baila mas var det jaadå!

ja hörrni idag smäller det! vaknade typ vid 10 tiden så har duschat och käkat frukost så mycket mer har ja inte hunnit med har dunkat musik hela morgonen. Känns som det är kommer bli en riktigt bra dag alltså ;) Kommer inte uppdatera någonting alls idag sånt har vi inte tid med så kommer kanske något inlägg innan jag drar till amanda typ om en timme drar ajg dit så får se om jag slänger in något kor tinlägg. Men om inte å säger jag Gott nytt år på er! hoppas ni får en kanondag! nej nu ska jag föna håret och fixa lite saker sen drar ja.

puss!

Hörde jag skål haha!

Shiiit vad det här kommer sluta i koas så övertaggad så att dte inte finns och dte är ju liksom bara dagen innan nyår ju fatta imorgon då! :O har i alla fall funderat över lite nyårslöften men kommer typ inte på några alls får fundera lite till annars skiter jag i det varför ha ett nyårslöfte håller det ändå aldrig ;) så skiter nog i det. Men just nu ligger jag iaf i sängen med musik som bara strömmar ut haha satte in usb:t i tvn så nu är det musik på högsta volym underbart! kommer fan aldrig kunna somna idag känns det som är alldeles för taggad för det. haha det ända jag snackar om nu ju haha i varje inlägg typ ba så jävla taggad kul att läsa eller :P nej men har faktiskt inte så mycket mer att säga för nyår är typ det ända man planerar och tänker på nu ju. jaja nu ska jag fortsätta me det jag gör alltså ingenting blir inga mer inlägg ikväll så.

Godnatt puss!

Dunkdunkdunk var det!

åååh vilken underbar daaag ;) haha kom just hem ifårn amanda vi var ner och handlade resten av grejerna till middagen på nyår och sne gick alla hem till amanda. Vi har mest planerat inför nyår och bara taggat igång inför imorgon. Fridi och jag invigde även ett helt nytt friskis och svettis träningspass med gummiban och jennifer åh amanda är väl lite mörbultade om man säger så. Inte lätt när mobiler och pennor studsar runt i rummet då är det bäst att se upp! men har iaf varit en supe rkul skön dag och kan säga att vi satt och taggade så mycket i slutet att vi blev lite sugna på att köra ikväll också men lugnade oss lite där ;) nu sitter jag och kör musik på högsta volym är nämligen ensam hemma för att resten av familjen är i uppsala och handlar haha :) Får se om jag träffar tjejerna lite senare ikväll igen. hade iaf tänkt att ajg skulle försöka uppdatera min mobil får se hur det går annars får frida fixa det ^^ fixar hooon!

Puss!

Godmorgon

hej på er!
Det är helt sjukt jag har inte sovit till längre än halv 11, 11 på hela lovet dte är omöjligt det går verkligen inte! alltså inet ens en minut över 11 liksom cad är det för fel på mig haha ;O även fast jag typ lägger mig vid 3 tiden det spelar ändå ingen roll :S Har iaf precis fått på mig lite kläde roch sminket skiter jag i idag orkar inte sminka mig haha har fan gått osminkad sen i tisdags tror jag as skönt! :) Sitter iaf just nu och dunkar musik och små städar lite ahah har inget annat att göra. Tror jag ska ner med tjejerna till ica sen och handla det sista till middagen och sen imorgon smäller det så jävla taggad! :D Hoppas den här dagen går fort! Juste en åpositiv sak är att min träningsverk är nästan helt borta nu as bra ju! vill inte direkt gå och stappla runt på nyår hahaha! juste igår kväll låg jag och kikade på ballar av stål och alice i underlandet bara älskar katten Chessur tror jag den heter så jävla sööt typ as stora blåa ögon :D jaja nu ska jag kika vad tjejerna har för sig :)

besar!
så jävla söt!





Solo se vive una vez

Nej nu får dte fan vara slut nördat vid datorn känns som att man alltid sitter vad datan ju! vad var dte för idiot som kom på facebook haha! :P folk tror väl att datorn är dte ändå man gör om dagarna det är illa fan. jaja nu ska jag slå på tv:n och kika om det finns något bra där annars lägger jag mig nog och sover. har ändå inget bättre för mig så varför inte liksom ;) känns som att det är as mycket jag måste fixa inför nyår men de är precis dte de inte är haha allting är typ klart så fattar inte varför jag har dne känslan. Men et är väl dte här med att hinna fixa sig och massa sånt men har bestämt vad jag ska ah på mig nu så känns lite bättre iaf :) nu är det tv dags.

buenas noches guapas!
bild från förra nyår

Te quiero amor mio bailamos

hej på er!
Har precis solat och ska snart hoppa in i duschen. Var ju iväg en sväng och tränade lite hockey var väl si så där roligt för vi var inte så många plus att jag och emma ahde världens träningsverk båda två haha! jaja ändå skönt att få köra bort lite av träningsverken iaf. Efter träningen så fixade bells och jag lite saker eftersom bells tränat fotboll o gimo så nu är det fixat iaf kan inte säga vad det var men skönt att ha det klart iaf ;) Annars så har jag inte gjort något mer idag än tränat och solat var barnvakt en liten stund emn dte var typ bara en halvtimme så inte direkt så länge. men nu ska jag hoppa in i duschen skriver troligen senare.

puss!

Törnrosa är nu vaken

ååh så skönt har precis legat och sivt var helt slut ingen aning varför heller ;O ska iaf snart packa och sen vid 7 åker jag på träning den börjar ju 8 men ska växla lite pengar till solningen och så först. Juste måste ju fan äta middag också haha dte hade jag helt glömt bort hr typ inte varit hungrig på hela dagen? börjar jag bli suik kanske ;O nej fan heller haha! jaja måste packa och äta nu, ooh vilket långt och intressant inlägg dte här bleb ;)

puss!

Lill lördag jarå!

fy fan vad sköönt nu vet jag äntligen vad jag ska ha på mig på nyår! :D innan jag var till stan visste jag vad jag skulle ha på mig helt bestämt se hittade jag ju dom där två topparna och då fick jag helt plötsligt tre olika outfitar att ha på mig ;O men nu har jag äntligen bestämt mig så hoppas på att det blir bra :D är så jävla taggad nu fatta bara två dagar kvar åååh yes! sen ska jag sola ikväll också så man blir brun och fin till fredag sen är allting typ klart inför nyår för lite fler saker som kommer fixas ikväll underbart! nej nu ska jag höra med tjejrna vad dom gör för något tänke rinte sitta och häcka hemma iaf ;)

Puss!
me today ren spegel haha men skit samma! mys tröjn på i alla fall ;)

Världens sämsta inlägg

Godmorgon! har alldeles precis vaknat och ligger och funderar på vad jag ska hitta på iaf och vad jag ska ha på mig idag. hatar när man ska välja kläder på mornarna man kan ju fan aldrig bestämma sig :O men det är fan värre när det är skola än när det är lov, när de är lov så bryr man sig inte så mycket. juste vad ska jag göra idag då ska först höra med tjejerna om dom har tid att träffas sen senare ikväll har jag träning. Men den börja rinte fören halv 8 så det är ju ett bra tag dit. Asså fy fan vilket tråkigt jävla inlägg haha... jaja ska ändå ner och äta frukost nu kanske skriver efter jag fått i mig lite mat och faktiskt kan tänka lite innan jag skriver.

puss ♥

Sweet dreams

shiiiit jag dööör vilken träningsverk har redan gnällt över den idag men den blir ju fan inte bättre synd om mig! :( haha så fort någon typ råkar slå på låren så gör det as ont och plus rumpan som inte gör det så mycket snyggare när man ska försöka gå! trapporna är allvarligt talat omöjliga får gå med så raka ben som möjligt för att det ska gör lite mindre ont iaf. Så smart som jag var så strechade jag inte framsida lår efter träningen ganska dumt gjort! men man kan ju inte tänka på allt jämt heller ;) juste super gulliga linn fixade min blogg nu också som sett ut som fan innan, blev riktigt nöjd nu tack linn :D http://linnwallins.blogg.se/ där har ni linns blogg också. men nu ska jag nog sussa lite annars kommer jag vara död imorgon öäven fast jag inte är trött nu. Sweet dreams.

Godnatt puss! ♥

finns det något bättre

super skön kväll! har varit hemma hos amanda där det vra jag, bella, linn och amanda då och sen lite senare drog jennifer och linnea och frida kom över. Det är så jävla skönt när vi träffas alla och bara kan snacka ut och ha super kul. kan verkligen säga att man får garva ut ordentligt när vi träffas :) kom iaf hem för en liten stund sen bara och då satte jag mig och åt kladdkaka som mami bakat idag mums hahaha. så nu ska jag göra absolute ingenting alls tills jag blir trött, har skit svårt för att somna på kvällarna när det är lov alltid något som håller mig uppe haha! jaja kanske skriver ett inlägg till innan jag lägger mig vi får se.

puss!

ankan var det här visst!

hej igen!
har precis ätit lite mat och ska snart kolla om tjejerna är klara än :) amanda och jennifer var över till mig ett tag idag sen stack jennifer och solade och när hon var klar gick vi ner mot ica och fiskade upp linnea på vägen. Sen träffade vi på bells och fridi där nere. Vi skulle handla mat och sånt till nyår så nu ör dte mesta fixat, skönt att ha dte gjort nu iaf har bara lite kvar att handla :) det är väl det jag hunnit med och göra idag. Asså shit vilken träningsverk jag har i låren och rumpan! kan fan typ inte gå... as drygt skulle gå ner för trappan imorse trodde fan jag skulle dö haha så nu går jag typ som en anka. kul att amanda frågad på vägen till ica be "är dte halt emelie?" haha fast hade ju träningsverk så gick ju som en mupp haha xd det komme rju typ vara ännu värre imorgon ruuligt! jaja nu ska jag kika med tjejerna om de är klara.

puss!
haha midsommar för två år sedan!

ge mig sommar!

tisdag

hej på er!
följde linns exempel och har precis gjort en nyårslista hur skön som helst blir as taggad när jag lyssnar på den faan vad jag längtar till nyår nu! känns bara som att det kommer bli bättre och bättre för varje dag som går! :D haha ganska illa att man är så övertaggad som man är kommer fan inte sluta bra det här ;) nej men nu ska jag fixa mig och sen blir det träffa tjejerna idag härligt! shit vad jag var övertrött och typ speedad igår kväll kunde fan inte sova och sen vaknade jag imorse av att jag var as töppt i näsan och typ hostade -.- jaja skit samma mpste göra mig iordning nu.

puss!
söt nöten!'


seg kväll sovdags

har bara legat i sängen och degat vid datorn hela kvällen så jävla tråkigt! har varit as rastlös. Blev inget film tittande heller för pallar inte gå ner haha (latmask) (A) plus att jag kommer typ få mardrömmar och inte få en ändaste blund inatt. hatar tortyr filmer hemska det typ ilar i hela kroppen när jag bara ser någon som får fingrarna avklippta det är liksom as äckligt tyker jag. Så de här saw filmerna passar inte riktgit mig usch! nej men nu börjar jag faktiskt bli as trött så ska nog försöka sova och imorgon eller ja i natt ska jag verkligen sova ut underbat! och jävlar om det är någon som väcker mig haha!

Godnatt puss!

träningsverk imorgon jaadå!

så underbart skönt! har nu solat och duschat och tränat ett hårt skridskopass hockey md fys efter känner att hälsan är på topp nu super skönt! så nu ligger jag i min nybäddade säng och bara myser så jävla skönt! ännu skönare är att man faktiskt fick lite färg nu också så får se om jag ska sola en gång till innan nyåpr eller om det här får duga vi får se hur dte ser ut imorgon. vill gärna vara ganska mycket brun oj lät lite konstigt men jaja vill iaf vara dte på nyår när man liksom har en topp som visar mycket hud upptil. men nog om det nu ska jag bara chilla ska slå poå tv:n och kolla om det är något bra på den också sen senare inatt blir det troligen saw 5 med julis och andrea fy fan kommer dö hatar dom filmern får se om jag ens kommer klara en minut av den! men skriver mera senare,

puss!
här får ni en bild jag verklige bjuder på osminkad och håret nyduschat och ofixat!
jätte konstigt ljus blev så med blixten

träning så sköönt!

gick väldigt bra att vara barnvakt ska snart sticka iväg på träning så skönt! hoppas det blir en hård jävla träning skulle kännas super bra efter all julmat och juldgodis och skit.. ska fan fråga min tränare om han säger att det inte blir det ska jag fan tvinga honom att ha en hård träning ändå! plus att jag inte har tränat sen i onsdags förra veckan sjukt lång tid ;O jaja nu måste jag packa för åker kvart i sen blir det väl antagligen fys efter och sne ska ajg sticka och sola så blir nog ett sen inlägg.

puss!

barnvakt jajamensan

haha uppdateringen blev inte så mycket bättre igår kväll heller, var iväg till bellas lägenhet där alla tjejer var vi satt och kollade på paranormal activity asså dom filmerna är ju fan hemska ju ;O liv rädd de är känslan när man ser en sån film! jaja dom är ändå bra på något konstigt sätt. Vi kikade också ett litet tag på robin hood alltså den oteckande sedan blev det snack om rhodos ååååh vad jag längtar! men också snack om nyår som troligen börjar läösa sig igen nu skönt! :) jaja igår kväll kom jag hem från bells rätt tidigt och gick typ och la mig direkt när jag kom hem var så jävla trött plus att jag skulle upp halv 7 och vara barnvakt -.- så är just nu barnvakt ska vara dte till halv 3 när mamma kommer hem. Känner att jag är en rät bra barnvakt som somnar i typ en och en halv timme så vaknar jag ba shit var är marcus då sitter han och leker på sitt rum. så frågade jag varför han inte väckte mig då sa han " nej jag tyckte att du kunde få sova lite" haha gullig lillebror man har :) jaja nu ska jag fortsätta var barnvatk!

puss!
andrea och marcus! ♥

fullt upp!

förlåt för en jätte dålig uppdatering! jag jennifer och frida stack på fest i östhammar igår kväll så jag hann inte uppdatera någonting igår kväll men kan berätta lite kort om festen nu iaf. Riktigt roligt faktiskt det var jätte trevligt folk och så ja vet inte riktigt vad jag ska säga :P men vi tog bussen hem kvart i ett kiaf så var väl hemma i alunda runt kvart över ett och då var det bara att traska hem ifrån bussen i typ snöstorm ;O aja gick iaf och la mig sirekt när jag kom hem var sjukt trött! sen imorse stacka jag in till uppsala med linn och linnea hittade lite saker som jag blev nöjd med! handlade inte så mycket heller så det är jag stolt över handlade 6 saker och tre av dom var underkläder men endå lyckades jag spendera 800 kr fattar inte fast köpte ju iofs ett par skor så kanske därför. aja nu ska jag snart sticka iväg och träffa tjejerna skriver senare. slänger in några bilder på dagens köp skorna kommer det bild på senare ;) juste måste bara säga vilken mupp jag är skrev att det var annandagen igår men det är ju fan idag bra virrig! jaja -.-

puss!
jätte dålig bildkvalite men det får duga som sagt bild på skorna senare.


btw den turkosa kommer vara as snygg när man är lite brun också ;)


rubriker det värsta jag vet!

snabbt inlägg har inte gjirt något speciellt alls idag snart kommer tjejerna över hit trevligt trevligt :) ska väl snacka lite nyår son krånglar så jävla mycket iår kan inte någon bara hyra en lokal dit alla får komam så är allting löst sen :) men så enkelt är det inte skulle fan hyra en lokal själv om jag var 18 men det är man ju då inte ;O sen är det de där med skjutsar hem också för bussarna går ju så jävla dåliga tide och man vill ju helst slippa åka en taxi. jaja det här måsta iaf lösas på något sätt tänke rinte sitta hemma på nyår iaf, haha shit det där lät som att jag tycker det är hemskt att var med familjen men ja ni fattar. jaja nu blev det massa babbel i det här inlägget ändå :O skriver mera senare.

puss!


annandagjul

godmorgon!
annandagjul idag då ingen speciell da för mig alls vi gör aldrig något speciellt den dagen så. men har iaf precis ätit frukost och ska snart fixa mig. ska höra med tjejerna vad dom har för sig idag också. såg på en as bra film igår men kommer fan inte ihåg vad den hette ;O den gick på tv:n och även där var det en riktig snygging med det är ju fan dom filmerna som är bäst. det är ju inge kul att titta på en film med en ful kille i :P jaja måste börja göra mig iordning nu och inte häcka framför datorn. juste filmen hette the duchess

puss!


mysig julafton

hejsan!
hoppas alla har en toppen jul! jag kom precis hem ifrån en super skön dag hos mormor och morfar, känns som att jag inte kommer kunna äta någonting å flera dagara är så jävla mätt ;O fick precis det jag önskade mig i julklapp också pengar känns som att de är det jag mest behöver just nu iaf :) ska snart lägga mig och kika på toy story 3 som marcus fick i julklapp ^^ får se om den är nå bra juste på tal om marcus ha la nog skönaste kommentaren idag. Andrea sa typ något till honom ha ba "tyst på dig äckel stink fis" höll på att dö av grav vad fan fick han det ordet ifrån liksom helt stört haha :D ooh juste idag när vi kikade kalleankas jul så var nästan alla med och kollade det blev inte bara jag och marcus ändå ;) tomtensverkstad är nog skönast av alla haha när en nisse ska måla schaket så jävla klockrent! nej nu ska jag nog börja kika filmen hörs senare ha en fortsat bra julafton :D

puss!

julafton

hinner inte skriva så mycket för ska snart till farmor och sen direkt iväg till mormof och morfar så skriver ikväll :) slänger iaf in en bild på hur jag se rut idag.

kavaj, skinnleggins, linne


merry christmas

nej nu har jag precis kikat på en film som hette holiday riktigt bra faktiskt eller ja bra var den iaf :) tänke gå ner och vara lite sociala med resten av familjen snart också. måste bara säga att killen i filmen var grymt snygg döör det gör ju alltid filmen extra bra ;) jaja tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och komme rinte skriva något mera ikväll så säger GODJUL alla! nu för det är ju ändå bara en kvart kvar säger samtidigt godnatt.

Godnatt och godjul på er! :)

pokerdrottningen kan det vara jag?!

hallå!
spelade nyss lite poker med syster min eller ja jag försökte i alla fall men hon fattade ju fan ingetning så hon satsade typ allt på ett par i ess smart tjej! så jag vann efter typ tre omgångar, försökte oss sedan på vänd tia den brukar ju alla kunna liksom och de funkade väl lite bättre iaf ;) men hon är ju typ beroende av dator och mobil så hon satt bara och smsade hela tiden och sen kallade datorn så då orkade hon inte spela mer. social syster man har haha ;) jaja så hamnade även jag vid datorn bara för det och inget glögg drickande vart det heller :( pricken över i:et på det är att jag typ nyser hela tiden vilket innebär att jag snart kommer bli förkyld inte bra! jaja ska sluta gnälla nu för dte är ju liksom julafton imorgon vilket innebär packet :D plus att det snart är nyår som det känns lite som att det kommer spåra för är så jävla övertaggad redan nu så fatta då liksom! haha :) nej nu ska jag göra någonting vettigt av kvällen eller försöka iaf ;)

I'll be right here waiting for you baby maybe ;)
Puss!

julstämningen är här

nu har jag precis pyntat julgranen med min lillebror och nu känner man mer och mer att dte är julafton imorgon, tycker allting är så himla mysigt när det gäller julen. Extra bra är att det är snö på julen också det ger många plus, det är helt värdelöst om det inte är någon snö då känns det bara soim vilken dag som helst. Så dte är ett måste på julen, något mer som är ett måste är kalle ankas jul som är varje år det får man ju inte missa har kollat varenda år ^^ det är ju typ som en tradition det måste man ju bara göra. Men det är alltid typ bara jag och marcus som sitte roch kollar på dte alla andra är så trötta på det haha :P hade snart tänkt att göra lite glögg bara älskar det, de är ju hur gott som helst, plus att så fort jag tänker på glögg så kommer bara ica reklamen upp så jävla rolig haha! :D jaja slänge rin lite bilder från julpyntet och min kameraälskande lillebror ;)

puss!





marcus boll som han ville ha med på bild haha! ;)


julafton imorgon? :O

haha det är fan inte bra att ha lov! ;O har inte gjort någonting alls idag heller hur fan ska de här lovet sluta alltså. har iaf precis käkat middag och snart ska jag klä granen med min kära lillebror :) helt sjukt känns verkligen inte som att det är julafton imorgon liksom och har ingen aning om vad jag ska ha på mig heller -.- komer väl springa runt halva dagen imorgon och leta efter något att ha på mig...  som tur är så gör vi inte något jätte speciellt vi åker över till mormor och morfar där mina kusiner på mammas sida brukar vara och sen brukar vi hälsa på min farmor också :) så behöver ju inte ha något jätte speciellt men vill ju inte direkt gå runt i jeans och en tröja liksom så blir väl en kjol med något fint linnes till eller något vi får se :) jaja nu ska jag och marcus ta fram julgranspyntet.

puss!


dan före dopparedan

godmorgon!
framsteg idag sov en hela timme längre oooh nej men har iaf precis ätit frukost och nu har jag slagit på playa igen så jävla bra film! så sjukt jävla rolig :) har precis varit barnvakt till min lillebror och hans kompis eller barnvakt och barnvakt dom satt och spelade dator medan jag satt framör tv:n haha ;) shit nu har jag suttit hur länge som helst med det här inlägget fastnar vid filmen hela tiden smart att bara pausa den liksom (Y) jaja nu ska jag iaf fortsätta titta på playa och sen får vi se vad jag gör resten av dagen ska kolla vad tjejerna har för sig när jag orkat göra mig iordning haha :)

puss!
bild tagen från linns blogg på mig och sofia!


mysig kväll med laget

hejdär!
har precis borstat tänderna och satt upp håret i en fläta så får hoppas på att det är vågigt imorgon :) var ju iväg och hade lite julmys med hockeylaget och sen efter det så tränade vi kom typ hem runt 19 tiden blir as sent när man har träningar klockan 8 men det är samtidigt as skönt! jag fick iaf en gulkdstjärna i julklapp som man kunde öppna och innuti så var det läpglans haha ;) sen träningen var jätte rolig körde fotbolls match det är fan hur kul som helst att köra på isen ju :D jaja som sagt så kom jag ju hem rätt sent så det blev inget träffa tjejerna ikväll så får ta det imorgon ist vill iaf träffa alla innan julafton :) men nu ska jag slå på skiva två av playa och bara krypa ner i mitt varma gosiga täcke ^^ skriver kanske senare annars blir det här kvällen sista inlägg.

puss!


bloggförbättring på gång

har as tråkigt så jag skriver ett inlägg til känns lite som att jag typ invarderar med inlägg under dagen idag blir ju så när man inte har någonting att göra. Har iaf fixat paket nu eller det var andrea och mamsen som fixade det men jag var faktiskt barnvakt medans så jag var också duktig och gjorde någonting. nu ska jag snart packa och sen åker vi vid kvart över 6 kanske, fast har så himla långtråkigt så kanske tvingar pappa så att vi åker klockan 6 ist :) jaa vad finns det att skriva om inte speciellt mycket dagen har varit helt sämst så finns ju inte direkt så mycket att säga om den. Linn ska iaf hjälpa mig att fixa min blogg hur snällt som helst det behövs verkligen så tusen tack till linn! :D ♥ ska baar fixa några bra bilder som hon skulle kunna använda också guud vad jobbigt jaja vad gör man inte för läsarna haha! nej nu ska jag packa.

puss!

mys svampmössa

vilken otroligt seg dag har inte gjort något vettigt alls usch! men någon dag på lovet måste dte ju vara så också men det får verkligen inte bli för ofta blir helt rastlös och då blir jag typ hur pigg och galen som helst på kvällen då måste jag göra någonting så det är tura att vi har träning ikväll annars skulle jag fan bli galen :O aja nu sitte rjag iaf i sängen och pumpar musik och har min mys mössa på mig hihi. hade dne på mig till linnea igår hur mysig som helst ser typ ut som en svamp i den men det struntar väl jag i vem har man att skämmas för liksom :) men snart ska jag iag ner och handla en liten sak för 30 kr får se vad det blir tror jag kilar in på ullis elle rnågot och köper den haha orkar inte något annat :P men får se om ajg skrive rinnan eller efter träningen det märker ni.

puss!
jag och min svampmössa bjuder som fan på bilderna ;)


städa städa varje fredag och så varje jul

komme rnog bli rtt mycket inlägg nu på lovet man har ju typ ingeting att göra om dagarna ju :S och bara för att jag inte kan sova ut så måste jag ligga och vänta på att rsten av tjejerna vaknar och dom sover nog förmodligen till typ 12-1 eller något -.- så vad ska ma göra medans liksom? jo juste kan ju städa mitt rum som ser ut som fan igen känns som att det inte var länge sedan alls jag städade det ju ;O sen måste jag hinna köpa en julklapp för 30 kr till ikväll också. vi ska fika med hockeylaget och sedan ska alla ha köpt en julklapp för 30 kr som man byter med varandra typ haha xd men det blir nog super mysigt och sen efter det så blir det träning. sen har vi typ uppehåll i 4 dagar och sne börjar vi träna igen haha ;) jävla långt uppehåll vi har alltså helt sjukt man kommer ju typ hinna tappa allting ju ;O hahaha! jaja nu kanske jag ska ta tag i och städa mitt rum.

puss!

godmorgon!

fan att jag inte ens kan sova ut när jag har lov liksom! vaknade för typ en kvart sen eller något bara av att dte var svinkallt på rummet kollade termometern 15 grader ;O komme rju fan frysa ihjäl! fast kom på att det var jag själv som hade vridit ner värmen på elementet smart gjort (Y) jaja nu ska jag fortsätta kolla på playa och sen käka frukost vad resten av dagen bjuder på får vi se tänker iaf inte sitta hemma hela dagen :P änu bättre bara för dte är lov så börjar jag bli förkyld skit kul liksom ligga sjuk på nyår eller något fy fan vad hemskt! tänker fira nyår även om jag har feber och typ halsfluss tänke rinte missa det iaf! jaja nu ska jag börja kika filmen.

puss!


nyår fixat? skönt!

nu är jag hemma igen ifrån en super sköön kväll hos linnea! var hur jävla speedad som helast haha vet inte varöfr heller men aja tur att man är på bra humör iaf ;) nu har vi kommit fram till vad vi ska göra på nyår iaf tror jag det är inte ehlt bestämt men tror det blir så och som det är nu kommer det bli super bra! :D kan inte säga här vad det blir eftersom det inte är riktigt klart och det får inte spridas för tidigt heller. jaja vi kikade också film det blev playa så jävla rolig så ska fortsätta kika på det nu had ejag tänkt och sen blir det sova.

natti puss!

över till frugan

hellluuu!
har precis ätit middag och ska snart tillsammans med amanda kila över till frugan min och snacka massa om nyår foghammars flickorna kommer också över ;) får se om vi kommer fram till något bra men dte tror jag nog att vi gör. så jävla skönt att det inte är skola imorgon finns dte något bättre än lov jag tror fan inte det! ska verkligen njuta av det här lovet och göra det bästa av det har längtat som fan efter det här lovet super skönt att det äntligen är här. Är liksom redan skoltrött och gymnasiet har precis börjat -.- men som alla de som jobbar säger det är skoltiden man saknar så man får väl njuta medans man är där då ;) jaja snart ska jag bege mig ut i - 15 grader skönt va? saknar tiden när man var liten och bara kunde knalla runt i en stor varm overall och sedan blev man dragen vart man ville i en pulka och slapp gå rätt skönt det skulle vara nu haha! jaja får väl trycka ner mig i en gammal overall och säga åt amanda att dra mig i en pulka som är gjorde för en 5 åring och kolla hur det ser ut haha mupp! jaja måste sticka nu.

puss!
marcus <3 ser ju rätt skönt ut det där ju!

haha jag som liten ;)

jullov var det ja!

nu är det äntligen jullov otroligt skönt tycker jag! elelr jävlaigt dumt sagt vem tycke rinte dte liksom jaja. drog iaf till gimo med 10 i 9 bussen och sen bastade jag och amanda riktigt skönt! vi kom upp till skolan och fick dåp reda på att vi inte hade några lektioner alls ;O så vi satt hela dagen i skolan och gjorde ingenting alls super roligt -.- sen tog vi kavrt över 2 bussen hem så har varit hemma ett atg men endå inte hunnit göra någonting alls :P måste ta tag i och göra min labbrapport men orkar verkligen inte det känner jag hinner göra den någon annan dag. men nu ska jag fortsätta göra ingenting och bara njuta av lovet :D ska träfaf tjejerna ikväll och planera och nyår också, mycket som måste planeras inför det. skriver senare.

puss!
bjuder på bilden för ser skit trött ut men strunt samma ;)

vill ha sommar och sool!

så skönt sitter just nu i sängen nyduschad med en turban på huvudet alltså handduken haha! har precis varit iväg och solat super skönt nu är man iaf lite brunare. Fan vad jag skulle vilja ha sommar och bara vara hur jävla brun som helst skulle inte vara helt fel. jag är verkligen ingen vinter människa ;O sommar och 25 grader varmt i skuggan vill jag ha året om! åååh rätt nice det skulle vara lite jag längtar till rhodos resan i sommar men dom allra bäst underbart! fy fan vad roligt vi komme rha där nere ojojoj, rätt skönt att resan är bokad nu också :D men nu ska jag kika lit på datorn och sne får vi se lite sugen på att spela lite x-box med lillesyrran men vi får se om hon vågar mlta mig på en match :D skriver kanske senare.

puss!
rätt lite man vill vara så brun!



så svårt med blogg vad ska man skriva ;O

haha shiit vad tråkig min blogg är inte konstigt på att jag till och med själv tröttnade på att skriva i den! hahaha :P ska försöka bättra mig men kommer aldrig på något bra att skriva om så dte blir bara en massa babbel om idag hr jag gjort si och så och sen gjorde jag dte och det kasst ju! ;O men vet liksom inte annars vad jag ska skriva om det är ju sjukt svårt, vill samtidigt skriva för det är skönt att bara skriva av sig lite då och då. Sedan ska jag försöka fixa bloggen så att den blir snygg också ser ut som kaos nu haha men knäpper typ aldrig några bilder själv så det blir ju så svårt! pallar samtidigt inte hålla på och fixa den och massa för att jag typ förstört den helt, jag har inte tid och jag pallar inte ;O fan vad jag gnäller alltså jaja ska inte göra någonting fram till halv 5 då jag åker på träning skriver kanske något vettigt senare.

puss!

håla rätt skön dag!

hejdär!
kom till skolan kvart över 10 då spanskan började den slutade kavrt över 11 och sen har vi håla nu fram till klockan 20 över 1 ganska slapp dag :) typ lika slapp dag imorgon så jävla skönt sen är det jullov åååh grymt skönt! sen på fredag är det julafton och sen är det bara en vecka kvar till nyår hjääälp! jaja får hoppas på att allt blir as bra :D asså kommer inte på något alls att skriva nu så det här får räcka.

puss!

shrek 3

haha så jävla rolig film har legat och tittat på shrek 3 höll på att dö av skratt när jag fick se mästerkatten hur jävla tjock som helst hahaha! lätt skönast i hela filmen fy fan vad roligt. filmen var iaf bra tycker jag älskar fan teckande filmer ^^ as roligt att kolla på när man inte har något alls att göra ju :D ingen aning vad jag ska göra nu är sjukt jävla trött så kanske lägge rmig och sover om inte så komme rjag nog ändå somna snart tror jag, kanske blir så att jag slår på en till film eller något vi får se. pallar inte jobba med nk:n iaf det är ju fan helg ;) jaja får se om jag skrive rnågot senare.

puss!
så jävla kul!


filmmys

har precis ätit och ligger just nu och kikar hockey sverige möter tjeckien där tyvärr sverige ligger under med 1-2 men dom tar igen det snart sista perioden nu så mycket mål vill vi se! :D linnea och amanda var ju hör och vi kikade på sjätten sinnet hur bra film som helst! kan vara den bästa filmen jag sett den är verkligen värd att se för dom som inte sett den sjukt jävla bra! blir en film dag idag för när hockeyn är slut ska jag slå på en till film måste egentligen jobba har en labbrapport jag inte ens har börjat me som ska vara klar måndag, tisdag nästa vecka. aja nu börjar tredje perioden skriver senare.

puss!

söndagar ja vad ska man säga

åååh vad trött jag är! känns som de här kommer att bli en sjukt seg jävla dag inte direkt någon stor skillnad från alla andra söndagar! fy vad jag hatar söndagar ångest dag eller vad, för dte första är man alltid helt slut efter helgen plus att det är skola dagen efter kan det bli bättre! jaja skönt att vi slutar på tisdag iaf jullov åååh vad skönt! helt sjukt vad det går fort känns som det var bara någon dag sne man satt och gnällde över att det var 5 veckor kvar til jullov helt sjukt. och sne på fredag så är det julafton så snart liksom. Man får bara hoppas att resten av vintern går lika fort så att det blir sommar någon gång. fast först måsta vi börja planera inför nyår och knutmasson allra först nyår har inga planer för kvällen det ända vi vet är middag, förfest och efterfest själva festen har vi ingen aning om än :s jaja det dyker upp någonting! men nu ska jag föna håret och sne kommer amanda över och vi ska jobba klart en svenska uppgift och efter det kommer frugan min över (linnea) så blir det film sjätte sinnet tror jag den hette. jaja nu blevd et en massa drygt babbel i det här inlägget men skit samma.

puss!
saknar!


gårdagen var det ja

godmorgon!
vaknade för en halvtimme sen av att amanda ringde men gjorde mig inte något alls för känns ändå skönt at inte sova bort hela dagen. men lite kort om igår! vi drog ju över till frida där det blev chillkrök var faktiskt riktigt trevligt men sen skulle dom dra vidare och resten ville inte dra med dit så alla splittrades typ och jag, bells, linn och linnea kilade hem till linnea. Där hade vi hur roligt som helst satt och snackade och kan bara säga att så där mycket har jag nog inte skrattat på öänge fy fan vad roligt det var! saknar gamla tiderna när det alltid var så där mycket skratt! men iaf skulle gå hem vid 1 först men kom aldrig riktigt iväg kan man säga haha! så kom väl till slut hem vid kvart i 2- 2 eller något sånt men det var iaf en super skön kväll :) och sen var det´världens bonde som ringde mig haha! och nu skämtar jag inte man hörde inte ens vad människan sa värsta dialekten och där satt vi med högtalare och garvad som fan så jä nu ska jag ner och käka frukost och sen slänga mig in i duschen.

puss!
gammla partypix!



toooonight

tjaaa!
har precis duschat och nu ska jag strax föna håret sne vid halv 7 åker vi över till frida och antingen blir dte en lugn kväll eller så blir det ös vi får se hur dte blir ;) får tjata lite på henne för alla verkar as sugna på fest så! aja måste börja göra mig iordning snart iaf. juste stod ju nere vid ica och sålde med sofie och det gick skit segt i början men sen sålde vi som fan efter det drog jag direkt på hockey träning som var skön som fan! lite kort om dagen där alltså jaja skriver troligen sen om hur kvällen planer ser ut ;)

puss

moot ica

godmorgon!
har precis sminkat mig färdigt ska snart dra på mig lite kläder och sen begär det av mot ica för att sälja bakverk haha ;) kul att man ska stå där och frysa i 1 och 1 halv timme -.- jaja vad gör man inte för ett träningsläger till barcelona! hoppas vi får ihop så mycket pengar nu bara känns lite tveksamt faktiskt :S aja bara att fortsätta sälja sake roch joba på så får vi väl se hur det går med träningslägret hoppas ju på det bästa såklart! nej nu måste jag försöka hitta något att ha på mig som är lite varmt också ååh vad jobbigt jaja...

kram!
ge mig sommar nuuu!


super skön kväll

åååh vad duktig jag var som bakade två stycken mjukpepparkaka tills imorgon :D efter jag hade bakat drog jag över till linnea och där var också bella och linn vi satt och snackade om allt möjligt hela kvällen hur skönt som heslt :D kom hem för typ en halvtimme sen var hur skönt som helst att bara sitta och snacka en massa :) skulle ju dra till s men det blev så sent så pallade inte. men ska iaf snart sova för att orka upp imorogn men har helt fastnat för något poker spela hur roligt som helst :P aja säger iaf godnatt nu för kommer inte skriva något me r;)

pussar på er!

bakdags!

hej på er!
sitte rjust nu och är barnvakt åt marcus för pappa skulle hämta andrea i gimo och mamma jobbar intressant va? haha nejdå men ska inte vara barnvakt så länge typ högst 45 minuter eller något. ska börja baka nu också shit höll fan på att glömma det tur att jag kom på det haha precis nör jag skulle skriva att jag inte gjorde något alls så kom jag på det (Y) aja blir iaf en skön chill fredag ska ta det lugnt fram till nyår har jag och tjejerna bestämt eller iaf jag och amanda ;) men ska ju baka nu och sen senare ikväll ska jag nog träffa s tror jag nu måste jag iaf börja baka skriver kanske något senare :)

ciao!

fredag!

fan vad jag älskar den här veckan alltså slutade 20 över 12 idag hade bara samhällskunskap och matte sen slutade vi helt okej dag alltså ;) kan ju inte gnälla direkt så nu sitte rjag och gör absolute ingeting alls som vanlg haha kollar på tv men så mycket mer gör jag inte. ska baka lite sne också för vi ska stå med fotbollen och sälja utanför ica imorgon så ska baka mjukpepparkaka duktig man är ibland alltså har mina stunder jag också ;) men vafan ska ajg göra nu då ;O får väl slå på en film eller något har ingenting alls att göra så himla tråkigt! aja skriver senare.

puss!
hahaha årets skolfoto!



all i want for christmas

har precis ätit middag och innan det var bells och linn här så sjukt skönt när man har tid att träffas på vardagarna för hinner typ inte de annars, blir typ bara på helgerna :/ har faktiskt helt ärligt inte pluggat något alls nästan bara lite grann men tydligen har vi ingen hockey imorgon och svenskan inställd så börjar 20 i 12 super skönt! så blir till att sitta sent ikväll och plugga ist ;) sedan ska jag nog träffa tjejerna igen sen när alla ätit. så ska försöka pluga lite grann nu innan de är klara också för vill verkligen ha mvg på det här provet ;O aja vi får se hur det går nu ska ajg plugga.

puss

super duktig!

känne rmig exakt som rubriken suuuuper duktig för håller på att städa mitt rum just nu, usch hur det ser ut alltså det är fan hemskt typ kläder överallt och nu skämtar jag inte typ under sängen framför sängen på fotöljen på sängen allt ligger överallt. inte konstig att jag aldrig hittar något att ah på mig när jag bara slänger det på golvet. dammigt som fan är det också ;O hade tänkt sticka iväg och sola också får se om jag hinner det annars får jag väl ta det ikväll eller något. nej nu måste jag fortsätta att städa så det blir klart någon gång...

puss!

godmorgon

som jag sa igår så hade jag sovmorogn till klockan 10 men eftersom att vi inte hade några speciella lektioner idag och vi slutar klockan 1 så är jag "sjuk" idag pallar inte dra mig till skolan för tre total kassa lektioner liksom träningslära, matte och naturkunskap inte direkt värt att åka till skolan för :P  känns ändå som att jag hinner med mera saker när jag är hemma än när jag är i skolan så. hur skönt som helst att bara ligga kvar och dra sig i sängen eller vad man nu brukar säga haha! ska väl slå på någon film nu eller något sen blir det plugga samhällskunskap :) skriver mera senare under dagen.

puss!
bells och jag förra vintern ;)

fjortisfylla

plugga var det ja hur hur gick det med det då? inte vidare bra orkar verkligen inte plugga så himla tråkigt liksom naturkunskap faan! så sitter just nu och gör ingenting ska verkligen försöka att träna lite grann nu iaf måste det kommer få IG annars och det vill man ju inte jätte gärna ha. ska väl antagligen sova snart också för är hur trött som helst har varit det hela veckan helt sjukt! sov likssom idag på dagen när jag kom hem och i måndags somnade jag liksom klockan 9 sover ju fan som en gammal kärring ;O aja nu ska jag iaf försöka plugga lite och sen sova.

Godnatt puss!
så jävla rolig! ni får länken bara för det är något fel på min dator så kan inte lägga in videon :O
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0c3frROV6vM

ny duschad och nerbäddad

ligger nu bara och myser i min sköna säng ååå vad jag älskar att bara krypa ne ri sängen så himla skönt ^^ aja var iväg och tränade och efter bjöds det på tårta som var super god! kom hem vid halv 8 elle rnågot så har käkat och nu sängen :) ska snart titta på paradise hotel och sen ska jag plugga lite nk som jag glömde bort för direkt efter jag stängde av datorn tidigare idag så somnade jag vaknade typ runt kvart över 4 och då skulle jag käka och sne dra på tärning. plus att det var strömavbrott i hela alunda också drygt! men som tur var så var det inte så länge kanske typ en kvart eller något aja skit samma med tiden :P har iaf en väldigt slapp dag att se fram emot imorgon super härligt! nej nu ska jag kika paradise.

kramar

fan vad sköönt!

som jag sa igår så börjad ejag 10 idag gjorde matte prov hade en naturkunskaps lektion och sne fick vi sluta kavrt över 12 för att spanska läraren var sjuk! ganska slapp dag hur skönt som hesls :D och imorogn börjar vi också 10 sen har vi ingen historia, datakunskap eller engelska så slutar 10 över 1 ganska skönt det också. så jaa vad ska man göra nu? ska väl antagligen träna lite på nk papprena och på samhällskunskapen sen blir dte bara att ta det lugnt och drar iväg och tränar klockan 6 tror jag bra koll ^^ nej men nu ska jag sluta nörda vid datorn och i alla fall försöka plugga lite grann men som vanligt kommer det väl inte bli av aja..

kramar!

trevlig kväll

sitter just nu och kikar paradise hotel fast dte typ buffrade hela tidne så måste vänta ett tag medans det laddar så skriver ett litet inlägg så länge ;) jobbade iaf lite matte men blev inte direkt mycket dte var väl några talk så får hoppas att provet går bra imorgon :) var ner och kikade innebandy med linnea, bella och linn också mycket trevligt! kom väl hem runt kavrt över 9 eller något. ska väl antagligen sova snart börjar bli lite trött men nu ska jag fortsätta och kika klart paradise och sne sova.

godnatt pussar!

tisdag

så skööönt är äntligen klar med nk frågorna hur skönt som helst och något som är minst lika skönt är att jag tror jag vet vad jag ska ah på mig på nyår! :D men är inte helt säker än. ska prova kläderna nu och se om det funkar annars måste jag in till stan igen och leta. ännu en sak som är skönt är att vi har sovmorgon imorogn och slipper datakunskapen hur skönt som helst ju så har bara tre lektioner imorgon :) juste lite kort om hur besöket poå UNT var, det var faktiskt rätt kul och intressant faktiskt trode de skulle vara helt sämst men nejdå :) vi var klara typ halv 12 så då gick amanda och jag på stan och kom väl hem vid tretiden typ. så nu har jag gjort klart nk frågorna och ska snart jobba lite matte för ska ner till hallen och kolla på innebandy med linnea sen så måste hinna repitera lite innan provet som vi har imorgon. sen ska jag nog träna lite på ett nk papper som vi ska kunna för vi ska ha muntligt förhör på de på torsdag -.- aja skriver sen.

puss!
vill ha sommar!!

måndagar ja vad säger man

så skööönt har precis borstat tänderna kom hem för träningen för typ en halvtimme trekvart sen super skönt att träna men var as seeg i benen. kommer nog inte bli bättre av fysen vi hade efter som typiskt nog skulle vara bara ben kuuul! aja strecha ordentligt så blir det bra hoppas jag ;) ska snart kika lite paradise hotel på datorn eftersom jag missade det på tv:n sen kanske jag foirtsätter med nk frågorna om jag orkar det vi får se. haha låter typ alltid så med mitt plugg ba ska jobba lite om jag orkar vi får se sen blir dte ingenting gjort förän dagen innan så typiskt mig! så får man typ panik och sitter hemma och pluggar hela kvällen sen men ska faktiskt försöka bättra mig på det. men tror nog det får vänta tills efter jullovet varför börja med det sista vecka liksom ;) aja nu ska jag kolla paradise säger godnatt nu i fall att jag inte skriver något mer :)

godnatt puss

skön dag

hejdär!
kom hem för bara ett litet tag sen as skönt vi fick sluta två fast skulle egentligen slutat 3 för våran svenska lärare var sjuk så har bara haft tre lektioner idag nice! plus att imorgon ska vi in med klassen till UNT och vara där fårn halv 10 till typ 12 sen så stannar amanda och jag kvar i uppsala måste hitta en nyårs klänning har paaanik över det vet inte alls vad jag ska ah på mig! :O aja ska jobba liute nk frågor snart för papparet ska vara klart på onsdag as svåra frågor :S sen ska jag dra iväg på träning som börjar halv 6 också så får se om det blir något mer uppdaterande idag. nej nu måste jag börja jobba.

kram
haha bild fårn förra vintern på mig och linn :)

godnatt på er

shiit jag har verkligen inte gjort något alls idag rätt skönt ändå faktiskt är ändå helt jävla slut! sen är det något cp damp fel på mitt ben typ precis bredvid smalbenet gör det as ont det typ ilar som fan och det släpper aldrig heller :O kommer typ inte kunna sova om det ska fortsätta göra så här, får det typ någon gång då och då skit drygt -.- aja nog om gnäll har precis kikat gost whisperer as bra program och nu ska jag typ snart sova tror jag (A) är så jävla trött så kommer ändå typ somna snart så kan lika bra försöka sova. kommer säkert ändå ta ett tag men vi får se. skirver kanske imorgon bitti ;)

natti pussar


Gotland woop woop!

kom precis hem ifrån en världsbäst gotlands helg! började med en färga full av killlag och sne med en vinst med 5-3 :D mot kvällen blev dte käka på restaurang och vidare mot krogen där jag faktiskt kom in helt otroligt! är tydligen väldigt lika amanda våran målvakt så det var ju tur det :D Men iaf kvällen var grymt rolig och på resan hem från krogen så åkte vi emd några killar som sov på samma ställe vilket inte slutade så himla bra. Virrade runt i visby ungefär en halvtimme eller något sånt haha lyckat säger jag bara! När vi kom tillbaka till sovstället blev det iaf efterfest så kom väl i sänh runt 4 halv 5 och sne halv 7 var dte bara att kliva upp och ta färgan hem. Så det har varit en spårad men as rolig helg måste jag säga! Det kommer dyka upp bilder när jag orkar ladda in dom på datorn med ska göra det så snart som möjligt! nej nu ska jag höra vad tjejerna har för sig.

hejdå puss!

tillbaks? kanske

vad sägs om ett blogginlägg var ett tag sen nu! har så jävla tråkigt så får bli ett litet inlägg. Sitter och väntar på att linnea ska komma hem från uppsala så att jag kan kila över dit. blir bara kotten jag och tvn ikväll myspys! ska upp klockan 6 imorgon för 7 går bussen ifrån Gimo -.- Vi ska iväg och spela på Gotland hoppas på en as rolig resa och självklart med en vinnst känns kanske lite onödigt annars. Sen på lördag kväll så ska vi ut på krogen i Visby känns som att det kommer vara ett jävla drag där på vintern haha! Men kommer i alla fall hem på söndagen på dagen någon gång.

shit vilket tråkigt inlägg... kommer inte på något att skriva alls men som sagt har väldigt tråkigt så det får blir som det blir. Är hur trött som helst redan nu klockan är bara 8 liksom :O Känns som om jag kommer bli förkyld också eftersom att jag blev nerslängd i snön i dag ungefär 6 gånger kanske så fick man gå runt blöt i skolan hela dagen skööönt! ännu roligare är ju att en hel klass sitte roch kollar på när Kalle slänger ner mig i snön lagom kul sisådär. aja han ska få igen på måndag ;) nej nu ska jag ringa frugan min och fråga om hon är på väg hem. får se om jag kanske skriver något mera senare börjar få tillbaka suget lite nu :)

puss och kram



RSS 2.0