men kanske tio min eller ngt.

Håller på att bli sjuk tror jag! imorse när jag vakna var näsan heöt igen täppt och kände av halsen med. Vill verkligen inte bli sjuk nuuu.
ciao!
min söta pojkvän gjorde denna till mig :)



fram, tillbaka och vidare

Hejhej!
Nu sitter jag på bussen för 3e gången haha.. dock inte till träning utan ska till hjärtat <3 har inte träfdat honom sen i tisdags eller onsdags.. så saknar honom massvis!

Asså helt sjukt vad mycket jag åkt idag.. först bil till uppsala för träning, sedan efter träningen tog jag stadsbussen till station och sedan bussen hem. Sen vart de bussen in till ännu en träning och efter den åkte jag bil hem! Sen nu sitter jag på bussen igen haha.. Helt slut är jag också för hade så jävla jobbig träning imorse och ispasset nu på kvällen var också jävligt jobbigt.. den här veckan har varit paaaiiiiiinnnn men nu är det vila i 2 HELA dagar helt sjukt ;)
ciao!



Dec. 16, 2012

Hejhej!
tänkte berätta lite om gårddagskvällen! blev att vi drog på inflyttningsfest, vi förade hos mig och sen drog vi dit! Det var väl helt okej, tyckte der var trevligare på förfesten haha ;) Det var jag, jennifer, amanda, bella, linn och frida som kom lite senare! :)
var hemma efted halv ett tiden då jag gick och la mig så har sovit nästan 8 timmar ändå inatt.
Var uppe vid nio imorse för vi hade fyspass på kraftkällan i uppsala med laget. Sjukt jobbigg pass trodde jag skulld dö typ haha.. Men sjukt skönt nu efter!

Nu har jag precis ätit. Ska lägga mig å vila lite och sen ska jag in till uppsala för ett ispass! Man gör inget annat än tränar haha ;) Men det är ju roligt så!
ciao!








lördag

Godmorgon! vakna för typ precis en timme sen så har bara hunnit äta frukost och kollat julkalendern. Den blir bara mer och mer spännande :D
Träffade brudsen igår ändå var hemma vid ett tiden typ.
Har ingen aning om vad jag ska göra idag, typ första träningslediga lördagen på evigheter!
Ska typ bara ta det lugnt och inte gör någonting.
Skriver mer senare.
ciao!



så jävla slut

Nu är jag påväg hem ifrån träningen! Skulle träffa mandi och ligan men blir så himla sent.. så får bli imorgon istället!
Ska hem och julmysa lite med mamma tänkte jag :-)
Är helt slut i benen.. kommer garanterat inte kunna gå imorgon! fy faan körde så jävla mycket ben idag så de inte är sant! usch och fy.
Skönt att det inte är någon träning imorgon iaf. får se om de blir något mer inlägg ikväll.
ciao!

rolig kväll!

hejhej! som jag sa igår aå hade jag en riktigt trevlig kväll! Väldigt god mat var det också :-D var hemma efter halv ett tiden men var ändå för seg och trött för att orka ta mig upp till skolan.. Var inte bakis men det blev ju ändå en halv vinare och typ 5 cider så haha.
Har iaf bestämt mig för att inte följa med ut på klassfesten imorgon. Har träning söndag morgon klockan 11 så känner att de är rätt ovärt för mig att gå ut. Så det får bli en annan gång. Nu tänkte jag kolla lite film och sen ikväll ska jag bege mig mot uppsala för lite träning!
ciao!

julbord på flustret

Nu är jag på väg hem ifrån uppsala! de var som sagt julbord på flustret, det var trevligt :-) lite tråkigt att julbordet typ endast var arrangerat för herr laget och inte för klubben almtuna. De nämnde damlaget en gång under hela talet och få var de ngt helt oviktigt.. men men vi får ju inget annat av klubben så varför förvänta sig något mer!
Får se lite hur jag gör med skolan imorn.. är så jävla trött så de inte är sant nu! och har bara två lektioner, en av dem är specialidrott klockan åtta...
ciao!

torsdag

hejhej! är just nu på.väg till uppsala! beccis och jag ska hem till emelie.och sen ska vi på julbord med almtuna :-) kommer nog bli trevligt!
har inte hunnit blogga någonting idag men kommer att blogga imorgon.
Juste åt vinterns första hemma gjorda lussebulle idag :-D
Det var allt för mig.
ciao!



sen seg kväll avslutas med mys

hejhej! ligger i sängen och kikar lite på datorn med sebbe. Har bara vart hemma en timme kom liksom hem efter halv 11 från träningen.. Så sjukt långa kvällar det blir! hade iaf en rikitgt jobbig träning, först var det ett pass på gymmet där vi körde mest hårda basövningar som knäböj marklyft osv. Sedan körde vi hårt på isen med typ as mycket skridskor! Så kan säga att jag är helt slut.. Ska tjata till mig en massage nu och sen sussa så sött ;) tagga lite till julbordet imorgon också!
natti natti





lunchtime

sitter just nu och äter lunch! blev inget ärende åå banken för mig för det öppnade klockan tio.. men sprutan gick bra iaf :-) gjorde typ ont haha.. nej men hela typ axeln spändes typ när de sprutades in!
justja jag har varit duktig och typ gjort klart min psykologi uppgift, har skrivit 4,5 sidor så kanske.kommer upp i 5 när jag är klar :-) nu ska jag fortsätta med min lunch.
ciao!

nere på vårdcentralen!

hejhej!
sitter just nu nere på vårdcentralen och väntar på att få ta min spruta? ska bli skönt att få ta den, har dragit ut på det så himla länge nu! ska som jag sa igår ner till banken sen.
skriver mera när jag kommer hem.
ciao!





godnatt

Godkväll!
ligger just nu i sängen, tänkte typ sova snart är typ slut fast jag legat hemma hela dagen. Men ska upp tidigt imorgon och ta spruta och sen ska jag ner till banken också! duktig man är ;) nej nu ska jag sova.
natti!




lediga dagar

hejhej!
hade värsta jobbigaste fys och ispass igår.. är liksom fortfarande helt seg och slut i kroppen.. Idag var jag iaf ledig, för att vi hade ingen natur och vår lärare kalle är borta hela veckan och honom har vi i tre ämnen! sen är jag som vanligt alltid ledig på onsdagar så blir två dagar ledigt den här veckan ;) Och på torsdag har jag bara 1 lektion hahaha jobbig vecka.. Sen på torsdag kväll ska jag på julbord med laget :D
Men iaf idag har jag inte gjort ett dugg.. har kolat på gamla Greveholm och sen gjort lite mer än halva min psykologi uppgift! tänkte gör klart den imorgon eller på torsdag. Sen ska jag ta spruta för livmoderhalscancer imorgon bitiit :) ´
ciao!

fredag och lördag

ojojoj vilken händelserik vecka detta har varit... har inte gjort ett dugg typ förutom varit hemma och tråkat och tränat typ! Igår så slutade jag vid 12 tiden så var hemma var hemma runt 1 någon gång, kollade lite film och sen drog jag på träning en fredag kväll till klockan 9! Gillar att vi har så sena träningar speciellt på fredag kvällar ;) Men hade nog inte gjort å mycket vettigt alls om vi inte haft träning så. var hemma runt 10 tiden igår och då la jag mig och kollad epå den sista sagan om ringen filmen " konungens återkomst". kollade ettan i onsdag tvåan i torsdags och trean igår! haha. Det var så länge sedan jag såg dem så tyckte det var dags att se dem igen. Tråkigt bara att dem är så hiiimla långa.. i alla fall när man ligger och kollar på dem själv! Det var lite om gårdagen! Idag har jag inte hunnit med så mycket, ställde alarm på 08.42 för att se julkalendern hihi! Har sett varje avsnitt och alla avsnitt har jag faktiskt kollat på,på ordinarie tid alltså på morgonen klockan kvart över 7 på vardagar och kvart i 9 på helger. Nu tänkte jag kolla på ice age :D och sen ska jag iväg på träning igen! ciao!

torsdag 6-12-12

Går fortfarande inte att lägga upp bilder kan som sagt bara skriva snabbinlägg så värdelööööst... aja, idag är jag iaf också hemma! har bara en lektion och på den skulle vi ha betygssnack så känns lite ovärt att åka, speciellt när vägarna är som dem är också! har ingen aning om vad jag ska göra idag.. kanske träffa sebbe som jag faktiskt inte träffat sen i söndags! och igår var det ju lite svårt att ta sig någonstans! men vi får se hur det blir, ska gå ner och äta lite lunch nu. ciao!

piss onsdag!

Hejhej!
Usch vad jag inteeee är glad... min match blev inställd pga vädret.. det är ju bara lite snöö? Usch vad less jag blir!
Alla bussar är tydligen inställda också så blir till att vara hemma hela kvällen och inte göra ett piss!
Många kanske tycker att det är rätt skönt att bara vara hemma men jag blir typ deprimerad haha.. nej men blir jävligt rastlös och typ sur.
Är ju helt ledig idag från skolan, är det varje onsdag så har redan vart hemma jela dagen :\
har iaf hunnit med att skotta hela tomten typ haha, tog över en timme.. sen har jag varit duktig och plockat i och ur diskmaskinen! :)
Vad jag ska göra nu har jag ingen aning om! Kanske börja på min psykologi uppgift eller bara slå på en film.
Ciao!

RSS 2.0