inge intressantare än vanligt

hejhallå
min dag har inte varit intressantare än vanligt så tyvärr inte så mycket kul att läsa om idag heller. Klev upp 8 inorse för skulle ta 9.20 bussen mot gränby för att sälja lite klubbrabbater. Var hemma igen vid halv 1 någon gång och sen dess har jag inte gjort mycket alls.. Har gjort lite lunch och suttit vid datorn och nu har jag hjälpt mamma förbereda lite med maten. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, alla tjejerna ska gå ut så antingen blir det en hemmakväll eller så åker jag iväg till sebbe lite senare sen! Blir ingen utgång för mig för jag har träning kvart i 12 på is i morgon förmiddag.



Aug. 30, 2013

hejhej
idag har jag inte gjort någonting alls, har små städat och typ plockat i och ur diskmaskinen och lite sånt så kånner mig riktigt duktig. Gjorde lite omelett till lunch som blev super god! Brukar vanligtvis typ äta fil och flingor eller typ nudlar till lunch men idag ansträngde jag mig och stekte potatis och lök och hela rubbet och gjorde en omelett!
Fick precis hem mitt träningsarmband till mobilen och är inte alls speciellt nöjd :( den va silverfärgad fast den skulle vara vit och mobilen passade inte alls speciallt bra fast det stod att det var för samsung galaxy s3 och s4 :/ men det är bättre än inget alls då det får duga!
nu tänkte jag lägga mig och kolla film och sen ikväll blir det träning.
ciiao







Aug. 29, 2013

hejhej
sitter på bussen på väg ifrån uppsala nu. Var in och gymmade en sväng med en tjej i laget och efter det blev det lite cupido sallad. Sen följde jag med och kollade en period av j18s match och nu sitter jag på bussen på väg hem. Satan så kallt det blivit i a-hallen usch! Den som typ var varm för 2/3 år sedan och nu sitter man och fryser.. Hallen börjar bli risig nu alltså!
jaja nog om det, när jag kommer hem blir det en kopp choklad och sen ska jag kolla ett avsnitt avv the valleys. Skulle kolla igår men då gick det inte :(
Nej nu måste jag spara batteriet på mobilen.
ciiao

torsdag

godmorgon
ååh lite glad jag vart igår på träningen när vi hade styrka och reaktions och startsnabbhet i stället för löpning.. Vi har typ alltid löpning på fysen då man ska köra styrkepassen själv på gym 2 gånger i veckan! Så vart väldigt glad över att slippa mördar intervallerna som vi haft de senaste gångerna nu.
Blev även en pw med linn runt 9 tiden, så skönt att få gå ut och göra någonting :)

Nu hat jag precis hjälpt mamma spackla lite i köket och ska sen om några timmar ta buasen in till uppsala och gymma lite!
Var ett tag sen jag gymmade nu så blir ett hårt pass idag!
Nu tänkte jag vila lite och kolla på en film.
ciiaao



Aug. 28, 2013

hejdär
jag kom precis hem ifrån östhammar, sebbe hade sovmorgon och började inte förens halv 2 så tog samma buss som honom nu! just nu sitter jag och äter glass ute på altanen. Vill lägga mig och sola när det är så fint väder men har ingen ro för att sola känner jag. Ska ta bussen till uppsala för träning om typ 1,5 timme också så pallar inte ligga och bli svettig. Kommer vara hemma rätt tidigt eftersom träningen börjar redan klockan 5 så ikväll ska jag träffa tjejerna :)
ciiao

tisdag

ojojoj var skapligt slut efter träningen igår... var hemma typ kvart i 11 och kroppen var helt mörbultad! så kan ju söga att jag sov som en stock i natt. Idag har jag inte gjort så mycket alls, fick hem köket så hjälpte mamma med det och sen har jag solat lite och sökt lite mer jobb. Söker typ till allt som verkar intressant och hyffsat bra haha. Nu tänkte jag spela lite traveller och sen ikväll åker jag till sebbelito :)
ciiao



måndag

även idag är vädret underbart, alla som säger att sommaren är slut har under de här två dagarna haft ruskigt fel ;)
Åkte till sebbe igår eftermiddags och spenderade min kväll där. Det blev en kväll med tacos, mjukglass och mys :) Åkte hem med kvart över 10 bussen imorse och har nyligen ätit lunch och nu ligger jag och solar! ikväll blir det träning så kommer förmodligen inte hinna med så mycket mer idag.
ciiao



riktigt rolig kväll

Vilket otroligt underbart väder det är idag!! ligger ute på studsmattan och solar lite och det är helt sjukt varmt. Men jag klagar verkligen inte :)
Igår var vi tjejer som sagt bartenders på amandas föräldrars 90 års fest. Hade en riktigt rolig kväll. Vi blandade massa goda drinkar, hade drick tävlingar och massa annat skoj. Något som jag lätt skulle göra om för de var riktigt kul. Vart lite stressigt att göra alla deinkar då så himla många villr köpa men det var inga problem ;)

Senare idag ska jag nog åka hem till sebbe och spendera kvällen där. Det är väl vad jag har planerat idag :)
ciao





bartenders

hejhallå
sitter vid datorn och skriver mitt personliga brev och fin justerar mitt cv för ska söka jobb på McDonalds som tydligen sökte ännu fler jobb nu. Linn jobbar ju där också så hon håller på och hjälper mig lite med brevet.
Vill bara få det klart nu så att jag kan lägga mig ute i solen!
Hann inte skriva om gårdagskvällen men vi träffades alla tjejer hemma hos amanda där vi överraskade bells med en present och ost och kex mys :)

Nu idag ska jag åka in på träning och sen blir det direkt hem och fixa sig för ikväll ska vi tjejer vara bartenders på amandas mammas och pappas 90 års fest! kommer nog bli en rolig kväll :)
nej nu måste jag fortsätta skriva.
ciao



thuns

Är precis hemkommen ifrån thuns med mammi. Hon ville ha sällskap så åkte med och kikade lite. Hade bestämt mig för att inte köpa någonting men hittade en vårigjacka och två par trosor så mamma var snäll och köpte det åt mig :) Idag hade jag tänkt åka in och gymma men får se hur det blir med det haha.. kanske bara kör styrka hemma eller något för har riktig träningsvärk baksidalår och vad från gårdagens träning. Plus att det är helt sämst att gymma ensam :(
ciao




Aug. 22, 2013

insåg nyss att jag har inte bloggat något idag så kände för ett litet inlägg nu på kvällen. Just nu sitter jag och äter, har varit iväg och tränat nu på kvällen fys och is som alltid på vardagarna! Imorgon bitti ska jag åka med mamma till thuns en sväng och sen vid två ska jag in och gymma lite tänkte jag. Nej nu måste jag äta upp så jag hinner se the valleys :D
ciao


Aug. 21, 2013

Hejdär! idag har kag iaf gjort lite saker istället för att bara legat hemma. Började dagen med att ligga ute i solen och vid halv 2 tiden åkte jag med mamma och marcus till öathammar och handlade. Sen runt halv 5 tiden så åkte vi upp till mormor och morfar som bjöd på middag. Moussaka var det dom på bjöd på, riktigt gott var det! Har aldrig ätit det förr så nu har man gjort det också :)
Nu ligger jag i sängen och kollar på datan snart kommer sebbe hit så då blir det film kik.
ciao







saknar skolan

Just nu ligger jag ute i solen och försöker få lite färg. Känns dock inte som att solen tar någonting. . Det är varmt och så men känns inte som man får någon färg direkt. Kollade vädret igår och det stod strålande sol och 23 grader men det är typ skit mycket moln på väg nu.. typiskt :(
Jag som hade tänkt sola i princip hela dagen haha!

Asså det känns sjukt konstigt att inte vara tillbaka i skolan. Nu när jag legat och tänkt på det så saknar jag det faktiskt. Saknar min klass och alla bra lärare man hade. Saknar alla lektioner där man inte gjorde ett dugg utan bara satt och snackade massa. Saknar även att göra någonting vettigt om dagarna. Får abstinens av att inte göra något alls, jag blir så himla rastlös och typ sur haha..
Usch! måste ta tag i set här och börja lämna in lite cvn på olika ställen! Har sökt ett jobb i och med när jag var på arbetsförmedlingen men behöver söka fler ställen.
ciao



oj vilken rolig måndag

oj vilken rolig måndag.. hade planer för dagen men det sket sig så blir att ligga hemma och kolla film resten av dagen kul.. satte precis på en harry potter film så har iaf något att göra. Får se om jag åker till östhammar ikväll, vet inte om jag orkar det just nu.
Roligt inlägg haha men har tråkigt och är less så kände för att skriva lite!
ciao




söndag

även idag tog träningen hela dagen fast den började klockan 12 :o Åkte vid halv 11 och var hemma lite innan halv 4 helt sjukt! Fast idag så åkte jag buss hem och den går bara 1 gång i timmen på helgen så fick vänta ett tag på den.
Ikväll ska jag träffa tjejerna och bara ta det lugnt.
ciao



hockey lördag

Shit vad dagarna försvinner när man åker iväg och tränar.. Åkte till uppsala efter 12 för att träna och var hemma klockan halv 5 igen :o Och ändå hade vi bara ett ispass på 75 min.
Ikväll blir en lugn kväll då jag ska upp och träna imorgon bitti! träningen börjar redan klockan 12 så blir till att gå upp tidigt imorgon.. Tänkte kör en filmkväll om jag lyckas leta upp något intressant att kolla på. Vill se dumma mej 2 men eftersom vårat internet är cp så går det inte att streama :(
ciao

Aug. 16, 2013

sebbe och jag vaknade vid 10/11 tiden idag och jag tog buasen hem vid halv 1. Sen vid tre var det bara att sätra sig på bussen igen men den här gången in mot uppsala. Nu är jag påväg hem ifrån uppsala i bil den här gången haha.. har varit på bio. Monsters University var filmen vi såg, den var bra, helt klar sevärd :)
asså galet vad trött jag varit hela dagen.. är typ helt slut och vet inte varför :o huvudet är typ helt segt :( ska ta en powernap när jag kommer hem och sen senare ska jag nog träffa tjejerna.
ciao

torsdag

hejdär!
otroligt vilket bra väder det har varit idag, hoppas på samma väder imorgon! idag vaknade jag vid kvart i 12 och runt 2 tiden åkte sebbe och jag till östhammar. Låg ute och sola ett tag och sen runt 6 tiden var vi ner på marinan och åt lite middag. Tog oxfile med klyft potatis och rödvinssås mums! Efter middagen var vi bara hem och vände och sen begav vi oss ett gäng till länsö och spendera resten av kvällen där. Gjorde en liten brasa på stranden och satt där och åt gotti :)
kom tillbaks till sebbe för en stund sen och nu blir det en film och sen sova.
ciao





händelserika dagar..

blev inget bloggande igår men gjorde ingenting alls som typ varje dag den här veckan haha.. fanns inte så mycket att skriva om! bakade en kladdkaka på kvällen och hjälpte pappa och mamma att bära in 15 kubik ved i vedboden.
Idag har jag varit till arbetsförmedlingen sen har jag legat hemma och inte gjort ett dugg och nu är jag nyligen hemkommen från en mördar träning.. Fy fan! vi hade fys först och efter den satt typ spyan i halsen helt galet vad trött jag var.. Sen hade vi ett ispass på det. Så nu är jag ganska så galet slut. Men som tur är så är sebbe här och han ska få vara min betjänt imorgon när jag inte kan gå haha.
ciao




en vilo måndag

oj vilken händelsrik måndag.. Det ända jag gjort på hela dagen är att åka till arbetsförmedlingen haha. Utöver det så har jag bara varit hemma och gjort lite små saker. Men har faktiskt varit skönt med en ledig vilodag! dock blir jag så himla rastlös :( Nu håller jag iaf på att hjälpa mamma och pappa att riva lite i köket eftersom att vi ska bygga nytt. Tog en liten paus för att äta lite ben&jerrys som mamma kom hem och överraskade mig med :D Nej back to work!
Muuummmssss







Aug. 11, 2013

Idag känns det att man inte varit på is på 4 månader shiit.. har träningsvärk i ryggen och ljumskarna ajajaj! Ska snart iväg på träning igen får se hur det känns på isen haha.. Tänkte övningsköra till träningen idag och sen efterråt ska jag och pappa åka och köpa nya springskor till mig :) det är planerna för idag, juuste vi ska äta tacos till middag idag också :D
rätt bra väder det är här nu.. först börja det ös regna och 2 minuter senare haglade det som bara den, sen regnade det och åskade och nu är solen framme haha.. kan man säga typisk svensk sommar eller!
Nej nu måste jag packa.
ciao





första ispasset

nu är jag på väg hem ifrån det första ispasset för den här säsongen! var riktigt kul, skönt att va på is igen. Dock kändes det ju ovant och klubbtekniken var ju inte riktigt på topp men det kommer nog efter några pass. Var sjukt jobbigt även fast man tränat bra under sommaren.. det är helt annat att stå på isen.
Är ganska så rejält hungrig och trött nu haha.. så när jag kommer hem blir det mat, vila och sen träffa tjejerna :)
ciao
där ser man mina nya byxor :)







estockholmo

hejhallå, igår vart det som sagt en tripp till stockholm med sebbe, blev en jacka ett par sköna byxor och ett paraply! kan visa allting i ett inlägg sen! hade en super bra dag och hittade en jacka till i höat vilket var mitt mål! nu ska jag snart bege mig mot uppsala för det första ispasset för den här säsongen, kommer bli grymt! sen ikväll blir det nog lugnt, det var snack om utgång men jag har inga pengar och har träning imorgon med så.
nej nu måste jag göra lite lunch, ciiao!

fryssen

burrr! har äntligen lyckats fått upp värmen.. var iväg på träning som hölls utomhus och under hela passet (1,5 timme) så spöregnade de konstant! rätt varm och skön när man kom hem.. Men nu när jag duschat och dragit på mig myskläder plus ätit en macka och druckit en kopp te så känner jag mig äntligen varm. Håller nu på och kollar vad jag ska ha på mig imorgon.. känns som jag köper mycket nya kläder men har aldrig något att ha på mig så typiskt! nej nu måste jag fixa lite.
ciao





torsdags morgon

jag börjar vli riktigt bra på det här med pannkakor nu! vaknade vid 11 imorse och gick ner för att äta frukost och blev så himla sugen på att göra pannkakor. Så pannkakor blev det, dock så råkade jag göra en sats för 4 personer så är väldigt mycket över haha.. Men får spara och äta ikväll eller något. Känner mig duktig för jag är annars så himla dålig på att göra mat och pannkakor har jag varit total kass på att vända utan att dom går sönder. . Men idag gick det för första gången bra så nu är jag nöjd ;)
haha ligger i soffan nu i matkoma och tänkte ligga här ett tag till. I eftermiddag ska jag över till mormor och morfar och äta och ikväll är det dags för träning.
Sen imorgon blir det en tripp till huvudstaden med sebbe och kika lite kläder och annat :)
ciao





en grå onsdag

hejdär, kom hem för ca en timme sedan och har redan hunnit plockat i och ur diskmaskinen och slängt in kläder i tvättmaskinen! känner mig riktigt duktig som håller det rent och snyggt medan resten av familjen är borta.
Har dock ap tråkigt när ingen är hemma :( finns inget alls att göra och ingen av mina vänner kunde ses idag/ikväll så blir jag och tv:n :( Har suttit och klurat på något annat kul jag skulle kunna hitta på men har inte kommit fram till något bra. Väldigt glatt och roligt inlägg men skrev ett inlägg bara för att jag har tråkigt. Därav kvaliteten på det!
ciao



jävla förkylning. .

ååh vad less jag blir är ännu mer förkyld nu på grund av att jag tränase igår. Men är huvudet dumt så får kroppen lida. Dock gick testerna ändå rätt bra trots förkylningen!
Min röst börjar bli bättre nu men hostar och är snorig istället så :( Idag ska jag bara försöka ta det lugnt och bli frisk. Vill verkligen ligga ute och sola men har ingen ork till det :o Ligger just nu inne på marcus rum och spelar playstation.. det är typ vad jag är kapabel till!
ciao



grattis till min faar ♥

hejhallåå
kom hem för ca en halvtimme sen. Blev inget öregrund igår då ingen var jätte sugen, så för min del blev det en kväll med sebbe i östhammar. Åkte hem hyffsat tidigt imorse då far min fyller år idag :) så mammas släkt kommer hit nu på dagen och pappas släkt kom igår kväll. Får se vad jag hittar på resten av dagen vill ut och springa men min jävla hals och min röst blir aldrig bättre.. Kul att hockeyn drar igång imorgon med fystester och jag kommer prestera skit pga min förkylning! aja orkar inte tänka på det nu, nu ska det ätas tårta :D
ciiao
bilder från soltimmarna igår och nu idag.







john de sohn båtveckan

gårdagen var riktigt rolig, bra musik och bra sällskap hela kvällen underbart! Vi var i öregrund inne på öltältet där john de sohn spelade. Det var väldigt mycket folk vilket resulterar i söndertrampade fötter idag haha.. Nej men kvällen var super bra och jag fick äntligen prova äta langos ååg så gott det var. Blir langos ikväll med om vi ska ut ;) ååh juste har ju haft skit ont i halsen de senaste mornarna och kvällarna vilket så klart resulterade i att det under natten satte sig på stämbanden vilket det alltid gör på mig.. Så har ingen röst kvar typ kuuul! plus att alla alltid tror att jag skrikit bort rösten vilket inte är fallet! menmen..
ikväll så blir det troligen hummel om någon är taggad, det var tydligen något rock band som spelade i tältet vilket jag inte är så sugen på ;)
ciaao
haha ser rätt mycket på bilderna..






RSS 2.0