heldag i uppsala

hejhej
Idag började dagen med att ta bussen in till uppsala 20 över 11. Blev sedan en dag i uppsala med emelie och johanna ifrån laget. Först lämnade vi blodprov på blodcentralen vid ackis för att se om vi kunde bli blodgivare! Så resultatet kommer om några veckor :) Därefter så var vid till gymgrossisten och köpte protein pulver och efter det blev det ett gympass på kraftkällan! så blev en heldag i uppsala med mycket uträttat :)
Åkte med pappa hem efter 4 och sen dess har jag inte gjort så mycket, spelat gta typ haha ;)
ciao




new shoes

hallihallå
sitter i bilen på väg hem ifrån uppsala. vi var in till gränby en snabbis efter mamma slutat för att handa lite mat!
Blev även en stor fet påse med godis tilö halloween helgen ;)
Skrev inget inlägg igår mem gjorde inget speciellt så. Var in och tränade på kvällen och sen nät jag kom hem var sebbe hemma hos mig och väntade. Hade inte träffat honom på en vecka så blev en massa mys :) Även fast man inte gör något om dagarna så försvinner ända alltid kvällarna och helgerna med en massa ishockey.
Jusja, idag kommer linnea hem ifrån östersund och är hemma ända till efter helgen :D Så på fredag blir det middag alla tjejerna!
ciao
mina nya skor som tyvärr var lite små men de struntar jag i haha!






gta gta och gta

nu sitter jag på bussen med min skuttis påväg in till träningen! Dagen idag har bestått av att spela gta, lagat lunch, kollat på och hjälpt andrea när hon spelat gta och sen bara vila.
Kanske inte låter som en jätte rolig dag men mycket kvalitets tid med min saknade syster!
Som sagt är vi på väg in för träning nu, fys och is har vi att se fram emot.
ciao

skönt vinst

hejhej
sitter i bilen nu på väg hem ifrån matchen. Idag var det hemma premiär mot linden. Kändes riktigt bra att spela idag och det var en skit rolig match som slutade med en vinst för oss så skönt! Vi centrar fick dock spela vartannat byte vilket var riktigt jobbigt men de funkade. Så nu är jag superglad men oj så trött jag är haha.. Imorgon blir det till att vila på dagen och sen blir det träning på kvällen :)



rastlös i bilen

hejhej
sitter nu i bilen på väg hem ifrån ö-vik! vi sitter som packade sillar här bak men det funkar ;)
Var som sagt och kollade på andreas match idag på dagen. Den slutade i resultatet 13-0 till modo och 3 mål av skruttan :D
Efter matchen åkte vi tillbaka till lägenheten och packade i andreas saker då hon ska med hem nu när de är lov :)
Efter det blev det middag på restaurang, plankstek blev det för mig. Så jäklans gott det var då!
Skriver de här inlägget bara för att jag har tråkigt i bilen.. Tyvärr så kommer jag få ha tråkigt i ca 3,5 timme till innan vi är hemma!
ciao



Oct. 26, 2013

hejhej
var uppe redan halv nio imorse och gick ut på en promenad med andrea. Nu sitter jag och kollar på tv i väntan på att åka till ishallen och kolla på hennes match!
Hade hoppats på snö här uppe men de är typ samma väder som hemma.. regn och grått och tråkigt :(

mot örnsköldsviks

hann inte blogga något igår men finns inget speciellt att säga ändå så! nu sitter jag i bilen på väg upp till ö-vik. Det var jag som körde fram till tierp men sen fick det vara nog, kände inte riktigt för att klra på e4an för första gången med hela familjen i bilen!
Blir en kort helg i ö-vik då vi åker upp idag och åker hem imorgon eftermiddag och tar med oss andrea hem också! Hon har match ikväll och match imorgon som vi tänkte kika på :)
Sen på söndag har jag äntligeen match!! det var 2 veckor sedan vi hade match nu, inte okej! Har verkligen match abstinens..
Ciao





Now you see me

sinnes vilken bra film jag kollade på precis! För er som inte sett filmen "now you see me" kolla på den!!
Den var riktigt riktigt bra. Det är verkligen inte en sån film där man vet redan innan vad som ska hända, det kan man ju lugnt säga. Men verkligen sevärd så kolla på den!
Det var skit många kända och bra skådespelare med vilket var ett stort plus.
Nej nu tänkte jag sova
natti



Oct. 23, 2013

usch vilken seg dag.. har suttit och väntat halva dagen på att han som skulle laga diskmaskinen skulle komma.. sen när han åkt igen var klockan redan 2 och då skulle ja vara barnvakt till mamma kom hem. Jag som skulle in och gymma idag men de blev inget med det :( får ta det på fredag istället!
Hatar såna här riktigt sega dagar, man bara sitter och gör ingenting och man blir helt seg och tung i huvudet. Min dag har typ bestått av att spela gta haha..
Men ikväll ska jag iaf träffa tjejerna så kvällen blir iaf inte seg :)
ciao


ett inlägg bara för att

hejhej
nu är jag på väg hem ifrån uppsala för sista gången idag! men den här gånger åker jag bil, typ tusen gånger skönare.
Var som sagt in och tränade, fys och is. Det gick bra kände mig hyffsat pigg i kroppen till skillnad från i söndags haha.. Kan iof bero på att jag vilade hela dagen igår så :)
Intressant inlägg kände jag men ville bara skriva lite.
ciao
juste köpte en super fin klänning av en tjej i laget!



tisdag i uppsala

hejhej
nu sitter jag på bussen hem ifrån uppsala. Följde med sebbe in idag då han skulle leta praktik plats och jag hade inget planerat så :)
Så nu ska jag hem, packa, äta och sedan ta tio i 6 bussen tillbaka till uppsala men den här gången för att träna!
Blir mycket åkande fram och tillbaka idag, men jag gör ju inte så mycket om dagarna så är skönt att bara få göra någonting!
Ciao

en måndag i uppsala

dagen idag
bestod av att sova ända till halv 11, har inte sovit så länge på ett bra tag nu. Vid 3 tiden tog jag mamma och marcus bussen till uppsala för att möta upp pappa. Vi åkte och kollade på lite kakel till köket sen begav vi oss till gränby för mat och lite vinterplagg åt marco. Handlade lite jag med men för mig blev det endast en mascara och ett nagellack.
Nu sitter vi i bilen på väg hem, blev en ganska lång tripp till uppsala ändå!
ciao



söndag

hallihallo
har precis ätit middag och är nu super duper mätt.
Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att träna. Åkte med 20 över 11 bussen till uppsala och var hemma i alunda igen vid kvart i 5!
Nu ikväll har jag inget speciellt planerat, ska bara ta det lugnt och kanske kolla på någon film. Min kropp är helt total slut! har tränat varje dag utom torsdag den här veckan både fys och is och gym. Vanligtvis brukar ispassen inte vara skit jobbiga men det har dem verkligen varit den här helgen! Men det är mer än behövligt med lite grispass på isen också så.
ciao




fel fri kväll

hejhej
nu har jag precis kommit i säng och tänkte sova. Hade en super duper bra kväll i uppsala med några av tjejerna i laget. Det var mat massa snack, gottigheter och filmkik. Fel fri kväll med andra ord :)
Hade sån tur att pappa kom och hämtade mig så jag slapp ta nattbussen med alla partyprissar hem! kände inte riktig för det alltså.
Nej nu ska jag sova för ska upp och träna imorgpn förmiddag.
ciao


lördaah

godmorgon
själv har man varit upp sen tio över 7 och varit barnvakt! sov dock i soffan i typ 1,5 timme sen så är faktiskt inte speciellt trött.
Igår var en supermysig kväll hemma hos sofia med ost och kex. Det var sofia,michis, linn, bella och jag! Var inte hemma förens efter 12 någon gång och då blev det sängen direkt.
Idag ska jag åka på träning och sen blir jag kvar i stan efterråt, då blir det filmkväll med laget. Eller aa dom som kunde komma iaf. Blir nog super mysigt!
ciao
hade lite tråkigt igår haha




fullspäckad dag

hello hello
har haft en fullspäckad dag så har inte hunnit skriva något. Men började dagen med att ta kvart i 9 bussen ifrån sebbe. Var hem och vände ocj tog sedan bussen tio 12 mot uppsala. Åkte in för att köpa ett par skor vilket jag hittade. Fick även med mig en tröja ifrån h&m hem också!
Gick iaf och gymmade efter mina köp, gymmade helt själv idag men det gick faktiskt bra. Det rullade på bra och sen träffade jag några från laget som var där och gymmade så hade någon och prata lite med iaf haha. Efter gympasset åkte jag med pappa hem ifrån uppsala. Eller han åkte med mig eftersom jag körde haha ;) Nu är jag ganska nyligen hemkommen, blev middag nere på baren idag satt inte helt fel!
Nu ska jag strax iväg igen för ikväll blir det ost och kex mys hos sofia.
ciaao
skorna ser typ ut att vara gråa på bilderna men dem är svart!!




nyklippt

hejheej
kom precis hem ifrån frisören, var ner och klippte håret vilket var extremt vålbehövligt! usch så stripigt och slitet det var i topparna.. Så skönt att klippa sig, håret känns verkligen fräscht efteråt! Hoppas att det håller sig så ett tag också.
Nu tänkte jag göra lite lunch och senare sen ska jag åka till sebbe.
ciao





Oct. 16, 2013

hejhej
sitter just nu och kollar på tv. Har inget speciellt planerat idag, ska iväg och träna ikväll. Kan säga att jag inte är så taggad på det! Idag är det bara fys och det är löpning, känner att träningsvärken jag har i benen idag kommer inte va skön att springa med ;)
men det är bara att köra, förhoppningsvis så tränar jag bort lite av träningsvärken jag kommer ha imorgon!
ciiao
lite ego




helt klart en bra dag

hello
nu sitter jag på bussen på väg in till uppsala. Idag har jag spenderat dagen med sebbe som var ledig. Vi kollade på the bling ring som var helt okej bra. Hade förväntat mig mer, den var typ exakt som den gamla filmen fast med andra skådespelare.
Sebbe åkte iaf hem vid 2 och efter det har jag inte gjort så mycket.
Nu ska jag iaf in och möta emelie på stan, lämna ett cv, gymma och sen äta kina buffé muums! Kan inte klaga på den kvällen :)
ciao
fick hem mitt hockeyfoto idag, som vanligt ser man ut som ett skämt men vadå den ska ju bara hänga inne i a-hallen så vad gör de? suck..


tråkigt

hejhallå
har precis suttit och tröst ätit lite godis, ibland måste man få unna sig lite ;)
Matchen slutade med en förlust på 3-0 vilket är så jävla orättvist! Vi var verkligen så mycket bättre. Skotten blev liksom 45 till oss och 24 för dem. Det säger ju ganska mycket om vilka som hade matchen. Men det är ju så att de som gör flest mål vinner oavsett vilket lag som spelar bäst! Verkligen skit tråkigt när vi har typ allt puck innehav och verkligen äger hela matchen :(
aja det är bara att bryta ihop och komma igen!
Nej nu tänkte jag borsta tänderna och gå och lägga mig.
ciao

gameday

godmorgon
kände att jag var lite bitter i mitt inlägg igår haha.. Men idag är jag på bättre humör för idag är det dags för match :DD
Var uppe redan klockan 9 för att gå ut på en morgon promenad innan frukosten. Dock så gör jag inte så mycket just nu, tänkte fixa lite lunch om ett tag. Har samling kvart i 3 så måste ta tjugo över 1 bussen så kommer vara där typ en halvtimme innan men det gör inte så mycket :)
ciao
lite fina höstbilder :)




spännande lördag...

idag har varit en otroligt spännande och händelserik dag! Har spelat gta, gått en pw, duschat, lagat mysmiddag, ätit mysmiddag och nu sitter jag bara i soffan!
Är rätt less på den här dagen kan jag ju säga. Har typ lust att gå och lägga mig och sova nu för mer spännande än så här kommer inte kvällen att bli.. Alla tjejerna är ute och festar och sebbe skulle komma hit men de blev inte så, såå im all alone tonight :( Plus att la familia bestämde sig för att stanna en natt till uppe i ö-vik så är hemma ensam också...
Så blir typ sängen nu!
ciiiao


Oct. 12, 2013

hellohello
ligger i sängen med ljus tända och försöker få upp värmen! Usch så kallt det var på mitt rum när jag kom upp.. Var under 20 grader :o Känner inte att jag vill vakna av att det typ är 17 grader varmt här inne så vred upp elementen ordentligt!
Som jag skrev tidigare idag så var jag på träning nu på kvällen och när jag kom hem så kom tjejerna över. Blev en myskväll och så fick linn sina presenter lite i efterskott också :) Dom åkte precis så nu har jag lagt mig och tänkte sova.
nattiii

Oct. 11, 2013

Dagen igår bestod inte av så mycket och kvällen spenderades i östhammar. Imorse åkte jag hem ganska tidigt för ville inte sova bort dagen så tog samma buss som sebbe tog till skolan!
Den här dagen har hittills bestått av att spela GTA 5. Det är as roligt när man väl börjat och jag har kommit ganska långt nu :D Kommer ihåg att bella och jag jämt spelade vice city när vi var små och det är ju samma spel som GTA men GTA är dem nyare spelen!
nog om spel nu, om ett tag så åker hela familjen upp till ö-vik för att hälsa på andrea och kolla hennes seriepremiär.
Själv så ska jag in och träna, fys och is så träningen slutar inte förens 9 och då ska man jogga ner,stretcha och duscha så blir en ganska sen kväll för mig. Ska nog träffa tjejerna när jag kommer hem men det beror lite på vad klockan är också!
Ciao
mös lite med missen igår också :)


kläder

godmorgon
fyfan vilket tråk väder ute :( det småregnar konstant och det är kallt/fuktigt i luften! Alltså ett vara inomhusnoch kolla film väder ;)
Har inte så mycket att skriva faktiskt men tänkte lägga upp bilder på kappan och träningsbyxorna jag klpte i stockholm och blir även bild på en mössa och ett armband jag fick hem igår :)
ciao







höstmarknad

hejhej
Gårdagen igår bestod av lite mer än vad jag vanligen brukar göra. Runt 1/2 tiden någon gång tog jag bussen in till uppsala där linn mötte upp mig. Sedan blev det höstmarknad! Tycker det är så himla mysigt att gå på marknader, det är helt klart något speciellt med det!
Men iaf vi gick runt och kikade lite, hittade ett skit fint mobilskal som jag verkligen ville ha men det fanns såklart inte till samsung s4 bara till trean... Men en keps fick följa med mig hem i alla fall!
Innan vi gick mot bussen köpte vi langos men blev väldigt besviken :( det va alldeles för mycket lök på och själva brödet var bara som en tjock deg :(
Så det var lite tråkigt menmen.
Efter marknaden åkte jag hem till sebbe och spenderade kvällen där. Vi kollade på baksmällan 3 som var rolig och bra som de tidigare filmerna, alltså ingen besvikelse :)
Den här dagen kommer nog inte bli vidare värst händelserik.. ska inte göra något alls på dagen och ikväll ska jag åka och gymma och eftet det blir det träning.
ciao



tänk om jag skulle klippa av mitt hår så här :o

det närmar sig

Idag är vädret inte alls lika underbart.. Jag har precis hjälp mamma plockat i lite i de nya lådorna i köket. Det börjar närma sig nu! Det är bara fläkten, kaklet och diskmaskinen kvar och sen är allting klart :D ååh vad jag längtar tills det är färdigt, hatar att inte ha något kök, vi äter liksom i vardagsrummet haha.
Åh juste, fick reda på igår att laget vi ska möta imorgon har dragit sig ur så det blir ingen match... så himla tråkigt :( hade verkligen ställt in mig på match och såg fram emot hemma premiären! Men nu dröjer det typ 2 veckor innan vi får spela första hemma matchen! Tycker inte man borde få dra sig ur serien när den redan börjat..
jaja nog om det, nu tänkte jag göra lite lunch och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.
ciao

underbart väder

hejheej
Står och väntar på bussen och vädret är helt underbart. Det är varmt i luften och det blåser inte alls iskallt som det brukar göra! Önskar att jag hade varit ut tidigare idag på en promenad eller något. Men får ju iaf 15 mins promenad från bussen till ishallen haha ;)
Ikväll är det endast fysträning, har riktigt dåligt med istider då alla lag verkar ha hemma match den här veckan. Men vi har iaf två matcher att se fram emot :)
Hoppas innerligt att det är fys utomhus idag, känner verkligen för att vara ute nu när vädret är så skönt!
ciao


seriepremiär :D

hejheej
ligger nu i sängen och väntar på en film som ska börja. Kom hem för ett litet tag sen. Idag var det som sagt seriepremiär borta mot hanviken. Det var en riktigt rolig match som vi vann med 11-2, blev 2 mål och en ass för min del så är helnöjd :)
Nästa match är på onsdag då det är hemma premiär mot göta traneberg. Den börjar klockan 19.00 i gränby hallen så bara att komma och kika :D
Nej nu börjar filmen!
ciao

lördagskväll hos födelsedagstjejen

halli hallå
har precis bäddat sängen och tänkte snart krypa ner och sova! Alarmet är ställt på 10.00 imorgon bitti så förhoppningsvis är jag inte alldeles för trött då.
Den här lördags kvällen spenderades hemma hos linn som fyllde år idag! Så ett stort grattis till linn :DD Blev en snack och myskväll vilket var perfekt! Mindre kul var dock att vi fick säga hejdå till linnea som ska åka tillbaka till östersund imorgon :(
Men får hoppas på att det inte dröjer alldeles för länge innan vi ses igen!
Nu måste jag sova.
Godnatt!


stockholm igår

hejhej
Gårdagen i huvudstaden var super bra! Riktigt mysig dag och jag hittade det jag åkte in för. Skulle leta efter en kappa och jag hittade en som fick följa med hem! Så mycket mer än det handlade jag inte, köpte bara ett par träningsbyxor i camouflage färg. kommer bild på sakerna sen ikväll :)
vi åkte in med 3 tåget och tog tåget hem efter 8 så vi var inte hemma i alunda förens vid 10 tiden.
Imorse åkte sebbe hem vid halv 12 tiden och sen efter 12 någon gång kom min morbror över på fika. Han kunde inte komma förra helgen så fick min present av honom idag :) Fick pengar, vilket är något väldigt välbehövligt för mig just nu haha ;)
Nu sitter jag i bilen på väg hem ifrån uppsala, imorgon är det dags för seriepremiär :D
Längtar super mycket!
Ciiao

Oct. 03, 2013

har inte skrivit något idag för har inte haft något kul att skriva om, ganska logiskt va? haha..
Har inte gjort ett smack idag som alla andra dagar. Tacka vet jag träningar! När det är träning så gör man ju i alla fall något om dagarna. Dock så sitter jag typ hela dagen och väntar på att få åka och träna.
Men imorgom blir det iaf inte en sitta hemma dag. Imorgon bestämde jag och sebbe att vi ska åka till stockholm och kika lite. Skulle behöva köpa en kappa å lite små saker! Imorgon är vår ända träningslediga dag också så får passa på att åka då :)
Så får hoppas på att vädret är lika bra som det var idag.
Nej nu ska jag sova.
natti

Oct. 02, 2013

skrev ett inlägg och hela alltihop försvann rätt kul.. Nu sitter jag äntligen på bussen på väg hem. Missade både stadsbussen och min buss på grund av ett jävlans tåg som skulle komma precis när jag skulle gå över!
Jag har iaf varit på kraftkällan och kört ett gympass och efter det hade min grupp genomgång på gymmet med vår fys tränare patrik. Det var typ samma övningar som förr men med färre reps och tyngre vikt, sen var det några nya övningar.
Det är verkligen as nice att vi blivit sponsrade med gymkort så att man kan gymma gratis. Dock är det väldigt drygt att gymmet ligger på fel sida av uppsala för min del. Det tar typ halva dagen att bara ta sig dit vilket är lite tråkigt! Men ska verkligen inte klaga då gymmet är super bra och fräscht.
ciao
åt pannkakor och grönsakssoppa till middag därav den bilden, är medveten om att det inte är skit rolig bilder men de va alla jag hade!




träning och tandskydd

hallihallå bra rubrik haha..
sitter i bilen på väg hem ifrån uppsala nu. Blev en väldigt lång träning idag då vi började med möte klockan 5 och sen efter det var det ispass och efter ispasset var det fyspass. Det var ingen vidare lätt fys eller is så är ganska så väldigt slut! Har träningsvärk sen gårdagens pass också vilket inte gjorde det lättare.
Ååh juste! sov ju första natten med bettskena igår.. fyfan vad hemskt det var! fick typ kväljningar av det i början och sen kunde jag inte sova på grund av att jag störde mig på att ha ett jävla tandskydd i munnen! Vaknade sen mitt i natten och då hade jag slängt ur det så fick leta upp det igen haha... Men hoppas att jag vänjer mig fort!
Ciao



RSS 2.0