today! :)

Hej hej!
Nu är jag hemma från skolan igen elr har vart hemma ett tag bella och linn var här en snabbis nyss. De följde med mig och hämtade min present hos amanda tack så mycket tjejer love you girls!! <333 fick en stor korg med godis och pengar :D Men nu ska jag typ chilla lite och kanske jobba lite får se men sen får vi se om jag tränare ikväll elr inte. Annars blir det nog att va med kompisarna :D<33

Puss Puss! <33


snabbt inlägg

Hej hej!
Nu kmr ett snabbt inlägg för måste jobba lite innan jag drar. För jag ska ta bussen till östhammar klockan 20 i 4 ska typ fixa ryggen som jag haft lite problem med fick det när vi hade träningsläger med hockeyn. Men sen när jag kmr hem blir det typ att jag äter middag sen pluggar lite och sen drar jag på sista fotbollsträningen för säsongen :( Och efter träningen ska bella och jag sola lite solarium men nu ska jag nog försöka att jobba lite!

Puss Puss! <33

matcher hela dagen!

Hej hej!
har inte kunnat skrivit idag har haft match hela dagen är helt slut nu! Men i morse spelade jag iaf hockey match med damerna mot hudiksvalll förlust med 4-3 :( men gjorde iaf ett mål och en assist. Sen spelade jag fotbolls match med damerna mot ullfors förlorade med rätt mkt tror jag var sur hela matchen för det gick verkligen sämst för mej. Hockey matchen gick skit bra! fotbllsmatchen gick sämst:( Aja ska berätta lite om igår bella och jag gick ut och mötte linn sen kom linnea och amanda och vi drog hem till mig och chillade de var rätt skön faktiskt alla var så jävla trötta så vi satt typ och skrattade åt allting haha.vi var typ as övertrötta:P Men nu måste jag jobba lite arbeten :O

Puss Puss! <33

matchen!!!

Hej hej!
har precis fikat lite för mormor, morfar och min morbror är här snart kmr typ min fabror och min moster hit också. Men vi vann iaf matchen idag med 1-0 asså fattar faktiskt inte att jag fick spela hela matchen tkt det gick sämst för mej, aja bra att vi vann iaf det var vi värda ska jag säga!! Men matchen var väldigt hård och det var extremt liksom aa hårt i närkamper och sånt och jag flög typ som en lite vante två gånger haha. För de kom typ en tjej som var rätt stor så skulle hon slå inlägg och jag satte fram benen ivägen så hon sparkade typ undan båda min ben så jag typ flög asså snurrade typ flera varv haahhaha. De gjorde sjukt ont landade på min stukade tumme:o aja haha hon fick iaf inte fram inlägget så det var ju bra:P Men snart kmr bella så ska vara lite social nu.
Puss Puss! <33

Outfit o facelook today!

Facelook!

Outfit!

Honey! <333333 (linneas sööööta hund!!) :D <333

match snart

Hej hej!
Nu kmr ett snabbt inlägg för ska dra iväg på match snart. Men den här matchen är lite speciell för att vi möter ekeby! och den här måste vi bara vinna är taggad till tusen så hoppas verkligen det går bra den här matchen. Vi ska vinna elr vi måste! vinna den här matchen. Så det kmr ett inlägg efter matchen om resultatet och lite hur matchen var och lite sånt. Men sen efter matchen så ska jag dra hem och städa och fixa lite sånt för att släkten kmr över ikväll för att jag och marcus ska fylla och har fyllt år:P Så ska va hemma ett tag ikväll och sen kmr jag dra ut och eftersom de är släkten som kmr så kmr Bella<3 också så vi drar ut tsm sen! :D Men måste dra nu.

Puss Puss! <33

sjuukt kallt!

Hej hej alla!
Nu är jag hemma igen har vart ute med lite folk i alunda och bara chillat typ. Asså börjar bli fett trött på att bo här nu vill bra här ifrån men ska sluta gnälla nu. Men asså det är fett kallt ute nu asså man kan knappt vara ute man fryser ihjäl tur att man har köpt dunjacka och uggs nu iaf. Men just apropå ingenting så kom jag på att Linnea och jag ska ta hål i naveln snart tror det blir nästa vecka ngn gång:D Men iaf har match i morgon så får se när det blir bloggande men vi möter Ekeby HEMMA!! kom ner och kolla!!! hahaha:P Men ska kolla lite saker på datan nu typ facebook och sånt.

Puss Puss! <33

hemma från Uppsala

Hej hej!
Nu är jag hemma igen har varit i Uppsala med tjejerna och handlat lite kläder. Det jag köpte var uggs, en dunjacka och en bh det kmr nog bilder på det senare. Men nu har jag precis ätit och snart ska jag dra ut med tjejerna så får vi se vad vi hittar på för ngt.

Tjejerna: <3
Linnea
Bella
Linn
Amanda

Puss Puss! <3

vilken kväll

Hej hej!
Vilken kväll det har varit asså pallar inte skriva men en massa tjafs och massa snack säger jag bara. haha aa Alunda är ju helt sjukt asså här vet man aldrig vad som händer. Men ska sluta snacka i gåtor nu men vi har iaf vart ute och en massa annat folk var också ute. Vi har typ inte gjort ngt speciellt bara chillat och snackat a lot!! :P Men ska nog sova snart tror jag för ska upp rätt tidigt i morgon.

Puss Puss på er! <33

Uppsala i morgon

Hej hej!
Ska nog ringa tjejerna snart se om dom käkat än. Men iaf vi var hemma hos linnea idag och typ bara chillade galet hur skönt som hellst. Vi kollade lite på datan och sen så kollade vi på tv typ MTV det var ngt program om en tjej som skulle lära sig dansa hip hop. Haha helt jävla misslyckad va hon ingen rytm alls och aa man blev nästan irriterad över att se henne dansa:O Men sen drog alla hem vid halv 5 för vi skulle käka och nu ska jag ringa de andra så får vi se vad vi hittar på för kuligt! Juste i morron drar vi in till uppsala och handlar lite finns rätt mkt jag behöver känns det som just nu. Men i morgon ska jag kolla på vinterjacka ska typ få pengar av mamma till det och sen ska jag nog köpa ett par uggs och sen får vi se. Fyller ju år snart så då bir det mer pengar och mer som ska spenderas hihi! Aja  nu ska jag iaf dra.

Hejdå Puss på er! <33

godmorgon

Hej hej alla!
Har vaknat för ett tag sen bara. Bella drog nyss hem hon skulle göra sig i ordning och sånt så hon lånade min moppe. Men iaf igår träffade jag ju Bella ute sen var vi typ ute hela kvällen vi träffade tim och erik och gick runt och snackade en massa med dom. Sen drog vi in typ vid 12 tiden och kollade lite tv och sånt men vi var så jävla trötta så vi somnade kanske halv i kvart i ett ngn gång. Men nu ska jag göra mej i ordning och sen ska jag ringa tjejerna och kolla om de kan gör ngt idag. Så får vi se vad vi hittar på för kuul! sen då.

Puss Puss! <33

snabbt inlägg

Hej hej!
Nu kmr ett snabbt inlägg för ska dra ut och träffa Bella snart! Men har haft en vanlig tråk skoldag idag fast är lediga i morgon och på fredag fett sköönt!! Men idag iaf har jag vart med bella vi har typ chillat hela dagen as skönt. Kollad på när bella linn och jennifer gjorde parodi på paow dessi och ngn annan kmr inte ihåg vem det var. Men måste bara få säga Jennifer är såå jävla sköön!! haha satt och as garvade åt när hon spillde stearin på byxorna och allt det där bella och jag höll på att dö av skratt. haha men nu måste jag nog dra.

Puss på er!<3

palla! :O

hej hej!
Asså jag pallar verkligen inte plugga!! sitter typ vid datan ist har typ pluggat lite grann inte mkt alls:O Jobbade lite i ett engelska häfte och tränade på några ord bara :O Men ska nog iaf försöka göra lite svenska och no nu men får se hur det bir med det kmr inte palla det heller. Asså vi har ju så sjuukt mkt nu och jag orkar inte jobba ngt alls inte i skolan heller kmr fan få IG i alla ämnen känns det som. Men ska försöka lite nu iaf.

Puss Puss! <33

Tisdag = plugga! :O

hej hej!
har haft en trååk skoldag idag ush vad sämst den har vart har velat gått hem hela dagen men nu är den över haha tack för det! Och vi fick följa med Sofia till skolsyster för att hon rammlade i trappan som hon har börjat göra de här två senste veckorna:P hon fick typ ett jack in i knät ajjj säger jag bara! Så hon haltade typ hela dagen:( Men sen hade skol If möte och sofia och jag kom med i styrelsen och bella blev reserv sen var det några till som kom med. Och vi fick reda på att vi tjejer som spelar fotboll i skolan ska få åka till Märsta och möta dom. Vi ska vara med i skol SM asså skolmästerskapet typ o den matchen måste vi vinna då går vi vidare:D Längtar dit det kmr bli fett kuul ju! Men måste plugga nu har sjukt mycket som MÅSTE! göras ush!

Puss Puss! <33
Lite bilder från träningslägret!


Linnea och ida! :)

Andréa och Julia! <3

Julia och Andréa ! :)<3
Det var alla bilder jag hade :(

Här är en bild från förra året :P

Min söööta lillebror som fyllde 5 år i söndas!! :D <33333

uppkörning

hej hej!
Nu har ja typ precis kommit hem bella och jag var nere vid ica och snackade med einar, erik och tim. Asså det är sjukt kallt ute nu man känner att det snart är vinter. Vi stog typ och snackade dem i en timme as kallt var det! För bella och jag hade vart på uppkörning för att få ta moppe kort och det var rätt lätt. De brydde sig inte om man gjorde fel då fick man göra om till man klarade det typ. Men efter uppkörningen drog bella och jag ner till ica vi skulle handla godis så vi stannade och snackade med dom. Men nu måste jag verkligen plugga lite matte men vi får se om jag orkar.

Puss Puss! <33

skola plus massa plugg! :(

Hej hej!
Nu är jag hemma från skolan elr slutade kvart i tre gör det varje dag. Men har iaf haft en fett chill måndag hade so sen spanska sen idrott som bestog av FOTBOLL! :D sen hade vi slöjd typ. As chill dag inga jobbiga lektioner som no elr matte iaf sköönt! Men har fett mkt plugg nu matte prov i morron och sen eng på onsdag och massa jobbiga arbeten pallar inte. Aja ska sluta gnälla nu haha men hade iaf sjukt kul på spanskan i dag haha skrattade så mkt att jag blev tårögd skönt att bara skratta ur sig ibland elr aa det gör ju vi varje dag! :D. Men måste plugga lite nu.

Puss Puss! <33

Grattis!! <3

Glömde skriva om att Marcus fyller 5 år idag!!!!!
Grattis världens bästa och sötaste lillebror love u!! <333
Kmr bilder på honom sen :D

nu är det jobbiga över:P

Hej hej!
nu kan jag slappna av och chilla lite äntligen men ändå så har det vart grymt KUL! :D men hade ju träning i morse sen var det fys och sen hade vi match. Förlorade med 10-2 haha fast dom var fett bra! as bra lag så vi gjorde rätt bra ifrån oss ändå tkr jag. Men fick göra ett mål iaf! :) sen gjorde jag typ en assist kan man säga. Men det kmr lite bilder sen kanske hittar inte min sladd men ska försöka fixa det. Men helgen har iaf vart grymt rolig men har typ fått värsta problem med ryggen har skit ont i hela ryggen och nacken :O Men ska typ gå till ngn massör elr ngt så det blir bra igen:)

Puss Puss! <33

jobbig helg! :)

Hej hej!
Nu kan jag uppdatera igen har haft en sjukt jobbig dag ska jag säga. Men igår var jag ju hos julia och sov över där! riktigt kuul måste göras om det var sjukt länge sen jag var me henne<333 Men vi tränade då hockey på kvällen och sen typ chilla vi och lite sånt de var rätt skönt. Men nu ska jag berätta lite om idag kan säga är redan helt slut i kroppen. Tränade ju hockey igår sen tränade jag i morse plus att jag har spelat två fotbollsmatcher idag. Så är typ helt matt nu har skit ont i huvudet och är hur trött som hellst. Ska lägga mej fett tidigt idag för har träning och match i morron med alltså med hockeyn då. kmr typ vara död i morron för är redan helt slukörd haha men man blir ju fett trött av att träna ju såå. Men ska kolla lite saker på datan nu men det kmr inlägg senare ikväll eller ngn gång i morgon.

Puss puss! <33

fredag!

Hej hej!
antligen fredag nu då sköönt tkr jag. Det var typ värsta snacket idag i skolan orkar inte förklara så bra men vi hade HK och sen gick barndlarmet och alla sprang ut. Men larmet gick inte där inne så vi hade inte hört det och sen fick typ våran HK lärare massa skit av rektorn och massa. Sen gick vi typ och pratade med honom och jag blev så jävla lack eller alla vi blev det för han lyssnade inte på oss! Han typ nu tar jag sofias ord men han dumförklarade oss elr försökte iaf ush vad arg jag var asså!!

Aja skit samma nu! Men idag ska jag dra till Gimo iaf ska vara med Julia<3 och sen blir det tränigsläger hela helgen så ska sova hos Julia från Fredag till Lördag kuuul!!:D <33333 Men tror jag tar bussen 16.25 elr 16.55 vi får se men kmr bli skit kul iaf. Så att får se hur det blir med uppdateringarna ni får hålla lite koll på det.

Puss puss! <33

Ny blogg startad!

Hej hej!
Nu har jag startat ny blogg! hade ju en förr men orkade inte med den men ångrade så mkt att jag tog bort den så att jag gjorde en ny. Men i bloggen kmr jag skriva om hur mitt liv ser ut och det är alltså kompisar, skolan, fritid, sporten och mkt annat. Så följ min blogg! <3

Men drar lite snabbt om vad som händer idag! jag ska va med tjejerna sen och för de som inte vet så är det Bella, Linn, Amanda, Linnea och Jennifer. Så  vi får se vilka tjejer det blir idag men de skulle typ ringa mej efter maten för nu skulle de dra iväg med mopparna till ngt ställe? De skulle köpa ngt till mej för blir ju 15 snart!!!:D är hur nyfiken som hellst för de skulle åka rätt långt och köpa det så. Vill veta nuu! Men nu ska jag kolla lite bloggar och kolla lite annat på datorn.

Puss Puss <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0