crash and burn

heluuu!
blir ett snabbt inlägg för måste fan sov aom jag ska orka upp imorgon. Men iaf har precis lagt fram va djag ska ha på mig imorgon blir en chill klädsel imorgon för orkar inte så slängde fram ett par jeansleggins ett linne och en cardigan så det blir min outfit imorgon. Men iaf imorogn bitti klockan 8 så är det fotbollsmatch, det är typ en cup i skolan och imorgon är det våran tur att spela får se hur det går. Hoppa spå vinst såklart lite nervös för har ingen aning om vilka vi möter elle rnågoting men det blir nog bra. Men nu måste jag fan sova.

Godnatt kyssar!

mycket plugg blir det

tjaa!
har precis kommit hem nästan och nu sitter jag och skriver en sak till svenskan där jag ska berätta vad jag ska jobba med hemma osv för att jag skulle få sluta tidigare. MEn iaf stack in till stan med amanda efter skolan och på stan mötte vi också upp jennife rnär hon slutat. Då drog vi och käkad epoå cupido så otroligt gott! :) Men mina fynd idag blev iaf en tröja till i sommar typ halft magtröja riktigt sköön och sne blev det också en skinnjacka det behövdes kan jag lugnt säga. och ikväll skulle jag ju träna fotboll men får se om ajg hinner för ligger typ 2 sidor efter i matten sen ska jag träna på historian eftersom vi läxförhör imorgon och självklart måste jag jobba något i svenskan också.. så måste börja jobba nu för att hinna med allt. Men komme rnågra bilder på kläderna de ser bättre ut i verkligheten för fick knäppa med mobilkameran eftersom pappa har den vanlig kamerna.

kyssar!




segt inlägg

tillbaks vid nördandet igen då om jag ska vara ärlig så har jag ingenting alls att berätta faktiskt. Har helt och hållet hjärn stopp. kommer inte på något alls att skriva. Men kan berätta att träning gick väl bra as skönt att träna hockey har som sagt inte gjort det på as länge! Var rätt skönt att vi var så många också så här många har vin inte varit på länge. nu komme rjag inte på något med att skriva så det här får fan duga.

Godnatt kyssar!

im losing control

tjaa!
gissa vilken super grymt god middag jag åt idag :D våfflor och soppa as gott! haha men iaf ganska skön dag ida hann även skriva om reccensionen på hålan så dte var as skönt nu slipper jag göra det ikväll. Så ikväll blir det hockey träning så jävla sköönt har inte tränat hockey på typ exakt en vecka det känns typ som år och dar för mig vill fan inte att säsongen ska vara slut :( nästa helg så har vi våran sista hockeycup i stockholm. Lite jag längtar till dne då ;o världesn roligast cup typ kommer ihåg hur jävla kul vi hade förra året alltså helt sjukt :D Så idag ska vi typ träna ihop alla som ska vara med oss på cupen. Men iaf sa ju förr att jag bestämt mig för att träna med div 4 men lite osäker på de tnu faktiskt. Ska iaf vara med div 2 och spela match på lördag och sen imorgon ska jag träna med dem och se hur det går. Men nu ska jag försöka göra några tal i matten sen blir det till att packa och sen dra på tärning.

kyssar!
laget förra året!


hur bra? mycket bra!

blir en snabbt inlägg men iaf stack iväg på träning och eftersom vi inte var så många idag så tränade div 2 och div 4 ihop riktigt kul faktiskt :) och blev as glad för kännd einte något alls i mitt lår hur bra? :D nu har jag iaf precis duschat och så och ska snart möta j vid bussen. Lite skönt med sovmorgon imorn med börjar 10 över 10 sköööönt! men nu ska jag torka håret hörs imorgon.

kyssar!

ååh vilken underbar dag!

tjaaa!
fy fan imorse usch vilken morgon alltså! bytte ju mobiligår pga att min inte gick pch ladda och självklart var inte klockan framställd en timme på dne mpbilen så vaknade en timme försent så när jag skulle åka klev jag upp ;o så sminkade mig, valde kläde,r åt frukost och allt annat man gör på morgonen på 25 minuter känne rmig rätt duktig för det asså ;) sen så får jag typ gå springa till bussen som är 20 min sen!!! plus att det snöar och jag missar lakalbussen så måste gå upp till skolan kan ju tänka er hur man såg ut efter det fy faan! sen en hel skoldag till klockan 4 på det yes bra dag det här! och nu ska jag skriva om min svenska reccension som försvann och sedan göra engelska läxan sen blir det fotbollsträning i det kanon bra vädret :P

kyssar!

egoo giiirrll vill ha sommar!

hahahah ego girl har lite tråkigt så blev några bilde rpå sommar kläder ååh har sprungit runt och provat shorts och massa olika sommar kläder hela kvällen fan vad jag bara vill ha sommar nu dör lite smått... men känns ändå som det inte är så himla långt kvar nu iaf underbaaaart! men samtidigt inte hallå beach 11 då ska man missa det precis som beach 10 skärpning nu fialotta! men har faktiskt inte ätit chips, godis, kakor och bullar på en hel månad nu känne rmig riktigt duktig ^^ nej nu ska jag försöka städa undan alla kläder jag slängt runt i rummet xd

kyssar!
sommmaaaaarrr!





inte min dag...

skapligt trött man blir! har ju haft min mobil på lagning as länge för sprucken skärm och bla bla och nu så går den inte att ladda ;o cp mobil blir så less! det är typ något glapp i den elle rnågot så måste ha en annan mpbil eftersom att min har laddat ur och nu msåte jag lämna in den igen.. jävla skit mobil alltså nej fyyy. ha rinte varit min dag ida känne rjag, trodde vi skulle sluta typ 12,1 tidne men nej sjävlklart slutar vi 3 -.- men nu ska jag iaf försöka skriva någoting på samhällen och kanske börja kika lite smått på svenska uppgiften. Får se om jag tränar sen ikväll också det beror lite på hur mycket jag hinne rmed och göra och hur det känns är så jävla trött nu så kan knappt hålla ögonen öppna ;o ändå la jag mig inte i säng så sent igår :S har även bestämt mig för vilket lag jag ska träna med nu och känner att jag hellre ill träna med alundas div 4 känns så himla satsigt i div 2 laget :/ aja nu ska jag försöka få någonting gjort.

kyssar!
inte min kamera dag heller känner jag så ingen bild på ansiktet idag


bättre uppdatering ska bli!

braa tjej på att uppdatera men har helt seriöst inte suttit vid datorn typ. plus att jag typ inte har så mycket att säga heller jennie drog hem vid 10 tiden igår och sen sov jonny kvar och idag har va varit jag jennis och jonny och typ gjort exakt samma saker igår film och snack och bara chillat. fick även en liten prommenad fram och tillbaka till bussen för när man kommer fram så kommer man så klart på att det var en timme frammåt man skulle ställa klockan och inte bakåt -.- jaja så kan det vara men nu ska jag kika lite saker på datorn och sen blir det till att sova.

kyssar!

heeelgen

tjaaa!
nu är jag tillbaks till bloggandet igen! ska berätta lite kor tom gårdagen och lite om dagen bara. Men iaf jenniie och jag blev hämtade i alunda igår kväll och drog oss vidare mot rasbo där det blev lite förkrök. Sen blev det tillbaks till alund aigen där det var fest. Ganska så spårad kväll kan jag säga men var ändå riktigt roligt! Sen idag har jag bara varit med jonny och jennifer har blivit några tecknade filme roch bara en massa chill och snack. Så har väl typ de här två dagarna sett ut finns inte så mycket mer att säga. Eller inget jag kommer på just nu i alla fall.. Blir kanske något inlägg senare.

kyss!
riktigt snyggt måste jag säga!

i remember when we were driving

men lite skönt det är med fredag då älskarT! ;D har även varit en as chill dag så var ändå en rätt bra start på dagen ;) Hade bara historia och en as slapp matte lektion sen gick vi och åt lunch och efter dte gick chris och jag ne roch skulle kolla fotboll så mötte vi jonny och david så vi körde lite fotboll ute på konstgräsplanen men var ju fan svinkallt blåser ju som faan! så vi drog in till hallen och satt där ett tag sen halv 2 så var det fotboll med robin, david och chris! sen tog ja kvart över 2 bussen hem rätt chill dag svar jaa! slutade liksom halv 12 egentligen ;) men nu ska jag bara ta det lugnt och slå på min underbart bra lista :D

kyssar!

hel galen kväll

haha shiit lite sjuk kväll alltså! gick ut med jennife roch mötte henne snacka en massa sen gick hon och sola och jag träna lite på historia läxförhöret. Sen kom hon över hit ett tag och det var helt sjukt vad de var förslag hit och dit och fram och tillbaka om en massa sake roch sen helt plötsligt sitter vi då här med en lördag utan festande vafaaan!!! :O så nu msåte vi hitta en fest till på lördag annars går vi i depression eller något fy faan! Men jennifer åkte hem för en timme sen tpy och nu har jag precis duschat och så så sköönt! så nu är super sköna listan på så jävla underbart! Ska väl fundera på att lägga mig snart men inte alls trött nu så blir nog uppe ett tag till.

Kyssar!
jenniie! <3


i want to live like animals careless and free

nu ska jag ut på en liten promenix, eller ja ska möta jennifer som ska sola och sen blir det väl lite snack och sånt. har inte hunnit plugga på historia läxförhöret än men det fixar jag efter och sen ska jag ta en låång skön dusch :D haha ska fan säga åt pappa att gömma undan datan för mig för fastnar vid den och sen fåpr jag verkligen ingeting gjort :O men nu ska jag byta om och möta jenni!

kyss!

torsdag känns som fredag!

tjaa!
shit vad dte känns som fredag idag men det var väl för att jag fridii och jenni spårade lite igår men det vart iaf en grym kväll hade så jävla roligt så det inte är sant! sjävklart slutar detta med att bå¨de jag och jenniie vaknar med en rätt sköön huvudvärk imorse ;) men dte är smällar man får ta, gäller ju att ta vara på dagarna här i livet inte sant? ;) Var ändå rätt skönt att man hade sovmorgon till halv 11 annars vet ja inte om man klarat av dagen xd Men kul var det iaf måste vi fan göra lite oftare tror ja :D Men idag så ska jag iaf ta det lugnt kanske få någonting gjort med träningslära uppgiften som skulle varit klar igår ^^ men känns så segt att börja med de stora uppgifterna nu liksom :/ sen blir det till att vila ifrån träningen ikväll eftersom jag testade ju träna hokcey igår och då kändes det inte alls bra så blir defenetivt ingen fotbollsträning. känns inget när man bara går vanligt, men typ när jag går i rask takt och när jag springer gör det as ont :/ Så måste vila igen det där nu hatar dte.. aja nu ska jag äta.

Kyssar

and i was like baby baby baby ooohh

blir så trött det går fortfarande inte med msn och det funkar heller inte med att spara dokument så får väl släpa med mig datorn till skolan imorgon eller lösa det på något annat sätt vi får se! måste ju iaf kunna spara saker på datorn annars blir det ju lite jobbigt.. Men nu ska jag iaf snart packa inför träningen och inför en toppen kväll med sötan! Ska bli så jävla skönt att träna hockey känns som det var en evighet sen hemskt.. sist var i fredags men det känns som tusen år ååh vad jag kommer sakna det när sista hockeycupen är spelad :'( vill inte att hockey säsongen ska ta slut och samtidigt vill jag inget heldre än att få sommar nu! har suttit och kollat en massa bilder från förra sommaren och de känns som den här sommaren kommer bli hur bra som helst! :D men nu ska jag packa och åker vi vi 6 typ, blir nog inga fle rinlägg ikväll eftersom jag ska sova hos jennifer så det här är de sista ni hör av mig idag.

haha har fastnat på den där jävla låten baby men justin beiber blir galen! xd
kyssar på er!
oobruna vi var! ;)



jävla krångel!

tjaa!
så jävla skönt att jag kom hem för typ en timme sen :D had eju som sagt liv och lust dag och senslutade rätt tidigt så tog 10 över 12 bussen hem från gimo skööönt :) nu hålle rjag på och fixar med datorn för det går tpy inte att logga in på msn det står typ bara försök igen senare och att de ine går och så har det stått i typ 3 veckor nu.. så teknisk som man är försöker man lösa det. Sen så går det inte att så spara några dokument heller blir fan galen! så kan inte jobba med någonting hemma och kan heller inte skicka svenska recensionen som skulle vart inne igår! ;o känner bara att ingenting är bra just nu.. aja nu ska jag försöka fixa det här och sen om det går ska jag börja med träningsläran annars blir det väl till att hmm göra ingeting!! :S Sen ikväll blir dte hockey träning och efter det kilar jag över till jennifer och spenderar kvällen och natten där eftersom man inte börjar förens halv 11 imorgon :D

Kyssar!

liv och lust visst!

tjuuuuueee!
nu sitter jag och bara segar vid facebook så jävlaonödigt men vafan har man inget bättre för sig så! ska iaf försöka sova snart tror jag tar 20 över 8 bussen imorgon med fridooo! Någon tråkig jävla liv och lustdag i skolan ingen aning om vad det är för skit men men får väl se. Låter ju iof inte allt för himla roligt alltså xd har iaf nästan skrivit klart recensionen men datan laggar så går inte att få upp det och kommer fan helt seriöst dö om det försvinner!!! aja nu ska jag fan sova tror jag.

Godnatt kyssar!
rätt bra!

seg tisdagar gillar vi

hinner bara skriva lite snabbt för måste verkligen få en recension klar sen ska ja hinna sälja några rabatthäften och ska också hinna träffa jenni ett tag också :) men dagen idag har varit som alla andra tisdagar alltså sjukt seg! tisdagar är nog de värsta dagarna tror jag fan :O aja har iaf redan berättat hur min kväll kommer se ut och imorgon är det liv och lust dag fram till klockan ett sen efter det är de vanliga lektioner så slutar klockan 3 efter spanska :) Men nu ska jag göra recensionen.

Kyssar!

bra uppdatering (Y)

väldigt dåligt med uppdatering idag har inte hunnit sitta vad datorn alls faktiskt! tänke rinte säga så mycket om det här heller! ska iaf gå och lägga mig snart eller typ nu och imorgon är det bara att tagga inför skolan fy fan så värdelöst. haha oj vilket inlägg ni får efter en hel dag utan några inlägg alls men blir bättre uppdatering imorgon :)

Godnatt kyssar!

härlig vinst!

tjaa!
ååh så skönt matchen slutade 7-0 till gimo mot ekeby rätt nice! gick faktiskt rätt bra för mig också som jag ör nöjd över! men dock kunde jag bara spela halv matchen fick sne kliva av för smart som man är så drar man upp sin sträckning så nu är baksidan ännu värre rätt skönt :O så nu blir det till att vila så det inte blir ännu värre pallar inte dra upp dne så mycket så att ja måste vila typ 2 veckor nej tack!! Men nu har jag iaf precis duschat och lite sånt. Men skriver kanske senare.

kyssar!

söndagsmys!

oookeeej nu är jag verkligen inte tt dugg nervös eller!!! Det släpper nu aldrig heller blir galen! men ska inte snacka om det nu för då blir jag bara mer nervös.. Men idag så mötte jag jennifer vid hörnan där vi köpte en varsin glass så jävla underbart väder det har varit idag alltså! Sen gick vi hem till jennifer där vi låg och snacka och som vanligt när de är vi taggar vi alltid om fårn chill till ja vette fan men vi blir alltid as fest sugna xd så får se vad denna söndagkväll erbjuder efter matchen ;) Man vet ju som sagt aldrig med oss haha :) Nu tänkte jag snart packa och sen 20-25 över så åke rjag mot gimo. men nu ska jag packa wish me luck! kan verkligen behövas :O

Kyssar!
vårjackan på idag skönt!

lite smått nervös kanske!

Godmorgon!
fan är as trött men kan inte soova blir galen inatt har juag inte sovit ut kan jag lugnt säga i alla fall! Ingen aning om varför men så är det. Ska väl snart ner och ta en dusch och äta lite frukost. Sen nu fick jag reda på att våran match blev inställd pga att vi bara hade 11 spelare kändes lite tungt att åga dit då. Och nu istället blev de så att jag ska spela med gimos div 2 och tydligen skulle jag också starta som vänsterback! skapligt nervös man är då usch fy faaan! kommer gå och tänka på det där hela dagen och sen när väl matchen börjar så kommer det gå sämst bara för att liksom :O Känner det på mig usch hatar sånt här! jaja ska försöka att inte tänka så mycket på de så blir de nog bra! måste fan plugga en massa idag också har jag ingen lust med. men eftersom vi är lediga på måndag så skjuter jag nog fram plugget till då istället.

kyss!

vad gör du nu för tiden varför hör du aldrig av dig

hejdär!
kom hem för bara ett tag sen blev en lugn kväll med tjejerna hos jennifer riktigt skönt! blev en massa snack och mys var ett tag sen alla sågs samtidigt så det var as trevligt :) Dock så somnade jag på frida typ haha xd är så jävla trött så tänkte att jag kunde vila lite bara sen typ somnade ja och tydligen låg jag typ och röck i sömnen ganska normalt sisådär! men blev fan rätt pigg nu när jag sminkat av mig och lite sånt så blir nog uppe ett tag till tror ja ;) Kanske blir något mera inlägg under kvällen men vi får se säger iaf godnatt nu.

så natti på er!

gårdagen!

tjaa!
dålig uppdatering men har inte hunnit med att sitta vid datorn direkt så men lagfesten igåt var iaf grymt rolig måste vi göra oftare tycker jag riktigt skoj! dock så brände jag mig på det där jävla kaminröret så har blåsor på två fingrar aaaaj! Men knäpptes iaf en massa bilder som kommer ut på facebook knäppte dock inga bilder själv så kommer inte lägga upp några här. Men nu ska jag kolla med tjejerna vad som hände rikväll är rätt fest sugen ska jag säga :D så hoppas att något kul dyker upp :) Men nu ska jag duscha och lite sånt.

kyssar!
så såg man ut igår kväll!


glömde läg ut bilderna så får bli ett eget inlägg xd



rock your body come on everybody

tjaaa!
Nu har jag nästan precis kommit hem eller tog kvart över 2 bussen hem skulle egentligen slutat 3 men på engelskan såg vi bara klart en film och sen på samhällen så skrev vi ett läxförhör som man fick gå efter man skrivit klart så riktigt skönt att man slapp ta 15.25 bussen :D och hur skönt är det inte med fredag då dör lite smått vad underbart! som man har längtat till det här och eftersom vi är lediga på måndag innebär det långhelg! :D Men iaf ska snart sminka av mig och lite sånt sen blir det fix inför partyyy kanske blir en snabb dusch istället får se, duschade ju ändå imorse så. Men ikväll så blir det i alla fall lagfest vi ska bada tunna och lite sånt så det blir as nice! får se om man vågar sig på att ta ett dopp i isvaken får lura med mig någon så man inte blir själv på det iaf men blir fan besviken på mig själv om jag inte gör det ;) Men nu ska jag slå på musiken på högsta volym och bara tagga!


en ledig torsdag

hejdääär!
har precis ätit lite middag och varit barnvakt en snabbis så nu ska jag sätta mig och plugga samhällen eftersom vi har prov/läxförhör på det imorgon! Men iaf var iväg till skolan för utvecklingssamtal typ och det gick bra så amanda och jag tog bussen hem 20 i 2 och sen mötte jennifer oss när vi hoppat av bussen och följde sedan md mig hem där det mest blev en massa snack och tv sköönt! Det här är väl det jag hunnit med idag, sen ikväll blir det fotbollsträning samling 8 så den börjar väl ty halv 9 i gimo vilket innebär att dne slutar 10 rätt sent tycker jag! ska liksom upp och ta bussen 20 över 7 dagen efter så kommer ju vara skapligt trött! :/ aja måste nog försöka plugga nu för lär ju inte bli något plugg efter träningen direkt.

kyss!

when dreams come true

Godmorgon!
fan vad galen jag blir när man väl har världens längsta sovmorgon så vaknar man ändå halv 10.. Men med tanke på att jag gick och lag mig vid halv 11-11 så har jag typ sovit över 10 timmar så egentligen har man väl sovit ut ganska bra ändå. Juste har drömt världens sjukaste drömmar hela natten tror jag drömde typ tre olika hel sjuka drömmar men kommer bara ihåg den sista bra de andra ahr jag bara lite svaga minnen av. Helt sjukt vad man kan drömma ibland alltså! aja nu har jag precis ätit frukost och ska snart börja fixa mig lite smått, blir väl till att ta på sig lite smink iaf så man känner sig lite piggiare. As konstigt att man fortfarande är trött efter över 10 timmar sömn ;o Men nu ska ajg slå på tv:n och sne börja fixa mit lite smått, får se om de dyker upp någon bild på hur man ser ut idag.

kyss!

somwhere over the rainbow

fy faan så värdelöst ja nu är brynäs ute då sämst! rätt surt att brynäs kviterar till 3-3 när det är 1 och 1 halv min kvar och sen gör färjestad 4-3 när det är 1 halv min kvar så jävla less man blir! aja nu ja iaf precis borstat tänderna så nu ska jag snart göra det skönaste som finns! krypa ner i en ny bäddad säng nyduschad as skön känsla :D Vad som är ännu skönare är att klockan är ställd på 11.05 rätt sköönt! Så skulle egentligen kunna vara uppe hur länge som heslt men är fan trött nu så då är det lika bra att lägga sig och sova.

Godnatt kyssar!
så himla fin låt! hittar inte musik videon så får bli den här istället!

we belong together

har sjukt tråkigt!!! väntar på att alla andra ska kunna träffas för tror jennifer pluggar fortfarande och alltid lika svårt vem man ska träffa shos för ingen vill vara hos sig. Juste fick inte tag på amanda idag så de blev ingen promenix :( får ta det imorgon istället då vi är lediga ska bara till skolan för ett utvecklingssamtal sen så är det bara att åka hem igen. Men blir ändå sovmorgon för ska ha samtalet klockan 1 as skönt! men nu ska jag slå på tv:n och kolla om det finns någor roligt att kika på där annars blir det till att läsa tror jag :)

Kyss!
en osminkad emelie som bjuder på sig själv!


fan vilken härlig dag!

hejdär!
dålig uppdatering idag fats jag har varit hemma ifårn skolan, kände bara att jag inte orkade släpa mig till skolan vädret var på topp och jag var på as bra humör och var as pigg så kände för att vara hemma istället. Så gick och solade vid 10 tiden riktigt skönt! sen städa jag rumme toch efter det blev det ut i det fina vädret med lill skuttan och för de som inte vet så är det min lillesyster. Men vi satt väl ute och njöt av solen med musik i typ 1 och 1 halv timme var hur skönt som hellst! nu känne rman verkligen att våran börjar komma UNDERBART! :D Men nu har jag iaf precis ätat middag och kollat klart på en film och väntar nu bara på att amanda ska svara är as sugen på en promenix så hoppas hon är på! Men nu ska jag kiak runt lite på datorn blir fler inlägg senare eftersom att man är ledig imorgon :D

kyss och kram!
lite bilder från dagen!



låång kväll

roligt inlägg ni fick på databilden men vafan har man tråkigt så har man xd Ska säga att jag haft en ganska lång kväll! började med att jag stannade kvar efter skolan för att skulle bara hinna hem och vända för träningen började halv 6 så satt i gimo och vänta i typ en timme. Sen klev jag va typ 20 minuter innan träningen slutade för att gå på någon domarkurs som typ var obligatorisk. världens tråkigaste kurs var det också man fick ju lugnt kämpa för att hålla ögonen öppna :O men vi åkte från mötet runt halv 9 tiden så har inte hunnit vara hemma så jätte länge. MEn nu tänkte jag bara ta det lugnt kanske läsa lite och sen sova för är fan as trött! Men ni får ha en fortsatt bra tisdag då ;)

kyssar!

databild = facebook

tjenare mannen!
nu sitter jag och ska egentligen ha data bild men vi gör typ världens svårtaste uppgigt så pallar verkligen inte! vi ska kolla på 3 olika konstverk av 3 olika konstnärer och sedan kolla hur de gör sina bilder och göra liknande bilder hur fan ska det gå till undrar jag bara ;o visst måste ju göra det någon dag men idag är INTE den dagen :P men känns inte som att jag e den ända som inte inte jobbar här inne så ;) Men nu ska jag fortsätta göra ingenting tills lektionen slutar om typ 5 minuter. Kul att jag inte gjort ett skit förutom att sitta vid facebook.

Kyssar!

baby you cant stop

tjuue!
har precis varit as duktig och jobbat några tal i matten så ligger i fas nu var bara några tal efter men lika skönt att ha dem gjorda! ska nu läsa igenom lite av svenska redovisningen och sen blir det nog sängen klockan ställd på kvart över 6 imorgon.. ska kanske läsa några sidor i svenska boken också som går otroligt seegt för den är så jävla värdelöös! såå alla vet läs INTE ett öga rätt fullständigt kass bok. jaja nu ska jag försöka få någonting gjort. det här får stå för dagen sista inlägg.

puss och kram!
bra blixt som man typ ser gul ut xd


måndag

tjaa!
gud så skönt somnade typ runt 10 igår as skönt att få sova länge! dock så är jag fan lika trött idag och min stäckning är inte heller bättre och shiit vilken träningsvärk jag har då! helt sjukt vad man kan få efter en match bara kroppen är väl inte van att springa runt på en fotbollsplan :P jaja skoldagen var inte så speciell var ne roch kollade på innebandy klockan 12 sen har det inte varit så mycket mer. Nu tänkte jag fan sov alite för är as trött sen blir det till att läsa boken och sen ska jag kolla om jag ligge ri fas i matten. Blir ingen träning ikväll pga stäckningen så vilar ikväll har ju ändå hockey imorgon som jag ska vara med på så. Men nu ska jag försöka sova lite.

kyss!
så här såg man ut idag då!


trötter!

här igen yees!
sitter och lyssnar lite musik nu bara har precis borstat tänderna och funderar fan snart på att lägga mig och sova är sjukt trött! runt 5 tiden somnade jag i soffan och vaknade vid 6 tiden så jävla skönt, var verkligen helt slut försår fan inte varför. Somnade till världens bästa spellista också min pojkbandslista, typ bara backstreet boys låtar på dne så jävla bra! juste solsidan programmet var fan inte så bra idag alltså eller visst var de bra men inte lika roligt som de brukar :/ jaja får hoppas på ett ännu bättre nästa vecka :D Men nu ska jag försöka sova tror jag.

kyssar!

Gimo - Alunda!

hallååå!
har faktiskt nyligen kommit hem från matchen som gick si så där för min del och för lagets del gick det riktigt bra 4-2 slutade det dock men vi mötte gimo så tycker vi stod upp riktigt bra! alla kämpade på as bra hur kul som helst! dock så sträckte jag baksida lår inte skönt! jaja har inte så mycket mer att säga om matchen. Nu tänkte jag frsöka läsa lite sen lite senare ska jag försöka göra samhällsfrågorn. Och klockan 8 blir det självklart solsidan underbart! men nu ska jag läsa skriver mera senare.

kyssar!
as bra!

hel sjuk kväll så otroligt härligt!

haha ja jag säger då det vilka brudar vilken kväll det blev alltså shit! Efter melodifestivalen blev det iaf de grudge tror det var 3:an, var fan as läskig även fats många säger att den är sämst! visst vissa grejer var ju bara så överdrina och oläskiga medans vissa var riktigt läskiga usch! hatar skräckfilmer. Men iaf tjejerna gick för ett tag sen och nu funderar jag faktiskt på att sova, var ner och sminkade av mig och så nyss så är helt och hållet redo för sängen :) Känns ju rätt ovärt att man började grogga en massa och sminka sig och fixa sig som till en fest så blev vi kvar hos mig änåd xd men ändå en skön kväll kändes som de behövdes också. ååh juste har varit as duktig har inte ätit godis, chips, kakor och bullar på snart tre veckor! ganska bra gjort tycker jag :D aja nu ska jag försök sova så man orkar spela match imorgon.

Godnatt kyssar!
tycker fan dne här skulle gått vidare as skön ju! ;D

grogg framför melodifestivalen niiice!

hejdär!
fy fan stressade efter föräldrar matche n och sen blev dte förfest här hemma och nu sitter bells, linn och linnea och kikar på melodifestovalen och jag kikar lite halv datorn är intressantare tycker jag xd Men iaaf hur bra blandning! sitte roch dricker grogg framför melodifestivalen hur faan tänkte man där! ja som sagt spårar det alltid med oss eller mjoo tror de va! :D nej fy fan vad illa, ändå rätt bra att det inte blev något storvreta då blir det tagg inför match i stället jaadå! Nej nu har jag inte så mycket mer att säga elle ringet vettigt iaf haha ;)

kyssar!!!


vilken fredag kväll lördag nu på't igen!

tjabba!
ja vad ska man säga om gårdagen egentligen började hos jennifer med lite folk sen vid 10 drog vi till gimo där det var rätt dött kan man säga så vi drog med kvart i 12 bussen därifrån och kommer på att vi ska dra till rasbo!? xd ja så i rasbo hamnar vi och får gå i typ en halvtimme till en fest skapligt ont i benen! sen när vi kommer dit är det typ lika dött där.. sen blir alla utskickade lite senare och då är det bara att börja gå tillbaka hela den där långa jävla vägen ;O och som spricken över i:et så får man stå och vänta på bussen i typ en timme fy fan säger då de aldrig mera rasbo! hade fan varit mycket skönare och stannat hos jennifer hela kvällen eller typ dragit till en annan fest som var i gimo. vet inte riktigt vad vi tänkte men men var väl iaf hemma runt halv 4 tiden tror jag :) sen nu ikväll blir det föräldrar mtach på hockeyn riktigt skoj och sen blir det vidare till storvreta på fest :) det får räcka för ni kommer fler inlägg sen tror jag.

kyssar!

fredag vilket innebär fullt ös!

tjuuuee!
har preci tagit en snabbdusch och ska nu föna håret så det blir någon stil på fluffet! Sen efter middagen så kilar jag över till jennifer och sen blir dte fult ös! eller ja förfesten iaf sne får vi se vart vindne för oss man vet aldrig ;) Känns som det kommer att bli en grym kväll iaf! :D är as taggad så nu kör vi för faaan! ruligt inlägg jo jag vet men har inte så mycket att säga faktiskt. kanske glider in ed något inlägg innan vi kilar!

kyss!


wherever you will go

tjabba!
har faktiskt varit duktig och jobbat lite engelska och läst kanske 20 sidor i boken så himla tråkig bara! hatar tråkiga böcker för dom är typ omöjliga att läsa ut.. aja ska iaf öva mera på engelskan och sen ska jag bara ta det lugnt har hockey tidigt imorgon bitti så blir till att lägga sig i tid ikväll. Blir ingen fotbollsträning för är skit trött nu så känner att jag inte kommer orka upp plus att jag ska öva mer på engelskan. Men nu ska ja fortsätta göra ingeting och sen blir det engelska!

kyss!


torsdag

ååh så skönt torsdag idag vilket innebär frdag imorgon så himla skönt! nu ligger jag och lyssnar på musik och ska snart varar barnvakt åt marcus i typ en kvart skit mycket jo jag vet ;) efter det blir det läsa svenska bok och träna på engelskan för i kväll blir det fotbollsträning som börjar halv 9 och slutar 10 ganska sent! ska liksom upp 6 imorgon bitti så skulle vara rätt mycket skönare att inte träna fotboll. men vi får se hur det blir har inte helt bestämt mig än det beror på hur långt jag hinner i svenskan och engelskan vill helst kunna det till imorgon! men nu ska ajg vara barnvakt.

Puss!


someday

tillbaks vid datorn nu men har bestämt mig för att ikväll blir dte inte massa snack vid facebbok hela kvällen som vanligt utan ikväll ska jag fan plugga historia det MÅSTE jag göra! Känns som jag börjar ta facebbok chatten lite före läxorna nu de tär inte alls bra fy! Nej nu blir det inte så mycket mera skrivet för ska plugga, ska baar säga en sak och dte är att jag slapp vara barnvakt imorgon yeees och för det andra ska ajg hitta min drömprins snart! :D hahaha kul att veta njaaa men ändå nej nu ska jag plugga.

ciao! :D

ego girl!

tjuuuee!
nu sitte rjag och lyssnar musik och ska snart börja läsa lite i svenska boken sen blir dte hockeyträning faan vad skönt! har inte kört hockey sen i söndags och dte känns verkligen som en evighet fy faan! Så ska bli as skönt att träna ikväll :D annars har jag inte så mcyket att skriva om faktiskt var en rätt slapp dag, jo juste fick reda på spanska provet som vi gjorde i måndags som det gick skit dåligt för mig på trodde lätt att jag skulle få ig men blev ett G!!! :D vet ni hur glad jag blev eller har aldrig varit så glad över ett g förr! xd och nu fick ja precis reda på att jag ska upp klockan 8 imorgon!!! ;O faan! har sovmorgon till halv 11 och jag måste släpa mig upp klockan 8 nej fy fan vad värdelöst! usch! aja nu ska jag läsa lite.

Pussar!
ego giiiirl!



skolan är kul!

rätt tråkigt jag har nuu! har håla fram till 12,35 då spanskan börjar sen slutar vi och ja vafan ska man göra nu liksom bara sitta på någon stol och försöka få tiden att gå ruuligt! ska väl egentligen inte gnälla över att vi har håla men finns ju inte direkt mycket att göra plus att vi inte har så mcyket arbeten den här veckan heller så finns ingeting att plugga på :P men nu ska jag träna lite på engelskan tror jag ;)

Ciao!

tisdag kväll

hejdär!
har precis duschat och ligger nu och kollar på tv och som vanligt nördar vid datorn väldigt ovanligt ;) fotbollsträningen gick väl rätt bra, kände mig lite seg i benen men annar så var dte helt okej. Ska träna på torsdag också så man kommer igång till match mot gimo på söndag :P Men nu ska jag försöka träna lite på engelska redovisningen sen läsa lite i svenska boken och efter det blir det sovdags, får se om jag skriver något mer så säger godnatt nu ;)

Natti :)

hatar tisdagar

tjaabbbaa!
Som vanligt blir dte så klart datorn då amn har lite tid över men vafan palla bry sig. Just nu gör jag ingeting alls väntar på att klockan ska ticka på och 5 över 6 sticke rjag mot gimo för lite fotbollsträning. Innan det ska jag inte göra någonting alls, däremot ska jag läsa några sidor ur svenska boken och träna inför en redovisning efter träningen för pallar inte riktigt det nu ;) men nu ska jag återgå till att göra absolut ingeting alls.

Puss!
på bloggar bjuder man på sig! rätt snyggt att spegeln var smutsig precis där yees! ;)

the start a simple touch

nej usch! inte känns det bättre nu inte för nu är förkylningen värre.. hatar mornar och kvällar för då är det alltid som värst och självklart vägrar huvudverken släppa också, brukar ALDRIG och så menar jag verkligen aldrig! ha huvudvärk. kan också säga att jag är helt slut så går och lägger mig nu så det kanske går att sova bort det mest, men inte blir det någon hockey för mig imorgon bitti har tur om jag kan vara me dpå fotbollsträningen imorgon kväll!

Godnatt snyggingar!
min min min!


börjar man bli sjuk nej tack!

hallå på er!
jaja då var man kändis då ;)) haha julia och jag blev ju intervjuade efter matchen och nu står man alltså med i UNT woooowww ;) hahaha! nej men har precis lagat middag till familjen för var barnvakt åt mracus men var fan inge hungrig så gick och lag mig i soffan ist. Känns som man börjar sjuk är förkyld plus att huvudet typ spränge roch känner mig allmänt hängig bara inte kul :( hatar att vara så här seg usch! skönt att man har sin depp musim att lyssna på där hälften av listan är från anton typ tackar! :) Men nu ska jag försöka börja läsa svenska boken sen blir det nog sova så kanske det känns bättre sen :)

Pussar!
as sköna!

one in a million

pallar fan inte! har fortfarand einte gjort någoting sen förra inlägget ska fan sluta sitta vid datorn över huvudtaget fastnar alltid vid olika saker och sne blir ingeting alls gjort. Plus att nu är jag bara trött och grinig och komme rinte kunna plugga någonting nu ändå så går och lägger mig nu! rätt mycket skit man komer få imorgon för att inte ha gjort de här sakerna men det får man ta..

Godnatt snyggingar!

less man blir

tjaa!
duktig tjej som fastnar vid datorn så har inte pluggat någon spanska alls bra gjort! har inte gjort samhälls eller idrottsuppgiften heller ännu bättre gjort. Samhället kan jag nog få hjälp av amanda med men idrotten och spanskan måste jag göra, får väl sitta upp till typ 2! aja ska inte gnälla för får fan skylla mig själv! men nu ska jag försöka göra träningsläran iaf..

pussar!

fy fan så härligt!

faan så skönt! har precis kommit hem ifrån en dag full av hockey, som sagt almtuna och matchen slutade 7-1 till os GRYMT! UNT cupen segrare jajamensan lite surt att dte bara var två lag emd på damsidan men ändå ;) blev iaf två mål från min sida plus matchenslirare så det är jag väldigt nöjd över! Sen gjord ejulia 3 mål andrea gjorde 1 och foggen gjorde 1 :) Riktigt skön seger ännu skönare eftersom vi spelade riktigt bra! Men nog om det nu, nu måste jag plugga spanska som jag inte ens kollat ett skit på sen så måste jag göra klart en engelska uppgift samhälsl uppgift och träningslära uppgift bli galen! Blir nog inge träffa tjejern ikväll kommer aldrig hinna det fan typiskt mig att spara allting till sista dagen ;O jaja bäst att sätta igång nu.

Pussar!
så såg man ut igår!bjuder på bilderna varsegoda!


lugn kväll njaaa!

haha bra rubrik! lugnlördagkväll som jag skrev blev inte direkt lugn lördagkväll ;) Jennifer och jag blev lite så sugna på att festa så det blev värre och värre steg för steg duktiga brudaaaar! Men riktigt kul var det iaf och helt seriöst så är jag fan as pigg nu, ska snart traska ner och äta frukost as hungrig! Sitter här och hoppas på att alla bilder som knäptes igår inte kommer ut på facebook medans man är på match då kommer det INTE bli kul säger jag bara fy fan ingen koll alls på alla bilder xd aja nu är det dags att börja tagga för matchen mot almtuna!

Puss!

lugn lördagkväll

hej igen!
känner mig rätt duktig för har nästan helt gjort klart engelskan nu har bara lite kvar för måste fylla på med lite mer bara :P annars så har jag bara tagit det lugnt idag riktigt skön och gissa vad ikväll är jag faktiskt sugen på en filmkväll ;O För imorgon är det mtach mot Almtuna i UNT cupen där vi och de är dom ändåa lagen med på damsidan och båda lagen kommer att komma dit utan sitt hela ordinarie lag eftersom åldersgränsen är 93. lite onödig information men ändå ;) är iaf as taggad men samtidigt sjukt nervös usch! aja ska inte tänka så mycket på det nu, istället ska ajg kika vad tjejerna har för sig :)

Pussar!

spårad kväll

tjaaa!
nu sitter jag och lyssnar på musik och har precis ätit frukost och tagit en dusch så nu känne rma sig som en ny människa skönt! MEn iaf årdagskvällen var rolig kom lite mer folk än vad det var tänkt från början men gjorde inte så mycket direkt var ändå riktigt kul tills folk ska börja bråka! fan vad jag hatar folk som ska bråka hela tidne blir så trött på det förstör ju liksom en hel jävla kväll! sen när en kille puttar in sin egen tjej i ett stängsel så får det fan vara nog så gör man bara inte! blev så jävla irriterad usch! aja men kom iaf hem runt 2-3 tiden vet faktiskt inte riktigt för när jag var mer än halvvägs hemma skulle jag följa en tillbaka hela vägen igen så det blev en ganska lång omväg men var ändå skönt så gjord emig inte så mycket ;) Men nu ska jag förska göra klart min bok reccension i engelskan. blev ingen outfit bild igår heller måste bli lite bättre på det eller ja jag lovar att bli det.

Puss!

hur läskig!

hur äcklig är inte den här videon haha fan lite smått läskig eller man får ju inte direkt bra vibbar av den där ena killen :S

oh vi är på gång!

det är fredag och livet leker ååh ja! Hade världens slappaste dag med endast hockey, historia matte och ett eng prov pch efter det var den skoldagen slut och helgen kan börja så skönt! Nu sitter jag och dunkar musik på tv:n och ska snart  börja leta efter vad jag ska ha på mig ikväll har ingen aning hittils men något blir det ju iaf. KAnsek kommer en snabb outfit bild innan jag sticker ut på äventyr men det får vi se :) hör senare!

pussar!

super glad!

tjaa!
har varit på as bra humör hela kvällen as skönt! har legat och jobbat ikapp sidorna i matten och sne har jag lyssnat på en as skön lista sen en skön kille skicka ganska passande. Men nu ska jag typ sova had ejag tänkt eftersom amn ska upp klcokan 6 på special idrott imorgon bitti yes! men jag säger då det vad gör man inte för att få spela hockey ;) Sen har vi bara historia matte och engelska och sen slutar vi halv 2 riktigt skönt! och sen väntar en grym kväll för jo då blir dte fiieessttaaaa!!! as taggad så känns som man kommer dö lite smått. Nej  nu börjar jag bli pigg så nu måste jag försöka sova annars kommer jag aldrig somna.

Natti snyggingar!
as skön låt!

helt värdelöst

har varit skit tråkiga inlägg de senaste dagarna men har inga bilde roch har inte orkat tagit några plus att jag har inte orkat skriva mycket alls, det ändå jag ahr skrivit är idag ahr jag gjort det det och det xd Men ska försöka få bättring på det när jag orkar.. Men nu ska jag göra det roligast som finns jo jobba matte yes! juste fredag imorgon är så jävla taggad yeeees! :D

Puss
shiit vilka minnen! bilden är från typ 1-2 år sedan ;)

humöret ligger på botten

tjaaa!
nu är jag tillbaks, har precis ätit var ju iväg och spelade match mot skärplinge med flicklaget vill inte prata om matchen för det gick helt jävla fucking sämnts för mig fy faaan säger jag bara! Inte kul någonstans nej... Aja nu sitter jag och kollar på big brother och ska snart lägga fram det jag ska ha imorgon så slipper jag byra runt imorgon och bli irriterad över att jag inte hittar något xd aja har ingen lust alls att blogga så det här får räcka för idag.

Puss!

dance the night away

nu har jag precis duschat och ätit och ligge rnu och väntar på att big brother ska börja. Fotbollsträningen gick fan bra! trodde det skulle gå helt värdelöst men det gick ändå hyffsat bra för att vara första gången på tusen år ;) Konditionen gick ocksåhelt okej det ända var väl eller är att jag kommer ha en jävla träningsverk i VADERNA! man använder ju inte as mycket vader i hockey och självklart för dte så skulle vi köra värsta tripp övningen usch! aja det är ju bara bra så ska fan inet gnälla alltså ;) Juste imorgon kommer jag inte uppdatera förens sent för stannar kvar efter skolan och går direkt till samling vi har match borta mot skärplinge ;) Men nu ska jag kolla lite tv får se om det blir något me rinlägg innan jag lägger mig :)

Pussar!

smått nervööös

faan man är lite smått nervös nu faktiskt har ingen aning om hur dte här kommer att gå känns som att det var en evighet sen jag spelade fotboll har bara gjort två inomhus cuper och en inomhus träning sen i typ oktober och nu ska man ut på konstgräsplanen :S Men får hoppas på att det går bra eller att någon annan kommer dit och är lika kass som jag men det kome rju troligen inte hända så kör på hoppet idag tror jag ;) rätt skönt att dte inte är så jävla kallt också det finns ju liksom värre än -3 så kör på hoppet där med att det inte sjunker mycket mer :) Men nu ska jag byta om. Wish me luck :D

Pussar!

din mun tätt emot min

tjaa!
latmasken här idag helt ärligt så blev jag hemma från skolan idag var så jävla trött så orkade fan inte upp kände att dte ändå precis varit lov och jag förtjänar faktiskt lite vila ;) Hade iaf tänkt att jag skulle träna fotboll ikväll riktigt kul! får se ur mycket jag orkar har mer hockey konditon än fotbollskondition. snabba korta byten med full fart inte riktigt samma sak med fotbollen men det ska nog gå bra ;) Kommer även ha med mig emma på träningen så då ör dte någon som ahr lika kondition som mig iaf haha :D men nu tänkte jag fortsätta på min engelska bok recension som jag har varit duktig och börjat med :)

Pussar!

RSS 2.0