så jävla orättvist

hejhej!
liggernjust nu och kollarnpå ice age 3 blev ingeb skola idag för jag försov mig och då orkade jag ibte åka dit. Men är bra skönt att vara hemma.
Matchen igår var grymt rolig och det var hela 173 personer där! och introt var helt grymt :D dock förlorade vi matchen på förlångning vilket var så jävla orättvist! vi hade hela matcheb och ägde hela matchen men vi förlorar på att vi inte kan sätta puckarna.. till och med deras tränare sa att vi var värda vinsten.
aja bara att ladda om inför.södertälje hemma imorgon!
ciao!
från UNT



underbara onsdag

Står just nu och väntar på bussen som ska ta mig in till uppsala. Så jävla taggad på match och det underbara vädret gör dagen humör bara ännu bättre :D







slut pluggat för min del

Neej nu har jag pluggat klart för ikväll.. Har håla på ca 2 timmar imorgon så kan plugga lite då också! Nu ska jag belöna mig själv med ett avsnitt one tree hill och sen ska jag sova. Är sjukt trött så känner att jag verkligen behöver sova. Fick inget mys sällskap ikväll, både sebbe och jag hade plugg att göra så kanske ses imorgon istället :)



leva hockey

hade bara specialidrott och natur idag och sen slutade vi! tog bussen hem 5 över 12 och sen dess har jag bara pluggat och gjort en otroligt enkel och god smoothie. Kom på idag att jag har naturprov på torsdag och har ju match imorgon så då kommer jag inte hinna med ngt plugg.. Så får tok plugga hela dagen idag och hela kvällen med! Sen kommer förhoppningsvis sebbe hit senare ikväll också :)

Ja det finns inte så mycket mer att säga just nu, förutom i det faktum att jag typ lever hockey haha.. Helst två dagar innan match ska jag börja tänka på att äta ordentligt och bra, att dricka mycket vatten, inga onyttigheter som godis och läsk, få tillräckligt med sömn osv.. Så det är ganska mycket att tänka på. Även innan träning gäller det här men då är det bara en dag innan eller samma dag. Men på ett sätt blir det så himla mycket roligare på de här viset. Jag är verkligen inne i att det här är en allettan månad nu och det gäller att vara ordentligt förberedd för det! Men något som är svårt är typ när de är match dag och då gäller det att äta vid rätt tidpunkter så att inte kroppens energi går åt till att förbränna maten.

Som t.ex. i söndags hade vi borta match och det var samling halv 11 i uppsala. Klockan 7 skulle man vara uppe och äta frukost och sedan ta en promenad. Klockan 11 när bussen rulla.från uppsala skulle alla äta sin lunch, man fick inte små äta lunchen under hela resan. Halv fyra skulle matchen börja men den började fem så något mellis aktigt som banan eller liknande fick ätas.

Det låter extremt men det är såhär det är. Det är så här man måste göra om man vill prestera på topp nivå. Det går inte att bara åka dit.och köra, det är väldigt mycket som spelar in på hur manpresterar.
Blev ett välsdigt pladdrigt inlägg, men nu får ni iaf lite insyn i hur det ser ut.
ciao!












måndag

hejhej!
tänkte skriva igår efter matchen men orkade helt enkelt inte var helt slut i både huvud och kropp.. MEn iaf vi förlorade den här matchen med.. börjar nästan bli pinsmat för så här jävla dåligt har vi inte spelat någonsin. Dem har var ungefär lika bra som linden eller något sånt lag i våran grundserie. Inget lag vi ska förlora över och det var inte förra matchen heller. 
Vi spelar första och andra perioden rent av bajs dåligt sen i tredje kommer vi typ på att det är dags att börja jobba igen och då gör vi alla våra mål..
Vi vann skotten med 63-19 igår på matchen! Vad säger det liksom, jo att man bara inte får förlora en sådan match! Men nu är det bara att släppa dem här matcherna och blicka frammåt mot hemmapremiären på onsdag som kommer bli grym! 
Kom gärna och kolla, den börjar 19.15 i A-hallen.

ciao!
 

gameday!

Godmorgon!
Själv har jag varit uppe sen sju och ätit frukost. Nu ligger jag i soffan och degar riktigt ordentligt, ska försöka ge mig ut på en promenad snart! Idag är det math mot vita hästen (norrköping) borta. Så det blir en bit att åka . Tar mellan 2-3 timmar men det är ingenting jämfört med skåre som vi mötte förra helgen och sundsvall som vi möter borta sista matchen.
Jag är iaf sjukt taggad,blir ju första allettan matchen för mig eftersom jag missade den första pga skada. Men nu känns det betydligt mycket bättre! Känner bara av den ibland :)
här är lite bilder på byxorna
ciao!








fullfart hela dagen

hejheej
har haft fully upp hela dagen med att sälja rabatthäfte, handla kläder och tränat men nu är jag äntligen på väg hem :D åkte redan 10.20 imorse så har varit borta hela dagen.
Köpte ett bar öjusa jeans med slitning idag, har letat efter ett par bra såna i en evighet och de här satt perfekt.
Nu ska jag hem och äta middagvpch sen bara ta det lugnt och trycka i mig en massa vatten! Tagga inför matchen imorgon.
Ska upp redan klockan sju och äta frukost, samling halv 11 i uppsala sen. Orkar inte skriva det nu för.bloggar på mobilen.. men måste bara säga åk och kolla på vår första hemma match på onsdag! kommer bli grymt bra! ska förklara i ett inlägg.senare vad som kommer hända.
ciao





fredag

hejhej!
harnite uppdaterat något vidare idag men har varit barnvakt och pluggat. Har i princip gjort klart tre uppgifter idag så är riktigg nöjd. Har lite små sjuseringar kvar men annars är jag klar! det är väl vad hela min dag har bestått av typ.
Läste ut min bok igår kväll så hoppas 2an kommer tillbaka till bibblan snart!
Nu ligger jag i sängen och kollar one tree hill. Tänkte sova snart för ska ta tjugo över tio bussen imorgon för att sälja rabatthäften på gränby. Sen på kvällen är det träning.
Ciao!



hårfärg??????

Asså det är så sjukt svårt vad man ska ha för hårfärg... Är typ sugen på att ha min gamla vanliga som jag hade för typ två år sedan, men tycker smatidigt det är as fint att ha slingat ganska ljust hår på sommaren.. Ååh det är så sjukt svårt! Förra vintern var jag ju jätta mörk i håret.
förra vinter. Den andra bilen, den hårfärgen tyckte jag sjukt mycket om! Blev skit fint när det blektes lite på sommaren och så. Men den håräfrgen kommer vara sjukt svår att få.. Vill ju inte vänta till slingfärgen gått ur för då kommer utväxten ut som fan.. Sjukt svårt det här med hårfärg. Vill inte ha så mörkt som förra vintern iaf. Måste fundera på det här nu för börjar bli dags att klippa sig.
 
 

myskväll

hejheej
amanda och linnea gick just hem. Igår var en super bra kväll med linnea och linn. Hämtpizza, onyttigheter, läsk, snack och film. Blev tre olika filmer, när lammen tystnar, det sjätte sinnet och trassel. Vi somnade väl runt halv fyra tiden typ och vaknade vid 11 då linn skulle åka till uppsala. Sedan vid halv ett kom amanda över.
Nu tänkte jag försöka mig på att skriva ett cv och börja söka lite jobb. Det är mycket som ska höras i sommar så behöver pengar.
Sen ikväll ska jag åka på träning.
ciao!





lill lördag

godmorgon!
själv gick man upp kvart i sju... Men har typ halv sovit i soffan sen dess så lite mer sömn har man fått. Ligger just nu och kollar på när marcus spelar ;) Har lite saker jag skulle bevöva få gjorda typ som att städa rummet, duscha och plugga. De två först nämnda kommer genomföras men dock inte.pluggandet haha det orkar jag inte idag. Sen ikväll är de myskväll med tjejerna :D
ciao!



tisdag

hejhej!
sitter på bussen på väg till träningen nu. Har sån där sen träning idag med! dem börjar klockan 7-8 med fys och sen 20,30-21,45 ispasset.
Idag har jag kollat one tree hill och promenerat och umgåts med linn och linnea :) har ställt mig i kö för andra boken av fifty shades of grey också femtio nyanser av mörker heter den och sen heter den sista femtio nyanser av frihet! Tänkte lägga mig och läsa efter träningen ;)
Sen imorgom bitti ska jag va barnvakt från kvart i sju till två typ. Sen på kvällen ska vi tjejer ha myskväll hos mig med övernattning. Pizza, massa onyttigheter, filmer och snack var länge sen vi hade en sån kväll så ska bli kul :D
ciao!

första dagen på lovet

hallå hallå!
Sitter i bilen påväg hem från träning nu, det gick väl bra. Blir så less för känner förtarande av min axel och blir helt galen för vill ju vara med å köra allt. Idag var jag med och körde endå så får se hur jag känner mig imorn. Om det straffar sig eller om det känns bra. Håller tummarna!
När jag kommer hem tänkte jag äta och sen gå och lägga mig. Kommer nog läsa lite också är helt fast i boken.
ciaao!



gårdagen

Godmorgon!
herregud jag vaknade nyss.. har inte sovit så här länge på åratal.. Följde ju med och kollade på matchen igår som vi förlorde med 5-3. Drt var första perioden som avgjorde allt.. Vi låg under med 4-0 efter första, en skit period från vår sida men sedan i andra blev det 1-1 och i tredje 2-0 till oss så om vi spelat som i tredje hela.matchen hade vi vunnit den! Men så kan det gå, bara att tagga om inför nästa match.
Vi kom hem vid ett tiden igår och då gick jag och la mig å läste. Läste till typ halv fyra så onte konstigt att jag sov så länge ;) Är helt fast i boken :O
jaja nu ska jag äta brunch.
ciao

läs dags

Ligger just nu i sängen och ska läsa lite, har börjat läsa den där femtio nyanser av honom (fifty shades of grey) har inte kommit så långt men vad jag har hört så ska den vara super bra!
Imorgon är klockan ställd på kvart över nio för ska åka med och kolla på första allettan matchen som jag då inte får delta i :( Men får heja på mitt kära lag istället :) nej nu ska jag läsa lite.
nattii!



torsdag, fredag och lördag

hejhej!
har inte hunnit uppdatera för har haft fullt upp de senaste dagarna.
I torsdag var det ju alla hjärtans dag och kvällen spenderade jag med sebbe, riktigt mysig kväll :) sista gången jag träffade honom innan han åkte till italien (vilket han gjorde imorse).
På fredagen var jag i skolan till klockan tre var hemma vid halv fyra. Då var det bara att packa äta och sen dra på träning. Var hemma från träning runt tio och då gick jag oh la mig direkt. Imorse var jag uppe kvart i sex för skulle in och köa till student biljetter på flustret. Sen åkte jag direkt därifrån till ishallen och tränade. Nu är jag äntligen hemma och har precis ätit lunch. Kanske sla ut och övningsköra lite vi får se. Sen ikväll ska jag träffa tjejerna.
ciao!

Alla hjärtans dag

hejhej!
Har haft en fullspäckad dag med massor med fika haha.. Var i skolan till halv tre där vi fokade sista lektionen med grifflar, kakor och cola. Sedan åkte jag ned till vårdcentralen och tog spruta. Därefter var det hem till mormor och morfar och fika ännu mer. Nu har jag precis ätit middag och ska snart ta bussen till östhammar. Får se vad vi ska hitta på.
ciao
söta gärd som mormor å morfar.är hundvakt åt.




snart är de lov

godmorgon!
sitter i soffan och gör ingenting alls, blev klar för ett tag sen så kollar på tv för att fördröja tiden. Skulle åkt tio över ner till bussen men åker bil med amanda tjugo över till skolan :) Idag slutar jag runt halv tre och efter det ska jag ner till vårdcentralen och ta andra gardacil sprutan. Sen ska jag nog upp till mormor och morfar och fika och sen ska jag nog träffa sebbe. Så ser väl min dag i princip ut! Ååh så glad över att få veta att jag får gymma osv. Dock mindra glad över att jag måste vila två veckor till...
ciao!





varför kan det inte bara blir bra.....

hejheej!
var till napprapaten idag klockan tre och han sa att där nyckelbenet och axeln sitter ihop har ett ledband sträckts.. Så har en blödning (fast den är typ borta) och et sträckt ledband.. Så Jag skulle egentligen ha fått tränat både styrka och löpning och även fått vara på is men utan kroppskontakt. Det stärktes upp enom tärning men det sa ju dme i uppsala ingenting om så! Men iaf nu ska jag börja träna igen dock kommer jag troligtvis inte få spela match på två veckor så missar två matcher.. Men är glad över att det inte var mer än så! Ska försöka gymma eller träna en minst en gång om dagen så att det läker fortare! Tänkte prata lite med en tjej i laget som är sjukgymnast och kolla lite vad hon säger.
Aja nu ska jag kolla one tree hill sen kanske arbeta lite.
ciao!
slask väder idag

tränaaa :D

hejheej!
har precis ätit middag och nu ska jag packa å lite sånt för ska åka på träning om en timme. Så jävla glad över att träna så de inte är sant :D Så håller tummarna för att de känns bra!
Idag har jag iaf varit i skolan från åtta till kvart över två och hemma har jag bara kollat på one tree hill. Tänkte kolla klart de avsnittet jag är inne på å sen försöka få i mig en semla innan jag åker :)
ciao!



lång dag ändå

Blev en lång dag i uppsala ändå! Var hemma runthalv sju tiden och åkte in vid halv ett. Vi var först på fyrishov som är en del av vårt projekt (orkar inte förklara nu) så var vi där en och en halv timme typ och sen åkte vi ner på stan och åt på china garden. Såå jävla gott! :D
Lite tråkigt dock att jag inte kunde bada.. tänkte att de inte var så bra att åka ruschkanor och simma med min axel.. men det jag inte tänkte på var att jag kunde ha suttit i bubbelbadet och ha bastat men men. Jag tog iaf massa bilder så det vart ju bra iaf!
Nu tänkte jag bara ta det lugnt kanske slå på en film eller något sånt. Får se om kanske sebbe kommer hit ikväll. Om exakt en månad idag har vi varit tillsammans i ett och ett halvt år! helt sjukt vad tiden går fort :)
ciao!



måndag 11/2

hejhej! sitter och väntar på att lektionen ska börja vi har haft idrott men jag var inte med å körde! tänkte vila nu för imorgon ska jag vara med på träningen. Ska prova på och känna hur det känns :D Har sån jävla abstinens just nu, Längtar så mycket efter att få gå på is!Men iaf idag slutar jag halv 12 i skolan och efter ska vi åka på iväg å göra lite av vårt projekt. Sen ikväll ska jag inte göra någonting alls.ciao!kläderna jag köpte i ö-vik

en riktigt bra helg

Nu är vi påväg hem från ö-vik, känns så konstigt att andrea inte följer med hem :( Men bara att vänja sig vid det. Hon kommer iaf hem v.10 när dom har sportlov :)

Har haft en superbra helg var skönt att åka iväg och vara här, hade velat stanna några dagar till men de går ju inte :\ Gårdagen bestod av fika, shopping, finmiddag i lägenheten och på kvällen hade andrea och jag filmmys! Idag har bestått av promenad med andrea sen efter frukost åkte hon på samling. Då gick vi andra och fika och sen när stan öppna lämnade jag tillbaka ett par byxor som jag bytte mot en tröja och sen åkte vi på match i fjällräven.
Riktigt kul att se dom spela även fast dom inte spelade så jätte bra i början! Speciellt så var de kul att se skruttan spela <3
Men iaf, kvällen slutade med middag på en italiensk restaurang och nu är vi på väg hem. Så har verkligen haft en superbra helg! :)
Nu ska jag sova resten av bilresan, är hemma runt elva tiden ikväll.
ciao!





söndag

godmorgon!
själv har man varit uppe sen halv nio. Andrea och jag gick ut på en prommenad vid nio tiden, riktigt skönt! Det snöade och var rätt kallt.men samtidigt frisk typ :)
Nu har dem precis åkt till ishallen och vi ska snart ner på stan för jag måste byta ett par av byxorna. Sen ska vi kolla på match. Dom ska spela i fjällräven arena idag!
Ååh juste lite smått irriterande... de var några killar våningen över som hade fest och de lät faan.. lät som tjejerna var tolv år och sprang runt i trapphuset och skrek! usch.. var inte direkt lätt att sova.. men det gick efter ett tag iaf.
Nu ska jag fixa lite saker.
ciao!



min lördag

hejheej!
Vi kom fram ungefär som jag trodde, vi var här runt två tiden. När vi kom hit packade vi in grejerna sen åkte vi ner på stan där mamma jag och andrea tog en fika. Sedan gick vi och kika lite på kläder å så. Blev två par byxor för mig, ena paret var jag säker på storleken men de andra paret får vi se, hoppas de passar.
Nog om det! Vi har iaf precis ätit middag. Ikväll blir de en lugn kväll framför en film eller ngt nu när hela familjen är samlad :) ja det var väl llt för mig.
ciao!




ö-vik

Godmorgon!
Sitter i bilen på väg upp till ö-vik nu! Skulle ha kommit iväg vid halv åtta men vi kom iväg nu istället. Kommer väl vara framme vid 2 tiden något sånt. Det är 46 mil så de tar ungefär 5-6 timmar om man stannar ochter lunch med! Får hoppas bilresan går fort, tänkte läsa lite under tiden :)
ciao!





äntligeen fredag

hejheej!
har haft en sjukt seg dag idag! Har bara haft en lektion och den väntde vi tre timmar på... de andra hade specialidrott på morgonen så dem väntde ännu längre. Men var hemma runt tre ändå så det var skönt.
Ikväll ska jagäta tacos och gå ner med tjejerna och kolla på linneas match! sen blir det nog läggdags ganska tidigt för vi ska åka halv 8 imorgon bitti. Vi ska upp till ö-vik lördag-söndag och kolla på andreas match på söndagen :D Imorgon tänkte jag och andrea shoppa lite när vi kommit fram :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. ta det lugnt bara typ.
ciao!





snart heelg

hej hallå!
blir typ galeen! jag som väldigt många andra spelar de här candy crush saga ochhar fastnat på level 29 gaaah! blir galen har varit fast på de i fler dagar.. har flera gånger haft så att det bara är en geleklump kvar usch vad irriterande.
Men iaf idag har jag varit i skolan, kom hem efter hav tre och sen dess har jag inte gjort någonting.
Tänkte fortsätta med det resten av dagen ;) tänkte nog kanske ta en prommenad ikväll. Har sovmorgon imorgon också, har egentligen hockey på morgonen men min tränare sa att jag inte behövde komma dit eftersom jag ändå inte kunde vara med. Så det var skönt :)
Herregud vad jag har abstinens nu.. vill träääänaaaa :'( me får lida ett tag till!
ciao



fullspäckad dag!

hejheej! kom precis hem har inte hunnit uppdatera någonting alls idag. Hade prov först timmen imorse som kändes rätt bra! sedan sista timmen hade vi svenska redovisningen då, vi skulle redovisa ett argumenttal gick väl helt okej.
Sedan efter skolan åkte amanda och jag in till uppsala och linnea och mouschomi ingen aning om hur hennes namn stavas :s hoppade på samma buss som oss. Så har varit i uppsala ända tills nu. Det blev lite smått och gott som jag är rikigt nöjd med.
Men nu ska jag packa och sen ta bussen tio i till östhammar.
ciao!
träningslinnen från stadium lila, gult och svart + en liten mössa att ha ubder hjälmen så att inte håret går av (som mitt har gjort...)

sedan ett skärp från gina och ett oar byxor från bikbok och en undeerbaaar tröja som jag letat efter i hundra år från bikbok också!



blev en liten fika med! chai latte<3<3











trött på pluggandet!

plugg plugg plugg
lite så här jag känner mig nu och jaaa jag har två olika nagelack haha..






2009-2012

skoja bara i mitt de där inläget 2011 tills nu det var ju fan från 2009 jag satt och kolla haha.. tyckte väl att det lät lite kort med 2011.
tänkte iaf lägga upp lite bilder på hur man förändrats från 09 tills nu ;) Har inga bilder från 2013, haha men tror det där ska stämma ganska bra iaf!
09 
 
10-

11 min magtröje tid hahahah ;) och blev brunett den vinter!
12
 
 
 
 
 

tisdag morgon

påväg till skolan nu ska ha specialidrott, men nu ska jag faktiskt lyssna på vad doktorn sa och bara vila! Så ska bara sitta och kolla på tänkte jag!
Har en lång dag i skolan idag, börjar åtta och slutar tio i fyra :\ har fetaste håltimmen med men vi skulle ha möte om studentskivan så :)
Nej nu är vi snart framme.
ciaaao!



måndagkväll

Sitter i bilen på väg hem från uppsala nu. Hade teori och sen kollade jag på ispasset! Så himla tråkigt att bara kolla på, ska inte träna någonting alls den här veckan. Kommer avlida typ, funderar på att ändå åka och kolla på träningarna men får se. Får iaf komma bort lite i helgen då jag ska åka med familjen upp till ö-vik å hälsa på andrea :D åker lördag och kommer hem söndag! Längtar efter min lilla skrutt, har aldrig vart hemma hos henne heller så :)
ciao!


2011 tills nu

Asså herreguuuuud! Har suttit nu dem senaste två timmarna och bara kollat igenom min blogg :D Helt sjukt vad man har förändrats oich hur mycket saker man gjort. Vi gjorde någonting varje dag verkligen! Jorden gick unde rom vi inte gjorde någonting haha! Vi var ju helt galna typ, ååh saknar den tiden så himla mycket. Har de ju as bra nu menar inte så men vi var verkligen helt galna och gjorde precis vad vi ville när vi ville. Ung och galen kan man typ säga, HAHAHAH låter typ som att jag är 100 år och skriver om min ungdom! Något jag dock inte saknar är hur jag såg ut och sminkade mig ;) Om ni har tur kanske jag lägger ut lite bilder från typ 2010, 2011.
 
Men känner på mig att den här våren och sommaren kommer bli minst lika galen med skivor, studentkryssningar, studenten, summerburst osv :D 
ciao!
skolfoto från när jag börja ettan på gymnasiet! helt sjukt att vi slutar snart :o
 

monday

idag slutade jag tidigt älskar våra.måndagar, slutar halv 12 varje måndag :D Dock så har jag suttit med.mittt svensla arbete sen jag kom hem! de går lite bättre nu iaf men kan inte lägga ner all tid på den, måste plugga till ett psykologi prov jag har på onsdag med. Så både redovisning och prov på onsdag, känner mig lite småstressad men de ska nog gå bra.
Hade idrott första timmen imorse vi hade gym. Skulle försöka köra men hade ont så körde intervaller på cykel å de känndes rätt bra men efteråt hade jag ondare.. så är nog helt enkelt bara att vila för mig! usch kommer få abstinens... har tränat massvis och nu får jag inte träna alls.
Ska återgå till mitt pluggande och sedan ska jag in till uppsala å ha teori.
ciao!



söndag

godmorgon!
har precis jobbat lite på mitt svenska arbete men gav upp.. går inte alls nå bra så.måste prata med läraren imorgon!
igår kväll träffa jag tjejerna, vi var hemma hos amanda till två typ! satt och snacka massa (skrattade.massa) och kollade på taken 2! har inte skrattat så mycket på länge!

Men iaf idag ska jag åka iväg å träna, tänkte va med på fysen och sen kolla på ispasset! nyckelbenet känns bara bättre och bättre.och kan rör armen mer och mer så jävla skönt :D
Har fortfarande ont i vissa lägen och när jag ska göra vissa saker men försöker röra den ändå så att jag får igång rörligheten ordetnligt. Det blir bara värre om den stelnar till!
Nu tänkte jag göra lite lunch.
ciao!



lördag

är just nu på väg hem ifrån uppsala, var in på teori nu på morgonen! Åt på max nu innan vi åkte hem, jag tog faktiskt en sallad idag. Den var faktiskt god!
Imorgon tänkte jag vara med på fysen och köra så mycket som möjligt och sen när jag får på.mog klädet utan att de gör ont så dka jag försöka gå på is! Jag ska vara spelklar till allettan börjar det har jag bestämt och då ska det bli så! Man måste vara lite envis haha ;)

Ska hem till min moster nu och fira min morbror som fyller år sen ikväll får vi se vad jag gör. Skulle till österby på middag hos sanne men har litr svårt med att fixa mig osv med en arm haha.. Så blir troligtvis hemma :\
ciao!


så jävla lessss

ligger i sängen och kollar film.. funderar på att sova snart! ska in till uppsala på teori imorgon bitti kan intr vara med på ispasset som är innan... så jävla värdelöst!
hade ju match i torsdags då jag tappa skär och flög in i sargen så efter fyra byten var de slutspelat för min del! var in och röntga idag och som tur va var de ingen fraktur! men hade en kraftigblödning som kunde ta upp till 2 månader att läka eftersom de var vid nyckelbenet! Verkligen kul nu när alletran snart börjar, jävla skit! men jag ska se till att vara spelklar tills om två veckor då allettan börjar. Det måste jag vara! så jävla less... kan typ inte sova heller då jag knappt kan röra armen!

Men en bra sak är att vi är seriesegrare iaf :D
ciao!



RSS 2.0