jaha då var det ny vecka då

Måndag idag och det var faktiskt en grym måndag också har tillbringat dagen i skolan vilket kanske inte var så kul men efter skolan åkta jag med Bella och Linn in till Uppsala där Frida mötte upp oss. Sedan gick vi runt och letade lite kläder som vi ska ha på lördag när dte är lagfest säger bara att det kommer bli grymt vi hittade as bra kläder! Och nu är det inte seriöst direkt det är glitter och glamour tema på festen så vi har fixat till det hela lite ;) As kul kommer det iaf att bli. Köpte också ett linne som ajg ska ha på fredag till en kjol och ett par klackisar ;) För de som undrar vad det är på fredag så är det studenten mina kusiner går ut.

Men nu ska jag göra lite so och sen bara ta det lugnt skönt att dte inte är så mycket nu eftersom betygen sätts på onsdag så att efter onsdag så är man nästan fri från allt ;) Då är det inte mycket att göra alls så vill ha onsdag nuu! Juste har också betsällt soltid för mig bella och linn på onsdag klart man vill va brun till skolavslutningen och studenten :)

Puss ♥
låt som ger minnen från sommaren 2008 :P
 
saknart men snart är vi där igen tjejer :D

söndag

Fan vad helgerna går fort nu är det söndag igen vilket innebär skola imorgon och det är också dne här veckan eller ah måndag tisdag ska typ allt vara klart för betygen sätts. Sen om man räknar från imorgon är dte bara 11 dagar kvar tills vi slutar skolan!!! :D Fan vad fort den här terminen har gått liksom kändes somd et typ var vinter för inte länge sen alls. Så nu är det bara att se fram emot ett långt härligt sommraloov! kommer bli en grym sommar känner jag på mig :)

Orkare inte skriva så mycket mer det jag ska göra nu är typ att göra klart en bild uppgift och sne ska jag kolla på en film som går på tv klockan 7 så resten av dagen blir lugn. Juste imrogon ska också jag bella och frida handla lite saker till våran lagfest på lördag vi ska spexa till det lite så får se vad det blir för kul! Men känner på mig att även dne kvällen kommar att bli grym! :D eller ah alla de här dagarna kvar till sommarlovet är grymma för på fredag är dte ju studenten också så ska åka till mina kusiner och sen lördag är det lagfest sen veckan efter det är det stockholmsresor emd klassen fotbollstuneringar och annat sen torsdag fredag blir det fester sen är man fri! :D

Puss ♥
as bra låt! ;)

härliga minnen! :D

torsdag

hinne rinte skriva så mkt det får bli emr sne för ska ta hand om marcus nu sen ska jag plugga och sen blir dte träning. Men simmade iaf med klassen idag kan ta mer om dte sen ;)

puss <3

träningsverk yes!

precis duschat nu så ska bara ta det lugnt kanske slår på en film eller något vi får se. MEn iaf träningen gick bra vi sprang en massa plus skridsko hopp i uppförsbacke grod hopp och annat så känner redan nu att jag kommer ha träningsverk imorgon sköönt! haha :) Men orkar inte skriva så mkt juste imorgon ska vi simma med klassen asså typ rädda någon docka och sånt så hoppas det går bra! Skriver mer i morgon.

Puss ♥

onsdag och operation dagsverk

Fick ju sovmorgon idag eftersom vi har operation dagsverk ;) Men sov ändå bara till halv tio så blev lite sur över dte men sov ändå tre timmar längre än vad jag gör när det är skola så :) MEn har inet gjort så mkt ittils om jag ska vara ärlig (A) Städa mitt rum lite grann bara eller a plockade undan allt som var slängt på golvet t.ex. alla kläder hehe ;) Sen jhar jag typ elgat och kollat på tv och inte gjort något alls :P frågade mamma vad jag kunde göra hon ba hitta på något eller så gör du ingenting så valde det andra alternativet :P

Men ska faktiskt hjälpa till em dlite fler saker så dte känns som jag gjort något iaf. Juste har faktiskt tvättat en gång också slängde in kläderna i tvättmaskinen och satte igång dne mkt komplicerat tkr jag ;D Aja får försöka komma på lite mer saker att göra.

Resten av dagen kommer alltså bestå av att jag hjälper till lite till här hemma sen ska jag vara barnvakt åt marcus från typ 20 över 4 till fem typ. Sen drar jag iväg på hockey träning kul kul! :D

aja ska jobba lite nu ;)
Puss ♥
lite bilder från klipporna förra sommaren :D
linnea jag bella och amanda <3

bella, jag, linnea, linn och amanda

amanda och jag

jag och bella



duktigt

Nu är jag väldigt duktig bloggar två dagar i rad det måste vara ett rekord av något slg tror jag. Men iaf as sköönt för imorogn har vi operation dagsverk grejs så att vi är lediga hela dagen det man måste göra är typ att jobba i fyra timmar någonstans där man tjänar 200 kr och jag ska jobba hemma så dte blir nog inte så mycket jobba av tror jag ;) hehe sovmorgon blir det iaf skönt känner att jag behöver det är as trött hela tiden. Men humöret kan ju inte ligga nere för det så kämpar mig upp klockan kvart i sju varje morgon.

Ganska så tungt men måste man så måste man. Kan bara tänka mig hur dte blir när man börjar gymnasiet. hehe inte så kul går liksom upp en timme och en kvart innan jag ska gå på mornarna. Måste ha lång tid på mig annars hinne rjkag inte göra någonting alls ;) Konstign nog hinne rjag ändå aldrig fixa håret vet fan inte vad jag gör på mornarna som tar så lång tid.

Aja det här var ju ett kul inlägg men komme rinte på något att skriva alls har vart en helt händelselös dag hittils. Förutom att halva dagen bestått av att vi pratat om filmen The Human tror jag den heter typ världens äckligast skräck film står det. Den ska vi see! haha men kommer typ dö as äcklig har kollat trailarn. Linn ville se den på bio aldrig säge rjag bara haha! Men nu ska jag stänga av datorn och ta det lugnt tills tränuingen börjar.

Puss ♥
lägger ut trailern här som även Linn har på sin blogg han ska typ gör en tusenfoting av människor. Enjoy ;)


det är hääärligt!

Uppdateringen ligger ju verkligen på topp känne rjag hehe. Men asså inte hinner med eller jag hinner väl men det är inte alltid jag orkar sitta och skriva massa inlägg. Får nog av skrivandet i skolan faktiskt. Skolan är en av anledningarna till varför det blir lite dåligt med tid, dom här sista veckorna har vi jätte mycket i skolan så bloggen har legat nere ganska länge nu. Men komme rfaktiskt inte fortsätta skriva regelbundet för det kommer jag inte hinna med, men när jag känner att jag orkar och vill kommer jag skriva.

Men det är grymt sköönt det är bara 2 veckor och tre dagar kvar sen är dte sommarlov! Fan vad sköönt plus att det är helger också och en massa lovdagar och typ fotbollstuneringar och sånt. Fan vad skönt det ska bli med loov! Längtar som fan känner på mig att det bli bästa sommaren ever! :D

Men nu ska jag faktiskt inte skriva så mycket mer, ska bara säga att under tiden jag inte bloggat har dte varit grymt bra hlgerna har varit grymma med bra folk :)

I cant get you out of my head and I don't know why
Puss ♥
sommriga bilder! :) 


ny låt!

Miley cyrus nys låt "I can't be tamed"

Onsdag och jag är tbx! ;D

har inte bloggat på ett tag som alla säkert märkt men har annat för mig på fritiden hinne rinte och orkar inte så dte kommer bli lite glapp mellan inläggen men dte får ni stå ut med! :)
idag hade vi nationella i NO och våran skola fick i fysik som faktiskt inte var så svår som jag trodde den var faktiskt väldigt lätt men dte har iaf vart en grymt chill dag annars. Vi har typ kollat film med so för vi hålle rpå med första och andra världskriget ;)
men orkar inte skriva så mkt mer säger bara att jag längtar till sommarlovet som bara är 24 skoldagar bort wiiiiiee ;D

Puss ♥

RSS 2.0