Grönan :)

tänkte inte skriva så jätte mycket skulle bara säga att imorgon åker jag till stockholm med bella, linn och amanda och det är då grönan vi ska till. Ska bli riktigt kul linn får ta med kameran så att det blir mycket bilder! Ser fram emot det har aldrig varit på grönan med alla samtidigt om jag får vara ärlöig eller jo en gång med konfan men det är ju en rejäl skillnad. Aja var bara det jag skulle säga så imorogn blir inget bloggande skulle jag tro. Det tråkiga är ju att man åkt alla karuseller på grönan till och med frittfall med tilt eller nej det är en jag inte åkt och det är insane och den ska jag lätt åka imorgon! :D

Puss♥

onsdag!

Hittils har jag haft ett grymt bra sommarlov och så här ska det fortsätta! tänker inte berätta så himla mycket men dagarna har bestått av sol och bad med de bästa och sen på kvällarna har det varit lite blandat. Några härliga nattbad och några mindre härliga. igår var det iaf klipporna på dagen och stekte sönder och sne på kvällen blev dte fotboll spanien mot Portugal och SÅKLAT! vann spanien yeees!!! :D haha den här dagen blir nog ganska lugn inte mkt planerat ska iaf vara med bella och linn :)

Pussar ♥
två bilder från midsommar! :)


orkar inte...

rubriken säger det mesta om min blogg asså jag orkar verkligen inte blogga alls. det är sommarlov och man har annat att göra om dagarna än att sitta framför dator hela tiden. Så komme rinte bli mycket uppdatering alls den här sommaren visst någon gång i bland när jag orkar men tänker inte sitta och känna mig tvungen att blogga för att ha kvar besökare. Jag bloggar när jag vill och orkar.

haha det var typ det jag skulle säga bara annars så har mitt lov hittils varit toppen förutom att vädret varit ganska dåligt men nu är de soliga dagarna äntligen på väg! och på fredag är det midsommar längtar... :D aja ska kanske gå och lägga mig nu så att jag inte sover bort hela dagen :) måste bara säga att en blogg utan bilder suger tycker jag det är därför det alltid är bilder i inläggen :)

Godnatt pussar ♥
rastsjön :)

här är vädret jag vill ha! :D

onsdag- torsdag

har ju inte bloggat och tänke rinte sitta här och skriva en uppstas direkt men har ju sagt det när dte är bar väder har jag inte tid för datorn. Och bra väder har de vart de här två dagarna så har legat ute i solen med frida jennifer amanda och bella. Riktigt skönt var det faktiskt bilder finns på jennifers och fridas blogg http://slukarna.blogg.se  och sen finns några på facebook. Vi hoppas på bra väder i morogn med för isf ska va göra om den här dagen och ligga hemma hos jennifer och steka och bada lite! :) Så håller verkligen tummarna för vädret.

Juste i går så åkte vi också upp till rastsjön hela gänget och då var linn med! :) Vi satt och snackade massa och bara chillade och myste och sen nattbadade vi! Älskar att nattbada man får värsta kicken och blir hur pigg och glad som hellst. eller ah så är känslan innan man hoppat i och när man är i innan det blivit kallt. Sen när kylan kommer är dte inte så kul längre men iaf en as härlig sommar känsla :D

Pussar <3
bella och jag idag härligt härligt! :)


tisdag

NU är jag sjukt trött på vädret vafan är det sommar eller är det höst! Aja man har iaf någonting att längta efter när det regnar! Ska väl slå på en film men är jävligt trött på det med eftersom jag låg och kollade film typ hela dagen igår ush ush. En positiv sak är att jag iaf varit ute ett tag idag var tvungen att lämna ut reklam blad från alunda if as tråkigt! Men det avr ändå skönt att få lite luft :) Annars tar jag nog det baar lugnt idag och sne ikväll är det fotbollsträning och imrogon ska jag ringa tjejerna! har inte vart med dom sen i lördags :S

Men ska stänga av datan ett atg nu blir så himla seg av att sitta framför den!
ännu fler bilder!
Pussar




bild och musik

Älskar låten!

Många fler bilder finns på facebook det är så himla många så orkar inte lägga upp här.
Men fototgraferna är annie, sanne och linn :)





härlig sommar!

säger det idag igen vafan vädret vad är det här! Blir så trött det var as bra väder typ varje dag man var i skolan sen när man kom hem från skolan blev det molnigt och nu är det bara piss när man äntligen har tid att sola och göra massa kul saker! :O Snacka om att man blir trött på det här plus att man blir så jävla seg när det är dåligt väder eller jag blir det iaf. Ska väl typ slå på någon film och sen sova resten av dagen eller något får se, blir alltid så jävla otaggad på att göra något när det är så här! Juste på tal om film så kollade jag bella och linn på avatar hemma hos mig i lördags as bra film ju! Helt sjukt måste ju tagit tusen år att göra den filmen, för dom som inte sett den kolla på dne helt klart se värd!

Är sugen på en liten promenad om jag tänker efter men är så jävla lat idag så skiter nog i det kanske tar det senare ikväll. Ibland kan det faktiskt vara skönt att vara ute i regnet, det är nog inte många som håller med mig om det. Men ibland kan det vara skönt med regn att typ sitta ute på altanen med en filt och en kopp varm oboy och typ höra regnet smattra mot taket (A) Aja världens tråkigaste inlägg eller vad men skit samma har tråkigt!

Pussar ♣


vädret!! :O

var är sommarlovs vädret hallå!!!!! Asså vill inte att det ska se ut så här som det gjort dom senaste dagarna nu :O Får hoppa spå att den nya veckan startar med ett grymt bra väder! :D Väldigt skönt att jag inte blivit förkyld efter torsdagen och fredagens bravader hehe ;) orkar inte skriva så mkt i dag helle rfaktiskt ska ta det lite lugnt nu bara och vänta på att annie ska lägga upp en massa bilder från i torsdags :)

Pussar ♥
johanna, annie, linn och jag :)

fan vad härligt!

Har haft en grymt rolig torsdag fredag en as bra start på sommarlovet säger jag bara! Orkar inte berätta så mkt om det ni får kolla alla bilder på facebook ist men iaf fredan var oslagbar måste jag säga har inte haft så jävla kul på länge! Aja orkar inte sitta här och slöa nu men det kommer några bilder här på bloggen med ;)

blev ett nattdopp

alla vi tjejer! :)

bara för att einars min är så jävla skön på den här bilden!

snart såååå

Har blivit lite tomt med inlägg dne här veckan eftersom det har varit så mkt nu innan vi slutar. Tisdag var vi ju i stockhom och spelade in man fick välja radio tidning eller tv och vi tjejer var med i tv. Sen fick man göra lite olika saker där men bella och jag fick vara inrikes reportrar och visades i stockholms lokal tv elle rvad det var hehe. Ganska pinsamt eftersom vi gjorde bort oss (A) Aja nog om det i dag hade vi fotbollstunering som gick rätt bra vi kom trea av tio lag men vi skulle vunnit fusk! :( Sen gjorde vi klart spexet efteråt.

Nu ska jag bara ta det lugnt och börja små fixa mig tills i morgon ska duscha, lägga fram kläder måla naglarna och massa annat så det blir en ganska lugn kväll. KAn inte fatta att imorogn slutar vi nian!!!! :D Helt underbart asså imorgon! känns som det bara var några veckor sen man började nian ju helt sjukt :) Sen är det sommarlov fan vad härligt den här sommaren kommer bli hur grym som helst!

Orkar inte skriva mkt emr nu men måste bara säga att det kanske blir lite tomt med skrivande då och då eftersom att det komemr vara mycket nu i hlegen och under sommarlovet vill majn inte sitta en massa vid datorn. Så skriver när jag har lust och tid vilket nog inte är så ofta ;)

Puss ♥

söndag

har varit dåligt med bloggande nu för helgen har varit full bokad och hjar inte orkat suttit vid datorn alls. Men helgen har iaf varit grymt rolig finns bilder på face book från lördagen men tyvärr inte från fredan men kul har dte iaf varit! Orkar inte skriva så mtk men det kommer att bli en grym vecka och på torsdag slutar vi!!!! :D

Puss ♥
jag och bella bild från valborg ;)

onsdag

nu är det bara en dag kvar på den här skolveckan för på fredag ska jag ju iväg på student så d¨blir det ingen skola yes! :D Men iaf igår efter träningen sa vi hejdå till linnea känndes nästan som ett farväl :/ Ush hon ska vara borta i fem veckor det kommer kännas hekst tomt! :O Men hoppas hon har det jätte bra där iaf :) ♥

Idag var det en vanlig skoldag baar förutom att vi tränade lite till spexet som gick så där men tror ändå det kommeer att bli rätt bra så får hoppas på det! :) Vi skulle fortsätta imorgon och då ska vi nog också spela in det. Men iaf nu ska jag bara ta det lugnt och sen ska jag gå emd bella och linn pch sola :)

Puss ♥
jag och linnea haha bjuder på den! :O

tisdag

Blev även en resa till Uppsala idag också för att vi var inet riktigt nöjda med et vi köpt så att vi ´åkte in och lmnade tillbaka det och köpte lite andra grejer ist. Och nu är jag 100 % säker på att det här verkligen kommer bli hur grymt som hellst :D Just nu sitter jag och skrive rlite om horoskop et var typ en so uppgift om new age asså en reilgion där man ska ta reda på något vissa tror på och vissa inte. Om typ en halv timme drar jag iväg på fotbollsträning och sen ska vi träffa linnea för att säga hejdå. Eftersom hon ska avar bort i typ fem och en halv vecka i spanien :/ Kommer sakna henne grymt mkt! <3 Så därför måste vi ju få träffa henen innan hon åker! :( ´
aja ska packa nu
puss ♥


RSS 2.0