kanon bra helg

Har haft fullt upp i helgen så har inte alls hunnit bloggat... Men har haft en super bra helg och födelsedag med bra människor så jag är helnöjd!!
Imorse gicl jag upp tidigt för skulle till tandläkaren och hänta ut min bettskena 5 över 8. Så när jag kom hem 15 min senare så kröp jag ner i sängen med sebbe igen. Sov ända till klockan 1 så måste varit riktigt trött haha.. Vid 2 begav jag mig till amanda där alla tjejerna var som överraskade mig med kladdkaka och present :) Sen vid 20 över 4 tog jag bussen till uppsala för fys träning! Har träning alla dagar utom fredag den här veckan. Men den här veckan börjar serien också så det är välbehövligt!
ciao
haha har typ minst 25 bilder från kvällen men de här är alla ni får!









torsdag och fredag

Gårdagen finns inte så mycket att säga om. Gjorde absolut ingenting på dagen och på kvällen åkte jag till sebbe. Blev en myskväll med film. Kan säga att jag verkligen passade på att vila på min träningslediga dag den här veckan. Imorse tog jah samma buss som sebbe då jag skulle gymma med victor och chris. Så kul att träffas och gymma tillsammans då vi alltid gjorde det förr :)
Nu sitter jag på bussen på väg hem.
Har inget mer planerat idag på dagen men ikväll ska jag tillbaka till östhammar. Vi ska träffa jennifer och david och ha en liten myskväll. Sen imorgom bitti blir det riskettan! 09.00 är det dags.
sista bilden haha... tyckte jag såg as cool ut så var tvungen att ta en bild på det ;)







Sep. 25, 2013

hejhej
idag på dagen har jag inte gjort så mycket. Har städat ur lite i min garderob och slängt massa gamla kläder. Har även städat lite och lagt i ordning kläderna i bra högar. Tänkte göra om där inne snart, typ måla om och lite sånt för nu är det skit fult haha! Men har ibte orkat gjort ngt åt det då ingen ändå ser in där. Men tänkte nu går jag ju ändå hemma om dagarna så varför inte :)
Nu på kvällen har jag varit på möte med laget och sedan hade vi ispass! Nu ligger jag i sängen och tänkte faktiskt sova. Ser ingen mening med att va uppe hela natten och sova bort hela dagen sen.
natti




Sep. 24, 2013

Hejhej
den här tisdagen har bestått av en förmiddag där jag inte gjort något alls. Tog sedan bussen mot uppsala 20 över 3. Mötte upp en tjej i laget och gymmade i ishallen. Efter gympasset blev det lite mat på food court på gränby och sen tillbaka till ishallen för att kolla almtuna-djurgården :)
Var en riktigt jämn och bra match som slutade 3-2 till Almtuna efter straffar. Riktigt kul att dom vann när man för en gångs skull är där och kollar haha ;) Extra skön vinst då vi hade ett gäng djurgårds fans bredvid oss som satt och skrek hela matchen. De blev ganska så tysta efter Almtunas avgörande straff hahaha.
natti



Sep. 23, 2013

hejhej
min måndag har bestått av att uggla framför tvn en del men åkte även in till uppsala med amanda en sväng. Följde med henne in och fixade busskort så det blev en liten biltrip fram och tillbaka. En timme senare var det bara att bege sig mot uppsala igen men den gången för fysträning. Vi körde ett pass på gymmet vilket var riktigt skönt då jag var mycket mer taggad på styrka än löpning!
Nu har jag precis kollat titanic och tårarna bara rinner haha.. Går inte att inte gråta till den filmen! Den är så sjukt bra, så himla sorglig och så himla fin.
Helt klart en av de bästa filmer som gjorts och det kommer den alltid att vara.
Nej nu ska jag sova.
natti


söndag och måndag

Godmorgon
insåg att jag inte skrev något inlägg igår. Glömde helt och hållet bort det! Men igår var det träning 12.00 i uppsala. Ispasset hölls av mig, dahl och sörling. Vår tränare jobbade och kunde inte komma loss. Så vi planerade ihop en super kul träning med massa smålagsspel, strafftävlingar och stafetter. Riktigt kul att köra någon sån träning ibland också :)
Var hemma ifrån träningen runt halv tre och resten av dagen spenderade jag hemma framför olika filmer. Kollade på step up den sista filmen, never back down 2 och water for elephants.
Idag är det ännu en dag utan något planerat och ikväll är det dags för träning igen! Dock har vi bara fysträning ikväll, så får se vad det blir för något (kul) haha....
ciao


match

har inte riktigt hunnit med att blogga idag men gick upp halv 10 imorse då klockan ringde. Halv 12 var det samling i uppsala för att sedan bege oss mot solna för match emot aik. Matchen slutade med vinst 6-3. Dock var det inte en jätte bra match ifrån vår sida. Första perioden var en katastrof! Men vi vann iaf :)
Var hemma ifrån matchen efter halv 7 någon gång och sen kom tjejerna över hit. Så vi har snackat lite och kollat en film, det var länge sen jag träffade dem så var lite att ta igen.
Nej nu måste jag sova för imorgon bär det av mot uppsala igen men för träning den här gången.

Sep. 21, 2013

hejdär
ligger just nu i sängen alldeles för pigg för att sova. Så tänkte bara lägga upp lite bilder från kvällen. Lite tårt bilder och bilder på födelsedags barnet så klart :) hade även lite tråkigt när jag väntade på sebbe vid bussen haha!




Grattis till min lillebror ♥♥

hejhej
känner mig riktigt duktig idag som trottsar förkylningen. Blir ingen ligga i sängen dag idag inte. Började dagen med att gå upp redan halv nio! Har ätit frukost, kollat en film och nu sitter jag i soffan i väntan på att golvet ska torka. Har precis dammsugit hela vardagsrummet och hallen och även torkat golvena. Har även plockat i och ur diskmaskinen, satt igång tvätten och städat lite i badrummet! Känner mig sjukt duktig! Ville att huset skulle vara städat till när marcus kommer hem då han fyller år idag. Hela 9 år fyller min lilla gnos :) Helt sjukt vad tiden går fort, känns som att det var här om dagen han va 5 :o
Vi har alltid så att den som fyller år får bestämma middagen så idag blir det smörgåstårta till middag. Så jäkla goottt!
Sen senare ikväll kommer släkten på mammas sida och då blir det fika :)
ciao




bitter

fy fan vad jag hatar att vara förkyld.. Har dragit på mig någon bajsförkylning så ör super snorig och hostar.. inte kul! Var nog inte så smart att gymma tisdag och onsdag när jag redan i måndags kände att jag började bli snuvig :(
Vaknade ju hos sebbe imorse och tänkte sova ut ordentligt men efter han hade åkt till skolan kunde jag verkligen inte somna om på grund av jävla förkylningen. Har träning ikväll också som jag inte tänker missa så får se hur man mår imorgon haha.. förmodligen ännu värre än idag.
Dagen idag har iaf bestått av att leta jobb på arbetsförmedlingen men alla jävla jobb kräver ju någon typ av erfarenhet och jag har ingen arbets erfarenhet alls typ så :/ Men det ör bara att leta vidare! ska ha ett jobb så är det bara. Är tok less på att gå hemma :(
Kände att de här blev lite av ett kalgoinlägg, men såna iblägg måste man också skriva ibland.
ciao

uppe med tuppen

Uppe med tuppen var jag i morse, halv 8 ringde klockan och då var det bara att pallra sig upp. 20 över 8 hade jag tandläkar tid men fick sitta och vänta i över en halvtimme på att få komma in.. rätt less man var då! Hade iaf inga håla som behövde lagas som tur var. Men var inte bara ner för att kolla hål utan gjorde även en mall till en bettskena som jag ska få när jag sover.. :( jag typ biter ihop och gnisslar tänder när jag sover vilket gör så att det lossnar små tandflisor från mina tänder :( Kan ju hoppas på att det dröjer lite innan den är klar iaf haha!
Efter tandläkar besöket åkte jag hem och kollade en film och sen tog jag 20 över 12 bussen mot uppsala. Åkte in och gymmade en sväng med en tjej i laget. Nu sitter jag på bussen igen men den här gången emot östhammar.
ciao





gym och lagfoto

hejhej
Är ganska nyligen hemkommen ifrån uppsala. Var in och tog lagfoto och enskild bild. Hatar den enskilda bildennför man får aldrig se hur man ser ut utan dom bara tar en bild :( Håller tummarna för att den blev bra! Alla lag har ju sina lagfoton hänger uppe i a-hallen men vi har även våra enskilda bilder hänger uppe! Så man får ju skämmas i typ ett år om bilden blir dålig haha..
Förutom att varit in till uppsala och tagit bild så har jag vart iväg och gymmat en sväng i gimo idag. Åkte och gymmade med chris. Var kul att äntligen träffa någon ifrån gamla klassen igen. Fick även träffa vår gamla lärare rickard vilket också va super kul :)
Ska nog försöka komma iväg och gymma lite oftare i gimo, blir mycket på kraftkällan i uppsala eftersom hela laget har gymkort sponsrat där.
nej nu ska jag nog lägga mig och kolla en film och sen sova för imorgon blir det upp tisigt till tandläkaren följt av ett gympass i uppsala.
ciao



twilight maraton

Idag har verkligen varit en ren återhämtningsdag för min del. Min dag har nästan enbart bestått av twilight maraton. Från första till sista filmen. Blev bara helt plötsligt sugen på att se alla filmerna och idag passade perfekt! Är så himla matt och trött och öm i hela kroppen.. Så kan säga att en sån här dag var välbehövlig!
Nej så mycket mer har jag inte att skriva. nu tänkte jag sova.
natti

så jäkla rolig helg

hejhopp
nu sittet jag i bilen på väg hem ifrån örnsköldsviks. Vi har precis tagit ett middagsstopp och är nu ute på vägen igen. (bara 2,5 timme kvar).
Min helg har varit super, har spelat riktigt mycket tuffa och roliga matcher. 6 matcher mot riktigt bra motstånd. Vilket så klart resulterar i en riktigt trött kropp full av blåmärken haha.
Skulle vilja åka iväg på cup oftare så jäkla kul!
Och vi avslutade cupen på topp, vi spelade 2-2 mot munksund. Munksund är ett riksserie lag (högsta serien inom dam hockey) som gick ända till semifinal förra året!! Så mycket mer än nöjda var vi med resultatet, så jävla grymt :D
Så på ut ur ö-vik stannade vi faktiskt på candy corner och köpte en rejäl påse godis.



tvåårsdag och nu ö-vik

hann inte skriva något igår då jag hade fullt upp hela dagen! Men blrjade dagen med att följa med mamma till östhammar för att storhandla mat. När jag kom hem blev det storstädning av rummet. Har inte varit så rent på bra länge! med lite hjälp av mamma såklart ;) Därefter blev det packning och sem var det bara till att hoppa in i duschen och fixa sig. Firade underbara 2 år med mitt hjärta så kvällen spenderades först i uppsala där sebbe och jag åt middag och sen blev det efterrättsmys hemma hos mig. Lite färska hallon och snickers tårta och lite annat gotti :) Blev en supermysig kväll!
Idag var det bara att gå upp med tuppen för att bege sig mot ö-vik. Vi ska ju spela cup här uppe i helgen, fredag-söndag men åkte upp redan idag med mormor och morfar för att hinna spendera lite tid med min skruttis :)
nu ska vi snart ner och kolla när hon spelar match.
ååh juste fick födelsedags present i förskott av andrea, en parfym som luktade jäyye gott och två sjukt fina berlocker till mitt armband :D
ciao








fixarfrasse

hejhopp fixarfrasse här!
Har precis hjälpt mamma att måla i köket så nu ska vi låta det torka och sen blir det att måla en till omgång senare ikväll eller imorgon :)
Nu tänkte jag hjälpa mamma städa lite i huset. När jag väl börjar med något blir jag så himla pigg och vill fortsätta med något annat typ. Skulle iof behöva städa mitt rum med men det får bli imorgon ;)





då var det måndag igen

hallådär!
sitter i bilen på väg hem ifrån träningen nu, ganska sen träning svar ja! åkte kvart över 6 och är på väg hem nu. Ja min dag då, idag har jag inte gjort så mycket, åkte till sebbe igår så vaknade där i morse och tog bussen runt halv 11 någon gång tror jag? Sen har jag typ legat ute i solen och bara njutit. Var även duktig och gjorde middag idag så det stod klart när pappa och marcus kom hem. Ibland så kan jag också ;)
Imorgon ska jag hjälpa mamma måla i köket och sen på kvällen blir det träning igen :)
ciao




underbar dag

hejhej
usch vad mätt jag är haha.. mamma bjöd över mina moster och morbror på middag så det blev grillat och det var inte lite mat heller haha.. Har iaf spelat kubb med marcus och nu inväntas efterrätt!
Idag har jag inte gjort något speciellt, har njutit till fullo av det underbara vädret. Helt sjukt med sånt här bra väder i september. Om det fortsätter såhär kan jag gärna ha sommar ett tag till :)


Sep. 08, 2013

godmorgoon!
asså fattar inte att jag ska vakna så jävla tidigt jämt.. Igår var det iaf borta match mot regionslaget. Riktigt rolig match som vi förtjänade att vinna då vi hade trycket! Men som det brukar vara så lyckas vi aldrig få in pucken och det fick dom så slutade tyvärr i en förlust :( Men matchen va skit rolig att spela men var helt död efterråt. Centrarna spelade vartannat byte hela matchen så får se nu när jag kliver ur sängen hur kroppen mår haha ;)
Idag har jag inget speciellt planerat så får se vad jag hittar på.
Igår flyttade linnea upp till östersund för att plugga högskola där. Kommer sakna henne massvis här hemma :( Tycker det är väldigt bra och stort att våga ta ett sånt steg. Jag hoppas verkligen att hon får det bra där uppe och att hon kommer hem snart! :)
ciao




mina dagar

har inte bloggat något sen i torsdags då jag verkligen inte hunnit med det! Efter träningen i torsdags blev det en myskväll med sleepover hemma hos amanda. Var dock bara jag som var pigg nog att hålla mig vaken hela filmen ut haha! Fredags morgonen inleddes med pannkakor och en kort liten morgontrip.
Fredagskvällen spenderades sedan hemma hos jennifer där sanne, frida och emelie var. Hade en super trevlig kväll med massor av gott att äta.
Idag är det matchdags, vi har träningsmatch emot regionslaget så det ska bli kul. Det är ju ändå typ upplands bästa 96-99 tjejer vi ska möta. Hoppas att det kommer gå bra, vi är inte så mycket spelare så blir nog en ganska jobbig match ;)


Sep. 05, 2013

Igår bestod dagen av ett gympass som drog ut på tiden som fan. jag skulle ladda på mitt busskort med pengar för att kunna åka stadbussen med det! Det var sån sjukt lång kö inne på ul, på grund av att alla såklart skulle byta till de nya busskortet samtidigt.. Ca 40 min väntan blev det. Men tillslut kom vi iväg till gymmet och kan ju söga att träningsvärken idag är inte och leka med.. Blev fokus rygg, mage och armar, inga ben då det är coopers test idag. Men usch vad träningsverk i ryggen jag har!
Det är ju bra att träningen ger något men usch vad det inte är skönt..
Nu sitter jag på bussen på väg hem ifrån sebbe. Ska nog inte göra ngt speciellt alls idag. Vi är bjudna på middag hos mormor och morfar ikväll och sen blir det träning eftet det. Taggaaaa coopers yeeees!..


Sep. 03, 2013

hejhej
spelade ju match igår som tyvätt slutade med en förlust :( märktes att det var första matchen för var lite knackigt i mellan åt!
idag har jag varit med jennifer hela dagen, blev lite lunch mys och massa prat och helt plötsligt var klockan efter halv 5 och jag begav mig hemmåt. Nu står jag och väntar på beccis, vi ska åka in och träna.
Först fys och sen is, träningen slutar kvart i 10 så blir en sen kväll!
inga roliga bilder men bilder iaf haha..





gamedaay

hejhej
nu sitter jag på bussen på väg till uppsala. Ikväll är det dags för säsongens första träningsmatch. Är typ redan nervös haha.. men det ska bli grymt kul att spela match, har längtat jätte mycket :) Vi möter SDE som vi även har i serien så der ska bli spännande.
För övrigt så har jag nte gjort så mycket idag, sov väldigt länge imorse.. Vaknade liksom halv 1 och så länge har jag inte sovit på flera veckor typ.. Kan ju iof bero på att jag var uppe till typ tre haha.
Juste kollade även till min fina lilla skultur som blev ganska bra faktiskt. Kan nog användas som ett fågelbad eller liknande.
ciiao



hösten är här

hejhallå
Imorse när jag skulle ta bussen ifrån sebbe så insåg jag en sak. Det börjar verkligen att bli höst på riktigt nu! Man känner det direkt i luften. Det är småregnigt det är kylig och frisk luft och det ligger en massa gula och oranga blad på marken. Men för en gångs skull så gör det mig inget alls att hösten snart är här. Jag vill faktiskt att det ska bli höst, det är något med hösten jag gillar. Den är mysig på något sätt. Tror aldrig riktigt att jag längtat till hösten så som jag gör nu :o

Just nu ligger jag i sängen och tänkte sova snart, tjejerna gick för en liten stund sen. Blev en myskväll med film och nyttigt gotti :) Idag så var jag iväg och tränade på förmiddagen och så mycket mer än det har jag faktiskt inte gjort. Jo juste, jag gjorde en liten skulptur idag som just nu ligger och stelnar. Har ingen aning om hur resultatet av den kommer bli men det visar sig imorgon!




RSS 2.0