söndag

heeejdär!
sitte och kollar tv med famijen just nu och ska snart åka med sebbe och hans mamma hem till honom för de komme rifårn stockolm så passar perfekt :) iaf match idag som slutade men vinst åt oss med 4-1 gick helt okej för mig kände mig lite seg men annars så gick det bra! fick göra första målet också så det var as skönt blev första målet för mig med almtuna också så :)
Imorgon blir det in till uppsala med klassen för vi ska besäöka upplandsmuseet till historian, så blir kina innan ååh så gott är hur sugen som helst på sushi! sen någon gång under dagen ska jag försöka titta efter ett par kängor och sen ögonbrynspenna :)
men nu ska jag packa hörs imorogn kväll efter min träning!

länge sedan

ja det var ju ett atg sen jag bloggade men har varit så mycket nu och blivit så sena kvällar eftersom jag har bytt klubb, spelade ju förr i gimos dagmlag men har nu bytt til almtuna damlag! så det blir långa kvällar eftersom vi har en timmes fys första och sen ispass och sräckan fram och tillbaka till uppsala är ju sammanlagt 1 timme också så. Men iaf känne rmig sjukt nöjd med bytet det känns riktigt bra :) Så idag har jag handlat en massa nya saker med pappa det blev en hel ny utrustning det ända vi slapp köpa var byxor, handskar och hjälm så blev väl en hel del pengar, är glad över att jag inte betalar utrsutningen själv haha.. kommer dock inte använda nya utrustningen på matchen imorgon för vill testa grejerna en träning inna åtminstonde. jaja nog om utrustning och hockey kanske inte världens roligaste grej att läsa om ;)
just nu så gör jag inte så mycket alls sitte rbara vid datorn och kollar lite klänningar till nyår har hittat 3 möjliga klänningar alla har paljetter på sig haha :) tycker det är så himla svårt med klänningar för man hittar alltid flera stycken och alla är snygga på olika sätt.. aja nu tänkte jag gå ner och vara lite social med min familj och sen kommer sebbe lite senare också! <3
juste har ny mobil och nytt nummer så mitt gamla nummer 070-460 33 38 gäller inte!
någon kommer döda mig efter de här men måste lägga ut så himla söta! <3

en mycket efterlängtad helg

inte bara lite skönt med fredag herregud! hade dött om det typ varit tisdag för är helt slut.. att vi hade matte i 1 och 1 halv timme som vi har varje fredag sista timmen gör väl inte saken bättre :s jaja nu blir det snart middag tacos super gott! sen blir et till att ta en dusch fixa sig och dra över till sanne :) kommer bli en toppen kväll med bästa tjejerna känns som det var jätte länge sedan alla vi träffades samtidigt ;o vet dock inte alls vad jag ska ha på mig blir nog kanske byxdressen och en kavaj får se kanske till och med slänger upp en bild vem vet ;)

min lediga onsdag

oj var ett tag sen jag bloggade men har inte orkat eller haft tid och om jag ska avar ärlig har jag helt glömt bort att jag ens hade en blogg haha ;) men iaf gårdagen och idag har varit super! :) var ensam hemma igår efter 3 tiden typ till klockan 4 idag så sebbe kom hit igår runt 5 och åkte hem idag vid 12 tiden :) han skulle till tandläkaren så ingen skola för honom och jag var ledig as skönt! så har haft mysigste kvällen och morgonen kollade på baksmällan 2 och kung fu panda 2 hihi båda as bra filmer. Nu är jag iiaf barnvakt mamma, pappa och skruttan åkte nyss för att hon ska spela match i Märsta så tänkte åtminstonde försöka börja på idrottsfrågorna som vi ska ha gjort idag. Åker nog till sebbe sen ikväll också fast blir runt halv 10 då la familia kommer hem haha ;)

♥♥

ååååh lite underbar pojkvän jag har!!!!! nu kommer han ändå lite glad kanske :D
Älskar min underbara sebastian! ♥♥

deppig tjej

ååh blir säkert inte lite avis på jennie när hon skriver att hon sover med david hela tiden.. får inte sova med min pojke förrens på fredag kväll för nu kunde han inte idag.. kommer typ dö inombords men finns inte så mycket att göra åt saken ;s nu tänkte jag iaf typ kolla lite bloggar och sånt sen ska jag nog gå och lägga mig finns inte så mycket att göra ska ju upp och jobba imorgon också så åker halv 7 som alltid.. juste har köpt  nya handskar nu och sen imorgon kommer hjälmen för den fanns bara i gävle kanske även blir ett par nya byxor med vem vet hihi tack pappsen för det :) saknar min pooojkväään :(((((( <3

mine forever

oj hihi duktig var typ 2 eller 3 dagars sen jag inaktiverade min facebook och nu har jag aktiverat den igen hahahahaha... så jävla kass man kan vara ibland alltså men är så jävla nyfike av mig och när folk frågar om man hört de eller sett det så vill man ju in och kolla ;o så är tillbaks igen haha ;) ajaj har haft en riktigt lång dag kan jag säga jobbar ju med pappa nu hela veckan tisdag-fredag åker halv 7 varje morgon och är hemma runt halv 5-5 typ.. men gör de ju för att tjäna pengar så bara att jobba på :) nu ligger jag och gör lite samhäll eller aa försöker iaf men vet inte riktigt vad jag kan göra måste prata med amanda först.
blir till att sova tidigt idag iaf så man är pigg imorgon till jobbet lika långa dagar hela veckan, sen på kvällen blir det träning och sebbe kommer hiiiit! har inte varit sovit med honom sen i söndags känns som ett år typ :( men imorgon får jag sova med min älskling :)

RSS 2.0