dålig bloggning..

ojojoj har inte alls hunnit med att sitta vid datorn sen jul har gjort massor med skoj haha ;D tänkte bara skriva ett kort inlägg orkar inte ta upp allt jag gjort men har varit en mysig vecka, och nu är det bara i dag kvar sen nyår :DDD nyår kommer spenderas hemma hos frida där det blir middag först och sen festligheter med en massa bra människor kommer bli super det vet jag :D känns så bra inför det här nyåret :)
tänkte iaf säga att det kommer att komma upp ett inlägg efter nyår med bilder från julafton och nyårsafton för orkar inte lägga upp julbilderna nu.. men nu ska jag sova ska vara barnvakt imorgon bitti.
pussar!

julafton

hejdär!
ligger i sängen nu funderar på att sova snart helt slut efter en superbra jul med en massa fina julklappar orkar inte räkna upp vad jag fått men är riktigt nöjd med mina julklappar :) tänkte lägga upp lite bilder från dagen/kvällen men orkar inte nu för knäppte massa med mobilen och med kameran men gör det imorgon när jag får tid.
imorgon ska jag iaf ta bussen 10 i10 med jennie och sanne till österby för att kika på frida när hon spelar innebandy cup sen på kvällen ska vi vara hos sanne :) ska bli superskönt för är inte så ofta vi alla är med varandra en hel dag, det var ett bra tag sen.. Men iaf sen imorgon kväll kommer förhoppningsvis sebbe hit :D saknar honom rätt lite nu.. känns fan som en vecka typ :o
så ser verkligen fram emot hela morgondagen dock har jag ingen aning om va jag ska ha på mig.. haha jaja det löser sig väl.
Lite kort om dagen då, först kom alla hit vid 1 tiden då de börjades med glögg sen vart det kaffe och fika ingen koll vad klockan var riktigt men runt halv2-2 tiden typ. Sen klockan 3 blev det kallen anka kikande hahah älskar nalle puh delen i slutet när kängrun säger "skicka grisen" haha låter så jävla roligt! aja iaf efter det vart det mat (julbord) och på det var det ännu en fika men det här var ju runt 5 tiden då så. Sen runt 7 tiden var de paket utdelning super mysig dag dock väldigt kortfattad.
puss!

dagens klädsel


Julafton!

GodJul på er!
håller just nu på att fixar mig har precis duschat och sminkat mig så väntar på att håret ska torka så att jag kan fixa det sen :) kommer nog en bild på klädseln idag tror jag och ska försöka ta en massa bilder idag så att de blir lite roligare att läsa. Vet själv att jag hatar att läsa inlägg utan bilder haha..
Hmm ja vad ska vi säga om julkänslan? tycker allt är precis som det ska vara utom en väldigt stor detalj! DET ÄR INEN SNÖ ALLS!!!! helt sämst de är ingen jul utan snö :'( usch!
aja finns inte så mycket att göra åt saken, kommer förhoppningsvis att blir en superbra julafton ändå :)
men nu ska jag fixa mig klart sen kommer bild :D
puss!

mysig dag

ååh dagen innan julafton hur mysig som heslt! älskar att förbered allting innan själva julafton lägga fram kläderna man ska ha fixa med granen och alla julklapparna, städa rummet som typ aldrig händer annars haha.. och ja baka och allt vad man gör så mysigt då får man verkligen in julkänslan :D nu har jag ingenting att göra så tänkte kolla om det är något bra på tv i väntan på att julskinkan ska bli klar så man kan ta en skinkmacka.
asså helt sjukt jag är helt slut! vet inte varför men skulle typ kunna lägga mig och sova nu.. haha men blir nog ändå läggdags ganska tidigt för ska upp tidigt imorgon för att hinna fixa mig, klockan 1 kommer alla hit så :) men nu ska jag iaf försöka komma på något vettigt att göra ;)
puss!
haha jag ser ut som ett mongo men endå min supersöta lillebror! :)
julgranen
egopick

julafton imorgon!

hejhopp!
vaknade precis och det första jag gjorde var att ta upp datprn haha sitter faktiskt inte så myket vid atorn längre, förr kund ejag sitta flera timmar och typ läsa bloggare och bara sitta vid facebbok.. Nu kikar jag facebook lite snabbt knanske skriver ett blogg inlägg och sen lägger jag ner datorn igen. Ganska skönt ändå eftersom de bara tar upp onödigt med tid :)
aja tänkte iaf kolla julkalandern nu har faktiskt kollat varenda avsnitt, den är faktiskt för en gångs skull bra! Tidigare år har varit helt sämst men den här har dom lyckats med tycker jag :)
idag ska jag iaf städa mitt rum typ damma damsuga plocka undan lite osv kan behövas! sen ska jag nog hjälpa mamma att fixa lite till imorgon eftersom släkten kommer hit i år, vi brukar annars alltid vara hemma hos mormor och morfar.
Juste sov faktiskt själv igår också gjorde ju det här om dagen med usch! Kan ju vara det värsta som finns och det ska jag göra ända till söndag kväll.. så kommer inte träffa sebbe på 3 dagar, låter inte as mycket men det är det..
men nu ska jag kolla julkalendern.
puss!

3 dagar kvar till jul!

oj nu är det bara 3 dagar kvar till julafton helt sjukt! håller tummarna för att det kommer mer snö son inte! smälter bort tack!
igår hann jag iaf inte uppdatera något eftersom jag bara var hem och vände efter skolan för åkte till sebbe sen :) Blev en massa julmys som att slå in julklappar och sätta i nejlikor i appelsiner min blev dock lite misslyckad men aja haha inte hela världn känner jag ;)
Nu kn jag iaf säga att dte är otroligt skönt med jullov! har algit in julklappar sen jag kom hem typ älskar att hålla på med sånt det hör liksom till julen. vet inte riktigt vad jag mer ska skriva sebbe kanske kommer hit ett tag efter han har varit i uppsala om inte så kommer han iaf hit ikväll efter min träning :) träningen börjar 7 tror jag så måste ta bussen 10 i 6.. hatar att åka buss till träningar inte kul! jaja vad gör man inte :)
Juuste har beställt min nyårsklänning nu hur skötn som helst så nu är både jul och nyårskläderna fixade :D
puss
bild från förra julen! :)

måndag 19 december

så himla skönt känslan efter att ha kommit hem ifrån en stenhård träning och lägga sig nyduschad i en nybäddad säng å underbart! som sagt träningen idag fyyyy körde intervaller på fysen som inte var allt för lätta haha.. Men bra träning är det ju så alltid något :) körde även skridskor på isen så nu är benen lagom möra ;) får se hur det kommer gå på specialidrotten imorgon bitti haha!
Juuste hade nationella i matte B idag fy fan vad jag var nervös innan helt sjukt! har ingen aning om hur det gick helle rmen jag tycker del 1 var lättare än vad jag trott men däremot så var del 2 as svår :/ aja får se hoppas och ber om att jag ska få ett g så jag slipper plugga igen varje morgon klockan 8 innan skolan.. skönt att ha det gjort iaf, men det svåra med matte prov är att man aldrig vet hur det går och de är svårt att säga hur det gick med för de kan kännas as bra och sen är resultatet sämst typ :s
aja nog om det, nu ska jag ringa min älskis, ååh sova själv inatt.. känns som det var hundra år sen usch!
åå juste hahahahahha! måste bara säga att jag kan nog vara den klantigaste personen som finns xd skulle gå ut i garaget för att hämta två kastruller som stod i kylen där ute så är jag på väg tillbaka till köket då jag först fastnar med foten i något och tappar balansen får sedan tillbaks balansen och kliver då istället på en kasse med en massa vassa saker i så jag tappar balansen igen.. så lutar mig fram och då tappar jag kastrulllocket på tån där jag hade blånagel... aaaaaj haha lite andrea satt och skratta åt mig :( oj blev typ en berättelse om de där haha..
ciao!

lördag och söndag

ojså duktig jag har varit nu har pluggat matte i typ 2 och en halv eller 3 timmar runt där iaf känne rmig riktigt nöjd! men nu orkar inte hjärnan tänka mer så gav upp och börjad ekika lite klänningar till nyår istället, har 5 möjliga klänningar som jag vill beställa :) men iaf gårdagen bestod av plugg som jag skrev igår och solning, sen på kvällen kom jennie och fridi över ett tag då de blev gurka och dipp och massa prat super skönt! var hundra år sedan vi bara umgick sådär känns det som.. Sen drog jennifer och frida runt 8 tiden kanske och sne kom sebbe vid halv 10 :)
Helt sjukt vad den här dagen har gått fort vaknade runt 10 tiden imorse komme rinte riktigt ihåg men sen gick vi upp fixade oss och tog bussen till uppsala 20 över 11. Så har ÄNTLIGEN hittat en klänning att ha på julafton super nöjd hutade den på första butiken vi kollade på (H&M) ;) hittade även en väska där som jag ska ha på nyår! riktigt nöjd med den här dagen :)
aja nu ska jag packa och plugga lite till sen blir det att ta bussen till sebbe 10 i 9 :)
kyss!
ganska cool bild jag tog igår helt oredigerad skulle testa ta utan blixt i mitt
rum så blev den hur häftig som helst med ljuset!

lördag

hallådär!
lite jag tycker om att vara ensam hemma en hel dag! man har lugn och ro åt att göra exakt vad man vill som exempel idag då jag verkligen behöver en plugga dag perfekt! inga dryga syskon som lever om ;) Fast iof plugga låter ju inte som världens roligaste sak när man är ensam hemme men har nationella i matte b på måndag så känner att jag behöver plugga lite till. Tänker iaf nu ta typ en timmes paus och smita iväg och sola lite börjar ju närma sig jul och nyår så ska sola några gånge rnu så att man är brun och fin. nu måste jag kila skrive mer senare!
vill ha mitt långa hår tillbaks :(

torsdag 8 december

heejdär!
ååh rätt ovärt skulle vara hemma ifrån träningen idag och jobba matte sen när jag väl börjar jobba feter maten så fattar jag ingeting.. så har gjor typ 3 tal känns ju värt att man hoppade träningen då! nu sitter jag iaf och kollar kläder beställde en klänning idag lite på chans för var osäker på storleken men de var rea på den så då gör de inte så mycket om man chansar :) åå juste har hittat ett par skooor som jag bara MÅSTE ha!! har sett dom flera gånger men trott att dom var as dyra men nu när jag kollade kostade de 599 trode de låg upp mot över 1000 iaf så nu finns de bara i storlek 36.. så ska hålla koll varje dag om de får in storlek 38 för måååste bara ha dom! ;o
aja nu ska jag fortsätta kika kläder och sen ska jag kolla julkalendern, sen förhoppningsvis kommer sebbe hit ikväll :)

5 december

hejdär!
förstår inte varför det ska vara så svårt att komma på vad man ska köpa för julklappar.. man vill ju vara ute i god tif också så att man inte står där dagen före julafton utan några alls ;o aja får klura lite mer på det där!
nu ligger jag iaf i sängen ska snart kolla dagens avsnitt av julkalendern och sen blir det sovdags för ska upp på special idrott imorgon bitti.. sen imorgon kväll är det match borta mot västerhaninge och när jag kommer hem är min älskling här och väntar på mig :DD <3 men nu ska jag börja kolla så de inte blir för sent, juste fick min första telefon räkning den låg på 590 kr men de var inte så farligt med tanke på att det var öppningsavgift och så eftersom det var första räkningen :)

torsdag

heeejdär!
sitte rnu och väntar på att maten ska bli klar ganska tidigt jo jag vet men ska åka ifrån alunda halv 5 för de är träning i uppsala halv 6 :) var iaf match igår som slutade men en vinst till oss 3-1 borta mot järfälla fick göra ett mål den här matchen med så jag är nöjd ;) hann ju dock inte plugga något till historia provet som vi hade idag men det gick riktigt bra ändå kändes som att jag kunde det mesta :)
imorgon så slutar jag halv 4 sen ska jag hem fixa mig och dra hem till jennie för det är middag där eftersom hon fyller 18 idag! Så Grattis till mina fina tjej! :D <3 men nu måste jag äta får se om sebbe kommer ikväll hoppas på det hihi.

RSS 2.0