Jul. 31, 2013

helloo
igår vart en lugn dag, blev en film på dagen följt av en springrunda. Kvällen spenderade jag hemma hos sofia med ännu mer film. Funderade på att dra till öregrund och lyssna på petter men det var så himla dåligt väder så vi sket i det. Väntar in fredag och lördag istället :)
Just nu sitter jag i bilen påväg mot uppsala, pappa skulle fixa något så andrea och jag passar på att gymma under tiden!
ciaao



kvällen igår

hejheej
hade en riktigt bra kväll igår, det vart förfest hos linnea och sedan iväg mot östhammar. Albin myers var skit bra och är helnöjd med kvällen. Det började dock spöregna runt 1 tiden vilket inte var så kul men vi lyckades få tag på ponchos så det gick bra ändå! Sov iaf hos sebbe efteråt och åkte hem runt 1 tiden idag. Sen dess har jag bara hunnit kolla på en film och nu tänkte jag bege mig ut för en pw. Resten av kvällen blir nog lugn med en film eller två.
ciao

albin myers

hejhallå
sitter hemma hos linnea för snart ska vi börja förfesta för att sedan bege oss mot östhammar. Vi ska på house partyt ikväll så hoppas på att det blir bra. Har hört rätt många som ska dit, så bara vi slipper regn så blir det nog bra! ha en bra kväll.
ciaaao



Jul. 28, 2013

hejhallå
sitter hemma hos linnea och vi ska snart börja förfesta förbatt sedan bege oss mot housepartyt på krutan! har hört mycket folk som ska dit så hoppas att det blir bra! och att vädret håller sig, vi vill inte ha något regn.. Ha en bra kväll.
ciaaao

min fredag och lördag på rullsand och åland

var ett tag sen jag skrev nu men har inte haft tid, eller där ljög jag! Har haft tid men har typ helt glömt bort bloggen och väl när jag kommit på det har jag bara inte orkat skriva. Men kan berätta lite om mina två senaste dagar. Igår var vi ute och åkte redan vid klockan 9. Hela familjen satt i en bil på väg mot rullsand för sol och bad. Hade en underbart bra dag och hade strålande sol hela dagen lång så kan verkligen inte klaga. På kvällen träffade jag tjejerna där det blev film och lite snack. Idag var vi iväg hela familjen till åland, tog färjan klockan 3 ifrån Grisslehamn och var tillbaka vid halv 8 tiden. Blev lite shoppande inför båtveckan ;) men även en parfym! Var en också en bra resa, var dock sjukt mycket folk helt galet! men gjorde inte mig så mycket faktiskt. Vi fick ett bord så det var lugnt haha. Nu när vi kom hem har jag inte gjort så värst mycket, satte mig med resten av familjen och spelade kort :)
Men nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig för är helt slut!
nattii
bilder från rullsand och två väldigt "charmiga" bilder från när vi var ut med klassen!

 
 

friday I'm in love

godmorgon!
inte så många som är uppe nu va, själv gick man upp kvart över åtta. Sebbe började jobba nio så tänkte att jag lika väl kunde åka hem nu så hinner jag köra lite styrka eller typ gå en pw, nu när vädret ändå inte är så bra. Ikväll ska jag till öregrund med klassen där vi ska äta och sen sitta hos Chris och dricka. Blir nog en super trevlig kväll :) Vet inte om vi drar ut eller om vi stannar där hela kvällen men det visar sig.
ciao




Jul. 18, 2013

ååh skrev ett as långt inlägg och allting försvann haha... Idag vaknade jag vid nio och var utvilad så har både hunnit sprungit och solar den här morgonen. Nu tänkte jag ta en dusch och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)
ciao

Jul. 18, 2013

helt död! är en bra beskrivning på mig för ca 3 min sen.. Klev upp ganska tidigt inledd

en bonino

Jag som hade hoppats på fint väder idag så att man kunde ligga ute och bli lite brun.. Skulle tydligen va halvdant väder hela veckan. Men hoppas verkligen på att det slår om och blir kanonväder mot helgen i alla fall för på fredag ska jag träffa gamla klassen, gud vad konstigt det känns att skriva gamla klassen! Känns som att när sommaren är slut så ska skolan börja igen :( Saknar typ skolan :(
Men i alla fall tillbaks till fredags planerna, först ska vi träffas och äta i Öregrund och därefter vidare till Chris på gräsö. Där blir det dricka och sen kanske det slutar med att vi drar in till Öregrund igen, ingenting bestämt ännu.
Idag tänkte jag åka med mamma och pappa in till stan och passa på att gymma när dom ändå ska in och handla. Sen har jag inte så mycket annat inlagt i min planering, får se närmare kvällen vad man hittar på! hatar dock att bara sitta hemma och göra ingenting får typ abstinens..
hahahaah såg nu att i mitt inlägg för några dagar sen där jag skulle skriva vad jag köpte i stan så skrev jag en Bonino hahaha.. Ganska bra t9 på mobilen måste jag säga, det skulle stå en bikini, vet inte riktigt hur det lyckades bli Bonino men men.
ciao
 
 

studenten

några fina bilder ifrån studenten, har många fler men dom här får räcka
 
 
 
 
 

Jul. 16, 2013

mitt förra blogg inlägg slutade ju med att jag låg hemma och gjorde ingenting. Skulle täffa tjejerna men de blev inget så åkte tillbaka till sebbe i Östhammar och sen blev det en kväll på sjön med michis och ludde också. vaknade hos sebbe igår och var där hela dagen fram till tre tiden då vi åkte bil med ludde till uppsala. Blev lite shopping och Kina mat. Kvällen avslutades med bio, dit michis kom också! Vi kollade på the lone ranger med Jonny depp, den var helt okej bra. Hade förväntat mig mer men den var helt klart godkänd.
Idag har jag inte gjort något alls.. sebbe drog vid 12 tiden och nu ligger jag ute i solen. Ska ut och springa efter maten tänkte jag och sen ska jag nog träffa tjejerna.
ciao

min helg

hejhej
Sitter hemma och gör ingenting just nu! tänkte skriva lite om min lördag och söndag. Lördagen bestod av två trupper till uppsala och därefter tog jag bussen till Östhammar och träffade sebbe! Blev en ordentlig myskväll med film och en massa mys :) Tog bussen hem vid tre idag och åkte direkt upp till mormor och morfar där det bjöds på mat och fika eftersom mormor fyller år idag ,:) Kom hem för cirkus en timme sen och har inte gjort ett dugg sen dess..
Juste blev lite köp i uppsala igår, blev en kjol, ett par shorts, ett par skor och en Bonino. Kanske kommer upp bilder sen om jag orkar.
Xiao

"semester" firande

Blev lite spontant ledighetsfirande igår med Jennifer och frida! Drog hem till Jennifer vid 9 tiden och runt halv 11 kom frida också dit! Blev lite förfestande och vid kvart över 11 tog vi bussen mot hummel i Öregrund. Hade en riktigt lyckad kväll, det var sjukt roligt och träffade massa roliga människor så jag är helnöjd :)
Nu tänkte jag ta bussen in till uppsala en snabbis och kika lite kläder osv, sen är resten av dagen så här långt oplanerad. Ska nog träffa sebbe om han inte ligger sjuk, hade eventuellt planerat en utgång ikväll med men vet inte riktigt hur det blir med det haha. Nej u måste jag springa till bussen.
ciao!
 

sista jobb dageen

sitter just nu och äter lunch på min sista arbetsdag!! ååh så skönt :D slutar efter lunch och då blir det hem och njuta av det fina vädret :D Ska bli så skönt att vara ledig framöver och imorgon kommer mitt hjärta hem också plus att det ska vara kanonväder. Kan inte bli bättre! back to lunch.
ciao



Jul. 11, 2013

Shit vad jag är slut! var utbpå en springrunda och kom hem för ett bra tag sen men orkar fortfarande inte lyfta mig från köksstolen haha.. har sån sjuk träningsvärk i benen ifrån gympasset igår och nu efter springningen är vaderna som stenar! får stretcha ordentligt och kanske smörja in dem med något :o vi har typ något stift som man ska smörja på musklerna där man har ont men det bränner helt galet så vet inte om jag törs ha på det igen.. Hade det på svanken innan en hockeymatch en gång och satan vad det brann på ryggen under och efter matchen haha!
Nu tänkte jag dricka upp min smoothie och sen blir det dusch och en film innan det är dags att sova. Imorgon är sista dagen på jobbet yeeeey.
en röd trött tjej på studsmattan



snart är det helg

hejheej
nu sitter jag i bilen på väg hem ifrån uppsala. Var iväg och gymmade lite efter jobbrt, riktigt skönt! Har inte gymmat på ett tag nu, har bara sprungit och kört styrka hemma. Ska försöka komma iväg och gymma lite oftare tänkte jag. Får se om jag kansle köper månadskort i gimo så jag slipper åka ända ut till industriområdet i uppsala för att gymma.

Ikväll blir det lugnt, tänkte lägga mig och kolla en film sen blir det sängdags tidigt. Det var as länge sedan jag bara var hemma och kollade en film och riktigt tog det lugnt. Skulle göra det igår men monopol spelet drog ut på tiden ett tag haha..
Längtar massvis till lördag då min älskling kommer hem, inte så många dagar kvar nu som tur är :)



Jul. 09, 2013

så glad att vara på väg heeem! fick sluta en timme tidigare idag så är hemma kvart i tre istället för kvart i fyra :D så ska snabbt byta om till bikini och lägga mig ute i solen. Även ikväll blir det nog en springrunda, ska försöka komma iväg till gymmet imorgon direkt efter jobbet också :) Dags att börja träna ordentligt nu!
spänner sig ordenligt haha biff..



såg en brinnande buss igår!

bild från i fredags




sista jobbveckan!

godmorgon!
nu är jag på väg till jobbet för den sista jobbveckan sen tar jag sommarloov! Gud så skönt det ska bli, hoppas att veckan går fort. Däremot är jag ganska less över att vädret den här veckan ska vara strålande sol alla dagar utom onsdag och sen i helgen ska det regna.. Men det är bara att hoppas på att kommande veckor också har bra väder.
Juste herreguuud! åkte precis förbi en brinnande buss!!! bakdelen på bussen hade brunnit upp totalt... sjukt läskigt att något sånt kan hända :o

söndag

godmorgon!
asså även fast jag har sovmorgon sä vaknar jag halv nio och är pigg.. Fast kan inte klaga på att jag vaknade tidigt idag då vädret är underbart! Den här dagen kommer bestå av sol och bad hemma hos linn och senare ikväll ska jag försöka komma ut och springa lite. Blir sängdags tidigt idag eftersom imorgon är det dags för jobb igen.. Men ändå skönt att det är sista veckan, får se om jag jobbar hela veckan ut eller om jag slutar på onsdag. Det beror på hur less jag känner mig haha. Nej nu ska jag lägga mig ute i solen i väntan på att de andra ska vakna .
ciao

hela min helg från fredag-söndag

hallå alla glada!
äntligen är det fredag och en helg att se fram emot! sen är det endast en vecka jobb kvar, ska bli sjukt skönt att vara ledig.
Idag åker även sebbe utomlands i en vecka är så himla avis :( vill också åka! men vi åker ju förmodligen till göteborg vecka 29 så klagar inte :) Idag blir det utgång på bj med tjejerna, amanda jobbar så hon följer inte med :/ blir lite förfest hos linn och sen drar vi ut.
Imorgon ska jag åka med amanda och linn till valbo (gävle) och shoppa lite hoppas jag hittar lite nytt fint. Efter det blit det grillning och lite drickande hemma hos sofia vad kvällen bjuder på får vi se.
Då var det bara söndagen kvar då haha.. Hoppas på fint väder så att jag kan ligga ute och få lite färg! usch vad jag känner mig blek just nu, inte kul :( ja det var väl i princip hela min helg haha.. ska försöka knäppa lite bilder med.
ciao!

Jul. 02, 2013

hejhej!
Idag är jag glad för har precis fixat ny mobil :D blev en samsung galaxy s4, fick även ett skal på köpet då jag tog försäkring på mobilen (välbehövligt) haha! Är så här långt sjukt nöjd med mobilen. Är så skönt att ha något annat än en gammal sony från 1800 talet typ haha.. Pricken över iet var att Mamma gjorde flädersaft idag vilken är den bästa drycken i världen typ muums. Nej nu tänkte jag kolla film och sen blir det sova.
nattii
min nya älskling ♥



en underbar helg med bio och länsö trip

herregud nu var det ett tag sen det blev något bloggande men har haft mycket att göra och inte alls tänkt på bloggen! skulle lägga upp bilder ifrån sumerburst också och det kommer promise! Min helg har varit helt fullbokad! I fredags var jag och sebbe in till uppsala det blev middag och bio fick även med mig en michael kors väska hem :D sjuk nöjd! kan visa bild sen :) kvällen var iaf super mysig och filmen vi såg var super bra! The great Gatsby kollade vi på, den kan jag verkligen rekommendera.
Lördagen bestod av att ta det lugnt och solade lite och på kvällen tog´vi ett gäng pojkar och flickor båten ut till länsö. Där blev det grillning, bastu, bad (första badet i år!), jordgubbar och chokladfontän, en brasa nere vid vattnet och lite sånt. riktigt mysigt och trevligt var det, kom väl i säng runt 5 tiden. Blev även kvar på länsö typ hela söndagen då vi solade och njöt nere vid bryggan! riktigt lyckad helg, kändes lite segt att gå upp och jobba i morse men men.
Nu tänkte jag kolla lite tv och sen blir det sängen.
ciao
vendelas bild!
 

RSS 2.0