länge sen

det var ju ett tag sen jag bloggade men sånt får ni stå ut med! men iaf ska försöka fixa den där jävla headern någon gång också la bara in en tråkig nu för har liksom haft den andra i typ ett år haha!

Så jävla sköönt är typ ledig imorgon kan man säga för datakunskapen är inställd spanskan kan jag läsa hemma matte är bara att jobba i boken och naturkunskp oprkar jag inte så är "ledig" imorgon :) as sköönt sovmorgon och allt  väldigt najs :D får väl se vad jag hittar på nu är inte direkt trött så kanske slår på en film eller fortsätter dega vid datorn. juste på tal om ingenting hade jag mitt första ispass med gymnasie killarna lite nervöst var det i början kan man säga. jag är ensam tjej med 94, 93, 92 killarna hehe men det gick ändå helt okej så det var skönt! :) men nu ska jag inte börja babbla på om massa skit så.

hejs!
 vårat misslyckade spexfoto i nian herregud säger jag bara! :O

skola träning plugg!

orkar inte blogga så mycket som ni märker just ju men ska kanske försöka någon gång ibland vi får se lite hur det blir med det! Men iaf skolan rullar på känns inget annorlunda alls faktiskt för de som inte vet går jag ett idrottsprogramm nu det är typ som ett sam program och sen får jag ha hockey träningar i skolan också mycket bra! :D Som tur var så skulle amanda också gå idrottsprogrammet annars hade jag blivit ensam tjej för det är bara killar i våran klass men jag kan inte direkt säga att jag klagar hehe.

Jo det jag skulle komma fram till var att bloggandet kommer nog kanske ta helt slut det beror helt på vad jag hinner med för från och med nu och till i slutet av september kommer jag ha 6 träningar i veckan plus 1 match så det blir lite mycket och jag måste hinna med skolan också så vi får se hur dt blir. MEn nu ska jag slänga mig framför tv:n.

caio!
haha en tönt bild vi tog påväg hem från en hockey match förra säsongen ;)

äntligen!

med rubriken menar jag att äntligen har hockeyn börjat älskar det har längtat som en galning efter det här! Så nu tränar vi två gånger i veckan måndagar och onsdagar härligt härligt! Något som är mindre härligt är att skolan börjar om 5 dagar :S Fan nu ska man ju börja gymnasiet och massor kommer att förändras så man börjar att bli en aning nervös över det här! men det kommer nog gå bra får jag hoppas :) tänker inte skriva så mycket mer förutom att imorgon blir det kräftskiva med tjejerna super mysigt sedan kanske kvälle bjuder på något mer det får vi se! orkar inte skriva mer nu.

puss
kommer sakna den här lilla gruppen! :(
älskar er mina tjejer! ♥


RSS 2.0