snart sovdags

hej alla!
nu är jag vid datan igen haha oops. Men jag var iaf barnvakt åt marcus nu på kvällen vi gjorde typ fruktsallad och kollade oliver och gänget hihi. Sen hjälpte jag typ han att bygga lite lego och han ville han en skiva på samtidigt och shit vad jag blev förvånad. Haha det var en skiva som min klass gjorde i fyran med typ låtar som sommar tider hej hej och typ i en rosa helikopter haha! skit kul att lyssna på ju vi var ju as små men han verkar tycka den är rätt rolig att lyssna på :P Men tog hand om marcus i två timmar typ sen blev det lite chill och sen datan. Men nu ska jag nog iaf snart lägga mig är så jävla trött vet att det är fett tidigt men shit the same haha juste ska bli lite duktigare och varje kväll innan jag lägger mig ska jag göra ett visst antal sittups och armhövningar och rump övningar ofc! Hahah sjukt duktig jag känner mig alltså får se om det ger något då men vill inte ha massa muskler men snyggare mage och rumpa skadar ju inte;)

pussar! <3

haha bjuder på den!

Jag och andrea när vi var små!
jag är den äldsta på bilden haha! :P

plugg och barnvakt

hej hej!
har precis käkat lite och sånt så ska snart börja plugga lite spanska om jag orkar sen ska jag typ skriva ett svenska arbete som går rätt fort. Sen blir det barnvakt till marcus för mamma och pappa ska på utveklingssamtal med andrea. Får se vad jag och marcus hittar på kanske sätter på någon film haha blir säkert typ bilar eller ngt haha! Men nu ska jag försöka göra lite svenska innan mamma och pappa åker.

puss puss!<33

hemma nu ifrån en lång dag!

hello everybody!
Nu är jag hemma igen och så klart sätter jag mig vid datan (A) Men har iaf varit på match hela dagen hade samling kvart i åtta i morse så gick upp halv sju. Ush fett tidigt på en söndag vill man ju sova ut men det gick inte. Men vi hade match i Eskilstuna mötte linden tog typ två tre timmar att åka dit as lång tråkigt. Men matchen slutade iaf 3-2 till oss och kan inte precis säga att det var en bra match av oss ush ush! Men vi vann iaf så det var ju bra! Sov typ hela hemvägen as sköönt men inte speciellt bekvämt men vad gör man inte för lite sömn haha. Men nu ska jag försöka läsa ut en bok som måste! vara ut läst typ imorgon :/ 

Pussar! <3 

lite kort om gårdagen och idag

hej hej!
har precis käkat och sånt var på marknad och sålde saker med klassen hatar sånt så himla boring! Aja igår var vi iaf med lite folk och sånt det var väl rätt chill och så skön kväll kan man säga. Eller hur amanda? haha skoja. Men kvällen igår var skoj med folk finns inte så mkt mer att säga. Men får se vad som händer ikväll blir nog troligen chill har match imorogn. Samling åtta haha kommer dör palla det ska spela i eskilstuna tusen mil bort känns det som. Men kul med match iaf och ska testa nya klubban då också så:P Men nu ska jga fixa mig lite.

puss puss!<33

händer ikväll?

hej hej!
kom precis hem har vart i Uppsala med pappa och Marcus var in och köpte ny hockey klubba eftersom jag hade av båda mina på mindre än en vecka. haha duktig jag är alltså men skönt med en ny nu iaf mnd gillade den gammla sjukt mkt. Men den här verkar också grymt bra så vi får vell se på söndag om det blir något mål (A) Men nu ska jag snart äta och sen snacka med de andra får se vad som händer ikväll hoppas på ngt kul. Men nu ska jag sätta mig framför tv:n med marcus.

puss puss!<33

trött på äcklet!

hej hej!
asså nu är jag så jävla trött på skolan asså pallar inte! men skönt med lov snart iaf. Men idag blir det iaf en hel kväll med plugg plugg har två prov imorgon så får se hur dem går. Men har inte haft någon bra uppdateringen men ni får vara berädda på att ibland kommer jag skita idet för pallar inte vara besatt av bloggen. Har den mest för skojs skull så ibland kanske det inte kommer inlägg. Men nu måste jag nog plugga lite om jag ska kunna proven imorgon. Men måste bara säga att det finns en person som jag är så jävla trött på nu!! Asså ska fan snacka med honom nästa gång jag ser honom och då blir det fan inte kul för honom asså. Är så jävla trött på honom och det han håller på med asså har försökt att bara ignorera honom totalt men nu går det inte mer asså. Haha skiter i konsekvenserna han ska fan inte hålla på som han gör nämner inget namn eller något kanske gör det senare vi får se. Men tror nog julia vet vem jag menar och andrea vet nog också. Men nu blir det plugg.

puss!<33

sov dags!

Sov dags för mig nu!
natti! <33

Min söta lillebror så stolt (A) ;)<3

så sööt han är! <3

hej hej!
blev inget plugg på matten pallade inte! men gjorde någon tråkig hemkunskaps grej fast har typ massor kvar gjorde bara lite. Men orkar inte haha fy fan vad laat man är alltså. Men måste börja satsa lite nu om jag ska komma in på något gymnasie jag vill gå på. Men ist för plugg så läste jag saga för min lillebror och väntade på att han skulle somna. Så himla sööt han är haha han låg typ och skrattade och sånt när jag läste bamse för han. Sen när han skulle sova han ba Godnatt emelie jag ba godnatt sen var det tyst en stund då sa han ba emelie jag tycker du är jätte söt. Så himla gullig han är alltså!! <3 Men efter han somnat så typ chillade jag lite bara och sen blev det datan igen. Men nu ska jag slita mig och kanske kolla om det är ngt bra på tv.

puss på er!<33

hemma från en sköön helg!

hej hej nu är trollet (flurran) hemma igen!
nu har jag precis käkat lite och sånt. Men spelade ju match idag mot ormsta som slutade 1-1 och så klart ska man skjuta ribban och skit när man behöver ett mål. Haha sämst man är alltså men får fan lära mig sätta pucken under ribban! Men var ändå en sjukt bra match skit bra spelat av alla och speciellt våran målis som var GRYM! Men helgen har iaf vart sjukt sköön ska jag säga. Rent chill hela helgen Uppsala i fredags och chill med girlsen sen kiosken och hem till Julia i Gimo på lördagen. Det var as naaajs vi kollade på någon film och hade värsta flum hela kvällen låg typ och garva till allting. Fy fan vad bäst det var alltså haha älskar att skratta skulle fan inte leva utan det:P Men nu ska jag försöka plugga matte har prov på tisdag!

pusss!<3

jag och julia! :D <3



hos julia!! :D<3

hej hej!
nu sitter jag och julia vid varsin dator och "lanar" hihi. Men har vart en grymt sköön dag vi stod typ i kiosken hela dagen när b-jun spelade. Sen typ slutade vi stå klockan fyra och då kollade vi klart på matchen som slutade 3-3. Sen drog vi hem till juliaoch barachillade sen åt vi tacos och körde lite nöt kastning. Haha sjukt skön humor vi har alltså. Trollet och nöten hihi :P Men nu ska jag lana lite vid face book (A)

hejs!<33

hemma nu!

hej hej!
kom precis hem har vart hemma hos amanda med resten av tjejerna. Det blev ingen fest idag så vi tog en grymt sköön tjej kväll. Fast vi absolut inte gjorde ngt alls så hade vi as kul! Det är det som är så himla bra med oss vi har alltid sjukt roligt tsm fast vi inte gör ngt alls. Men iaf vi hade en sköön chill kväll med snack och annat. Men kom iaf hem från Uppsala vid halv åtta eller åtta typ köpte då inte så mkt:/ köpte en mascara, en eye liner, en väska och en bh. Men hittade typ ingeting men det är ju bättre än inget iaf och så klart glömde jag läppglanset blir ju galen haha nästa gång måste jag köpa det. Men nu ska jag typ sova snart tror jag för ska typ stå kiosken med julia och kanske andrea också! :D men sjukt sämst hon fick inte komma hem idag hon kanske får komma hem på söndag eller måndag. Så sjukt dåligt saknar ju henne massor!!!! (L) Men nu ska jag lägga mig.

Godnatt sötnosar!<33

drar nu!

hej hej!
nu kommer ett jätte kort inlägg för ska dra om typ 5 min. Men idag blir det då tråk skola skönt med fredag iaf. sen efter skolan drar vi til Uppsala och handlar kläder sen blir det party i östhammar. Men måste dra nu hinner nog inte blogga ngt mer idag vi får de.

puss puss!<33

samtal sen träning!

hej hej!
kom typ precis hem från skolan och dagen har gått sjukt segt hatar såna dagar. Men imorgon är det äntligen fredag då blir det in till Uppsala och handla lite kläder sen blir det party! Får se om jag hittar ngt snyggt men hoppas på det. Köpte ju inte det där läppglanset sist så får göra det nu ist! Men nu ska jag typ plugga lite spanska sen blir det utvecklingssamtal och sen träning! Kommer inlägg ikväll.

puss!<33

fotograferingen

hej hej!
nu är jag hemma från fotograferingen som jag blev SÄMST på! haha såg ut som ett troll ihåret ush ush haha men de enskilda blev ju bäst. Julia jag och mickhis var alla tre tillsammans på det enskilda sjukt bra blev det haha. Det ska jag iaf lätt köpa. Juste andrea kom hem idag från sjukhuset!!! :D blev sjukt glad att få träffa henne hon var med på fototgraferingen också. Det var skönt att få träffa henne hemma igen men hon ska tillbaka till sjukhuset snart :/ Det känns ju så himla tomt utan henne har saknat henne sjukt mkt! Men på fredag kommer hon iaf hem det ska bli skönt att ha henne hemma igen!! :D Men nu ska jag gå och snacka lite med henne och så innan hon åker igen :/

puss puss! <33

minnen!

Asså hittade de här bilderna väcker så jävla mkt minnen! <3
As gammla bilder men väcker så jävla sköna minnen!


skoltrött!

Asså någon mer än mig som är sjukt skoltrött!? alltså orkar verkligen ingenting vill bara komma bort här ifrån ush men får väl stå ut med det ett tag till. Inte så långt kvar till jullovet so tur är längtar iaf hur mkt som hellst vill ha lov nu! Men nu ska jag sluta gnälla på skolan, men idag blir det iaf fotografering med hockeyn som jag sa igår funderar över vilken min jag ska göra hihi. Vi får se vad det blir för någon lovar att jag säkert kommer göra värsta seriösa minen ush! Men nu ska jag typ göra mig i ordning lite och sen blir det vell bara chill. Juste måste bara säga det finns verkligen folk som är hur patetiska som hellst fattar inte hur man orkar hålla på!!

puss puss!<3

trött!

hej!
har suttit med en tre sidors so uppgift som jag började med nu ikväll snacka om att man är helt slut i huvudet. Ska nog lägga mig snart iaf tror jag men var iväg och tränade en sväng. Det gick då hur sämst som hellst ska jag säga men hoppas att det går bättre på torsdag. Men imorgon blir det fotografering med hockeyn hatar foton ush! blir aldrig bra på dem gillar det verkligen inte. Aja får vell göra någon ful min så har jag något att skylla på varför den blev ful haha nerå. Men nu ska jag skcika in so:n och sen blir det chill eller sängen.

puss puss! <33

palla plugg!

hej!
pallade inte plugga ngt idag så det blev datan nu nästan hela kvällen. Inte bra haha men nu ska jag iaf sätta mig och kolla på twilight som går på tv och sen klockan tio blir det paradice hotel! Det är as bra ju och efter det blir det nog sängen skulle jag tro.

puss! <33

.

Känns som det behövs läggas in lite bilder
på bloggen lite oftare! har ingen bild
idag så det blir en ego bild man bjuder på! (A)
puss! <33


bra på att uppdatera!

hej hej!
nu har jag vart as bra på att uppdatera tycker jag eller inte! haha men hinner inte med har haft mycket i helgen. Men hittade iaf lite intressanta gymnasier på mässan hittade typ thoren och jensen men vi får se hur det blir. Men på lördagen drog vi iaf till östhammar på kvällen och sen kom vi hem typ sju på morgonen snacka om att man var trött. Skulle upp dagen efter klockan nio yes två timmar sömn haha och amanda skulle så klart ligga och snacka när bella och jag ville sova. Haha men nio gick jag upp iaf och drog till falun på match med flick laget som hade lånat in några dam spelare. Det gick typ sämst för mig haha ! spelade två matcher den ena förlorade vi och andra vann vi. Men det var iaf min helg som inte var så speciell. Men nu ska jag plugga lite.

puss puss! <3

gymnasiemässa

Hej hej!
nu är jag precis klar har gjort mig iordning och sånt. Jag bella, linn och amanda ska in till Uppsala musikenhus och kolla lite på en gymnasiemässa som är där. Får se om jag hittar något gymnasie som verkar bra man vet ju aldrig. Men ska göra iordning  mig klart nu har lite saker kvar att göra. Vi får se om vi hinner gå en stund på stan efter eller innan mässan vill köpa ett sånt där läppglans som bella har. Det gör typ så att läpparna blir större när man använder det:P Men nu ska jag dra.

puss! <3

snart sovdags!

Nu har jag typ precis kommit hem eller för typ en halv timme sen. Var först hemma hos amanda med kompisar men alla skulle promt ut i kylan så så blev det. Det var därför alla drog hem så tidigt men aja de är en dag imorgon med. Men imorgon typ vid ett tiden blir det in till Uppsala igen ska gå på gymnasie mässa. Får se om jag hittar några gymnasier som verkar bra hoppas det. Men troligtvis ska jag och julia gå huddinge men det beror lite på boende och sånt men vi får se. Men ska typ sova nu är as trött.

puss puss!<33

sket i uppsala!

Hej hej!
hemma tidigt åkte in till uppsala och var och hälsade på andrea och så. Det var skönt att träffa henne har inte träffat henne på jätte länge! Men hon mådde bättre nu så det var ju bra hon kommer troligtvis hem till söndag:). Men sket i att gå på stan efter hade ändå bara 200 kr det är ju ingenting så spar dem till barnbidraget ist. Men ska kolla lite bloggar och sånt nu.

puss puss! <3

i skolan snart uppsala!

Hej hej!
Nu sitter jag iskolan slutar snart typ om en kvart. Då ska jag in till stan med tjejerna med först ska jag också hälsa på andrea på sjukhuset. Så först blir det sjukhuset och sen ska jag komma ner till bella linn linnea och jennifer på stan. Får se om jag hittar något har bara 200 kr för har inte fått barnbidraget än den här månaden. Men nu måste jag dra kommer inlägg ikväll.

puss! <3

hemma nu och taggar till match!

Nu har jag precis kollat lite bloggar och bara chillat så ska snart plugga lite engelska har prov imorgon. Sen blir det til mormor och morfar och äta och direkt därifrån till gimo och då blir det match!! Längtar som fan!!! Ska möta almtuna ska bli as kuul är as taggad iaf så hoppas resten av laget också är det då. Kom dit och kolla den börjar kvart i åtta! :) Men får se om det kommer inlägg ikväll eller inte vi får se. Men imorgon ska jag iaf till Uppsala med tjejerna och handla lite kläder sen ska jag hälsa på Andrea på sjukhuset! <33 Var ett tag sen jag såg henne :/<3 Men nu måste jag plugga till prov.

pusss <33

As trött!!!

Hej alla!
nu ska jag typ bara sminka av mig och byta om till sovkläder sen går jag nog och lägger mig är så jävla trött! Det kommer inlägg imorgon också och juste kom och kolla på match imorgon i gimo vi möter almtuna!!! Men nu ska jag dra.

godnatt sov söt! <33

sjukt irriterad!!!

Hej alla!
kom precis hem från mormor och morfar och fick höra att operationen på andrea hade gått bra! :) men är så jävla irriterad så det inte är sant asså våra jävla cp läkare här i Alunda hade ju inte ens märkt att hennes blindtarm hade ju spruckit! Asså hur dåliga får man vara det är ju as farligt ju så detvar en jävla tur att hon hann in i tid då!! Asså hon gick flera dagar i onödan och hade as ont asså shit kan dom ingenting här eller!! Åååååå är så jävla irriterad!  aja tur att det gick bra och sånt med operationen iaf hon kommer hem om några dagar för hon var tvungen att ligga kvar några dagar. Men nu måste jag jobba lite.

pussss! <33

krya sis! <3

hej hej!
kom nyss hem från skolan till ett tomt hus! Pappa jobbar, marcus är hos mormor och morfar och andrea är inne på sjukhuset i uppsala med mamma :( Hon ska operera bort blindtarmen för hon blev ju sjuk på gotland och hade typ vart det hela veckan. Och hon åkte in till uppsala inatt då var det blindtarmen så hon ska operera idag och sen ligga kvar där under natten :( Hoppas allt blir bra sis! <3 Men nu ska jag göra lite NO sen blir det upp till mormor och morfar och äta middag :P


krya lillsyrran! <3
pussss! <3

bakade kladdkaka med marcus!

hej!
Nu har jag precis bakat kladdkaka med Marcus! Men det blev iaf ingen träning för mig idag men mår iaf bättre nu så imorgon blir det skolan:/ Kommer säkert missat tusen nya uppgifter ush vad tråk! Aja sånt är livet ska nog sminka av mig och typ sätta mig framför tv:n snart tror jag. Men det är en sak jag ser fram emot imorgon och det är att jag får träffa tjejerna har inte träffat dem sen i fredags! :/ Men ska slita mig ifrån datan nu!


Marcus när vi bakade! <33
puss puss! <3

tråkig dag!!

Nu har jag precis gjort mig i ordning klart har gått runt i sovkläder hela dagen ganska chill haha. Men ska typ äta snart sen blir det träning men ska inte vara med på den för har ont i halsen så der blir typ att åka runt och sjuta lite och sånt i overall. När jag kommer hem ska jag nog typ gå och lägga mig nerå men det blir väl datan och sen får vi se.

puss<3


sööt! <3

hej hej!
måste bara få lägga in den här bilden hur sööt som hellst!
Det är andrea för några eller nått år sen på en hockey match.
Det är alltså hon som sitter ner på rumpan. Så söööt!<3 
(bild tagen från julia!<3)


hemma idag med! :/

hej alla!
Blir hemma idag igen vaknade imorse och hade as ont i magen så stannade hemma för andrea har ju typ mag och tarm virus så vi tänkte att de kanske kunde vara det. Men känner inget nu så det var nog inte det men ändå bra att jag var hemma har skit ont i halsen. Ush hatar att vara förkyld får se om det bli någon träning ikväll annars kollar jag nog bara på den. Vill ju vara frisk till på torsdag då vi möter almtuna hemma! kom och kolla är sjukt taggad hoppas jag blir bättre till torsdag! Men nu ska jag nog plugga lite saker som jag har kvar eller typ en sak har jag kvar. Att läsa ut den där boken som jag låg och läste igår kväll men råkade ju somna hihi.

pusss pusss! <3 

glömde berätta! :O

Hej hej!
har precis duschat var iväg på träning! Men något jag glömde berätta om Gotland var att på dit vägen träffa vi två killar Johan och Adam. As skyssta vi satt typ och snacka med dem hela resan as najs :P Men sen på hemvägen var vi inte med dem alls :O Det ångrar jag fett mkt nu!!! Asså de var ju as sööta speciellt adam skit snygg! Så ångrar det fett mkt när vi kom ut från båten med bussen då fick jag värsta ångesten haha. Men får skylla mig själv :O Aja måset typ hinna läsa ut en bok som måste vara klar trååk!

pussss! <33

haha!!

Juste glömde säga det roligaste haha!
på den översta videon så i slutet när det bryts är
det för att andrea puttar mig i gången så jag
rammlar haha. As kul man hör typ dunsen i videon:P

videoinlägg från gotland! :)


Bjuder som fan på den här viodeon!! :P

Här bjuder jag också på! As pinsamt för satt ju där i trappan sen kom
några precis så var tvungna att stänga av haha kolla min min i slutet ;)

bilder från Gotland!


Andrea och julia på stenbocken ;)<3

emma på stenbocken :P<3

Några i laget:) visst har man bra kamera på mobilen (not)
men bättre än inget :P<3

linnea<3

snygg bussen! :P
kanske kommer mer bilder sen vi får se
puss! <3

hemma från skön helg!

Hej hej!'
Nu är jag hemma igen och kan blogga lite snabbt iaf pallar inget långt. Men åkte ju till Gotland as kul träffade lite kul folk också :P Men det var iaf en sjukt rolig helg och ännu bättre med vinst 5-1! Men måste typ plugga lite nu sämst ush orkar inte är helt jävla slut från helgen tror iaf inte det blir någon skola i morgon. Men nu ska jag jobba lite sen blir det sängen för mig är så tröööt!! Men det kommer kanske videoinlägg vi får se men bilder kommer iaf troligen i morgon eller på tisdag!

pussss! <33

tagga till tusen nu!!! :D

hej!
Nu har jag precis skrivit ut lite fakta och sånt som jag ska sitta och skriva i bussen och på båten till Gotland sämst att jag måste jobba men sånt är livet! Men nu ska jag göra mig i ordning och packa lite sen ska jag bara tagga till en grymt bra helg! Samlingen är i Gimo klockan tre längtar sjukt till det ska jag säga! Men kommer ju sakna girlsen i Alunda :( <3 Men får hoppas att jag klarar mig endå det är ju tur att man har mobilen iaf men det är ju så sjukt dålig mottagning på båten så hoppas på att det är bra på Gotland. Men det kommer inte komma några mer inlägg idag för åker ju om två timmar. Så ni får ha det så bra! <3


hockey= livet! <3
pusss! <33


hemma igen!

Hej hej!
Nu har jag typ precis kommit hem från en kväll hos amanda med tjejerna. En sjuukt skön chill kväll with a lot of girl talk. As skönt att bara sitta vi tjejer och snacka igenom allt som hänt eller händer alltså vi kan ha as kuul även fast vi baar sitter och snackar. Men ska nog läsa lite snart för måste tyvärr läsa ut en bok fast den är rätt spännande så man fastnar ändå i den. Den heter typ mannen utan öde och vi måste typ läsa en bok som är skriven av en författare som fått nobel priset och då valde jag den här. Men nu ska jag nog stänga av datan tror jag men här kommer en bild jag fick från kvällen.


enda bilden jag fick ikväll :) bellas söta pose! :D <3
pusssss pussss! <33

rihanna cry! :D<3

Oj vad dum jag är kan ju lägga in låten så ni kan lyssna på den puss puss! <33

Ni får den med lyrics! :)<3

Fredag sköööönt!

Hej hej alla glada! :P
Nu sitter jag och jobbar lite No typ betong och sånt skit boring! Fick iaf sluta tidigare idag slutade halv två skulle slutat kvart i tre så det var ju skönt iaf. Men måste jobba på lite nu för alla arbeten som ska vara klara idag blev flyttade till söndag. Och jag åker till Gotland på lördag ska spela match där på söndag så åker lördag sover där och sen spelar vi på söndag och åker hem på söndag också. Det kommer bli grymt kuul! Så i helgen blir ingen uppdatering kanske blir en på lördag morgon eller något. Men nu ska jag jobba sen drar jag på träning och sen efter träningen ska jag vara med tjejerna kommer ju inte träffa dem på hela helgen :( <3 Men dem är i stan nu så de skulle ringa när de kom hem där ifrån. Men sitter och lyssnar på en as bra låt nu som jag hittade på amandas blogg! :D skit bra rihanna sjunger den och den heter cry :)

ciao cíao :D <33

jobb jobb jobb ush så jävla trött på det!

Hej hej!
assåååå fitt skolan tar ju upp all min jävla fucking fritid har jobbat hemma hela kvällen idag har gjort nästan hela no arbetet. Är så jävla trött tre svenska uppgifter ska vara klara på fredag en i NO en i eng! och en i matte är så jävla trött på det!!!!! Asså ååå dampar fett mkt nu hur fan ska man palla egentligen ush! Aja nu ska jag iaf försöka göra klart no:n tror inte jag kommer hinna men men får göra så gott jag kan. Haha oj oj roligt inlägg att läsa (not) :P ska skriva om lite annat förutom allt jobb. ska iaf ta spruta för svin influensan troligen imorgon är inte säkert men kanske. Vågar man ta den egentligen fatta om jag blir as sjuk men det är ju bättre än om jag blir sjuk av svininfluensan det vill jag INTE!! Men måste fortsätta jobba nu :(

cioa cioa! <33

haha sämst man är alltså

Haha fan vad sämst jag är alltså skrev ju värsta inlägget igår bra jobba på fritiden nej tack! Hahah hur länge varade det en dag haha sitter och jobbar just nu asså hur dålig får man va haha. Men ibland känns det bara fel att jobba och ibland känns det bara som ett måste och idag är en måste dag :P Men ska skriva lite reflektioner på svenskan nu och sen äta och sne blir det gården för ska fixa lite saker.

pusssss!<33

jobba på fritiden? nej tack!

Nu ska jag egentligen inte sitta vid datan måste egentligen göra ngt lite viktigare oops! :P haha det viktiga är att typ jobba för har tusen arbeten till på fredag. Men vem fan pallar jobba det gör INTE jag på fritiden asså vill fan leva livet inte sitta hemma och jobba fy fan vad sämst. Ush förstår inte hur man orkar jag gör verkligen inte det så kommer inte jobba något idag har jag bestämmt mig för och så ska de vara! Drar iaf iväg på träning halv 7 så längtar dit! Har inte tränat sen typ torsdag förra veckan fast spelade match på fredagen men vill träna nu. Låter som värsta tränings narkomanen men de är jag iaf inte! Men som det känns nu i skolan så kommer jag nog ligga på IG varningar hihi oops igen :P Aja vi får vell se sen när omdömmena kommer för dom kommer ju snart så. Men nu ska jag kolla lite bloggar och sånt kanske packar till träningen också så man har det gjort.

Pusss! <33

lite bilder från matchen mot södertälje!

Hej här kommer lite bilder som jag tog från julias facebook nyss typ :P<3
det är bilder från när vi åkte buss till södertälje och bilder från när vi var på isen :)


här posar man förfullt :P bjuder som fan på bilden!
(andrea = fjortis! kolla benet haha toffsar!!) :P<3

Jag och andreas fjortis ben :P<3 bjuder på den bilden med :)

Uppvärmningen :P jag är nummer 9 fråga mig inte vad jag gör ;)

Fortfarande under uppvärmningen! jag närmast kamerna :P
Det var alla bilder pusss! <3


hemm igen efter lång dag i hallen!

Hejsan!
Nu är jag hemma igen efter en riktigt lång dag i hallen! Har vart där i 5 timmar idag har kollat på innebandy SM som spelades där och alunda gick vidare weei! :D Så det har då min dag bestått av och igår var jag ute med tjejerna och sånt. Men nu ska jag försöka jobba lite eftersom i morgon börjar skolan igen :O Ush mår dåligt av bara tanken på skolan åå så himla jobbigt det är hatar skolan! Men som tur är e det inte så jätt långt kvar till jullovet tur det! Men nu ska jag jobba sen ska jag nog gå och lägga mig rätt tidigt tror jag.

pusss pusss! <33

RSS 2.0