drar på träning

drar på träning om ca en timme men hinner med ett inlägg så får jag fixa resten sen. Men iaf skulle skriva att det är helt planerat nu att dte blir gym plus solning imorgon ska snacka med linn om dte bara så är det klart. Asså fick värsta rycket nyss av att kolla på crossroad så sitter och kollar på lite olika klipp. As bra film tykcer jag värsta klassikern som alla måste ha sett annars är det skam på den! Måste fan se den snart igen annars får jag väl låna dne av amanda elle rngt måste iaf se den :) Älskar den biten där de sitter i bilen och sjunger låten bye bye bye det är nog den bästa biten i hela filmen tycke rjag. Vet inte riktigt varför men tycker bare det.

Men nog om filmen, nu är det dags att byta om och lite sånt sen blir det tärning!
pussar ♥

sköna låtar :)







love is on fire burning hot daa daa daaa

Idag har det vart en as seg dag trode aldrig att den skulle ta slut det går jätte segt nu när vi har matte typ halva dagen. Men det var rätt skötn för efter lunch ahde vi film och sen hade vi no labb så det var bara början av dagen som gick sakta. Kommer ha as skönt schema imorogn också för först har vi matte då sen har vi idrott och sne ska vi kolla klart på so filmen. Sen är det looov! Fan avd sköönt längatr som fan nu.

Men nu blev det lite mycket snack om skolan så berättar lite kort om kvällen som kommer bestå av att jobba so och sen kommer jag att träna fotboll. Sen får vi se hinner nog inte emd så himla mycket mer så det blir väl det kvällen kommer bestå av. Juste hela morogon dagen är också typ planerad för efter skolan åker jag, bella, linn och sofia till gimo där vi ska gymma och sola så typ hela eller iaf halva kvällen kommer vi vara där. Känner att jag måste börja träna upp kroppen haha lite sent att komma på det nu men bättre sent än aldrig elle rhur ;) Får förbereda mig bättre nästa år :)

Puss ♥

sommar!!!!

alla får bjuda på sig nu skriver ändå inga namn men här är bilder från i somras! :D












tisdag och det känns redan bättre!

Med rubriken syftar jag mest på skolan, trode den här veckan skulle bli helt värdelös men den har hittils inte vart ngt fel på så hoppas den fortsätter så. Idag var skoldagenb rätt lugn hade lite matte och sen efter lunch hade vi inget så satt och läste i typ en timme och trekvart ;) As sköönt vi har typ ingenting att jobba med heller så det är as chill. Men lovar att efterlovet kommer allting komma på en g¨ng så det känna ju inte så himla bra. Men nu ska jag inte tänka förbi lovet utan bara längta tills lovet äntligen kommer! Men iaf tränade ju fotboll igår och det gikc ändå hyffsat bra boll kontrollen lika med 0 hehe men får väl hoppas att dne kommer tillbaka snart. Men nu ska jag iaf baar ta dte lugnt hela dagen och kvällen har inget planerat alls så får väl se hur det blir.

Juste vi har ju en blogg med klassen och igår och idag är det ,min tur att blogga, asså det är hur svårt som hellst att komma på ngt att skriva för man vill inte skriva privat som lärare och allt läser. Men man vill heller inte skriva om våra tråkig skoldagar som alla redan har varit med om liskom. Aja får försöka komm apå ngt bra att skriva om.

Puss ♥
i lördas! :)


matteintensiv vecka kuul! :O

Som ni ser på rubriken ska vi ha en matte intensiv vecka den här veckan det betyder alltså att vi bara ska jobba matte från halv 9 till klockan tolv och sen efter lunch ska vi ha andra ämnen. Säger bara att på fredag kommer jag vara död, är grymt tacksam över att vi är lediga på fredag fan avd skönt det ska bli. Men får stå ut de här tre dagarna som är kvar på veckan då, men dte finns ju faktiskt en positiv sak och det är ju att jag hinenr träna upp mig lite inför nationella i matte iaf. hade verkligen ångest över att jag ínte skulle klara det men nu känns det lite bättre eftersom vi får en hel vecka att träna. Men nog pratat om matte nu, ikväll ska jag träna fotboll nere på grusplan det ska bli skönt, har typ inte tränat fotboll på ett halvår men ändå får jag spela match. Det känns lite fel så ska bli skönt att träna nu och faktisk förtjäna att spela matcher!

Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer för då kommer det här inlägget bara bli jätte rörigt och ingen kommer fatta vad jag egentligen snackar om för något. Juste förlåt för stavningen men orkar inte vara ordentlig just nu ;)

Puss ♥
jag vill ha sommar!!
från vänster linnea, bella, amanda och jag :)

skola imorgon :/

Ush imorgon är det skola och det som är ännu värre är att vi ska ha en matte vecka den här veckan hemskt! det betyder att vi bara ska ha massa matte lektioner hela veckan :S Kommer döö så får hoppa spå att helgen nästa vecka blir mer lovande då! Men iaf nu sitter jag och lyssnar en massa sköna låtar ida visat för mig så kanske lägger upp några imorogn eller ngt får se. Men ska typ sova snart för är helt slut plus att jag måste orka imorgon.

Varför gör jag alltid så att det går bra i början sen förstör jag allt!
Pussar ♥

dålig uppdatering men lite kort om helgen

Det har blivit väldigt dålig uppdatering dne här helgen för har typ inet var hemma alls. Åkte ju på distrikstunering i hockey klockan kvart i 7 i lördgas morse och var hemma elva på kvällen så pallade inte blogga då för skulle up tidigt idag. Men iaf förlorade båda matcherna med distrikt men vi får komma igen nästa år. Men iaf imorse var det bara att bokstavligen dra sig upp ur sängen klockan kvart i 8 trode jag skulle döö. Aja iaf åkte iväg till gimo med fotbollslaget där vi skulle vika massa mappar och sånt för att tjäna pengar. Snack om att alla var slut efter det as dryygt jobb var det men vi hade kul ändå! Men iaf drog direkt på amtch efter det, vi spelade mot östhammar och det slutade 0-0 kände att det gick hyffsat bra för att inte ha tränat. Men nu har jag iaf berättat lite kort om helgen och så mkt mer har jag inte att skriva så.

Pussar ♥
jag är den gula framför målet ;)


Uppsala

Var ju iväg till uppsala med tjejerna idag och det jag fick emd mig hem var en jeans jacka och en kjol, plus att vi köpte present åt amanda i efterskott. Men iaf det blev en skön chilltur på stan och köpte bara det jag behövde köpa så det var skönt att jag inte slösade bort alla mina pengar. Det här är typ första gången på skit länge som jag komme rhem med pengar kvar. Aja nog och det har ju distriktstunering imorogn så åker hem ifrån halv sju så halv sex måste jag gå upp :S Kommer aldrig orka så därför blir det sängen nu. Juste måste bara säga att jag satt och kollade gamla videos på mobilen från valborg och när vi var i stockholm några gånger i somras asså måste fan lägga upp några sen, as skööna minnen man kommer ihåg exakt allt :)

Godnatt pussar ♥
bild från i somras! :)

fredag

Sköönt med fredag och ett plus på det är att jag blev hemma från skolan idag, var på hockey amtch igår ju som vi tyvärr förlorade så det blir ingen div 1 men liksom kul att dom vinner på att de har mer än halv laget ifrån riksserien asså den högsta serien i dam hockey! Aja det jag skulle komma till var att vi kom hem sent så pallade inet skolan idag så är sjuk! :) Men aif ska bara chilla hela dagen sen blir det uppsala med tjejerna. MEn nu ska jag fortsätta kolla på film emd min lillebror :)

Pussar ♥
har inga nya bilder på honom så det blir den här gammal bild men den får duga :)

torsdag och dags för kval igen!

Skönt med torsdag imorogn är det fredag sne helg as skönt! Men iaf idag är det dags för kval igen och det betyder alltså att vi måste vinna nu. Så det här blir troligen mitt sista blogg inlägg idag för åker typ halv 6 det är borta match alltså och vi kommer vara hemma typ halv 2 i kväll så då pallar jag verkligen inte sätta mig vid datan. Då blir det direkt sängen för att palla fredagen. Men iaf viktig match som vi måste vinna så dte är bara att tagga nu! :D

Pussar ♥
från vänster becci, bella och jag :)

ny duschad och nu sängen

Har precis duschat och kollat lite på tv men kom på att jag glömde och skicka en sak på mailen så fastnade vid datan. Men iaf drog iväg på en spring runda med sofia känner att jag slulle behöva springa lite oftare nog för att jag tränar ganska mycket men beach 2010 är det ju ett tag kvar till så måste träna ännu mer :) Men tänker inte bli biff om ni trodde att jag menade så mkt träning. Iaf känne rmig rätt trött nu så ska nog gå och lägga mig annars kommer jag vara sjukt seg imorgon.

Godnatt pussar ♥
sofia till vänster jag till höger :)

från vänster amanda, linn, jag och frida :)

minnen från förr :)

sitter och kollar gamla bilder nu i olika album och sånt asså det är inte lite gamla bilder heller det är typ från att jag är ett år till jag typ är 6, 7 eller något. As kul att se man blir helt varm innuti asså man kommer ihåg vissa ögonblick så himla bra. Det är bara ett kurver med foton som inte är så kul att kolla på som jag inte har tittat på på ett bra tag. Men iaf nog om det kan tyvärr inte lägga upp några bilder ftersom det är gamla foton men ändå kul att kolla på. Har samlat ihop några nu som jag ska köpa ett fotoalbum till så jag kan sätta in dom och spara :) Men nu ska jag inte babbla på massa.

Pussar ♥

slutade tidigare!

orkade inte sätta mig vid datan direkt när jag kom hem och har suttit och laddat ner massa låtar men iaf fick sluta tolv idag as chill! Så har hunnit med ganska mycket idag känne rjag grymt skönt iaf! Men hade nationella i engelska idag dne skriftliga delen det var as svårt för det varas konstiga ämnen att skriva om men hoppa sändå dte gick bra. Resten av skoldagen var seeeg som fan så dte var as skönt att få sluta tidigare. Hade hoppats på att vi skulle åka till bruks imorogn på någon mode show och sånt för att slippa skolan men tydligen inte -.- Så det blir väl världens segaste dag imorgon också. Men nu ska jag bara chilla hela kvällen, måste nog jobba lite också men får se hur det blir med det. Juste kollade på en film när jag kom hem typ anastasia asså as länge sedan jag såg den hehe fick för mig att kolla på den fär vi håller på med första världskriget nu aja.

Juste kolla http://linnwallins.blogg.se/  för där finns det typ en låt där det lagt ihop alla bra låtar från iår! :)
Pussar ♥


tisdag och new moon och lite om matchen

Juste kvalet igår gick tyvärr inte så bar förlorade med 4-0 men kul att dom lånade in 9 spelare från riksserien för att vinna -.- Aja vi vinne rpå torsdag och söndag så blir dte bra :D MEn iaf idag är det tråkig tisdag mend et som gjorde dte bättre var new moon! Asså dööör när jag ser jakob jag och linn typ smälter medans bella ska ha dne bleka fula edward ush ush :P fattar inte folk som tycker han är så snygg nej nej det är jakob det ska va :) Men iaf nu ska jag typ chilla hela kvällen och vila upp mig lite blir nog sängen tidigt idag eftersom det blev rättsent igår. Aja ska dra nu :) Juste förresten måste bara säga att dom körde väldigt fullt igår på matchen bröt typ ryggen känns det som :S Jag kom med fart och skulle ta pucken vid sragen då en tjej tacklar mig i ryggen så jag flyge rin i sargen med huvudet före och typ hela ryggen böjs! Asså gjorde så jävla ont höll på att dö plus att jag tappade luften också asså jag brukar aldrig grina och har aldrig gjort det på hockeyn men nu vard et så jävla nära. Asså hade tårar i ögonen och dte är inte vanligt :/ Men det var ändå hon som låg kvar och bölgrina ahahhaha! aja nog om det :)

Pussar ♥
kan man va snyggare!?


måndag och tagg till kval!

ah nu är det början på en ny vecka igen verkligen kul elle rinte! Aja får stå ut inte så långt kvar till påsklovet nu så får hoppas på att den här veckan går fort. Men iaf ogår skulle jag plugga till ekonomi provet men orkade inte så satte mig och kollade på filmen slagskott med pappa och andrea. As kuul film asså de hockey spelare som inte sätt dne måste göra det även ni som inte spelar hockey borde göra det! Juste när jag ändå snackade lite om ekonomin så hade vi prov på det idag ju och klararde mig bra eller dte känndes så iaf. Det var ganska lätt hade inte pluggat men svarade på alla frågor ändå ochd et känndes bra så hoppas resultatet blir dte också :) Men nu ska jag käka packa chilla och tagga till kval matchen som vi har mot ormsta ikväll. Den spelas då i uppsala i A hallen klockan halv 8 så kom dit och heja på oss ;)

Pussar <3
haha dom här tre skönast i hela filmen! ;D


pallar inte!

asså får se hur det blir med bloggandet framöver kommer försöka att blogga som jag gjort tidigare men orkar inte hålla på att känna värsta ba oj då måste blogga. Så det kommer troligen bli mindra bloggande men vi får se lite hur det blir. Men iaf nu ska jag plugga lite ekonomi för gjorde inte det sist jag skrev så måste verkligen göra det nu annars kommer jag få IG men det får jag nog ändå hehe :) Men iaf det här inlägget blev lite rörigt men sånt får ni stå ut med ändå ;) Juste har ju kval match mot ormsta imorgon är sjukt j'vla taggad säger jag bara. Den börjar halv åtta i gränby ishall så kom och kolla! ;) En match som vi bara måste vinna vinna vinna :) Det är typ tusen saker som snurrar i mitt huvud nu så dte blir lite blandat i inläggen. Asså det är skolan, hockeyn, proven, fotbollen, han?  och ah massa aja ska plugga nu.

Pussar ♥

söndag -.-

Skola imorgon d¨ush ush :( aja asså kommer inte orja skriva så mkt men var iväg på match med upplandslaget vann med 3-0 tror jag så det var ju bra :) Nu ska jag bara chilla och plugga massa ekonomi -.-

Pussar ♥

planer??

Nu blev det datan igen hehe (A) Men måste ju kolla runt lite vad som händer ikväll och sånt plus att jag sitter och lyssnar på grymt bra och gamla låtar as skööna! Asså är sjukt taggad på ngt ikväll så får väl se tror det är lite på gång men är inte riktigt säker än:) Amanda är iaf på väg hem nu och jag har sminkat mig och sånt så nu ska jag bara fixa håret och byta kläder så är jag klar :)

Pussar ♥

träning, bilkörning,tjejmiddag och sen??

Som vanligt så sitter jag vid datorn för har just nu inget bättre för mig alls, var iväg och tränade idag i hallstavik igen, blev en rätt skön träning och efter träningen hade julia jag och andrea väldigt kul med att köra bil. Tycker faktiskt jag var riktigt duktig på att köra plus att vi åkte helt utan vuxna och dunkade musik på högsta volym ;) hahahaha grymt kul! Plus att det blev en del sjuka videos på mig ;O ;DMen iaf kom hem från träningen och bilkörandet vid två tiden och nu ska jag typ sminka mig och byta kläder sen lite senare ska alla tjejer hem till amanda på tjej middag. Sen vet jag inte vad som händer vi kanske drar ut på något men vi får se lite hur dte blir.

Pussar ♥


händer ikväll då?

Har baar sutit vid datan den här kvällen typ känns ju inte så jävla bra asså! det här måste vi få ändring på tjejerna är iaf på väg hem nu så drar över till amanda när de kommer sen får vi se vad som händer. Hålle rpå att kolla runt lite nu och sa har ett ställe att vara på innan vi drar någon stans iaf :) MEn vi får se hur allting blir hoppas på ngt riktigt kul iaf! Men nu ska jag inte sitta här och häcka hela kvällen. bye!

Pussar ♥


fredag

fan vad sköönt att det är fredag ännu en vecka mindre kvar till sommarlov, sitter fan och räknar ner dagarna det är ändå inte så jätte många kvar nu. Aja skulle åkt med tjejerna in till Uppsala men på ngt konstigt sätt läggs inte mitt barnbidrag in föräns på måndag så får åka in nästa vecka någon gång ist, hör av er om ni vill hänga på då. Men iaf ska bara sitta och tråka sönder tills de andra kommer hem så får vi se sen vad kvällen bjuder på. Hoppas på ngt kul iaf annars kör vi på en mysig tjej kväll ist det är ju klart också kul! :) Men nu ska jag fortsätta tråka sönder så sms a gärna nu när jag fått tbx min mobil också :) 070-4603338

Pussar ♥
bra låt :)

brynäs-djurgården

hade tänkt att sätta mig och kolla brynäs djurgården och sen duscha så blir inget mer bloggande men hoppas verkligen ni är med mig och hejar på brynäs :D

Puss ♥

mer om kungsberget! ;)

har fått tbx min mobil nu! :) Men det avr inte därför jag skule skriva hehe. Men iaf kan berätta lite bättre om kungsberget för det andra var kanske inte så kul att läsa. Men iaf as kul resa som jag sa förr, är välsdigt stolt över mig själv också det var andra gången jag åkte skidor i hela mitt liv och klarade alla svart backar. Problemet var doc när jag och linn skulle åka efter sofia och amanda på baken med as höga gupp. Var lite för stolt över att jag hade klarat svart backarna så skulle försöka mig på ett gubb som gick bra i början, men tyvärr var landningen inte lika bra hahahaah! Asså landade helt okej förutom att jag fick bakåtvikt och flög bakåt typ hehe och det värsta var att ajg ville försöka igen och gjorde nästan exakt samma sak. Men kul att pröva ändå tycker jag! :) Juste haha bellas vurpa avr den absolut skäönaste jag någonsin sett i mitt liv. Det var en ganska brant backe hon skulle nerför och såg inet att den var så brant så hon körde störtlopp neråt och sen var det försent för att börja köra slalom. Så hon rammlar och tappar båda skidorna och börjar glida på rumpan typ halva backen och hon fick inet stopp heller. Haha amanda fick det på film sjukt kuul! Men ah här hade ni lite emr om kungsberget men kolla ändå bloggarna jag skrev i förra inlägget :D

Pussar ♥
bild på mig och linn :)
jag i vitt och linn i leopard :D

kungsberget

Nu är jag äntligen hemma igen eller äntligen och äntligen, aja det var as kuul har varit i kungsberget med skolan hela dagen grymt skoj! Ville verkligen inte sluta åka och bar roliga vurpor har man sett idag också ahah pallar inte berätta så mkt om det, men nu ska jag jobba lite engelska.

Pussar <3
gå in och kolla på om ni vill läsa mer om resan och se bilder, håll koll på båda :D
http://linnwallins.blogg.se/
http://amandasophias.blogg.se/

rävsten i femman

shiit vad kuul jag hittade en massa gamla bilder fårn när vi var i rävsten med klassen i femman helt sjukt :D Fan vad liten man va då asså man kommer typ ihåg allting som om det var igår lägger upp några bilder här! :)
Orkar inte ladda upp så många så det här får räcka ;D
Puss ♥













Onsdag

Idag är det onsdag då för dom som inte vet hehe aja ska sluta dryga har vart allmänt pigg idag satt och as garvade åt ingenting i matsalen alla ba men vad är det? haha asså det var absolut ingenting var bara glad och på grymt skratt humör x) Aja fick en as bra nyhet idag vi ska få kvala upp till div 1 i hockey!! :D Blev as glad när jag hörde det vi ska möta ormsta i kvalen och det är två matcher vi kommer mötas och fan vad med spö dom ska få är grymt taggad! Vi ska fan gå upp i ettan det har jag bestämt och det ska bli så :) Men iaf fick också reda på hur det gick i engelska nationella läsförståelsen och hörförståelsen fick svagt VG hehe trode jag skulle få typ g eller något ännu lägre men det var rätt okej med svagt VG tkr jag då har jag chans att få behålla mitt Vg i år :) Kanske bloggar senare för orkar inte skriva mer nu.

Pussar ♥
hockey! <3

...

Asså egentligen lite fusk killar för killar finns det jätte många såna här som de kan lära sig av de finns överallt typ men vad får vi tjejer veta liksom. Vi har ju ingen aning om något typ, här är ett exempel på en för killarna.

- hon älskar när du skriver 
"godnatt älskling" på kvällen..
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..
- om hon har en ny tröja säg att den är fin ..
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser
- när hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..
- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- när hon puttar bort dig eller slår dig  efter henne!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör
- när ni är bland folk, håll henne i handen..
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..
- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..

tisdag

idag var det skola igen då ush så jobbigt det var hade nationella i engelska läsförståelse och hörövning typ det gick väl helt okej. Fick reda på hur det gick i hemkunskapprovet vi gjorde också fick MVG as stolt över det hade as tur gränsen gick vid 28 jag hade 28.5 sacka om precis ;) Aja den här skoldagen gick gansak snabbt eftersom vi hade engelska proven och en massa rast as sköönt. Men iaf ikväll blir det hockey träning i hallstavik ska bli skönt emd hockey träning har inte tränat hockey på bra länge har bara spelat matcher :) Men nu ska ajg packa och bara chilla tills det är dags att åka.

Pussar ♥

älskar våren <3

Sitter och försöker jobba lite engelska och so nu men det går inte så bra som vanligt, asså det är omöjligt att sitta vid datorn och försöka jobba samtidgt ingen bra kombination. Men iaf det blev en halvt chilldag idag vilket var as sköönt, gjorde mig ordning och sånt och sne gick jag och amanda ner till ica i det fina vårvädret, ÄLSKAR DET! Nu känne rman verkligen att det börjar bli vår och sen kommer sommaren längtar som fan! Men iaf så skulle vi lämna två filmer amanda hyrt och där nere mötte vi linn och sen gick vi tbx till amanda. Så gjorde vi lite fruktsallad och kollade på filmen dumpad as rolig film :P Resten av den här dagen komme rinte vara så speciell det blir datan och jobb typ.

Pussar ♥


måndag och ledig!

Vaknade typ kvart i 10 i dag fy fan vad jobbigt, skulle ju sova ut men min jobbiga lillebror väckte mig och jag kund einte somna om -.- Så det var bara att gå upp och äta frukost men är fortfarande as trött. Aja får se vad dne här dagen har att bjuda på ska väl göra mig i ornding snart och sne ringa tjejerna. Hoppas på en chilldag idag för är helt slut orkar ingenting känner jag just nu men vi får väl se :) Känns lite jobbigt att det är skola imorgon och så har vi nationella i engelska då också så får se hur det går börjar bli lite nervös nu men pallar inte tänka så mkt på det vi får se hur dte går. Men ska snacka med de andra nu :)

Pussar ♥
skön låt tycker jag :)
Edvard maya feat alicia-stereo love

trötter godnatt

Är as trött efter en hel dag med hockey plus att man blir helt slut av att åka båt och sitta i en bil. Så jag går nog och lägger mig nu är sjukt trött och ska fan sova ut för imorgon är det ingen skola as sköönt!

Godnatt pussar ♥
härliga minnen från sommaren!



åland (mariehamn)

Nu är jag tillbaka vid datan igen efter en dag på¨åland. Hade samling 8 imorse lite trögt att gå upp var det ush ush men iaf så gick förjan halv 10. De var en väldigt sköön förj tur kan amn säga tove, jag, carro och andrea satt och skratta sönder på grund av en kärring som var typ servitris eller något sånt haha asså så jävla kul. Men iaf vi spelade två matcher där och vinst blev det på båda, den första vann vi med 4-1 tror jag och dne andra vann vi med 6-3 så det var ju bra, fick faktiskt några poäng själv gjorde tre mål och en assist :) Men iaf kan säga att hemturen var lika rolig hehe det var en jävla cp kille som tr'ängde sig före oss i matkön han ba jag ska bara kolla på listan vad det finns för mat vi ba ah okej. Sen typ 5 minuter senare för det var as låång kö så står han fortfarande där jag ab men ursäkta har du läsyt klart eller. Han ba nej jag är ah en sån där som inte kan läsa sen stod han kvar där i typ tusen år jag ba men det är bara att ställa sig längst bak han var skit irriterande plus att han läspade och dte lät faan. Så stod vi där och as garvade åt massa sjuka skämt vi drog om honom, asså han hörde ju men vi pallde inte bry oss x) Sen typ tove ba men ställ dig bak vi är hungrigaaa asså det var as kul! haahhaah. Aja blev väldigt mycket om det nu men det var så sjuukt kul haha nu skulle vart där, men nu ska jag sluta skriva för det här blev väldigt långt.

Pussar ♥

l want you to want me <3

Nu har jag precis käkat duschat och fönat håret så nu är det bara sminket kvar sen ska jag ringa tejerna. Men iaf var iväg och spelade fotbollsmatch idag det gick faktiskt ganska bra för att inte ha spelat fotboll på typ ett halvår ;) Men tyvärr så slutade matchen med förlust men var ganska nöjd endå det var kul att bara få vara med och spela så. Får se lite vad som händer ikväll men det blir nog ganska lugnt för min del ska liksom upp klockan halv 7 imorgon så men det finns ju en söndag också eftersom vi är lediga på måndag ;D Men nu ska ajg gå och sminka mig, juste rubriken har inget med inlägget att göra :)

Puss ♥

äntligen fredag :)

Asså vad sköönt äntligen är det fredag och är på skit bra humör plus att vädret är grymt bra så det är bara positiva saker idag :D Men vi var ju i forsmark idag och det var väl kul tycket det var as häftigt att åka ner i tunnlarna under vattnet asså vi var 60 meter under vatten ytan ganska coolt (A) Aja kom hem typ kvart i tre eller något sånt så det blev som en vanlig skoldag men mkt roligare. Roligast var nog hemvägen i bussen faan vad alla var överdrivet pigga haha garvade ju fan hela vägen hem iaf jag, bella och becci as kuul! :P Men nog om skolan, har försökt städa mitt rum men lyckades inge vidare orkade inte göra klart ;) Men nu ska jag bara ta det lugnt och efter maten ska jag va med tjejerna och sne får vi se vad kvällen bjuder på ;) Juste imorgon ska jag tydligen spela en fotbolsmatch hehe våran fotbollstränare frågade om jag ville vara med och spela så det ska bli kul, men har typ inte spelat på ett halvår så får se hur det går x) Men hoppas på att jag inte har tappat så mkt och sen på söndag ska jag åka till mariehamn alltså åland och hjälpa flicklaget att spela för de var dåligt med folk så det ska också bli kul.

Puss ♥
fotbollsbilder (as gamla!) :)



torsdag

nu är det torsdag då vilket betyder att det är Fredag imorgon! :) Aja kort om dagen, den har inte vart speciell alls fick reda på spanska provet hade ett halvt poäng ifrån MVG -.- men är ändå nöjd så :P Sen har dagen bara varit chill och efter skolan var jag med bella och linn och vi har typ bara chillat, kolla film och snackat. Juste imorgon kommer jag inte ens vara i skolan, vi ska typ iväg till forsmark och vara där hela dagen as sköönt och på måndag nästa vecka är det inte heller någon skola för då är det studiedag eller något sånt :D Men orkar faktiskt inte skriva så mycket mer sorry men är as trött och orkar verkligen inte.

Puss ♥

bed time!

Är ganska trött nu så det blir sängen snart, kom hem från matchen vi kanske kvart i 10 eller något och matchen slutade 6-2 till Iron :/ Men vi vann iaf andra perioden kan man säga för då gjorde vi två mål och dom gjorde bara ett mål och det var då jag och julia som gjorde målen. Men iaf var hur seg som hellst på matchen benen gick typ inte att röra åkte som jag aldrig åkt skridskor förr eller ah det känndes typ så iaf. Men nu blir det bara att vila upp sig för har ingen hockey förän på söndag då jag har match borta mot mariehamn så det ska bli kul. Sen troligtvis ska jag börja träna fotboll nästa vecka också eftersom vi inte har så mycket hockey nu. Men nu ska jag nog gå och lägga mig.

Godnatt puss ♥


packa, äta och match

Rubriken säger allting nu ska jag typ bara packa äta lite och sne dra på match mot Iron ska hjälpa flciklaget eftersom dom inte är så många mend et ska bli kul :)Men iaf as sköönt skoldag vi fick sluta en timme tidigare det behövdes kännde jag även fast vi Har iaf haft en as chill dag, vi fick kolla på film i skolan riktigt naajs :D Aja ska dra nu wish me luck ;)

Puss♥

ny duschad

nu är jag ny duschad och helt slut är så jävla seg i benen sen i helgen och imorgon har jag match också. Skulle hjälpa flick laget mot Iron så får väl se hur det går. Men nu ska jag typ gå och lägga mig tror jag kanske lägger mig och läser ett tag det kan faktiskt vara skönt att bara lägga sig och läsa och lyssna på musik ibland. Men nu ska jag inte babbla bort tiden :P

Godnatt puss ♥

<3

Shit vad den här veckan går långsamt det är fan bara tisdag ju! Det här kommer bli den veckan jag dör det slår jag vad om haha asså dagarna känns dubbelt så långa bara för vi ska ha massa jävla engelska asså palla! ;O Skönt att vi är lediga på fredag iaf då ska vi åka till forsmark med klassen har ingen aning om vad vi ska göra där men skönt att bara slippa skolan :) Men nu ska jag ta lite mellis och sen ikväll drar jag iväg på träning. Sista träningen vi har i Gimo innan vi börjar att träna i hallsta då :/

Puss ♥

rörigt rörigt men så jävla kuul!

Nu är jag as trött i huvudet säger jag bara hahahaha har suttit och drivit på face book plus massa driv med sofia och bella på msn nu är huvudet helt slut. Kommer somna framför datan snart plus att jag sitter och lyssnar massa gamla låtar och nu är allt bara helt rörigt. Nu kan jag typ inte tänka alls det är därför det här inlägget blir som det blir. Ingen kommer typ fatta något om vad jag sitter och skriver lite weird hehe! Aja nu ska jag fortsätta dryga med mina babes! ;D

Puss ♥

måndag + ledig dag

Idag är det måndag och första dan på länge som jag inte gjort något alls på. I vanliga fall brukar jag plugga, träna eller vara med kompisar men idag blir det en vanlig chill dag bara rätt skönt faktiskt. Juste den här veckan kommer vi ha typ en engelsk vecka i skolan vi ska ha engelska sammanlagt i 12 timmar från måndag till torsdag och på fredag åker vi till forsmark med klassen. Men pallar verkligen inte det här med engelskan liksom 12 timmar! Kommer seriöst att dö plus att vi fått reda på att det är i fysik vi ska ha no nationella och vi har inte jobbat något med det! Och så ska vi ha nationella i språkval asså skojar dom eller vi ska liksom ha nationella i spanska! Kommer få IG :S Aja palla tänka på det nu det är ju ett tag kvar ;) Juste ännu en dålig sak på det här är att jag var med i tidningen idag! :O Det var världensfulaste bild på mig och den ligger på internet med plus att det stod om min intervju seriöst fan vad pinsamt det är liksom as många som läser UNT ;O Var dom tvunga att at med bilden haha as fuuul! Aja ska  fortsätta chilla galet mkt nu ;)

Pussar ♥

texten

älskar texten på den här låten!
jätte söt :) ♥
btw älskar Jason Derulos låtar!


pluggar spanska! -.-

Ush har suttit sen middag och pluggat spanska orkar verkligen inte mer nu men måste kunna alla jävla ord fy fan vad jobbigt, dom tar ju fan aldrig slut. Smart att man börjar plugga dagen innan men vadå man har väl annat att göra än att sitta och plugga på helger och vardagar! Aja skit i det nu, glömde berätta om almo grejen igår som vi drog på, det var inte så himla kul tyckte jag. Det var as liten lokal och mkt folk så man inte fick plats plus massa annat,det var en ända bra sak med den kvällen och det var något som jag inte tänker skriva här hihi, men det var något som gjorde mig väldigt glad iaf (A) Men nu ska jag fortsätta plugga spanska -.-

Pussar ♥

GUUUULD! :D

Som ni ser på rubriken så blev det en guld plats för oss i UNT cupen :D vi vann över ormsta med 2-1 i finalen där jag gjorde båda målen (A) As bra match av oss alla kämpade och verkligen gjorde det bästa dom kunde, det här var vi lätt värda. Men skit pinsamt var det för jag blev matchens lirare så jag blev intervjuad och sen knäppte de typ tusen kort på mig höll på att dö. Liksom där stod man svettig och ful och skulle le framför kamerna plus att det var en massa närbilder -.- jobbigt läge säger jag bara! Aja hoppas ingen bild kommer med i tidningen för då dööör jag :S

Lite bilder från igår! <3
Vi är dom blåa för de som inte vet x)
Puss ♥
Julia :)

Emma :)

Andréa efter målet :)

jag

andrea och fogge :)

emma igen :)

UNT cupen och nu utgång!

Lite kor tom UNT cupen som gick riktigt bra för vår del, vann över iron med 7-0 vann över ormsta med 4-1 och tyvärr förlust mot almtuna med 1-0. Men vi är iaf viadre till final imorgon väldigt kul! Vi möter Ormsta i finalen är as taggad vill verkligen vinna det här. Men nu sitter jag hemma hos amanda och taggar för fest, men eftersom jag har match imrogon blir dte lugnt för mig. Men kan ju vara kul att följa med ändå så gör det, juste imorgon efter finalen åker jag till södertälje och spelar ännu en match. De ville möta oss i en träningsmatch så det blir efter finalen imorogn kommer vara helt död på måndag men det får man stå ut med ;)

Puss ♥

duktig! (A)

Nu har jag precis ätit och innan det hann jag faktiskt städa rummet lite grann väldigt duktigt av mig :) (A) AJa linn är iaf på väg hit nu och de andra skulle typ ringa när de kom hem från Uppsala. Men hon kommer typ när som hellst så ska inte sitta vid datan och nörda då ;) Juste marus ahr sin kompis här hyr dryga som hellst springer fram och tillbaka och skriker haha fy fan vad drygt! Dom lever om som fan jag säger bara avr inte hemma när din lillebror har kompisar där. Fast mamma satte igång en film åt dom typ kenny star fighter så dom sitter tysta nu ;)

Pussar ♥

käka och sen kommer linn över

Nej nu ska jag skynda på mamma och pappa med maten hatar att äta senare än fem hehe fråga mig inte varför bara är så. Men iaf linn skulle duscka nu coh jag skulle äta men sen skulle hon komma över hit så får vi se vad vi hittar på. Måste alla fall snabb städa i mitt rum lite innan hon kommer haha det ser ut som FAN kläder överallt och massa. Har fortfarande inte tagit bort sovgrejerna sen granhälla och det var då ett tag sen ;D Aja nu ska jag städa och tjata på mami och papi :)

Pussar♥

Fredag!!!

Äntligen fredag fan vad sköönt och imorgon blir det UNT cupen grymt najs :D Men iaf pluggade inget igår på hemkunskapen men det gick ändå väldigt bra det var en fråga jag inte svarade på och dom andra var jag nästan helt säkra på så det var ju as bra :) Men iaf nu ska jag chilla och vänta på att linn blir klar med svenskan de andra är i uppsala, men pallade inet fälja med. Ikväll blir väl en chillkväll skulle jag tro, för min del blir det iaf de för har ju cup imorgon som kommer bli as kul :) Det ända dåliga med den här helgen är att jag måste plugga till spanska provet för har glömt eller ah inet orkat göra det (A) Vill liksom inte ha IG så får plugga på som fan för kan typ inget känns det som :S Aja får se hur det går, hoppas som vanligt på det bästa.

Pussar ♥
Valborg haha shit har man förändrats eller vad, ja är tll vänster med vitt linne x)


palla plugga

Jag skulle ju plugga till prov som tyvärr inte går så bra :/ hamnade framför datorn ist haha ovanligt. Men iaf ska försöka plugga lite framför datorn om det går. Juste ida försöker få med mig att börja på boxning aldrig i livet säger jag hahah. Fatta hemskt skulle ju typ vara helt sönder slagen nej tack! Aja ska plugga nu kanske övertala ida om att vi ska gå en dans kurs i street dance ist nerå ;)

Puss ♥

trött

Sorry det har vart segt med bloggande idag och så mkt mer kommer det tyvärr inte bli heller. Orkar verkligen inte just nu har precis gjort klart en svenska uppgift som tog tusen år plus att jag ska plugga prov. bara gnäll här nu men orkar faktiskt inte, skriver kanske om jag blir piggare. Och som vanligt var skoldagen hur seg som helst och dte gör ju inte saken bättre aja.

Puss ♥
lägger in en bra låt!


hatar rubriker!!!

Nej nu är jag klar med no:n och plus att jag inte har någon mobil just nu för har inte laddat reserven så måste göra det nu. Skriver imorgon för kommer inte orka eller hinna göra det ikväll, för jag måste läsa ut min bok och plugga till proven också ush vad mkt det är nu asså plus massa arbeten iskolan hur orkar man! Juste hehe idag hade vi ju musik lektion och man är typ i grupper där man ska göra en schlager låt. Inte så bra att bella och jag kom i samma grupp vi snackade bort hela timmen, satt och snackade om massa saker som nyligen hänt. Men nog pratat om det ska ladda mobilen nu :) Juste lite cp rubrik men kom inte på något.

puss ♥

tränat och nu plugg igen -.-

Som ni ser på rubriken har jag varit och tränat och nu sitter jag och jobbar no igen och snart måste jag börja plugga lite till hemkunskap och spanskaprov. Men iaf träningen gick bra och så och tyvärr var det sista is träningen för oss i gimo sen kommer vi börja träna i hallstavik fy fan vad drygt att åka dit varje gång -.- aja är glad att vi får träna iaf :) Juste min mobil har ju gått sönder igen asså det är typ 3 eller 4 gången hahaha x) så ska lämna in den på lagning imorgon men kommer ha en annan mobil medans, skulle aldrig ha klarat mig annars. Aja nu ska jag jobba klart no:n :)

Puss ♥
sommar bild!

seeegt!

Nu är jag hemma igen och ush vad seeg jag är, har liksom stått i en tråkig kiosk i 3 timmar wiie -.- aja tur att man hade bra sällskap iaf :D Andrea och julia hade väldigt kul åt att sätta ner pappmuggar i kaffekannan så dom flög ur av trycket haha fan vad dom skrattade åt det jag och carro ba stod där och kolla på dom x) Aja har man konstig humor så har man ;) Men nu sitter jag iaf och jobbar no ska snart försöka läsa lite i min bok som ska vara utläst på fredag plus att jag måste hinna plugga till hk prov på fredag. Mycket prov nu asså får se till att plugga mkt plus de två muntliga nationella ett i matte och ett i svenska. Aja orka tänka på det! nu ska jag fortsätta jobba.
Puss ♥

matchen igår

Hann inte skriva något igår men matchen gick bra det slutade 4-1 till oss och även där fick man göra ett mål ;) Men det var iaf en sjukt rolig match, högt tempo och sen var det as spänt mellan lagen, plus att det var en tjej som fick damp i slutet och nu skämtar jag inte hon fick verkligen damp x) Det var våran sista serie match också och vi slutade 3:a i serien kanske får kvala upp till div 1 det beror på. Men iaf hockeyn är inte slut än som tur e vi har UNT cupen i helgen och matcher med upplandslaget + en cup i stockholm i april :D Men nog pratat om hockeyn kvällen för mig kommer se ut så här, försöka jobba lite no, äta, fixa mig, åka till gimo och stå i kiosken det var typ allt. Nu blev de lite rörigt inlägg men skit samma :)

Puss ♥
Några Jason derulo låtar :)
Revolution

In my head

Whatcha say

Locked in love

Sky's the limit

baby i know how to fly ♥

Det var tydligen inget one tree hill, bella sa typ att det inte skulle vara förän på onsdag eller något för nu är det något tråkigt program som heter förhäxad som går -.- Men nu sitter jag iaf med musik och taggar till matchen åt nyss middag och nu ska jag gå och packa. Så det kommer troligen inlägg efter matchen om jag hinner med det beror på hur sent det blir vi får se. Juste matchen är förresten hemma så kom och kolla halv 8 i Gimo :D kommer nog vara en väldigt jämn amtch spelade 1-1 mot dom sist. Men iaf nu ska jag packa så jag slipper göra det sen.

Puss ♥

en skoldag avklarad bara 4 kvar nu -.-

Nu har jag för bara ett litet tag sen kommit hem från skolan amanda och jag fick gå genom en storm i öknen kändes det som, alltså fast det var snö ist för sand. Är så trött på snön kan den inte bara försvinna nu vill ha sommar och vår. Aja hopas det försvinner snart iaf, lite kort om skoldagen då. Vi hade engelska prov som gick så där vi får väl se resultatet och sen hade vi idrott, spanska och träslöjd. På tal om träslöjd så hatar jag det! Man får typ tusen sår på händerna och knogarna kanske bara jag som får det men ändå as jobbigt! x) Men nu ska jag försöka muntra upp min lillebror som inte är på så bra humör idag, illa illa sen blir det som vanligt one tree hill love it! Juste har match idag också mot katrineholm är sjukt taggad eftersom matchen igår inte gick så himla bra för min del.

Puss ♥
Några sommar bilder! :D





RSS 2.0