Feb. 27, 2014

en väldigt trött emelie är det som skriver idag. Vi hade som sagt match igår emot hv som inte alls gick nå bra. Inte förens i tredje perioden kom vi igen vilket gjorde att vi förlorade matchen. En dålig match från vår sida helt enkelt. Men på måndag möter vi dem på hemmaplan så då jävlar!
Så tillbaks till anledningen varför en trött emelie skriver idag. Vi var hemma ifrån matchen efter 3 tiden i natt och kom i säng vid halv 4. 06.00 ringde mitt alarm för då var det dags att kliva upp och åka till östhammar och köra halkan. Kan ju säga att jag var något trött, men det gick bra att köra. Det var faktiskt väldigt kul och lärorikt!
Sen jag kom hem har jag bara legat i soffan, sov typ i två timmar så lite sömn har jag iaf fått.
Blir nog i säng tidigt ikväll för imorgon bör det av emot umeå. Har match borta mot björklöven på lördag och borta mot sandviken på söndag. Så det blir en hockey resa med matcher och hotellvistelser. Ser fram emot det as mycket ska bli så sjukt kul. Dock är jag inte alls sugen på att sitta i en buss i 8 timmar till umeå menmen.
nej nu måste ja börja packa
ciao
helgens schema





Feb. 25, 2014

blir ett litet kort inlägg för ska sova nu men tänkte bara skriva litenom morgondagen! Imorgon är det match borta emot hv, så sinnes vad taggad jag är! det tar ju ett tag att åka så vi har samling redan klockan 11.45 och kommer inte hem förens typ 3 på natten. Men de gör mig ingenting för ska bli så ruskigt kul. För enligt alla runt om som har tippat placering på lagen i allettan så är vi tippade på en andra plats och hv på en första. Men faaan vad vi ska visa dem att det är vi som ska ha den där första platsen!
Tråkigt nog har vi en del spelare borta men det ska inte få sätta stopp för oss. Nej nu måste sussa.
kul inlägg btw men kände att jag bara villa skriva lite haha
ciao



bio och idag vilodag

Vilodag stod på schemat idag och nog har jag vilat allt! Har kikat på 3 filmer varav två av dem hade emma stone som huvudperson. Vet inte varför men bara älskar henne, hon är så himla bra som skådis tycker jag.
Har även fått vila min fotled som tyvärr fortfarande är väldigt öm och svullen. Men har typ haft den i högläge hela dagen och försökt vicka och röra på den så det känns faktiskt lite bättre nu!
Nog om min fot nu haha..
Snart så kommer bella och linn över hit, var riktigt länge sen vi sågs nu. När dem är lediga från jobb på helger och kvällar så har ju alltid jag hockey så det blir lite tajt med tid. Men idag kunde alla så de är ju perfa.

Juste glömde skriv en sak om min helg. Eftersom andrea nu är utlånad från modo till oss för att kunna spela allettan med oss så är hon nu typ hemma varje helg. Så i lördags efter matchen passade vi på att kolla bio hela familjen. Så först gick vi och åt på kina och sen blev det bio. Eftersom marcus så gärna och så länge har velat se frost så ver det den vi kollade på. Tycker den var riktigt bra! Jag är ju väldigt svag för disney och animerade filmer så inte konstigt att jag gillade den kanske. Tycker dock att dem sjöng aningen för mycket i den :( Den blev lite som en musikal emellanåt.
Det gick ju inte att göra annat än att älska snögubben olof, helt underbar! 👍
ciao


matcher

tänkte skriva lite om min helg, känns typ slm att jag lever i ishallen nu mera. Är där mer än vad jag är hemma typ haha!
Men i fredags var det iaf träning och sen på kvällen tog jag det bara lugnt och gick i säng tidigt. I lördags klockan 12 var det dags för match emot sandviken som slutade i en vinst till oss efter förlängning med 4-3. Skönt med en vinst och 2 pi mar men om vi hade spelat som vi brukar hade vi vunnit den matchen på ordinarie match tid så de var lite surt. Men som sagt fortfarande en vinst!
Idag åktr jag och andrea med pappa till ishallen redan klockan 11 då han skulle sitta i sekretariatet på matchen mellan j18 landslaget och leksand. Vi hade sedan samling inför vår match klockan halv 4 och 17.00 var det nedsläpp emot björklöven denna gång. En riktigt skön seger som slutade med resultatet 6-1 till oss. Mindre kul å bra matcj för mig då jag vred till foten men tvingade mig själv att spela hela matchen ut.. Vilket nu resulterar i en toksvullen och värkande ankel. Men imorgon har vi vilodag så ska försöka att inte gå så mycket på foten och försöka läka ordentligt.
ciao
marcus å jag byggde en väldigt fin snögubbe i fredags 😄





bitter

nej usch fy fan vilken dålig OS dag alltså är riktigt irriterad... Först förlorar damerna bronsmatchen emot Schweiz. Sen har killarna världens maximala otur i ski crossen där en svensk ligger etta men faller precis innan mållinjen och glider in som trea.. Och en annan svensk som blir halvt fälld i en curva! Som inte detta vore nog så är det små saker som skräp på banan och 1 mm hit å dit som gör att damerna inte tar hem guldet i curling.
Sist men inte minst så vinner canadas damer finalen emot USA vilket var så jävla orättvist och dåligt. Säger bara stolpe ut.. fy faaan! asså blir seriöst riktigt arg för tycker verkligen USA var så mycket bättre..
Så en rent ut sagt skit dag i OS samanhang. Visst ett silver till sveriges curling damer är väl inte dåligt men dem skulle fan haft guld! Värsta otursdagen idag. Kanske var tur att man höll sig inomhus hela dagen.
godnatt



leva hockey

tänkte bara skriva att nu har vi gått in i allettan och allt kommer numera bara handla om hockey. Maten, sömnen, vätskan allt är hockey. Det kommer vara rejält med matcher de kommande 3 veckorna vilket är riktigt kul. Vi har hittils bara hunnit spela en match och det var mot ssk borta i söndags. Matchen slutade 10-1 till oss så det var en riktigt skön start på allettan. Men det är m0nga matchet kvar! Nästa match är på lördag hemma mot sandviken 12.00 så kom dit och kolla. Om inte så har vi även hemma match på söndag emot björklöven klockan 17! 😄

älskar denna bild! så mycket lycka


torsdag

Denna torsdag började med lite os, hockey såklart ;) 20 över 12 tog jag bussen mot uppsala för att möta upp empan. Därefter begav vi oss direlt till footish för att kika lite skor. Stod och våndades väldigt länge hurvida jag skulle köpa ett par skor eller inte. Men efter mycket om och men fick dem följa med mig hem i allafall. Vi strosade sedan runt lite på stan innan empan skulle gå och få massage. Efter massagen begav vi oss direlt till cupido för att få i oss lite mat. Träffade även på carro där så hon joinade oss och efter ett tag kom även ica! Vi satt väl där till halv 6 någon gång då de var dags för att bege sig mot ishallen för lite a-lags match. Det var faktiskt så att i första period pausen så skulle hela vårt lag (almtuna is damlag) kliva ut på isen och bli grattade för seriesegern. Super kul att dem uppmärksammade oss på det här sättet tycker jag! :)
Nu är jag precis hemkommen och ligger i sängen redo för att sova
nattii
mina supersnygga skor 😄


Feb. 11, 2014

hejdär
det var ett bra tag sen jag skrev men har inte haft motivation till att blogga. Har typ fortfarande inte det men tänkte skriva ett litet inlägg ändå. En hel del har hänt sen sist jag skrev här, både roliga och väldigt tråkiga saker.
Men nu så kliver jag in i en tid med ännu mera ishockey. För dem som tyckt att jag haft mycket förr så är det inte ens i närheten av detta. Vi har vunnit serien och blivit klara för allettan! För er som inte vet är allettan ett kval där man möter alla seriesegrare från varje region. Topp två i allettan går sedan vidare mot ett kval upp emot riksserien (högsta divisionen inom damishockey) där man möter riksseriens två sämsta lag, topp två i detta kval går sedan upp o riksserien.
Är riktigt taggad och förväntansfull, har en superbra känsla inför allettan i år!
Vi har våran första match nu på söndag borta mot SSK längtar så sjukt mycket.
ciao




RSS 2.0