min födelsedag

herregud! en dag man lämgtat efter så länge tar slut så hiiiml fort! Jag fyllde ju 18 år igår lite mer speciellt än att fylla 17 kanske, men iaf har längtat efter den dagen huur länge som heslt! Men den var över lika fort som den började :/ Men min dag var bra, gjorde inte så mycket speciellt sebbe åkte tidigt på morgonen då han skulle jobba, sen vid 12 tiden kom släkten på mammas sida och det blev lite fika med tårta :) Fick svartsvald tårt hihi :D min favvo tårta såå jävla god! Men sen iaf så drog jag på träning vid 3 tiden var hemma vid 7. Sen satt jag bara hemma å uggla haha ;) Sen när mamma kommit hem från jobbet vid nio gick vi till baren å åt men var bara typ dit å vände blev en väldigt kort middag för marcus var grinig å satte å gnällde om att han var trött och bara satt och tjura så.. Men hade en bra dag ändå :) 
Fick lite saker och sen pengar så kommer väl bilder på sakerna sen :)
ciao
 

fullproppad dag äntligen soovaaa

hejhallå!
nu får jag äntligen lägga mig ner och viiilaaaa!!! har haft en fullspäckad dag utan någon minsta lilla vila alls.. Började med att jag egentligen hade sovmorgon skulle börja 11 men var snäll och följde med mamam och storhandla mat i östhammar så vi var där lite innan nio typ. Sen börja jag skolan 11 hade en lektion lunch och sen en tredjedels lektion för sen var de dags för skol dm! Har inte spelat fotboll på ett år.. men gick helt okej ändå fick dock typ en skallnign av en tjej så har blåtira nu.. skitfint! haha. Sen efter matchen så vr det bara hem äta å packa sen viadre på is hockey träning följt av ett fyspass! åå nu ligger jag äntligen i min skööööna säng :D ska kika en film nu och bara njuta, för imorn är man ju ledig också hihi :D det var allt för idag.
pusspuss
min fina blåtira :(

onsdag

hejhej!
åkte till sebbe igår kväll och mös en massa, sen imorse började jag vanlig tid alltså kvart i nio då jag hade matte c i två timmar.. sköööön lektion ;) haha. sen hade vi hockeybockey med klassen och fika :) Det var min otroligt långa skoldag ;) sen så gick chris och jag och gymmade en timme så var väl hemma runt kvart i tre. nu har jag inte hunnit gjort så mycket gjorde min naturkunskaps läxa nyss så resten av kvällen blir lugn :) får se om jag träffar hjärtat mitt ikväll igen :)<3
ciao!
haha några bilder från matchen i söndags.
ser jag liten ut eller vad haha

inte min helg....

självklart ska det hända mig.. Hade ju planerat att nu på fredag skulle jag ha min middag + utgång eftersom jag fylle år på lördag. Hade väntat med att skicka ut inbjudan till alla tills istiderna skulle komma ut! så kom dem ut och jag såg att måndag,torsdag och söndag hade vi träning och ingen match den helgen så fredag skulle bli perfekt. Sen när jag bjudit alla osv så får jag reda på två dagar efter att de då hade lagt in en träningsmatch fredag kväll borta i sandviken klockan halv 8... så där var min födelsedag och hela helgens planer förstörd! Så blir ingen utgång för mig i helgen.. skitkul! Man fyller 18 en gång och självklart ska den jävla helgen vara omöjlig blir så less. 
jaja skit samma finns inget att göra åt det nu så! ännu ett plus på det är att sebbe jobbar hela helgen.. inte min helg i helgen känner jag! haha.
nog med gnällande, nu tänkte jag slå på en film för att jag är ledig imorgon så kan va uppe superduper sent om jag känner för det hihi :)
ciao!
bild från vintras fdå jag var supermörk hårig!
bild från här om dagen

fredag/lördag

hejheeej!
har precis ätit frukost asså helt sjukt sov till kvart i 12 typ! har inte sovit så länge på hundra år typ så det var riktigt skönt :) idag har jag inte så mycket planerat alls, kanske ska fälja med mamma in och handla lite senare sen kanske träffa bells å dem ikväll eftersom linnea kom hem inatt! :) 
 
Lite om kvällen igår, skulle ha spelkväll hos sofia men det blev bara jag, sofia mickis å ludde så blev bara lite dansmatta och sen en film på det :) Men det var trevligt, mickis å ludde tog bussen vid 12 å jag och sofia satt kvar och kollade klart filmen. Var väl hemma runt kvart i 1-1 tiden någon gång. 
Det var allt för mig.
ciao!
 

glad glad glad!

ååååh jag är såååå himla glaaaaaad :DDD pratatde ju om en klänning här sista jag skrev! Den kom in efter jag skrivit inlägget men innan jag hann beställa dne tog den slut igen... så den har tagit slut två gånger innan jag hunnit :( Men var in till uppsala med amanda i onsdags där jag hittade en fin klänning ifrån bikbok! Den var billig också kosta bara 245 kr så köpte den. Men var dock lite osäker på den.. Sen idag när jag kom hem från skolan satte jag mig vid datorn och såg att klänningen kommit in igen så nu beställde jag den :D såå jävlaa glad!! hoppas bara jag hinner få dne innan fredag då jag ska ha min middag. Och hoppas den passar förståss! håller tummarna riktigt hårt för det för den e såå hiiimla snygg!! 
här är en bild på den jag köpte!

söndag

hejheeej
har haft en superbra dag! Åkte ju till sebbe igår ikväll och sov där så idag har vi varit ute på en promenix i det fina vädret och därefter gick i å hyrde en film super mysigt! :) Sen har jag hunnit hjälpa honom att städa hela hans rum och lite sånt sen har vi bara myst hela dageen underbart :) Tog bussen hem runt 5 och här hemma har ja inte hunnit gjort så mycket.. har ätit middag och sen dess har jag sutti och kollat på kläder. Hade hittat en perfekt klänning till min födelsedag! Den var sjukt snygg hittade den på nelly i typ fredags sen i lördags när jag skulle beställa den så var storleken slut.. ssååå typiskt!!! 
Mailade och frågade om den skulle komma in igen och dem svara att det var en väldigt populär vara och att de skulle diskutera det osv.. Men isf skulle den inte komma in förens om en vecka typ ... så hoppas hoppas :)
ciao!
 
 

min otroligt fascinerande lördag!

hejhallå
har precis kommit hem har typ bara hunnit äta lite sen middag! 
Har varit på power break, det var jag och tre tjejer till i laget var sjuuukt nervös i början :o trodde jag skulle klanta mig men det gick fin fint :) Power break är att man går ut och skottar av isen i mitten av perioden typ, man har 30 sek på sig. Vi gör det på A-lagets matcher för att få in pengar, vi tjänar typ 15000 på det så de är ju bra :) ett litet minus är att företaget som står för power breaket i år är ragnsells vilket är ett sopbolag så vi får ha typ sopgubbe jackor å keps.. hhahahha sjukt pinsamt!
jaja nog om det! Idag har jag inte gjort så mycket annat, var ute och sprang runt 12 tiden och sen åkte jag vid 3. Nu täbnkte jag iaf ta tio i bussen till östhammar. det var allt för mig!
hahah såhär fula var  vi idag ;)



1 år igår <3

åå igår firade jag och sebbe 1 år helt sjukt vad tiden går fort! Vi hade iaf en super mysig kväll!! började med att sebbe kom hem till mig efter skolan så fixade jag mig lite sen tog vi bussen till uppsala! Först gick vi och bokade biobiljetter och sen gick vi till en mysig japansk restaurang och åt. Var super mysigt och jätte gott! Sen vid kvart över 7 började bion, det var batman filmen the dark knight rises den var sjukt bra! bion var inte slut förens vid tio och då gick vi direkt till bussen och åkte hem hit och mös en massa. En superbra och supermysig kväll med min fina pojkvän :)
 
Ligger här hemma i soffan nu och kollar efter lite klänningar på internet.. Måste hitta ng fin till min födelsedag.. har några på span men de är alltid så riskabelt att beställa hem. jag vill typ prova först :/ jaja tänkta kolla en film nu och sen forts'ätta plugga till svenska provet imorgon.
puss
min fina älskling! <3 

så skönt att vara ledig

hejhallå!
ååh så skönt det var att vara ledig idag då! Vi har ingen matte dne hör veckan för att våran mattelärare är borta så vi hade bara träningslära och där fick vi en hemuppgift som jag precis gjort! Ska bara skicka in den så är det klart. har inte gjort mycket alls idag faktiskt. Vaknade vid 8 av ett sms plus att det var skit ljust på mitt rum.. men lyckades somna om till runt 10 typ. När jag käkat frukost och lite sånt så satte jag mig i en solstol ute i det fina vädret och läste lite bok! Super mysigt, blåste dock ganska kallt men super fint väder var det iallafall. Sen har jag inte gjort så mycket mer, tog en dusch och sen kom sebbe hit ett tag. Följde honom till bussen för typ 45 min sen så allt jag hunnit gjort sen dess var uppgiften då. Nu tänkte jag iaf lägga mig och kika lite björnbröder hihi :D sen blir det nog sovdags.
puss
mina älsklingar! <3

seg söndag

hejheej
har inte gjort ett skvatt idag.. Har legat och degat heeela dagen i soffan, riktigt skönt! Men blir samtidigt så himla rastlös och får typ lust att dra utoch springa eller ngt. Klarar inte av att bara ligga hemma en hel dag blir typ deprimerad haha! 
Ska väl packa lite snart antar jag för ska åka till sebbelito senare. åååh asså saknar min lilla skrutt syster såå himla mycket :(  men vi ska på cup nästa helg i örnsköldsvik så då får jag äntligen träffa henne :DD längtar så himla mycket!  jaja det här var allt för mig idag.
ciao
min finaaa skrutt <3

RSS 2.0