gameday

Idag är det lördag och det innebär match! Så jäkla taggad. Vi möter Haninge hemma 17.30 i A-hallen så kom dit.
Känns som att det kommer bli en riktigt rolig match.
Gick upp vid halv 9 imorse bara för att hinna äta både frukost, lunch och tidig middag innan jag åker till samlingen.
Ska hem till mormor och morfar och äta middag då resten av familjen har åkt upp till ö-vik.
Men fram tills dem kommer och hämtar mig så ska jag bara vila i soffan och fortsätta tagga.
ciao





fredag

ligger i soffan och vilar är det jag gör just nu, ganska så intressant va?
Nej men tånkt skriva lite om gårdagskvällen som jag spenderade med min underbara pojkvän. Var typ wn vecka sedan vi sågs så massor med mys blev det. Vi kollade faktiskt på skräckisen "spit on your grave 2" även fast både jag och sebbe hatar skräckfilmer.. Usch den va inte rolig alltså fy vad hemsk den var! Man ville typ gråta.
Så efter den filmen blev det en kräleks komedi för att komma på lite bättre tankar!
Jag åkte hem med kvart i 12 bussen imorse och sen dess har jag inte gjort ett dugg faktiskt. Har legat framför datorn och letat julklappar och klänningar. Inte helt lätt alltså!
Nej nu måste jag packa klart och sen ska jag bege mig mot uppsala för att träna.
ciao

bild från nyår för 2 år sedan!




Nov. 28, 2013

Min dag har så här långt inte varit så speciell. Var ner till vårdcentralen imorse och lämnade lite blod. Var hemma runt 11 igen och då satte jag mig och skrev klart mitt personliga brev och mitt cv. Ska skicka in det till min handledare för att få feedback på det. Sen har jag inte gjort så mycket mer, har kollat runt på datorn efter lite julklappar men det är så himla svårt! Speciellt när man inte vet vad alla önskar sig.. Men tänkte ta en julklapps dag på stan snart så kanske jag får lite idéer medan jag går runt och letar. Måste även fixa något att ha på mig till julfesten...
ciao


stjärnorna i skyn

Shit vad jag älskar när det är stjärnklart! Har suttit hela bilresan och bara kollat upp på himmelen. Otroligt vackert!
Har precis varit och tränat, hela 6 pers var vi på dagen fyspass haha..
Men vi var 6 tappra tjejer som körde på. Vi körde först 2 km väldigt lätt jogg och sedan hockey intervaller i 20 min. Hockey intervaller är verkligen skit jobbigt men det är mycket roligare än andra intervaller. Dock blev det mycket mindre vila idag då vi bara var två grupper men det gick bra ändå.
Vi fick en vilodag imorgon så det ska bli skönt att vila upp sig ordentligt och låta främst benen men även restem av kroppen att återhämta sig ordentligt.
Tänkte försöka passa på att gå ner och lämna blod imorgon och sen skicka mitt cv och personliga brev till min handledare på ab.
ciao


Nov. 26, 2013

Idag har jag faktiskt inte bara suttit hemma hela dagen! Åkte först till arbetsförmedlingen på ett möte som började halv 11. Därefter åkte mamma och jag direkt in till gränby och handlade mat. Blev även lite julpynt från panduro som fick följa med hem.
Nu på kvällen var det dags för träning, men oj så segt det var. Vi hade ett riktigt tungt fyspass vilket drabbade isträningen väldigt mycket. Det hjälpte inte heller att vi bara var 10 stycken..Men vi körde på så gott det gick även fast benen och huvudet sade ifrån. Jag var typ fortfarande helt seg och mör i kroppen från matchen kändes det som.
Men nu är ett av årets sämsta ispass gjort och förhoppningsvis blir det inte fler.
ciao

blir en bild som ger mycket glada minnen, och för att jag saknar linnea!








bullbak

25 november och bara 29 dagar kvar till julafton och 6 dagar kvar till avent. Ååh vad jag längtar till allt som innebär jul. Julpynt, julbak, jul låtar och så klart min favorit jul film love actually.
Helt sjukt vad jag älskar julen!
Har precis bakat lusse bullar med mamma och marcus och känner verkligen att julkänslan kryper sig på.
Vill ha snö nu också för utan snö blir det inte samma sak.
Ska julbaka och julpynta massor i år hade jag tänkt. Går ju endå bara hemma just nu så varför inte liksom?
Nej nu ska jag äta bulle.
ciao





0-15

en väldigt nöjd och glad tjej, så kan man beskriva mig just nu. Spelade match emot tumba borta idag och det slutade i en vinst med 0-15. Var riktgt kul match idag och alla fortsatte kämpa på även fast vi ledde med 0-6 redan efter första.
Blev 4 ass för min del vilket jag är nöjd med! Dock fick jag bara 2 ass på statistiken :(
Men en tok rolig match, så himla kul när det blir så mycket mål! Vi som annars brukar ha svårt för att få in mål, men idag var det inga problem.

catching fire

Har inte så mycket att göra här på bussen så tänkte att jag kan ju redan nu skriva om kvällen. Mötte upp några tjejerna från laget på stan och därefter gick vi till thai village och åt. Blev buffé för alla och det blev ju en del mat. Hungriga hockey tjejer på en buffé ojojoj ;) nejdå så farligt var det inte. Bion började inte förens halv 10 så vi satt där ett bra tag innan vi gick till hemmakväll för att köpa lite godis.
Sen var det bio dax. Vi kollade som sagt på hunger games catching fire. Den var ritigt riktigt bra! oj så nöjd jag är med filmen. Dock är jag lika less på slutet i den här filmen som jag var på ettan! Så taskigt att sluta på det där sättet. Men oj vad jag vill att trean del 1 och 2 ska komma ut nuu! Men helt klart en sevärd film som jag verkligen rekommenderar.
ciao




Nov. 22, 2013

Gårdagen bestod av ett gympass och att träffa sebbe på kvällen. Sebbe som har praktik behövde inte åka förens vid 12 imorse så fick en lång mysmorgon! Efter att han åkte så har jag intr gjort speciellt mycket. Försökte kolla onsdagens avsnitt av paradise hotel men nu har internet blivit sådär segt igen så det går inte att streama..
Så jag pluggade i mobilen i högtalarna och satte på lite musik medan jag städade i köket. Helt sjukt vad mycket roligare det blir att städa när man lyssnar på musik och typ dansar samtidigt!
Tur att ingen ser när man håller på måste jag ändå säga haha..

Ikväll ska jag in till uppsala och möta upp ett gäng tjejer ifrån laget, vi ska första gå och äta och därefter gå på bio. Vi ska kolla på the hunger games cathing fire! Har verkligen sett fram emot att den ska komma ut så hoppas verkligen att den är bra :) Men att dömma efter hur trailern var så är jag säker på att den är mycket sevärd!
ciao

hahahah.. är bara tvungen att lägga upp en bild på hur jag har sett ut när jag sprungit runt och dansat! matchande gråa strumpor och allt!



Nov. 21, 2013

Gårdagen!
Mötte upp emelie vid ishallen efter 3 tiden någon gång och därifrån gicl vi direkt hem till dahl där det blev sminkning och små fix.
Vid kvart över 4 någon gång begav vi oss tillbaka till ishallen för att byta om och fixa håret. Runt halv 6 var vi vid fyrishov där galan var. Det var en jätte trevlig kväll med bra uppträdanden och bra pris utdelningar. Hade dock varit så mycket roligare om hela laget hade fått vara där :( Var lite små tråkigt att bara vara 2 stycken och man kände ju inte en kotte som satt vid almtuna bordet!

Vi var iaf som sagt fanbärare, fast vi hade dock inga fanor utan bara matchtröjorna haha.. men det gick bra ändå! Vi fick gå upp på scenen och stå där under en låt och sen gå ner igen typ. Därefter var det middag och underhållning.
Det var Pernilla Wahlgren, dogge doggelito och tony irving som uppträdde. Tycker det va kul att det var människor man känner igen som uppträdde och maten var super god!



tony irving tog upp 6 killar och 6 tjejer så scen som skulle lära sig dansa haha..


Nov. 20, 2013

hallihallå
Snart ska jag bege mig mot bussen för att åka in till uppsala. Ska möta upp Emelie vid ishallen så ska vi fixa oss där inför idrottsgalan. Börjar bli lite små nervös faktiskt! Hoppas verkligen att vi hamnar nära varandra vid middagen för jag känner inte en kotte där haha..
Har i alla fall äntligen lyckats bestämt mig vad jag ska ha på mig ikväll, med en hel del hjälp från några tjejer i laget!
Tänkte försöka ta lite bilder ikväll om jag kommer ihåg det haha!
ciao

en halvfixad uttråkad emelie



tokdålig

tokdålig! så kan man beskriva min dag och ävem hur jag varit de senaste 3 dagarna. Har varit typ små irriterad hela dagen, sen har typ allting gått emot mig idag. Har verkligen haft otur med allt. En skit dag har det varit! Plus att både ispasset igår och idag och även söndags matchen har gått helt värdelöst. Har varit helt värdelös alla pass. Men nu har vi inte ispass förens på lördag så hoppas att lite vila får det att bli bättre.
Idag hade vi iaf värsta gris träningen! Först var det intervaller och styrka på fysen och sen på isen var det ett rent grispass. Men det är typ skönt att köra såna här gris träningar ibland. Man får verkligen köra ur sig allting. Så nu ör det vila imorgon och sen på torsdag är set fys igen.

Imorgon ska jag och emelie på en idrottsgala på fyrishov där vi ska vara fanbärare. Det är typ en eller två spelare från varje elit idrottsklubb som ska vara fanbärare. Så vi i damlaget fick representera Almtuna vilket var jätte kul!
Sen blir det middag efterråt. Skulle va typ 600 pers där snackade sörling om så lite nervöst är det allt. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig heller..
jätte rörigt inlägg jag vet men behövde skriva av mig lite.
ciao



seg

Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå för att få åka iväg och träna! Känner dock typ inte för att träna, har kännt mig halv dålig hela dagen och sov skit dåligt inatt men det är bara till att pallra sig iväg.
Matchen igår slutade med en förlust 2-3. Så jäkla tråkigt då vi var mycket bättre och alla verkligen kämpadenoch slet för varandra! men det är bara att komma igen. För mig gick det dock total sämst. Var så jäkla dålig att det nästan var pinsamt.. usch! Så jag vill bara glömma matchen så fort som möjligt och blicka fram emot nästa match.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Var skit trött när jag vakna i och med att jag sovit så dåligt så dagen har bestått av att vila. Har kollat på monsters university och monsters inc haha. Bara älskar barnfilmer!
ciao


gameday

Idag är det söndag och det innebär maaaatch! Så jäklans taggad, men det är så sjukt lång tid kvar innan det är dags att åka :(
Men ska äta, dricka och vila ordentligt och verkligen förbereda mig på bästa sätt.

Igår kväll vart det myskväll hemma hos amanda där även linn och sofia var. Blev massa prat och lite planerande inför sommaren. Super trevlig och mysig kväll. Det blir så sällan man ses nu när alla jobbar och jag alltid tränar på kvällarna. Så man får verkligen ta tillfället i akt när man väl ses.
ciiao



Nov. 16, 2013

Gårdagskvällen bestod av att kolla på fotbollen med sebbe i östhammar. blev upphämtad av sebbe och ludde som hade kollat innebandy och sen åkte jag å sebbe hem till honom och kollade fotboll. Tycker det var en rätt bra match, känns som sverige alltid är helt sämst typ men igår var dem faktiskt bra!
Mer match referenser än så blir det inte!

Idag har jag övningskört in till uppsala och även inne i uppsala! Var lite små läskigt men det gick bra. Hann även med att lämna in ett cv om jobb ansökan och därefter åka mot ishallen för träning.
Imorgon är det äntligeeen dags för match igen! Var 2 veckor sen sist så match suget är uppe i 110 % nu.
Det är hemma match mot SDE, match syart 18.30 i A-hallen så be there!


yoga

Då var mitt första yoga pass avklarat. Det var faktiskt ganska kul dock kände jag mig typ stelast av alla haha.. Det var dahl och jag som stod som ostkrokar när vi skulle nudda tårna medan mathilda klarade det utan problem! Så jag känner att man kanske borde lägga ner liter mer tid till stretching. Men utöver stelheten så var det kul. Det är nog bra att köra något pass då och då så ska försöka göra det.

Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen åka med mamma ner och handla. Ikväll ska jag kolla fotbollen med sebbe.
ciao


it's a beautiful kind of pain

På bussen, som jag typ alltid är när jag bloggar haha.. Men det är typ då jag är rastlös och måste ha något att göra. Har varit på träning peecis, hade bara fys idag och jag väntade mig verkligen det värsta.. Men det var inte så farligt ändå, det blev 3 km löpning och 5 övningar på gymmet. Var verkligen inte taggad på ett helt pass med löpning, så jag hade tur idag!
Imorgon skulle vi köra spinning/core och sen yoga efterråt men vi fick inte köra spinning core för patrik så blir bara yoga. Det ska bli skit kul att prova på, har aldrig kört yoga förr. Känns dock som att det kommer vara sjukt svårt! Men det visar sig väl.
ciao

träna träna träna

usch usch usch vad jag är hungrig och trött. Är så hungrig så det känns som att jag kommer spy när som helst! ingen kul känsla, men åker ifrån uppsala nu så bara 40 min kvar tills jag är hemma och får äta.
Imorse klev jag upp klockan 9 och åt frukost och sedan tog jag bussen till uppsala. Det blev några övningar på gymmet med dahl där också mathilda var! Sedan kom johanna och då blev det ett pass spinning/core. Fy satan vad jobbigt det var, svettades som en gris. Men det var ett riktigt bra pass så det blir det helt klart fler gånger.
Mindre kul är att jag har sån jäkla träningsvärk i rumpan och låren sen igår och spinningen tar ju som bara den i låren och på coren körde vi även rumpa.. aaaj! Men förhoppningsvis så har jag tränat bort lite av träningsvärken nu, de visar sig väl imorgon bitti!
ciao



Nov. 12, 2013

helt slut!
det är den perfekta beskrivningen på mig just nu. Först ett benpass på gymmet och sen ett avslutningsvis tungt ispass.
Men jag klagar inte för att såna träningar behövs verkligen.
Förutom att träna så har jag inte gjort så mycket idag, har kollat massor med avsnitt av awkward. Har bara sista avsnittet i 3e och sista säsongen kvar!

Imorgon blir ska jag in till uppsala igen för då blir det ett spinning/core pass med johanna och dahl. Som sagt så gör jag inte så mycke om dagarna så varför inte träna?!
ciao




då var det måndag igen

Idag startade jag dagen med att kliva upp redan innan nio! Trodde jag skulle va mycket tröttare i och med att vi inte sov så mycket i lördags men icke sa nicke.
Tog tio i 11 bussen in mot uppsala för att gymma så blev ett gympass med johanna som också var på gymmet!
Skönt att åka in i hyffsad tid och träna, jag gör ju liksom inte så mycket om dagarna då jag har ju tiden.
När jag kommer hem blir det en brak lunch för jag är verkligen vrål hungrig! Resten ev dagen är så här långt oplanerad så får se vad jag hittar på.
ciao

middagen igår: skivad söt potatis och vanlig potatis i ugn, stekt fläskfile, bea, rödvinssås och sallad.
muums




myskväll


har precis hjälpt mamma och pappa att fixa maten och väntar nu på att det sista ska bli klart! blir en mysmiddag för att fira pappa på farsdag :) Vi har som tradition att på din födelsedag eller far/mors dag så får huvudpersonen välja middag :)

Jag har inte skrivit på några dagar nu då jag inte har haft tid och har heller inte haft något att skriva om! Men igår var jag iaf iväg och tränade och efter träningen åkte jag till dahl där det blev middag och myskväll med några av tjejerna i laget. Usch vad mycket godis, glass och andra onyttigheter jag åt! mår typ fortfarande illa haha..
Men det var en super mysig kväll! Jag och två till tjejer sov sedan kvar och gick tillsammans till träningen idag. Blev dock inte så mycket sömn haha.. resten av tjejerna drog hem runt 2 halv 3 tiden och vi somnade nog inte förens efter 5! Tiden går fort när man har roligt kan man ju helt klart säga!
ciao




Nov. 06, 2013

hejhej
ligger just nu i sängen och kollar på awkward. Har kollat på de några gånger på mtv och det verkade bra så började kolla från säsong 1 idag!
Nu på kvällen var det som sagt träning, ispasset var riktigt jobbigt. Iaf sista halvan av det, så jag är glad att vi inte hade löpning på fysen idag ;)
Asså jag har seriöst inget kul att skriva om längre.. jag gör ju inte direkt något speciellt om dagarna så blir lite dåligt med ämnen att skriva om :(

jag gillar hur jag sitter.. Jag sitter på en bakåtvänd stol mitt i köket och äter haha..



fick sällskap av en kattunge i väntan på bussen idag


Eva & Adam

Kvällen igår blev en typiskt ensam myskväll! Tända ljus, lite kvällsfika och film. Hittade inte tyvärr ibte filmen hobbit i någon bra kvalité så kollade på eva och adam istället! Ååh vad man älskade de när man var liten och det är liksom fortfarande bra. Nostalgi på hög nivå alltså.
Ikväll ska jag åka in och träna, skit tråkigt att vi bara har ett 50 mins ispass idag :( Tycker vi har dåligt med isträningar som det är redan, menmen.
ciao



Nov. 05, 2013

hejhej
Idag har jag inte gjort så mycket alls. Åkte till sebbe efter träningen igår kväll så tpg samma buss som honom imorse! eller aa imorse kanske man inte kan säga klockan var typ 11 men ;) Var hemma runt 12 och sen dess har jag bara ugglat framför playstationet.. Kvällen blir också lugn, tänkte kolla på filmen hobbit för har inte sett den än!
ciao

bitter

hejhej
orkade bara inte blogga igår var så jävla less efter matchen så gick och la mig direkt när jag kom hem! Vi förlorade med 4-2 mot äckel södertälje, varav sista målet var i tom bur.. Vi förlorara helt och hållet på flrsta perioden då vi börjar bra men sen spelar som skit och drar på oss massa utvisningar! Sen i andra och tredje perioden är det helt klart vi som har hela matchen. Så förbaskat surt! Är totalt missnöjd med min insats i matchen, kom aldrig riktigt in i matchen ordentligt det gick inte alls bra :(
Det som är ännu värre är att de är inte bara att glömma och fokusera inför en ny match i helgen, utan vi har inte ens en match i helgen! vi har inte match förens om två veckor.. Så hela den här veckan kommer man älta den där jävla bajs matchen! usch

Tycker fysträningen var rent av skön idag, det var ett riktigt riktigt jobbigt pass och det förtjänade jag efter gårdagen!
ciao




bra kväll

hejhej
ligger just nu i sängen och ska sova, blev en sen kväll då vi precis missade halv 11 bussen och fick vänta en timme på nästa buss.. Plus att vi var tvugna att gå från station när vi kommit hem vilket tar typ 15 min!
Men har iaf haft en super bra kväll med min skruttis. Filmen var riktigt bra, skrattade en hel del kan jag säga! Den överraskade också med några kändisar så det va kul :)
Nej nu måste jag sova för imorgon är det match!
ciao



middag och bio med min skrutt

hejhej
sitter med andrea inne på sf i väntan på att bion ska börjavi ska kolla på this is the end, de är någon action komedi som verkade bra så hoppas på de! har precis varit och ätit china buffe och är nu super duper mätt!
Åkte in för att träna idag på eftermiddagen och vi bestämde oss för att köra på en mysig kväll i uppsala då min lilla skrutt åker hem imorgon :(
ciao



god mat och bra sällskap

har precis lagt mig i sängen och är mer än redo för att sova! har haft en super bra kväll med tjejerna. Dock tråkigt att inte linn kunde följa med då hon var tvungen att jobba :(
Men det blev iaf middag och efterrätt på zatziki, maten var supergod och det var ett mysigt ställe så är helnöjd. Satt i två timmar och åt god mat och snackade massa, väldigt mysigt var det :) Vi var iaf hemma i alunda igen vid 11 tiden och då blev det filmmys hemma hos amanda. Känner att såna här kvällar bör man ha lite oftare det blir så sällan av.
ciao


fredag

hello
har precis kommit ur duschen och sitter nu och kollar på tv pucken med andrea :) Vi var ut och körde ett konditions pass på förmiddagen vid 11 tiden. Skönt att ha det gjort istället för att sitta ovh spara på det till eftermiddagen! Nu resten av dagen ska jag ta de lugnt och sen ikväll ska jag in med tjejerna till uppsala och äta middag :)
ciao



RSS 2.0