fullt hus

hejsan!
nu är jag hemma igen och sitter här hemma hos mig med hela ligan och ska kika vampire sucks. Finns inte så mycket mer att skriva haha så skriver senare ikväll.

puss

mot gimo för hockey

ändrade planer drar till gimo med bella, linnea och amanda och kikar när jun har match i stället, så blir ett snabbt inlägg för måste fixa mig lite innan vi drar. matchen börjar kavrt i 8 så vi åker väl runt 5 i halv eller något tror jag. aja skriver mera senare ikväll.

pussar

vaaaah

så duktig jag är har precis dammsugit rummet också oj vad jag känner mig stolt nu haha ^^ nu väntar jag bara på att bella och linnea ska komma över, de skulle käka och lite sånt så de kommer nog om ett tag. Så´medans ska jag gör absolute ingenting tror jag fast nu är jag på sånt humör att jag kan gå runt och göra massa småsaker aja de här blev ju värst konstiga inlägget men skit samma har inget at göra.

ciao!

ja vad gör man en söndag

oj då har helt glömt bort att skriva någonting men finns inte så mkt att säga sod i kiosken i gimo mellan kvart i 1 och klockan kvart över 4 med emma och andrea. kom hem runt halv 5 då käkade jag lite coh just nu är jag så duktig att jag städer mitt rum. behövdes verkligen kan jag säga fy fan vad stökigt och bättre blir det ju inte av att jag slår ner ett glas fullt med små vita fina stenar från spanien ganska jobbigt det var att plocka upp alla dom dåå.... aja nu ska jag städa klart och sen kommer tjejerna över hit då det blir film och myyys.

kramar
bild ifrån studenten


mardrömmar

gaaah vad galen jag blir haha! vaknar 20 över 9 av ett sms och kan inte somna om så tänker att jag lika väl kan gå upp om jag ändå ska duschaoch fixa mig och så. Så jag går ner och möter pappa i hallen som säger morgonpigg? då komme rjag på det man skulle ju fan ställa om klockan en timme inatt eftersom det blir vintertid så klockan var alltså inte halv 10 utan halv 9! :O Guud vad jag hatar det här med att ställa om klockan jag glömmer det alltid! Sen kunde jag inte somna om heller lyckat eller vad,  ännu värre är att jag vaknar mitt i natten av en mardröm har inte haft dte på as länge så det måste vara filmen som gjorde det :O Sedan resten av natten drömde jag helt sjuka drömmar asså¨verkligen as konstiga kommer tpy ihåg allting ifrån dom också helt sjukt.¨Det var alltså inte några mardrömmar men ändå konstiga :S aja snu ska jag nog kika lite saker på datorn och sen hoppa in i duschen.
kramar


försöka sig på att sova?

nej blev ingen film fastnade vid så mycket annat på datron istället, men nu ska jag faktiskt försöka mig på att sova lite är helt slut ingen aning om varför. Sen imorgon typ halv 1 ska jag stå i kiosken i gimo också gud va kuuul! -.- men hinner nog skriva något inlägg innan vi åker.

Godnatt puss och kram

sovsällskap ja tack!

fy faaaaan säger jag bara! kom nyss hem ifrån linnea där vi kikade film och det blev filmen Paranormal activity 2 hur jävla läskig som hellst jag dööör! inte fan kommer jag kunna sova inatt, sovsällskap skullle man inte tacka nej till nu! ush vilka mardrömmar jag kommer ha :O Men får skylla mig själv, haha måste sett as kul ut för jennifer och jag satt verkligen typ på varandra och höll om varandra när det hände något läskigt haha! drar nog ut ett bra tag på sovningen känne rinte riktigt för att krypa ner ensam i sängen i ett mörkt rum :S grejen var ju att i filmen hände allt obehagligt och läskigt i just sovrummet på natten! :O aja nu ska jag slå på en film blir kanske någon munter tecknad så man komme rpå bättre tankar hihi ^^.

pussar!
läs texten på bilden bara liksom! :O


fy fan vad grymt!

asså guud vad taggad jag är nu ni ska bara veta vad vi hålle rpå att planera nu det kommer bli grymt fy fan vad braaaaaa! Tänker inte säga något om det förän det är klart men shiit vad taggad jag blev nu! längtar som fan till nästa vecka oj oj oj! MEn iaf så var jag hemma hos amanda nyss där resten av tjejerna också var, as länge sen jag träffade alla så det var as kul! nu skulle alla hem och äta sen ska vi träffas igen och planera meeer underbart! Blir nog inget ikväll men lovet kommer bli grymt så tar igen allting då :D Aja nu ska jag ta något att äta.

kramar på er!
 

lördag

helluuuu!
har precis käkat lite kom hem för kanske en halvtimme sen elle rnågot. Varj iväg och spealde hockeymatch emd killarna och det gick väl inte direkt bra haha. Vi mötte arlanda som är as bra dom är bäst i serien så det blev en rejäl förlust med 8-0 men as bra för att i andra så gjorde dom bara ett mål så då spelade vi as bra! aja nu ska jag byta om och sen ska jag kolla vad resten har för sig. men skriver mera om vad som händer ikväll kanske drar iväg någonstans men vi får se. Det har inte dykt upp något speciellt ännu elle rjo fest på Gräsö men vi pallar nog inte ta oss ut dit haha. Aja ha det bra så länge!

kramar

diggar dig

amanda gick hem för bara ett litet tag sen så var och sminkade av mig det lilla smink jag hade så nu har jag precis krypit ne ri sängen och ska väl antagligen sova snart. ska upp klockan 8 imorogn för ska iväg och spela match med killarna sen borta mot arlanda så hoppas på vinnst :) juste vi kikade på step up 2  asså måste ju vara världens bästa film åååh älskar den! plus att killen är så jävla snygg! aja nu ska jag kika lite saker på datorn sen blir det sussa.

pussar på er!
så snygg!


skööön eller vad!


mys med amanda!

HEJ DÄR!
sitter just nu uppe på mitt rum med amanda och tjockar i oss massa goodis underbart gott! Vi gör inte så mycket annat just nu myser och kikar lite idol! :D Blir lugnt ikväll kan vara skönt det med har ju liksom en lördag och sen ett helt loooov framför mig också! :) Fy fan vad underbart med looov alltså finns det något bättre eller oj oj oj vad det här lovet ska bli underbart köra varannan dag faaan! nej då men mycket iaf ;) nej nu börjar idol igen skriver mera senare :)

pussar!
sötan och jag bilden är ifrån sommaren 09 ♥

skön dag!

så sköööönt! as skön dag faktiskt! började med att jag hade sovmorgon och började 10 då i hade svenska men vi kollade på någor uppträdande istället för vår lärare tyckte att vi kunde göra det. Sen hade vi samhällskunskaps lektion, en kort matte och sen lunch. Efter lunchen hade vi engelska där vi hålle rpå och tränar för att vi ska spela upp en saga alltså i grupper så i´vi satt och öva på den. Sen slutade vi kavrt i 2 skulle egentligen slutat 10 över 4 men två lärare var sjuka as skönt! Så nu ska jag bara ta det lugnt och köra musik på högsta volym sen blir det tärning vid halv 6. Efter träningen hoppas jag på något grymt roligt för är as sugen på att göra något! Juste blir bara amanda och jag ikväll för resten ska in på glo eller vad det hette haha. aja nu ska jag äta lite mellis.

kramar!
ganska häftig bild tyckte bella och jag iaf hihi ^^



godmorgon!

as sköönt med sovmorgon alltså även fast det kanske bara var 1-2 timmar extra jag fick sova så är det underbart! har precis fixat mig nu och runt halv ska min snälla mamma skjutsa mig till gimo så slipper jag ta bussen :) nej nu ska jag sminka  mig lite och sen typ slå på tv:n eller något skriver senare!

kramar på er!

gaaah vad värdelös kväll!

asså den här kvällen blir ju bara värre haha kollade nyss på paradise hotel och vafan leo åkte ut jag döööör! vafan gjorde han det för han var ju liksom också hur snygg som hellst, den där jävla adnan kunde väl åkte ut gaaaah blir galen! skiter i allt nu och lägger mich och sover i stället fan vad skönt!

pussar!
leo as snygg eller vad!

vilket jävla fiasko!

fy fan vad sämst fattar inte hur dom kunde förlora visst om de förlorat mot något annat lag med AIK vafan är det för något ursäkta om jag skriver det men jävla solna tattar dra åt helvete! fy fan vad arg jag blir alltså det mest hatade laget av alla fattar inte ens varför dom är uppe i elitserien jävla skit lag! Plus att Brynäs spelade värdelöst och det gjorde ju inte saken mycket bättre! SKit match ååååh så jävla arg jag blir! aja skit i det nu har precis kommit hem från matchen och nu ska jag lägga mig och kolla paradise hotel och sen blir det sova så....

natti puss!

kom igen nu BRYNÄS!

hinne rinte skriv så mkt för har as bråttom ska iväg och kolla när Brynäs total krossar AIK ikväll kommer lbi grymt roligt! Så ska käka nu och sne drar vi om 20 minuter skriver mer när jag kommer hem då jag coskå kommer skriva om den rätt så roliga dagen iskolan haha :P aja ha det så bra så länge så skrive rjag mera ikväll!

kramar!

dags att sova kanske

kanske är dags för mig att sova ska liksom upp halv 6 imorgon ganska tungt men det får man stå ut med! Var ju iväg och tränade klockna 8 så var ju typ inte hemma förän klockan kvart i 10 eller något. Sen var jag ju såklart tvungen att slå på lite paradise hotel eftersom jag missade avsnittet idag hha ^^ fu fan vad jag hatar han där nya typ adnan eller vafan han heter haha så misslyckad. Går typ runt till alla och säger att dom är falska vad äör han själv liksom såna där blir man bara så trött på! aja skit samma haha nu ska jag sova.

Pussar på er!
tycker han är rätt så snygg! Skulle typ bli hur snygg som hellst om han bara klippte sig haha!:O

jag idag

så generös att jag bjuder på hur jag ser ut idag!


fan vad skönt

så himla sköönt! har precis käkat lite mellis skulle liksom egentligen ha slutat nu! Vi fick sluta tidigare från spanskan eftersom vi ändå bara skulle vara i datasalen och göra massa övningar på en sida och det kan vi lika väl göra hemma så vi fick gå tidigare. Nu ska jag iaf skriva in mitt idrott och häsla arbete och sen ska jag plugga historia också får se om jg kanske jobbar lite matte också. Har träning sent ikväll så det är rätt skönt tror den börjar klockan 8, så hinner göra allting innan den. Helt sämst den här skoldagen har varit om man inte tänke rpå att vi fick sluta tidigare. Vi kom till skolan hade datakunskap och en kort matte lektion och sedan hade vi håla i tre timmar, från 11 till klockan 2 då spanskan började ganska seegt! Sen gick brandlarmet också så då var dte bara att gå ut fy fan vad kallt det var hann ju inte hämta jackan så fröös ju typ ihjäl! aja nu ska jag börja jobba.

kramar

frääääscht

nu har jag precis duschat och smörjt in mig med hudkräm så hoppas den färg jag fått sitter kvar nu, fick väl inte mega mycket men vad kan man förvänta sig liksom :) Nöjer mig med de här lite lagom så där, men det dåliga är at man alltid ser as bruuun ut efter man solat och när man duschar och sånt sedan dagen efter när man vaknar så känns det som att man är lika blek igen -.- Borde bara sommar året om fy fan vad underbart! :D Jag är en typisk sån där sommar människa älskar sommar och sol och hatar kyla och vinter. Det ända bra med vintern är högtiderna och ishockeyn såklart! annars så är den total sämst... Aja ska inte gnälla på vintern nu ibörjan för då kommer den bara kännas mega lång! Nej nu ska jag nog slå på tv:n och krypa i säng.

natti natti!

;)

nej nu ska jag dra och sola och bli bruuuun underbart! kommer säkert inte synas alls -.- haha vi får se :P

seyaaaaa :D
fy fan vad jag vill ha sommar och vara så där bruuun! :(
amanda, bella och jag


rätt sköön

haha rätt skön den här är då "Rosor är röda violer är blå, jag är singel så vad fan väntar du på?" grym ju! Asså är såååå uttråkad har typ inte plugga alls för orkar inte får ingen ro eller vill gör någonting men vet inte vad klarar inte av att bara sitta hemma och tråka :O Snart börjar iaf paradise hotel så ska väl kika på det och sen har jag soltid 20 i 9 så det ska bli riktigt sköönt! känner mig väldigt blek så det behövs verkligen! På tal om absolute ingeting FUCK vad kallt det börjar bli då fryser ju fan hjäl känns som det här kommer bli nya istiden eller något uuuusch! Snart kommer det väl snö också, hoppas verkligen inte det blir lika mycket snö och att dne stannar lika länge som förra vintern det var ju fan hemskt det blev ju aldrig vår! :O aja nej nu ska jag göra någonting vet inte vad haha :P

kramar
bild ifrån ifredags!
jag, linnnea och amanda :)


blååååbäääär!

haha förstår mig inte ens på mig själv hur bra är det! fick världens skrattattack idag iskolan igen och det är liksom inte så att man sitte ri 5 minute roch skrattar åt något utan man sitte roch skrattar och allting hur jävla länge som hellst helt sjukt haha! Men hellre det än att vaar tråkig och inte skratta alls säger jag ;) slutade ju klockan 4 idag så har inte hunnit med så mycket mer än att käka lite ska plugga lite historia nu och sen ska jag gör en historia uppgift också. Juste vi fick tillbaka matte provet idag och foick VG+ ganska glad jag blev! :O Sen gjord evi ju det där utelivs provet och som tur var så va det inte så svårt som jag trodde det skulle vara :P Men annars har inte dagen varit så speciell sebbe och jag har snackat vårat speciella språk hela dagen om blåbär, sviskon, lingon och smultron haha så jävla rooligt! Sen har vi suttit och spanat massa saftiga blåbär också haha dör vad roligt! aja nu ska jag jobba lite.

kramar!
vill ha sommar nuu! :O


like a wish come truuue!

Ge mig bara drömmen så ska jag aldrig gnälla meeer!
fattar inte varför det ska vara så himla jobbigt och svårt allting!
det är alltid du


he he heeey

okej nu får det räcka oj haha nu lät det som jag pluggat as mycket vilket inte är ett dugg sant ska jag säga, så kommer inte kunna ett skit imorgon med det är bara att improvisera så får vi se hur det går sen. Det får alltså bära eller brista eller vad man nu säger. Funderar på om jag ska lägga fram kläderna jag ska ha imorgon och sedan krypa i säng är rätt trött och klockan är ställd på halv 6 hatar att gå upp så tidigt är typ antingen hel speedad hela dagen eller allmänt seg och båda suger haha! nej kör nog på att sova lite tror jag annars kommer jag aldrig komma upp.

Godnatt pussar!
lite gammal bild! :O

onödigt

varför är det nödvändigt att veta sånt här skit jag hade inte direkt tänkt att bli camping freak och börja tälta varje natt vafan! As onödiga saker som man inte alls bryr sig om kul att plugga på något man aldrig kommer få användning för... det är inte direkt så att det sätter sig när man läser det heller så drygt! måste antagligen fortsätta plugga nu och jag ska kunna någonting imorgon har liksom inte ens läst igenom hela häftet än det är hur mycket som hellst och det räcker ju inte med att bara läsa man ska ju komma ihåg det också -.- Aja back to wooork!

kraaam

så är livet på en pinne!

ja jag måset säga att det här var den pinsamaste skoldagen på länge! Tänker inte berätta varför mend et avrd et iaf fy fan säge rjag bara! plus att jag måste typ vara snäll mot sebbe hela veckan eftersom han snokade i min mobil på sms som jag inte vill att han ska säga till alla... blev lite jobbigt det här haha! aja får hoppas på att resten av veckan blir bättre. nu måste jag plugga lite för har prov i uteliv imorogn har inte ens öppnat häftet -.-  så det är väl dags att göra det nu.

Kramar!
lite man saknar sommaren! bild är ifrån sommaren 09

söndagsmyys!

Kom precis hem från amanda drog över dit ett tag och bara snackade och myste så sköönt! Jennifer och linnea var också där mycket trevligt! :) Vi kom bland annat på vad vi ska vara utklädda till på knutmasson kommer fan bli hur grymt som hellst ju haha. Hoppas bara att resten är på förslaget med men det hoppas jag. Nu ska jag typ bara ta det lugnt och sen blir det sova. Ganska skönt attjag har lite sovmorgon imorgon iaf börjar kvart över 10! :) Nej nu ska jag slå på tv:n tror jag.

Pussar!
bild från igår tagen från linns blogg fråga mig inte vad jag gör haha!

skönt med vinnst!

han inte med att skriva imorse för det blev lite stressigt men iaf bussen gick kvart över 8 och det tog runt två och en halv till 3 timmar att åka.... Ganska dryg resa. Men matchen slutade iaf bra vi vann med 7-2 as skönt eftersom det var första seriematchen. Fick göra två mål också så det avr ännu bättre, men ganska sur jag blev när jag komme rhelt fri och domarn blåser av för att sekitariatet glömt och sätta igång klockan asså vafan! Aja bara oinödigt att hänga upp sig på haha. Men nu ska jag typ bara ta det as luugnt är så jävla trött så det är sjukt kanske lägge rmig och läser lite på provet i frilufsliv vi får se. skriver sen!

kramar!


kvällen

hej!
Har precis kommit hem och ligge rnu bara och myser i min säng så himla skönt inatt är den bara min också haha! Men iaf lite kor tom kvällen ska ni få, vi käkade middag som bestod av tacos hemma hos jennifer mycket mysigt! Sedan så började vi fixa oss och förkröka lite runt halv 9-9 tidne så kom det lite folk hem till jennifer så det blev väl till slut en fest ändå. Som vanligt slutar alltid jennifers "chill" fester till något helt annat haha! Aja åkte hem ganska tidigt för att jag har ju match imorgon vi åker klockan sju så känns som att dte kanske är lite dags att sova nu. Men kanske skriver något kort inlägg innan jag drar imorgon.

juste det har knäppts as mycket bilder ikväll så kommer ligga väldigt många ute på facebook imorgon ska då också försöka lägga in några på bloggen.

natti pussar!
två bilder från igår!


härligt härligt

hej där!
har bara legat hemma hos amanda och degat hela dagen jennifer var coskå där så vi har legat och snackat och bara myyyyst as skööönt! hinne rbara skriva lite snabbt för ska iväg ner mot ica och handla lite sne blir det tacos med tjejerna lite förfest kanske och sen får vi se om vi drar någonstans ;) nej nu ska jag kila.

kramar


gårdagen!

hann inte skriva något mer inlägg igår för gick över till amanda. Men det slutade iaf med att vi åkte till östhammar på 20 års fest. Det var jag,bella,amanda,linnea och linn men bella och linn drog hem direkt när vi kom lite synd :( efetrsom att det faktiskt blev rätt roligt efter ett litet tag. Så kvällen blev lyckad :) haha turen hemmed bussen blev lite konstigare haha. Det slutade med att jag fick dela säng med simon och erik hela natten haha känns som man har sovit riktigt mycket tre pers i en 120 säng kuul haha! Aja dom drog väl för typ en halvtimme sen kanske och nu har jag precis duschat och ska snart över till amanda och snacka lite. Nej nu måste jag skynda mig!

kramar

fix fix

håller just nu på att fixar mig får se om det dyker upp något kanske har någonting på gång mn inte riktigt säkert men fixar mig ändå haha! :P nej nu måste jag leta fram något att ha på mig :O alltid lika svårt aja hör senare!

puss
bjuder på den

FREDAAAAAG

fy fan vad underbart det är frida och livet leker! underbart eller vad! Var ju till naprapat imorse så ryggen känns bättre nu iaf as skönt! sen i skolan var väl inge speciell vi fick sluta kvart i 2 ist för tio över 4 också as skönt. Sen typ sne lunch har jag varit helt hyper typ haha. Det var bara för att jag var inne på toan och fixa håret så kommer chris smygande runt hörnet och skriker haha! blir hur jävla rädd som hellst skrek rätt ut och det gick jag och skrattade åt hela dagen sne plus att jag blev helt hyper pigg av det as konstigt. Men annars har dagen varit super har varit på as bra humör hela dagen så får hoppas på att kvällen bjuder på någor riktigt grymt också! Nej nu ska jag hoppa in i duschen.

juste bilderna btw man ser inte så bra men mina grymt snygga sträckgubbar
har även ritat skrämningen chris gjorde haha vi kom fram till att jag fick en hjärtattack haha stört! :D
men det är så våran klass är! ;)
kramar!
 

natt på er

ganska sköönt att man har lite sovmoron imorron klockan är ställd på halv 8 så får sova en hel timme längre as skööönt! Men ska till naprapaten innan skolan först ska vara där 10 över 9 tror jag för har ont i ryggen så måste kunna spela på seriepremiären på söndag! var iaf duktig och skrev min recension och pluggade lite till mycket bra hoppas bara att provet går lika bra imorgon. nej nu msået jag sussa.

Godnatt puss och kram!

nananana

Ganska duktig jag är har faktiskt pluggat ett bra tag nu eller typ en timme kanske men inte så mycket som fastnar om jag ska vara ärlig :/ Så ska plugga lite till men först ska jag skriva svenska recensionen och sen kanske kika lite paradise har missat det två dagar i rad nu. aja ska försöka göra svenskan innan det börjar så skriver mer senare!

har spelat låten miljoner gånger idag!

torsdag 21-10-10

hejsan!
har nyss ätit middag och så mkt mer har jag inte hunnit göra, hatar verkligen att sluta 4 det blir så himla sent allting och sen helt plötsligt är klockan 10 och du har knappt hunnit göra det du skulle ha gjort. Så bästa att jag sätter mig och pluggar till samhällskunskapen nu och sne måste jag göra svenska bokrecensionen också tråååkigt! Men har inget val. Nej nu ska jag börja plugga skriver mer senare.

pussar
jag och bella typ 2-3 år gammal bild!


pinsamt eller vaaad!

hej där!
kom hem för ett litet tag sen bara det drog ut ganska mycket på tiden vi körde 3 gånger 20 plus spolning i varje period och massa så det blev en lång match. Vill egentligen inte säga hur dte gick fy vad pinsamt tyckte inte vi spelade bra alls men det gjorde däremot dom! nej det här vill jag inte göra om ush ush vad dåligt! eller kan väl inte säga att det var dåligt för dom var ju mycket bättre en oss... Aja så kan det gå kommer väl typ bli ganska retad för det här nu haha! ännu värrre är att jag hade ju typ rätt ont i ryggen och det blev inte bättre idag efter alla tusen miljarder tacklingar vet inte vad jag gör som hamnar i alla dom situationerna så har as ont i ryggen nu lyckat! Aja får skylla mig själv, nej nu ska jag nog sova tror jag.

natti pussar!
älskar bilden!

duktig man kan va då

fan vad sämst jag skulle ju plugga men inte fan har jag gjort det utan somnade precis efter jag gjort klart historian -.- Så nu måste jag plugga samhällskunskapen och svenska bocreccensionen ikväll eller imorgon :S hade helt totalt glömt bort svenskan duktigt emelie! aja ska kanske försöka börja skriva på den nu får se. Sen blir det packa, käka och iväg mot Gimo kanske blir något snabbt inlägg innan vi får se.

kraaamar!

latmask!

hejsan
slutade halv 12 idag för orkade verkligen inte vänta på spanskan ska bättra mig och börja göra det men idag orkade jag verkligen inte! men iaf ska börja göra historian snart och sen kanske plugga lite samhäll vi får se, sen runt halv 6, 6 tiden drar jag till Gimo vi ska spela match mot pojkar 95/96 as kul! hoppas verkligen vi vinner annars blir det lagom pinsamt! lite fel där hoppas inte utan vi ska och kommer vinna! :P nej nu måste jag göra lite historia.

kramar!
dagens facelook och outfit!

facelook

onsdag

oj oj oj jag kom upp ur sängen imorse och var skit pigg också as konstigt! jag är typ värt om när jag lägger mig sent blir jag morgon pigg och trävrt om :S haha aja ska fixa  mig klart och sen vidare mot skolan skriver senare.

kramar!

popcorn!

asså pallar inte är as pigg men jag har ingen ork att plugga ingenting sätter sig så det får väl gå som det går... Hoppas på det bästa iaf! :) Ska försöka sova snart annars kommer jag aldrig komma upp imorgon kommer vara helt död! ännu värre är att jag börjar få ont i halsen :/ aja skit samma ska skriva lite kort om serveringen som faktiskt var rätt rolig! vi serverade och lite sånt inte så speciellt men vi gjorde det kul ändå så det var mycket trevligt! okej kommer inte på något mer att säga om det lite läskigt att det var mest typ gamla gubbar runt 40-60 som skulle serveras kanske var några som var runt 30 :S aja iaf bär emma och jag kommer fram till ett bord och ska servera eferätt säger typ en gubbe ba men vilken service och dom har fixat snygga småflickor som serverar åt oss gubbar! lite ääckligt haha! aja skit samma måste nog försöka sova nu.

pussar <3
juste datan är fixad nu så ska försöka fixa mer bilder
bild från skolavslutningen!


kuuuul då! -.-

kom hem nyss så nu ska jag sätta mig och rå plugga hela natten för har prov imrogoin som jag inte ens kollat på så blir ett snabbt inlägg. Hade ju tänkt plugga idag men srveringen tog längre tid än vad jag trode kuuul då! komme rfå IG :O aja juste kanske glömde säga dte men gick G + på spanska provet fatta glaaaaad jag blev då var stensäker på ett IG :D aja måste plugga ihjäl mig nu!

pussar!

engelska

hej just nu sitter jag på enegelskan och gör ingeting vi skulle lösa något mysterie men de har vi redan löst elle rinte jag men dom andra, så nu har vi absolute ingenting alls att göra... Får försöka komma på någonting att göra ganska skönt att bara sitta här och inte göra någoting också så ska väl fortsätta med det! sen har vi matte i 70 minuter fy fan säger jag bara, aja har inte så mkt att välja på bara att pina igenom det. skriver mer senare.

kram! :)

så himla boring!

så himla tråkigt att jag inte kan lägga ut några bilder, blir ju hur tråkigt som hellst snacka om tomma inlägg ogillas mycket! Aja kikad elite paradise hotel och sne skulle jag plugga men blev inte så mkt av med ete så får sitta uppe hela natten imorgon ist latmask man är ibland alltså.... aja får skylla mig själv :P  nej nu ska jag borsta tändern och lite sånt sen ska jag lägga mig och läsa. Ska upp tidigt imorgon så lägge rmig nog ganska tidigt också annars kommer jag aldrig att orka. Men som sagt ska fixa datorn imorgon så det kommer bilder looovar!

natti pussar!

skit dåligt!

helllu!
har precis käkat lite middag, hockey träningen började halv 5 så stannade kavr efter skolan så ahnn inte blogga något då. Men iag var helt störd i skolan idag har ingen aning om varför men satt och skratta helt ensam åt ungen i löven så jävkla roligt att det är sjukt haha och uppsasten om en ko haha klockren! Aja var och fixade min dator för att kan ju inet nå några dokument hemma helt värdelsöt och så fixa dom det men det funkar fortfarande inte så måste läman in den imorgon igen -.- suck säger jag bara... aja nu ska jag kika lite paradise och sen måste jag plugga naturkunskap för att har prov på onsdag och ska servera med laget på någon middag imorogn kul!... aja skriver kanske mer senare.

kramar!

skön kväll!

hej igen!
har precis kommit hem ifrån amanda har varit där och kikat film och bara myyyst! bella linn och linnea var också där riktigt länge sedan jag träffade alla så det var hur trevligt som hellst! har saknat gänget :) innan jag var hos amanda åkte vi över till mormor och morfar där dom bjöd på super god mat och efterrätt det är man värd efter en helg full av sport, man måste ju få unna sig ibland ;) aja ska lägga mig och läsa nu sen blir det sova.

natti puss!

härlig helg! :)

hej på er!
nu är jag hemma ifrån campen kom hem för ett litet tag sen bara kan säga att det gick mycket bra och det var riktigt kul med många trevliga människor! :) har inte så mkt att säga om det men kul var det iaf. Lite om fredagen då, hann inte skriva när jag kom hem för kom hem runt halv 12 och skulle upp klockan 6 dagen efter så orkade inte. Men iaf det var grymt roooligt! ännu bättre var att de skulle höra av sig igen så kunde vi komma och träna om vi ville riktigt kuul! Så det är något jag inte ångrar att jag gjorde :D Finns inte så mycket mer att skriva om det heller :) MEn iaf nu ska jag typ lägga mig och sova tror jag och sne blir dte upp til mormor och morfar och äta middag och sen hem och jobba. skrive rmera senare :)

Kramar!

mot gävleeee!

oookeeeeej det här blir kanske mitt sista inlägg till söndag vi får se om det blir nåot senare ikväll! Men iaf om cirka en timme drar jag shiiit nu kommer nervositeten krypande fy fan! Hoppas verkligen det kommer att gå bra annars vet jag inte vad jag gör :P Har precis packat hockeyväskan så nu är det bara att käka lite och sen dra iväg. Ganska häftigt att det är i läkerolarena som vi ska träna i :D shiit asså dte går inte att beskriva hur jävla nervös jag är men jag ska göra mitt allra bästa och mer går det ju inte att göra! Skriver troligen ikväll.

pussar! <3


trååkigt!

har as tråååååkigt så det blir ett tråkigt inlägg för har inget bättre för mig skrev nyss ut packlistan inför lördag och söndagen i roslagsbro. Så ska snart lägga fram allting som jag behöver ha med mig men orkar inte så gör det sen ^^ Men iaf så ni vet kommer det inte bli några inlägg på hela lrödagen eftersom jag är borta och får se på söndagen om jag orkar skriva någonting när jag kommer hem. komme rju hem rätt sent ikväll också så får se ska försöka skriva ett kort inlägg om hur träningen gick och lite sånt. aja nu måste jag nog släpa fram lite kläder. jag som har varit taggad på värsta grymma festen den här helgen men inte då den här helgen ska jag och amanda leva som nunnor haha! :O Men jennifer och jag har som tur är planerat lite inför nästa helg ;)

kram!
haha min och jennifers låt!

godmorgon!

har precis käkat frukost och kollat lite tv och just nu gör jag absolute ingenting alls sitter och lyssnar lite skön musik och bara soooftar! Ska snart börja packa lite inför lördag och söndag för det kommer att bli ganska sent ikväll så kommer inte hinna packa efter träningen. Nervööös som fan ikväll smäller det hihi ^^ Nej nu ska ajg börja kika lite på vad jag ska ha med mig.

kraaaam!
stålbucklan 10!

trevlans!

linnea och amanda gick hem för ungefär en halvtimme sen kanske vi kikade tv och snackade en massa riktigt trevligt! :) så just nu ligge rjag i sängen och bara chillar ännu mer finns inte så himla mycket att göra så kanske slår på en film eller något får se om jag orkar ^^ måste iaf läsa min bok för ska ha lämnat in en bok reccension nästa vecka så måste skynda på lite... aja orkar inte tänka på skolan nu. Skriver mera imorgon.

natti puuus!

myspys!

hellluuuu!
just nu sitter jag med amanda och bara chillar har nyss käkat lite glass och popcorn mycket gott :P Jennifer var här nyss också men hon skulle hem och packa för dne fuskisen åker ju till London imorgon fuuusk! aja hoppas hon får en grymt bra resa iaf :D Senare komme rlinnea över också men hon skulle träna innebandy först ;) Nej nu ska jag kika lite tv och vara social mot amanda :)

pussss! <3
så här vill jag ha just nu!

 

skööön att ta helg nu!

as sköönt vi är ju ledig imorgoin för vi skulle ha samtal med våran mentor emn hon delar upp det på våra hål timmar så är helt ledig imorgon :D as skööönt! har inte hunnit göra så mycket nu på kvällen faktiskt. kom hem vid kvart över fyra då käkade jag, packade och drog vidare på hockey träning. Sen efter träningen var det bara att skynda sig hem efter och nu ligger jag i sängen och kikar på paradise hotel. Sen kanske mina små kottar amanda och linnea kommer över ikväll myspys! nej nu ska jag fortsätta kika.

kramiiiss!

natti! <3

okej fastnade vid datorn och vid paradise hotel så blev inte så mycket läsande men ska lägga mig och läsa lite nu tror jag sen blir det sova för ska upp halv 6 imorgon. Asså störde mig sjukt mycket på Melissa i paradise fan vilken jävla bitch har bara lust att strypa henne haha! Aja nog om det nu ska jg lägga mig och läsa.

natti pusss!

duktig duktig

har precis skrivit klart engelskan skööönt! blir nog inge matte pluggande för orkar inte så det får gå som det går haha. så just nu sitter jag och gör ingenting tänkte försöka läsa ut min bok idag så lär väl börja läsa typ nu isf orkar verkligen inte men måste man så måste man.. får väl se hur det blir har just nu fastnat på facebook med min fru ;)

kramiis!
bjuder!

nej fy faaan!

känner mig inte så jävla glad just nu skolfotot blev helt värdelöst sämst och as fuuult! och spanska provet gick skiit och skämtar inte nu! har aldrig skrivit så dåligt på ett prov förut skämms fan! kommer bli mitt första IG kuuuul! nej ush inte kul var as arg efter så kommer typ vara på dåligt humör hela kvällen. Bättre blir dte ju inte för att jag måste hoppa träningen och plugga matte och skriva klat engelskan heller suck.... Något positivt är att jag iag fick VG på skriftliga delen i datakunskap och VG på det man skulle göra så det var iaf bra sen matte provet får vi se hur dte gick men känndes helt okej. NEj nu ska jag skria klart min engelska....

kramar!

hatar prooooov

asså finns det något värre än att ha prov fy faaaan säger jag bara! kan inte säga att det går så himla mycket frammåt med pluggandet heller visst har jag pluggat men känns inte som att något fastnar ganska jobbigt! vill verkligen inte få IG på någon av de här proven så ska försöka plugga lite till och se om det fastnar. sen blir det till att lägga fram kläderna jag ska ha imorgon och sen sova :)

pussar!

tisdag 12-10-10

blir lite seeg uppdatering nu dom här två senaste dagarna men har inte tid just nu som sagt det är väldigt mycket dne här veckan! men iaf skoldagen var väl inge speciell alls den rullade på som vanligt. Kom hem runt fem och då käkade jag lite middag och sen blev det till att lägga sig och plugga lite. har gjort lite matte och nu håller jag på med spanskan typiskt mig att börja plugga dagen innan suck... aja får skylla mig själv, just bvar ju så jävla glömsk imorse att jag glömde skåpnyckeln så det var bara att knips upp låset haha -.- klant man är alltså! aja nu ska jag fortsätta plugga lite spanska ska försöka tänka ut vad jag ska ha imorogn på skolfotot och hur jag ska ha håret aja skit samma, skiver mera senare.

juste anledning till att jag inte lägger upp några nya bilder längre är att datorn är cp så alla mappar har försvunit och det går inte att spara något på den heller så får kolla upp det! så ni får nöja er med gamla bilder!
Juste nu idag fick jag reda på att dte ör helt klart jag och andrea åker och tränar med brynäs riksserielag på fredag :D fy fan är nervös redan nu! ska typ köra spänst tester och fys innan träningen så hoppas det går bra! aja ska iaf bli grymt roligt! :D
kraaam!
saknade sofia som är i USA! ♥


måndagar suger!

åååh blir galen på allt just nu! vi har skti mycket i skolan just nu det är tre prov den här veckan och det är en massa jävla uppgifter som ska vara gjorda gaaaah blir galen! Och på det så har vi skolfoto på onsdag och har ingen aning om hur jag ska ha håret eller vad för kläder jag ska ha! och ännu mer på det är att jag har träning alla dagar den här veckan plus att jag har två på torsdag och lördag söndag är jag på camp med upplandslaget i fotboll där det komme rlbi massa träningar och känne rmig hur stressad som hellst hinne rinte emd något alls känns det som. Plus att på torsdag ska jag och andrea iväg och träna med brynäs damer och är skit nervös över det också! snacka om att allting händer nu vafan! Blev ett skit gnälligt inlägg men vafan så här ser den här veckan nu så.... Aja har precis duschat för har tränat och solat lite så nu tänkte jag lägga mig och försöka läsa ut min bok sen blir det sova för ska upp halv 6 imorgon suck...

puss på er! <3


söndagar är tråkiiiga

Har precis duschat as sköönt, och nu ligger jag i sängen och jobbar lite samhällskunskap bara åtta frågor kvar nu sen ska jag ner och äta fruktsallad och glass :) haha och rösten har som tur är faktiskt blivit lite bättre man hör iaf vad jag säger när jag pratar nu och kan säga hela meningar väldigt bra. Så får hoppas att den är återställd imorogn men skulle faktiskt inte tro det :S men hoppas kan man ju alltid göra det är ju inte fel. Nej nu ska jag fortsätta jobba...

puss och kram


städning!

har precisvarit nere och städat det var väl egentligen inte jätte mycket att städa vi fick bära massa tung mål och bänkar i stället ganska jobbigt i armarna haha! Vi fick iaf en grym belöning alla som var där fick plocka på sig läsk glass, godis och chips ur kiosken haha säger bara att bella och linnea var nog dom som tog mest haah godisråttorna! :P Ne nu ska jag ta fram samhällskunskapen och jobba klart dne men jag var ju så duktig att jag inte tog hem boken så får sitta och söka på internet ist -.- jaja så är det när man är glömskt!

puss!
vill ha sommar!

jobbigt!

Så jävla drygt min röst har typ nästan helt försvunnit nu och när man ska säga någonting så försvinner typ dom sista orden i meningen asså det går verkligen inte att få fram slutet av meningen as drygt! Kommer säkert vara så här hur länge som hellst sista jag var så här i vintras och då kundejag typ inte prata på 5 dagar eller något sånt jäte kuuul! aja får väl typ gå runt med lappar och skriva ner det jag vill ha sagt haha ;) nej nu ska jag sova för ska upp klockan 9 imorgon för att klockan 10 ska vi städa med fotbollen nere vid korsängen.

natti puuusss!

kvällens planer!

vet inte riktigt hur det blir, det ända jag vet är att dte inte blir något östhammar för att ingen pallade typ så blir kvar här hemma! så antingen blir det nåfot partaaaj här i alunda eller fridas väl omtyckat filmkvällar haha! ;) Så hoppas på partaj för är as sugen på det ikväll med :D Men ska fixa mig lite ju coh sånt ifall det blir något så jag inte sitter här helt ofixad. skriver ett inlägg sen om hur kvällen blir och kanske slänger upp en bild på kvällen outfit ;)

ciao!
två sköna låtar!

härlig kväll!

Igår var en mycket trevlig kväll det var as kuuul alla släppte loss och ba ja det var grymt! Vi käkade ju hos amanda och sen blev vi kvar där hela kvällen och det kom dit lite folk. Sen var det bara att köra, kan säga att jag sovit två timmar inatt inte kul -.- Somnade runt 6 tiden och vaknade typ runt 8 ush fy fan sen blir det mot östhammar ikväll med amanda och jennifer. Men iaf har precis dagit en lååång skön dusch så jävla härligt så nu ska jag typ leta fram något att ha på mig ikväll. Kommer mer om det senare kanske lägger ut någon outfit bild också vi får se. Nej nu ska jag faktiskt försöka sova lite.

hejs!!
här är fridas och min låt som vi körde till igår älskar trumpet delen så jävla grym!

tooonight

Just nu sitter jag och degar vid datan bara ska strax hoppa in i duschen sen blir det fix och viadare till amanda där vi ska göra hemma gjord pizza mums haha :P Får se vad resten av kvällen bjuder på men något roligt blir det alltid! :) nej nu ska jag duscha skriver kanske något mer inlägg sen vi får se.

bye!
gammal men sköön låt!


fredag

GRYMT SKÖNT MED FREDAG! sitter just nu och väntar på att engelskan ska börja as skönt för slutar kvart i två idag skulle slutat klockan 4 ganska nice! Sen blir det över till amanda ett tag där vi ska käka lite och sen får vi se o vi drar vidare någonstans, skriver mera sen börjar ändå snart så.

hejdå

stööört!

haha hade en trevlig kväll hos amanda vi satt och snacka ett tag hela gänget förutom frida och jennifer, men iaf så satt vi och snack ett tag och sen slog vi på en film som var helt sjuk asså verkligen sjuk och skit dålig!! Tänker inte gå in på vad den handlade på men helt sjuuuuuk var den shit säger jag bara! :O aja kvällen var trevlig ändå alltidmys och träffa tjejerna! :) nej nu ska jag stänga av datorn annars kommer jag typ fastna vid den helakvällen.

natti pussen! ♥
 

torsdag 07-10-10

hej där!
sitter just nu och gör ingenting hade tänkt plugga lite men orkar nog inte det^^ ska dra över till amanda sen där det blir mys med girlsen :D får se vad vi hittar på men något roligt blir det alltid. skoldagen idag har väl varit som vanlig bara att jag har varit as pigg hela dagen typ as speeded haha! blir typ så när jag tränar på morgonen blir as pigg hela dagen helt sjukt. aja annars så har dagen inte varit så speciell alls kom hem runt halv fem för slutade fyra kuul! nej men fick iaf reda på att vi slutar två imorogn ist för fyra snacka om sköönt! nej ska iaf fördöka jobba lite nu får se.

ciao!
älskar låten den är ifrån i somras!

sovdags

blir ett lite snabbt inlägg bara för måste typ sova nu och jag ska orka upp när alarmet ringer klockan 20 över 5 imorgon bitti suck... men vad gör man inte för att få spela hockey! :D nej men kvällen har väl inte varit så speciel var iväg och tränade hockey och sedan satt jag och carro och väntade på att andreas träning med killarna skulle ta slut, det var riktigt trevligt vi satt och snackade om lite allt möjligt! :) Nej pallar inte skriva så mycket mera nu är as trött!

natti pussar!

håla och sen spanska

hatar onsdagar för vi har bara sämst ämnen vi har matte, naturkunskap, spanska och data värdelöst! Men iaf data provet gick väl så där asså det skiftliga delen var skit svår kund etyp inget men det man skullle göra på datorn gick faktiskt bra så hoppas på att man får Godkännt iaf. Som jag skrev i rubriken så har vi håla nu kunde fått slutat klockan 12 om jag inte haft spanska. men nu måste jag vänta från 12 till klockan halv 2 då spanskan börjar ganska surt, finns ju typ ingenting att göra på hålan heller :/ aja skönare med håla än att ha lektioner iaf. Skriver mera senare :)

pussen!
bara för att jag är grym på att hjula ingen aning om hur det stavas haha!


ooorkar inteeee!

kom hem från jennifer typ klockan nio då jag sminkade av mig och borstade tändera och nu har jag legat i sängen sen halv 10 och försökt lära in mig datakunskapen men fattar seriöst ingenting alls! asså vafan ska jag ta mig till komme rinte kunna ett piss imorgon roligt! det här blir isf det första provet i hela  mitt liv som jag får IG på as kuuul! :O asså godkännt kan jag nöja mig med men om jag får IG komme rjag fan gå och bli nunna nerå haha! nej men aja får skylla mig själv som kom på det så sent aja ska fortsätta banka in dte i skallen nu!

hejs!

tisdag

började värdelöst för att joag försov mig lyckat emelie! Men iaf dagen har varit som vanligt inget annorlunda som hänt direkt. Ska iväg och hämta kakor och kolor på fotbollen för vi ska sälja med laget så bara att höra av sig och någon vill köpa ;) sen ska jag hem till jennifer där vi ska fira linn som fyller 16 idag! Grattis till sötan! :D Sen ska jag få mina presenter också ^^. sen blir det hem och plugga för har data prov imorgon. nej nu orkar jag inte skriva mer, det får bli senare ;)

hejs!

målvakts karriär kanske?

heluuuu!
stod i mål idag på hockey träningen och därför rubriken haha! vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta över hur dålig jag var går inte att förklarar riktigt men jobbigt var det! Man gled hit och dit och benen var ju fan typ böjda hela träningen fu fan vad ont i låren man fick haha! Men skit kul var det kommer nog inte göra om det men om det är någon gång vi inte har någon målvakt på träning så visst jag kan ställa upp för det var skit kul. När jag från första början började spela hockey ville jag bli målvakt men då gick det inte för spelade ju med killarna då och dom hade redan tre målvakter. Så kunde ju liksom varit målvakt nu det hade ju varit rätt nice! men utespelare är kanon kul så ångrar inte att jag blev det! :D Men nu ska jag typ lägga mig och läsa och sen blir det sussa för klockan är ställd på 20 över 5 imorogn bitti :S

Natti på er!


ooovärt!

fy fan vad ovärt det var att gå till skolan idag ush! Vi kom till skolan kavrt i 9 och fick reda på att vi inte hade någon Idrott och hälsa och sen visste vi från förra veckan att samhällskunskapen var inställd den här veckan sen så hade vi spanska lektion klockan kvart över 10 till halv 12 och svesnakn kunde vi ta hem och jobba så då var det bara att ta bussen hem. sköönt att åka till skola och bara ha en lektion hade ju varit rätt skönt att ha haft sovmorgon! aja skit samma var ju skönt att slippa vara i skolan så länge iaf ;) nej nu ska jag slå på tv:n och bara ta det lugnt! :)

puss!
saknar tjejgänget!


hallon är gott!

haha rubriken ja vad ska man säga om den har faktiskt ingen förklaring bara att jag hatar rubriker kommer aldrig på något att skriva där :P har precis varit ner och borstat tänderna och så, så slipper jag göra det sen är ändå helt slut och har huvudvärk. dricker alldeles för lite vatten och därför får jag typ vätske brist och det betyder huvudvärk! :/ nog om det har faktiskt varit ganska duktig ikväll har jobbat två sidor matte som skulle vara klara på tisdag riktigt duktigt av mig ^^ ska snart lägga mig och läsa för måste läsa ut min bok snart men först ska jag slå på tv:n och kolla om det är något bra på den.

Tjingis!
låten börjar efter typ 20 sek ;)
älskar låten och om jag ska vara ärlig gruppen med ^^

yeeeeees!

hej där!
har precis käkat lite och ska snart ta fram matte böckerna -.- men som jag sa igår så hade vi match idag hemma mot iron. ´Den slutade 3-1 till oss och själv gjorde man två mål ^^ aja vi kunde vunnit med mera känner jag för att dom var inte speciellt bra tycker jag. Men det var kul att tjejerna i flicka laget var med och spelade riktigt duktiga var dom vi hade en som var född 00, en 97 och en 98 eller 99. Men dom var iaf riktigt duktiga! :) nej nu ska jag ta fram matte boken :( skriver mer senare!

hejs!
bild från UNT cupen förra året i matchen mot iron!

luuugnt!

komm hem för ett litet tag sen har precis sminkat av mig och borstat tänderna och ligge rnu bara och chillar, blev rätt lugnt ikväll har ju liksom match imorgon så. Men iaf käkade lite middag hos jennifer med alla de bästa! <3 hur trevligt och mysigt som hellst! sen förade vi lite grann i lyan och begav hos vidare. Linn och jag drog in till tobbe där det var rätt mycket folk men vi och typ hälften skulle ju över till einar ;) men resten drog hem så det var bara linn och jag kvar men matte fick över frida också (Y) :D var väl där ett tag det var trevligt men linn och frida ville dra så då gick jag samtidigt ändå rätt skönt! men det var en mycket trevlig kväll. Nej nu ska jag nog sussa lite :)

natti på er! <3
jätte bra låååt!
ni får musik videon också för har inga bilder att lägga ut ;)

taggar om!

Har precis skrivt min labbraport om bakterier -.- är inte riktigt klar för fattade inte riktigt hur den skulle skrivas men den ska ändå inte vara klar förens på onsdag så det är luugnt! ska försöka jobba lite matte också men jag anar hur det slutar haha! Nej men måste börja kika lite på vad jag ska ha för kläder ikväll och lite sånt för ska ha middag hemma hos jennifer för mig med de bästa ikväll! sen får vi se om vi kanske drar vidare någonstans så det kommer bli grymt kul! :D ska ner till ica med jennifer och handla lite också så blir nog inge mer jobb för mig idag men vi får se. Skriver kanske något inlägg innan jag drar och kanske lägge rupp någon bild på kvällens outfit vi får se ;)

tjingis!


godmorgon!

har precis varit nere och käkat lite frukost så nu ligger jag bara och chillar är så jävla trött! kom väl hem vid halv 2 för var skit trött så gick hem med tobbe och linnea. Sen när jag kom hem skulle jag sminka av mig och sånt så kom väl i säng typklockan 2 så hade jag typ somnat och blir då väckt av typ sju samtal klockan tre så somnade typ halv 4 -.- aja  ska snart hoppa in i duschen vet inte varför men hade typ ett kg hårspray igår härligt! haha. Så det blir en låååång dusch idag. Men iaf sen blir det väl till att jobba lite måste göra lite matte och typ skriva naturkunskaps labbraporten tråkigt! Men set är sånt man får stå ut med att göra. aja nu ska jag hoppa in i duschen.

hejs!


...

lägger snabbt in bilder av hur jag är ser ut ikväll
är generös idag så ni får två bilder ;)


köööör vidare!

gar precis käkat och håller just på och letar fram vad jag ska ha för kläder ikväll får se om det blir någo av det som köptes idag. åkte ju typ bussen 10 i 12 imorse och kom typ hem runt halv 6 så vi var inne ett tag. Det jag är mycket stolt över är att jag kom hem med pengar kvar även fats jag spenderade 900 idag ibland är man bra duktig :) orkar inte räkna upp vad jag köpte men blev lita allt möjligt! men nu måste jag göra mig iordning sen blir det full öööös! :D

ciao!

mot uppsala

här kommer ett snabbt inlägg bara för ska dra iväg till linnea snart och sen vidare mot uppsala. får väl se när vi kommer hem skriver kanske något inlägg om vad jag hittat och lite sånt då vi får se. nej nu måste jag kila slänger in en bild på dagens look ser as trött ut men så får det va pallar inte haha!

puss

skit förkylning!!

asssååå blir galen aldrig kan man få sova ut när man faktiskt kan det! hade ställt klockan på halv 11 och så vaknar mna nu på grund av den där jävla förkylningen blir galeeeen! går inte att somna om heller så det är ju bara att pallra sig upp lite drygt eller vad. aja får väl typ sova ut imorgon ist om jag inte vaknar av skit förkylningen igen då! Nej nu ska jag ner och äta fruksot.

hejs!

swischa förbi

det blev inget festande idag det var typ ingen som pallade plus att palle kom hem sent från träningen så vi kör fredag lördag här ist! :D så förar vi i lyan och sen drar vi vidare grymt! men måste väl antagligen sova snart för ska åka till uppsala med min fru imorgon och handla på mig lite kläder! ;) Sen blir det ööööössss haha taggad brud eller vad men det är liksom så det ska vara eller hur!!?? ;) nej nu måste jag ge mig och kanske sova lite men grejen är att jag inte direkt ligger och lyssnar på chill listan på spotify utan partylistan smart tjej. Men är så jävla pigg så kommer ändå inte kunna somna på ett tag men ska iaf försöka :)

natti puuuss!


RSS 2.0