if you gave me a chance i would take it

Hejdär det var ert tag sen nu.. Men min helg spenderade jag uppe i Örnsköldsvik hos min underbara syster. Hade en super bra helg kunde inte ha blivit mycket bättre!  Strålande sol varje dag, att få spendera 3 hela dagar ensam med min skrutt underbart. Måste säga att ö-vik är en underbart fin srad såhär på våren och mot sommaren. Nere vid vattnet var det obeskrivligt vackert. 
Kom hem i måndags eftermiddag å då var ddt dags för träning. Tisdagen spenderades sedan hemma hos bellsi där vi lagade mat och bara tog det lugnt. Vi lagade en as god spenat soppa och sen våfflor. Supergott! 😍
Idag blir det lugnt fram till ikväll då de är träningdags.
Imorgon har jag faktiskt lite mer planerat då jag först ska jobba på alma 07.30-13.00, ska sedan iväg på möte på ab och sen på kvällen kanske kika match.
Ciao
Kommer ett helt inlägg med bara bilder ifrån helgen och gårdagen 😙
 
 
 

🌞

hej mina vänner
var ett bra tag sen nu men har haft väldigt mycket hockey. Har inte hunnit med något annat än att träna och spela match de senaste veckorna. Nu när vi har haft ledigt i 3 dagar känns det som att man inte setts på flera veckor. Vi är som en liten familj som ses i princip varje dag så 3 dagar känns som en evighet haha. Kunde dock inte hålla mig ifrån att träna ändå, blev en vilodag. För igår blev det en springtur och idag så åt jag lunch och gymade med empan. Det var riktigt skönt att få köra ur sig ordentligt på gymmet. Kommer dock ha fetaste träningsvärken imorgon!
Asså måste ju bara nämna detta underbara väder. Hade t-shirt och skinnjacka idag och jag svettades i väntan på bussen :o helt sjukt. Håller tummar och tår för att detta väder ska hålla i sig nu. Fick dock höra att det skulle komma snö till helgen?? Hoppas verkligen inte det usch!! 
ciao
 

RSS 2.0