ordspråk och dikter ♥

Sitter och kollar lite ordspråk och dikter finns as många fina.
Asså shit dte finns hur många som hellst här är bara några det finns typ mest om jobbigkärlek tyvärr :/
Men ändå jätte söta :)

Ordspråk:
"Människor är som pusselbitar- det finns alltid två som passar ihop"
"Stirra dig inte blind på en stängd dörr- det kan finnas en öppen bredvid"
"Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen"
"det är lika fel att lita på alla som att inte lita på någon"

Dikter:
"Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta ska du få höra att det fortfarande slår."

"Jag älskar, älskar älskar dig,
från det kan ingen hindra mig" 

"Den som älskat kan ej glömma,
den som glömt ej älskat har.
Den som älskade och glömde,
visste ej vad kärlek var."

"sluta aldrig önska
sluta aldrig be
sluta aldrig hoppas
under kan ju ske"

Det här är en klassiker måste tas med!

"Mina ögon kan tindra
mina läppar kan le
men sorgen i mitt hjärta kan ingen se"

Här var då några stycken men nu ska jag sova
Natti ♥

lördag kväll / söndag!

Lite om igår, vi drog på chill fest hemma hos frida blev inte så länge plus att jag tog det lugnt hade ju match idag så :P Men iaf idag har hela dagen bestått av match hade samling 10 och kom hem för en halv timme sen typ ;) Men vi mötte iaf Gnesta borta och den matchen slutade 7-0 till oss och ett mål fick man in iaf hehe var så jävla trött helt sämst var jag ush ush. Får hoppas matchen imorgon går bättre. Men ush kom på det nu imorgon är det skola igen och vi har hemkunskaps prov och engelska prov plus att vi kanske skulle ha svenska nationella den muntliga delen och matte nationella muntliga delen. Pallar inte massa prov första veckan fy fan asså men får väl stå ut med det, aja orkar inte skriva mer nu.

Puss ♥

kvällens planer

har precis ätit middag så ska väl typ sminka mig nu och byta om, sen drar jag hem till amanda när tjejerna har kollat klart på bellas fotbollsträning. Så det är planerna hittils i kväll, vet inte om det blir en chill kväll eller hur det blir, så långt har vi inte planerat än. Men får hoppas på att ngt kuul dyker upp fast blir ändå en lugn kväll för mig för jag har match imorn. Men kommer inlägg senare om resten av planerna inför kvällen :)

Puss ♥

trött som fan x)

har inte bloggat på ett tag nu hann inte med så mkt igår och har inte orkat. Men iaf drog på fest i östhammar med tjejerna, det var väl en helt okej fest lite jobbig vid vissa tillfällen men annars helt okej :). Amandas mamma kom och hämtade oss typ halv tre eller något sånt. Sen drog vi på "efterfest" till typ klockan 6 lite trött man var då asså hehe. Kan inte precis säga att jag är så värst pigg idag men klarar mig ;) Kanske ringer tjejerna snart är sjukt sugen på en chilldag framför tv:n med film.

Pussar ♥
Några bilder från igår!
sofia jag och bella :)

sofia jag och bella igen ;)

linn jag och bella :P


godmorgon

nu har jag precis ätit frukost vaknade typ för en halv timme sen eller något, vill verkligen sova längre men det går inte :/ plus att jag hade världens bästa dröm som jag vaknade mitt i ;O Aja får hoppas att det blir samma dröm inatt ist hihi :) får se lite vad som händer idag, det jag vet som redan är planerat är att va med tjejerna och sen på kvällen åker jag och kollar på när Sverige spelar mot Finland i en bronsmatch i damerna. Asså hela vårat damlag ska typ kolla tsm, så tror nog jag hänger med på det om inget annat skoj dyker upp :) Men nu ska jag göra mig iordning och snacka med de andra.

Puss ♥
haha, jag och linn! ;)


Godnatt

som ja trode blev den här dagen som planerat, var med amanda, bella och linnea sen drog jag på träning den ända skillnaden var väl att jag blev kvar i gimo efter träningen med tove och ida. Vi satt och kollade på b-jun de hade match mot något lag har ingen aning om vilket men den matchen slutade iaf 4-3 till gimo så det var ju bra. Orkar faktiskt inte skriva så mkt är as trött så går nog och lägger mig nu.

Godnatt puss♥


onsdag/lilllördag!

Var inte så duktig på att blogga igår märkte jag nu hihi. Glömde helt bort det bara så får väl ta igen det idag om jag hinner med det. Den här dagen kommer iaf se ut som alla andra dagar det här lovet x) kommer va med tjejerna, kolla one tree hill, chilla och träna det är de som står på dagens lista iaf :) Kanske blir något extra till kvällen men det får vi se lite hur det blir. Men nu ska jag bara vänta på att de andra ska vakna så medans får jag väl kolla lite tv eller städa rummet som verkligen skulle behövas just nu fy hur det ser ut asså ;O Det är redan onsdag det innebär endast 5 dagar kvar till skolan börjar helt värdelöst ush ush ush!! Aja man får väl utnyttja resten av tiden på lovet på ett bra sätt då ;)

Puss ♥

sola/springa

skriver lite snabbt nu bara för sofia är snart här men iaf jag ska snart dra och sola med sofia och sen så ska vi dra ut på en springtur tror bella skulle med då också, det var allt ;)

pussar ♥


Spanien (Malaga)

Sitter och kollar gamla bilder nu och gissa vad jag hittar! Jo bilder från när jag var i Malaga med min kompis
och hennes familj helt sjukt. Hade helt glömt bort dom här bilderna asså det var fan två år sen nu det känns verkligen inte som att det var så länge sedan. Shit vad man längtar tillbaka nu när man kollar de här bilderna! Kommer lägga upp några bilder här nu men dom är skit suddiga för hade en hur gamal mobil som hellst -.- Men iaf det var då min kompis och hennes familj jag var där med och dom hade typ en lägenhet :) as naaajs!! Vi hade typ en egen pool fast vi delade den med de andra i lägenhetshuset då men ändå ;)
 Aja här kommer lite suddiga bilder  :)
åååå vill tillbaka nu!!!! ;O











skön träning :)

Nu är jag hemma från träningen igen eller har vart hemma ett tag då men pallade inte sätta mig vi datan direkt. Men iaf träningen var as sköön, vi körde ganska hård träning plus att det blev jobbigare för att vi inte var så många men det var kul! Älskar att köra tecknik asså sånt man verkligen behöver öva på, det gjorde vi också idag älskar känslan man får när man inte kan något och sen går det as bra när man kört några gånger :) Men iaf efter träningen körde vi fys som vanligt och vi slog bengan i plankan hehe! ;) Aja nu ska jag kanske kolla lite dam hockey om jag pallar det, asså egentligen ska inte jag som tjej säga så här men det suger att kolla på dam hockey tkr jag ;O Aja lägger mig och lyssnar lite musik och bara chillar ist tror jag :)

Pussar ♥
hahah, shiit hittade den här bilden nu ;O
Grönan i sommras med konfan, jag längst fram å bella och linn i bak ;)
shiiit snacka om minnen! :)

uppsala och nu träning!

kom hem för inte så länge sen har vart hemma hos sofia och innan det var vi i Uppsala. Köpte lite kläder som var nödvändiga och blev faktsikt rätt nöjd med det. Men ska dra iväg på träning nu så hinne rinte skriva så himla mkt mer förutom att det blev en väldigt lång dag i Uppsala. Vi åkte med tio i 12 bussen och kom hem 5 över 5 hehe aja nu kommer min skjuts till träningen :)

Pussar ♥


första dagen på lovet!

ah nu är det måndag igen som första gången på länge inte känns som jävla skit bara :) Den här måndagen känns bra eftersom det är ju loov nu så jävla skönt! Men iaf har precis gjort mig iordning och tar tio i 12 bussen in till Uppsala med tjejerna. Asså idag ska jag handla en massa  saker säger jag bara, har hur mkt osm helst som står på min behöver vill ha lista x) aja nu ska jag fixa mig klart så jag hinner.

Pussar ♥

söndagsmys!

Finns inte så mkt att säga om min söndag förutom att jag, bella, linn, amanda och sofia låg hemma hos sofia och kollade på film typ hela dagen! As chill asså vi gjorde inget annat helt sjukt och sen kollade vi på en klassiker cross road! :P Och dom som inte vet vad det är för film måste ju va helt borta, nerå men det är en film man måste sett iaf :) Var iaf as kul att se den igen var typ tusen år sen jag såg den sist, man satt typ och sjöng med i nästan alla låtar eller iaf satt och små nynna för sig själv. As bra film iaf! :) Men nu ska jag bara chilla lyssna på musik och sen blir det sängen. Och imorgon åker jag in med tjejerna till Uppsala så får väl se när vi kommer hem därifrån vi skulle ta bussen in vid 12 iaf så dte blir väl på eftermiddagen någon gång :)

Pussar ♥


lördagen!

Skrev inte direkt mkt igår om dagen eller ngt så skriver lite kort om hur lördagen såg ut för mig. Den började med att jag vaknade halv 12 sen så åkte jag på träning kvart över1 så var väl hemma 4 eller något sånt. När jag kom hem käka jag och gjorde mig i ordning lite sen drog jag vidare till amanda och fixade mig lite där och sen drog jag och tjejerna på fest här i alunda då. Kommer inte riktigt ihåg när jag kom hem kollade inte klockan hehe men iaf blev utlåst i typ 5 min, kanske inte låter som att fem min är så länge men det var jävligt kallt! Jag glömde ju nyckeln hemma hos amanda så jag stod där ba okej vad ska jag göra nu?? Hela min familj sov och ville inte väcka min lillebror. Så fick gå runt huset i knähög snö och banka på Andreas fönster x) hehe. Men till slut kom jag inn fy fan vad kall man var då asså :P aja så såg min lördag ut. Nu ska jag ta dte luugnt bara, göra mig iordning och ringa tjejerna om några timmar kanske ;)

Pussar ♥
bra lååt! :)

fredagsmys!

Igår så blev det inget bloggande på kvällen för vi drog ner till ica och handlade lite godis och sen vidare hem till sofia där vi kollade på one tree hill och sen film som heter step up 2 :) As bra film faktiskt och tkr den dansen de gör i filmen är så jävla skön asså fatta om man skulle kunna dansa så själv ganska så najs det skulle vara isf hihi :) Den dans de håller på med är typ street dance, jag och sofia satt och snacka om det fatta om vi skulle kunna dansa så ;) Men iaf kom kanske hem vid 11 eller ngt sånt så det vart inte så sent och sen gick jag typ och lag mig direkt så det var as sköönt! Så vaknade typ halv 12 eller något sånt i morse skönt att äntligen få sova ut lite! Men nu ska jag acka träningsväskan och göra mig iordning så skriver lite senare.

Pussar ♥
Step up 2! :)

fotbollscupen!

Ska berätta lite kort om fotbolls cupen som då gick så där för oss haha förlorade två och vann en. Men jag tyckte allvarligt att vi var det bästa laget vi hade typ spelet i alla matcher bara att de andra fick in målen så det var synd! aja tänker inte berätta så mkt mer om det förutom att det var as kuul vi måste åka iväg på flera cuper. Men nu ska jag typ föna håret för har precis duscha sen blir det att sminka sig och dra hem till sofia med en stoor påse godis. Sen blir det väl chill hela kvällen skulle jag tro vi ska iaf kolla på one tree hill när vi kommer dit för vi missade ju det idag :P

Pussar ♥

körde i diket!

Ah nu ska jag snart dra till skolan sen ska vi dra vidare till östhammar på det där KM jag berätta om förut kommer bli sjukt kuul! Men igår blev det tyvärr bara så att jag bloggade en gång för bella och jag åkte till gimo och kollade vi på bellas brors match. Och sen när vi skulle åka hem så körde vi i diket så det tog typ en timme att komma upp därifrån asså ni skulle sett dikeskanten. Jag lovar att det var typ 3-4 m djupt dike as läskigt :/ Fast ingen gjorde illa sig som tur var men bella gick och oroade sig över sin mat hela tiden som låg i bilen i fall pastasalladen skulle spruckit haha! Sen stod vi där typ en timme och fick hjälp emd att dra upp bilen men det gick bra till slut (Y) Men nu ska jag dra till skolan.

Pussar ♥

torsdag!

har nyss kollat one tree hill som vanligt då, men det är ju så jävla bra kan inte låta bli! Aja skoldagen idag har vart vanlig och tråkig hade matte prov som gick rätt bra och sen en so redovisning. Och som vanligt hade man tur för vå engelska lärare hade inte hunnit skriva klart provet så får göra det efter lovet ist! :D De andra i klassen ska göra det imorgon men eftersom jag, bella, amanda och sofia är och spelar fotbolls cup imorgon i östhammar så slipper vi :D As najs! Men iaf som jag sa nyss ska vi iväg på KM och spela då i östhammar kommer bli sjukt kul har inte spelat fotboll på typ ett halv år x) Så vi får väl se hur det går men hoppas att det går bra iaf hehe. Men nu ska jag lyssna på lite bra låtar jag fått tag på sen ska jag typ bara chilla resten av kvällen. Juste måste bara säga att den där ögonfransgrejen jag köpte var as bra ;)

Pussar ♥
en bra låt :)


ute dag! x)

ah idag hade vi ute dag där hela vårat spår blev uppdelat i grupper sen skulle vi typ göra massa tävlingar. Det var rätt kul faktiskt förutom när vi skulle springa upp för en as hög backe "pulkabacken" och sen skulle vi åka stjärtlapp ner!! x) hahaahahah höll på att dö och det sprutade snö som fan i ansiktet asså när jag kom ner såg jag helt förstörd ut. Hade typ mascara runt hela ögonen och snö i hela anisktet. Inte kul ska jag säga ush ush, men sen var det massa andra grenar också och totalt kom våran grupp delad tvåa mkt bra ;) Hehe. Men nu ska jag plugga till matte och engelska prov vi har imorgon och så ska jag träna på so redovisningen sen blir det one tree hill och träning plus mer plugg. Juste slutade kvart över 1 idag as sköönt :D

Pussar ♥
Jag och bella från när vi åkte skridskor på idrotten ;)

sömn tuta! :P

Det blir troligtvis inget mer bloggande för mig idag för min SÖMN TUTA till syster ska sova nu och orkar inte gå upp och sätta igång den andra datan så bloggar imorn ist :D

Pussar ♥

tisdag!

haha lite onödigt att jag satt och pluggade den engelskan jag hade med hem igår för att vi har prov på fredag! Vilken koll man har här asså det är ju sjukt. Aja nu hinner jga iaf ta med rätt papper hem så jag slipper få IG iaf :) Men idag har det vart en tråkig vanlig dag och imorogn blir det en halv ute dag typ, vi ska åka skridskor, me like! sen ska vi typ åka i pulkabacken x) hihi. Får se hur det går men slipper ju jobba iaf så det är ju sköönt! Juste ska berätta lite kort att jag var in till Uppsala en snabbis och nu har jag köpt sån där ögonfransinpackning för mina har typ gått av. Men det tyckte tydligen inte hon på affären för jag frågade vart den där inpackningen stod  hon ba här men den behöver egentligen inte du för du har långa täta ögonfransar jag ba eeh jaha. Jag tkr iaf dom har blivit fulare så hoppas den här hjälper :P Men nu ska jag chilla hela kvällen och kanske plugga lite om jag orkar vi får se :) Juste idag är det semeldagen (eller hur det nu stavas) x) så tjockade i mig en semla idag också hehe aja.

Pussar ♥

pluggar eller försöker iaf :P

Som ni ser på rubriken försöker jag plugga men det går inte så bra eftersom jag har med mig feeeel grejer hem så kommer få ig på provet i morgon väldigt roligt. Aja får plugga lite på den engelskan jag tog med mig hem och hoppas på att något av det är med på provet iaf hihi. Men just nu är det så mkt annat att göra att jag knappt orkar plugga på det här lilla heller x) Har också precia hittat en ny lååt som jag gillar väldigt mkt as skön faktiskt :) Så nu ska jag fortsätta lyssna lite på den och sen drar jag iväg på en efterlängtad hockey träning.

här är låten listen and enjoy! ;)
Pussar ♥


måndag igen! ush

Ah nu är det ännu en ny vecka och fyra dagar kvar till fredag great eller inte! Asså är så jävla trött på skolan men får stå ut nu för nästa vecka är det ju ändå sport lov så :) Men iaf det har vart en sämst skoldag som vanligt och ikväll blir det att plugga till engelska prov vi har imorgon, sen blir det så klart one tree hill och träning på det :D Men nu ska jag sätta mig vid tv:n.

Pussar ♥

Happy Valentines Day! ♥

haha glömde säga det men Happy Valentines Day! ♥ :) hade helt glömt bort att det var alla hjärtansdag idag det var ju inte så bra x) Aja vi vann matchen iaf med 3-1 så det var ju mkt bra iaf :D Nu ska jag bara chilla lite och kanske plugga lite vi får se. Blir nog sängen ganska tidigt idag också för är as trött kan man säga. hihi juste efter matchen åt jag tårta och kladdkaka julia, andrea och elin bjöd as gott :P Någon gång måste man ju unna sig ngt sommar kroppen 10 får vänrta lite ;) Aja nu ska jag fortsätta chilla med sköön musik.

Pussar ♥ 
Vill ha vår nu så det blir sommar ngn gång! ;O


söndag!

Tänker inte berätta ngt speciellt om gårdagen´för den var inte speciell så hehe. Men iaf idag är det dags för match är taggad som fan :) Känns inte som jag spelat hockey på tusen år gjorde det senast i torsdags ;O Haha jag är inte van vid att ha så många dagar uppehåll hihi. Men iaf det är en viktig match som vi bara måste vinna alla matcher vi har kvar i serien är as viktiga så vi hoppas på det bästa då :) Men nu ska jag packa chilla och äta lite frukost. Juset kanske ska säga vilka vi möter, vi möter Linden alltså Eskilstuna och det är hemma match  den börjar klockan halv 3 så kom och kolla! ;)

Pussar ♥


lördag och dags för party igen!

skriver lite kort bara det var ju fest igår som var riktigt lyckad. As kuul fest med mky folk och inget spåra så jävla kuul! det måste göras om det borde vara fler såna här fester tkr jag :D Men idag har jag bara tagit dte luugnt och nu är jag hos amanda så ska dra vidare på fest snart. Men det blir lugnt för mig för har match imrogon som jag måste tagga till :) Ha det bra så länge för det ska iaf jag ha ;)

Pussar ♥


FREDAG!

sköönt nu är det äntligen fredag och det innebär helg! Men iaf skoldagen ar varit tråkig och vanlig så pallar inte skriva någonting om den x) Men iaf nu har jag kollat på one tree hill som vanligt då och ska snart käka lite, sen blir det att dra vidare till Linn där vi ska gör oss i ordning. Sen bär det av ut i skogen nerå men till Valö typ granhälla på en fest som ska va där. Kommer nog bli rätt kul har hört att det är typ 200 pers som ska dit kul kul :) Men nu ska jag gå och packa ner lite smik, kläder och sånt.

Pussar ♥
haha en bild från en fest för ett bra tag sen kan man säga! x)

sola :P

Har kollat one tree hill och käkat lite så jag och bella ska snart dra och sola eller om typ om en och en halv timme men ändå. Måste ju vara lite brun på vintern också vill ju inte vara helt kritvit de är inte fint, men det är inte fint att vara fejk brun heller så :P Men de var ett tag sen jag sola så det blir nog bra :) Men nu har jag precis skrivit lite engelska och nu orkar jag inte göra mer ska träna lite på spanskan läxan bara. Har inte ens kollat på den kom på det nyss hihi det blir som den där face book gruppen ba oj shit var det tills imorgon x) Haha dom som har mig på face book tro inte att jag är värsta grupp och fan nörden det är bara det att det finns så jävla många sköna grupper. Och väldigt många grupper stämmer in på en själv så då måste man ju bara haha, typ som en grupp as skööön ba when I lose "who cares it's only a game" When I win "IN YOUR FACE BITCH!"
haahhahahaah stämmer så jävla bra in på mig ska jag säga x) (A) Men nu ska jag plugga spanska sen ska jag gå och bli brun :)

Pussar ♥

Torsdag!

Shit vad fort den här veckan har gått, as bra ju! Känns som det var måndag typ igår eller något. Men iaf idag hade vi nationella den skriftliga delen man skulle skriva berättelse eller ngt sånt och det gick faktiskt rätt bra för mig. Det kändes bra så hoppas på det bästa nu då, men annars har skoldagen vart som vanligt. Juste haha! på idrotten ålkte linn och jag ut på en skid tur som för min del inte var så lyckad. Vet inte hur många gånger jag rammlade, tappade räkningen efter fem typ haha! vi var ju typ livsfarliga vi åkte typ bara i backar med längdskidor och det var precis när vi kommit nedför en backe jag vurpa. Lite klantig man är, lovar kommer vara helt blåslagen imorgon och ha träningsverk hihi. Men nu ska jag ta lite mellis ;) sen ska jag sätta mig vid tv:n och kolla one tree hill.

Pussar ♥

lill lördag!

Juste haha idag är det lill lördag för dom som inte visst hihi ;) Men iaf har tränat och köpt en massa godis inför imorgon nuu! Har ju nationella i svenska vi ska typ skriva en berättelse i tre timmar great längtar (not) :P Aja får väl se hur det går men hoppas på det mesta men har laddat upp med massa godis och en sport dryck så pigg kommer jag iaf att vara :D Men ska nog gå och lägga mig snart måste ha sovit ut lite till imorgon iaf annars är jag nog död fast jag har godis ;)

Pussar ♥
Bild från i vinter och sommar :D ♥



tajt schema :)

Som ni ser på rubriken har jag ett tajt schema nu på kvällen så blir lite kort inlägg nu så kommer det ett längre ikväll. Men iaf nu blir det one tree hill sen blir det packa äta och dra direkt på träning så vi hörs sen.

Pussar ♥

Spring tur!

Nu är jag hemma igen från en spring tur tsm med bella, linn och sofia. En skön tur som vanligt det är så himla sköönt att bara springa och snacka och sen när man kommer hem känner man sig pigg och glad. Man måste ju börja träna upp sig lite inför beach 2010 också så det här blir en bra början. Springning 1-2 dagar i veckan plus hockey träning 3-4 perfekt :D Aja nu ska jag strecha lite sen blir det en lång skööön dusche sen blir det sängen. Måste ju vila upp mig för att orka med den här veckan plus att man måste ju börja tagga inför fredag! :)

Pussar ♥

happy face!

Nu har jag ett väldigt Happy face ska jag säga haha skriver inte varför om ni vill veta får ni fråga mig själva kanske inte svarar på det det beror på :D Men iaf har bara chillat nu på kvällen ska dra på en spring runda med bella och sofia sen typ vid åtta får se hur det går med min förkylning men det kommer nog att gå bra :) Så nu ska jag bara fortsätta var glad glad glad :D Sen får vi se lite men finns på mobilen sen när vi är ute och springer aldrig att jag lämnar den hemma har den alltid med mig :P (A) Haha men nu ska jag chillat lite och lyssna musik.

Pussar ♥
jätte sööt låt av Justin Bieber :D

vill se meeeer!

Asså shiit vad sur jag blir kollade nyss på one tree hill och fy fan vad jag hatar hon där rachel ush ush ush! Asså det är skit spännande nu ju vill bara se mer och så slutar det precis när allting händer. Men jag tror jag vet vad som kommer hända eller jag är nästan säker så längtar till nästa avsnitt imorogn. Har blivit helt fast i den här serien helt sjukt men den är ju så jävla bra :D Aja ska nog försöka göra lite so och sen kanske jag springer en runda med bella får se om jag orkar pga min förkylning :/

Pussar ♥
Bild ifrån när vi var i Uppsala i fredas :P


nationella plus matte prov

Den här dagen söög verkligen först gjorde vi nationella i svenska som gick ganska bra vi får väl se på resultaten sen. Sen jobbade vi so och sen efter lunch hade vi matte prov i en och en halv timme hur drygt som helst. Asså min hjärna är typ helt jävla död nu orkar inte tänka alls ush ush. De blev kanske en aning mkt idag med två as stora prov och sen blir det nästa svenska nationella på torsdag. Haha då ska jag ha med mig massor av godis så jag orkar med att sitta och skriva i typ 3 timmar. Aja nu ska jag göra en kopp varm choklad med grädde och sätta mig och kolla på one tree hill.

Pussar ♥

Måndag igen hatar det!

Ah nu är det måndag igen ush fy fan vad tråååk! har nationella i svenska imorgon också verkligen jätte kul sen är det nationella igen i svesnka på torsdag man längtar ju verkligen. Aja lite kort om matchen igår som vi tyvärr förlorade med 4-0 asså fattar inte så jävla fegt av dom att låna in spelare från div 1 och toppa med dom! kul liksom fan spela rent och försök vinna på det sättet ist jävla fjollor säger jag bara. De lånade in spelare bara för de visste att de inte kunde slå oss med sitt vanliga lag, fegt säger jag bara! Men skit i det nu får ta och vinna resten av matcherna ist och visa vilka som egentligen är bäst! Men iaf idag har jag bara gjort no läxan chillat och kollat one tree hill som bara blir bättre och bättre! Men nu ska jag dra på träning.

Pussar ♥

game time!

Ja nu är det dags för match då, eller´har samling om en timme typ men åker ju ändå snart så. Men börjar iaf bli lite nervös nu ush ush brukar aldrig bli det men det är bara för att så mkt står på spel i den här matchen. Vi måste verkligen vinna det finns inga om i den här matchen vi kommer och ska vinna! hihi. Men det är bra att vara nervös då spelar man alltid lite extra bra också så dte är ju ett plus :) Men ska försöka att inte tänka på att det är en viktig match ska bara spela som jag brukar så blir det nog bra :) Men nu ska jag nog packa och lite sånt ha det bra så länge :)

Pussar ♥

lördag/söndag!

Lördagen blev inte riktigt som planerat vi gjorde oss i ordning och sånt hemma hos sofia sen drog vi med 9 bussen till gimo men vi var där i typ en kvart bara sen drog vi för det söög verkligen. Asså alla ba vi ska hem nu! typ haha så det var ju lyckat ;) Men när vi kom hem så gick vi hem til sofia så var väl hemma vid 10 över 12 eller ngt inte så sent men ändå skönt. Sminkade av mig och gick och la mig direkt typ men är ändå sjukt jävla trött nu, sover ju aldrig ut på mornarna vaknar ju typ halv 10 hela tiden as drygt. Aja nog om lördagen, idag iaf så kommer jag typ vara hemma och chilla hela dagen och tagga inför matchen ikväll. Det är världens viktigaset match vi möter Ormsta dom ligger två i serien vi ligger trea. Vi måste vinna över dom om vi ska kunna få kvala upp i div 1 så tagga nu brudar!!! Aja ska nog lägga mig och kolla lite tv eller ngt nu.

Pussar ♥

seegt!

Är aaas seeeg asså orkade aldrig fixa i ordning mig sitter här helt osminkad i sovkläder fortfarande måste göra mig i ordning nuuu!!! annars kommer jag aldrig hinna till ikväll men iaf under den här tiden då jag inte orkade fixa mig kollade jag på film. Kommer inte ihåg vad den hette men den var väl helt okej haha ganska rolig film också så :) Men nu ska jag nog ta och göra mig iordning eller så skiter jag i det och gör det efter maten vi får se hur jag gör för orkar inte nu haha. Man måste ju få vara lite lat ibland iaf!

Pussar ♥
Sommar! ♥

lördag!

Ush Ush! ingen bra dag idag är as förkyld det gillas verkligen inte plus att jag är sjukt trött också, men ett plus på det är iaf att jag är klar med so läxorna som skulle skickas in mkt bra! :D Aja nu ska jag typ fixa mig lite och sånt får se om jag är med tjejerna innan maten. Men iväll iaf drar jag till gimo med sofia, bella, linn och linnea kommer hem vid två tiden kanske så pallar nog inte blogga då. Så det kommer inlägg idag under dagen bara och imorgon då :) Mer finns det inte att säga just nu tror jag förutom att jag älskar the voice haha :P

Pussar ♥


helg!

orkar inte säga så mkt men ÄNTLIGEN är det helg fan vad man har längtat asså!! Aja ska sova nu så orkar inte skriva ngt förutom att jag haft en mys kväll med sofia, bella, linn och linnea sen var vi i uppsala ett tag också. Aja Godnatt Pussar ♥

snart helg!

Shit vad fort den här veckan har gått asså fy fan vad sköönt! imorgon är det fredag kändes liksom som att det var typ måndag igår eller något helt sjukt ju. Fast så himla sämst imorgon är våran sämsta dag på schema ush! först har vi typ läsning, klassråd, spanska, matte i en och en halv timme sen lunch och sen engelska i två timmar skiit drygt schema! På kvällen imorgon får vi se lite vad som händer ingeting precis planerat ännu men planerna är väl kanske att fira sofia som fyller 16 år idag! Grattis gumman! :D <3 Men nu ska jag knäppa på tvn och kolla lite one tree hill <3 sen blir det plugga på spanska läxan och sen vidare på träning. På tal om träning har haft riktigt skönt träningschema den här veckan måndag sprang jag med sofia, tisdag chill träning, onsdag hård träningen + fys och torsdag ganska hård träning + fys, fredag ingenting, lördag kanske en spring runda med sofia får se, sen söndag match :D Men nu måste jag slita mig! :) 
 
Pussar ♥
Minnen! jag och sofia i Järvsö för ett år sedan :)


one tree hill!

haha ja nu blir det one tree hill igen säger bara när man väl börjat kolla så går det verkligen inte att sluta man blir helt slukad av den. Men iaf idag hade jag ett engelska prov som inte gick så bra ska jag säga det var typ ingenting jag hade övat på. Övad på ett häfte som jag tog hem igår mán det var inte en rätt häfte haha smart av mig :P Aja vi få väl se hur det går hoppas på det bästa iaf. Men nu börjar det snart så ska slå på tv:n och sen blir det käka och dra direkt på träning så bloggar senare.

Pussar ♥

tisdag!

kollade nyss på one tree hill som jag har blivit helt fast i det är as bra ju! först följde jag det inte alls men ju fler gånger jag kollade det hos amanda ju mer fast blev jag i det så nu följer jag det varje dag. Men iaf ska snart käka lite sen blir det att träna till engelska prov och träna lite inför en redovisning jag har imorgon. Sen blir det att dra iväg på träning skönt skönt! Juste var ju ute på en studds runda med sofia igår ;) alltså vi var ute och sprang. Vi möttes typ åtta så sprang vi typ i en timme och en kvart, as sköön runda som vi verkligen måste göra om! Men nu ska jag äta.

Pussar ♥

helgen över och skola igen -.-

Ush asså skolan får mig att må illa pallar verkligen inte just nu, håller på med en bild uppgift nu som inte går så bra haha! Men ska kanske dra ut på en spring runda med sofia snart så isf kanske jag skriver när jag kommer hem eller något. Det här inlägget blev ju verkligen jätte lång men mitt huvud är helt segt orkar inte tänka alls och då blir det tyvärr så här :P

Pussar ♥
 En bild från helgen! sofia och jag :)<3

RSS 2.0