lyxshake

tänkte skriva lite snabbt och kort om min dag! Åkte som sagt med cv till Öregrund men det har jag ju redan skrivit. Dagen spenderades i soffan framför massa avsnitt av greys! Efter 5 så åkte jag amanda och linn in till gränby för att shoppa lite. Fick med mig ett par byxor som jag nog tänkte ha på mig imorgon :)
Vi var hemma vid 8 tiden igen och en halvtimme senare satt jag i bilen emot uppsala igen. Men denna gång med min familj för att hämta andrea vid centralen.
Påvägen hem köpte vi "barn" bara marcus som är barn nu men, en varsin lyxshake, så otroligt gott!
Nu har jag precis duschat och bäddat ner mig. Tänkte försöka sova för ska upp tidigt imorgon och ännu tidigare blir det, eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig :o paaniik.
mina valborgsplaner får ni efter valborg ;)
natti



tråkig dag

hejdär
igår var en hemskt tråkig dag, var till dagis och skrev på mitt lönepapper det var väl det ända jag gjorde igår på dagen. Resten av dagen spenderades i sängen framför greys anatomy. Eller aa låg ute och solade ryggen i dem 45 min som de faktiskt var fint väder på förmiddagen!
Men på kvällen fick jag iaf åka in och ha ett ispass. Även om man haft en as bajs tråkig dag så blir de alltid bättre när man får träna och träffa sitt underbara lag 💖
Just nu sitter jag på bussen påväg hem ifrån öregrund. Skulle till konditori wilmas och lämna in ett cv. Ska provjobba på fredag så hoppas verkligen att det går bra.
Skulle behövt ta bussen 20 över 7 imorse men pappa skulle som tur till östhammar på möte så fick skjuts 🙊Behövde inte åka förens 20 över 8 så det var as skönt 👌
Resten av dagen ska jag inte göra något alls ska kolla greys. Sen ikväll ska jag åka in till uppsala med amanda!
ciao


isträning, mjukglass 🌞 och grillat

min dag har varit superbra!
började dagen med att ta bussen in till uppsala 8.20 för att bege mig mot ishallen för träning. Det känns som att det var flera månader sen vi var på is men vi insåg att det var 2 veckor sedan bara. Fast när man har fler ispass i veckan så känns 2 veckor som en väldigt lång tid!
Men iaf vi hade träning tillsammans med flick så vi höll även i ispasset. Blev faktiskt ett bra och roligt pass och tjejerna var jätte nöjd 👍
Efter träningen begav vi oss ett gäng till gränby för att köpa lite glass. Blev inte riktigt bara glassätande utan en hel del annat. Vi slog oss ner på en gräsplätt för att äta glassen och där satt vi kvar i någon timme och njöt av det underbara vädret. Sedan blev det lite shopping inne på gränby! Blev två par springbyxor för mig, mycket välbehövligt. Ett par kortare shorts och ett par springthights. 👌
Det var även jag som fick bestämma middag när jag kom hem. Grillspett, rösti, majskolvar, tzatsiki, sallad och vitlöksbröd 😍 Det var supergott ska jag säga.
Nu ligger jag uppe på mitt rum och kollar på greys anatomy, kan verkligen inte sluta det är så himla bra!!!
Ja de var väl allt om min dag.
ciao





bilderna fick jag ifrån dahl, ni hittar henne på www.livligt.blogg.se 👈👌👍

benpass, ost & kexmys

läggdags för mig, imorgon är klockan ställd på 07.30 för klockan kvart i 10 ska jag stå på is i uppsala. Äntligen så är det dags för en isträning! vi skulle haft en träning i veckan med is tidsschemat har varit smockat tydligen :(
men imorgon är det iaf dags!

Idag har jag varit in å gymmat skulle träffa mathilda vid gymmet runt kvart över 11 halv 12 men var ett jäkla strul med bussar hit och dit. Stod och väntade på en buss i en kvart och insåg sedan att den inte går på helgerna haha!
Men till slut kom jag fram till gymmet och vi körde ett rejält benpass. De tog sin tid kan man säga men en riktig genomkörare var det. Om jag inte har träningsvärk imorgon så är det helt klart något fel.
Kom hem ifrån uppsala vid 3 tiden och sen dess gar jag inte gjort bågot speciellt alls. Har haft en lugn familjekväll! vi tinade upp lite räkor och hade ost och kex mys 👌
Men som sagt nu är det dags att sova!
natti

vet inte varför jag tog en sån sne och keff bild men men!



Apr. 26, 2014

Godmorgooon
vaknade för en liten stund sen men orkar inte kliva upp ur sängen riktigt än!
Tänkte skriva lite kort om gårdagen. Jobbade som sagt från 8-16 men dagen gick faktiskt ganska fort. Eftersom att vädret var så himla bra så var vi ute i princip hela dagen vilket var super skönt. Så fick mycket soltid ändå, hatar att vara inomhus när vädret är så otroligt bra.
Min kväll spenderades hemma hos bella där även linn befann sig. Åt litd gotti och kollade några filmer. Vi kollade en bit av paranormal activity 4, haha sjukaste slutet ever. Vissa grejer var så dåligt gjorda att man typ skrattade åt dem.
Linn var gullig och skjutsade hem mig så var väl hemma vid 12 tiden.

Idag har jag inte så mycket planerat tänkte åka in och gymma lite och sen får vi se.
ciao




Apr. 24, 2014

idag har jag spenderat nästan hela min dag i stan med andrea. åkte in vid halv 12 tiden och åkte hem vid halv 4a. Skulle egentligen inte handlat något alls då en hel del pengar kommer gå åt till valborg känns de som 🙈 men fick med mig en super snygg byxdress hem 👌
När vi kom hem blev det tacos åå så gott. Älskar tacos, guacamole in my ♡.
Blev även några styrkeövningar och skottramp! denna kväll avslutades med mackor och te mys med hela familjen! Imorgon åker andrea tillbaks till ö-vik... inte kul :( kommer blir så tomt här hemma usch! Vem ska jag då umgås med på dagarna?! 💔

Imorgon blir det upp tidigt för ska jobba 8-16.
natti


Apr. 23, 2014

Fick faktiskt allt jag behövde göra klart idag förutom en sak.. Glömde såklart att deklarera, har glömt bort det varje dag nu! måste ta tag i det någon gång haha..
Blev iaf som jag skrev någon timme ute i solen. Somnade i solstolen inlindad i en filt haha. Men färg i anisktet fick jag i alla fall. Solen tar verkligen sjukt mycket nu det känner man direkt.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket, drog ut på en promenad med andrea men blev cykel för min del.. vet inte vad som är felet men har så satans ont i hälsenan. Det känns typ som jag har värsta köttiga skavsåret men det syns ingenting :o de är bara rött och gör så jäkla ont när jag går?!
Men hoppas det går över inom några dagar.
Min kväll avslutades med att kolla lite hockey, sverige-norge.
ciao




skottramp och löpning

hur kan man vara så trött när man inte gör någonting det förstår jag inte riktigt!
Lyckades iaf dra ut på en springtur igår, 5 km blev det! Sen stod jag och andrea på skottrampen och sköt resten av kvällen! Kanske kan vara en anledning till varför jag är så trött i kroppen haha.
Idag ska jag bara vara hemma hela dagen har en hel del att fixa med så tänkte ta tag i det. Är expert på att sljuta upp saker så ibland nåste jag bara ta dagar då jag betar av allt som behöver göras. Kanske smiter ut och tar någon timme i solen också 🙊
Men har faktiskt hunnit med en del redan nu så nu håller jag på med lunchen.
ciao


andrea står och gör kvällsmål åt mig, ibland måste man få vara lat 🙈


ännu en strålande dag 🌞

Ännu en dag med underbart väder, så jäkla nice! tycker dock att det blåser mycket kallar idag men ändå strålande sol så :D
vaknade vid 9 imorse så gick upp och åt lite frukost. Efter 11 kom mormor och morfar och hämtade upp oss och vi begav oss mot östhammar. Andrea och jag blev bjudna på kina buffé, supergott 😍.
Var väl hemma efter 1 någon gång och kvart över 2 var det dags för ett jobb pass. Måste nog varit världens kortaste pass ever hahaha. Jobbade 14.15-16.00 så vidare värst långt var det inte ;)
Nu sitter jag och väntar på middag och sen ikväll blir det nog lite skottramp och en springtur.
ciao

muuums

en heldag vid ishallen

ja rubriken beskriver min dag ganska bra faktiskt. Har vari vid ishallen i princip hela dagen. Tog bussen in vid 12 tiden för skulle möta upp johanna och mathilda efter halv 1. Gym och skottramp var planerna för dagen. Så vi gick till gymmet i a-hallen och började köra lite övningar. Men efter några övningar tog snack över träningen och vi bestämde oss för att gå ut i solen istället. Vi satt sedan utanför ishallen och solade i några timmar så otroligt bra väder det är helt sjukt! hade tränings thights och linne och höll på att avlida av värmen. Klagar verkligen inte, skulle vilja ha sånt här väder varje dag om jag fick bestämma!
Efter ca 2 timmar börjde vi bli hungriga så vi begav oss mot gränby och fick i oss lite mat och även en frozen yoghurt ;)
Sedan var det dags att cykla tillbaka till ishallen och köra lite skottramp. Klockan var väl runt 4/5 och det var fortfarande tok varmt ute! Blev kvar vid skottrampen i någon timme eller två och sedan blev det chill hemma hos mathilda. Kvällen avslutades sedan med pizza på gamlis grillen muums! var hemma i alunda igen vid 10 tiden.

ganska mycket tråkiga detaljer men hade en tokbra dag så var bara tvungen att beskriva allting haha :D helt klart en grym dag! Tråkigt nog tog jag typ inte en ända rolig bild på hela dagen haha..

Har lite saker planerat imorgon med faktiskt! Andrea och jag ska till östhammar med mormor och morfar och äta på kina restaurangen. Sedan blir det några timmars jobb och ska nog försöka bege mig ut på en springtur imorgon kväll. Kan behövas alltså!
ciaao


påskafton och påskdagen 🌞🐣

Vilken otroligt underbar dag! det känns som att det skulle kunna vara mitten av juli typ. Så himla varmt och även vindarna är varma för en gång skull! Så här skulle det vara varje dag helt underbart 😍
Idag har vi varit ute hela dagen, solat och ätit ost och kex ute på en filt i solen supermysigt :) det är ju omöjligt att vara inne när det är sånt här väder.

Igår var det påskafton och den firades som sagt hemma hos oss med släkten på mammas sida. Vi var 14 stycken så en hel del mat kan man ju säga att det var. Hade en superbra dag och kväll. Runt 9 tiden kom jennifer, frida och fridas kusin över och vi tog några glas vin och begav oss vidare. Hade en trevlig kväll och var väl hemma vid halv 3 tiden igen.
Helt klart en mycket bra påskafton 😄
Nu ska jag hjälpa till med middagen och sen blir det nog en liten springtur och träffa tjejerna ikväll.
ciao




🐣🐥🐤

igår kom min underbara syster hem, så skönt att ha henne hemma. Blir liksom inte riktigt detsamma när hon inte är här.
Men iaf så fikade vi med lite tårta och gav henne sin present. Hade köpt ett berlockarmband ifrån thomas sabo och hon blev nöjd som tur va :)

Idag har vi faktiskt städat hela dagen.. Vi lovade mamma att göra det eftersom att hon jobbar hela dagen och vi ska få främmande imorgon.
Vi firar alltid påsk med släkten på mammas sida. Vanligtvis är vi hemma hos mormor och morfar men i år ska vi vara här hemma därav storstädningen!
Bara ett rum kvar och sen är vi klara!
vad resten av dagen har att erbjuda får vi se.
ciao



8 timmar kvar 😄

bara 8 timmar kvar tills min underbara syster kommer hem!! spenderade gårdagskvällen i köket och bakade en tårta till henne eftersom hon fyllde hela 18 år i tisdags! Åren går så sjukt fort, känns som att jag precis fyllt 18 :o
Förutom att baka tårta så gjorde jag inte så mycket igår. Gick ut på en pw runt två tiden och efteråt blev det lite styrka ute på en filt i solen! riktigt skönt var det. Längtar verkligen så otroligt mycket till sommaren.
kommer kanske ett litet inlägg ikväll också.
ciao





en hel del som hänt

Har hänt en hel del sen jag skrev sist.
Har haft lite jobbpass vilket är riktigt skönt.
En grym jävla lagutgång som inte ritigt slutade som vi planerat men jäkligt kul var det!
Gjorde godaste brunchen med laget hemma hos lina, har nog aldrig ätit så mycke mat.
Har även tagit en silvermedalj i junior SM, förlorade finalen med 3-2 emot MODO. Riktigt surt men en grym insats av oss måste jag säga. Vi slog ut AIK i semifinalen, där dem hade 9 stycken riksserie spelare med sig och till och med en spelare ifrån OS. Så en riktigt bra avslutning på säsongen var det! Hade helt klart varit nice med guld men vi gjorde en grym insats och fick med oss ett silver hem.
Har hänt annat också men pallar inte ta upp dag för dag så blev en liten sammanfattning av de roligaste ;)
Imorgon kommer även min skrutt hem på påsklov :D
ciao


godaste brunchen ever 😍



haha sista bilden säger allt 😂




lite bilder ifrån J-SM!

1 april

tänkte faktiskt skriva ett litet inlägg också bara för att jag inte har någonting att göra och är väldigt rastlös.
Igår gjorde jag absolut ingenting på dagen och på kvällen åkte jag in på träning. Vi körde både fys och isträning som vanligt. Fyspasset var prutt jobbigt. Vi körde kilometer intervaller med olika styrkeövningar mellan varje varv, usch typ det värsta jag vet! Men vi tog oss igenom det och kom lagom möra ut på isen.
I morse klev jag upp strax efter halv 8 för att hjälp Marcus att komma iväg till skolan och strax därefter ringde dagis och behövde en vikare. Så idag blev det ett jobb pass på dagis mellan 10 över 8 och halv 5, riktigt skönt att få jobba som omväxling. Hoppas att de blir lite fler jobbpass denna vecka.
Ikväll är det ingen träning så tänkte bara ta det lugnt kanske kolla på någon film, så med andra ord en ytterst spännande och händelserik kväll.
idag är det tisdag och det innebär att det bara är 4 dagar kvar tills det är lördag och då vankas det lagutgång! :D Är skittaggad då vi aldrig typ kan gå ut och speciellt inte tillsammans. Har beställt två toppar som jag verkligen hoppas att jag kan ha och att dem hinner komma innan lördag, annars är jag såå körd!
ciao
köpte en bikiniöverdel och ett par jeans här om dagen.
låg även ute i endast shorts å linne uppe på garagetaket och solade i fredags.
 
 

örnsköldsvik, hos min underbara syster

lovade ju lite bilder ifrån ö-vik så tänkte lägga upp dem nu. Det är väldigt mycket bilder på mat men de va det jag å Andrea gjorde mest, åt massvis ;)
 
 
 

RSS 2.0