blogg uppehåll

orkar inte att hålla på och skriva blogg nu inte för att det tar tid utan att man ska lägga up bilder och fixa header och massa saker med den plus att jag inte hinner eller rättare sagt orkar inte skriv i den. Så det kommer bli ett blogguppehåll ett tag nu så får vi se när jag börjar skriva igen det kan bli när som hellst haha! aja ni får ha det så bra så länge.

ciao pussar!

sovmorgon suuuper

kom hem för ett litet tag sen från en mysig kväll hos bella satt och kollade på ensam mamma söker och top model sen snackade vi en massa och bara tog det lugnt super skönt! ännu skönare är att jag börjar halv 12 imorgon nice eller vad! :D aja ska kanske ändå sova snart för är så jävla trött så att det inte är sant. blir nog ganska segt med inlägg imorgon också eftersom jag kommer vara kvar iskolan efter vi har slutat för det är öppethus på kvällen så vi äter i skolan och sånt. men kanske har med datorn till skolan men vi får se. nej nu ska jag sussa.

natti pussar!
två bilder från gårdagen finns på  http://linnwallins.blogg.se/


de bästa!

har precis ätit middag och innan det var bella och linn här. vi snackade om gårdagen och hade det super kul! ska snart byta om och kanske fixa mig lite smått om jag orkar och sen ska vi över till bellas mammas lägenhet får se om det aknske blir filmkik eller vad vi hittar på. Ska höra med de andra om dom kommit hem fårn matchen också. Nej nu ska ajg byta om för sitter i myskläderna nu kanske skriver senare får se så värdelöst när det inte går att lägga in bilder eller musik eller något alls på bloggen jävla cp dator!!! aja

kramar

mys med bells och linn!

snart kommer bella linn och jennifer över så så blir det myyys och massa snack om gårdagen skulle jag tro. det började gå för ett tag sen så dom lär typ vara här ganska snart ;) juste bilderna ska jag försöka att få upp men det är lite svårt för något cp fel på datorn men ska försöka fixa det. men nu kom bella och linn så skriver senare.

pussar

söndag

hejdär!
vaknade för typ en timme sen så skönt att sova ut! som jag skrev igår var det en riktigt rolig fest älskar fester där man kan dansa mycket! :D Så hoppas på att kommande helgs fredag lördag blir lika roligt! MEn nu ska ajg typ byta om äta lite och sne kolla med de andra vad dom har för sig. så hoppa spå lite söndags myyys idag! :D nej nu ska jag äta lite, det kanske kommer bilder fårn gårdagen senare ;)

pussar

toppen kväll!

komhem för typ en halvtimme sne fråpn en  as rolig kväll! älskar fester där man kan dansa mycket och det kunde man verkligen här as roligt! såna här fester borde det vara lite oftare  tycker jag :) men nu ska jag typ sova förär hur jävla tröttso hellst vi får väl se hur man komme rmå imorgon bitti ;) nej nu ska jag sussa efter en toppen kväll!

godnatt pussar

värdelöst nu kör vi!

har precis ätit middag och hålle rnu på att packa ner party sakerna i väskan! för ikväll blir det fullt ös! matchen vill jag fan inte prata om usch vad hemskt tror fan aldrig vi har spelat så där dåligt nej vill bara glömma det! får ta iron på onsdag istället då jävlar! det kan ju inet bli så mycket sämre än hur det gick idag :O nej nu ska jag föna håret och sen över till bells där det blir förkrök så det skriker om det!

ciao!

gameday!

har precis packat och nu är jag sjukt taggad! den här matchen ska vi baar vinna åker fan inte hem utan en vinst! :D men nu ska jag borstatänderna sminka mig lite och sen kör vi! skriver när jag kommer hem om hur matchen slutade.

kramar

lööördag

blir så trött! asså datorn har typ cpade sig hela kvällen igår så skrev lanske fyra inlägg som bara försvann så jävöla drygt så dte blev inte så speciellt många inlägg igår! men iaf kvällen igår var väl så där drog till lyan och sen vidare till ett ställe som inet riktigt var som jag hoppats på men men :) sen vid 11 drog jag och amanda hem och ja lag mig och kollade på never back down som viktor varit så snäll och fixat åt mig! :) så låg och kollade på den typ resten av lkvällen en as bra film! de som inet sett den måste bara se den! :D aja nu ska jag snart äta lite frukost och sen vid typ kvart i ett så åker vi. dags att börja tagga nu för idag ska vi fan vinna vi möter dom som är bäst i srien hittils men inte så länge till ;) skriver kanske innan jag drar.

pussar

drar mot lyan!

tjaaa!
kom hem för bara ett litet tag sen fårn världens sämsta träning jag någonsin varit på undra varför jag aldrig är och tränar på fredagar VÄRDELÖST! aja nu hålle rjag på att fixa mig och ska bara välja vad jag ska ah på mig för kläder sen sticker jag iväg mot lyan där resten av tjejerna är och sen drar vi iväg på äventyr ;) men blir lugnt för min del för har match imorgon det är första serie matchen hemma också :) så ska ladda inför den tror dne börjar kvart över 2 så det är ändå ganska lugnt. Men det är ju en kväll imorgon också :D nej nu måste jag fixa mig.

pussar

rörig fredag

hinner bara skriva lite snabbt för cp bussen körde femtio miljone romvägar så det tog en halv timme att komma hem brukar ta en kvart typ! värdelöst! men iaf grymt skönt att det är fredgag :D nu ska jag käöka packa och sen dra på träning, får se om jag drar viadre någonstans efter träningen med tjejerna ;) men har väldigt bråttom så blir ett bättre inlägg näör jag komme rhem det här blev jätte rörigt!

ciao!

rörig fredag

hinner bara skriva lite snabbt för cp bussen körde femtio miljone romvägar så det tog en halv timme att komma hem brukar ta en kvart typ! värdelöst! men iaf grymt skönt att det är fredgag :D nu ska jag käöka packa och sen dra på träning, får se om jag drar viadre någonstans efter träningen med tjejerna ;) men har väldigt bråttom så blir ett bättre inlägg näör jag komme rhem det här blev jätte rörigt!

ciao!

mysig kväll!

seegt med bloggen idag men har inte hunnit med för åkte ju hem till min kusin och sne direkt efter det åkte jag till jennifer, där amanda, bella och linn också var. Så vi kikade lite paradise hotel och sen snackade och myste en massa. Det är så himla skönt att träffa alla för dte blir inte så mcyket på vardagarna längre utan mest på helgerna det... men nu hade jag iaf tänkt att lägga mig och kolla lite tv och sen kanske försöka sova lite för är as trött usch skolan tar verkligen helt slut på en! kanske skriver något mer innan jag lägger mig vi får se om jag orkar.

puss

torsdag

shit vadveckan går fort underbart! :D har iaf precis ätit middag och nu ska jag spela lite haha.... har fastnat för ett spel killarna visade i skolan idag kan typ inte sluta spela det as drygt.. sen ska jag iväg till min kusin klockan 6 och fira henne för hon fyller 19 imrogon så släkten ska dit. finns inte så mycket att säga om dagen den har varit som vanligt inte speciell alls. gjorde ju provet i idrott och hälsa det kändes väl helt okej så får se hur det gick. Men nu ska jag spela skriver senare.

puss
dålig bild men skit samma

death sentence

gissa vad jag gör jo jag ligge roch kollar film hihi^^ satt och kollad elite på tv och sen börjde det en film på dne kanalen och då fastnade jag vid den och den är hittils as bra! de heter typ death sentence as bra film! så ska väl antagligen kika klart på dne och sen efter blir det väl att sova skulle jag tippa på. Vi får s ehur sent det blir men just nu känner jag mig faktiskt inte ett dugg trött. aja nu ska jag fortsätta kolla på filmen så säger godnatt nu.

natti pussar!


film är värdelöst!

nu sitter jag vid datorn och segar igen hatar att inte ha någon träning elle rnågot annat på kvällen för då blir det så jävla långt tråkigt att bar sitta hemma så då blir dte typ datorn och tv:n värdelöst! men iaf duschade för ett litet tag sen och nyss kikade jag på paradise hotel. Så nu vet jag inte vad jag ska göra kanske sätta mig och plugga lite mer vi får se, palla rinte slå på någon film. asså jag kollar verkligen aldrig på film, det är bara för jag tycker det är så himla tråkigt att kolla på film själv. Måste kolla med någon annars är det ju värdelöst haha! :O aja nej nu ska jag försöka hitta på något att göra.

kramar

så snäll man är då :)

ganska snäll jag är ibland haha har suttit och skrivit in hela mitt uthållighetsarbete på datorn bara för att skicka till chris för han hade inte svaren och vi har prov på det imorgon. Ganska snäll man är ibland alltså :D Sen har jag varit riktigt duktig också för har suttit och pluggat lite grann också plus att ganska mycket fastnade när jag skrev in det på datorn också så kan typ alla frågot nu as bra ju! Så härlig känsla när man typ kan allting man skulle öva på, men ska fördet kolla igenom häftet om jag typ missat något sen läsa igenom frågorna någon gång till och klockan halv 8 blir det paradise hotel. nej nu ska jag läs igenom häftet :)

ciao!

onsdag

självklart så blir det inte som man hoppas! man vaknar och ser att det regnar och det är en massa regn äckelslaks uuuusch! hatar slaks det är ju fan det värsta som finns... aja dagen har utöver det också varit helt värdelöst hatar onsdagar för har alla dom tråkiga lektionerna då. Vi har datakunskap, matte, naturkunskap och spnska totalt värdelöst! nej nu ska jag sluta gnälla, ska nu bara vänta tills maten blir kvar och sen efter maten ska ajg börja plugga för orkar inte göra det innan hihi ^^ så nu ska jag bara ta det lugnt och göra absolute ingenting alls :D juste på tal om skolan och skit shiit vad fort den här veckan har gått hur härligt som helst! satt och snackade med kotten min på vägen hem i bilen. Fatta det är redan onsdag och snart är det fredag kan inte bli bättre. så får hoppas på att torsdagen går lika snabbt ;)

pussar
förändrats lite på ett år kanske! :O


22.22 ;)

haha shit lite stört paradise hotel avsnittet var sämst mas massa jävla tjafs hur tråkigt som hellst, haha lite cp den där melissa är då haha herregud säger jag bara oj oj oj! aja haha hon gör det ju ändå rätt kul att titta på ;) har fortfarande inte pluggat något och nu ska jag ner och sminka av mig och lite sånt sen blir det kanske film eller vi får se pallar inte sova iaf haha. får se om det blir något mera inlägg ikväll elle rom det blir imorogn bitti så säger godnatt så länge.

pussar

lite kallt kanske!

asså shit vad det är kallt, linnea och jag var så duktiga att vi gick ner till mötet haha! fast hem fick vi skjuts för det var så jävla kallt det blåser ju som fan också. Jag hoppas verkligen att det snöar hela natten så att man slipper skolan skulle vara så jävla skönt så att dte inte är sant! aja nog om skit vädret haha! på mötet snackade vi om resan till barcelona som troligen kommer bli 1-5 april kommer bli grymt! :D sen snackade vi om träningar nu före jul och vårat sammarbete med gimo. sen var dte massa små saker men tror iaf kommande säsong kommer bli jätte bra :) men nu ska jag kika lite paradise hotel och sen kanske plugga om jag orkar haha vi får se...

pussar

vilka minnen!








spanien ja tack ja tack!

fy fan vilken väder usch hatar dte hatar det hatar det! finsn inget värre än snö och vinter det ska vara värme året om! 30 grader oooh ja tack! ska fan flytta till spanien skulle vaar rätt nice. det ända bra med det här är att det kanske blir så mycket snö att man inte kommer iväg till skolan imrgon haha rätt skönt det skulle vara! så sitte roch hoppas på det nu :D aja nus ka jag försöka plugga lite för har prov torsdag och fredag men får se om jag orkar, ska iaf på möte halv 8 med fotbollen om träningslägret till barcelona i vår ååååh vil dit nuuuuu... aja nej nu ska jag kika lite facebook och sen kanske pluga lite får se ;)

skön brud haha!

funderar på att sova men vet inte för är inte trött än men kommer typ inte orka upp imorogn annars känns det som.. jobbigt det ska vara då varför ha hockeyn så tidigt liksom 8 vem fan orkar anstränga sig fullt ut då... Nej blir nog fan till att försöka sova lite ändå. juste hah kollad eju på oaradise avsnittet nyss haha säge rju bara att hon där emelie är lite för skööön! ba asså jag vet att jag är 10 jag har allt haha bra självförtroende eller vad skön brud! aja nej nu ska jag sussa.

natti pussar
här är länk till videon haha as skön!
http://www.tv6play.se/play/236347/?autostart=true

träningsverk hallåååå!

kom precis hem från träningen kommer ha rätt bra med träningsverk imorgon för vi körde fys efter träningen typ bara ben plus att jag var seg i benen redan på träningen på isen ifrån matchen igår tungt! aja får se hur hockeyn kommer gå imorgon bitti känns ju inte allt för jävla bra kommer typ inte orka upp heller. men det är bara att ta atag i sig själv och gör det! aja nu ska jag kika paradise hotel avsnittet för kvällen för missade det precis surt... sen kanske det blir lite matte jobb men det får vi se hur dte blir med det ;) skriver senare!

ciao!

sticker på träninge

gud vad jag hatar tidiga träningar eller dne börjar halv 6 men måste ju åka kvart i 5 så hinne rbara hem käka, packa och sne åker vi as drygt! aja första skoldagen idag efter lovet det var väl helt okej var ganska chill lektioner så det var rätt lugnt. Ganska drygt med den där hålan men vi ska ändra schema och få sovmorgon och ta den tidiga lektionen på hålan istället så det kommer bli as skööönt! annars har skoldagen inte varit något annat än vanlig. men nu måste jag packa skrive rnär jag kommer hem.

pussar


godmorgon!

eller gick egentligen upp halv 7 men ändå haha.. håller på att fixa mig nu och sen bär det av mot den underbara skolan..... kuuuul är verkligen as taggad på det! verkligen! aja skit samma måste man så måste man slänge rin dagens outfit.

ciao!
bilden blev som vanligt men har sämst kamera på mobilen så...

rätt trött! :O

asså har inte gjort någonting alls nu här haha, bara legat i sängen och lyssnat musik fastande på facebook och sen orkade jag inte slå på tv:n haha lat man är ibland :P ska faktiskt helt allvarligt sova snart är hur trött som hellst sjukt ju! klockan är ju bara nio liksom :O fy faaan att det är skola imorgon då är ju verkligen väldigt taggad för det usch komme rinte överleva dagen imorgon! rätt kul att vi har en håla på 2 timmar också... men samtidigt rätt skönt för huvudet kommer vara helt seegt efter en vecka utan skolarbeten! aja nu ska jag nog faktiskt sova.

natti kramar!
låten i the last song super bra!

värdelöst

har inte hunnit skriva något alls idag tyvärr, men kom hem för typ en timme sne så har inte hunnit med det. Vi åkte liksom 8 imorse och kom hem halv 6. det tog 2 och en halv timme dit och 3 timmar hem riktigt kuuuul... aja matchen slutade iaf 2-1 till dom vet inte vad vi höll på med! :O vi spelade inte bra iaf vi kan mycket bättre, fanns väl inget positivt med matchen förutom att man fick göra mål då men annars sämst match! aja nu är det bara att tagga om för hemma premiär nästa helg mit bästa laget i serien om man inte räknar med oss haah nerå, men då ska vi vinna! nu hade jag iaf tänkt jobba matte men orkar inte så kanske gör det imorgon efter skolan elle rnågot ist för är så jävla trött nu orkar inte tänka alls haha. kanske skriver mera senare.

pussar

hemma igen

kom nyss hem, har typ sminkat av mig och lite sånt och väntar nu på att paradise hotel reprisen ska börja från i torsdags ;) Men iaf hemma hos amanda kollade vi som sagt på the last song så JÄVLA bra film! Skulle kunna lägga mig och kolla på den igen hur bra som hellst! och kille finns inte ord för honom haha ursnygg! nog om det nu ska ajg vänta på programmet och sne ska jag sova för klockan är ställd på klockan sjuuu härligt! aja skriver kanske något snabbt imorgon.

natti

lööördag

dålig uppdatering idag men har inte alls hunnit med, skulle berätta om kvällen igår men det blir bara lite kort. det  var rätt kul alla dansade vilket gör det ännu roligare, lite mindre bra var väl att man skämmde ut sig lite först med skivstången och sen med lampan och busskortet haha ;O aja det var bara att glömma det och köra på, så typisklt mig alltså haha! aja sen drog jag ju ivög till enköping på match, det gick väl rätt bra vi hade jätte bra spel och vi var bättre en dom men i början av andra klanta vi till det jag vet inte vad vi gjorde så sen kund evi inte ta ikapp :( aja så kan det vara. nu har jag precis käkat lite coh sne ska jag dra över till amanda där hela ligan kommer vara och då blir det filmkik the last song! :D aja skriver mera senare ;)

pussar
lite suddiga bilder från torsdag och fredag
vi hade en sak skriven på armarna som vi ville visa på alla bilder men det syndes typ inte haha...
amanda, jag och linnea


jag och linnea :)

sebbe partyhatten funkade bra den ;)



sticker på match

hinner inte skriva något om igår så tar det när jag kommer hem men sticke riaf och spelar match med killarna nu borta mot enköping. Hoppas så klart på en grym vinnst så wish me luck!

kram

oj oj oj!

nu kör vi för faaaaaaan, kommer bli en grym kväll!!! :D

nu köör vi igen!

nu har jag precis duschat och packat väskan och ska snart bege mig över till amanda igen, där det bli förkrök och fix sen ut i dimman igen haha ;) hoppas det blir lika kul ikväll! hinner inte kriva jätte mycket och kanske får ni en bild på outfiten vi får se hur det blir. men nu ska jag kila vidare.

puss

amandas place

hejdär!
sitter just nu hos amanda med bella, linnea och naiara super sööööt! vi sitter och snackar massa om gårdagen och bakar kladdkaka! kan behövas en dag som den här haha ;) nu ska jag inte sitta här och tråka ska vara lite social srkiver senare!
 
pussar!

härlig kväll hoppas på en lika bra!

vällen igår var as rolig, man lärde känna massa nytt folk så det var riktigt kul. det är as svårt för finns ju inte jätte mycket att säga. det blev väl lite mycket tjafs mot slutet men annars var det as kul! :) amandas snälla mamma kom och hämtade oss i öre eftersom busarna gick så dåliga tider tror vi var hemma typ halv 3 elle rnågot sånt. Men kvällen var iaf riktigt lyckad, hoppas på att det blir lika lyckat ikväll också! :D nu ska jag byta om käka lite frukost och sånt sen vid 1 sticke rjag över till amanda och myser!

pussar

:D

ska sova nu kvällen har varit awesome skriver mer imorgon!!

natti puuuus


nu kööör vi!

snart kommer tjejerna över och då kör vi som faan ska bli grymt kul ikväll! Vet att alla är as taggade så det kan inte sluta annat än bra! slänge rin en snabb suddig dålig bild på outfiten ikväll för har inte tid så den här får duga.
även en bild på ansiktet och håret.
ciao!
transparent skjorta, jeansleggins svarta
klackskor


vill ha sommar!

dom två översta är från sommaren 10 de andra ifrån sommaren 09







lite trött då!

shiit helt sjukt jag gjorde absolute ingenting alls på dagen jag typ kikade tv satt vid datorn sen efter lunchen hade jag typ as ont i ryggen. då var väl klockan 12 så värmde vetekudden och lag mig och vilade lite och gissa jag somnade så sov ända tills nu när linn ringde. Säger bara jävla tur att hon ringde för jag har inte fixat mig ett dugg och klockan halv 6 kommer alla över hit! så ska typ lägga fram kläderna jag ska ah ikväll duscha och sen börja fixa mig. Vi tar bussen 20 över sju så bäst att jag är helt klar när tjejerna kommer hit. kommer kanske en bild på hur jag ser ut ikväll bi får se om jag hinner och orkar. nej nu ska jag duscha.

pussar

torsdag

godmorgon!
har precis varit nere och ätit lite frukost och nu sitter jag och pumpar musim så sköönt!  lite taggad man är till ikväll då! :D vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske träffar tjejerna om de har tid. vet att amanda och linnea inte kunde träffas på dagen så får höra med resten om dom kan. fast egentligen måste jag göra klart historian men tror jag var så dum att jag inte to med den hem ens... Sedan ligge rjag typ 1 sida efter i matten som jag måste göra också fy fan vad sämst! nej nu ska jag fortsätta dunka musik så skriver jag senare.

kramar
saknade sofia! <3


dags att sova sväääävar!

nej nu börjar jag bli jävligt trött så tror faktiskt jag tar och går och lägger mig ju för om jag börjar sitta upppe as sent och går upp as sent så komme rjag vara helt slut på måndag. nej får ångest jag bara hör ordet haha vill inte tänka på att lovet snart är slut... aja nu ska jag sova och vila ut mig för imorogn ska vi svääääävaaa hahahaha! :D

natti pussar!

toppen kväll!

kom nyss hem ifrån en grym kväll med de bästa! vi var inne i uppsala klockan 7 typ då vi mötte upp frida elle rhon stod och väntade utanför där vi skulle äta. Sen så hade vi as trevligt, satt och snackat åt massa gott och lite så. Vi tog bussen hem klockan kvart över 9 så vi var inne ett bra tag men det var riktigt skönt! Så vi var väl hemma runt 10 tiden då vi trallade över till jennifer eller alla utom amanda som skulle upp tidigt :/ Så där kollade vi lite tv snackade en massa och bara hade det grymt trevligt :D Så kvällen har varit hur bra som helst, så nu är det bara att tagga för en lika grym kväll imorgon då! ;) aja nu ska jag kika lite på datorn och sen får vi se.

kramar
världens bildbrist ska jag säga! :O

uppsala

har inte blivit så mycket bloggand eidag för att efter jag hade solat och duschat stack ajg direkt över till amanda. Sen kom resten av tjejerna dit, vi har väl inte gjort något speciellt typ snackat masa och tagit det lugnt. måste fixa mig nu för 20 över 6 tar vi bussen in till uppsala och äter på Kina myyyys! sitte rhelt ofixad så måste kanske göra mig iordning nu lite bråttom kanske! skriver mera om kvällen när jag kommit hem och sen får vi se vad vi gör resten av kvällen.

pussar
bild på hur jag ser ut i kväll inget speciellt pallar inte det haha ^^
har bråttom så den här bilden får duga!


onsdag

Godmorgon!
gud vad skönt att äntligen få sova ut lite, typ först dagen på lovet som jag sover ut ordentligt! vaknade typ för en halvtimme sen ochhar inte hunnit med mycket mer än att äta frukost. Nu ska jag snart iväg och sola lite det behövs! så det ska bli riktigt skönt sen efter blir det en lång duuusch :) nej nu ska jag byta om och lite sånt sen kila iväg. skriver mera när jag kommit hem.

pussar
ganska skönt det skulle vara och va så där brun!


natti

nej ush är helt slut kollade på paradise för ett tag sen och nu sitter jag och kikar på scrubs. Har hur tråkigt som hellst och är as trött så kanske lägger mig ner och sover snart finns inget bättre att göra så det får nog bli så. Ska försöka komma ihåg att sola imorgon känner att det behövs! nej nu ska jag nog sova.

natti pussar

hemma igen!

hej där!
nu är jag hemma igen som sagt så blev det rätt sent endå så blir hemma ikväll får träffa tjejerna imorgon ist. Men iaf träningen gick riktigt bra idag så det var as skönt! Mindre skönt var väl att vi körde as mycket övningar där man skulle pka mycket skridskor och i slutet av träningen körde vi start och stopp och sidstepp as drygt! Sedan efter träningen körde vi på gymmet i typ 45 minuter där vi bara körde ben typ så kommer ha världens träningsverk imororgon rolig roligt! aja nu ska jag typ bara ta det lugnt och sen kika på paradise hotel reprisen som börjar 10 över 11.

pussar

bråttom bråttom

hinne rinte skriva något mera sen så gör et nu för i skulle visst åka halv 4 och inte 4 så nu blev det lite bråttom för har inte packat eller ätit eller hunnit gjort någonting alls haha :S så får skynd amig nu... men iaf så komme rjag nog hem runt halv 11 som igår för att vi ska ha ben styrka efter träningen i 50 minuter får se hur det går haha... så skriver kanske lite kort om hur träningen gick och så när jag kommer hem eller så drar jag direkt över och träffar tjejerna vi får se. nej nu måste jag fixa allting..

ciao!

duktig jag känner mig!

känner mig hur duktig som hesslt för vet ni vad jag gjorde? jo jag lag mig i sängen och skrev klart min novell så nu är den helt klar. Den är renskriven och jag har läst igenom den också. Sedan gjorde jag om den inte skulle bli så lång och då blev den faktiskt bättre! Den blev iaf 4 sidor lång så det var inte så himl farligt, är faktiskt rätt nöjd med den! :) aja nu ska jag göra mig i ordning lite och sen packa väskan så att jag har det gjort. skriver mera senare.

puss

godmorgon

har precis varit nere och ätit frukost vaknade för typ 45 minuter sen kanske, så himla skönt att få sova ut lite hade velat sovit längre men vaknade av ingenting och var pigg så var lika bra tt gå upp då. Så nu sitter jag och lyssnar musik och funderar på vad jag ska göra idag, kommer ju inte hinna öra jätte mycket eftersom vi åker klockan 4 för ska avra i gävle klockan 5 så komme rinte hinna göra så myckeyt innan. Tjejena sover nog fortfarande och sen tar dte ju ett tag att fixa sig och så, så får se om jag hinner träffa dom ett tag. Om inte funderar jag på att kanske skriva klart min novell i svenskan som ska vara klar efter lovet på måndagen tror jg till och med. Så måste ju få den gjord och min soltid skite rjag i idag tar det imorogn istället. aja nu ska jag kika lite på svenskan så får vi se om jag orkar jobba någonting med den ganska surt att behöva jobba på lovet :/

kramar
 

upp

inte ett dugg trött så ligge rjust nu och kollar på upp haha en barnfilmen men vafan as rolig ju!


hahahahahah

som vanligt blev dte ingen film för kommer alltid på 1000 andra saker att göra men måste bara viisa den här, haha hittade en videon från förra vintern som jag sitter och as gravar åt så jävla sjuka haha! Bjuder som fan på den här alltså shit vad cp!

filmdags

kollade nyss på paradise hotel så nu ligger jag och kollar på scrubs och är inte ett dugg trött så kanske slår på en film som jag alltid säger men det blir ändå aldrig av... Tycker dte är så tråkigt att kolla film ensam det är mycket roligare med sällskap :P aja nu kanske jag för en gångs skulle slår på en film för har dööö tråkigt! shiiit jag måste verkligen skärpa till mig med bloggen vafan skrive rjag om liksom hahaha! ni får iaf stå ut med det här så länge plus att jag måste fixa headern och fixa bakgrundne och bredd och allting är cp men orkar inte det haha, aja ska försöka fixa det vilken dag som hellst ;) aja nu ska jag kika film.

puuss

brynäs träningen

hej där!
nu är jag hemma har precis käkat och borstat tänderna. nu ligger jag i sängen och väntar på att paradise hotel reprisen ska börja. Träningen i brynäs gick bra vi ska dit imorgon kväll och träna också as kul! :D Juste fysen gick bra det var inte så farlig fys idag som tur var. Det var typ grodhopp uppför ståläktaren och snabba steg typ. Vi skulle däremot köra styrka bara ben imorogn efter träningen haha... men iaf kom hem runt halv så har inte varit hemma länge alls blir ju as sena kvällar eftersom att det är så långt bort... lite drygt men vad gör man inte :) nu komme rjag inte på något mer att skriva så skriver lite senare ikväll.

kramar och pussar

från uppsala till gävle

hejsan!
kom nys hem ifrån en dag på stan med amanda och linnea, känne rmig mycket glad eftersom att jag bara köpte det jag behövde och inget annat onödigt. Det jag fick em mig hem var iaf ett par klacksor, ett par svarta jeans leggins och ett par hängande örhängen. Så är nöjd över dagens köp. Så nu ska jag typ käka om en halvtimme sen ska jag packa och efter det vidare mot gävle och träna med brynäs som jag skrev imorse. Lika nervös den här gången men hoppas det kommer att gå bra. Är mest nervös över fysen ifalll dom är hur jävla vältränade som hellst vi får se. på tal om ingenting shiiit vad jag är taggad till torsdag och fredag komme rbli hur jävla grymt som hellst guud vad jag längtar! :D aja nu ska jag nog kanske packa så slipper jag gör det i sista minuten hinner kanske skriva något snabbt inlägg innan jag drar vi får se.

pussar
as bra låt!

måndag

guud vad härlig känsla och vara hemma en måndag ush vad jag älskar loov. Men nu ska jag fixa mig klart och sen åka in till uppsala med amanda och linnea. Får se om ajg hinner skriva något när jag komme rhem för klocka 5 åker jag till Gävle och tränar med brynäs rikssreielag :D As kul! :) aja nu måste jag fixa mig för att hinna vi tar bussen 10 i 12 :)

kramar
dagen outfit cp bild men hinner inte ta någon bättre!

så himla skönt

Heeeeeej!
ligger just nu i sängen och lyssnar super skön musik och bara chillar UNDERBART! så himla skönt det är alltså. aja tjejerna gick för typ 45 min sen vi skulle kollat en till film men ingen orkade. Vi kollade iaf på vamipers sucks och den var hur rolig som hellst haha fan as bra ju! :D asså shit jag måste fan förbättra mig på det här med bloggandet nu inläggen blir as tråkiga och rätt ofta hur korta som hellst ju kommer verkligen inte på något att skriva :O aja även det här inlägget får bli kort för finns inte så mkt mer att säga. nu ska jag bara fortsätta att chillA och lyssna musik tills jg blir trött.

pussar


RSS 2.0