åland idag och imorgon valborg

hejdär!
Har inte hunnit blogga någoting idag elle rigår kväll för har haft massvis att göra! igår kväll ålkte jag och grattade mormor och morfar som hade varit gifta i 45 år i lördags Grattis Grattis :D Sen på kvällen kom sebbe och det blev en massa mys! Det var även i natt vid halv 5 som mamma och pappa begav sig mot arlanda :( saknar dem redan! 
 
Idag har jag iaf varit iväg till åland med sofia, michis och ett gäng killar från östhammar där ibland sebbe :) Åkte redan klockan 07.40 imorse så vi var där ganska tidigt men det gjorde inte så mycket för vi skulle fixa så att vi kunde köra över med bilen osv. Blev iaf lite handling på båten, för min del blev det en platta sommersby och en flaska vitt vin 1000 ml, sedan var jag snäll och köpte en limpa ciggaretter åt mamma. Dock för hennes pengar haha! 
När vi åkte av båten hade vi hur mycket dricka som hellst! först och främst var de vår dricka men även alla de andra 5 killarnas dricka med så bagageluckan var typ helt full. Det var typ 8 lådor öl och cider plus vin och massa annat som champagne och liknande haha.. Pricken över i:et var ju så klart att det var tull även för bilar, vi hade räknat med tull för dem som gick men inte för bilar.. Vi hade suttit och skämtat om det på båten ba,  "tänk om de är tull för bilar med men vad är oddsen för det liksom" . Lite vi dog där ett tag när vi såg poliserna stå där. Vi med en full lastad bil med dricka! haha men vi klarade oss förbi utan problemas ;) Var hemma igen runt 4 och sen dess har jag bara ätit middag hos mormor och morfar å nu håller jag på och försöker klura ut vad jag ska ha på mig imorgon.
Hoppas verkligen att vädret håller imorgon, pallar inte med regn på valborg fy! Men har en känsla av att det här kommer bli ett mycket bra valborg :) 
 

söndag

ännu en solig dag! så grymt bra väder, hoppas verkligen att det håller i sig så att det är sånt här väder på valborg med!
Idag har jag plockat lite på mitt rum och nu sitter jag och kollar på hockeymatchen, har missat två avsnitt som jag måste kolla! Sen blir det plugga lite svenska ute i solen annars går jag nog kanske och solar sen, behöver bli lite brun nu inför studenten :) 

vill också :(

blev en liten sväng med bilen ändå, måste verkligen ut och köra oftare! det är så himla långt mellan omgångara så att man glömmer bort och kommer inte in i det förrens typ man kört halva! Så nu får jag försöka ta tag i det här. Men blir lite svårt nu när mamma och pappa åker till spanien i en vecka med mina farbröder och deras fruar. I år är det 50 år sedan min farmor och farfar flyttade till sverige så då ska dem åka tillbaka till spanien och bland annat besöka ronda där dem kommer ifrån. 
så himla Fuuusk! jag vill också åka utomlands och bli brun :(
lite bilder ifrån ronda när vi var där i somras bland annat bilder på tjurfäktar stadion, den äldsta och största i spanien och även på den berömda bron Puente Nuevo.
 

lördag

idag vaknade jag efter nio och runt tio tiden åkte jag med familjen till gränby. Dem skulle handla resväskor och mat så jag gick runt och kollade lite i butiker. Ville hitta någon fin topp att ha på valborg men hittade inte ett skit. Det var sjukt dålgt med saker :/ köpte i alla fall en bh för 240 kr från twilfit så de är jag ritkigt nöjd över. Behövde en ny bh som är snygg men ändå mer ordentlig. vi avslutade dagen med lite mat på food court och en smoothie från naked juice bar. 
Resten av dagen vet jag inte alls vad jag ska göra, kansk ut och övningsköra annars gör jag det imorgon! ikväll ska jag i alla fall träffa bella, linn och amanda. Kanske prata igenom lite mer om valborg osv. Hoppas det är samma väder idag som det är på valborg. 
 

långledigt :DDDD

kom precis hem och sittr nu framför datorn med en päronsplitt! gud vad jag älskar glass.. det är helt sjukt! 
Idag har varit en kort och skön dag utan några plugg lektioner alls ;) började med specialidrott där vi gymmade, sen hade vi träningslära dä vi testade qigong det vr faktiskt riktigt skönt :D sen avsltade vi dagen med en idrottslektion där vi körde badmintion. Så blev en hel dag i idrottshallen från 8-11.45 inte helt fel ;) 
Nu tänkte jag koll på några avsnitt one tree hill och ikväll ska jag vara barnvakt så tjejerna skulle komma över, de var sjukt länge sen jag träffade dem nu. 
Nu är det äntligen fredag och långledigt :D
idag får bilderna bestå av min fina familj <3
 

snart är det långledigt

hejheeeej
har precis ätit en glass, var så himla sugen på glass när jag kom hem och när jag öppnar frysen ligger ett helt paket med pinnglassar och sånt :D överlycklig tjej! Blev en 88:an för mig, var sjukt länge sen jag åt en sån och den var lika god som jag minns den haha. Intressant ämne. 
Igår kväll var iaf en super mysig kväll, åkte hem till sebbe runt tre tiden och åt middag där och på kvällen fikade vi :) Riktig tjockiskväll ;) Vad jag köpte till sebbe kan jag inte skriva eller viss ännu för han har int fått den än! Den komme rmed posten i slutet av den här veckan eller nästa. Hoppas på det först nämnda :) 
Justja! fick hem min studentklänning igår men den var för liten :( Men när jag gick in på hemsidan och kollade så var alla storlekar slut utom storleken större än den jag fick hem :DDD my lucky day säger jag bara!
Idag tänkte jag försöka beställa en dräkt till min studentskiva, insåg idag att det bara är typ tre veckor kvar! och typ bara en månad till studenten heeelt sjukt! känns som att det finns så mycket kvar att göra, och nästa vecka är det liksom valborg också :o herregud hur ska jag hinna med allting! snart är i alla fall det mesta av att plugg slut, men det är tyvärr nu alla slut prov och funderingsuppgifter ska börja göras. Men det är bara att kämpa på, en månad till ska man väl stå ut. 
lite bilder ifrån förra sommaren

onsdag 24-04-13

hejhej!
kom precis hem ifrån skolan, slutade tidigt idag för hade ingen träningslära och ingen natur! riktig skönt. Nu hinner jag plugga lite innan jag beger mig hem till sebbe som fyller år idag :D hela 18 år fyller min underbara pojkvän <3 Får se om jag åker dit och äter middag eller om jag bara kommer till fikat senare, det beror helt på hur mycket jag hinner plugga nu. Tänkte försöka skynda mig att duscha och så nu så att jag har det klart i alla fall :) Det var lite om hur min kväll och dag kommer se ut, alltså sammanfattat plugga och födelsedagsfirande för min älskling :) 
 

tisdag

Nu har jag pluggat i ca 2 timmar så känner att jag behöver en liten paus! Asså det är så sjukt mycket att plugga på.. Jag pluggar men ändå känns det inte som man kan någonting :/ tur att jag har kvällen idag och hela dagen imorgon att plugga på också! 
Kollade på bilder igår på aftonbladet och läste live rapporteringen från justin biebers konsert, det verkar som att den var sjukt bra! Hade lätt velat varit där för tycker om hans låtar osv men det är alla jobbiga fans jag stör mig på.. Dem skriker och gråter och gör allt möjligt, sjukt irriterande. Han som live rapporterade skrev att ibland till och me drunknade justins röst för att alla skrek och söng med så mycket :s om man varit där had man nog bara stört sig på alla små jobbiga skrikande tjejer runt om en.  Hade nog dock varit en riktig upplevelse att se konserten. 
 

måndag

Idag började jag dagen med ett irdottspass som bestod av boxning (boxercise) vilket var grymt jobbigt, men det var sjukt roligt också! Efter idrotten hade vi pedagogisktledarskap och efter dte slutatde vi var hemma runt halv 1 tiden. Sen dess har jag typ inte gjort någonting, har försökt fixa med en sak på datorn hela dagen men fick nyss reda på att det inte kommer gå förens imorgon och då är det försent.. suck! Utöver det så har jag kollat på första avsnittet av hockeymatchen som jag missade. Det är ett program som går på fyran, där ett gäng kändsar ska spela en hockey match mot det gamla OS laget 1994. Så avsnitten handlar typ om när dem tränar inför den här matchen, haha sjukt roligt. 
Nu tänkte jag försöka plugga lite till ett naturprov jag har på torsdag som är hur stort som helst..
 

måndag

Idag började jag dagen med ett irdottspass som bestod av boxning (boxercise) vilket var grymt jobbigt, men det var sjukt roligt också! Efter idrotten hade vi pedagogisktledarskap och efter dte slutatde vi var hemma runt halv 1 tiden. Sen dess har jag typ inte gjort någonting, har försökt fixa med en sak på datorn hela dagen men fick nyss reda på att det inte kommer gå förens imorgon och då är det försent.. suck! Utöver det så har jag kollat på första avsnittet av hockeymatchen som jag missade. Det är ett program som går på fyran, där ett gäng kändsar ska spela en hockey match mot det gamla OS laget 1994. Så avsnitten handlar typ om när dem tränar inför den här matchen, haha sjukt roligt. 
Nu tänkte jag försöka plugga lite till ett naturprov jag har på torsdag som är hur stort som helst..
 

min helg i örnsköldsvik

Nu är jag hemma igen från en riktigt bra helg i Örnsköldsvik!! 
Vi var uppe i ö-vik runt 4 och då blev det inhandling av mat åt andrea och även middag. Det var hla failjen inklusiv julia så det var riktigt mysigt. Det blev en middag med oxfile, hemmagjord potatis gratäng och en sallad muuums :D Sen bestod resten av kvällen av vi spelade galenpanna och åt fruktsallad med glass :D 
Söndagen började vi med ännu en god måltid, det blev äggröra och bacon till frukost och sen begav vi oss till paradis badet vid halv 11. Det var otroligt roligt där, trodde inte det skulle vara så speciellt men det var en sån där jätte stor ruschbana där man kan åka på ringar :D haha älskar såna! Blev många roliga händelser i den banan måste jag säga! 
Vi avslutade i alla fall söndagen med att äta på en restaurang (il romano) och sedan vid 3 tiden begav vi oss hemmåt. Så tråkigt att behöva åka därifrån :( Det tar typ över en månad inan jag träffar min skrutt igen :( Det blir inte förens på min student! Så hoppas att tiden går fort nu.
 
Nu tänkte jag plocka lite på mitt rum och sen blir det nog till att slå på en film och sova.
 

en fredagskväll med dans och spänning

Måste bara skriva ett inlägg för är alldeles för pigg för att sova. Är typ lite uppjagad haha.. Den här kvällen bestod av wii spelande där linnea och jag shake loss i vardagsrummet, My var också med och dansade loss så söt! Vi avslutade kvällen med filmen gone och snacks, riktigt bra film! kan jag verkligen rekommendera både till killar och tjejer. Hela kroppen var på hel spänn på slutet haha. Nej nu måste jag försöka sova ska upp halv åtta imorgon för att hinna duscha.

äntligen fredag

värsta ovärda dagen idag i skolan.. kunde slutat halv 10 men gick till klockan 3, väntade från halv 10 till kvart över 1 på svenskan som vi inte ens behövde gå på.. sedan väntade vi på irdotten men fick reda på att läraren inte skulle komma så satt hela dagen och väntade på ingeting, kul! men men inte så mycket att göra åt saken i efterhand. 
Nu har jag precis ätit middag och ska snart träffa linnea, blir lite mys med grönsaker och dipp! sen imorgon bitti bär det av mot ö-vik med familjen för att träffa min skrutta :D
 

en kväll med monopol och milkshakes

hade bestämt mig för att inte blogga något mer pga att min blogg är så jävla tråkig just nu..har inga bilder och jag har verkligen inget vettigt och skriva om.. Men nu blir det ett inlägg ändå för har så himla tråkigt.
Idag har jag i alla fall äntligen beställt hem min studentklänning, hoppas verkligen att den sitter bra på! Den har varit slut i min storlek tidigare och sen idag så tänkte jag testa uppdatera sidan bara och då kom den in! Klickade hem den så fort som det bara gick. Nu är det bara att hålla tummarna. 
Denna onsdagskväll har jag spenderat hemma hos linnea, vi var ner till ica och köpte glass och lite smått å gott. Blev en monopol kväll med en jordgubbs- och en chokladmilkshake! obeskrivligt goda var dem. Vi gjorde en liten specialare med egen jordgubbssås och chokladenshaken blev med choklad bitar i mums! 
Insåg just att jag kommer vara helt pank i slutet av den här månaden och början på nästa.. Det förra studiebirdaget är nu slut eftersom jag köpte klänningen och köpte lite saker på studentkryssningen. Nästa studiebidrag kommer gå åt till andrea och sebbes födelsedagspresenter plus dem pengarna jag fick av pappa som typ var 900 för måste köpa studentskiva kläder med.. suck! Den här våren kommer bli en pengalös vår.. Jag som har så mycket saker jag skulle vilja köpa som jag inte kommer att ha råd med.. Nu gäller det att spara, spara och spara så gott det går!
 
 
 

massa pluggande är nu överstökat

shit vad mycke jag har haft att göra idag!! Började med en skoldag från 8-2 och efter skolan hann jag bara hem äta, packa och sedan åka iväg på träning som började kvart över 5. Jag var hemma vid halv 8 tiden igen, tog lite tid eftersom jag åkt buss hem. Men iaf sen efter klockan 8 någon gång så har jag bara jobbat jobbat och jobbat. Började med en idrotts uppgit, en projektrapports ändring, skriva in loggboken och en funbeat uppgift som skulle skickas men är klar med allting och har skckat in allt. Så himla sköööönt! är verkligen en sån lättnad för kände mig sjukt stressad över hur jag skulle hinna med allting! Nu har jag bara en sak kvar att göra och det är att plugga till religionsprovet vi har på onsdag! men nog om massa jobbigt pluggande nu.
I helgen blir det iaf inget pluggande. Ska gå upp kvart över 7 imorgon bitti för att åka med mamma och pappa till stockholm och kolla på andreas match som börjar klockan 10. Sedan har jag själv match klockan halv 1 emot segeltorp.Det är slutspel i junior SM som vi spelade förra helgen. Om vi vinner går vi vidare till semifinal som då spelas på söndagen, så om vi vinner blir det till att sova kvar i stockholm som vi gjorde förra helgen.  Ojoj nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt.. ingen sovmorgon för mig inte :( 
godnatt!
 
 

mycket att göra

skrev inget igår men hade en fullspäckad dag från morgon till kväll. Började dagen i skolan men skoldagen tog slut ganska fort då vi slutade 10 över 11! Sen åkte vi hem till amanda och gjorde pannkakslunch, linnea var också med. Det var amanda som stekte pannkakor medans vi kollade på, kan nog säga att jag bidrog till minst ;) Sen drog jag iväg på träning ett tag och efter min träning träffades vi alla tjejer hemma hos linnea och bara snacka. Runt halv tio tiden cykla jag hem och kollade fotboll med sebbe som sov här. Så ja det vart en riktigt fullproppad bra dag!
Idag har jag varit i skolan och efter skolan åkte jag till frisören. Blev klippning och så slingade jag min utväxt. Blev riktigt bra jag är nöjd! Resten av kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra, tänkte lägga mig och läsa lit n så får vi se vad jag hittar på sen.
 

tisdagen var för ovanlighetens skull inte seg

hejhallåååå
sitter hemma hos sebbe nu och roar mig lite på datorn medans han äter middag ;) sist vi sågs var måndagen på lovet så var ju ett bra tag sen! 
Idag har varit en rätt skön dag iskolan, tisdagar brukar vara sega men idag gick dagen fort och imorgon slutar jag 11 så kan inte klaga :) Har inte så mycket mer att berätta om jag ska vara ärlig. Kanske blir ett inlägg senare.
 

måndag, förkylning och plugg kan det bli bättre!

Nu har jag precis gjort det sita på min natur uppgift så tänkte skicka in den när jag läst igenom den. Min dag har bestått av tre filmer harry potter, natur jobb och vila. Rolig dag haha.. men den har varit ritkigt skön och välbehövlig! förklyningen blev bättre under dagen men det börjar bli sämre nu mot kvällen, iaf så blir hostan värre på kvällen :( Det typ kliar och kittlar i halsen så att man måste hosta as obehagligt, usch hatar att vara förkyld. Känns som jag druckit flera liter vatten idag för att få bort den här jävla kittel/kli känslan men det hjäler inte alls.. Nog om förkylningsgnäll nu! Tänkte iaf åka till skolan imorgon som det känns nu, får se hur det känns imorgon bitti. Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Är sjukt trött och seg sen helgen så behöver all sömn jag kan få.
 

helgen

har inte hunnit skriva någoting den här hegen då ja åkte på SM ördag morgon och kom hem söndag kväll. Men har haft en bra helg fullspäckad med hockey! Fick även äta på pizza hut sjuukt jävla gott :D Fick träffa min underbara syster också och det får jag i hlegen med då det är sluspel :D <3
Dock har min förklyning blivit mycket mycket värre... vaknade inatt och hostade konstant i över ne halvtimme somnade int eom förens klockan fyra.. Så blev hemma ifrån skolan idag! kan förhoppningsvis gå imorgon. 
Just nu ligger jag och kollar film, ska skriva klart mitt natur arbete sen ikväll. 
har inga bilder nu då jag har en gammal skrutt mobil men ska fixa det!

en hel dag bortkastad...

Har precis lagt mig i soffan och kollar på tv, idag har jag bara hunnit med en enda sak och gissa vad det är! Har skrivit på min jobbiga jävla naturlabb som självklart skulle vara ännu mer invecklad än nödvändigt.. Usch vad jag avskyr natur! Men nu håller iaf pappa på att lagar världens godaste middag så tar det som en belöning :D
Hade tänkte träffa sebbe ikväll men han ligger fortfarande sjuk och jag har cup imorgon så blir troligtvis på söndag istället. Ska iväg och spela lite monopol hos linnea sen istället, de var så kul att hon fråga för var as sugen på att spela monopol haha :D 

studentkryssning

Ligger i soffan och försöker börja med naturlabben som ska vara klar på tisdag nästa vecka.. Har haft flera veckor på mig men självklart har man dragit ut på det till sista veckan! 
Men iaf kom hem ifrån studentkryssningen igår kväll runt 8/9 var jag hemma i Alunda. Har varit en sjukt rolig och bra kryssning. Den var verkligen lyckad! Första kvällen var roligast, men kan verkligen inte säga att jag hade tråkigt andra dagen :) Självklart la min mobil av första kvällen helt utan förvarning så gick hela kryssningen utan mobil! Kunde inte få tag på någon alls så det var lite jobbigt. Den slocknade bara het plötsligt och har testat med allting men den vill inte gå igång igen! Så nu har jag en gammal skrutt mobil där jag inte kan kolla instagram eller någonting :( Kunde int ta några bilder heller pga av det, men tror amanda tog några med sin kamera och simon har några as roliga shot bilder som han måste skicka till mig haha :D 
Dåligt med sömn måste jag säga att man fick iaf, man dygnade i princip. Sov typ två timmar från tisdag till onsdag, vi kom i säng typ åtta på morgonen och vaknad 10. Så tänkte att man kund efå sova ut imorse när man låg hemma i sin sköna säng men icke sa nicke! Vår jävla granne går ut med motorsågen klockan 8 på morgonn och börjar såga nå jävla skit!!! hur dum får man vara egentligen!!! Lyckades som tur var somna om till halv tio iaf.
 
Ikväll är det match emot skärplinge, var länge sen jag spela match så det ska bli sjutk kul! däremot börjar jag bli sjuk :( Har as ont i halsen och hostar konstant! Men har druckit lite te nu och ska snart dricka en till kopp! 
Det kommer bilder från kryssningen när jag får tag på några
 

måndag

Här sitter jag hemma i soffan och gör ingenting alls. Borde egentligen packa inför studentkryssningen imorgon men orkar inte just nu. Idag har jag varit med sebbe till typ klockan tolv, han hade feber och mådde dåligt så han åkte hem :( nu på kvällen har jag varit på träning. Men som sagt är det studentkryssning imorgon till onsdag, kommer hem på kvällen tror jag. Kommer nog bli kul, hoppas iallafall det ;) Åker med amanda och killarna i klassen. Får se om jag hinner med ett inlägg imorgon innan jag åker också.
Rolit bild.. men har inga nya!


RSS 2.0