storvreta cupen

Min dag har bestått av innebandy i princip hela dagen! Tog elva bussen ifrån sebbe imorse och halv ett satt jag i bilen med linn och linnea för att kolla storvreta cupen. Vi har kollat på linnea när hon spelade men även wilmas lag. Har varit en super kul dag men fy vad jag är trött i huvudet. Det är så sjukt dålig luft i hallarna och så himla mycket ljud, man blir helt slut.
Kom hem för ca en halvtimme sen och nu ligger jag i soffan och vilar. Det blir till att gå i säng tidigt ikväll för att imorgon är det match. Vi är typ ett select lag, alltså ett ihop plockat lag som ska spela emot upplans distriktlag. Så alla som ville vara med från vårt lag fick vara med. Kommer nog bli skit kul, lite nyfiken på vad det är för andra spelare vi ska spela med bara.
ciao



juldagen

ligger i sängen och är redo för ett skön natta sömn. Är slut som människa, som jag typ skriver i varje inlägg nu för tiden känns det som!
Men igår var det som sagt utgång med linn och linnea. Blev en riktigt lyckad kväll, det var en skit rolig utgång och träffade massa människor jag känner. Det blev tyvärr lite för mycket av det roliga så dagen idag har bestått av att ligga i soffan och kollat på tv.
Men halv 5 var det dags för fys följt av is träning så jag och andrea pallrade oss in till uppsala. Kan säga att jag va så nära på att ligga kvar i soffan hela kvällen. Men ispasset gick faktiskt bättre än förväntat. Har typ varit illamående hela dagen men när man väl klev ut på isen så gick det bra.
natti




julafton 🎄🎅💕🌟🎁

en dag som man väntar på så länge är över så himla fort. Men jag hade en superbra julafton. Min dag började med att kliva upp kvart över 8 för att kolla på polarexpressen halv 9. Efter filmen blev det gröt frukost. Runt ett tiden åkte vi upp til mormor och morfar för att fira vår jul där. Vi drack glögg, kollade på kalle anka, åt julbord, öppnade paket och fikade lite. Vi åkte hem vid 8 tiden igen och sen blev det en myskväll i soffan med nästan hela familjen samlad. Marcus satt som klistrad framför sitt spel han fick i julklapp haha..
Min favorit film vusades på tv, love actually. Kan ju vara den bästa filmen som finns 💜
Hade en superbra julafton och fick jätte fina julklappar.
Idag ska jag inte göra något speciellt alls på dagen. Däremot ska mormor och morfar komma över och äta ikväll och sen ska jag gå ut med tjejerna.
ciao



världens godadste saffrans pannkaka


överlycklig kille

mina julklappar





allt jag fick :)

















Dec. 23, 2013

Ligger i sängen redo för att sova. Är så himla slut i både kroppen och huvdet så det inte är sant. Så hoppas på en god natts sömn och sedan en super pigg och glad emelie imorgon. Är dock fortfarande tok besviken på att det inte är någon snö ute.. Snön gör helt seriöst typ 50 % av julen och julkänslan om inte mer.
Men det är inte så mycket att göra åt.
Imorgon är det julafton och jag tänkte gå upp redan kvart över 8 för att se filmen polar expressen som börjar 8.25!
ciao

vår julgran som marcus och jag klädde.

bajs tråkiga vädret

julskinks macka in my 💜






Dec. 22, 2013

usch en riktigt skitmatch och jag är på bajsådligt humör.. uddamåls förlust och en riktig bajsmatch.
Men nu tänker jag släppa det och ikväll ska jag umgås med min underbara syster som äntligen är hemma. Kvällen kommer bestå av julgodis bak och glögg mys!
ciao

min otroligt snygga outfit på promenaden imorse!


så jäklans skööönt!! 😃😃😃😃😃

kan bara inte sova för är så himla pigg. Hade match nu på kvällen hemma emot serieledande SDE som hittils är obesegrade i serien. Matchen slutade med en vinst med 5-2 såå jäklans skönt!!!
Det var inte alls en bra match ifrån vår sida men vi lyckas ändå vinna och den känslan är så obeskrivligt bra. Riktigt skönt att bryta deras segersvit också.
Fick även göra ett mål och en ass trots min annars väldigt bleka insats i matchen. Så var ju kul att man kunde bidra med något iallafall.
Nu ligger jag i sängen och tänkte sova. Imorgon 12.00 är det dags för träning så klockan är ställd på halv 9!
Får se hur det går med sovandet då mitt knä dunkar som bara den. Fick en ganska så rejäl tackling som faktiskt inte tog så illa eller det kändes inte så iaf. Men efter en halv min kände jag att det gjorde rejält ont i knät. Men det är nog bara en mjukskada så lite svullet och blått, men inte så mycket mer än så.
natti



julstädning

Var faktiskt duktig och tog tag i städningen nu på kvällen. Så nu har jag ett nystädat fräscht rum och har fått upp min lilla julgran och även allt julpynt. Lite sent kanske men bättre sent än aldrig.
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Tänkte nog sova snart, inte för att jag har något speciellt att gå upp till imorgon men känner inte att jag vill sova bort hela dagen.
lite bilder på mitt städade rum och mina små julpynt





min pytte lilla super söta snögubbe som jag haft sen jag var jätte liten


min pepparkaka som tyvärr inte riktigt höll sig haha












strömlöst, julbord och nattvistelse

Skrev ju igår att jag trodde det skulle bki kaos i omklädningsrummet efter träningen då alla skulle fixa sig till julbordet. Till en början gick det jätte bra, alla var super snabba med att duscha men problemet uppstod när vi skulle torka håret. Tre hårfönar och en plattång resulterade i strömavbrott i c-hallens omklädningsrum. Så alla blev lite smått panikslagna då man inte såg någonting men det löste sig ändå!
Kvällen sen var jätte trevlig, tog bussen hem vid halv 1. Alla andra drog vidare till etage, hade jätte gärna dragit med men min sista buss gick 00.23 hade annars fått vänta till halv 6 typ.
Fast jag åkte iof inte riktigt hem utan hamnade i östhammar på något konstigt vis haha.
Men nu är jag iaf hemma och skulle verkligen behöva ta tag i jul städning av mitt rum men jag orkar bara inte.. Tänkte försöka kolla gårdagens avsnitt av julkalendern och sen kanske jag tar tag i städningen.
ciao

körlektion, träning och julbord 🎅🎄

skrev ett skit långt inlägg och allting försvann.. Men igår hade jag en supermysig kväll med mitt hjärta. Man uppskattar verkligen tiden med varandra mycket mer när man inte setts på ett tag.
Imorse gick vi upp efter nio för att tio i elva skulle jag ha min allra första körlektion. Var super nervös så det var skönt att mamma var med. Lektionen gick bra, han tyckte att jag körde bil väldigt bra och att jag lärde mig och tog in allting jätte snabbt vilket var kul att höra. Jag skulle läsa mer teori alltså skyltar och sånt och sen försöka att få bort vanan att kolla på växelspaken när jag växlade.
Det var super bra att ha en lektion så jag fick höra lite vad jag gjorde bra och vad jag skulle öva mer på.
Efter lektionen åkte jag och mamma och handlade lite på coop och Ö&B. Nu har jag precis packat väskan och ska snart ta bussen in till uppsala. Har isträningen mellan 5-6 och efteråt ska vi som är över 18 år gå på julbord med almtuna. Kommer bli kaos i omklädningsrummet då vi är typ 10 tjejer som ska fixa oss samtidigt och inom en timme. Så får se hur det slutar.
ciao


fick en jätte fin snögubbe av mamma ♡



Dec. 17, 2013

Idag har varit en fullspäckad dag, gick upp kvart över 7 imorse då jag skulle hjälpa marcus och få honom till skolan. Tio i 9 tog jag bussen in till uppsala för att gå på information om förskola då jag ska jobba som vikare på förskola i uppsala.
Efter informationen skulle jag hitta till närmsta hållplats för 11an för att åka och gymma. Gick och virrade runt bland industri områden i typ 20 min och sen hittade jag äntligen en hållplats. Så efter mycket om och men blev det ett gympass och sen klockan 2 tog jag bussen hem till alunda. Var hemma i någon timme och sen tog jag 20 över 4 bussen till östhammar. Så nu är jag hemma hos sebbe, vi har precis lagat lite middag och nu tänkte vi slå på en film.
ciao

😝

Ligger i soffan framför datorn och ändå bloggar jag ifrån mobilen?
Idag har jag varit till arbetsförmedlingen på ett informations möte. Kom hem för typ 45 min sen och sen dess har jag inte gjort så mycket. Ska åka in och träna lite senare ikväll. Ska faktiskt åka bil både in och hem idag. Mamma och pappa skulle in och julhandla så dom tajmade det med min träning 👍
Glömde skriva det igår men nåste få skryta lite och berätta att jag faktiskt blev matchens lirare emot Modo. Riktigt kul då det var ett tags sen jag blev det så jag var glad.
Ciao
Mitt pris som matchens lirare, en t-shirts och en paradis ask.



Junior SM

Nu är helgens sista match spelad och jag sitter i bilen påväg hem ifrån skärplinge.
Har spelat junior SM i helgen och vi har mött AIK och MODO.
Igår mötte vi AIK där vi förlorade med 3-2 riktigt tråkigt då det var vi som tog ledningen med både 1-0 och 2-1. Men vi spelade riktigt bra och det var en bra match.
Idag spelade vi emot MODO som tyvärr också slutade i en förlust. Matchen slutade med resultatet 3-1 varav sista målet var i tom bur. Riktig krigar insats från vårat lag och även här gjorde vi det riktigt svårt för motståndarna.
Det har varit en skit bra helg med verkligen grymt bra och roliga matcher. Vi mötte ändå förra årets etta och tvåa i junor SM så.
Det känns ganska så rejält i kroppen att jag spelat två matcher. Men det är bara vila ikväll för imorgon är det träning igen.
ciao




lucia

Idag är det lucia och även fredag den trettonde. Lite tråkigt att man inte går i skolan längre och får se något lucia tåg, men det går ju massa på tv så får kika där istället.
Tjatar ju som sagt hela tiden om denna snö och kommer göra det idag igen. Ge miig snö nu!

Min dag ser inte alls speceill ut, har inget speciellt planerat. Vi skulle ta en vilodag idag sa patrik så ska lyssna på honom och bara ta det lugnt. Hade typ ändå inte kumnat träna om vi inte haft vilodag för har värsta rump kakan.. (som en lårkaka fast på rumpan) haha.
Slog i rumpan igår på träningen och nu kan jag inte ens sitta på en stol utan att det gör ap ont. Hoppas verkligen att det mesta av det onda försvinner till matchen imorgon!
ciao

Dec. 12, 2013

Usch vad jag blir arg på det här vädret.. Jag vill ha massor med snö och minus grader! Inte plus grader och grönt överallt.. Det får bara inte se ut så här på julafton!

Tänkte bara skriva lite kort om gårdagen. Skulle ju baka perpparkakor med Marcus men det blev inte så då han hade med sig 3 kompisar hem ifrån skolan. Så jag åkte in till uppsala och mötte upp johanna vid gymmet. Vi körde ett benpass som dock tog lite längre tid än vanligt då det var väldigt mycket folk på gymmet! Men vi löste det bra ändå.
Efter gympasset duschade och fixade vi oss och åkte sedan till ishallen för att kolla när a-laget spelade. De förlorade tyvärr med 4-2, det var inte en speciellt rolig match att titta på. Det hände inte mycket alls och vi hade ett skit jobbigt gäng med småkillar bakom oss som jag bara ville strypa haha..
Nej nu ska jag följa med mamma och handla.
ciao

13 dagar kvar till jul

Kom tyvärr inte iväg och julhandlade i måndags så åkte in igår istället.
Sov hemma hos sebbe i måndags kväll och på tisdagen skulle han in till uppsala och klippa sig klockan 2 så passade på att åka med honom in och köpa lite julklappar! Så nu är alla julklappar utom en köpta. Riktigt skönt att ha det klart redan nu! Hatar att vara ute i sista stund och behöva stressa igenom det.
Det blev dock en väldigt lång dag igår. Vi tog bussen in kvart över 12 och klockan 20 var jag hemma i alunda igen. Åkte direkt från julshoppingen till ishallen då vi hade fysträning. Kan säga att jag var skapligt trött i kroppen och huvudet när jag kom hem. Tycker man blir så trött och seg av att gå runt på stan i olika butiker.

Idag vankas det pepparkaks bak, så jag och marcus ska baka lite när han kommit hem ifrån skolan :)
ciao



julmys

Igår var en super bra dag! Åkte in och tränade och efter det var det julklapps utdelning. Alla la sitt paket på bordet och sen fick vi dra lott om vilket paket man skulle få. I mitt paket fick jag en påse juleskum, en dusch tvål och ansiktsmask. Så himla mysigt att hitta på såna här saker tycker jag!
Efter träningen blev det jul fika hemma rebecca. Eftersom att alla var hungriga efter träningen så blev det inte bara massa onyttigt utan det blev lite julgröt och kötbulle mackor också.
Kom inte iväg till bussen förens efter halv 6 så var hemma i alunda igen vid 7 tiden.

Idag är det ledigt ifrån träningar så tänkte åka in till uppsala och köpa lite julklappar. Om jag får med mig någon det vill säga. Inte så kul att julhandla helt ensam.
ciao


match, träning och lusse fika

så jäklans skönt vinst igår! Vi vann med 2-1 efter förlängning. Det var hela 17-2 till oss i skott i tredje perioden. Vi var helt överlägsna och ändå hade vi bara två. femmor medans dem hade tre. Ååh så himla skönt! Tycker dock att vi kunde fått in pucken i ordinarie matchtid för vi var mycket bättre. Vi hade flera bra lägen och flera stolpskott! Men vi vann iaf och det är huvudsaken :D

Nu sitter jag på bussen på väg in till uppsala för att träna. Efter träningen blir det julklapss utdelning och därefter går vi alla hem till dahl och har lite lusse fika med glögg och pepparkakor myys!
ciao



snö snö snö

åh va underbart med så mycket snö! Så himla fint och mysigt. Hoppas verkligen att allt ligger kvar fram till jul! Vill inte ha massa plus grader och slask nu.
Igår kväll var det träning och gicl faktiskt att ta sig både till och från träningen med buss trots ovädret! Var sock lite jobbigt att gå från grånby till ishallen då det blåste så mycket. Såg ut som ett snö monster när jag kom in i omklädningsrummet haha..

Idag är det dags för match, för en gångs skull är det en hyffsat bra match tid. Kvart över 3 börjar matchen mot AIK inne i b-hallen. Känns som att det kommer bli en skit kul match!
ciao


marcus snögubbe före och efter stormen haha


pepparkakshus

Ligger i sängen nu och tänkte sova. Har precis kollat på filmen smurfarna 2, och ja jag älskar barnfilmer!
Som sagt så blev det lite pepparkakshus bygge nu på kvällen, förstörde dock skorstenen så den blev lite sne men det blev ändå bra. Blev inte så vidare värst fint med kristyren men det var ju ändå första gången jag gjorde ett pepparkakshus så jag är nöjd!
haha såg att jag stavat julpyssel rätt bra i min förra rubrik? Så går det när man inte läser igenom vad man skrivit!
natti





Jullpyssel

Vaknade klockan 9 imorse av att klockan ringde så sebbe och jag klev upp och åt lite frukost. Vid 10 åkte vi med mamma till östhammar för att skjutsa hem sebbe och sen var vi och handlade.
Nu har jag precis julpysslat lite, så himla roligt tycker jag! Tyvärr så är jag superdålig på det haha.. försökte göra ett snyggt ljus vilket blev helt fail, men mina små glittriga granar blev fina!
Ikväll tänkte jag och mamma göra ett pepparkakshus. Har nog aldrig gjort ett pepparkakshus, möjligtvis när jag var liten kanske.
Är så himla glad över att det äntligen har kommit mer snö. Nu lyser inte det gröna gräset igenom längre. Såg att smhi hade lagt ut att det skulle bli en klass 1 varning natten till fredag och under fredagen. Mer snöö jippii.
ciao


mitt otroligt fula ljus haha..

mina fina små granar sitter på tork







mera snö

oj så chockad jag blev när jag kikade ut genom fönstret imorse och såg snö. Det var inte mycket snö men det låg så att det täckte mestadels av grästet i alla fall.
Och mer snö blir det! det skulle tydligen snöa imorgon och på fredag skulle det bli snöstorm! Så hoppas att det blir några minus nu så att snön inte smälter bort med detsamma.
Ikväll ska jag in och träna men får se hur det går att springa med min fot. Förhoppningsvis så är det inga problem.
Var lite klantig i måndags och fick en 5 kilos viktplatta på foten och sen dess har jag haft ont och varit både svullen och blå. Men nu har svullnaden lagt sig och är bara lite blå så det ska nog gå bra.
Efter träningen ska jag, mathilda, dahl och empan åka direkt till kraftkällan och köra ett kick boxning pass.
ciao




första advent

Idag är det första advent och julen börjar verkligen att närma sig nu. Önskar dock att det var lite snö på marken. Det gröna överallt förstör verkligen julkänslan. Men förhoppningsvis kommer det snart.

Igår var det som sagt match. Vi mötte haninge hemma där matchen slutade med resultatet 9-1 till oss. Riktigt roliga match men också en riktigt jobbig match. Vi var endast 11 spelare så det var ett gäng rejält trötta tjejer i tredje perioden. Men det gick ju bra ändå!
Blev 2 poäng för min del ett mål och en assist. Var skönt att få göra ett mål då det var ett tag sen.
Matchen slutade dock inte så roligt alls trpts vinsten. En tjej från laget bröt överarmen och kommer nu vara borta i 6-8 veckor. Förhoppningsvis läker det bra och utan problem så att vi får tillbaka henne till allettan.

Dagen idag började med att kliva upp kvart över åtta och efter nio satt jag i bilen på väg till ishallen. Det var en riktigt jobbig träning då vi inte alls var speciellt många och alla var helt slutkörda. Trötta huvuden och trötta ben bjöd dagena träning på.
När jag kom hem var sebbe fortfarande kvar så det blev en massa mys innan han var tvungen att åka hem. Sen dess har jag inte gjort så myclet. Åt thai med mormor och morfar och sen har jag bara kollat på film.
Familjen kom hem vid nio så nu är jag inte ensam längre. Skönt att ha dem hemma igen, det är så tyst och ensamt annars. Hade dock önskat att det var jullov och att min skrutt hade följt med hem :( men den som väntar på något gott.
natti


RSS 2.0