vettig dag njaaa

tja!
har precis ätit middag och ska snart packa och sen sticka på träning. Hittade inte på så mycket vettigt ändå om jag ska vara helt ärlig försökte uppdatera min mobil men det gick inte så bra så blev på dåligt humör och sket i dte så satte mig och kollade oth. haha hatar när man är på bra humör och sne går någonting dålig så blir man grinig! :P jaja måste packa nu och kommer troligen hem rätt sent för har fys efter träningen sne kanske emma och jag kör lite på gymmet också och pappa ska påp möte så måste vänta på honom.

pussar!

if it makes you happy

dålig stil av mig! är hemma från skolan idag måste skärpa till mig kan ju inte vara hemma en massa heller fy! Men var faktiskt så at jag var döds trött försökte lägga mig i tid igår kväll redan klockan 10 men kunde inte sova ;O så somnade inte förens sent ändå vet inte hur mycket klockan var men låg vaken ett bra tag iaf :/ Men vad för vettigt har jag gjort idag då typ ingenting jag har plockat i och ur diskmaskinen mycket snällt av mig, sen har jag plockat lite på mitt rum också. Känner mig otroligt pigg och glad nu har ingen aning om varför bara är det. Men nu tänkte jag försöka hitta på någonting vettigt att göra.

pussar!
jag idag!

då var söndagen slut också!

hej dääär!
har precis ätit lite middag tacos så jävla gott! Nu sitte rjag bara och väntar på att solsidan ska börja. Matchen slutade iaf 3-2 till dom det stod 3-0 ända fram till när det var 4-3 minuter kvar av sista perioden då skruttan satte vårat första mål och sen typ en minut senare så satte hon ett till så när det var 10 sekunder kvar stod det 3-2 till dom och tyvärr slutad ematchen så också :/ men vi kämpade på bra som fan nästan hela matchen. Men ´har dubbelmöte hemma mot Gotland nästa helg så får se till att vinna båda dom matcherna ist. juste hade fel vi mötte inte tumba utan hanviken xd men jaja nu ska jag hitta på något att göra ;)

pussar!

gameday

Godmorgon!
vaknade själv för typ en timme sen så har ätit lite brunch och så ska snart fixa mig lite smått, men just nu sitter jag och dunkar musik och bara taggar inför matchen. Måste verkligen vina idag känns som vi inte vunnit på typ hundra år vilket är rätt värdelöst så idag ska det bli ändring på det! Ja vad finns det mer att säga jo tror det är tuma som  vi möter och det är hemma match den börjar klockan 3 har jag för mig. aja nu ska jag fortsätta tagga och fixa mig.

pussar!

pigg som fan men vad ska man göra?

haha lite kul var nyss ner för är inte ett dugg trött så tänte kolla om andrea och ida var valna än så komme rjag ner och andrea står där i hallen och säger att jag ska vara tyst för att ida sover. Så tänkte att andrea också skulle sova snart så vad skulle jag hitta på då liksom, och vad gör jag jo ställe rmig och plockar ur och i diskmaskinen klockan kvart över 1 på natten haha vilket liv man har! Sen blir man nästan ihjäl skrämd inne på toan av ida 10 minuter senare haha. Och nu är jag bara så jävla pigg så vet fan inte vad jag ska göra ;O Vill inte lägga mig och kolla oth för då kommer jag ligga och kolla på dte hela natten men jagkommer heller inte kunna sova så :S Men ska väl ändå försöka sova har en match jag måste vara pigg till imorgon.

Godnatt pussar!
ja hur lätt var inte allt när man var liten alltså!

kan vaar den sämsta helgen i historien!

ååh så jävla sämst! hela dagen har jag varit hemma hur jävla tr¨åkig får man va! mamma och pappa har inte åkt än så hade hunnit träffat tjejerna men nej istället sitter man hemma och ruttnar vafan! ;O kan inte göra så mycket mer än att gnälla i det här inlägget och något som gör dte ännu värre är att jag hatar när mamma och pappa varit inne i uppsala och storhandlat för då köper de alltid med sig en massa gott som man går och tar av hatar det men samtidigt älskar det! jaja säger bara att dte är tur att man tränar. Nu tänkte jag gå ner och kika om lill skruttan har kommit hem från sin match och måste också kolla när dom åker.

pussar!

kör på en lugna lördagkväll också!

shiit har legat och kollat oth hela dagen och typ städat rummet lite halvt skit seg dag verkligen usch! Men rätt glad jag blev när mamma och pappa kom hem från stan ahde de handlat en ben & Jerry's så jävla gott! :) men iaf blir en lugn kväll för ska vara barnvakt hela natten och sen så har jag match imorgon som jag ska börja tagga till! finns inte så mycket mer att säga skriver senare ikväll.

pussar!
så jävla söt unge!

lördag var det ja!

Godmorgon alla!
blev inge titanic igår utan kollade oth hela natten så kom väl i säng runt 2 halv 3 eller något och vaknade nyss så rätt skönt! Men funderar över vad jag ska göra idag ;O vet att jag och lill skruttan ska vara barnvakt åt marcus ikväll typ hela natten för mamma och pappa ska bort -.- Får väl se om jag träffar tjejerna på dan eller hur det blir vill iaf inte sitta hemma hela dan fan vad tråkigt! men ska ner och äta lite frukost nu skriver senare.

pussar!


ändrade planer!

ändrade planer orkar fan inte dra någonstans är as trött så blir hemma fna vad tråkig man är ibland alltså blir nästan lite besviken på mig själv usch på mig! men iaf blir en lugn kväll hemma framför tv:n ist börjar med att slå på titanic as bra film som jag inte sett på ett bra tag nu sen blir dte självklart oth ;) inte så speciellt intressant fredag kväll haha men vadå varje fredag kan ju inte vara intressant ju ;)

pussar!

ruulig fredag kväll!

så jävla rolig fredagskväll va riväg på träning och nu sitter jag och segar framför datorn alla är typ med sina pojkar ikväll och linnea var sjuk så bara bells och linn kvar. Men amanda har kommit hem från sin pöjk nu så sticker snart över till linn så blir dte massa mys där!

pussar!

äntligen fredag så jävla skönt!

hej där!
Så jävla skönt med fredag äntligen och riktigt skönt att vi fick sluta så vi hann med kvart över 2 bussen skulle egentligen tagi fem i halv 4 bussen så det var as skönt! nu har jag precis ätit lite och ska snart lägga mig och kolla oth :) kvällens planer är inte riktigt gjorda ännu, är as sugen på fest men det är typ dött överallt så troligen kommer det inte dyka upp någonting heller :O Men ska iaf iväg och träna hockey åker hemifrån typ 6 elle rnågot för tärningen börjar kvart i 7 och tror vi tränar i typ 45 min elle rnågot. aja skriver mera senare.

pussar!

sovdags kanske?

ja man kanske ska fundera på att lägga sig snart ska upp rätt tidigt imorgon klockan är ställd på 10 i 6 super skönt! åker med pappa till gimo typ 20 i 7 så jag slipper ta bussen ganska skönt ändå ända nackdelen är väl att jag får vänta så jävla länge men det är skit samma måste ändå gå halv 7 mot bussen om jag ska ta den så då kan jag lika väl åka med pappa. ja vad finns det mer att säga tror jag ska kolla ett avsnitt av one tree hill innan jag lägge rmig iaf men får se för är faktiskt rätt trött redan nu så kanske lika bra att sova.

Godnatt puss!

klippning gjord nu samhällskunskap

wohooo nu var det gjort har precis klippt mig blev as nöjd tack fridi! Trode det skulle kännas hemskt att klippa av så mycket hår men det var riktigt skönt bara jobbigt att ha långt hår plus att det inte är slitet längre! :) känsn såklart lite ovant när man ska dra handen genom håret eftersom det tar slut där det inte brukar ta slut haha men man vänjer sig :) Nu tänkte jag göra klart samhälls uppgiften som jag började på innan jag stack till frida.

pussar!
före

efter

torsdag 27-20-11

hejdär!
kom hem för bara ett litet tag sen sitte rjust nu bara och väntar på att maten ska bli klar för är hur hungrig som helst! men iaf snackade ju en massa om at jag skulle klippa mig idag och det kanske ändå inte blir idag beror på när frida slutade så kanske får bli en annan dag men iaf så kommer jag lägga in en bild på hur det blev när jag gjort det iaf ;) nu tänkte jag kika lite saker på datorn sen blir det middag och efter det blir det antagligen plugg och kanske klippning då. Juste vi hade världens monster håla idag usch vi hade håla från halv 12 eller typ runt 11 till klockan 2 snacka om helt värdelöst as tråkigt ju! För vi skrev ju historia prov sen hade vi hålaoch klockan 2 så började svenskan så jävla ovärd dag! Juste på tal om historia provet så gick det faktiskt riktigt bra trodde jag aldrig att dte skulle göra så det känns faktiskt som att det kommer blir bra :) men jag skriver senare för har inte så mycket mer att skriva om.

pussar!
så här såg jag ut idag bry er inte om mitt otroligt stökiga rum tack!

plugga historia går super braaa!

dålig uppdatering idag men har pluggat historia, gymmat, tränat, fysat ätit, duschat så har inte hunnit med så mycket mera efter skolan och nu är klockan 11 och jag försöker plugga och dte går skit dåligt! är ett as stort prov vilket känns lite si så där för min del eller helt ärligt känns helt jävla fucking sämst! så ska plugga hela natten om det så krävs eller ja så säger jag nu men jag och alla andra vet att det inte kommer sluta så! sen kom jag på en både bra och tragisk sak att jag ska klippa mig imorgon. as glad för att det behövs mitt hår är sååå slitet men har äntligen fått långt hår så pga det så vill jag inte klippa mig men måste :( kommer kila runt med toffs hela tiden känns det som :O men nu sk jag försöka plugga lite.

Godnatt och wish me luck haha ;)
:'( bjuder på bilderna!




lite har man väl ändå fått gjort

oooh vet ni vad jag precis gjort jag har faktiskt läst i engelska boken så himla duktigt jag har dock inte hunnit plugga något i historian men ska typ sminka av mig och sånt först och sen tar jag det. Juste igår så körde emma och jag stenhårt på gymmet efter träningen eller mage körde vi iaf stenhårt på och jag har ingen träningsverk helt jävla sjukt! har bara lite träningsverk i armarna det är allt rätt skönt faktiskt. Vet  ni något ännu sjukare? att jag bad pappa köpa ett paket glass så han kommer hem med det jag fyller en skål och sen när jag ska äta är jag inte alls sugen :O jag älskar glass är alltid sugen på glass så vafan händer! :O haha aja nog pratat om glass xd nu ska jag sminka av mig och sen plugga lite historia kanske skriver något mer inlägg innan jag lägger mig får se.

pussar!
helt sjukt helt plötsligt från ingen stans så fick jag den här låten på huvudet! inte direkt ny haha :)

beroende framkallande

nu är jag tillbaka igen tandläkaren gick bra blablabla finns inget att säga om det och nu ligger jag och kollar gissa oth haha! måste fan sluta någon gång är ju helt beroende typ illa ju. jaja måste fan läsa min engelska bok och plugga historia men jag orkar verkligen inte det! Men ska verkligen försöka få någonting mer gjort har bestämt mig för att det blir ett till avsnitt oth och om jag inte jobbar minst en timme så blirdte inge me rkollande på hela kvällen. Haha lite kul att jag måste sätta upp regler för mig själv xd. jaja nu ska jag kolla sista avsnittet före pluggar tiden.

puss!

hemma från skolan idag

Hur duktig får man vara egentligen är hemma idag men ändå så har jag suttit och gjort dom sidor man skulle ha gjort i matten idag duktigt va? Anledningen till att jag är hemma är att jag ska till tandläkaren 20 över 1 så kändes onödigt att behöva gå upp ap tidigt och sedan bara ha hockey och matte sen en halv lektion databild så kände att jag lika väl kan vara hemma då. Fick ju ändå matten gjord hemma plus att jag hade hockey träning igår kväll så ;) men nu hade jag tänkt fixa mig lite och sen så ska jag nog kanske plugga lite historia glömde boken i skolan men får väl träna på anteckningarna. sen blir det lite som vanligt oth hehe (a). Men nu måste jag fixa mig.

pussar!
frida jag och amanda bild från nyår!


hatar söndagar!

gud vad jag hatar söndagar värsta dagen som finns ju usch! verkligen ångest söndagar för man vet att imorgon är dte skola igen fy fan vad sämst! jaja ska inte snacka en massa om det. Idag har jag faktiskt hunnit med lite saker för en gångs skull. Jag har varit barnvakt och jg har faktiskt jobbat matten så nu ligger jag i fas så jävla skönt tänke belöna mig själv med att titta lite one tree hill men kom på att jag har kollat klart säsong 4 nu så måste fråga amanda om jag kan låna femman också ^^. Så nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra kanske ska kolla med amanda nu direkt om jag kan låna den för att måste ändå lämna hennes matte böcker. Tror jag ska träffa tjejerna efter maten sen också men skriver senare.

puss!

mysig lördagskväll

blev ännu en myskväll riktigt skön faktiskt! är inte bara lite avis på linnea som är på krogen nu vill ocksååååå! nej jag måste vänta i två dryga jävla år till -.- jaja blev iaf en myskväll hemma hos mig idag de var jag bells och linn och vi kollade på eclipse och inte lite snygg jacob är då döör! tycker filmen ör helt fel det ska vara jacob och bella INTE edward blir galen. hade tänkt lägga mig och kolla on tree hill nu men ska vara barnvakt imorgon klockan kvart i 10 så måste sova lite nu tror jag.

Godnatt pussar!
dör så snygg!

lördag kvällens planer?

har precis ätit och sittr nu och kollar på one tree hill, träningen idag var riktigt skön vi var inte så många så körde typ teknikbanor tränade skott och sånt as mycket teknik vilket var as kul! Snackade med bells nyss och det låter som att dte inte blir något i uppsala ikväll är as fest sugen men skönt att bara ta dte lugnt träffa tjejerna och snacka en massa också. så får se hur kvällen blir nu ska jag iaf fortsätta titta på oth medans jag snackar med de andra hur vi ska göra.

puss!

mysig kväll fortsätter med sköön dag!

Godmorgon!
sitter nu och slappar vid datorn med musik super skönt om jag ska vara ärlig så sitter jag faktiskt och lyssnar på pussycat dolls ^^. vaknade klockan 11 av att jag var så jävla förkyld så kund etyp inte andas as drygt jag vill sova! fucking sämst ju! jaja nu ska jag snart dra på mig lite kläder och sen packa för ska iväg på träning. åker runt halv 1 för den börjar kvart i 2. Men iaf gårdagskvällen var riktigt mysig vi var hemma hos linnea och åt gotti och firade henne. Sen så blev bella jag linn kvar där hela kvällen och de andra gick hem . Var väl hemma runt kvart i 2 tiden eller något var iaf en super mysig kväll. Men lite kort om idag då, jag ska iväg på träning som jag skrev tidigare och sen på kvällen kanske det blir fest i uppsala inte bestämt än men vi får se. Är iaf as sugen på det så hoppas det blir av. Men nu mpste jag klä på mig och packa.

pussar!
ge mig sommar och sol!


äntligen fredag!

hejdär!
kom precis hem fårn skolan fick sluta tidigare så vi hann men kvart över 2 bussen riktigt skönt! dagen har väl osm vanligt inte vart så speciell finns inte så mycket att säga om den. Men nu tänkte jag aif äta lite mellis sen vet jag inte vad jag ska göra kanske jobba lite matte ligger efter där -.- eller typ läsa engelska boken får se kommer nog hamna framför one tree hill till slut. Men faktiskt framsteg för kollade inte på dte igår bra vaaah!? jaja nu ska jag käka skriver senare.

puss!

träning och kiosk kul!

tja!
har precis kommit hem typ blev rätt sent ändå,tränade ju först och sen stod ida och jag i kiosken på 98:ornas match rätt slappt för dte var inte jätte mycket foilk mest föräldrar som kom i pauserna typ. Men man kan ju lugnt säga att vi gjorde det tråkiga till något roligt iaf :D Har på grund av det här inte hunnit göra et skit alls och eftersom jag avr borta igår ligger jag efter i matten som jag skulle jobba men inte fan hann man det heller... Pallar inte sätta mig nu ska nog fan sova för har ju hockey klockan 8 imorgon så för att slippa åka buss åker jag med pappa 20 i 7 yeees vad skönt! Men iaf överlycklig att dte är fredag imorgon så himla skönt! Vi ska fira linnea imorgon också eftersom hon fyllde 18 i onsdags :D jaja nu ska jag sova.

Godnatt pussar!

torsdag 20-01-11

tjaaa!'
har precis ätit middag och ska snart packa och sticka iväg på träning. Efter träninge så ska jag stå i kiosken skit kuul! från typ 7-9 helt värdelöst tror det är 97:orna som spelare ännu roligare! jaja man måste ju så tar de hellre på en torsdag kväll än på en lördag eller fredag. Men iaf dagen har inte varit så speciell har haft matte, historia och svenska alla dom roliga ämnen eller?! hade iaf sovmorgon till halv 11 så det var ju ändå rätt skönt till skillnad från imorgon då jag börjar klockan 8 -.- men nu tänkte jag packa sen runt 5 sticker jag på träning får se om jag skiver något när jag kommer hem.

puss!
snyggingar!
frida, linn, linnea och jag


hel slapp dag

okej för att vara hemma en hel dag så blev det inte så mycket uppdateringar ändå sitter typ inte vid datorn så mycket visst msn är jag inne typ hela tiden men annars så sitter jag inte och kollar en massa saker gör massa annat ist. Men iaf hel skön dag städat lite, kikat oth, läst lite ur enegelska boken inte så mycket dock men lite grann iaf :) Nu har jag precis tränat och duschat så det blir som alla andra lediga tillfällen jag har oth shiit vilken nörd man är! låter ju fan som att det är det ända jag gör vilket det typ är också (A) jaja ha en bra kväll.

puss

då var det onsdag då!

kanske blir lite uppdateringar idag för är hemma från skolan känns så jävla ovärt att åka dit för en lektion så skiter i det idag, kan vara skönt att får lite gjort hemma också. Har faktiskt städat undan alla kläder på mitt rum såg ut som fan kläder överallt och nu skojar jag inte överallt verkligen! har mycket mer att städa men det tar jag senare orkar inte nu ^^ nu hade jag tänkt läsa lite i min engelska bok som ska vara klar snart -.- Sen kanske jag kikar på one tree hill ska försöka få skruttan att göra lunch åt mig också :)

pussar!
kommer inte ihåg från vilken film men vet att den här låten är med i någon film blir gelan över att jag inte kommer på det! :O

someday

hej på er!
har inte direkt orkat med att blogga och ska väl egentligen inte blogga nu heller för är väl inte på världens toppen humör men jaja. Tänker i allafall inte tjata en massa om vad jag gjort de här dagarna. Men i alla fall så kanske det inte blir så mycket bloggande som förr vi får se om jag orkar lägga ner tid på det finns ju så mycket annat att göra. Sen kommer jag heller aldrig på något att skriva om så det blir bara en massa svammel som egentligen är helt ointressant att läsa men det är väl så att det bara är skönt att skriva av sig någon gång ibland. Funderar faktiskt på att skaffa en blogg som jag kan skriva av mig lite då och då om jag känne ratt jag behöver det ledsen som jätte glad fast då blir det självklart en blogg som endast jag vet om. jaja nu tänkte jag kika på one tree hill as usual!

solo se vive una vez ♥

knut igår med!

spelade ju match igår på dagen som vi förlorae med 2 eller  3-0 så jävla surt vi är alltid sämst i första så släpper vi in alla mål sen så äger vi ut dom i andra och tredje men då kan vi aldrig få in pucka jäveln skapligt trött man blir! jaja efter matchen drog jag iaf hem till frida där vi fixade oiss inför knut i österby det var jag, linn, linnea och frida. så drog iväg vid 9 tiden och kom hem runt 2 kanske. Var iaf rätt kul faktiskt musiken sög dock men när man väl inte tänkte på musiken och bara dansade och försökte ha kul så blev det faktiskt kul :) men nu tänkte jag iaf jobba klart min svenska uppgift och sen nk frågorna på olja så får vi se om jag träffar tjejerna efter maten sen.

puss!

super mysig kväll med bells och linn!

hejdär!
bella och linn stack för bara ett litet tag sen. Vi har tryckt i oss en massa chips, läsk och godis säger bara att dte är tur att man tränar! Vi satsade iaf på en myskväll och det blev det också. Kikade först på shrek 4 så jävla rolig! och sen vart det one tree hill bara älskar serien åååh! jaja tänkte faktiskt lägga mig snart för är helt slut plus att jag vill vila upp mig lite inför matchen imorgon. Som sagt hemma match som börjar kvart över 2 motståndet står tumba för. As taggad den här matchen måste vi bara vinna lägger fan av med hockey annars!

Godnatt puss!




lyckat knut!

blev inget bloggande igår kväll för kände inte riktigt att jag orkade med de men knut kvällen blev iaf riktigt lyckad! brandmän var vi för er som inte redan sett bilderna på facebook haha bara älskar att hoppa på dom man k'änner för dom blir så jävla chockade och extra kul om de inte känne rigen en ;) vi kom hem ganska tidigt det var väl runt halv 10 för det blev helt dött där på gatan och ladan sket vi i så alla drog hem ist men det var ändå en rätt lyckad kväll tycker jag :) ganska segt det vara tt gå upp imorse då skulle ha hockey klockan 8 kuul! plus att det gick sämst för att de had gjort något med isen så att pucken fastnade gick typ inte att göra någoting alls! jaja nog om det. Nu tänkte jag lägga mig och kolla one tree hill och sne blir det träning klockan kvart i 6 sen ska jag nog träffa tjejerna tror jag. Blir iaf en lugn fredag kväll för har match hemma imorgon klockan kvart över 2 mot tumba! jaja nu ska jag slå på oth.

puss!
två bilder från knut tagna från http://linnwallins.blogg.se/
linnea, jag, bells och linn

linn och jag



sovmorgon till kvart över 12

Godmorgon!
gick upp klockan 10 över 8 för att jag skulle hinna fixa mig för 10 i 10 gick bussen till skolan från "centrum" haha men iaf så kollar jag på inställda lektione ridag och där står det att våran historia lärare är sjuk så vi börjar kvart över 12 ist för halv 11 så kunde sovit 2 timmar till :O Plus att när jag kollade inställda lektioner had ejag redan varit vaken ett tag så omöjligt att somna om då ju! jaja ändå skönt att vi börjar kvart över 12 idag och sen slutar vi 20 i 3 såå sköönt bara 2 timmar och 20 minuter i skolan idag! Den här veckan har varit as slapp hur skönt som helst. jaja nu tänkte jag göra mig iordning så det är klart sen vet jag inte ta det lugnt och kika one tree hill kanske :) juste får se om jag hinner skriva något efter skolan för ska bara hem käka och sen dra över till lyan där det blir fix inför knut.

puss!
vill ha sommmaaaaaaaarrr!
lite sommarkänsla ma får av den här låten!





derbymatch

dålig uppdatering idag men så jävla skönt sov till typ kavrt i 11 ååh så skönt det var! vi började halv två vilket var hur sköönt som helst skulle vara underbart om alla onsdagar skulle vara så. Aja slutade iaf 4 så var hemma halv 5 och då vard et bara att packa och käka sen drog vi oss mot björklinge för match mot iron. Matchen slutade 4-4 väldigt synd tycke rjag eftersom vi ägde ut dom andra och tredje perioden men jaja känns verkligen som en förlust tungt! tar dom på hemma is nästa gång då jävlar! jaja nu ska ajg göra klart en historia fråga sne blir dte sova har sovmorgon imorgon med börjar halv 11 så tar 10 i 10 bussen sköönt! aja måste jobba nu.

natti puss!

sovmorgon till halv 2 inte helt fel

nu har jag varit duktig och jobbat tre frågor i historian mycket bra gjort tycke rjag haha måste verkligen läsa den där engelska boken men har ungen ork alls till det så jävla tråkigt så det finns bara inte! Men ska iaf försöka läsa någon sida iaf mer kan han inte begära av mig dte har ju fan varit lov vem orkar med skoluppgifter då liksom :O juste fick nyss reda på att om databilds läraren är sjuk imorgon också så börjar amanda och jag klockan halv 2 skulle inte vara helt fel alltså! börjar 10 över 10 annars vilket isf är lite sovmorgon i alla fall. nu tänkte jag kolla lite one tree hill och sen kanske läsa vi får se hur det blir med det ;)

puss!
mitt schema nu fast på tisdag och fredag har jag special idrott så börjar 8 då :)

första skoldagen

hej alla glada skolbarn!
första dagen i skolan idag kändes väl ändå rätt okej gjord einte så jätte mcyket förutom på matten som vi alltid ska jobba en massa tal skit dryyygt hatar matte haha! fick sluta en timme tidigare också för att på engelskan skulle vi bara läsa en bok oc dte kund eman göra hemma så ikväll måste jag läsa men kommer till slut ändå hamna framför one tree hill haha :D jaja nu tänkte jag fixa lite inför knutmasson och sne blir det kanske att jobba historia för har lite frågor som ska avar klara på torsdag som jag inte gjort ;)

puss!
ååh hörde dne här på radion idag, det har varit min favoritlåt hur länge som helst bara älskar den!

knutmasso fixat skönt!

åååh vad skönt allt inför knut är typ fixat nu inte så mycket kvar härligt! det komme rnog bli bra det här :D juste skrev ju att vi var hos amanda men det var frida haha bra koll man har ibland.. nu tänkte jag lägga mig och kolla på one tree hill och sen sova skola imorgon. Men skönt för tror vi börjar 10 imorgon är inet säker på om vi har idrott på morgonen så struntar i det tänke rinte åka dit till havl 8 och sne är det ingen känns inte direkt så värt det! jaja ni får ha en bra sista kväll på lovet.

puss!

sista lovdagen

dålig uppdatering idag med hann inet riktigt med att sitta vid datorn. Gick iaf till linnea runt ett tiden sen gick vi en liten promenix och hon hade med sig honey så hon cokså fick en liten promenad. Var riktigt skötn väder förutom att det blåste så jävla mycket, men ändå super skönt älskar att ta promenader lite då och då as skönt! Men sen gick vi hem till linnea och kikade lite oth och sne drog jag hem vid 3 tiden. Vid kvart i 4 drog jag på träning och kom väl hem typ runt halv 7, 7 tiden så det var min kväll och dag. Så nu ska jag abar packa upp min väska och sen sticke rjag nog över till amanda och träffar tjejerna ett tag.

puss!


skola imorgon fy fan!

ginner inte skriva så mycket för ill göra mig iordning snabbt idag vill hinna träffa tjejerna innan jag drar på träning. Hatar när dte är tidiga träningar liksom halv 5 vafan världens sämsta tid ju! jaja skolan börjar i morgon voilket inte är något annat än skit fy fan ångest tisdag pallar verkligen inte börja skolan känns som amn kommer tillbaka till tusentals arbetsuppgifter oh prov fy faaan! jaja sista dagen på lovet idag så då ska jag ta vara på dne ist för att sitta och tänka på äckelskolan.

puss!

fotboll och hockey yes!

orkar helt ärligt faktiskt inte skriva så mycket är helt jävla slut i kroppen och hvudet ska jag säga haha! kommer vara död med världens tränignsverk imorogn bitti åååh så skönt! Men iaf vi gick ju som sagt vidare i fotbollscupen så spelade klockan 10 imorse mot gimo som vi förlorade emd 2-1 så jävlka synd tyckte ändå vi stod upp bra sen spelade vi mot rimbo där vi förlorade med 3-0 tyckte det rann iväg lite mer mål än vad det skulle vi spelade bra så förtjänade ett bättre resultat men sen drog jag på hockey match och missad matchen mot ekeby sämst! men den vann vi med 3-2 iaf riktigt skönt synd att man inte kunde vara med på den matchen :/ men iaf så gick vi inet vidare utan åkte ut så vi kom aldrig till semi men höll oss kvar länge ändå :) Och hockey matchen slutade surt nog 4-3 till dom fast vi var MINST lika bra hatar såna matcher :O blev iaf ett mål för mig i första perioden då jag till och med var back haha! jaja nu ska ajg kolla på one tree hill för är helyt slut.

juste min mobil har typ cp:a sig så alla kontakter har försvunnit så nu har jag bara massa numme roch meddelande historiker kuul ska man försöka lista ut vilket nummer som är vems haha wish me luck!

puss!


fotbollscup och fullt upp!

shiit verkligen sämst uppdatering men har innte hunnit med det idag för kom precis hem har inte varot hemma sen typ klockan två så... Vaknade ju tolv sen skulle jag packa och en massa annat och klockan 2 drog vi till gimo för vi skulle kika lite matche rinnan våran först började. Men iaf vi spelade 3 oavgjorda och 1 vinnst så det var skönt! Så vi är vidare i cupen och imorgon ska vi möta gimo klockan 10 så samling halv 9 här i alunda kuuul måste gå upp 7 -.- Men har iaf varit en as rolig cup hittils så hoppas dte går bar imorgon så blir dte ännu roligare. Ganska nice var ju att vi spelade 2-2 mot danmarks divition 1 lag!! :O vi ligge rliksom i div 4 hur grymma får man vara ;) jaja måste sova nu om jag ska orkar upp imorgon. juste btw komme rinte hinna skriva imorgon heller på hela dagen för att ska ju spela fot bolls på morgonen och på eftermiddagen blir det hockey match borta komme rinte ihåg vilka vi möter ^^

Godnatt puss!

tung förlust som muntras upp med lite daaans

hejsan!
gud vad jag hatar att börja varje inlägg med typ hej elle rnågot känns bara så konstigt men vill liksom inte bara börja från ingenstans.. jaja vi förlorade iaf matchen med 4-1 riktigt surt vet inte vad som hände för vi kämpade ändå på bra men vi fick inte in målen och dom var snäppet bättre än oss också :/ Ännu sämre var att det gick inte direkt bra för mig.. hatar såna matcher känns som att man bara vill kliva av då! fick inte en lugn stund hade allting någon på mig kom fan ingen vart rätt meningslöst :O jaja hade tänkt öva lite dans nu säger sen blir det one tree hill. Det är krök hos fridi men pallar inte fixa mig och dra dit för är inte så sugen plus att jag inte pallar fixa mig nu och dra dit liksom halv 11. Får bli en anna gång men nu måste jag börja öva lite.

puss!
hahaha snuuuuggt!


gameday kom igen nu!

Godmorgon!
vaknade för typ en timme sen kanske skönt att sova ut någon gång också! fattar inte dom som typ sover til klockan 4 sinnessjukt ju hur kan man göra det ;O jaja idag blir det lugnt får se vad jag hittar på vet inte om jag hinner träffa tjejerna innan maten och sen efter maten drar jag på match. Första serie matchen på hur länge som hellst vi mörter iaf vita hästen heter dom ahah as töntigt och det är hemma metch. En väldigt viktig match är det också vi baar måste vinna dne här vi förlorade med 2-1 borta tror jag det var eller 3-2 aja skit samma vi måste iaf vinna kväll! Men nu hade jag tänkt byta om och sen får vi se vad jag gör blir troligtvis one tree hill (A) vilken jävla nörd man är men det är ju så jävla bra så ka lika väl titta på det när jag ändå inte har något att göra ;)

puss!

knutmasson kommer bli great!

sååå jävla bäst vi har kommit på en helt ny grej vi ska vara till knutmasson nästa vecka kommer bli så sjukt jävla bra! Vi kommer fan äga ut alla haha nerå men grymma kommer vi vara ingen komme rkänna igen oss :D tänke rinte avslöja någonting alls top secret ;) MEn iaf kikad eju på one tree hill sen drog jag och linnea till jennifer där amanda också var. Vi kilade sen över till linn men amanda gick hem för hon mådde inge bra sen gick ocksp jennifer hem medans vi andra smed planer inför knut :D Juste bells var hos linn där vi kom också :) Men nu ska jag lägga mig och kolla one tree hill och sne blir det sussa.

natti puss!

helg full av sport!

hallå!
jag hinner typ inte uppdatera för har massa saker att göra på dagarna och på kvällarna så det blir typ lite halv dåligt! och jag kan säga att dte förmodligen inte kommer bli bättre för imorgon ska ajg träffa tjejerna på dagen och sen på kvällen ska jag spela match. Sen på lördag har jag cup med fotbollen så blir dåligt då med och på söndag är det hockeymatch och fotbollscup så har en väldigt full proppad helg. Men iaf var iväg och tränade fotboll idag på dagen gick faktiskt rätt bra för att inte ha rört en boll sen i slutet av september haha ;) Nu har jag precis duschat och ska lägga mig i sängen och kika one tree hill och sne efter maten blir dte till att träffa tjejerna. aja skriver sen någon gång haha!

puss!
jag och frida :)

full speckad dag

har väl inte direkt hunnit uppdatera så mycket idag låg och kikad eone tree hill gjord enk uoppgiften och sen drog jag tidigare på träning för jag ida och andrea skulle gymma så. Sen efter träning drog jag till jennifer och nu segar jag framför one tree hill ska börja på fjärde skivan av säsong 1 nu och dte är liksom 4-5 avsnitt på varje skiva haha nööörd! jaja skriver i morgon.

puss!

skoluppgift klar nu blir det one tree hill!

helt sjukt jag är redan klar med nk uppgiften trodde det typ skulle ta flera timmar att göra men den var ju iinte speciellt svår alls det tog en timme att göra den sjukt flitig tjej jag är alltså! ;) Så nu måste jag komma på något att gör till klockan kvart i 6 och gissa vad det blir! one tree hill så klart :D ska väl fixa mig lite grann också om jag orkar vi får se.

puss!

plugga på ett lov fy fan!

Godmorgon!
elle rjag vaknade väl egentligen för en timme sen men för er som sover typ hela dagarna så ;) Har inte hunnit med så mycket mer än att äta frukost ska snart sätta mig och göra ett nk arbete som ska avar klart under lovet typ har inte ens börjat med det -.- Var iaf duktig och ar gjort labbrapport under lovet så måste väl ändå klara av det här hoppas jag! så mycket mer kommer jag nog inte hinna göra idag kanske kika lite one tree hill om inte så får jag göra det ikväll efter träningen istället. Sticker iaf iväg på träning kvart i 6 den börjkar oifs kvart i 7 men hade tänkt om gymma lite innnan också. Men nu måste jag börja jobba :S

puss!

förälskad ja!

Ååååh fan ångrar ändå lite att man började kolla på den här serien vill aldrig sluta kolla och varför började jag på dom säsongerna jag missat nu för :O Man blir ju heller inte lite beroende av Lucas och Nathan fatta att ha en sån kille! jaja man kan ju alltid drömma :) Hade iaf tänkt att sova nu så jag får någon sömn inatt så får väl passa på med drömmandet nu då.

Sweet dream!


one tree hill <3

hej där!
kom hem för typ en halvtimme sen vi stannade och käka så det tog lite längre tid. Men det var iaf sämst match för Sverige förlorade med 10-0 :O USA var as bra! Fär er som inte vet så var det junior landslaget fast i damer som spelade. Men nu tänkte jag lägga mig och kika One tree hill hela natten åååh underbart!

natti!

mot stockholm för lite hockey!

Har precis ätit lite middag och ska snart sticka tror vi åker typ runt halv fem kvart i något sånt. Men iaf linnea och jag var ner till amanda som städade hos alex vi kom hem där ifrån vid typ halv 4 elle rnågot sen gick jag hem typ 20 min senare så han ju inte direkt göra så mycket men vi hann ju ändå träffas ett tag. Kommer ju hem runt 11 tiden ikväll så ingen ide att träffas efter matchen men lånade hem hela säsong 1 och 2 av one tree hill av amanda nu så det blir typ film hela natten lång! :D Bara älskar den serien så otroligt bra men jag började typ kolla från säsong 3 så vill kika dom två första också. Men nu ska ajg fixa mig lite sen drar vi.

puss!

tisdag 04-01-11

Godmorgon!
har precis gjort mig iordning eller ja iaf sminket och kläderna palla rinte fixa håret idag så det fick bli en toffs. As skönt borde ha det lite oftare håret är ju ändå bara ivägen hela tiden haha! Sen måste jag fråga frida eller jennifer om någon av dom kan klippa mig snart också det behövs verkligen. Det är as slitet så måsre göra någonting åt det nu! jaja idag ska jag uaf träffa tjejerna och sne ikväll sticke rjag iväg till stockholm med hockeylaget där vi ska kika på juniorlandslaget alltså damer då dom spelar mot USA skoj skoj! :D Får se om jag skriver något mer under dagen troligtvis kommer det upp något inlägg inna jag drar till stockholm.

puss!
så här ser jag ut idag ser typ likblek ut i blixten :O






mysig kväll i uppsala

hejdär!
kom hem för ett tag sen bara har var ju in till uppsala med linn, bells och linnea blev kinamat och bio riktigt mysigt! Vi såg filmen Easy A den var faktiskt riktigt bra extra plus var ju att de var typ halvt komedi eller vad man ska säga :P aja tänkte typ krypa i säng nu för har ändå inget bättre för mig pallar inte slå på tv:n och vänta på att klockan ska bli mycket eller vad fan man gör om nätterna xd jaja får se omd et blir någon ordentlig uppdatering imorgon då.

Godnatt puss!

kina och bio nästa

asså gud verkligen värdelösa inlägg jag gör men palla rinte sitta och skriva värsta uppsatsen om vad jag gjort och vad jag ska göra och massa! Men kan iaf säga att vi varit hos frugan min nu på dagen och 20 över fem tar bells, linn, linnea och jag bussen in till uppsala käkar lite kina och sen blir det bio. Fanns typ inte så många bra men det fick bli en film som hette Easy A den verkade rolig så får hoppas på att den är se värd. Men nu måste jag fixa mig lite sen ut och knalla igen.

puss!
det kommer dyka upp lite bilder från nyår lite då och då ;)


måndag

shiit vad lovet har gått fort nu är det måndag och ungefär bara en vecka kavr tills vi börjar skolan igen och jag har två uppgifter att gra som jag inte ens börjat med ångest!!! vill inte ens tänka på dte usch usch usch! nej nu ska jag göra mig iordning klart och sen träffa bells, linn och linnea. ha en bra dag för dte kommer jag ha!

puss!

orkar inte!

inte speciellt bra uppdatering längre men orkar inte och hinner inte har väl annat för mig än att sitta vid datorn och sega hela dagarna. drog iaf som sagt till linnea sen kom bells och linn dit och då gick vi ner till hallen och kikade lite innebandy. Kollade två matcher det hade typ varit någon cup så kikade herrarnas och damernas finaler i damerna var det alunda som vann och i herrarnas var det rasbo. Men nu tänkte jag typ lägga mig och sova för är as trött!

puss!
haha störda tjejer jag vet! ;)


stackars tjej!

har lite bråttom för måste sminka mig byta om och sen sticka till linnea innan klockan blir för mycket. Men iaf vi hann aldrig spela klart matchen vi fick avbryta när det var 7 minuter kvar för att en tjej blev skada. Det var typ att jag åkte och tog pucken i sargen och hon skulle typ tackla mig men hon fick snedskär och jag flyttade mig så hon åkte med huvudet rätt in i sargen :O Så det fick typ komma en ambulans och sånt så eftersom det var träningsmatch så avbröt vi för vi hade bara istid till kavrt över 4 :/ Dom trodde typ att det var nackskada men hoppas det inte var något allvarligt :O men nu måste jag fixa mig och sne sticka. juste matchen slutade 3-2 till dom men vi hade lätt kunna få in minst 1 mål till om vi inte vart tvungna att avbryta ;)

puss!


gameday!

tjabba!
nu har jag precis packat väskan och drar om typ en kvart så nu är det bara att tagga igång! skönt med hemma match känns som vi inte haft det på åratal! jaja samling ett så måste sticka nu ska fixa lie saker innan.

puss!

Nya möjligheter!

verkligen inte orkat uppdatera idag har haft mycket bättre saker för mig att göra! Plus att jag linnea, linn och bells har bestämt att vi ska från och med nu skita i killarna har vi sagt det går ändå bara skit för våran del haha aldrig något som funkar verkar det som så lika bra att skit i det ;) så det har vi nu bestämt får väl se hr det kommer gå men tror det kommer funka bra ja :) Det är nytt år och det får man starta precis hur fan man vill :D Nytt år = Nya möjligheter! jaja hade typ tänkt sova nu för har samling klockan 1 imorgon det är match hemma mot sandviken tagga! bara träningsmtach men ändå :)

Puss!
bild från nyår!

kort om nyår

shiiit fyfan vilket spårat nyår helvete säger jag bara haha! missade typ självaste tolv slaget kuuull! -.- I början på dagen till typ 9- 10 tiden så var det as roligt :D sen blev det lite för mycket av det goda om man säger så tänker inte skriva så mycket mera här haha ;) Men det var iaf riktigt kul till en början. Så man kan säga att jag förstörde mitt eget nyår där haha mupp man är då! jaja annars var det kul tycker jag! men nu ska jag kila skriver mera sen.

puss!

RSS 2.0