hipp hurra för här kommer bumbibjörnarna!

hallååå!
Håller just nu på och sminkar mig lite och trycker ner party kläderna i väskan, får se om det kanske blir fest i lyan ikväll inte riktigt bestämt men hoppas på det! ska snart g¨över till amanda och sen vidare mot jennifer! är as taggad på något ikväll så hoppas verkligen på lyan nu! :D vi kör en tre dagars den här helgen låter toppen tycker jaaaag! sedan är det bara att tagga till en riktigt grym fredag nästa vecka oj oj oj vad jag läängtar. nej nu måste jag sminka mig färdigt och sen dra vidare skriver kanske senare vi får se ;)

ciao!
en låt jag tycker är as bra har inget med fest att göra direkt men ändå grym!
ni får hela videon nu så kanske ni känne rigen filmen låten är med i också :)


fotbollsdag!

hejdär!
var ju iväg och spelade fotboll i morse komme rinte ihåg vilka det var vi mötte men det var iaf i Gävle så vi åkte buss dit. Sov typ hela vägen dit och hem om jag ska vara ärlig var sjukt trött somnade typ klockan 1 igår inte bra! Men iaf matchen gick väl bra vi hade bra spel och jag tyckte faktiskt vi var mycket bättre än dom bara att dom fick in två mål och vi fick inte in något :( så det blir tyvärr inget Umeå nu hade fan varit as kul att åkt dit och spelat men men så kan det vara. Något som är grymt skönt är att nu har man heeelg då underbart! ska väl träffa tjejerna ikväll också det var ett tag sen nu så det ska bli trevligt! nej nu ska jag soooova haha!

hejs!
jag och bella

2011! :D

har precis käkat lite kvällsmackor och nu ligger jag bara i sängen och försöker göra så att jag blir trött haha, hatar att vara pigg när man egentligen vill sova för att man ska upp tidigt. Men var ju som sagt iväg på hockey träning som gick helt okej bra bara att man blir helt slut bara man är lite förkyld. Innan träningen kom mormor, morfar och min morbror över ett tag och grattade mig så det blev lite tårta och sen fick jag pengar! :D det beövs ska jag säga måste spara var ända slant till rhodos nästa sommar eftersom att jag inte sommarjobbade :/ så får slita som ett djr nu under vintern plus att vi ska till barcelona med fotbolslaget också underbart! fy fan vad jag längtar till det nya året känns som det kommer bli det bästa året av dom alla! :D aja nu ska jag lägga mig och läsa eller något så jag blir lite trött.

juste ingen skola för mig imorgon ska iväg med skolan och spela fotbollsmatch det är typ någon skolgrej har faktiskt ingen aning men vi ska iaf spela i Gävle så det ska bli kuul!

natti <3
haha innebandy tuneringen i skolan minnen!


onsdag

fy fan vad sköön dag! vaknade imorse och fick tårta mums :D sen när jag kommer till skolan får jag reda på att vi slutar klockan 11 för naturkunskapen är inställd så har bara haft datakunskap och matte idag as skönt! Så nu ligger jag bara och degar i sängen hur skönt som helst blir nog en liten powenap sen också. ´Snacka om grym födelsedag ^^ får se vad jag får av mamma och pappa ikväll också, sen blir det hockey träning! dagen kan bara inte bli bättre :D skiver mera senare!

ciao
sommaren 2008 eller 2009


dags att sussa!

det var riktigt trevligt på fotbolls avslutningen, man känner verkligen att vårat lag blivit mycket tätare nu på hösten det är som våran målvakt säger det var festerna som gjorde det! så mer fester ska det bli vi snackade även om årsfesten och det skulle inte bli någon årsfest! :O men något som är ännu bättre är att i stället skulle damerna och herrarna ha en avslutningsfest ihop då är det alltså bara dam och herr inte massa föäldrar och sånt grymt ju! :D nej nu måste jag typ sova var helt slut imorse när jag skulle upp så bäst att försöka få lite sömn!

natti natti pussar!
jämför med den jag lag ut förr förra inlägget :P förändrats ja haha!

tisdag

imorgon är världens bästa dag och gissa vad jo min födelsedag yippie då blir det massor av tårta mums! :P haha det var inte de jag skulle skriva egentligen men tog med det ändå ^^  haha! nej men dagen idag har varit as tråkig hatar tisdagar för att sista timmen har vi matte lektion och det är så som man är som mest slut! asså det finns verkligen inget att skriva om och alla inlägg blir typ lika dana skit tråkigt men finns inget intressant att berätta. ska iaf ner på fotbollsavslutning halv sju typ det är typ snack och fika men det kommer väl antagligen något mer inlägg senare.

Jag SAKNAR min maskros (julia)!!!!
jag till vänster julia till höger! :D

pluggkungen!

grym jag blivit på att plugga då har faktiskt pluggat ganska mycket idag, men tog en paus och bakade lite kladdkaka som uppskattades mycket av mi familia :D så efter den pausen var det bara att ta fram böckerna och plugga igen då plus att lite tid försvann när jag och linnea skrev som galningar till varandra på facebook haha ;) men måste säga att det var ett mycket skönt samtal som sagt vi bara kööör! haha :D nej tillbaka till pluggandet nu då.

puss på er!
förändrats eller vad :P



måndag

hej där!
har precis kommit hem från skolan ska väl äta snart antar jag, finns inte direkt något att säga om skolan förutom att det hände en oväntad grej på hålan haha men positivt var det iaf! :) juste haha hade lite roligt åt en kille som jag hittade på ett jätte bra smeknamn till hahahah men det tar jag inte upp här. :P Annars var väl dagen som vanligt. Värdelöst att vi har prov imorgon för måste hoppa hockey träningen ikväll och plugga istället ush vad tråkigt! aja får hoppas att provet går bra imorgon då så att jag vet att det är värt det! samhällsprovet om demokrati och diktatur som vi hade förr gick oväntat bra, fick tillbaka det idag och resultatet var 16 av 17 :D så det är jag väldigt nöjd med! :) nej nu ska jag plugga lite.

hejdå!
så söta i våra grymt snygga hjälmar!


stentuffa!

okej blev inte direkt så mkt mera plugg och det kanske ni också märker eftersom jag har gjort tre inlägg på en dag det är inte vanligt! men så blir det när man inte orkar plugga och sätter sig vid datorn ist. Är så jävla trött också så kommer somna när som helst känns det som. finns inte så mkt mer att säga faktiskt snacka om boring inlägg men det får ni leva med!

puss på er! <3
bara för att vi är biffar! :D

pain!

jag hatar att plugga!!! finns det något värre än att vara hemma och plugga nej skulle inte tro det! fy fan vad värdelöst ingenting vill sätta sig kvar heller känns verkligen nödvändigt att plugga då! lite mycket gnäll nu kanske men vad annars när det gäller skolan. Måste väl antagligen fortsätta pluggandet som just nu går i snigelfart haha sen måste jag över till frugan och hämta min jacka också. :)

kram!

söndag!

hej där!
ligger just nu i sängen och pluggar samhällsekonomi helt värdelöst det är typ ideologier och alla partierna som vi har prov på, komme rinte ihåg om det är tills måndag eller tisdag så bäst att plugga ihjäl sig ifall att det är imorogn :P juste var ju iväg och spelade sista fotbollsmatchen idag vi mötte riala och matche slutade 3-1 till oss grymt bra! as skönt att sluta säsongen med en vinst underbart! nej tillbaks till pluggandet nu.

ciao!
vill ha sommar!

lite skitig spegel men palla haha!


lördag 25-09-10

ja ny har jag precis duschat och gjort mig i ordning så då var det dags att slå på datorn. Ska typ vänta på att sebbe kommer hit måste snacka lite med honom sen drar jag nog över till frida ett tag. Får se vad det blir kväll kanske drar iväg på en fest annars blir det väl en mys kväll hos fridi! :D har redan skrivit om igår men kan göra det igen ;) det var en as rolig kväll som alltid hos frida. träffade lite nytt folk och så också som man inte ofta umgås med och det var trevligt! :) så mycket mer finns väl inte att säga egentligen orkar inte gå in på detalj på massa saker men spårad kväll var det iaf men kuuul! nej nu ska jag slå på tv:n eller något.

hejsvejs!
bild tagen från http://amandasophias.blogg.se/ bilden är ifrån paddlingen med klassen :)  

sova kanske?

kom hem för kanske 45 min sen eller något har haft en grymt trvlig kvälll med massa bra folk måste göras om tykcer jag! :) nej det blir inte så mkt mer skrivet för är as trött så ska sova men det kanske dyker upp lite bilder här eller på facebook imorgon vi får se.

natti <3

nuu kööör vi!

mot oändligheten och vidare to fridaaaas place! :D
bye!

taggad bruuud!

fan vad underbaaart heeelg ush vad jag älskar det! Är så jävla taggad till ikväll ska över till fridi på partaaaaj grymt taggad! ikväll är det fullt öss köra gärnet bara grymt! nu väntar jag på maten sen blir det fix och vidare in i dimman ;) nej nu ska jag försöka leta upp något att ta på mig kanske kommer n¨ågot mer inlägg innan jag drar iväg vi får se lite om jag har tid. men annars får ni ha en grym kväll för dte kommer jag att ha! :D

tjenis!
lite gamla party pix tagga!





torsdag

har precis duschat för var iväg och solade efter träningen så nu är man iaf lite brunare. blev inte så jätte stor skillnad men det är väl för att jag inte solat på mer än ett halv år haha. försöker iaf plugga lite historia nu eftersom vi har prov imorogn men är sjukt trött så blir väl sängen snart antar jag. Imorgon är det ganska chill dag eftersom vi slipper naturkunskap och slutar därför tre sen har vi typ bad första timmen. aja nu ska jag plugga lite grann se ya!

caio! <3
vill ha sommar!


datakunskap

just nu sitter jag och bara läängtar tills vi ska sluta har datakunskap som är det tråkigaste ämne som finns! till och med matte och engelska är roligare då kanske ni fattar hur värdelöst jag tycker det är. Plus att vi alltid har det så jävla länge också pallar inte! Vi sitter typ och kollar någon tråkig film om olika sök motorer och internet as tråkigt som att man inte kan det redan eller vad! det är inte direkt så att någon lyssnar heller snacka om meningslöst ämne varför ska man kunna sånt här liksom. aja ska fortsätta lida i en halvtimme till nu -.-

hejdå!

hatar förkylningar!

heluuu!
hatar att börja ett inlägg vet aldrig vad jag ska skriva så det blir oftast någon töntig hälsning typ hehe ^^ hann faktiskt plugga lite till men det blev inte så himla mycket mer men hinner plugga imorgon också så det är lugnt. hockey träningen gick väl bra men börjar bli förkyld så det blir as jobbigt att andas så därför ska jag hoppa hockeyn imorgon bitti för annars kommer jag aldrig att bli bättre och sen vilar jag från hockey träningen på fredag också så blir det nog bra det här. fast måste nog träna fotboll imorgon men det blir väldigt lugnt eftersom det är näst sista träningen så kan nog träna där utan några problem. Nu ska jag slå på chill listan och bara ta det lugnt tills jag blir trött.
 
puss på er!
bara älskar låten här är musik videon också!



pluggis njaae

hejsan!
ska börja med att ursäkta för igår skulle skriva ett lite bättre inlägg och inte bara ett sånt där slarvigt drygt som det blev men fick skit bråttom och sne glömde jag bara bort det! haha men skit samma något som är grymt skönt är att jag slutade 12 idag hoppae spanskan för dne kund ejag ändå göra hemma så det spelade ingen roll. aja strunt i det nu ligger jag iaf och pluggar histori för har prov på fredag och det går faktiskt överraskande bra! trode det aldrig men mycket sitter faktiskt redan som jag kan :D ska försöka kika lite samhällskunskapen också eftersom vi kommer ha prov på det också. nu när man ändå håller på kan man lika väl fortsätta tycker jag ;) sen ikväll blir det en efterlängtad hockey träning :) nej back to work nu!

puss och kram!
mitt "snygga" smile haha!

fotboll på g

ska iväg och träna fotboll om 10 minuter så blir ett kort tråkigt inlägg! var en vanlig tråkig skoldag idag haha var hur glad som helst av någon anledning ingen aning om varför faktiskt :) nej skriver mer sen nu blev det brottom!
hejs!

sussa kanske?

hej på er!
blir ett kort inlägg för ska typ sova nu klockan är liksom ställd på halv 6 som varje tisdag! suck orkar verkligen inte! aja bara att pallra sig upp vad gör man inte för att få spela hockey! :D Finns inte så mkt att säga om dagen min lillebror fyller år idag så vi har firat honom sen innan träningen firade vi Bert för han har fyllt 50 för inte länge sen alls så mycket kakor och tårta har det varit idag. härligt att ta igen allt man brännt bort under alla matcher och träningar i helgen yeees! -.-  haha! på tal om födelsedagar så fyller jag år nästa onsdag yippie hehe 16 år oj oj känns så himla litet att bara vara 15 haha det känns som det är världens skillnad mellan att vara 15 och 16 ^^ enligt mig iaf eller det låter mkt mindre iaf aja :P nej nu ska jag sussa.

natti <3
Grattis till min sötnos som fyller 6 år idag! :D <3
ganska ´gamla bilder men har inte laddat in några nya på länge!



samhällskunskap

tjenis!
har sitter just nu med matilda och amanda och göra absolute ingeting alls! har haft håla från halv 12 och vi börjar 20 över 1. så det är rätt skönt skulle egentligen ebhövt jobba på hålan men det blev ingenting med det haha orkade faktiskt inte! ska fråga läraren om hon kan flytta provet vi har imorogn tills senare för har typ inte hunnit plugga något i helgen plus att vi inte ens fått all fakta som vi behöver inför provet. Pallar faktiskt inte plugga ikväll, tjejrna skulle till jennifer ikväll och kika idol och mysa så vill gärna dra dit och träffa dom lite också! Nej nu ska jag fortsätta göra ingenting i 10 minuter till :)

caio!

söndag 19-09-10

hej på er!
ligge rjust nu i sängen och pluggar och jobbar massa eller massa och massa kanske är och ta i men jag gör det iaf! har rätt mycket den här kommande veckan känns det som så vill ha lite gjort nu idag så det inte blir så mkt sen! men iaf har ju haft träningsläger idag det var grymt roligt missade ju typ hela dagen igår men tog igen det idag :) vi spelade iaf en match mot sandviken som vi tyvärr förlorade med 2-1 men kan skylla på att alla var helt slut i benen plus att vi inte hade ordinare laget :) men vi spelade iaf jätte bra ändå tyclker jag! det kommer massa bilder från träniingslähgret sen någon gång ^^ nej nu ska jag fortsätta plugga.

hejs!
en bild linn gjort som föreställer vårat tjej gäng på en strand i rhodos nästa sommar! :D

sovdaags!

har haft väldigt mycket idag så har typ inte hunnit sitta vid datorn alls, har spelat fotbollsmatch mot norrskedika som slutade 0-0 finns inte så mycket att säga om matchen. sen direkt efter åkte jag till gimo och träna hockey eftersom vi har träningsläger. Efter träningen hann jag bara duscha äta och fixa mig sen skulle jag vidare till jennifer på chillfest mycket trevligt! men var så jävla trött så amanda och jag gick väl hem vid kvart över 12 eller något sånt. Så här har då min dag kväll och natt sett ut och nu måste jag verkligen sova för ska upp klockan sju imorgon eftersom det är träningsläger vi ska vara på is klockan 8. Sen är det träningmstach mot sandviken på eftermiddagen är as taggad! nej nu måste jag sussa!

natti <3

fredag vilket innebär heeelg!

fan vad sköönt med helg underbart! lite mindre underbart är väl att jag ska iväg på träning som börjar kvart i sju och slutar åtta det är exakt det man vill göra en fredag kväll! Ja ja bara att släpa sig dit och köra gärnet ;) Gick liksom i skolan till tio i fyra också så har inte direkt hunnit göra så mycket men men. Efter träningen kommer iaf sebbe hit så fredagen är inte helt värdelös tror han sover kvar här också :) blir väll chill hela kvällen inget partajande ikväll har ju match imorgon i fotbollen derby mot norrskedika taggad!! :D Nej nu ska jag packa lite sen dra iväg på träningen.

ciao!
sommaren 2009 ;)

besviken

usch vad besviken jag blir när brynäs håller på så här fy på dom nu får dom skärpa till sig, men är 100 på att nästa match vinner dom vänta bara ;) dom fick en liten dålig start det var allt snart så då maler dom ner resten av lagen :D nej nog tjatat om brynäs nu eller vänta BRYNÄS är BÄÄÄST! okej så nu är jag klar ^^ Nej men funderar på att sovilova lite nu annars komme rjag inte orka upp imorgon bitti, lite sovmorgon har jag iaf det är skönt. Får sova ungefär i en timme eller 45 minuter längre iaf :) men nu ska jag sova annars komme rjag bara skriva me roch mer och det här inlägget kommer bli frygare än vad det redan är hehe ;)

natti på er!

Brynäääääääs!!!

ligger just nu i sängen och puggar samtidigt som jag lyssnar på brynäs modo live kom igen nu Brynäs!!haha hockey nörden här men vafan kuul ju mindre kul är att Brynäs ligger under med 0-1 men snart så då tar dom igen och vinner det här! Nej nu kanske jag ska försöka plugga lite mer haha man blir lätt okoncentrerad när det är hockey samtidigt men nu får jag skärpa till mig ;) vi får se kanske kommer något inlägg till lite senare ivkäll när Brynäs vunnit!!

tjenxien!
lite bilden om hur säsongen kommer sluta
SM GUUUUUUULD!!

torsdag

har precis käkat lite middag och ska nu ner på möte med fotbollen om träningslägret i barcelona i vår ska bli så himla roligt!! :D blir ingen träning för mig efter mötet för ska plugga har prov imorogn ush vad värdelöst. Plus att jag är helt slut åkte liksom för att börja skoldagen me dhokcey klockan sju och kom hem kvart i fem ganska så lång och seg dag kan man säga hade värdelösa lektioner också! -.- nej nu måste jag nog gå.

hejs

sova kanske?

har precis lagt mig i sängen innan var jag på träinnge sen har jag käkat lite och duschat såklart! Nu funderar jag på om jag ska sova eller om jag ska lägga mig och läsa ett tag. Blir nog lite läsning tror jag är inte riktigt trött än, man blir ju alltid trött av att läsa så får hoppas det ger mig lite trötthet haha! ska ju liksom upp klockan halv 6 imorgon bitti jiippey underbart verkligen! men det är smällar man får ta om man vill ha två extra träningar hockey i veckan :) Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite i min braiga bok haha härlig svenska jag har ;)

natti <3
jag älskar hockey!

duktig flicka!

jag är så duktig så håller faktiskt på med historian nu kors i taket eller vadå haha! nej men kännde mig väldigt tvingad för ikväll komme rjag inte hinna så det var bara att ta sig i kragen och gör det. Har precis käkat lite glassså nu ligger bodsockret riktigt högt så får passa på att jobba mer historian medans man är lite pigg ;) kä nns som det här är nyttiga dagen för mig först choklad och nu glas illa illa. Nej nu ska jag jobba på.

hejdå!
minnen!

15-09-10

hemma från skolan idag riktigt sköönt kännde att jag behövde vara hemma och villa lite plus att jag är lite små förkyld hihi ^^ Men vi hade ändå inga lektioner idag typ så jag passade på att vila ut mig nu idag eftersom jag var helt slut ifrån igår! Just nu ligger jag och äter choklad och kikar på gamla disney filmer riktigt myysigt! Skulle kunna ligga i sängen hela dagen men måste göra en historia uppgift som ska vara klar i morgon så måste dra mig upp snart! Sen ikväll blir det hockey träning och eftersom jag ändå ska gå i skolan imorgon. Känns som det var evigheter sen jag tränade hockey så längtar massvis! :) Nej nu ska jag nog slå påen till film ^^ pluggandet får vänta ett tag hihi.

puss!



heelt sluuut!

fy fan vad trött jag är håller på att döööö! ska bara lägga mig och sova sova sova nu haha! mycket gnäll kommer det bli i det här inlägget men ska försöka dra ner lite på det ;) Jag åkte ju med klassen i måndags morse och paddlade kanotr i 1,5 mil och det var hur jobbigt som hellst armarna höll på att ramla av så jävla slut var man. Pricken över i et var väl att det öste ner regn hela  kanot resan också yees!! men som tur var slutade det grena ungefär när vi kom fram till ön. Men iaf det tog ca 4 och en halv timme sen när vi kom fram packa vi upp tälten och lite sånt där. Sen samlades alla vid grill platsen och vi lagade lite middag sen satt vi bara vid elden hela kvällen och snackade massa, det var faktiskt jätte mysigt och trevligt. Vi gick väl och la oss vid 11 eller något och typ kvart över skickade vi ut killarna ur vårat tält eller ah jag gjorde för var sjukt trött haha.

Juste sov med amanda och matilda för dom som undrade, ah men iaf blev väckta runt halv 8 tiden sen var det frukost. Efterfruksoten var det bara att packa ihop allt och paddla hem så gissa om man är helt slut i armar, rygg och huvudet. Aja det var iaf ganska roligt ändå, men nu ska jag tvinga pappa och åka ner till ica och handla lite godis till mig och sen blir det sova.

juste har några bilder på mobilen som kanske dyker upp sen.
ciao!
rävsten i femman :)

sööndag

Kulturnatten igår ju var väl helt okej, kunde ju varit roligare men man var ju helt slut från fredagen och matchen på dagen. Men det var bättre än att sitta hemma och tråka iaf, var inne på framfickan ett tag också men var tvugna att dra därifrån eftersom vi inte hade legg hehe ^^. Men tog iaf bussen fårn uppsala vid kvart över 2 var vet inte när vi var hemma men kom hem till mig runt kvart i fyra eller något tror jag. Sen blev det sängen och sova direkt haha var hur trött som helst fattar inte :P Men iaf idag så har jag jobbat lite med en historia uppgit eller det var väl typ 2-3 frågar haha men alltid nåågot ;) Sen var jag över till fridi ett tag resten av tjejerna var också där, kikade lite idol och snackade lite grann. Nu ska jag väl bara kika film och sen blir det film ikväll.

Juste det här kanske blir mitt sista inlägg på typ två dagar för ska iväg med klassen och paddla kanot och sen övernatta i tält från måndag till tisdag och hinner kanske inte skriva någor mer idag vi får se.

hejs!
underbara minnen!



härligt!

Har precis fönat håret nu så ska sminka mig lite och sen vid 6 tiden dra över till jennifer där det blir middag och för krök med tjejerna! lite kort om matchen som gick väldigt väldigt bra, vi tog hem vinsten med 5-0 as bra spelat brudar! två mål och linnea också you go girl! nej men nu ska jag sätta på musiken på höög volym och bara tagga inför kvällen! juste om jag inte skrv det så drar vi vidare till uppsala efter jennifer! På det igen bara!

ciao!
från en fest i vintras sofia och jag!


lördag

hejsan!
ligger just nu isängen och kikar på crossroads sen blir det att packa och ner till korsängen och spela match. 'får se hur pigga alla är efter gårdagen som var grymt rolig! först hemma hos mickan käka vi lite pizza och en massa skönt snack, sen blev det lite dricka och vidare till korsängen. Där var det också as roligt tyvker jag blev kanske inte fullt så roligt senare på kvälle men annars var det riktigt kul! nej nu ska jag fortsätta kika film! juste kulturnatten ikväll också ska bli grymt kul!

hejs!


freeedaaaag!

Fan vad sköönt med fredag!!! Håller på att fixa mig lite smått nu för ska iväg till ickan sen där det blir mat och lite för fest och sen drar vi ner till korsängen på kräftskiva med herrarna kul kul! finns inte så mycket mer att säga om det ska möta bella, linnea, sarah och jossan på vägen så det blir kanon! Sen är det kulturnatten imorgon också! blir middag med tjejerna hos jennifer tror jag och sen drar vi vidare, nej nu ska jag fixa mig klart.

hejs!
valborg 09!

torsdag

hejsan allihopa!
har precis duschat och så för var iväg på fotbollsträning funderar på att lägga mig snart. Ska vara i söthammar klockan nio imorgon så det blir att gå upp den vanligt tiden men det ska väl gå bra. har ingen större lust alls att gå imorgon vi ska ha en hel dag med tvåorna och treorna. Har lust att sjuk anmäla mig och stanna hemma palla det liksom! aja får väl pallra mig dit för amandas skull. men ska sova nu.

natti<3

tisdag

sjukt tidigt jag somnade igår då haha somande klockan kvart över nio typ fan vad skönt det var men var ändå as trött i morse :P klockan var ställd på halv 6 så det var bara att dra sig upp och sedan ta bussen 10 i sju härligt! hade iaf hockey från 8 till typ 20 över 9. Det gick bra idag tycker jag faktiskt så det var rätt skönt. ännu skönare är att det här blir första dagen på länge nu som jag inte har någon träning alls. Kan faktiskt vara skönt att vila ibland också. MEn så klart i stället måste man göra skit naturkunskaps uppgift som jag inte fattar något av! svaren står ju inte i boken och står typ inte heller något på internet om det så hur fan ska man veta liksom. Så sket i det pallade faktiskt inte vi kommer säkert ändå gå igenom det i morgon. nej nu ska jag försöka läsa lite lånde en bok förra veckan som verkade skit bra så vi får väl se.

tjenixen!
julia och jag haha
a long time ago! :P

hatar rubriker!!!!!

nu har jag precis tryckt i mig lite middag blev väldigt dent idag eftersom att träningen var en så dålig tid att man inte hinner äta innan. Aja iaf träningen gick helt sämst ska jag säga! har väldigt mycket jag måste lösa där inom hockey med träningar och sånt så får se hur det här slutar hoppas på det bästa! men iaf nu ska jag käka lite äppelpaj för min söta lillesyster har stått här och bakat mums :) Nej nu måste jag sluta får se om jag kanske hinner jobba lite naturkunskap innan jag lägger mig också ska ju upp tidigt i morgon.

hejs!

måndag

nu har jag precis tryckt i mig lite mellis så ska väl packa snart och sen åker jag iväg på träning kuligt! :) Ganska lugn dag i skolan vi hade håla i ungefär 2 timmar så de  var ganska skönt. Sedan hade vi direkt inte någon lektion där man var tvungen att jobba en massa så det var ännu skönare! Nej men nu måste jag packa kanske skriver något mer ikväll.

tjenixen!

bra med pluggande här!

okej jag var inte så duktig på att arbeta direkt haha har typ fått 6 tal i matten gjorda har typ massor kvar! Sedan har jag massa naturkunskaps frågor och sidor jag ska läsa men har glömt vilka sidor det var haha! duktig man är alltså oj oj oj. Ännu bättre var att jag nu fastande vid tv:n haha det är sommaren med göran så sjukt rolig film! :) haha men nu blir det bara massa vammel ska väl försöka jobba lite mer matte och kika klart på filmen. Sen ikväll någon gång ska hela tjej gänget över till linnea och titta på film och snacka massa, myyyyys!!!

puss!

söndag

ush vad jag hatar söndagar för det första betyder det att de är skola imorgon och för det andra så måste jag göra massa arbeten. Men det är bara att ta sig i kragen och göra det! så ska väl ta fram matte och naturkunskaps boken nu blääää!

ciao <3
bilder från stålbucklan i våras! :D
osminkad på alla bilder så bjuder på dom nu:P









trevlans

har precis städat lite på mitt rum och nu väntar jag på att bella, linn och jennifer ska komma över! mys mys blir väl mest massa snack skulle jag tro trevligt trevligt! Nej nu ska plocka undan lite små grejer så är rummet hyffsat rent sen.

ciao!
as bra låt!

lördag

jag kom i säng till slut men låg vaken i typ en timme och kunde inte sova inte bra alla. Plus att jag vaknar klockan 10 och kan inte somna om så irriterad man blir alltså. När det väl är helg så vaknar man rätt tidigt och när det är vardag så skulle man kunna sova till typ klockan 1 sjukt ju! aja nog pratat om sovande hehe. Idag har jag inte så mycket planerat faktiskt ska väl antagligen träffa tjejerna på dagen och på kvällen ska jag träffa seastian. Mycket mer är inte planerat men nu ska jag iaf försöka sminka mig lite och ringa de andra!

hejs!

seegt!

seg tjej som fortfarande inte har kommit i säng haha! är övertrött och glad och ja kommer aldrig att kunna somna känns det som ush ush'! det här känns inte bra alls känner mig som den där toker i snövit och de sju dvärgarna är det verkligen normalt haha! Ännu värre är att jag blivit as fest sugen har bra lust att bara dra på mig något festligt sminka mig och dra till fridan, men nej så blir det inte. får väl lägga mig och räkna får eller något och typ slå på sova listan på spotify ist för at sitta och dunka partylistan på hög volym. Nej nu måste jag ge mig!

natti

här ser ni ju toker i mitten! bjuder på bilden haha

trötter här!

as trött men kan ändå inte sova mycket mycket konstigt! :/ juste spelade ju match hehe den slutade 2-2 och dom fick en straff som de satte som inte ens skulle varit straff! blir så trött ååh! Aja kom hem typ halv elva då frida ringde och ville att vi skulle över dit för hon hade dragit igång något men orkade inte åka hem byta kläder sminka mig och massa. Skulle ju inte kommit dit förän typ 12 så ingen ide.

Har bara legat framför datan och nördat resten av kvällen rätt tråkigt på en fredag kväll liksom! aja får de till att resten av helgen blir super bra ist då vilket jag hoppas den blir! nej nu blir det bara massa svammel tråkigt! :P

ciao!
liten man var då! :)

äntligen helg!

Fan vad skönt kom precis hem från skolan vi lsutade typ halv 12 rätt najs! var massa lärare sjuka och sen fick vi flytta provet till tidigare på dagen så vi kunde slute tidigare så det var grymt skönt! så just nu sitter jah är framför datorn med ett iskallt glas juice mums! :P resten av dagen ska jag bara ta det lugnt kanske sover lite också för är sjukt trött sen ikväll blir det match. Det är fotboolsmatch borta i Märsta på konstgräs, haha på någor konstigt sätt spelar vi alltid as bra på konstgräs så hoppas det blir lika dant idag! nej nu ska jag kanske slå på någon film.

Puss
minnen <3

säng dags!

nej nu får det vara nog med pluggande för ikväll så trött på det! haha dfrog på träning kom hem duschade och lag mig i sängen och pluggade igen duktig man är eller vad! så är värd lite sömn nu tyckler jag, extra skönt att man iaf har en timmes längre sovmorgon i morgon :D nej men nu måste jag sussa!

Natti <3
saknar sofia som ska vara i USA ett år! <3

suck!

kom hem för ungefär 20 minuter sen har bara hunnit käka och redan dags att ta fram skolböckerna igen suck! men måste rappa på lite nu om jag ska hinna träna fotboll sen också.

ciao!


hååla i två timmar!

sitter i bibblioteket nu med amanda och gör absolut ingeting! vi har håla i två timmar eftersom histrian och matten blev inställd ganska så skönt! Måste iaf säga att det var rätt kul på naturkunskapen idag haha vi fick kolla i ett sånt där mikroskop där vi skulle kolla på jord som låg i en burk det var as mycket äckliga insekter . haha det såg ut som typ jätte små köttbullar fast med ben hahaha! så det blev jag väldigt road av haha as intressant ju fast jag verkade vara den enda som faktiskt brydde sig (A) men nu ska jag gå och göra ännu mera ingenting!

hejsvejs!

natti

ganska så skönt har sovmorgon imorgon börjar inte förän 10 as skönt! men inte så kul för missar hockeyn imorgon bitti för har sträckt mitt fucking lår får daaaamp! ååh men det är bara att vila så försvinner det väl hoppas jag. den här veckan har fan gått skit fort det är liksom torsdag imorgon sen är det fredag och det innebär skola och sen heeeelg! fan vad sköönt älskar när veckorna går snabbt så jävla skönt :D men funderar på att sova nu börjar bli rätt trött faktiskt plus att jag är så jävla seeg på mornarna så kommer inte orka upp annars.

Godnatt pussar
så härlig bild som väcker helt sjukt bra minnen!

sommareeen 2010!











leeedig

sitter just nu och dunkar musik medans jag skriver ett svenska arbetet, det är as skönt att inte vara i skolan tycker faktiskt man får mycket mera jobb gjort hemma,  i skolan orkar jag aldrig! Hade ju kunnat sova till typ nu egentligen eftersom jag är "ledig" men min jävla lille syster ringer och väcker mig klockan 8 sedan när jag somnat om igen vaknar jag klockan 10 av någon helt random som ringer blir så trött! Kunde inte somna om efter det så det var ju bara att gå upp. Så har lyssnat på hög musim hela morogonen för att piggna till lite och så har jag gjort lite matte också. Får se vad jag gö resten av dagen blir väll troligen att kanske plugga lite på samhällskunskapen som vi har prov i på fredag och sen blir det att jobba lite om kost i idrot och hälsa. Så mycket pluggande redan ush hur ska det här gå HAHA!

Men nu ska jag nog äta lite lunch nu här är två bildern från 09 och två från 2010 rätt mycket
man har förändrats.
Puss
sommaren 09

november 09

sommaren 10

9 skolavslutning

RSS 2.0